גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני תקוע עם גרסה 2.2 של טי מובייל מישהו יכול לעזור ? ניסיתי להתקין לבד לא כל כך הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי סמארטפון LG G2, מכשיר זה אינו מקבל כרטיסי זיכרון ולכן אני רוצה לקנות עבורו קורא כרטיסי זיכרון שמתחבר דרך OTG, וכך במקרה שבוא אצלם הרבה תמונות וסרטוני וידיאו אוכל להוריד אותם לכרטיס זיכרון באמצעות קורא הכרטיסים ולפנות את זכרון הטלפון. מצאתי מכשיר של Transcend שאמור לתת מענה למה שאני צריך, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המכשיר ואם יש המלצות אחרות. http://ksp.co.il/?select=.33..395..148.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23449&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה רום יותר טוב למכשיר גלקסי גרנד GALAXY GRAND I9082 ??? קישור לפירוט תכונות: הערה: בשביל לראות את כל התכונות כי התוכן מוסתר לחצו בתוך שתי האתרים האלו על: CLICK TO SHOW CONTENT CM11 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2563557 GENNXT http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2196558 CM 11 GENNXT
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמא הביאה מוטורולה V3 מארה"ב אבל אין בוא עברית... מאיפה אני מוסיף?ואיפה אני יכול לצרוב אותיות בעברית למקלדת? אהה ומאיפה אני מוריד עליו סקינים צלצולים ערכות נושא ושטויות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו). הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'. הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות). אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח. מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מסלקום בלבד אני מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר לקנות בסכום הזה.(ולא שקל אחד יותר) חשוב שיהיה MP3 ומצלמה איכותיים תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני רואה שלאחרונה יש פה הרבה דיונים על מה יותר טוב ועל חידושים והכל אבל יש לי נושא ענייני יותר אני מחפש כיסוי כלשהוא ישיגן טוב על האייפון שלי מפני שריטות ומכות ואם אפשר גם טיפה מים. חשוב שהמגן מסך לא יהיה שיכבה קטנה של הגנה אלא משהו רציני ועבה... התקציב הוא 200 שקל נ.ב. ראיתי משהו באופיס דיפוט שהוא מגן קריסטל כזה שעוטף את כל המכשיר אבל יש גם בעיה קטנטונת... המכשיר בצבע לבן והייתי רוצה משהו שיסתיר את הצבע הלבן שלו.. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף אני יחליף את הסמסונג 624 שלי :\ אני רוצה סוני אריקסון אבל מתלבט איזה מכשיר דברים שחשובים לי: מצלמה איכותית נגן איכותי וסאונד חזק זהו בערך :]
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבד לי הפלאפון , יש אפלקציה לאיתור הפלאפון ? סוג הטלפון גלאקסי 1 מערכת הפעלה אנדרואיד תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבילת גלישה לטלפון הסלולרי של 5GB , ולאחרונה קיבלתי מודם סלולרי נייד . האם יש אפשרות לשכפל את כרטיס הסים או לקבל אחד נוסף כך שאני אוכל להשתמש באותה חבילת גלישה גם בלפטופ? האם אפשר יהיה לגלוש בלפטופ ובטלפון הניייד בו זמנית? והאם זה משנה אם זה סים או מיקרו סים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך נגן מוסיקה טוב עדיף מציג וידיאו אבל אם יש נגן טוב יותר... בקיצור לא חובה. הנגן צריך להיות עם 2 GB זיכרון לפחות (עדיף יותר). אז כמו שאמרתי נגן בתקציב של 350 שקל (גג 400 אל תציעו מעל, אם יש בפחות עדיף) טוב מחכה להמלצות...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום אני כרגע מתלבט בין מצלמה לסלולרי עם העדפה לסלולרי/סמארטפון אני צריך מכשיר לצלם וידאו באיכות טובה שאני יכול לצפות במחשב ולראות גם את הפרטים הקטנים יש לי מכשיר סלולרי ישן ואני לא מעודכן תקציב עד 1200
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
העולם של סמארטפוני האנדרואיד Doogee, יצרנית הטלפונים החכמים הסינית, ידועה באיכות שלה, במחיר סביר ובפלאפונים חזקים מאוד. החברה הצליחה במהירות לקבל בסיס משתמשים עקבי אפילו יותר משובח משוק הסמארטפונים בבריטניה ובארה"ב. אחד הטלפונים החכמים החזקים ביותר שלהם הוא בהחלט הטלפון החכם החדש שלהם, Pro Doogee F3. בעל מסך 5 אינץ' , 8 ליבות עוצמתיות שפועל על הגרסה האחרונה של אנדרואיד 5.1. רק 159 $, ויהיה לך סמארטפון גדול שיספק את הצרכים שלך בכל דרך אפשרית. כעת נציג בפניכם את התכונות, המפרטים והסיבות למה זה הוא אחד מהטלפונים החכמים הסיניים החדשים הטובים ביותר בשוק כרגע. תכונות ומפרט טכני העיצוב של Pro Doogee F3 הוא מרהיב. עם שולי קריסטל, קווים מעודנים וקומפקטיים ועיצוב אלגנטי, הפלאפ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס". הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון. מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם. להלן