גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי היום בחנות בניו יורק וראיתי את הנגן S9 (והוא אכן מדליק!). אני לא בטוחה אם לקנות כי אני לא יודעת אם הוא יציג באופן סביר שמות בעברית. ראיתי את ה-d2 שממש תומך בעברית אבל ל-S9 אין את אותה תמיכה. האם מישהו יודע אם אפילו שהתפרטים באנגלית האם הנגן עדיין יציג שמות בעברית או שמא הוא יציג ג'יבריש? אני חוזרת ממש בקרוב ולא יודעת אם לקנות. אם למישהו יש מידע אז בבקשה תענו בקרוב! תודה רבה, יעל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, חזרתי היום מהודו עם טלפון galaxy grand prime שקניתי משם (טלפון מחברה רצינית שבקניון ולא מהשוק ולכן אני די בטוח שהוא איננו מזויף), על האריזה היה כתוב שהוא רק לשימוש של סים הודי, אך כשהשתמשתי בסים שלי מהארץ (בעודי נמצא בהודו בחנות) קיבלתי אסמסים ויכולתי להתקשר. אך כשהגעתי לארץ הטלפון לא הסכים לקבל את הסים (סים של הוט) או סים של סלקום ונותן לי חלון שאומר sim network unlock pin ורוצה שאזין קוד שבחיים לא ראיתי, אני חושד שהוא תחת נעילה גאוגרפית. האם מישהו יכול לאשר את זה, ואם כן הוא מכיר פריצה בטוחה או פתרון שלא מצריך לשלם עשרות דולרים מיותרים לשיחור הטלפון (ואם כבר כן אז מה עדיף)?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מחפש נייד עד 1000 שקלים. כמה שיותר זול יותר טוב. מה חשוב: 1. שיעבוד חלק 2. איכות שיחה טובה , שישמעו כמו שצריך בשני הצדדים (גם ברמקול) 3.שה GPS יעבוד כמו שצריך. 4. זמן סוללה כמה שיותר ארוך כל השאר כמו מצלמה למשל לא קירטי בכלל ראיתי שה Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4GB וה Xiaomi Redmi Note 4X 64GB 4GB הם מומלצים בסגמנט הזה. אחד קצת יותר יקר ומגיע עם ציפסט של Qualcomm ומעבד מתומן ב 14 ננומטר השני קצת יותר זול ומגיע עם ציפסט של MediaTek ומעבד 10 ליבות ב 20 ננומטר שאלה ריאשונה איזה מהדגמים מומלץ , מניסיון עבר עם ניידים סיניים התחושה שלי שה Snapdragon היקר יותר עדיף. האם זה המצב? האם הנייד הזה עו…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913045 מעניין. (אני מניח שמדובר לא רק בגלקסי והמדיניות הנ"ל משפיעה על כל המכשירים של סמסונג)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם ! אני מחפש 2-3 מצלמות אבטחה טובות שיתנו תמונה טובה בלילה מחוץ לבית ועוד אחת בתוך הבית. האם יש המלצות למשהו מאיביי ?כמובן המלצה לכרטיס גם תתקבל. המחיר צריך להיות מינימלי עם הקריטריונים הנ"ל. אני מבצע התקנה. כמו כן, כמה עולה צילינדר תביעת אצבע לדלת הראשית בבית ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.אני צריך אפליקציה למילוי פרטים של כרטיס חבר (שם, תאריך לידה, ת.ז, טלפון, כתובת וכו').אני צריך שיהיה מילוי אוטומטי כמו כשממלאים פרטים למשל ביד 2.הלקוח ימלא בעצמו את הפרטים.האפליקציה תעבוד על טאבלט.את מילוי הפרטים אני צריך להעביר לקובץ xl וממנו אני אשלח להדפסה למעטפות וכרטיס החבר.האפליקציה צריכה להיראות נורמלי+ זו אפפ פשוטה, לא?מישהו פה יכול לבנות לי אפפ כזאת?אשמח לעזרה.תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה קורה? חג שמח ושבת שלום לכולם? אחרי שנתיים וחצי של שימוש בנוקיה 5800, הוא שבק חיים ולכן אני רוצה להחליפו. אני קצין בצה"ל ויש לי את המירס הידוע, אך בנוסף אליו אני מחפש פלאפון עם מסך גדול וטאצ' טוב, אינטרנט, מוסיקה עם ספיקרים חזקים ואיכותיים, אפשרות להריץ עליו משחקים, מצלמה סבבה וכל הפיצ'רים שמסביב. התקציב שלי הינו עד 2000 שקל, אך אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול. (אם יהיה פלאפון יקר שבאמת אתלהב ממנו אני אקנה אותו). הייתי אתמול (שישי) באורנג', והציעו לי את המיילסטון 2 ב-29 שקלים לחודש + 110 חבילה (500 שיחות והודעות ואינטרנט ללא הגבלה). מה שכן שכחתי לשאול את הבחורה בקבלה אם העסקה כוללת החזר חודשי על המכשיר בשיחות - מה שמאפשר לי לקחת פלאפון יקר יותר אם אני מדבר דקות. אופציה שנ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לבחירת טאבלט פשוט לילד. 1) Archos 70b http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12017 2) Arnova 8 G3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13326 3) Archos 80 G9 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13929 כרגע ההעדפה היא לArchos 80 G9. תודה,
