עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by computers-man,

אחרי 10 חודשים שאני סובל עם הקליטה הלא משהו שיש לי עם האייפון 4(זה לא רק אצלי יש לנו עוד מכשיר אייפון שנקנה כחצי שנה אחרי וגם הוא סובל מבעיות קליטה באזור שלנו) החלטתי ליצור הגברה לאייפון שלי, הזמנתי אנטנה מחו"ל עכשיו ממה שאני יודע אלומיניום זה החלק שיש באנטנה? זאת אומרת שאם אני מוסיף עוד כמה חתיכות אלומיניום אז האייפון יקלוט יותר טוב לא? איך האלומיניום יגיב עם הלחמה של בדיל הוא מסוגל לשבש לגמרי את הקליטה או שאינו מזיק?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

לפני כמה חודשים קניתי סטיק DVB-T בכמה דולרים באיביי כדי להתנסות בעידן+, אחרי ש"הבנתי" שאני במילא רואה ב-99% מהזמן רק את ערוצים 22 + 10.... הוא הגיע (באופן טבעי אני מניח) עם אנטנה מאוד בסיסית, קטנה ועלובה. היא ממוקמת ליד החלון, אבל הקליטה שלה כנראה כלכך חלשה שאם היא קצת רחוקה ממנו הוא בכלל לא קולטת כלום כשהחלון סגור. עד כדי כך שחשבתי כבר שהמקלט עצמו דפוק. אבל כשהחלון פתוח והאנטנה יושבת ממש על הפתח - יש קליטה טובה. אומנם קירטועים בתמונה מדיי פעם, אבל זה עובד. וכשזה עובד - בשילוב עם XBMC במחשב ה-HTPC שלי - זה ממש מגניב. כולל אפילו אפשרות לסטרימינג של השידורים לטלפון/טאבלט בכל רחבי הרשת הביתית שלי (באמצעות Yatse). החלטתי שאני רוצה לוותר על הוט ולעבוד בלעדית עם עידן+. הבע…

3. Started by idanarieli,

שלום יש לי אנטנות סלקום בבסיס (בהר מירון) אני נמצא בפלאפון ואין לי קליטה. רציתי לדעת- אם אני עובר לגולן טלקום תהיה לי קליטה בעזרת האנטנות של סלקום?

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  4. Started by HaVoC_850,

מישהו מהעבודה אמר שהוא ראה אנטנת טלויזיה שמתחברת דרך ה-USB ואפשר לקלוט איתה ערוצים 10 - 22 - 11 וכל אלה שתופסים בחינם. מישהו מכיר, שומע, יודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר? כמה אמור לעלות סיפור כזה? תודה רבה לעונים, עידו.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם, פלאפון מציעים לי להתקין "אנטנת חלון" בגלל בעיות קליטה שיש לי בבית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה בדיוק. איזה גודל זה ובמה כרוכה ההתקנה. והכי חשוב, מה המשמעות מבחינת קרינה באיזורים שקרובים לאנטנה ובכלל בבית? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי נוקיה n8 יש מצב להגדיר או אפליקצייה חינמית דרכה ניתן לבצע הוטספוט עם שירות האינטרנט של גולן טלקום? - האם גולן טלקום מגבילה את מהירות האינטרנט כאשר עושים הוטספוט דרכם? - מצאתי שניתן להפוך מחשב ביתי רגיל, לכזה שיכול לקלוט אינטרנט דרך WIFI הבנתי שיש לרכוש מתאם מיוחד לכך. האם משהו כזה יהיה טוב? http://www.dealextreme.com/p/802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-usb-adapter-53538?item=4 תודה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום לחברי הפורם היה לי GPS של פוגיקום לצערי שרפתי אותו ..ובנוסף המפות שלו כבר לא היו מעדכנות היה לו IGO 6 ועידכון מפות עולה כ 300 שקלים אני רוצה פתרון זול ואורך זמן לכן כרגע יש לי כמה רעיונות 1) לקנות GPS עם IGO ולעדכנו כל שנתיים לערך ...(300 שקל עידכון) 2) לתקן את ה N95 שלי ו להשתמש WAZE יש עלות אינטרנט ...אין לי מוסג כמה ... 3) לתקן את N95 ולחבר אותו לNEVEGATOR של אורנג שזה גם 24 שקלים לחודש שאלתי היא מה עדיף ...מנסיון מה קורה שב WAZE פתאום הטלפון מצלצל ?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. אני רוצה כזה שעון מגניב וכזה באר תחתון מגניב: ואם כבר מדברים, אני רוצה גם וידג'טים במסך הנעילה (ספציפית את השעון הגניב המוזכר לעיל).