תמונה של הנגן- הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? ) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה. תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבי התלבטות אחרונים בנוגע לרכישת לפטופ חדש (המועמד המוביל: vostro 5470, i5 של Dell), ופתאום צדה עיני דגם מעניין של Asus. הבעייה היא שהבנתי ששירות הלקוחות שלהם הוא ממש זוועתי. כששאלתי מוכר באחת מחנויות האלקטרוניקה לגבי זה, הוא אמר לי שזה באמת היה נכון, אבל לפני כמה חודשים הם עשו מהפך אמיתי בשירות הלקוחות. האם יש מישהו שיכול להעיד על נסיון בעבודה מול שירות לקוחות של אסוס בחודשים האחרונים? איך היה? האם מישהו יכול להעיד על שיפור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז קניתי Nexus 7 2013 32GB , בבית בדקתי אם יש פקסלים שרופים ,ומצאתי אחד ,ממוקם בחלק התחתון של המסך ממש על הNavigation Bar ככה שרואים אותו רק בLandscape , המסך של הN7 החדש ברזולוציה דיי גבוהה , הפיקסל עצמו גם קטן מאוד..אבל הוא שחור אז על רקעים בהירים כן מבחינים בו . התקשרתי לKSP והם אמרו שהמדיניות שלהם היא 3 פיקסלים ויותר והציעו לי להתקשר לServ Pro , מי שנותן את האחריות למכשירים האלו , שם אמרו לי שבעקרון הם לא מחליפים מכשירים עם פיקסל אחד מת אבל הם יכולים לאסוף את המכשיר ,לבדוק אותו ואולי להחליף אותו בחדש ,העניין הוא שככל שאני קורא בXDA , אני מתלבט האם באמת כדי לי להחליף אותו באחר. חלק מהבעיות כוללות פקסלים מתים באמצע המסך (ולא אחד...) , זליגות אור חמורות ,והבעיה הכי נפוצה…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כתבה מאוד מעניינת. אני לא יכול להגיד שאני מופתע מהפיתוח, זה נראה לי צעד מתבקש כבר הרבה זמן אבל עדיין נחמד לראות עד כמה שהעבודה בנושא התקדמה. http://www.israel21c.org/bin/en.jsp?enDispWho=Articles%5El2572&enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=object&enVersion=0&enZone=Technology&
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דודה שלי (אישה מבוגרת) מחפשת טלויזיה חדשה, עד היום היתה לי טלויזיה ישנה CRT של טושיבה. הגיעה הזמן לעבור לטלויזיה חדשה דקה. הרוחב שיש לה שם הוא 70 ס"מ אז אני חושב שטלויזיה 32' תתאים. על איזה טיוי הייתם ממליצים? נ.ב חשוב שיהיה ניתן לחבר את הטיוי למחשב (למרות שנראה לי כיום יש את זה בכל טיוי) תקציב 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, נסיתי להתקין adfree על מכשיר ה- LG G2 שלי.דאגתי להרשאת מפתח, להפעלת debugging ולהתקנת הדרייברים הנדרשים אולם בסוף הליך ההתקנה, הופיעה ההודעה: "לא ניתן לקבל הרשאת רוט" מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
HTC הציגה את המכשירים החדשים שלה בברצלונה. בקצרה מדובר על: HTC Desire S HTC Incredible S HTC Wildfore S HTC Salsa HTC ChaCha והטאבלט שלהם: HTC Flyer ניתן כבר למצוא את כל הפרטים על המכשירים החדשים באתר של HTC http://www.htc.com/www/product.aspx לטעמי, מאד מאכזב מאחר והמתחרות כבר הציגו מכשירים כפולי ליבה וציפיתי שחלק מהמכשירים ישתמשו במעבדי ה-Snapdragon כפולי הליבה. כנראה ש-Qualcomm מתעכבת איתם. יש פה מחזור של מכשירים שכבר הושקו, אולי עם תוספת של מצלמה קדמית, והחידוש היחידי זה android 2.4. דעתכם בנושא?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי כמה דברים יש לי בטלפון, וכמה קשה יהיה לשחזר, לחסום ולעדכן שירותים שונים במקרה ואני מאבד את המכשיר, התחלתי לדאוג. ניחא פייסבוק ווטסאפ, אבל שירותים כמו google wallet או paypal או amazon שמכילים את פרטי האשראי, מיילים שמגיעים מהבנק (ולחלק מהאנשים אפילו אפליקציה לצפייה בחשבון הבנק). בקיצור, סיוט אחד גדול אם הטלפון נאבד או נגנב. התחלתי לחפש כל מיני אפליקציות שמאפשרות אם לא לאתר את המכשיר אז לפחות מחיקה מלאה של כל התוכן. יש הרבה, וזה כבר מעודד. אבל נתחיל לסנן: עדיפות לממשק WEB עדיפות למעקב אחרי המכשיר עדיפות לנעילה מלאה של המכשיר עדיפות למכשירים בלי רוט (כרגע אין לי רוט, ואין לי תוכניות להתקין רוט. אבל אופציה זו נשקלת במקרה ויהיה צורך) חובה לתפעול דרך SMS, גם עם כר…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מכשיר לקחת? ועוד מחפשת מבין המכשירים איזה הכי מומלץ? Samsung TouchWiz F480 Samsung I900 Omnia 8GB אם יש דגם שאותה רמה מומלץ של סוני אריקסון אשמח לדעת תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר הצלחה גדולה במכשיריה של אפל, המשחק הראשון של בת\'סדה למכשירים חכמים ניידים, Fallout Shelter, מקבל תאריך יציאה גם עבור מכשירים מבוססי אנדרואיד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/התחילו-בהכנות-ל-fallout-4-במכשיר-האנדרואיד-של/
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-