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצות לסמארטפון חדש עד 1500 ש''ח, ייתכן חריגה קטנה אם שווה את זה. הדרישה העיקרית היא מצלמה מצלמה מצלמה. כרגע יש לי שיאומי רדמי נוט 4 עם איכות על הפנים. עדיפות לאנדרואיד. קנייה בימים הקרובים אלא אם כן דגם חדש עומד לצאת בזמן הקרוב שיפיל את המחירים. קניה באילת לא אפשרית כרגע. נפח אחסון ומהירות מעבד בחשיבות משנית, עמידות (כללית, לא ספציפית נגד מים או אבק) חשוב למדי. הבנתי שהפוקופון F1 והoneplus 6 הם המתמודדים המרכזיים בקטגוריה, יש המלצות לכאן או לכאן או בכלל משהו אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בלימודים בטאבלט Galaxy tab A with S pen שכמו שאתם מבינים או מכירים מגיע עם עט יעודי שממש אחלה אבל הבעיה שאחרי כתיבה מרובה של כמה שעות היד מתחילה לכאוב קצת כי העט קטן יחסית אני מחפש לקנות (מהארץ/מח"ול) עט שמתאים לטאבלט הזה עם ביקורות טובות, ניסיתי למצוא משהו בארץ אבל זה תחום שלא מפותח פה בעליל... אשמח להמלצות וקישורים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסך הגמיש החדש של חברת Japan Dispay יוכל להרחיב משמעותית את הגישה למכשירים בעלי תצורות בלתי רגילות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אזעקות בזמן אמת הסבר: אפליקציה המספקת לכם התראות בזמן אמת כאשר יש אזעקה באיזורים בהתאם לבחירתכם. ההתראות נעשות במקביל ואפילו לפני (בשניות בודדות) שנשמעות האזעקות במערכת הצופרים. הממשק מעוצב ונוח לשימוש, כולל היסטוריית התראות ואפשרות לשנות את הגדרות ההתראות (צלילים, רטט וכו'). בנוסף יש לכם אפשרות לבדוק אם חבריכם ובני משפחתכם מוגנים אחרי השמע האזעקה- באמצעות שליחת הודעה מובנת על ידי האפליקציה לאחר שאתם מקבלים התראה על האזעקה באיזורם. היתרון הבסיסי באפליקציה הזו על פני אפליקציות ההתראות האחרות- האפליקציה אינה מסתמכת על הודעות PUSH ואינה צריכה לאחסן את המידע בשרתים- אלא מתריאה באמצעות הודעות מערכת מה שמקצר משמעותית את הדיליי בין קבלת ההתראה לבין ההודעה שקופצת לכם…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני ממש מתלבטת בין 2 הטלפון אשמח לדעתכם!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין בהמלצה למכשיר בשביל אדם מבוגר הדרישות מהמכשיר הם: צלצול חזק וכתב גדול וברור ההתלבטות היא בין מכשיר רגיל כמו הדורו 615 לבין סמרטפון כלשהו אודה לכם על הייעוץ במה לבחור מבין שני סוגי המכשירים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במהלך גלישה קצרה באינטרנט ראיתי שנגן ה-*zen v החדש של קריאטיב הגיע לארץ השאלה שלי היא האם שווה לחכות לדגם עם הווידאו או לקנות עכשיו את הדגם בלי אפשרות הווידאו...? *לא ה-zen vision:m אלא ה-zen v קישור: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15283&nav=1
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי לי אוזניות חדשות לנגן, שיהיו לי למתי שאני מסתובב ומשוטט לי. כאלו שיהיו נוחות ככל האפשר, אבל אבוי! החוט הוא דבר כל כך מעצבן :\ יצא שנתקלתי באוזניות האלו: מחירן בארץ- 700 ש"ח מחירן בארה"ב- 100 דולר אני משיג אותן ב- 200 ש"ח (כולל משלוח וכל הסיפור, מחנות) יצא לי לשמוע בהן, האיכות משביעת רצון, למרות שלא מדהימה. מצד שני- בשביל איכות אני מקבל Cx300. מה דעתכם? :] למישהו יש נסיון ארוך- טווח איתן? *ראיתי שיש מליון ורבע תלונות על הדגם הלבן של האייפוד, שהן נשברות מ-מ-ש מהר. בארץ הדגם של האייפוד עולה 300 שקל בדקתי על השחורות, ולמזלי לא מצאתי תלונות דומות.........
