עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by goodspeed,

שלום, יש לי חבילת גלישה לטלפון הסלולרי של 5GB , ולאחרונה קיבלתי מודם סלולרי נייד . האם יש אפשרות לשכפל את כרטיס הסים או לקבל אחד נוסף כך שאני אוכל להשתמש באותה חבילת גלישה גם בלפטופ? האם אפשר יהיה לגלוש בלפטופ ובטלפון הניייד בו זמנית? והאם זה משנה אם זה סים או מיקרו סים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

מביאים לי כל דיבורית שאני אבחר מגרמניה, ככה שזה יוצא יותר זול, על מה ממליצים??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by itaic,

שלום לכולם יש לי ARCHOS 604 וכשאני מחבר אותו ישירות למחשב אז הוא לא מזהה אותו ואומר "אחד מהתקני ה USB לא זוהה" וכשאני מחבר אותו למחשב דרך תחנת העגינה אין בעיה בזיהוי שלו ואפשר להשתמש בו בתור כונן קשיח נוסף ולהעביר קבצים וכל זה.... מה הבעיה למישהו יש מושג?? תודה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  4. מגוון מכשירים שיריצו גירסה מלאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט בהתבסס על שבבי ה-Snapdragon של קוואלקום כבר נמצאים בפיתוח, לפי דיווח חדש לכתבה

5. היי, כל פעם אחרי שמישהו משאיר לי הודעה קולית במשיבון (כלכך מעצבן! למה לא לשלוח SMS?) , אני מקבל פתאום גם SMS ממספר אנונימי (כלומר חסוי אני מניח, המכשיר מציג אותו כאנונימי) ללא תוכן. מה זה הדבר הזה, מישהו יודע? זה מעולם לא קרה לי בעבר, התחיל רק אחרי המעבר ל-desire s. אני באורנג'.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by galr52,

שלום אתמול קניתי סנסה קליפ+ 2GB. הבעיה היא ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש רציתי לדעת אם גם אצלכם שומעים נורא נורא חלש אם לא מה צריך לעשות בנידון? אשמח לתשובות, בברכה, גל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. בעוד חודש בן דודי יהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות טבלט שהוא יביא לי. אני מחפש טבלט אנדרואיד בגודל 7-9 אינצ (עם עדיפות ל7 אינצ), חדש ועדכני, חזק ומתאים למשחקים כבדים. חשבתי ללכת על נקסוס 7 ואז ראיתי יש עוד כמה מתחרים בשוק כמו הסידרה החדשה archos platinum או Ainol Novo 9 Spark, ואם יש עוד שאני לא מכיר או אמורים לצאת בחודש הקרוב... המחיר נגיד 200-300 דולר. חשוב לי שאוכל לעדכן את המכשיר שיוצאים עדכונים מגוגל למערכת הפעלה. גם חשוב לי האפשרות להתקין אמולטורים. אציין שאני משתמש מק\איפון\איפד, ואין לי נסיון עם אנדרואיד וזה יהיה המכשיר אנדרואיד הראשון שלי, לכן חשוב שהוא יהיה חזק ויעבוד טוב בדומה למכשירי IOS. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני שוקל הזמנת מחשב כף יד סלולארי כמו ה- eten x500 מאנגליה או ארה"ב בגלל המחיר הזול שם יחסית לארץ (כ-3000 ש"ח כולל משלוח לארץ לעומת כ-5000 ש"ח בארץ). האם קיים מכס או מס קנייה או כל מס אחר (מלבד מע"מ) כשהמכשיר מגיע לארץ ? האם המכס ימנע הכנסת מכשירים כאלה מבחינת תאימות לתקנים / תקנות כלשהן בארץ ? אודה על כל עזרה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי, אלו הדגמים שהצלחתי לצמצם (אתר ZAP): i7 8GBוiAudio/Cowonו - 599 ש"ח i7 16GBוiAudio/Cowonו - 778 ש"ח D2 8GBוiAudio/Cowonו - 789 ש"ח Zen V Plus 8GBוCreativeו - 699 ש"ח iPod Nano 8GB Ver.3וAppleו - 778 ש"ח האם יש מבניהן כאלו שתומכים בעברית וגם בהעברת קבצים רגילה (כמו בDOK) ? אשמח גם להמלצות נוספות :-)

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by ag80,

ברשותי מכשיר ויברנט T959 של TMOBILE בעל הרשאות ROOT וROM manager פרויו 2.2 אני כרגע על רום של NERO 5 מ XDA עם VOUDO LAG FIX. הרום עובד טוב(עדיין לא הצלחתי לסדר את בעיית המספרים ההפוכים והיישור לימין) למרות שהתקנתי כל מיני קבצי זיפ שאמורים היו לתקן את ה FRAMEWORK.JARולא הצלחתי- אפילו שניסיתי בעזרת ADB אני יודע שיש 2 דרכים להחלפת רום: 1. ע"י ODIN- צריבה של הרום- פעולה שאין ממנה דרך חזרה במידה ועשינו עדכון לגרסה לא נכונה. 2. ע"י ClockworkMod recovery- עדכון ע"י קובץ זיפ -עדכון שניתן תמיד לחזור ממנו אחורה לגרסאות ישנות. אני רוצה להתקין על המכשיר שלי גרסת I9000 עם עברית. מלאה- ממשק בעברית. אני רוצה לבצע זאת עי עדכון קובץ זיפ בלבד ולא עי ODIN. האם טכנית זה ניתן ויש כזאת אופציה…

