עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mj23,

שלום קניתי טאבליט חדש לנובו S8 וכבל OTG חיברתי את הכבל עם הגו'טיק האלחוטי שלי לטאבלט וכלום לא קורה חשבתי שהכבל לא עובד אז חיברתי סתם דיסק און קי וזה קלט לי אותו ישר מה אני יכול לעשות איך אני יכול לחבר את הג'ויסטיק שלי לטאבלט? גירסת אנדראויד על הטאבלט היא 5.13 משהו כזה זה עידכן אוטמטית להכי חדש

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  2. אני מחפש סמארטפון סיני מתחת למחיר של 75$, גודל מסך 5 אינצ' או יותר אני לא חושב שזה יהיה סמארטפון ממש חזק, אך אני מחפש את המשתלם ביותר בטווח המחירים הזה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Splashy,

אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by arkadi_s,

אהלן , אני כבר זמן מה מחפש לקנות טאבלט ואני עדיין נמצא בהתלבטות לגבי איזה טאבלט לרכוש , אולי הפעם יכוונו אותי ואני אסגר על עצמי. ההתלבטות מתחילה כמובן ממערכת ההפעלה , אם עדיף אנדרואיד IOS או בכלל ויינדוס rt . השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים/סדרות , הרבה גלישה /קריאה / סרטונים. בכל מה שנוגע לטאבלט עדיף מערכת סגורה או פתוחה לשימושים שלי ? ולגבי מערכת הווינדוס אין עליה בנתיים הרבה פרטים אבל אני מניח שהיא בעייתי תכי לא פותחו עדיין שום אפלקציות ואף אחד באמת לא יודע להגיד איך היא , או שאנ טועה ? ההתלבטות שלי היא בין טאבלטים הבאים : Transformer Pad של אסוס מבוסס האנדרואיד , זה הייתה הבחירה הראשונה שלי , טאבלט עם חומרה חזקה במחיר משתלם. אבל אז באו טאבלטים חדשים ושמתי עין…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Mics,

האם אפשר לפתוח מכשיר לפרי סים ע"י צריבה של מערכת הפעלה? או אולי דרכים קיימות מלבד הזנת קוד פתיחה?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  6. רמקול של חברת JBL זמין במחיר מבצע, רק בשעות הקרובות בגירסה הצרפתית של החנות המקוונת לכתבה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  7. כאשר אני רוצה לראות במחשב מספר קבצי וידאו אחד אחרי השני או לחילופין לשמוע רצועות אודיו בזה אחר זה אני פשוט מסמן את כולם ולוחץ אנטר ואז הם מתנגנים בזה אחר זה - בטאבלט אני צריך להפעיל כל קובץ בנפרד - האם יש אפשרות להפעיל מס' קבצים שיתנגנו בזה אחר זה באופן אוטומטי?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  8. אהלן, אני רוצה לשתף אותכם באפליקציה שאני מפתח עם חברים, ולקבל חוות דעת ממשתמשים מקצועיים יותר כמוכם. אשמח לקבל הצעות לשיפור ואולי אפילו תוכלו לתת לי רעיונות לפתרונות של חלק מהבעיות בהן אנו נתקלים. אז האפליקציה שלנו נקראת Shoppy ואפשר להוריד אותה בחינם מה- Google Play. כיום ניתן לראות דרכה את כל החנויות ואת המפה של הקניון בקניונים איילון, מלחה, עזריאלי תל-אביב, ואת וגרנד קניון בחיפה אך ללא מפה. אפשר לחפש חנויות לפי סוג ולפי שם, וניתן לקבל אינפורמציה על כל חנות שנמצאת במפה. יש לנו גם תמיכה בהצגת מבצעים לפי חנויות או לפי סוג, אבל כרגע עדיין אין מבצעים באפליקציה וזה עניין שנמצא בתהליכים. אני אשמח לקבל חוות דעת מכם בעיקר בנושאים הבאים (אבל לא רק! תרגישו חופשי לתת את דע…

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by auphyr,

ידוע לי שיצא עדכון כבר די מזמן (אפילו גרסא 7.1.1, אם אני לא טועה). מישהו יודע מה קורה עם זה בארץ ? ועם הדגם הספציפי שלי ?

10. Started by adilevy20,

שלום לכולם! קניתי השבוע את הנגן של סאן דיסק SANSA E250 אחלה נגן רק שהוא לא תומך בעברית... מישהו מכיר אתר שבו ניתן להוריד עדכון לתמיכה בעברית? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by STi,

היי קניתי מEBAY כיסוי ללומיה אומנם טיפה יקר (ביחס לאיביי) אבל מאוד איכותי ויושב בול! מומלץ http://www.ebay.com/itm/330856658957?var=540132978471&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי גם את הכיסוי של NillKin שהוא גם איכותי, אבל זה הרבה יותר איכותי

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום אנשים, רציתי לקבל המלצה לטאבלט מבוסס אנדרואיד בתג מחיר של 400$ לכל היותר. [הולך להירכש בחו"ל] אני מחפש טאבלט עם מסך בגודל 9-10 אינצ' [פלוס מינוס גודל של מסך אייפאד]. אין לי דרישות מיוחדות ממנו פרט לכך שיעשה את העבודה - יספק חווית שימוש חלקה ככל שניתן, יכיל מצלמה קדמית לשיחות וכו' אין צורך בקישורית 3G, רק WIFI. תודה מראש לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. היצרנית הסינית מתכוננת לחגוג את יום ההולדת השמיני שלה באופן גרנדיוזי לכתבה

