עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lioryb,

אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר. מישהו מכיר? יכול לחוות דעה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by oz25,

האם יש אפליקציה לאנדרואיד(נקסוס 4) שנותנת לי את האפשרות לעשות צילום וידאו רגיל מבלי להצטרך לסובב את התמונה בגלל שהיא הפוכה ? או כל דרך אחרת שתגרום לי לקבל וידאו במצב נורמלי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by c3349196,

הרבה חנויות התחילו למכור את ה-i9301 במקום ה-i9300 הפופולרי של סמסונג. חשוב להבחין בשני חסרונות חשובים: * המכשיר החדש לא מכיל NFC (Near Field Communication) * המכשיר החדש לא תומך ב-LTE (טכנולוגיית הדור הרביעי שתיושם בישראל) בשני חסרונות פחות חשובים: * אין למכשיר וריאציות של 32GB או 64GB (בשונה מהמכשיר המקורי) * לא מקבלים 50GB של איחסון מ-Dropbox כמו ב-i9300 יש גם כמה יתרונות: * גרסת (Android 4.4.2 (Kitkat במקום ה-4.3 (Jellybean) של המכשיר המקורי וכמה יתרונות זניחים: * מעט יותר זיכרון (1.5GB במקום 1GB) * זמן שיחה מעט יותר ארוך (14 שעות במקום 11:40, לפי הנתונים הרשמיים) * יותר צבעים הערות: חשוב לשים לב שיש שני דגמים עם שמות דומים (+i9301l - S3 Neo לעומת i9301 - S3 Neo). עד כ…

4. שלום לכולם אני אשמח לקבל הסבר על מה היתרונות של סמארטפון עם מקלדת פיזית כמו בלאקברי על דגמיו או sony xperia pro או המיילסטון 2 מול מסך מגע מלא ? תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום. יש לי בחברה כמה רכבים שאני רוצה להתקין עליהם מערכת שתביא לתוצאה שאוכל ל.. א. לדעת בזמן אמת את מיקום הרכב -מהמחשב במשרד (בוודאי שאם אפשר מהסמרטפון או מהטבלאט אז מעולה ) ב. מצלמה שתתעד את הנסיעה מבחינת מהירות רמזורים תאונות בצורה כמה שיותר היקפית אני יודע שבניוט ב WAZE הוא יודע את מהירות הנסיעה אז אולי יהיה אפשר למצוא את זה במכשיר הGPS שאמור להיכנס ב א'. אשמח לקבל רקע על הנושא כלומר איזה חברות מתמחות וכן מה בערך סדר גודל של מחירים. מה שאני מצאתי עד עכשיו הוא 1. http://www.agshop.co.il/car-gps-tracker/p-445.htm 2.http://www.ebay.com/itm/Car-Camera-With-GPS-Tracker-Full-HD-Car-Camcorder-Night-Vision-LED-2-7-TFT-/141381071972?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=ite…

6. Started by GREATMAMBA,

אהלן אני מעוניין לקנות את אחד ממכשירי הלומיה ורוצה להזמין דרך האינטרנט. מישהו מוכן להסביר מה צריך לשלם(מע"מ וכו') עכשיו כשיש פטור עד 500 דולר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by QQQ,

אני נעול על המכשיר הנ"ל... עכשיו הם אמרו שיש להם את 2 הצבעים (שחור וכסף), אבל השחור MADE IN CHINA והכסוף MADE IN FINLAND. שניהם כמובן אותו מחיר. איזה עדיף לי לקנות לדעתכם? בעיקרון הייתה לי נטייה קטנה לכיוון השחור אבל אולי עדיף MADE IN FINLAND...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by shaks,

