גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
זה נכון? http://www.ebay.com/itm/54W-Tronsmart-Quick-Charge-QC-2-0-5-USB-Ports-Wall-Adaptor-Cable-for-Samsung-/311505639717?var=&hash=item48872ed925:m:mbN6YhN3GsObWoSmEAFnWzg תודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי יש לי Galaxy S2. האם אפשר לשנות משהו (אולי אפליקציה?) ככה שכשיש שיחה נכנסת זה לא יופיע ישר על כל המסך בזמן שאני משתמש בטלפון אלא יופיע למעלה בשורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מפתח איזושהיא אפליקציה לאנדרואיד ויש לי בעיה די מרכזית. חלק חשוב באפליקציה שלי היא קבלה של פקודות קוליות, ולפיהן להפעיל פונקציות מסוימות. הרעיון שלי הוא בעיקרון להשתמש בפונקציה שנפוצה בהרבה פלאפונים והיא פקודות קוליות. לדוגמה כשמקליטים בעבור איש קשר מסוים את השם שלו, ואז כשאומרים לפלפאון את השם הזה, הוא יודע להתקשר לאותו הבנאדם. ניסיתי למצוא את ה- API לדבר הזה באנדרואיד, וכל מה שמצאתי זה Voice Recognition APIs כדוגמת Google Voice. Google Voice ממש לא מתאים לי כי הוא לא זמין בארץ, הוא Way over the top מבחינת היכולות כי הוא ממש Speech to Text ודורש גישה לאינטרנט, וכו וכו... כל מה שאני צריך זה את הזיהוי הקולי הפשוט והישן, שמקליטים קול, ואז משווים פקודה קולית …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקחת אתר ולהכניס את המידע במופיע בו לאפליקצית אנדרואיד לאתר הזה יש דף כניסה בו מכניסים שם משתמש סיסמא ות.ז לאחר מכן נכנסים לאתר ושם נמצא המידע שאני רוצה לדלות איך עושים את זה באנדרואיד כלומר איך מתיבות edittext אני יכול להזין לאתר את הפרטים ולקבל דף אינטרנט הכוונה שלי היא למשל לקחת את האתר של בנק הפועלים ולעשות לו אפליקציה שמראה את העובר ושב אני יודע שעושים את זה עם רובוט שקורא את הHTML ומחפש תבניות אבל אני לא יודע באילו מחלקות להשתמש זקוק לעזרה תודה מראש! איתי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תוסיפו את ההמלצות שלכם. אני אשתדל לעדכן ולערוך את ההודעה הראשית בהמלצות שלכם כל כמה זמן לפי הצורך. אז תשתדלו לכתוב מסודר. אם יש משהו שכבר לא רלוונטי או יש עדיפים ממנו, תודיעו לי ואני אחליף אותו. אפליקציות: Advanced Task Killer - סגרו אפליקציות שאינם בשימוש כדי לחסוך בטריה. Battery Monitor - תוכנה שעוקבת אחרי מצב הבטריה ועושה תחזיות. אם אתם רוצים שהתוכנה תעבוד כמו שצריך אל תסגרו אותה עם TASK KILLERS. Advanced Task Manager - ניהול תוכנות פועלות. ASTRO File Manager - סייר קבצים. Drop box - תוכנה נהדרת לשיתוף קבצים מהמחשב לפלאפון או לכל דפדפן אחר ברחבי העולם. עובד נהדר. חינם במרקט. Network Monitor - מציג גראף ומספרים של תעבורת האינטרנט 2G/3G/WIFI Wifi Analyze T…
-
- 804 תגובות
- 203k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, הבוקר סמסונג +S10 קיבל OTA לאנדרואיד 10, מתקין כרגע.... אעדכן בסיום, נקווה לטוב אחרי שביטלו את ההפצה בתחילת החודש אשמח לעדכונים מחברים שכבר עדכנו. שבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
1. האם יצא כבר עדכון כזה (2.3 לGALAXY S)? 2. המכשיר שלי הוא עם הרום הרשמי של ORANGE בגרסא 2.2, האם כאשר יצא עדכון רשמי של SAMSUNG, הוא יתאים למכשיר שלי או שיהיה עלי להמתין לגרסא של אורנג'? 3. מה הוא הרום הטוב ביותר של 2.3 הלא רשמי שזמין (- כולל תמיכה הגונה בעברית)? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם מישהו התקין כבר? ראיתי כמה דיווחים על כך שזה מעלים את המקלדת בעברית (ולך תדע מה עוד זה דופק)...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם למישהו יש הערכה קונקרטית האם האטריקס ישודרג לאנדרואיד 2.4? אם כן, מתי? אני מחפש בכל מקום ויש כל מיני ספקולציות אבל אני לא מצליח למצוא מידע פורמלי. אשמח אם מישהו פה יכול לעזור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייי קיבלתי מכשיר גלאקסי אס 2 הגרסא אני מנחש היא כמובן של פלאפון המפעילה בעבר היה לי את הדור הקודם וכשיצא אנדרואיד 2.3 צרבתי אותה בעזרת הODIN לפלאפון במצב הורדה כמובן והלך מעולה עכשיו אני מחפש את אותם קבצים בעצם בשביל לצרוב למכשיר הקיים אני זוכר שצרבתי שלושה קבצים שזה רום קרנל והמערכת עצמה או משהו כזה לא זוכר כבר הסיומות שלהם היו PHONE PDA ןעוד סיומת שלא זכורה לי .. השאלה שלי