גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

שלום , אני מתלבט בין שני הפלאפונים. האם שווה להשקיע עוד 1500 בשביל s4? סה"כ שניהם עושים את מה שאני צריך (בהתחשב בזה שאני לא ממש משחק בפלאפון במשחקים כבדים). ההבדל בגודל ואיכות המסך אולי משמעותי (וכנראה זאת הסיבה העיקרית למה כדאי s4), אבל זה בא על חשבון גודל הפלאפון. ולא ברור לי מה ההבדל באיכות המצלמה בין הפלאפונים (אם מישהו יכול לתת דעה בעניין זה יכול לעזור. ולא - מגה פיקסל זה לא איכות) בקיצור - תשכנעו אותי לבחור ב s4 , אולי תצליחו ואגב: * כל הגימיקים של הזיהוי קולי/זיהוי פנים וכו' פחות מעניינים אותי * ה s2 מספיק מהיר בשביל השימושים שלי, אז שיקול של מעבד חזק גם לא רלוונטי תודה
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

N97 בסלקום http://www.cellcom.co.il/shop/phones/Nokia/n97/Pages/default.aspx http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/NOKIA_N97_important_to_know.pdf
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

רק לידע כללי למי שעוד לא ראה את המכשיר: http://www.euro-com.co.il/Phone.aspx?Model=6120 אין מה להתלבט לדעתי למי ששוקל לקנות מכשיר חדש - באורנג המחיר מאוד מאוד זול (הם מאוד הפתיעו אותי אגב..) והוא שווה כל שקל אז אם יש שאלות אני פה
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

רכשתי את ה mio c320. הורדתי את חבילת ה miopocket 3.0, לפי ההסברים שקראתי עדיין לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר עצמו. ניסיתי להתקין את התוכנה על כרטיס זיכרון חיצוני וזה עבד, אך ממה שקראתי אפשר גם על המכשיר ללא כרטיס זיכרון. אם מישהו באמת מבין בנושא בבקשה שייתן לי הסבר נורמלי ולא כמו שרשום בכל אתר באינטרנט. מודה מראש על העזרה....
- 

- 7 תגובות
 - 4k צפיות

- 

- 

צריך מגן מסך? חרטטו לנו בסלקום שזה מסך מאוד חזק ולא צריך וזה, עד כמה זה נכון? יש משהו מומלץ או סתם לחפש בארץ או דילאקסטרים? שאלה מוזרה שלו, עד כמה מהר מנוצל 120 מגה? כמה הווידג'טים של הפייסבוק נגיד לוקחים בערך? ובלי קשר שאלה על האייפון, הווידג'טים שלו "לוקחים אינטרנט" 24\7? תודה! ואם יהיו לי עוד שאלות אני ישאל כאן אני מקווה שאנשים יעזרו...
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…
- 

- 7 תגובות
 - 957 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות מסגרת דיגיטלית להצגת תמונות מהמצלמה. תקציב עד 160 ש"ח ועדיף כמה שיותר גדול בתקציב. אין לי מושג לגבי דרישות רק חשוב לי שייראו תמונה סבירה+ ולא מריחה. חשוב לי גם שיעבוד סצורה חלקה בין תמונות גם אם הן ברזולוציה גבוהה (צילומים ממצלמה 8MP) ולא ייקרוס. מצאתי את זה באיביי..הרזולוצייה מפחידה אותי, מה דעתכם: http://www.ebay.com/itm/New-7-Inch-TFT-LCD-Screen-Super-Thin-Digital-Photo-Frame-with-SD-slot-Black-/230854297425?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3878wt_1397
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

