גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לאחר מספר שנים עם הכבל הנוכחי (המקורי) לצערי הוא נחתך לאט לאט ואני צריך לקנות כעת חדש. המקורי עולה לפי הבנתי 80 שקלים אך השאלה שלי היא האם יש סיכון בשימוש בכבל USB לא מקורי בעוד המטען עצמו מקורי לסוללה? כשהמטען לא מקורי זה ידוע שלרוב הסוללה לאט לאט נהרסת, אך אותו הסיפור גם לגבי הכבל USB? אגב, זה הכבל שאני רוצה להזמין - http://www.ebay.com/itm/OEM-Original-Lightning-USB-Data-Cable-Charger-for-Apple-iPhone-5-5S-5c-6-6plus-/231762135025?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 על פי המוכר הכבל לא מקורי רשמית ע"י אפל אבל הוא מיוצר באותו מפעל של אפל ומדובר על העתקה זהה של הכבל תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
נתקלתי ב-Xiaomi Redmi Note 3 Pro שקרץ לי מאוד, האמת הוא מספק את צרכיי, מפרט חזק יותר מאשר שלי, יותר נפח אחסון, סוללה חזקה משמעותית וסורק טביעת אצבע. האם כדאי לדעתכם? המצלמה טובה יותר? אני מחפש מכשיר זול יחסית כרגע.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים אני מתעניינת לגבי רכישת טאבלט 10" (אפשר קצת מעל או מתחת אבל לא מתחת 9". עליו להיות בעל מסך IPS איכותי מספיק, חריץ הרחבה לזכון וכיוב. מוכנה לרכוש מכל חנת אמינה בעולם (אצטרך לשלוח לארץ). אבל שיהיה טוב ולא יקר. האם יש משהו מומלץ כזה היום או אמור לצאת מתישהו בקרוב? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הי כבר כמה שנים אני מחכה שהאייפון שלי יהיה במצב גרוע כדי להחליף אותו ועכשיו זה סוף סוף קרה. האם יש לכם המלצות לגבי סמארטפון בטווח של 1,000-2,000 ש"ח, עם מצלמה סבירה, זיכרון 16 ג'יגה לפחות והכי חשוב אפשרות להוריד מוזיקה בקלות ואיכות מוזיקה טובה? תודה, דפנה.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי lg g3 שמתחיל להיות בלתי נסבל ודורש החלפה מכיוון שיש לי אותו רק 10 חודשים החלטתי הפעם לא להשקיע סכום ענק ולקנות פלאפון ב1000-1500 שקל (כמה שפחות יותר טוב) השימושים העיקריים שלי הם המצלמה ואפליקציות פשוטות (פייסבוק וואטסאפ וכדומה) מבחינת ביצועים הg3 מספק אותי (הוא דורש החלפה כי הוא עושה הרבה בעיות כמו כיבוי פתאומי וכדומה) אז אני רוצה משהו שיתקרב למפרט שלו כמה שיותר אין צורך לעבור אותו חשבתי על הzenfone 2 הדגםב1200 ש"ח מה דעתכם? איך הוא מבחיעת מצלמה לעומת הg3? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, חייב להבין משהו, יש הרבה טלפונים של סמסונג אסוס וואן פלוס וכו' עם המעבד סנפדראגון 820, לכולם יש בערך אותם זכרון 4 ג'יגה 6 ג'יגה.... אז למה שאני אקנה סמסונג ביוקר ולא וואן פלוס עם אותו מפרט?(בלי קשר למצלמה) זה שזה סיני מה זה אומר? איזה חומרים יש שם שיוכלים להיהרס בזמן שבסמסונג יהיו חומרים אחרים? זה אותו מעבד בערך אותן ליבות אותו זכרון, מצלמות דומות, אז למה בכל זאת אומרים שיש פלאפונים טובים יותר מאחרים בזמן שיש להם כמעט אותו מפרט?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא ממש התרשמתם מה-Note 7? המתחרה של LG עבורו עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אחד מהדגמים המשתלמים ביותר של היצרנית הסינית מאז ומעולם זמין כעת באמאזון במחיר מעולה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עיבוד דיגיטלי חדש שמתבסס על שמועות עדכניות מספק לנו הצצה ל-V20 המסקרן של היצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מי אמר אני ולא קיבל 5.8" מצלמת IMAX 6K 60MP כרטיס SIM 1TB 12GB RAM http://www.androidcentral.com/turing-promises-moon-2017-cadenza-dual-snapdragon-830-60mp-camera-12gb-ram
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בחור צרפתי צעיר לא ממש התרשם מהשירות של הענקית האמריקאית ויצא למסע נקמה יקר וכואב בחנות רשמית שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הכי גדולה בשוק המכשירים החכמים מתיימרת לדלג לראשונה מעל יריבותיה בכל מה שקשור לביצועים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מעוניינים במסך OLED קמור גדול במעט יותר ממחצית מחירו של מכשיר הדגל הממוצע? הכתבה הזו היא כנראה בשבילכם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
