עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. http://www.gsmarena.com/sony_launches_xperia_z1f_on_ntt_docomo_in_japan-news-6951.php למה סוני, למה??

2. Started by F430,

אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  3. אני יודע על הקיום של המכשיר, אבל אין לי מושג אך קורים לו מאפיה אפשר לקנות אותו תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם יש תוכנה שיכולה להחליף את mini opera?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי ידע סביר בC ואני רוצה ללמוד שפה למימוש הרעיון, מה יותר קל\אינטואיטיבי ללמוד? אנדרואיד או IOS? או אולי בכלל אתר באינטרנט. תודה לעוזרים והממליצים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. S3 התנתק עצמאית מגוגל ולא ניתן להוסיף חשבון גוגל כלשהו. ביום בהיר אחד - אין אנשי קשר, מייל, PLAY, יומן, סינכרון - כלום. מה עושים? מה יכול להיות הגורם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, ברשותי Samsung galaxy 2 - i9100 Android 2.3.4 Ver I9100XXKG6 לאחרונה - נראה לי שביומיים האחרונים - הטלפון נכנס למצב USB Connected MTP-Connected ללא חיבור USB וללא WiFi או BlueTooth פועלים. היום הגעתי למצב שהמכשיר נכנס למצב כמו בתמונה למטה ופשוט היה תקוע שם עד שכיביתי אותו. זה קרה בבוקר והעיר אותי בגלל צפצופים של נכנס ל-MTP ויוצא מ-MTP. ואז שמתי לב שה-Wifi פתוח. הרצתי סרטים שזאת השתלטות עוינת וניסיתי לכבות את ה-Wifi. זה הראה שנכבה ואז נכנס למצב הנ"ל. היות וכתוב לא לכבות אז לא כיביתי :-X אך לאחר זמן רב (יותר מחצי שעה) החלטתי לכבות אותו. המכשיר נכבה ונדלק ומייד מפעיל את האייקון USB Connected MTP-Connected למרות שכלום לא מחובר. חיבור למטען המקורי במצב כזה ל…

• 8 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. לאחר המשבר מול הנציגה המקומית אלקטרה ונסיגה לצורך פתרון הבעיות - היצרנית הסינית הגדולה ביותר שוב מסתערת על הקהל המקומי עם דגמיה העדכניים ביותר לכתבה

9. אלבומים שאפילו מקבלים את אותו Album Art, אותו אלבום אותו אמן אותו הכל, אבל הוא מופיע בנפרד וצריך להפעיל אותו בנפרד. איך גורמים לו להסתדר וששירים ששייכים לאותו אלבום גם יתנגנו ביחד וברצף שבו הם צריכים להתנגן?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by amirsource,

שלום לכולם, אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(: וכמובן את ה3G אבל 8GB. תודה הרבה.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  12. [table][tr][td] הייתי עד לפני כמה ימים בהוט מובייל ועברתי לגולן טלקום,האם ברגע שארצה לחזור להוט מובייל אוכל לעשות שיש חוזר בסים שלהם? או שאצטרך לקנות שוב סים חדש?[/td][/tr][/table]

13. Started by iakovl,

אני מחפש נגנן MP3 במקום החרא הרגיל והג'נרי שיש לי (אתם מכירים אותם, אלו שיש לכולם) הסנסה נראה לי טוב וזול (700 בשביל 2G) אני לא צריך הרבה מקום (אני מסתובב עם נייד ואני יכול להעביר שירים בקצב בינהם) אני לא אודיאופיל חשוב לי חיי סוללה (חייל, תבינו לבד) מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. דיווחים טריים מצביעים על כך שמכשיר היוקרה החדש מבית היצרנית הסינית העולה יושק במקביל לדגמים החדשים והנוצצים של טים קוק ואנשיו לכתבה

15. Started by migez,

מחפש בשביל אחותי נגן זיכרון פלאש, של 8GB. אין הגבלה בתקציב, מה שתתנו יהיה טוב (אבל לא כאילו דברים ב5-6 אלף שקל!!) חשוב שיהיה תמיכה בתיקיות, שהנגן יהיה כמה ושיותר קומפקטי וקטן. לא חשוב שיהיה תמיכה בMP4 או מסך צבעוני וכזה. הצרכים העיקריים זה שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה ושהנגן יהיה קומפקטי ויתמוך בתיקיות. תודה מראש לעוזרים. אהה והיא אמרה שיש לחברה שלה נגן משהו zen X של קריאיטיב, היא אמרה שהוא ממש ניראה לה, שהוא ממש קטן וישלו 8GB, אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר אני אשמח לקבל מידע ומחיר על הדגם הזה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by sagi_10,