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אז אני צריך המלצות חיוביות\שליליות לגבי הפלא' הזה.. **חשוב לי מוזיקה וסוללה עמידה... בבקשה תגיבו..

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by דוד וויס,

אני רוצה לקנות סמארטפון בגודל כיס ולא יקר מידי איזה אתם מציעים

11. שלום לכולם, אנוכי והשותפה החלטנו שננסה לעבוד על פיתוח אפליקציה שכרגע רק נמצאת בשלב התכנון על נייר ובראש שלנו רוב הרעיונות כבר גובשו וכרגע אנו מחפשים סטודיו או אפילו סטודנט מוכשר אשר יצור עבורנו סרטון הדגמה קצר בפלאש שאותו נוכל להציג בפני משקיעים פוטנציאלים. האפליקציה חייבת להיות ברמת גימור גבוה מאוד ותכיל בתוכה אופציה ל GPS עם תכונות ייעודיות, חנות מבצעים עבור מוצרים רלוונטים, לוח מודעות פרסות יד 2, לוח משרות (עבור מקצוע/עבודה אחת מאוד ספציפית), פורטל מידע ומצלמה עם אופציה למדידת גובה במידה ואפשרי. ישנם עוד כמה פיצ'רים נוספים אבל נתמקד בנתיים בעיקר. עכשיו לשאלה: מהו הצעד הבא שלנו? איך מגיעים למשקיעים פוטנציאלים? כמה עלינו לדרוש ? ואיזה צוות דרוש על מנת להרים פרוייקט…

• 17 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. לאחרונה בא לי חשק ל'קנות לפיסטישן 2 עכשיו נכנסתי לאתר זאפ ומה אני מגלה שיש איזה 7 סוגים \ דגמים ואני אין לי מושג מה מהן טוב יותר וכאילו מה השוני בניהם זה האתר ד"א http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB303884=303885 אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי את ההבדלים בניהם ולהמליץ לי על אחד מהם.... אני מאוד ישמח... למרות שהם כולם עולים אותו דבר כמעט זה ממש מסקרן אותי לדעת מה ההבדל בניהם תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. אני מעונין לקנות אייפד אך אני לא רוצה לקנות סים מיוחד עבורו, ולשלם כל חודש עבורו אפשר לקחת את הסים של הטלפון עבורו? שמעתי שהסים של האיפד צריך לחתוך אותו, השאלה היא האם אפשר לשים סים חתוך בחזרה בסלולר גם אם הוא לא איפון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש ואני ממש סגור על האנדרוייד, אבל אני לא יודע מה לבחור, הבנתי שבארץ יש את השלושה האלה שלפי דעתי הם הכלים הכבדים שיש לשוק שלנו להציע (לא מעוניין לייבא מחו''ל): MOTOROLA MILLSTON, NEXUS ONE ו- HTC DESIRE. עכשיו המכשירים האלה נמצאים בשוק כבר די הרבה זמן.. האם כדאי ללכת על אחד מהם או שבקרוב (חודש - חודשיים) מגיע משהו יותר טוב? אני רוצה לקנות בחנות פרטית שזה אומר גג 2500ש''ח אולי אם חריגה ממש קטנה. המיילסטון מאוד קורץ לי אבל הבנתי שהוא לא חזק כמו האחרים וכבר יש לו מחליפים כגון ה-DROID X וה-DROID 2 אם הבנתי נכון. לDESIRE יש מלא מחליפים שיצאו בקרוב אני מאמין כי HTC מפציצה במכשירים כל איזה חודש חודשיים. וה-NEXUS ONE שהוא בסימן שאלה כי GOOGLE הבנתי כב…