החברה שהפצירה בנו לא להתפשר אף פעם ממשיכה לזחול במעלה סולם המחירים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הדור הבא במשפחת המוצרים של קוואלקום יהיה ה-Snapdragon 835, והוא מגיע עם הבטחות רבות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מגוון מכשירים שיריצו גירסה מלאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט בהתבסס על שבבי ה-Snapdragon של קוואלקום כבר נמצאים בפיתוח, לפי דיווח חדש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
CookIt - Cookie Clickerהקדמה:אהלן חברים כמה כיף לחזור לכאן עם עוד אפליקציה מהאוסף שלי!אני שמח להכיר לכם את CookIt - Cookie Clickerהמטרה של המשחק בעקרון זה פשוט להעביר לכם את הזמן כשאתם מחכים לאוטובוס, מונית, חבר\ה, לתור שלכם בסופר, או שסתם משעמם לכם טילים בבית ואתם יכולים לשחק במשחק!אז חברים יקרים שלי, המשחק כרגע זמין להורדה בחינם בחנות הGoogle Play למכשירים שמריצים אנדרואיד והוא רק בחיתוליו ככה שאני מאוד אשמח לרעיונות והצעות שיפור ושימור כדי שאוכל בסופו של דבר - ללמוד ולפתח את האפליקציה יותר ויותר ומי יודע.. אולי בעתיד יבואו עוד פרטים:עמוד הפייסבוקקישור להורדת האפליקציההמטרה של המשחק זה ללחוץ כמה שיותר על העוגיה ולצבור כמה שיותר עוגיות. לאט לאט תגיעו למצב שעם העוגיות שא…
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 דגמים שעולים אותו דבר (1000-1050): כולם בחנויות בארץ: Samaung S4 mini Soni Xperia E5 OnePlus x 16gb הפרמטרים החשובים לי: 1. שכל הפונקציות הבסיסיות יפעלו היטב - GPS, WI-FI, שהביצועים יהיו מהירים ולא ייתקע. 2. לא גדול וכבד מדיי - לכן אני פוסל את כל ה5.5 אינץ'. משקל מקסימלי 140 גרם וקצת. 3. מצלמה טובה על פניו נראה לי שSAMSUNG S4 MINI יכול להתאים אבל השאלה אם כדאי לקנות טלפון שיצא ב-2013 אפילו אם אני קונה חדש, הרכיבים כבר בני כמה שנים, לא?ראיתי את הטלפון הזה בEBAY ב440 שקל - כמה זה יכול לעלות עם מכס? אני מניח שהבעיה העיקרית היא שאין אחריות במקרה כזה ( בארץ יש אחריות שנה)?תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
המשחק הנייד של נינטנדו זכה לעשרות מיליוני הורדות, אך מתוך כל אותם מתנסים רק אחוזים בודדים בחרו לשלם על המוצר המלא לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי סמסונג S4 ששירת אותי נאמנה במשך כמעט שנתיים. המכשיר שבק ואני מחפש מחליף. כרגע יש לי סמסונג S3 וגודל המסך הזה מצויין. אני מחפש לא יותר מ 5.1 אינץ, עם סוללה נשלפת. עדיף מכשיר עם אמא ואבא(לא סיני). מכשיר חזק יחסית(יותר מה סמסונג S4 אם כבר.) ראיתי את הסוני Z5 קומפקט, נראה מכשיר טוב יש המלצות? כמובן שגם יד שניה
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הדברים האלו טובים? מישהו ניסה? נתקלתי במוצר הזה לו מחיר נמוך ומפתה. http://www.dhgate.com/product/new-20000mah-waterproof-solar-charger-2-led/393269632.html?recinfo=8,108,2#avpd-2-5|null:108:r0114381689 ומעניין אותי לדעת מה הקצב של ההטענה? האם הקצב מספיק כדי לשמר אותו בSTANDBY בתאורת חדר? זה יהיה יכול להיות שימושי ונוח במצבים מסויימים. ואתה אף פעם לא יודע מתי תגיע אפוקליפסת זומבים או SOLAR FLARE שישמיד את מערכת החשמל.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה בשם GPD מתכוננת להשיק מיזם מימון המונים שיבחן את התשובה לשאלה הזו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אפל מצטרפת באופן רשמי לארגון המרכזי שעוסק בפיתוח ומיתוג יכולות טעינה ללא צורך בחוטים, ומאשרת בכך את השמועות השונות שליוו אותנו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המדליף המפורסם ביותר מפנק אותנו בתמונת יח"צ ממשית ראשונה עבור מוצר הדגל הבא של סמסונג, חודש לפני ההכרזה הגדולה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
היצירה המרשימה של חברת Casio מקבלת גם מסך שלא תוכלו לשרוט בשום אופן לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-