עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני כבר שבוע מתלבט איזה פלאפון להביא מחברת פלאפון ואני עדיין לא יודע מצד אחד יש את הסמסונג U900 מצד שני את הסוני אריקסון C905 שמעתי שהסוני אריקסון משמיע מוסיקה בווליום נמוך מאוד ביחס לסמסונג אבל מצד שני יש לו מצלמה יותר טובה וחיישן תנועה... תעזרו לי בבקשה לבחור פלאפון מחברת פלאפון בלבד בבקשה אפשר גם להמליץ על פלאפון אחר מהחברה.. תודה מראש לכל העונים!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כמו שכתוב אני מחפש המלצה על נגן MP3. מדובר על המלצה לאבא שלי, בן אדם שיש לו הרבה אלבומים בעברית, שמסתדר אבל בקושי עם קבצים ועושה ripping עם תוכנה שסידרתי לו. נסדר לו איזה תוכנה לניהול וסנכרון ספריית השירים כדי שיהיה לו קל. והוא יוכל גם לשמוע באוטו את השירים (יש לו aux in ברדיו). תבינו שכרגע הוא משתמש בPDA ישן מבוסס pocket pc 2003 ועם windows media player העתיק שיש שם... קריטריונים: 1) עברית. אבל לא הפוכה שצריך לסדר עם תוכנה על ה-PC, אלא ממש תמיכה סבירה בעברית נורמלית. 2) זמן בטריה סביר. 3) זכרון 16 ג'יגה, או פנימי או עם כרטיס זכרון. גם הרד דיסק זה בסדר. יותר גדול זה יותר טוב, כמובן. 4) שיהיה לו קל להשתמש במכשיר - ממשק פשוט וטוב, בלי מליון כפתורים. 5) מסך מגע יהיה נחמד. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arkady,

יום טוב. אני מעוניין בנגן Mp3 בתקציב של 300 ש"ח. חשבתי על הנגן הבא: M250 של Sansa האם הוא טוב? האם זה מחיר משתלם? [300 ש"ח ל2 ג'גה] תודה רבה ולילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, היום אני ואחיי קנינו פלאפון חדש ואנחנו רוצים לקנות כרטיס הרחבה. על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1820_2124&products_id=15127 הוא טוב? מישהו יודע מה המהירות של הכרטיס הזה? sandisk היא חברה איכותית נכון? תודה מראש, יובל.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Pc1ko,

מה הנגן הכי טוב במחיר הזה מבחינת סאונד+פיצ'רים (לא ווידיאו!)?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 1qaz2wsx,

אני רוצה לקנות בקרוב CREATIVE ZVM 30GB שמעתי שהפסיקו לייצר אותו-זה נכון? ואם כן, עדיין יש חנויות שמוכרות אותו? הוא נמכר ב-1000 ש"ח בכמה חנויות מישהו מכיר את החנות הזו http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=651 ויודע אם היא אמינה ואפשר לסמוך עליהם? כי אני גר בב"ש וצריך חנות אמינה למשלוח...

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  7. עם אוזנית בלוטוס אפשר לשמוע MP3 מהפלא'?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by maxth,

שלום, ברשותי כיום מכשיר סלולרי Samsung s6 אשר מראה את גילו. מעוניין במכשיר חדש בתקציב עד 1400 שח . כרגע מתלבט בין Samsung a50 ל xiaomi redmi note 7 , נוטה יותר לכיוון a50 אינני יודע האם זה מוצדק? אשמח להמלצותיכם ! דרישותי מהמכשיר 1) מצלמה ברמה המכשיר נוכחי (Samsung s6) 2)שלא יגמגם - משחקים קלים/whatsapp/Facebook מולטיטסקינג 3) סוללה חזקה 4) טעינה מהירה זהו תודה

9. Started by ohad5g,

אני מחפש נגן mp3 שתומך בעברית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ^ תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הייתה לי התלבטות בין נגן סרטים לבין PSP לבסוף נכנעתי לסרטים אני לא בקיא בתחום, ולכן אני צריך את עזרתכם אני מתלבט בין הA2 המפורסם לבין סדרת הדגמים החדשה של ARCHOS אני מניח שדגם ה404 הוא הבסיסי והפשוט שלהם ה504, עתיר נפח (160 GB! ) ואילו ה604, שמן הסתם אמור להיות טוב ממנו מסתפק ב30 GB, אבל מציע בדגם מסויים אפשרות WIFI הדרישות שלי מהנגן הם איכות מסך גבוהה יציאה לחיבור לTV (אשמח לקבל גם כניסת וידיאו להקלטה לתוך המכשיר) תמיכה בתרגומים (עדיף ללא המרות למיניהם) זמן סוללה ארוך מוצר איכותי ועמיד (גוף הנגן ממתכת יכול להיות נחמד) אני פתוח לדגמים ומוצרים שונים אם כי אני אודה לכם אם תזדרזו עם התשובות, שכן , הנגן יירכש ביום ראשון..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

עשיתי ריסט פשוט לטלפון, ופתאום הוא הגיע למצב ההתחלתי אחרי התקנת רום, הגדרת חשבון ג'ימייל, וכד', ואחרי זה הוא עושה לי force close על כל לאנצ'ר פרט למקורי. הרום הוא שם דאקרי, לא יודע איזה. :-X 7 נראה לי. בנוסף האפליקציות קורסות, רובן לא כולן.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. התכנון הוא קנייה של המכשיר מחנות פרטית וקבלת זיכויים מחברת פלאפון... בתור אחד שעוד מסתובב עם 5800 ואין לו מושג מה איפה ולמה, מאיזו חנות כדאי לרכוש את המכשיר? אני ירושלמי, אז אם יש אחת כזו בירושלים מה טוב. תודה רבה, בז'נגלו

