גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מחפש בשביל אחותי נגן זיכרון פלאש, של 8GB. אין הגבלה בתקציב, מה שתתנו יהיה טוב (אבל לא כאילו דברים ב5-6 אלף שקל!!) חשוב שיהיה תמיכה בתיקיות, שהנגן יהיה כמה ושיותר קומפקטי וקטן. לא חשוב שיהיה תמיכה בMP4 או מסך צבעוני וכזה. הצרכים העיקריים זה שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה ושהנגן יהיה קומפקטי ויתמוך בתיקיות. תודה מראש לעוזרים. אהה והיא אמרה שיש לחברה שלה נגן משהו zen X של קריאיטיב, היא אמרה שהוא ממש ניראה לה, שהוא ממש קטן וישלו 8GB, אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר אני אשמח לקבל מידע ומחיר על הדגם הזה.
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני צריך נגן עם תכולה של 2gb בסכום של עד 600 ש"ח, איכות שמע הרבה יותר קריטית מתמונות או וידאו. האפשרויות שעלו עד עכשיו הן iaudio f2 או u3(שהם אותו דבר למעשה, חוץ מהממשק), אם יש למישהו המלצה למשהו טוב יותר מבחינת סאונד אני אשמח. ובלי שום קשר, עוד שאלה, איזה נגן לדעתכם מפיק את הסאונד הטוב ביותר?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ההורים עשו לי מתנה! וקנו לי MOTO K1M ;D עכשיו רציתי לדעת איך אני יכל להעביר מהמחשב שירים תמונות.... לפלאפון? יש לי כבל שמתאים בחיבור (מהמצלמה)אבל המחשב אומר לי "התקן לא זוהה" מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בחיים לא שמעתי על פורמט שנקרא MP4 , ואני לא מבין מה אפשר להריץ על הנגנים הפשוטים IKO למינהם ... סרטוני GIF ? מה סרטים ? ...... לי זה נשמע כמו איזה טריק שיווקי נטו .....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מוטורולה V3x, ועכשיו אני מצטער על הרגע הזה. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר את המכשיר למחשב, לקח לי 3 שעות. צריך להיות בעל דוקטורת במדעי האטום בשביל לעשות את זה. אתמול, ניסתי להעביר אליו סקין, ושוב מצאתי את עצמי שובר את הראש מול הטימטום של מוטורולה. כמובן שעקבתי אחרי מדריך שמצאתי בעזרת גוגל, ובסופו של דבר הצלחתי. אבל עכשיו, העברתי אליו שיר (שמצורף למטה) והוא מסרב לנגן אותו. השאלה שלי היא למה!! למה מוטורולה עושים לי את זה? מה אני עשיתי להם? אם למשהו יש פיתרון, שלא יתבש להגיב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה אמור לעלות ואיפה אפשר לתקן Ipod Mini שהלך לו ההרדיסק? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בס"ד על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים- MOTOROLA V3 SAMSUNG 770 LG 8300 ומה שהכי חשוב לי מתוך שלושתם זה שהמסך יהיה גדול וברור כי בכולם יש מצלמה ונגן מוזיקה וכל זה. על מה אתם הכי הרבה ממליצים תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז לאחר שנואשתי מלחפש מטען ל Zen Vision:M חבר שלי הראה לי מטען שמתחבר לחשמל ומטעין בעצם כל מכשיר שמוטען דרך USB. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3042876 עכשיו אני רק רוצה להיות בטוח שהמטען הזה לא יפגע לי בנגן..? מתח היציאה שם הוא 5V וכך רשום גם על גבי המתאם של ZVM. לגבי הזרם אני לא יודע. ואם המטען הזה מתאים בעצם לנגן, למה שאני אעדיף לקנות מטען מקורי של קריאטב בעוד שהמטען הזה הוא מעין מטען אוניברסלי ל USB ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שמתי עין על הIAUDIO D2 הוא נראה נגן מאוד אמין (ראיתי סרטונים ביוטוב) רק יש כמה דברים שקצת מטרידים אותי: המשקל הקטן יחסית שלו... והמסך הקטן 2.5 אינט'ש. מה שאני יותר אוהב בנגן זה TV UOT, מסך מגע ו52 שעות של נגינה (שזה יפה). עכשיו ראיתי שיש בארץ גם את הZUNE של מיקרוסופט ולפי המפרט הוא ממש שווה.. חוץ מזמן בטרייה... הזמן מטרייה יותר חלש (בהרבה) אבל מסך גדול ונפך גדול (הרבה יותר גדול). עכשיו מה שווה לי יותר? ZUNE או D2? ומה הייתם בוחרים?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מי יותר טוב? ואם זה שווה בכלל לקנות אותם במבצע של חצי מחיר בסלקום?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפון חדש. אני לא מחפש גימיקים מיוחדים, רק חשוב לי שתהיה לו מצלמה שתפיק תמונות שמישות (אני מניח שמצלמות ה-2 מ"פ יספיקו). לא צריך דור שלישי, לא צריך נגן מוזיקה, רינגטונים משוכללים, וכו'. כדאי שיהיה לו ממשק נוח (עד עכשיו היו לי רק נוקיות). אין לי בעיה להתרגל לממש אחר, אבל שיהיה הגיוני. מוקצבים לי 800 שקלים, ואני מרשה לעצמי להוסיף 200 שקלים, אז אני מעדיף לא לעבור את ה-1000. הרשת היא סלקום. יש הצעות? תודה מראש, עדי.