אז ככה: היה לי פעם אייפון (S4) שנגנב ועכשיו יש לי גלקסי S3 (כבר מעל שנה) שנפל ונשבר, ואת האמת שאני נוטה לחשוב להחליף חזרה לIPHONE (5S) ולא בא לי לשלם על התיקון מכמה סיבות. 1.אל אף שלא משנה כמה התעסקתי עם הגלקסי (החלפת מספר רומיםם, רוט, טוויקים למיניהם) חווית המשתמש שלי לדעתי הייתה פחותה, אין מה לעשות המכשיר בחיים לא רץ חלק ועשה את הכל ללא תקלות כמו שהאייפון היה עושה. 2.נכון אנדרואיד הינה מערכת פתוחה ובמסתכם ניתן לעשות איתה יותר פעולות מאשר IOS אבל הפערים כבר לדעתי כמעט ואינם קיימים ומה שהאייפון עושה הוא עושה יותר טוב (יציבות, מהירות, עבודה חלקה ונטולת באגים). 3.כן אנדאוריד ניתנת להתאמה אישית אבל אני במילא מעדיף את הממשק מינימליסטי ולא עמוס בפרטים ולכן זהו אינו פקטור מבחינ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yonatan.mendelson,

לנובו מגבירה את מאמציה בשוק ניידי נגיימינג עם צמד דגמים מעוצבים במחיר תחרותי ותחת מיתוג חדש לכתבה

10. שלום חברים וערב טוב. רציתי לבקש את המלצותיכם למכשיר אנדרואיד מחברה מוכרת, בעלות של עד 1000 שקלים. אופי השימוש במכשיר הוא סטנדרטי למדי: הוצאת שיחות, שליחת SMS, שימוש ב-Whatsup ו-Waze, מעט משחקים לא תובעניים כדוגמאת Candy Crush ומעט גלישה סלולרית. רצוי מכשיר שיתקע כמה שפחות כמובן ובעל אורך חיי סוללה סביר, כיום עבודה רצוף ללא טעינה. בתודה מראש לכל העונים, ליאור בן משה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by bati6,

מה קורה, בת דודה שלי רוצה מכשיר של סוני. מה היא יכולה לקנות? אני יודע שהm5 מכשיר לא טוב, נראה טוב אבל לא מסתדר עם המדיהטק ויש לו איטיות רבה ונתקע המון אבל איך הe5 או איך סדרת ה x? יש להם עוד מכשירים עם בעיות חוץ מה M5.?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Wormy,

אני לקוח סלקום ויש לי חבילת גלישה של 100 מגה לחודש דרך הפורטל שלהם (icellcom) כשאני מתקין את whatsapp, הוא מתחבר דרך נקודת הגישה internet ולא דרך icellcom. יש אפשרות להגדיר את התוכנה להתחבר דרך נקודת גישה שאני רוצה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום. שבוע הבא מגיע הנקסוס 4 שלי. האם השירותים שאורנג' מספקת, ultranet ו HDVoice מתעדכנים אוטומטית? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Googleness,

אני די מתלבט בין ה HTC Sensation XE ל HTC EVO 3d שניהם נראים לי מצוינים ומבחינת מפרט אני מרוצה משניהם אבל אני מתלבט. הצילום תלת מימד שווה משהו? על מה אתם ממליצים? ומישהו מכיר חנות מומלצת באיזור חיפה והקריות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מחפש סמארטפון לא יקר לאבא שלי וראיתי את הפרסום הזה בבאג מה אתם אומרים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13377 תודה טוב הפרסום חזר http://xtreamermobile.co.il/ המטרה מכשיר לאבא שלי קצת לא רואה טוב מקרוב אז המסך הגדול מדבר אלי ולא זקוק לרזולוציה מטורפת, השימושים הם די בסיסיים שיחות כמובן, מצלמה נורמלית, סקייפ, ווטסאפ, וויז וכו' לא משחקים או משהו מיוחד