• 87 תגובות
    • 9k צפיות
  15. שלום אני טס חודש הבא לארה"ב ואני רוצה לקנות מכשיר פלאפון מה ההמלצה שלכם עד 500 דולר כיום יש לי SONYERICSON K700i של אורנג' (דור שני) ושאני אוכל להכניס לו את הסים מהמכשיר הקיים שלי וזה יעבוד בלי בעיה וגם שאני אוכל לעדכן לו עברית למכשיר

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. http://www.hootablet.com/brand-ainol-tablet-c-18.html מצד שני יש פה paypal אז...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני פותח בזה שאני יודע שזאת שאלה חרושה אבל לא מצאתי תשובה סופית מחר אני צריך לסגור עסקה חושב על איפון 4 או סמסונג גלקסי שניהם אותו מחיר הביטוח של הסמסונג יותר זול אני אף פעם לא אהבתי סמסונג ישלי ידע טכני ואני רוצה פלאפון שהיה לי מעניין ואני לא התשעמם מימנו אחרי שבוע יש לציין שאני לא ילד אני בן 25 עוד מאט רציתי לשאות עם לאיפון יש TV OUT או לא ?? יש לאיפון אפשרות לעביר קבצים בבלוטוס ?? באיזה פלאפון יש תוכנות ומשחקים יותר מענינים ?? גם חשוב איזה פלאפון גם יותר טוב בדיבור רציתי לשאות הפלקציות בסמסונג ובאיפון עולות כסף או בחינם ??

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כלומר יש לי אפשרות בפלאפון בהגדרות של החיבורים לעשות שזה יתחבר רק דרך WAP GATEAWAY ז"א שככה אני לא מסוגל להכנס לאינטרנט שלסלקום?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. המוכר תיאר אותו ככה: זה ב1400 שקל... שווה לי לקנות? אני רוצה מאוד לקנות אבל אני קצת חושש מלקנות מבן אדם פרטי ולא מחנות או מהרשת סלולרית... מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי חברים! שוטטתי לי בebay וראיתי שיש שם הצעה של 10-1 אייפונים במחירים שונים, אז לפי חישוב פשוט זה יוצא לאייפון 300 דולר בערך בכך הצעה לא יודעת אם ההצעות אמיתיות וכנות אבל שווה בדיקה אני מאוד רוצה אייפון ככה שאם ישנם אנשים נוספים שרוצים לקנות ולא רוצים לקנות אחד במחירים המטורפים פה בארץ, אז אולי אפשר לארגן קנייה קבוצתית של כמה אנשים מה אתם אומרים? הנה הלינק: http://cgi.ebay.com/10-x-Apple-iPhone-3GS-32GB-Brand-New-Unlocked_W0QQitemZ260520767085QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3ca83f6e6d (למטה יש את האפשרויות האחרות גם) וישנם גם אפשרויות נוספות לקנות 3 אייפונים ב-1100 דולר (366 דולר לאחד) לקנות 6 אייפונים ב-1900 דולר (316 דולר לאחד) וכו'... אשמח לשמוע מ…

22. שלום... אני רוצה המלצה על פקס טוב מחברה טובה שיהיה עד 600 ש"ח תודהה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by barbone,

אני מקווה שאני בפורום הנכון. מצאתי בחור מEBAY שמוכר את המכשירים הבאים במחירי גניבה (יחסית) חחח ודווקא יש לו 99% מתלבט בין: 1. ricomagic mk902 (יצא ממש לפני 3 חודשים) 269 ש"ח 2. NEO X7 (לא המיני) ומקבלים בנוסף MELE F10 Pro Air Mouse במחיר 289 ש"ח 3. ricomagic mk802iv ב170 שח מה אתם ממליצים לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם =] אני מרגיש כ"כ מטומטם עכשיו שאתם לא מבינים בכלל..... אני יתעלם ממה קרה ויעבור ישר לשאלה המביכה: איך אני מתקין עברית בsamsung galaxy s3? מותקנת בו בגרסה האחרונה של android אבל אין לי אפשרות לבחור בעברית כאחת משפות הממשק. תודה רבה, levelone.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.