גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט ורציתי לדעת אם זה יתכן ובאיזה מכשיר זה יתכן? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני עם אייפון 4 לאחרונה נדפק ואני זקוק לשדרוג אני מאוד אוהב את האלגנטיות והאסטטיות של מכשירי אפל וממבטים חטופים במכשירים של בני המשפחה האחרים (בעיקר גלקסי 3,4) הם נראים לי תמיד קצת... לא משהו אני מאוד אוהב את חוויית המשתמש של אפל אבל תכלס אין לי שום ניסיון עם טלפון אחר כי לפניו היה לי אייפון 3 רציתי לבדוק בעזרתכם - איפה חוויית המשתמש הכי נעימה, אסטטית, קלאסית, מדויקת, חכמה ואינטילגנטית איזו מערכת הפעלה של איזה טלפון באמת הופכת את השימוש בו לכיפי ומעניין ממש אשמח לתגובות תודה!
-
- 53 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
באיזה מכשרי HTC יש 4 ice cream sandwich ? אני רוצה לשדרג את ה mytouch 4G
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מכשיר חדש בקרוב, ועד עכשיו תמיד הייתי עם Windows Mobile. עכשיו אני מתלבט בין שתי מערכות ההפעלה האלה, ולא יודע במה לבחור. ספציפית מבחינת מכשירים, אז אם אקנה Windows Phone 7 זה יהיה HTC HD7 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776503 ואם אקנה Android זה כנראה יהיה Samsung Galaxy S http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767777 אודה לכם על כל מידע שתוכלו לתת.. כי הבחירה במערכת הפעלה טובה/לא-טובה, תהיה בעלת השפעה גדולה עבורי..
-
- 65 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
-
איזה recovery מותקן אצלכם במכשיר ??? יש כמה סוגים: CWM TWRP Philz Touch הברירת מחדל (סטוק)
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום! אני לקוח של גולן טלקום, ואני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה: Samsung i8150. השאלה שלי היא האם המכשיר תומך את הרשת של גולן? האם המכשיר יתמוך ברשת של גולן גם לאחר שתפרוס את האנטנות שלה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה תיקיה ב Pocophone F1 אני מעביר שירים MP3 דרך המחשב כדי לשמוע במכשיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזו רשת הגלישה הסלולרית המהירה ביותר? אין איזה שהוא מבדק של חברה רצינית שמבצעת בדיקות כאלו?
-
- 14 תגובות
- 14.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת HMD Global ניצלה את תערוכת ה-IFA 2019 הגדולה בגרמניה בכדי להציג צמד מכשירים חכמים לשוק הביניים - ושלושה מכשירים סלולריים טיפשים שמזכירים את ימי תחילת המילניום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קרוב משפחה מעוניין בסים נוסף עם אותו מספר, כמו שבדרך כלל שמים ברכב. המטרה היא דווקא לא עבור רכב אלא עבור מכשיר טלפון נוסף. כרגע הוא ב012, שעד כמה שהבנתי לא נותנים את השירות הזה בכלל. אם מישהו יודע ויוכל לשתף מידע: אילו חברות כן נותנות את השירות, באיזה מחיר, האם יש הגבלות על השימוש ומהן (למשל האם ניתן לשלוח SMS בסים הנוסף וכו')? וכמובן כל מידע נוסף בנושא שיכול להיות רלוונטי.
-
- 3 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
מלבד כמובן ההבדלים הברורים של נתוני המצלמה והמשקל,יש עוד משהו שאני צריך לדעת? שינויים או שיפורים בממשק? סוללה חלשה מאוד באחד הדגמים? או כל דבר אחר שצריך לדעת.. הסתדרתי לגבי זה. השאלה שלי היא באילו צבעים יש V3I כי משום מה הבנתי שהוא זמין רק בכסוף כהה? היתכן שאין שחור/אפור כהה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פרטים כאן - קישור (אני רק לקוח כמוכם, הזמנתי אחד וצריך שעוד אנשים יזמינו כדי שהעסקה תכנס לתוקף)
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
חושבים שההתלבטות בין ה-Mi 11 הרגיל ל-Mi 11 Ultra היא מסובכת? רצוי שתכירו גם את ה-Mi 11 Pro וה-Mi 11i שיהפכו את העסק למבלבל ומאתגר אפילו יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
- 1 follower
-
-
באתר של יד שניה ראיתי שמוכרים את הN95 איך זה הגיוני?
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בבקשה המלצה למכשיר עד מקסימום מסך 4.5 אינצ, לא של אפל, עד $500 אני גר ב ארה"ב, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
חוות דעת לNOKIA ASHA 202 לצורך בסיסי בטלפון נייד, החשוב מהכל שהשמיעה תהא מעולה ושיתמוך ב2 סימים ואיך הוא לעומת NOKIA X2-02 תודה רבה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על הטלפון. בעיקר חסרונות ויתרונות שלו. (יש לי אפשרות להשיג אותו ואני רוצה לדעת אם כדאי). עוד שאלה, האם יש לו GPS מובנה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תפסיקו לקרוא למכשיר סלולרי "פלאפון" ! אתם הרי לא אומרים במקום טלויזיה "סוני" ! אתם הרי לא אומרים במקום רכב "ג'נרל מוטורס"! אתם הרי לא אומרים במקום כרטיס מסך "ATI"! אתם הרי לא קוראים למחשב "INTEL"! אז בבקשה תפסיקו לקרוא למכשיר סלולרי "פלאפון"! (ד"א זה קורה רק בארצינו.)
-
- 69 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-