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי MONKEY BALL ושמתי בתיקיית הAPP בITUNES ואז חיברתי את האייפוד טאצ' דור שני שלי אבל אחרי שזה סיים את הסינכרון זה כתב שאי אפםשר היה להתקין בגלל שלא ניתן היה לאשר את זה או משהו כזה... אני חושב שזה כנראה כי המכשיר לא פרוץ.. הבנתי שפריצה יכולה להעשות ע"י תוכנה בלחיצה אחת בלי שום כיבוי וכאלה אבל זה יכול למחוק את כל מה שיש במכשיר לא? או שיש דרך לעשות פריצה בלי למחוק? אפשר גם קישור לפריצה כי תמיד אומרים לחפש בנעוץ אבל יש 8 אפשרוויות לפריצה ואני לא יודע מה הכי טוב =\ תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצות לאפליקציה לניגון וידיאו לאנדרואיד. תודה !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה קיבלתי עידכון (מסיבה מסויימת הוא תקף רק עד היום בלילה, כלומר ל 24 שעות). אני קצת חושש להתקין אותו כי שמעתי על כל מיני בעיות החל מבעיות עם עיברית (הממשק שלי בכלל באנגלית, זה משנה משהוא?) עד התחממות יתר ועד למצב הטלפון בכלל לא נדלק. האם יש כאן מישהוא שעידכן כבר ויכול להגיד האם יש לו בעיות? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי כמה סרטונים מעפנים ביוטיוב שמבדרים שם בהודית או פורטוגזית. רואים שה-OTG עובד עם הטלפון שלי. מחברים אליו כל מיני כונני USB ואפילו עכבר אלחוטי והכל עובד. לא מראים אבל איך הגיעו לזה. אצלי לא עובד כלום. מדדי את המתח שיוצא לי מה-USB-C. אין מתח. ברור אז למה הטלפון לא יכול לזהות התקנים חיצוניים. לא מצאתי כלום בהגדרות. בפורום של הטלפון שלי יש את הת'רד הזה: https://forum.xda-developers.com/mi-a3/help/xiaomi-mi-a3-otg-capable-t3973121 התשובה ממש "עוזרת". אני לא רשום שם ואין לי כוח להירשם בשבלי לשאול, במיוחד אם "אין מצב". אבל אם מישהו יגיד לי פה ש-"יש מצב" אני אשקיע את הזמן, למרות שהייתי מעדיף לקבל את הכוונה פה. אם בשביל להפעיל OTG בטלפון שלי צר…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
השימושים שלי הם בעיקר קריאת מיילים קצת משחקים והרבה גלישה באינטרנט ובגלל זה חשוב לי שהגלישה בפלאפון תהיה נוחה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא אפכת לי לקנות איזה מכשיר וא משהו אם יש בשביל לגלות לפעם הבאה שיצלצלו
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, כשקונים טלפון חדש בחו"ל (אולי M9) מה צריך לבדוק לפני שקונים? איזה טלפונים מתחרים ב M9 ואיך הם מבחינת מחיר? באיזה רשת הטלפון צריך לתמוך כדי שיוכל לפעול באורנג'? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-