-------------------------------------------------------------------------------- שבת שלום חברי הפורום. אני מעונין לרכוש MP4 חדש,תקציב משתנה לא יותר מ1000 שקל. השימוש-שיהיה איכותי וקל,דגש על איכות המוזיקה זה מאוד חשוב. הווליום שיהיה בסדר ולא חלש מידי. שיוכל להציג סרטים-לא חובה שתהיה איכות מי יודע מה. להציג תמונות ועדיפות גבוהה מאוד להצגת קבצי PDF על מנת שבשבת אפשר יהיה לקרוא משהו בצבא. אני לא מבין בכול הענין הזה ומעונין לרכוש מכשיר מעולה המלצות יתקבלו בברכה
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

הי, אני מעוניין לעדכן את המכשיר שבכותרת לגרסא חדשה יותר. אני יודע שיש גירסא חדשה יותר להורדה דרך המכשיר, בדקתי דרך אפשרות העדכון, אבל זה שוקל 6MB~ ולהוריד את זה יעלה לי פול כסף כי אין לי חבילת גלישה... אז, אפשר לעדכן את המכשיר דרך המחשב? לחבר את הכבל ולעדכן עם תוכנה או משהו כזה? עשיתי את זה עם נגן של Sandisk לא מזמן...
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

היי יש לי נגן שהוא MP-4 ואני לא יודע איזה פורמט להמיר את הסרטים כדי שאני אוכל לראות... מישהו יכול לעזור לי!?!?!.... ואיפה לשים אותם? באותה תיקייה שאני שם את השירים?.. בבקרשה תעזרו לי אני לא יודע מה עושים!... תודה לכולם פורו םענק!
- 

- 7 תגובות
 - 986 צפיות

- 

- 

איזה מכשיר לדעתכם הטוב ביותר, כשאתם חושבים על כל האספקטים הבאים: זמן הסוללה, הקשיחות, כוח המעבד (מהירות), נוחות שימוש וגלישה, נוחות דיבור בטלפון, איכות המצלמה וכו'.
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אהלן! אמי קנתה לא מזמן נקסוס 4 וכמובן התקינה עליו וויז. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, אבל אחרי פעם או פעמיים שהיא השתמשה באפליקציה פתאום היא הפסיקה "לדבר" - ההנחיות הקוליות לא נשמעות. חוץ מזה הכל עובד כמו שצריך - האפליקציה מזהה את המיקום ונותנת מסלול כמו שצריך, אבל זה בעייתי להסתכל כל פעם על המסך כדי לראות לאן צריך לנסוע. חשבתי שמשהו השתנה בהגדרות שלה וניסיתי לסדר את זה, אבל כשאני נכנס להגדרות סאונד הווליום מוגדר על הכי גבוה ומסומן שהוא כן ייתן הנחייה קולית. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - בהתחלה זה עבד אבל שוב אחרי שימוש אחד או שניים חזרה אותה בעיה ועכשיו לא עוזר גם להתקין מחדש. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!
- 

- 7 תגובות
 - 20.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום אני שוקל לקנות בסוף אוגוסט את ה ASUS Transformer Pad Infinity TF700T יחד עם המקלדת שלו דרך אתר אמזון http://www.amazon.com/ASUS-TF700T-C1-GR-10-1-Inch-Tablet-Gray/dp/B008F4NL18/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1344790476&sr=8-2&keywords=Asus+tf700 מישהו מכיר את המכשיר? יוכל לתת מידע על חווית המשתמש שלו? בגדול אני מחפש טאבלט בעיקר לקריאה , סרטים ומשחקים מישהו יכול להמליץ על טאבלטים אחרים? תודה!
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

לא יודע מה איתכם אבל מה שמנע ממני לקנות בינתיים את הנגן זה כמות הזכרון הקטנה יחסית 30GB , מחכה כבר שיצא בארה"ב ויוכל לקנות את זה. הנה הלינק לכתבה: http://www.epizenter.net/news.php?extend.174
- 