האם יש את אותם קבצים של 3.2 ואם אפשר בכלל להתקין אותה על המכשיר הבנתי שאין כלכך טעם כי השינויים הם ברמת הגרפיקה אך עדיין.. ובכן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית, סליחה על שגיאות ההקלדה שיפלו בהודעה - אני משתמש כרגע במקלדת דפוקה. טלפון Sony Xperia U חדש, מריץ ICS 4.0.4. יצרו איש קשר ובטעות סימנו לשלוח שיחות ממנו ישירות לתא קולי. כדי לטפל בזה, מחקו את איש הקשר ויצרו חדש, בשם אחר אבל עם אותו מספר טלפון. איש הקשר הישן לא מופיע יותר ברשימת אנשי הקשר, כשמחייגים לאיש הקשר החדש החיוג מתבצע כראוי, אבל כשמתקבלת שיחה מאותו מספר, היא עוברת ישירות לתא הקולי וביומן השיחות מופיע השם הישן! שלחתי אותם לבדוק את כל אנשי הקשר ברשימה, אולי הישן נצמד לאחד מהם (קורה אצלי לפעמים) אבל הוא לא נמצא. אמרתי להם למחוק את כל אנשי הקשר, אבל כשמקבלים שיחה מאותו מספר, היא עדיין עוברת לתא הקולי והשם הישן עדיין מופיע. נכנסו להגדרות איש הקשר הזה ביומן השיחות, …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, איך מגדירים הורדת תכנים לכרטיס הזיכרון הנוסף (SD CARD) ולא לזכרון הפנימי של המכשיר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר GSMArena החליט להעמיד את מערכת ההפעלה החדשה של גוגל במבחן עם מבחני ביצועים של מכשירי אנדרואיד שונים, פעם כאשר הם מריצים את מערכת ההפעלה אנדרואיד 4.4 ופעם כאשר הם מעודכנים לגרסה 5.0 לוליפופ, עם תוצאות מעניינות בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-4-4-vs-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a6/
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
מכרה שלי רוצה לרכוש את המכשיר, ובקרוב יהיה עדכון ל S3 LTE, של KitKat 4.4.2. השאלה, האם זה משנה אם קונים מיבואן מסוים, אם בכלל קיימים כמה יבואנים, והאם אקבל את העדכון כאשר יהיה זמין בישראל, מכל יבואן/חנות ממנה אקנה את המכשיר? האם בכלל יהיו עדכונים למכשיר זה פה בישראל, או אולי עדיף ללכת על ה S3 הרגיל עם גרסה מעט ישנה ושונה אך אולי יותר חלקה... עזרה ממישהו שמבין... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שלא העלו עדיין כתבה באתר, לכן במידה ומישהו מתעניין בעולם מערכות ההפעלה הניידות הנה קישור לסיכום מה שהוצג במסגרת האירוע שהתרחש שלשום (כי עבר 12 בלילה). http://www.iandroidil.net/11019
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצד הנקסוס 6 העצום מציגה גוגל את העדכון הגדול הבא למערכת האנדרואיד: גירסה 5.0, שמקבלת את שם הקוד Lollipop לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%aa-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%95/
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר כמעט חודשיים של זמינות כללית, מערכת ההפעלה של גוגל עתידה לקבל, על פי מידע חדש, עדכון לגרסה 5.1 עם שיפורים מתחת למכסה המנוע, בנוסף לעדכון הלוליפופ שסוףסוף מגיע לפלטפורמת השעונים החכמים של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-1-%d7%91%d7%a4%d7%aa%d7%97-android-wear-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הוכרז הכינוי מרשמלו. ולא כפי שציפו, לא יהיה מדובר באנדרואיד 5.2 אלא 6.0. אין עדיין פרטים על מה חדש. אך ממה שסמסונג חשפה אפשר לצפות לכמה דברים נחמדים. http://betanews.com/2015/08/16/infographic-samsung-shows-us-whats-new-in-android-marshmallow/ הדבר המרכזי שכבר מזמן היה צריך להגיע - ניתן להגדיר הרשאות מדויקות פר אפליקציה. יש גם גיבוי נתוני אפליקציה בענן גוגל. עד 25MB לכל אפליקציה. עוד כמה דברים, כגון תמיכה בקורא טביעת אצבע בחנות...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מעולם לא התקנתי ROM לטלפון שלא הגיע דרך עדכון OTA, אך הבנתי שלא ייצאו יותר עדכונים ל- OPO. רציתי לדעת איפה מוצאים ROM עדכני לטלפון ואיך לדעת שהוא טוב? אחרי כבר אברר איך להתקין בפועל..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני יודע שפרטנר הולכים לשווק בקרוב מכשירים מבוססי אנדרואיד. ראיתי שהם משווקים סמסונג גלקסי בסוף החודש. שמעתי שהם גם ישווקו את מכשיר ה-HTC magic. האם זה נכון? יש לכם מושג מתי הוא אמור להיות משווק? האם ישנם עוד מכשירים מבוססי אנדרואיד שהולכים להיות משווקים בקרוב באורנג'? תודה,
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-