עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס". הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון. מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם. להלן תמונה של הנגן- הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? ) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה. תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מנסה להמנע מרכישת נטסטיק וחבילת גלישה נפרדת לטובת הנייד, ומעוניין להשתמש במכשיר הסלולרי כמודם. האם ישנה עדיפות לאחד מהסמארטפונים בשימושו כמודם? הדגמים הנבדקים: בלקברי 9700/9780, סמסונג גלאקסי S, אייפון 4. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Zambar,

אז ככה.. מדובר ב-DVD זול Luxor DMG 6006 שהשלט שלו התרסק מנסיבות שלא אפרטן. מישהו הצליח להשיג לו שלט של בדיוק אותו הדגם (רק שהצורה של השלט קצת שונה), אבל משום מה השלט לא שולט בו כלל, חוץ משכאשר לוחצים על כפתור הנמכת הווליום זה מגדיר לו כיבוי. ואז אמרו לי שיש דרך "לאפס" אותו ככה שיגיב לדי וי די כמו שצריך. יש..? תודות מראש לעונים (וגם למי שלא עונה)

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by Posford,

רציתי לדעת אם בגרסא של Sansa Clip 8GB יש תמיכה בתיקיות? אם כן, אז איך נכנסים דרך הנגן לשמוע מתיקיות? ואם אין תמיכה בתיקיות אז מה האלטרנטיבה האחרת? נניח ורוצה לפי Albums אבל בקבצים אין פרטים של אלבום, איך הוא ידע לזהות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by spitzi,

שלום, האם מישהו כאן מכיר דגמים של מחברות דיגיטליות, כדוגמת: http://www.tgspot.co.il/asus-eee-tablet/ http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp אני מעוניין בדגם שאינו תלוי בניירות כתיבת מיוחדים, ושגודל משטח הכתיבה יהיה A4 או קרוב לכך. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, קניתי מכשיר k610i לפני שבועיים באורנג' והייתה לו בעיה בספיקר - רעשים איומים בשמיעת הקלטה (מוזיקה) בשיחה.. (*802) בכל מקרה, היום הלכתי אליהם והחליפו לי למכשיר חדש לגמרי מהקופסה. אני מנסה את המכשיר ואני קולט את אותה בעיה בדיוק כמו שהיה בקודם!!! לא נראה לי הגיוני שהמזל שלי עד כדי כך חרא שאני מקבל 2 פגומים ברצף מתוך האלפים! אז חשבתי על 2 תאוריות ורציתי לדעת מה אתם חושבים: א. (פחות נראה לי) - סוני אריקסון הוציאו סטוק ענק של מכשירים אדומים, ובכולם היצור לא היה טוב ופגע בספיקר. ב. (נראה לי מאוד) - כמו שידוע לנו, אורנג' מוציאה גרסת תוכנה מיוחדת עם SE, אז חשבתי לעצמי שאולי גרסת התוכנה החדשה דופקת את השמע בספיקר ובגרסאות הבאות זה יסתדר! מכיוון שחבר שלי קנה אחד אפור מסלקום וש…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. שבבי עיבוד עדכניים במחירי היכרות מלהיבים במיוחד הופכים את ה-Poco F3 וה-Poco X3 Pro לנושא שיחה מרכזי - ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שההשקה בישראל כבר נמצאת בשלבי תכנון מתקדמיםלכתבה

8. Started by baz0r-,

שלום, אני צריך המלצה לנגן. חשוב לי שתיהיה איכות מוזיקה גבוהה וממשק נוח, גם איכות ווידאו טובה חשובה לי. כמה שיותר GB יותר טוב, אבל לא להתפשר על שאר הדברים. חשבתי על הCowon D2 אבל אם זו באמת האופציה הכי טובה? עד 900 ש''ח. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  9. אהלן, אני זקוק מאוד לנ"ל, בלי החלפת רום ורצוי בלי להנדס את ה MIUI, אלא באפליקציית הקלטה חינמית שעבדה לך סביר על מכשיר שיאומי באנדרואיד 11

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 3,700 שקלים עד 4,200 שקלים יעניקו לכם גישה לפיסת הטכנולוגיה המתקדמת ביותר של היצרנית הסינית המצליחהלכתבה

11. שיתוף הפעולה של סמסונג עם מפתחת השבבים האדומה ליצירת ליבות גראפיות אישיות מתחיל לתת אותותיולכתבה

12. Started by RDvd,

אהלן, איכשהו מצאתי את עצמי במצב שאני צריך לקנות סמארטפון ואני בהתלבטות בין ה-S3 *9300* וה-G2 . דברים שחשובים לי במכשיר: איכות סאונד (דרך יציאת האוזניות) , מצלמה טובה של לפחות 8 מ"פ וצילום HD, ביצועים חלקים בגלישה בדפדפן ובמשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות את ה-G2 אבל אז קלטתי שאני לא אשתמש במכשיר יותר מדי ולא מצאתי סיבה טובה לשלם עוד 700 שקלים על מכשיר סקסי יותר. העניין הוא שראיתי כל מני בכיינים בזאפ ובאינטרנט שבוכים ומייללים על כך שה-S3 הוא מכשיר איטי ושאחרי שנה מתחילים איתו כל מני בעיות מוזרות, כמה אמת יש בכל הביקורות המוזרות הללו? האם יש עדיין עדכונים רשמיים ל-S3 ומתי הם צפויים להפסיק? ידוע לכם על לאגים במכשיר שיבאסו לי את הקניה? יש סיבה לחכות קצת לירידת מחירים? האם ההבדל …