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  11. אנוידיה מעלה הילוך בשוק המובייל ומציגה את הדור הבא של שבבי הטגרה המפורסמים שלה, שבב ה-Tegra X1 מתומן הליבות, המבוסס על ארכיטקטורת Maxwell המוצלחת לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%94-tegra-x1-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%a1%d7%98%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%98-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%92%d7%9e%d7%a8%d7%99-%d7%9c%d7%a2/

12. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1840757 http://www.holesinthenet.co.il/archives/25686 http://google-latlong.blogspot.com/2011/07/live-traffic-information-for-13.html

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by theyoyo,

היי, לצערי לא מצאתי אף תוכנה באינטרנט שפותחת את המכשיר הנ"ל להיות סים פרי, מישהו מכיר? * אני יודע שאפשר ללכת אל המפעילה והיא תפתח לי אותו אחרי המתנה של 4 שעות תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by OnlyOne,

שלום לכולם הגשתי בEBAY כמה הצעות של מכשירים ככה: הצעתי הצעות על 3 מכשירי אייפוד טא'ץ בגדלים: 32GB פרוץ מצב מצויין עם שריטות קלות מצב טוב עם שריטות16GB מצב טוב עם שריטות16GB כל המכשירים מגיעים ללא אביזרים כלומר ללא כלום רק המכשיר עצמו אז השאלות שלי: איפה אפשר לקנות כבל USB סינכרון והאם יש הורדות לתוכנת האייטונס(אני לא מתמצא באייפודים ככה שאם זה לא חוקי אל תתיחסו) ההצעות הםמסודר לפי הגדלים למעלה) 30 דולר 25 דולר 25 דולר האם שווה??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום וצהריים טובים! יש לי כבר חצי שנה סמסונג ספיקה מרשת פלאפון עם אנדרואיד 1.5 הייתי רוצה לעדכן את המע ההפעלה בגרסה 2.1 או 2.2 בעברית האם אפשרי לעשות זאת לבד?,ואם כן,מה אני צריך? תודה רבה ליאור

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. והאם שווא לקנות אותו?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by m_g,

tom.zickel.org/openhebrew אחלה דבר! עובד מצוין ואפילו המתכנת עונה מהר מאוד לכל שאלה ולכל בעיה אני חושב שצריך להפוך את האשכול הזה לדביק כי הרבה אנשים מחפשים דבר כזה ולא יודעים שזה קיים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by genia,

אז יש לי חבר שקנה גאלקסי 3 וגלאקסי 2 מTMOBILE בארה"ב ואנחנו מנסים לעברת אותם ללא יותר מידי הצלחה.. לגבי הS3 (דגם t-999) בוצע רוט,ואחרי משחקים שכללו שינוי שם של 2 סקריפטים כדי שהריקוברי המקורי לא ימחק את CWM הצלחנו להגיע לCWM ואז ניסינו להתקין תיקון עברית שהוצע בIandroid ע"י firefds אך ללא הצלחה.. התיקון הותקן אבל המכשיר עדיין באנגלית, ואפילו אחרי more locale2 רק כמה שמות אפליקציה שונו לעברית וזהו. תהיתי אם יש פתרון לזה? לגבי הS2: המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.6. לפי הבנתי לא ניתן להתקין לו עברית והדרך היחידה היא להתקין ROM שמתי עיין על הרום הבא: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1861009 השאלה היא, האם אחרי התקנת הרום הזה, תהיה עברית למכשיר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by LoopXXX,

אז ככה האופציה הכי זולה בארץ היא KSP אילת ושם ניתן לקנות אותו ב- 2461 ש"ח. (אני מעוניין בגירסה אדומה) חו"ל - יש CLOVE שמומלצת פה על יד רבים והמחיר בה הוא 385 פאונד+ 24 משלוח שזה יוצא 2515.35 ש"ח - אבל אז נודע לי לגבי האתר של http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-siii-16gb-gt-i9300-free-norton-mobile-security-s3-sim-free-unlocked-garnet-red.html ובמחיר שם יוצא 338 פאונד+ 15 פאונד משלוח שזה יוצא כ- 2171 ש"ח. האם יש מישהו מכיר עוד אתרים שהמחיר בהם דומה להנדטק או אף נמוך יותר? אשמח להיות מופתע עוד פעם כמו עם CLOVE. עכשיו לגבי עניין מסים ומשלוח איזה מסים יש ומה גובהם על מכשיר? אם הם בוודאות יאכפו? והאם יש דרך להימנע מיזה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eyal00,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131676 יש יותר טובים במחיר שלו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

אהלן! אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על הטלפון. בעיקר חסרונות ויתרונות שלו. (יש לי אפשרות להשיג אותו ואני רוצה לדעת אם כדאי). עוד שאלה, האם יש לו GPS מובנה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היצרנית הסינית הכי גדולה בשוק המכשירים החכמים מתיימרת לדלג לראשונה מעל יריבותיה בכל מה שקשור לביצועים לכתבה

23. Started by LIOR42,

יש לי נגן של חברת סאן דיסק ושאני מחבר אותו הוא אומר שהוא לא מצא דרייבר ובדיסק של ההתקנה אין גם כן דרייבר איך אני מסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by d1v,

שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרה לפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חברים למרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד. רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אתמול הסתיימה בברצלונה תערכות הסלולר הבין לאומית (ה-MWC), הנערכת מדי שנה, בשבוע השני של חודש פברואר. האופי של התערוכה השנה היה מאוד שונה וכל הפרטים, בפוסט הבא -- http://www.netcheif.com/blog/?p=509

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.