עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ORBIT,

רכשתי בארץ מחנות פרטית גלאקסי 3 גרסת אנדרואיד הנוכחית היא 4.0.4 האם יצאה גרסה חדשה יותר? אם כן, האם כדאי לשדרג? אם יצאה גרסה חדשה אני לא אמור לקבל על כך הודעה במכשיר עצמו? תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי K800i.. רוצה לקנות אוזניות קשת שיתאימו ולא יעלו יותר מדי.. שיהיו יציבות מספיק לרכיבת אופניים. ה-HT820 הן קצת יותר ממה שאני מקווה להשקיע (כמעט 400 ש"ח). ראיתי בבאג את אלו ב-250 ש"ח: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2998&ser=1 מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת? המלצות אחרות אולי? האם אלו של Logitech הפשוטות שמתאימות לנגן MP3 מתאימות גם לפלאפונים בלי צורך לחבר את המתאם? תודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. מחפש נייד עד 1000 שקלים. כמה שיותר זול יותר טוב. מה חשוב: 1. שיעבוד חלק 2. איכות שיחה טובה , שישמעו כמו שצריך בשני הצדדים (גם ברמקול) 3.שה GPS יעבוד כמו שצריך. 4. זמן סוללה כמה שיותר ארוך כל השאר כמו מצלמה למשל לא קירטי בכלל ראיתי שה Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4GB וה Xiaomi Redmi Note 4X 64GB 4GB הם מומלצים בסגמנט הזה. אחד קצת יותר יקר ומגיע עם ציפסט של Qualcomm ומעבד מתומן ב 14 ננומטר השני קצת יותר זול ומגיע עם ציפסט של MediaTek ומעבד 10 ליבות ב 20 ננומטר שאלה ריאשונה איזה מהדגמים מומלץ , מניסיון עבר עם ניידים סיניים התחושה שלי שה Snapdragon היקר יותר עדיף. האם זה המצב? האם הנייד הזה עו…

4. הרמקול האלחוטי של Xiaomi יכול להיות שלכם בפחות מ-100 שקלים, ומתיימר לספק את כל מה שתמצאו אצל מתחרים במחיר הגבוה פי כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/מחפשים-רמקול-אלחוטי-סביר-בזיל-הזול-xiaomi-בא/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. אשמח לקבל המלצות לבחירת טאבלט פשוט לילד. 1) Archos 70b http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12017 2) Arnova 8 G3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13326 3) Archos 80 G9 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13929 כרגע ההעדפה היא לArchos 80 G9. תודה,

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913045 מעניין. (אני מניח שמדובר לא רק בגלקסי והמדיניות הנ"ל משפיעה על כל המכשירים של סמסונג)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Motix,

שלום לכולם.אני צריך אפליקציה למילוי פרטים של כרטיס חבר (שם, תאריך לידה, ת.ז, טלפון, כתובת וכו').אני צריך שיהיה מילוי אוטומטי כמו כשממלאים פרטים למשל ביד 2.הלקוח ימלא בעצמו את הפרטים.האפליקציה תעבוד על טאבלט.את מילוי הפרטים אני צריך להעביר לקובץ xl וממנו אני אשלח להדפסה למעטפות וכרטיס החבר.האפליקציה צריכה להיראות נורמלי+ זו אפפ פשוטה, לא?מישהו פה יכול לבנות לי אפפ כזאת?אשמח לעזרה.תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי, אתמול בלילה קיבלתי עידכון (מסיבה מסויימת הוא תקף רק עד היום בלילה, כלומר ל 24 שעות). אני קצת חושש להתקין אותו כי שמעתי על כל מיני בעיות החל מבעיות עם עיברית (הממשק שלי בכלל באנגלית, זה משנה משהוא?) עד התחממות יתר ועד למצב הטלפון בכלל לא נדלק. האם יש כאן מישהוא שעידכן כבר ויכול להגיד האם יש לו בעיות? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by serg90,

היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. הי, חזרתי היום מהודו עם טלפון galaxy grand prime שקניתי משם (טלפון מחברה רצינית שבקניון ולא מהשוק ולכן אני די בטוח שהוא איננו מזויף), על האריזה היה כתוב שהוא רק לשימוש של סים הודי, אך כשהשתמשתי בסים שלי מהארץ (בעודי נמצא בהודו בחנות) קיבלתי אסמסים ויכולתי להתקשר. אך כשהגעתי לארץ הטלפון לא הסכים לקבל את הסים (סים של הוט) או סים של סלקום ונותן לי חלון שאומר sim network unlock pin ורוצה שאזין קוד שבחיים לא ראיתי, אני חושד שהוא תחת נעילה גאוגרפית. האם מישהו יכול לאשר את זה, ואם כן הוא מכיר פריצה בטוחה או פתרון שלא מצריך לשלם עשרות דולרים מיותרים לשיחור הטלפון (ואם כבר כן אז מה עדיף)?

11. אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. קניתי מEBAY מתאם כזה לגלקסי 2 שלי. והוא פשוט לא עובד! איפה הבעיה? במתאם? או ברום של הספקיות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. Started by dante123,

אהלן, מחפש המלצות לסמארטפון חדש עד 1500 ש''ח, ייתכן חריגה קטנה אם שווה את זה. הדרישה העיקרית היא מצלמה מצלמה מצלמה. כרגע יש לי שיאומי רדמי נוט 4 עם איכות על הפנים. עדיפות לאנדרואיד. קנייה בימים הקרובים אלא אם כן דגם חדש עומד לצאת בזמן הקרוב שיפיל את המחירים. קניה באילת לא אפשרית כרגע. נפח אחסון ומהירות מעבד בחשיבות משנית, עמידות (כללית, לא ספציפית נגד מים או אבק) חשוב למדי. הבנתי שהפוקופון F1 והoneplus 6 הם המתמודדים המרכזיים בקטגוריה, יש המלצות לכאן או לכאן או בכלל משהו אחר? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Eden Shtein,

היי, אני משתמש בלימודים בטאבלט Galaxy tab A with S pen שכמו שאתם מבינים או מכירים מגיע עם עט יעודי שממש אחלה אבל הבעיה שאחרי כתיבה מרובה של כמה שעות היד מתחילה לכאוב קצת כי העט קטן יחסית אני מחפש לקנות (מהארץ/מח"ול) עט שמתאים לטאבלט הזה עם ביקורות טובות, ניסיתי למצוא משהו בארץ אבל זה תחום שלא מפותח פה בעליל... אשמח להמלצות וקישורים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Art Tatum,

הדברים האלו טובים? מישהו ניסה? נתקלתי במוצר הזה לו מחיר נמוך ומפתה. http://www.dhgate.com/product/new-20000mah-waterproof-solar-charger-2-led/393269632.html?recinfo=8,108,2#avpd-2-5|null:108:r0114381689 ומעניין אותי לדעת מה הקצב של ההטענה? האם הקצב מספיק כדי לשמר אותו בSTANDBY בתאורת חדר? זה יהיה יכול להיות שימושי ונוח במצבים מסויימים. ואתה אף פעם לא יודע מתי תגיע אפוקליפסת זומבים או SOLAR FLARE שישמיד את מערכת החשמל.

16. המסך הגמיש החדש של חברת Japan Dispay יוכל להרחיב משמעותית את הגישה למכשירים בעלי תצורות בלתי רגילות לכתבה

17. Started by Yael28,

שלום, הייתי היום בחנות בניו יורק וראיתי את הנגן S9 (והוא אכן מדליק!). אני לא בטוחה אם לקנות כי אני לא יודעת אם הוא יציג באופן סביר שמות בעברית. ראיתי את ה-d2 שממש תומך בעברית אבל ל-S9 אין את אותה תמיכה. האם מישהו יודע אם אפילו שהתפרטים באנגלית האם הנגן עדיין יציג שמות בעברית או שמא הוא יציג ג'יבריש? אני חוזרת ממש בקרוב ולא יודעת אם לקנות. אם למישהו יש מידע אז בבקשה תענו בקרוב! תודה רבה, יעל