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הלכו לי לעולמם שני מכשירי iaudio X5L, כ"א אחרי שנה (לא כולל העצבים שעלו עלי). לפני שאני הולך לקנות חדש, מסקרן אותי לדעת מה ממוצע הזמן שנגן מהסוג והנפח הזה או יותר (לא בהכרח אותה חברה) מחזיק מעמד בשימוש למוסיקה נטו.
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מתלבט בין הנגנים האלו, האייריבר יקר לטעמי (387) ולכן אני ביכלל שוקל את הMPIO , הבעיה היא שלא מצאתי שום ביקורת עדיין על הMPIO וניראה לי חשוד ההסדר עם היבואן שיש לכולם שאתה מקבל ממנו החזר של 50 שח אחרי הקנייה דרך הדואר וכך משלמים "רק" 250 שח - למישהו באמת החזירו ת50 שקל?? למישהו יש את האייריבר הזה? האם הוא שווה את ההבדל המהותי במחיר? האם הסוללה באמת מחזיקה 50+ שעות? המיבנה ניראה קצת כמו צעצוע, האם ניתן לסמוך עליו? MPIO: Iriver: T50 על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אני מוכר מטען רגיל ומטען לרכב של מוטורולה למישהוא זה מטען של e1000 ..וגם המטען לרכב הוא של e1000 אבל אני לא יודע העם הם יעבדו איתה ..יש לכם מושג ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום גאדג'טים. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על אוזניות, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בעדכון האחרון של COWON D2 יש תמיכה בפלש ומשחקי פלאש,בדקתי כבר כמה משחקים שהאמת היו מיועדים לIRIVER אך ניתנים למשחק עם ה D2 הנה קישור לרשימת משחקים http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=15110
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למכשיר עם יכולת ניווט טובה לשימוש יומיומי, אם כי לא אינטנסיבי במיוחד (נסיעות מזדמנות למקומות לא מוכרים). ההתלבטוות הן כאמור: 1. מכשיר ניווט עצמאי - האופציה הכי זולה ופשוטה לתפעול 2. מחשב כף יד - יתרונות: בנוף ליכולות ניווט דומות יש אופציות לתוכנות רבות. . חסרונות: לעיתים יקר יותר ממכשיר עצמאי, לא בטוח שממש חשובות לי יכולות נוספות, למעט אפשרות לשמוע קבצי מוזיקה. 3. לשדרג את הפלאפון (כנראה ברשת אורנג') למכשיר עם מקלט GPS מובנה, חשבתי על ה- 6210 החדש של נוקיה. יתרון: לא דורש מכשיר נוסף, אופציה להנחה במסלול. חסרון: לא ידוע לי עניין תאימות תוכנות המפות השונות למכשיר שכזה, וכמובן מגבלות פיזיות של גודל המסך. רציתי לדעת מה דעתם האופציה העדיפה, וכמו כן ל…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן חברה, לפני כחודש היה לי נגן ZEN VISION M 30GB, ממנו הייתי מאוד מרוצה - עד שגנבו לי אותו במוצב (בטח אחד החימושניקים הערסים האלה...)... בקיצור אני חוזר בראשון לצבא ואני צריך דחוף לקנות נגן טוב. - עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט). - איכות סאונד מעולה. - רצוי מאוד תמיכה בעברית (תנו אפשרות לנגנים עם תמיכה וגם בלי תמיכה, אני כבר אבחר). - רק מוזיקה, בלי וידאו. - ממשק פשוט ונוח. - רדיו, מיקרופון, שעון מעורר - אני לא משתמש בגימיקים האלה, אז לא צריך לקחת אותם בחשבון. תודה!
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הנגן של אחותי לפתע הפסיק להגיב תוך כדי שמיעת מוזיקה. לכבות את הנגן גם לא אפשרי- מה לעשות??? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-