גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להחליף את ה נוקיה 5800 האנטיקה שלי לסמארטפון אבל לא במחיר משוגע ( תקציב 1300 עם גלישה קטנטונת) וזה המכשיר שהכי תפס את תשומת ליבי. הייתי רוצה לשמוע עליו קצת חוות דעת: התרונות\חסרונות וכמובן האם הוא מביא תפוקה טובה יחסית למחיר? חשוב לי לציין שהצרכים שלי הם: גלישה באינטרנט ( חשוב שתיהיה כמה שיותר חלקה ומהירה)\ ג'י פי אס\ שמיעת מוזיקה(עם עדיפות גם לרדיו) \ ומשחקים אבל לא כבדים יותר מידי. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז אחרי תקופה קצרה עם הגלקסי 5 שהלך לעולמו ותקופה ארוכה עם האייפון 4 שהוא חצי מת הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להשקיע יותר סכומים מופרכים על פלאפונים ולפי עיון קצר ראיתי שיש אחלה תחלופה בסין. אני צריך המלצה לפלאפון שיעלה בסביבות ה1000 ש"ח אחרי מע"מ או מס קנייה מה שזה לא יהיה ושמעתי המלצות על : Jiayu S3 אשמח לחוות דעת והמלצות נוספות ולשמוע גם איך הם בהשוואה למכשירי דגל היקרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם כבר ניתן לדעת איזה דגם של אייפון 6 הכי מומלץ לרכוש בארה"ב בכדי שיעבוד בצורה תקינה בארץ כולל הדור הרביעי וכו'....?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בסלקום ב 59 , ואצלהם זה ב 29 השאלה איך הם ? והאם המכשיר צריך להישאר תחת הגדרות נדידה ? (גלקסי 2) (מנסיון עבר פה בצפון עם הוט מובייל וגולן - השם ישמור !) לכן מברר לפני המהלך הפעם תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נמצא עדיין עם KITKAT ומתלבט אם לעדכן. כבר ביצעתי עדכון לפני מספר חודשים והטלפון נהיה ממש איטי עם המון לאגים. לאחר שבוע שנמכתי חזרה ל KITKAT. שמעתי שלאחרונה יצא עדכון של 5.1 או 5.1.1 של Lollipop שאמור לתקן חלק מהבאגים. מישהו ניסה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם מכיוון שהאייפוד הנוכחי שלי-ה-30gb video, כבר חולה סופני, החלטתי שכדאי לי לשדרג לאייפוד טאץ'. את הדגם הראשוני (כשהוא היה ממש טרי בשוק) ראיתי אצל חבר שלי ואהבתי, וגם מהביקורות מאוד התרשמתי. את הרכישה, יש לציין, אעשה בארה"ב דרך חבר (ובכל מקרה זהו לא המכשול). החלטתי ללכת על נפח זכרון של 32 ג'יגה, ומנסיון עם האייפוד הקודם-זה די והותר עבורי. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי סוג הדגם-דור שני או דור שלישי? בהתחלה חשבתי לעצמי "ברור שדור שלישי", אבל כשערכתי השוואה (בין היתר באתר של אפל), לא מצאתי הבדל משמעותי, ויותר מזה-ראיתי שלפי היצרן לפחות-הדור השני מחזיק 6 שעות יותר מהדור השלישי. כמובן שגם במחיר יש הבדל, וכל עוד אין צורך אמיתי לשלם יותר עבור דור שלישי-אשמח לחסוך את הכ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחי קיבל עכשיו Sandisk Sansa e200 8Gb (זה דגם חדש... לא מצאתי עדיין באינטרנט). תהיתי איך הוא והאם הוא עדיף על איפוד.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העדיפות שלי היא לקנות בשבילה אנדרואיד (היא רוצה אייפון כי לכל המדינה ואחותה יש אייפון.. לפחות ככה זה נראה). העניין הוא שכל פעם שהיא תצטרך איזשהי תכנה או להעביר קבצים או כל דבר אחר היא לא תוכל ואני אצטרך לעזור לה עם זה ואין לי מושג ב-ios. אני מאמין שעדיין אין שימוש רב בריבוי ליבות בהרבה מהאפליקציות בטלפון והעדיפות מבחינתי היא ל-single core performance, וגם עדיפות ל-ARM 64bit (ה-x86 של אינטל מרשים, אך לא מבוגר דיו כדי להיות בתוך טלפונים). בנוסף, היא מתעבת כפתורים, ובמיוחד את כפתור הבית של ה-Galaxy.. וגם לא כל כך אוהבת את האיטיות של TouchWiz או את המראה שלו. מישהו יודע אם ה-Double Tap Screen Unlock שיש ב-LG G4 זה רק בו? או שיש בעוד טלפונים? בנוסף, אני מאמין שטלפון הגדול …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את גרסת האדג\' של מכשיר הדגל של סמסונג כדי לראות האם מסך שמגיע עד לצדדים שווה תוספת מחיר לא מבוטלת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%a6%d7%94-galaxy-s6-edge-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גיסי קיבל רכב מהעבודה (שברולט משהו) ויש לו שם לדבריו מין מחשב מובנה עם מסך מגע די גדול בתוך הדשבורד והוא מתעניין בלהכניס שם איזה מערכת GPS כלשהי. אז איך מוודאים מה מתאים ואיפה קונים דבר כזה? יש אופציה להתלבש על המחשב הזה עם WAZE?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 2000 ש"ח . אני יודע שזה תקציב נמוך יחסית לסמארטפון,אבל אני לא כ"כ בטוח לגבי קניית מכשיר יד שנייה ,כי ניתן להסתיר בקלות בעיות במכשירים עד הקטע שבו אתה מגלה אותן. המלצות יתקבלו בשמחה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך נגן מוסיקה טוב עדיף מציג וידיאו אבל אם יש נגן טוב יותר... בקיצור לא חובה. הנגן צריך להיות עם 2 GB זיכרון לפחות (עדיף יותר). אז כמו שאמרתי נגן בתקציב של 350 שקל (גג 400 אל תציעו מעל, אם יש בפחות עדיף) טוב מחכה להמלצות...