- 7 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

אני מתלבט בין ה7 לd2, ואני נוסע עוד מעט לסין לדעתכם יש שם כבר את הגרסאות הגדולות יותר? (ה16 ג'יגה וה8 ג'יגה?) ואם לא, מה עדיף בכל מקרה? לא נראה לי שאני אראה בזה סרטים כ"כ... ככה שעל פניו ה7 יותר טוב (יותר סוללה, קל יותר) אבל אני לא בטוח בקשר לממשק, וגם בקשר לאיכות שמע יש למישהו הצעות?
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום אני בקרוב מאוד מקבל את האוזניות freepulse שלי ורציתי לדעת אם אני אקנה חיבור usb של BT וארצה לחבר את האוזניות למחשב אני צריך להתחשב במשהו מיוחד שיהיה לחיבור?
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, לפני 5חודשים קניתי מאורנג' את הV3 פלאפון נוראי שנתקע בכל הזדמנות אפשרית ועובד לאט ואין בו מקום לכלום. אני מחפש פלאפון טוב ואיכותי ומה שחשוב בעיקר מסך גדול!. לגבי המחיר אני לא סגור עדיין מה שחשוב שזה היה פלאפון אך ורק של אורנג'. תודה ;D
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אהלן, יש לי SIM של גולן טלקום. פלאפון SONY Xperia Arc S. הנקודה החמה לא פועלת לי. הנציגים בשירות לקוחות מטומטמים כי לא הצליחו לעזור. מה עושים?
- 

- 7 תגובות
 - 11.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

- 

היי אני עומד לפני קניה של סמארטפון ראשון. הנוכחי שלי זה סמסונג משנת 2004.. רמת ההבנה שלי בכל הקשור לעולם הזה (של הסמארטפונים) היא אפסית. בהתחלה התנאי הראשון שלי היה מכשיר קטן כי אני הולך המון ברגל ולא רציתי שיורגש בכיס. כשהבנתי שכל מכשירי העילית הם גדולים החלטתי להתפשר בעניין בתקווה שזה לא יציק לי יותר מידי. אני מניח שאהיה משתמש ממוצע שכזה , שיחות, אסאמאסים MMSים, קצת אינטרנט, מצלמה (חובב צילום אז רוצה מצלמה טובה ), שום דבר דרמטי. אני לא הטיפוס שמשדרג אחרי שנה-שנתיים, אני צריך מכשיר שיחזיק לי קצת יותר. אני גם לא מתכוון לשנות הגדרות, רומים, שאר עניינים. לא מבין בזה ולא הכי מעניין אותי להבין. רוצה מכשיר חזק שעובד חלק, לקבל אותו, להדליק, להשתמש בכיף בלי עניינים וכאבי ראש.…
- 

- 7 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

ה-S3 שלי מת בדרך לא שגרתית, אני רק יכול לומר לכם לשים לב טוב טוב שהסמארטפון עמוק בכיס לפני שנכנסים לרכב. אני צריך לקנות מכשיר חדש בימים הקרובים (איך אפשר לחיות בלי), אני צריך חוות דעת על שני המכשירים, כאשר מה שחסר לי בנקסוס 4 (בלי קשר לעובדה שהוא מכשיר מצוין), זה מה שסמסונג מספקת ואני מדבר על הממשק. יש מספר דברים שחשובים לי: יכולת לעבוד על שני אפליקציות במקביל (חלוקת המסך בקיצור). ב-S3 יכולתי לערוך את הדפים, ולהזיז אותם, לקבוע דף בית מביניהם וכו... וגם חשוב, זאת פונקציה שגיליתי כשימושית מאוד, כנראה שתחלקו עלי, אבל המצב בו המסך נשאר דולק כל עוד מסתכלים על המכשיר. אהבתי מאוד את הגלריה שהייתה בו. יכולת להרחיב זיכרון. אין לי יכולת לקנות מארצות הברית (כמו שקניתי את ה-S3) ל…
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

בעלת הבית של המותג ממשיכה לחלק את מאמציה בין הקהל המודרני לצרכנים השבויים בנוסטלגיה לימי הזוהר של תחילת המילניום לכתבה
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות
 - 1 follower

-