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361570,00.html טוב שהם נזכרו.... :-\

14. כמה חודשים טובים אחרי מועד ההשקה המתוכנן המקורי, הסמארטפון המסקרן החדש של סמסונג מוצג ומגיע אל מדפי החנויות בעת ובעונה אחת - כולל כאן בארץלכתבה

15. Started by Ovid,

http://www.engadget.com/2011/10/22/nokia-n9-review/ מסך ברמה של SAMOLED PLUS עם גורילה גלאס, מצלמה טובה (אולם ממש לא ברמה של N8) ,סוללה לא רעה בכלל, עיצוב מדהים (למרות שזה עניין די סובייקטיבי), גודל מושלם לדעתי (בסרטון הראשון אגב משווים אותו לאייפון, לTITAN ,לגלקסי 2, והנקסוס השני. גלקסי נראה ענקי לידו,שלא לדבר על הטיטאן), מערכת הפעלה מדהימה - מינימליסטית,נוחה,יפה,מהירה. אולם , מתה... וזה לצד חסרון נוסף והוא החומרה הלא הכי עדכנית. המכשיר עומד להיות מושק גם בארץ בקרוב. אם בזמן הקרוב ניתן יהיה לרכוש אותו ב1500~ ,נראה לי כעסקה לא רעה. בהנחה כמובן שאתם לא בונים על הרבה משחקים ואלפי אפליקציות. מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  17. Started by avid,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באייפד. כאשר מחברים אותו לחשמל או למחשב הוא לא נטען. אם מבצעים איפוס הגדרות כללי בזמן שהוא מחובר אז לאחר סיום האיפוס הוא נטען. אם מנתקים את הכבל מחברים שוב אז שוב הוא לא נטען. ניסיתי לבצע איפוס כללי למכשיר אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה

18. Started by neogod,

האם יש פה אנשים שמעוניינים במכשיר ? אם כן באיזה מחיר תיהיו מוכנים לרכוש אחד כזה ?

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by SeeYouInHell,

אני צריך שמישהו יעזור לי לבצע ROOT למכשיר וכן אני יודע טוב מאוד לרשום את זה בגוגל אבל מכיוון וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה אני קצת חושש להפוך אותו ללבנה מישהו עם ניסיון וידע יכול לעזור לי בכל דרך שהיא? החל ממדריך מובן ובטוח ועד מה שתחשבו שיתרום?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ngc224,

היי לפעמים כשעושים חיפוש של WIFI יש רשתות אם עיגול וחצים ליד, מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by D-M-X,

איפה אפשר להשיג דבר כזה

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/moto-maxx-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-droid-turbo-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב, קניתי לפני מספר ימים את הגלאקסי S3 neo , וראיתי שהוא לא מכיל 2 כרטיסי סים (dual sim). חשבתי שזה זיוף וחזרתי לחנות שממנה קניתי (עולם הקולנוע), ושם טענו שסמסונג לא מייצרת מכשירים שהם dual sim. אני זוכר שקראתי ברשת ביקורות על עניין ה - dual sim, לכן זה נשמע לי מאוד מוזר. בנוסף לזה, קניתי לפני מספר חודשים את ה - S3 neo לאבא שלי, והוא כן הכיל 2 כרטיסי סים, והוא נקנה מ - best buy. בשניהם כתוב על גב המכשיר מתחת לסוללה את הדגם i9300i. בשני הרשתות לא נראה לי שמוכרים זיופים. בקיצור, השאלה שלי היא - איזה דגם הוא ה"אמיתי"? אולי סמסונג מוכרת שני דגמים ממש דומים? אשמח לתשובות, העניין הזה משגע אותי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום,קנו את המכשיר הנ"ל בחול ויש לי כמה שאלות: 1.נגיד שאני רוצה להסתכל סרטונים במכשיר איזה פורמטים של סרטונים הוא מקבל?בכמה MB אני יוכל לכווץ קובץ שנגיד שוקל 175 מגה? 2.עד כמה אני יכול הרחיב את הזכרון?וכמה כרטיס זכרון עם הנפח הכי גדול עולה? 3.אם אין בו עברית האם אני יכול לעשות שיהיה בו עברית בעזרת שינויים בתוכנה של המכשיר? זהו בינתיים תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by mwalker03,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות לגבי motorola defy האם האיכות שמע של השיחה היא בסדר (שומעים טוב, חלק) ? איך הספיקר שלו ? האם יש הבדל משמעותי בינו לבין ה +motorola defy האם אפשר "לעדכן" את גירסת האנדרואיד שלו ל 4 והכי חשוב, ברשותי כרגע פלאפון ישן (C800) האם הסים שיש לי כרגע יתאים לו או שצריך סים מיוחד לפלאפונים החדשים ? ועוד שאלה אחרונה ... מה המחיר שלו פחות או יותר (חדש ומשומש) תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.