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי, אני שוקל לקנות ספר אלקטרוני באתר DX, ראיתי שם ספרים בגודל 7 אינצ' עם המלצות טובות סך הכול. השאלה שלי האם יש פה מישהו שרכש מהם ספר כזה? במידה וכן מעניין אותי מה אתם חושבים עליהם ואם הם נוחים לקריאת ספרים בפורמט PDF? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אהלן. מצטער אם אני בפורום הלא נכון (תעבירו בבקשה אם צריך ^^). יש לי חבילת גלישה בשתי חברות שונות, אוראנג' ופלאפון. לאחרונה ביטלתי את קו הטלפון בבית והתחלתי לטחון את הנטבוק (פלאפון) ואת הסלולרי (אוראנג') בחיבור. בהתחלה הכל היה Nice and Dandy, בלי התנתקויות או משהו מיוחד. אחראי בערך חודשיים, החיבור נהיה דיי מחורבן, וכשאני מביא פינגים לשרתים רנדומליים, אני מקבל Request timed out כל כמה עשרות בקשות. ידוע שבמדינתנו חברות התקשורת הן, בשפה כמה שפחות בוטה, זונות, וככל הנראה התקיעות באו בעקבות שימוש מוגזם (אך במסגרת) בחבילות הגלישה. התקשרתי לשתי החברות, ובשתיהן הנציגים טענו שהבעיה היא ככל הנראה בכרטיס הסים. כשביקשתי הסבר טכני לאיך בדיוק הסים קשור לבעיות בחיבור, התשובה גם-כן הייתה …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1840757 http://www.holesinthenet.co.il/archives/25686 http://google-latlong.blogspot.com/2011/07/live-traffic-information-for-13.html

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי רק אפשרות כתיבה בעיברית והייתי רוצה שגם מערכת ההפעלה תהייה בעברית-יש מצב?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Lost Spirit,

לדעתי זה הולך להיות להיט.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. ה-Transformer Book T100 של היצרנית הטאיוואנית חוזר בגירסה משודרגת, שהופכת אותו לאלטרנטיבת אייפד רלוונטיות יותר מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%90%d7%98%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by joniar,

אתמול קניתי אוזניות של AKG K309 1+1 בבאג אני רוצה לקנות נגן MP3 {אם יש MP4 יותר טוב במחיר הזה מה טוב} מה שחשוב לי שיחזיק הרבה זמן נוסע הרבה שם מכיס הרבה וגם שיחזיק זמן סוללה סביר נפח כמו שכתבתי אני מעדיף 16GB יש חיה כזאת!?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Godmoney,

כבר הרבה זמן אני מחפש נגן סרטים נייד על רמה. בזמן האחרון אני משדרג את הציוד בחיי והחלטתי שהגיע הזמן להעלות הילוך בעניין הקניה. התחלתי לחפש באינטרנט ושני הרציניים ביותר שמצאתי הם ה A2 וה AV500, כאשר אני נוטה לכיוון ה A2. מספר (רב של) שאלות: 1. cnet דווקא נותנים ל AV500 ציון גבוה יותר מה-A2. למישהו יש רעיון למה? על פני השטח הסקירה של ה-A2 משבחת יותר... 2. מישהו מכיר נגן כזה עם מסך גדול יותר - גודל המסך הוא פקטור גדול בחישוב הקניה שלי? 3. מה הסיכוי שאחד מהנגנים האלו יתמוך בפורמט PDF מתישהו? 4. מישהו מכיר אולי נגן אחר שלא חשבתי עליו כאפשרות? 5. מה עדיף? לקנות בארץ בבערך 800 שקל יותר ולהנות מתמיכה במקרה של קלקול, או לחסוך את הכסף, לקנות בחו"ל ולהסתכן בקלקול? 6. מישהו יודע על א…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום אני בקרוב אקבל נוקיה N97 שנקנה בחו"ל ולכן מן הסתם לא יהיה עליו עברית. רציתי לדעת איך אני יכול להתקין עליו עברית... האם בגלל שזה SMARTPHONE אני פשוט יכול להוריד שפה מהאתר של נוקיה או משהו כזה? אני צריך ללכת לחנות שיעשו לי את זה או זה משהו שאני יכול לעשות לבד? זה יעלה כסף? אם כן אז כמה...? במידה ואני לא אוכל להתקין שפה בעצמי האם אורנג' תוכל לעשות את זה? (כי זה לא טלפון שלהם) תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.