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO PDA ואמרו לי שיש ממשקIPHONE מישהו ניסה אתזהיש למישהו לינק לזה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nati086,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש דיסק או קי של חברת silicon power מישהו מכיר? בכללי אשמח לקבל חוות דעת על החברה ועל האיכות של המוצרים שלהם הנה הדם שאני מעוניין לרכוש: http://www.ebay.com/itm/Silicon-Power-Jewel-J10-16GB-16G-USB-3-0-Flash-Drive-Disk-Capless-Metal-Silver-/251355056157 תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by night-fire,

שלום, לאחר שנהנתי מהsansa e250 שלי הגיע הזמן לנגן חדש עד 800 ש"ח. דברים שחשובים לי: 1)איכות סאונד טובה + 2)וידיאו וסרטונים (מסך גדול ..2.4 נראה לי הכי גדול שאפשר למצוא) 3)4 GB לפחות. 4)זמן סוללה ארוך לפחות כמו הסנסה. חשבתי על שתי אופציות: מיזו m6 iriver e100 . יש עוד אפשרויות? הצעות? תודה רבה! נ.ב זו גם הזדמנות לשאול-האם יש מדריך בעברית להתקנת רוקבוקס לסנסה?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  18. מפתחת שבבי התקשורת האלחוטית המובילה הגישה הצעה רשמית אדירה לרכישת המתחרה שלה - אבל הדרך לעסקה בשווי 130 מיליארד דולר עדיין ארוכה לכתבה

19. Started by Liorking,

בלי קשר להודעה הקודמת, אני זקוק להמלצה למכשיר סמרטפון חדש. דרישה ראשונה שלי היא שאני אוכל להקליט את כל השיחות הנכנסות והיוצאות מהמכשיר באופן אוטומטי. היום יש לי Galaxy S2 וזה היה מסובך יחסית (הייתי צריך root, ואז להתקין תוכנה שתקליט, ומדי פעם היא הפסיקה לעבוד, וכל מיני דברים משונים קרו), אני משער שזה בגלל שהחוק ב-12 ממדינות ארצות הברית דורש מודעות של שני צידי השיחה להקלטתה. (בעוד שבחוק בישראל מספיק צד אחד, ועל אף שכך גם ב-38 הנותרות בארה"ב) חוץ מזה, אני אשמח למערכת עם הרבה אחסון לא נדיף. (זה נקרא HD בסלולרי?)

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by SinMaker,

היי, אני מעוניין להתכונן לגרוע מכל. אילו אפליקציות התקנתם בשביל להגן מפני גניבה/לאתר אנדרואיד גנוב?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Or94,

הייתה לי יום הולדת לא מזמן ואבא שלי הציע לי לקנות XBOX360 או PS3 או IPAD2. ראיתי את הIPAD2 בחנות של איידיגיטל בגרנד קניון בחיפה והוא ממש מגניב אבל אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו? אני בדרך נמצא בבית ולבית ספר אני לא אקח אותו. אז מה אפשר לעשות איתו? האם הוא שווה את הקנייה? למה הוא מיועד בעצם? לגבי הPS3 והXBOX360 שאלתי כבר בפורום קונסולות.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by yoniY100,

התעניינתי בפלאפון הזה, הרעיון נראה טוב אבל מעניין האם היישום לא מאכזב..? מישהו מכיר? הג'ויסטיק שלו נוח במשחקים? איך הוא בשימוש רגיל? (הטאצ' שלו וכו'..) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן, אני מחפש טלפון חדש. אני לא מחפש גימיקים מיוחדים, רק חשוב לי שתהיה לו מצלמה שתפיק תמונות שמישות (אני מניח שמצלמות ה-2 מ"פ יספיקו). לא צריך דור שלישי, לא צריך נגן מוזיקה, רינגטונים משוכללים, וכו'. כדאי שיהיה לו ממשק נוח (עד עכשיו היו לי רק נוקיות). אין לי בעיה להתרגל לממש אחר, אבל שיהיה הגיוני. מוקצבים לי 800 שקלים, ואני מרשה לעצמי להוסיף 200 שקלים, אז אני מעדיף לא לעבור את ה-1000. הרשת היא סלקום. יש הצעות? תודה מראש, עדי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אנדרואיד, הטווח מחירים הוא עד 350$ (לא מעוניין באייפון). מכוון לשוק הגבוה יחסית. עד עכשיו היה לי Nexus 4 שהחזיק מעולה שנתיים, והייתי מרוצה ממנו. בעקבות בעיה במגע אני מתכוון להחליף, משום שהתיקון יקר יחסית. פיצ'רים חשובים: מצלמה איכותית סוללה טובה אופציה לכרטיס זיכרון (או 32GB) שלא יהיה ענק (למשל הG3 גדול מדי). איכות ווליום סאונד טובים (בNexus 4 וגם ב5 הסאונד חלש ולא מספק) אשמח להצעות או רעיונות

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avi2014,

http://www.getit.co.il/Group/33502/341

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.