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב כף יד משולב: -טלפון -GPS -סוללה חזקה -WIFI תקציב פתוח! לא אכפת לי אם הטלפון יהיה מורכב. העיקר שזה יהיה דגם טוב, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ולהיתקע עם מכשיר נאחס. אני מוכן לשמוע כל הצעה.. רק תציעו .. אבל אני מבקש שזה יהיה מחשב כף יד. תודה מראש , אני סומך על הדעה שלכם!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לנגן mp3 עם איכות סאונד גובהה אבל גם עם עוצמת סאונד חזקה. לא צריך אחד עם צפיה בתמונות או סרטונים, רק בשביל לשמוע מוזיקה. התקציב גמיש. אם יש אז גם תנו המלצה לאוזניות שיתאימו לנגן כזה עם המאפיינים האלו.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שירות המסרים המיידיים כולל כעת אפשרות לבצע שיחות וידאו עבור כולם לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אייפון 4S חדש. לא נראה לי שאני אחכה ל-5 ועד שהוא יצא בטח המחירים יהיו בשמיים.. בכל אופן, ההורים שלי כרגע בארה"ב והבנתי שעדיף לקנות משם את האייפון. נכנסתי לחנות של BESTBUY http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&_dynSessConf=361020501987051839&id=pcat17071&type=page&st=iphone+4s+16gb&sc=Global&cp=1&nrp=15&sp=&qp=&list=n&iht=y&usc=All+Categories&ks=960 יש שם מחירים לגבי האייפונים: 4S AT&T 4S SPRINT 4S VERIZON WIRELESS. השאלה איזה מהם אני צריך? אני רוצה שזה יהי sim free כדי שאוכל להשתמש בו בארץ. שימו לב שבאתר כתוב תחת הקטגוריה של 4s verizon wireless* *2 year con…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אחרי שמסך הנוקיה 5310 לא שרד פגיעה ישירה בסלע (כל השאר עדיין עובד, אגב. זה כמו פלאפון שאפל או משהו) החלטתי שהגיע הזמן וסוף סוף אקנה לעצמי סמארטפון. חמדתי בHTC DESIRE S שעלה 2200 בELINE אבל אזל המלאי כרגע. לא זה מה שמפריע לי- מפריע לי יותר מה יקרה אחרי שכבר יהיה לי את הפלאפון. האחריות שלהם מכסה שנה אחת של תקלות יצרן (החלפת הפלאפון במקרה של אחיזת המוות, לדוגמה) אבל לא יותר מזה. לא הם יתקנו, ולא סלקום כי המכשיר לא נקנה אצלם, כמו הנוקיה 5310 שלי. אמרו לי שאם יקרה למכשיר משהו, אוכל פשוט לזרוק אותו לפח כי לא יהיה לי איך לתקן אותו. האם המצב באמת ככה, ולא תהיה לי דרך שפויה ואמינה לתקן פלאפון שלא נמכר בצורה מסודרת ברשתות הסלולריות? אם לא אז חשבתי על הGALAXY S, גם מאיליין. מה יה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי שיש אופציה כזאת בעזרת חומרה. כל מה שמצאתי באינטרנט מתייחס לעבודה עם VOIP שאני לא בטוח שזאת הדרך הנוחה עבורי. בקיצור, האם יש דרך אמיתית להפוך אותו לטלפון מן השורה? (שיחות , SMS , גלישה באינטרנט)? תודה. עכשיו אני קורא קצת על Apple Peel. מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ה I9250 מספיק טוב לארץ? או שצריך את גרסאת ה- GT I9250? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז קניתי Nexus 7 2013 32GB , בבית בדקתי אם יש פקסלים שרופים ,ומצאתי אחד ,ממוקם בחלק התחתון של המסך ממש על הNavigation Bar ככה שרואים אותו רק בLandscape , המסך של הN7 החדש ברזולוציה דיי גבוהה , הפיקסל עצמו גם קטן מאוד..אבל הוא שחור אז על רקעים בהירים כן מבחינים בו . התקשרתי לKSP והם אמרו שהמדיניות שלהם היא 3 פיקסלים ויותר והציעו לי להתקשר לServ Pro , מי שנותן את האחריות למכשירים האלו , שם אמרו לי שבעקרון הם לא מחליפים מכשירים עם פיקסל אחד מת אבל הם יכולים לאסוף את המכשיר ,לבדוק אותו ואולי להחליף אותו בחדש ,העניין הוא שככל שאני קורא בXDA , אני מתלבט האם באמת כדי לי להחליף אותו באחר. חלק מהבעיות כוללות פקסלים מתים באמצע המסך (ולא אחד...) , זליגות אור חמורות ,והבעיה הכי נפוצה…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות root לפלאפון שלי, אבל לצערי נגרם נזק פיזי לקונקטור ה-USB שלו, כך שהוא מתנתק באקראי מדי פעם. כל השיטות שאני רואה באינטרנט ל-root למכשיר כוללות הרצת תוכנה על המחשב שפועלת על הסלולרי דרך חיבור ה-USB. (התוכנה Odin) יש אפשרויות נוספות, שלא ידרשו ממני חיבור USB אמין?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-