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מה קורה? חג שמח ושבת שלום לכולם? אחרי שנתיים וחצי של שימוש בנוקיה 5800, הוא שבק חיים ולכן אני רוצה להחליפו. אני קצין בצה"ל ויש לי את המירס הידוע, אך בנוסף אליו אני מחפש פלאפון עם מסך גדול וטאצ' טוב, אינטרנט, מוסיקה עם ספיקרים חזקים ואיכותיים, אפשרות להריץ עליו משחקים, מצלמה סבבה וכל הפיצ'רים שמסביב. התקציב שלי הינו עד 2000 שקל, אך אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול. (אם יהיה פלאפון יקר שבאמת אתלהב ממנו אני אקנה אותו). הייתי אתמול (שישי) באורנג', והציעו לי את המיילסטון 2 ב-29 שקלים לחודש + 110 חבילה (500 שיחות והודעות ואינטרנט ללא הגבלה). מה שכן שכחתי לשאול את הבחורה בקבלה אם העסקה כוללת החזר חודשי על המכשיר בשיחות - מה שמאפשר לי לקחת פלאפון יקר יותר אם אני מדבר דקות. אופציה שנ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ccc,

היי לכולם ! אני מחפש 2-3 מצלמות אבטחה טובות שיתנו תמונה טובה בלילה מחוץ לבית ועוד אחת בתוך הבית. האם יש המלצות למשהו מאיביי ?כמובן המלצה לכרטיס גם תתקבל. המחיר צריך להיות מינימלי עם הקריטריונים הנ"ל. אני מבצע התקנה. כמו כן, כמה עולה צילינדר תביעת אצבע לדלת הראשית בבית ?

20. Started by eleshem,

הי, האם תוכלו להמליץ לי על דיבורית טובה לרכב? אני מחפש דיבורית שתתמוך ב-BlueTooth ובחיבור של כמה מכשירים, כלומר, שלא תשכח מכשיר אחד בהתחברות למכשיר שני. התקציב שלי בסביבות ה- 500 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש ברשותי את המכשיר הנ"ל והוא סובל מלאגים מאוד מעצבנים לפעמים. לדוגמא כשלוחצים על החייגן מהמסך הראשי לפעמים עוברות 4-5 שניות עד שחלון החייגן נפתח. לפעמים המעברים בין מסכי הבית לא חלקים ומקרטעים. הפתיחה של המצלמה מאוד מאוד איטית וזה גורם לפספוס תמונות וכו' וכו'... בקיצור, מדובר בדברים בסיסיים מאוד בטלפון ולא באפליקציות כבדות והתחושה עם המכשיר הזה היא שהוא מקרטע ודי מעצבן. מכיוון שהחומרה שלו דווקא לא רעה אני משער שמדובר דווקא בבעיות תוכנה ושגרסת מ"ה של סוני פשוט כבדה על המכשיר ורחוקה מלהיות אופטימלית. השאלה היא איך אפשר לפתור את הדבר הזה? האם האופציה היחידה היא להתקין עליו CUSTOM ROM כלשהו? הייתי מעדיף להימנע מדבר כזה מכיוון שזה הרבה התעסקות וזמן יקר. האם יש אופציות אחרות?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. הורדתי MONKEY BALL ושמתי בתיקיית הAPP בITUNES ואז חיברתי את האייפוד טאצ' דור שני שלי אבל אחרי שזה סיים את הסינכרון זה כתב שאי אפםשר היה להתקין בגלל שלא ניתן היה לאשר את זה או משהו כזה... אני חושב שזה כנראה כי המכשיר לא פרוץ.. הבנתי שפריצה יכולה להעשות ע"י תוכנה בלחיצה אחת בלי שום כיבוי וכאלה אבל זה יכול למחוק את כל מה שיש במכשיר לא? או שיש דרך לעשות פריצה בלי למחוק? אפשר גם קישור לפריצה כי תמיד אומרים לחפש בנעוץ אבל יש 8 אפשרוויות לפריצה ואני לא יודע מה הכי טוב =\ תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Narihs,

אני ממש מתלבטת בין 2 הטלפון אשמח לדעתכם!

24. Started by omersh83,

מעוניין בהמלצה למכשיר בשביל אדם מבוגר הדרישות מהמכשיר הם: צלצול חזק וכתב גדול וברור ההתלבטות היא בין מכשיר רגיל כמו הדורו 615 לבין סמרטפון כלשהו אודה לכם על הייעוץ במה לבחור מבין שני סוגי המכשירים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by NI4NI,

שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.