שלום אני עומד לקבל N95 משומש מאבא שלי , ואני מאוד מאוד רוצה להחליף את המערכת הפעלה במערכת הפעלה המקורית של נוקיה . ללא כל הקיצורי דרך /תוכנות של אורנג . האם זה אפשרי ? או שאורנג נעלו את המכשיר או משהו בסיגנון ? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום למה מכשיר טלפון סלולרי קטן שביחס למחשב רגיל, הסלולרי עולה יותר לי נראה שהחברות מעלות ב-100% את המחיר על המכשיר + חבילות לסוגיהם. למי יש תשובה ולמי יש לפנות. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני שוקל לקנות טבלט לשימוש בלימודים לצד המחשב הנייד (בעיקר מסיבות של משקל וחיי סוללה) יש אתר שמרכז השוואה בין מעבד ARM או מעבדים נפוצים בטבלטים/סמטרפונים? ראיתי את האתר של passmark, והבעיה שהוא לא מתייחס כמעט לטבלטים סיניים. אם למישהו יש לדוגמה פרטים על הביצועים של ACT-ACT7029 מול ה-Exynos 5 Dual 5250 זה יכול לעזור מאוד. שאלה נוספת, יש טאבלטים סיניים שפורסמו שיגיעו עם Exynos 5 Dual 5250 בזמן הקרוב?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by arieljt,

למי שעוד לא קרא ומכיר את HEBDEV, הם יצאו בהודעה רשמית פה: http://www.hebdev.com/ ופה: http://www.iphoneblog.co.il/2009/02/iphone.html אין מנוס כנראה מלהעשק..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by krispelj,

שלום, אני ממש חדש בכל עניין הרומים ורציתי המלצה לרום יציב לגלקסי S. לא אכפת לי ממשק בעברית, גם ככה אני על אנגלית, רק שיהיה לי את האופציה לכתוב בעברית. תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. לחבר טוב שלי יש iPOD Video Classic בנפח 80GB והנגן מזייף לאחרונה (לא מזוהה באייטונס בכל גרסא קיימת) אז ניסיתי לפרמט אותו כשהוא במצב של דיסק קשיח אבל משום מה כשאני מנסה לפרמט דרך הווינדווס (קליק ימני על האייפוד דרך המחשב שלי, פורמט, סטארט) כלום לא קורה, כאילו שלא לחצתי על פעולת הפרמוט בכלל. ניסיתי להיכנס לאייפוד ולנסות למחוק את כל התיקיות בצורה ידנית (קליק ימני ומחיקה) אבל אז אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שאי אפשר לבצע את הפעולה. מישהו יודע איך ניתן בכל זאת למחוק את הקבצים המוגנים האלה או לפרמט את האייפוד בצורה כלשהי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, כאשר אני מקבל\מוציא שיחות לא שומעים אותי, זה מסתדר רק ע"י לחיצה על SPEAKER מספר פעמים (עובר בין רמקול למיקרופון מספר פעמים). זה התחיל לאחר מעבר מרום פיילוט 4 ל- 4.5, וממשיך גם לאחר וויפ מלא והתקנת רום 6 (פיילוט). זה גם הורס לי את ההקלטות האוטומטיות בעת שיחה. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 15.9k צפיות
  24. עם מסך Ultra HD, השבב החדש של קוואלקום ומצלמה שמצלמת וידאו בקרוב ל-1,000 פריימים בשנייה, האם יתכן שה-Xperia XZ Premium הוא המכשיר החכם האולטימטיבי לשנת 2017? לכתבה

25. היי, אני רוצה לקנות Power Bank על מנת שאוכל להטעין באמצעותו LG G2. יש המון סוגים ואני אשמח לקבל המלצות. כבר קיבלתי המלצה אחת: Xiaomi power bank 10,400 mah תודה לעוזרים !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.