14. תקציב עד אזור ה 2000 - 2500. מצלמה מהירה וטובה עדיף עם ois חיישן אינפרא אדום כרטיס זכרון, עדיפות לאחד עם יציאה 3.5 וסוללה נשלפת.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  15. היצרנית הסינית שהצליחה להמם אותנו עם סמארטפון ה-Find X מציגה אוזניות מסקרנות במחיר משתלם לכתבה

16. Started by fistuk29s,

שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  17. Started by Agate Krauss,

האם אפשר ואם כן אז איך אפשר להפוך את ה-ipad2 הישן והלא משומש שלי ללוח אלקטרוני לכתיבה עם סטיילוס או כל אמצעי אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. אז ככה, קיבלתי את הנקסוס שלי בדיוק לפני חודש מאתמול - והלילה הוא נפל לי (בפעם השלישית בחודש הזה) מגובה הבטן וזכוכית המסך הקדמי שלו נשברה לרסיסים. התצוגה עובדת מצוין והמכשיר נדלק אך הטאץ' לא (למעט נקודה ספציפית במסך) והוא מלא רסיסים ושברים. יש עליו אחריות מגוגל פליי (נקנה בארה"ב) - האם האחריות תופסת על זה - ואם כן - ניתן לנצל אותה בארץ? אם לא - כמה עולה תיקון של דבר כזה לזכוכית (אני מניח שלא צריך להחליך את כל המסך, הוא עובד סך הכל) ? תודה רבה רבה

19. מה אתם אומרים ? יש מצב שהחברות מראש מייצרות טלפונים שבירים במטרה למכור את המסכים שלהם? (להרוויח ג'ובות). הרי מי שקונה אייפון לא יזרוק אותו לפח בלל שנשבר לו המסך (סמארטפון יקר יחסית). והנקסוס 4 שמכרו אותו בגרושים (יחסית) ואולי הרווח של LG הוא באותם אנשים שמחליפים את המסכים האלה , ויש כאלה בשפע . לעומת זאת אפשר לראות את המכשירים (לבנות חבלה) של נוקיה שפשוט שורדים גם בלי 400 במפארים עליהם.

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. יש לי iPod touch 3G ואני מחפש סוללה חיצונית\נטענת \ניידת בתוך נרתיק מגן , בשביל להשתמש במכשיר כשמקור הכח החיצוני עליו, אבל שהסוללה החיצונית לא תקצר את חיי סוללת האייפוד כל עוד היא טעונה (battery lifespan). במוצרים של mophie מבטיחים שקודם הסוללה החיצונית תהיה בשימוש ורק אחר כך הפנימית , אבל האם במציאות זה פועל כמו שהם מבטיחים? Intelligent Power Distribution Smart Battery Technology instructs the iPod to always drain out the juice pack air™ first. When the juice pack air™ has been full drained, you still have a fully charged iPod. בנוסף אני מחפש אלטרנטיבה לjuice pack air בגלל כל החסרונות שלו, למשל סוללה חיצונית קטנה כמו הiWalk 800 ודומים לה ,שחסרה את המאפיין הזה …

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. שלושה דברים חשובים - 1) נגן אמין. 2) נפח זיכרון בין 1-4 ג'יגה. 3) טייפ-מנהלים באיכות טובה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

ת'ראד מאוד מוצלח שאני חושב שעשוי לעניין אתכם... העמודים המתקדמים ביותר כבר מכילים Themes שרלוונטים עבור קושחות 2.50 ו 2.51... יש שם דברים ממש חמודים, שווה לבדוק - http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=13664&page=42

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by shay1098,

הכתבה המקורית באנגלית עליה מתבססת הנ"ל: הכתבה הקודמת בנושא, מאותו האתר: מקורות: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810926 http://www.bgr.com/2011/06/27/googles-first-ice-cream-sandwich-phone-to-be-manufactured-by-samsung-possibly-dubbed-nexus-prime/ http://www.bgr.com/2011/06/15/exclusive-google-nexus-4g-detailed-720p-display-4g-lte-android-4-0/

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by moshe_5,

תראו קניתי אייפון 4 מאורנג' גירסא 4.3.3 הטענתי אותו והכל ועכשיו אני רוצה להוריד אפליקציות- להתחיל להשתמש בו. אין לי מושג בזה בכלל אז מחר חבר שלי בא לסדר לי את הפריצה, אייטונס ואפ סטור וכל זה. הורדתי כבר אייטונס למחשב והתקנתי עכשיו השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח להירשם לאייטונס, לאפ סטור לפרוץ (אני לא יודע מה בידיוק צריך לעשות אבל אתם מבינים את הכוונה)?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by r1plet,

שלום, ברשותי אריקסון W595 ואני נורא אוהב את ה-OPERA MINI, במיוחד את הבטא של ה-5 החדש, אבל תמיד מאז שהתקנתי את האופרה מחדש בפלאפון (אם זכור לי נכון), אני לא מצליח להגיע לתמיכה בעברית עם הדפדפן הזה, העברית תמיד כתובה הפוך.. האם יש דפדפן חילופי שתומך בעברית? (לא הדפדפן שבא עם הפלאפון, הוא ממש לא נוח) או אולי דרך לגרום לאופרה מיני לתמוך בעברית כהלכה? תודה!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.