עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש ברשותי את המכשיר הנ"ל והוא סובל מלאגים מאוד מעצבנים לפעמים. לדוגמא כשלוחצים על החייגן מהמסך הראשי לפעמים עוברות 4-5 שניות עד שחלון החייגן נפתח. לפעמים המעברים בין מסכי הבית לא חלקים ומקרטעים. הפתיחה של המצלמה מאוד מאוד איטית וזה גורם לפספוס תמונות וכו' וכו'... בקיצור, מדובר בדברים בסיסיים מאוד בטלפון ולא באפליקציות כבדות והתחושה עם המכשיר הזה היא שהוא מקרטע ודי מעצבן. מכיוון שהחומרה שלו דווקא לא רעה אני משער שמדובר דווקא בבעיות תוכנה ושגרסת מ"ה של סוני פשוט כבדה על המכשיר ורחוקה מלהיות אופטימלית. השאלה היא איך אפשר לפתור את הדבר הזה? האם האופציה היחידה היא להתקין עליו CUSTOM ROM כלשהו? הייתי מעדיף להימנע מדבר כזה מכיוון שזה הרבה התעסקות וזמן יקר. האם יש אופציות אחרות?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. לפני כשנה ראיתי בחנות מחשבים כלשהי מחשב נייד שמריץ גם WINDOWS וגם אנדרואיד, אני לא זוכר אם בו זמנית או שזה סוג של דואל בוט.. ניראה לי של אסוס או ג'יגבייט אולי.. עכשיו כשאני מחפש לקנות כזה אני לא מצליח למצוא בשום מקום.. מישהו ראה\שמע על דבר כזה? לא משנה לי אם זה לפטופ או טאבלט אודה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Motix,

שלום לכולם.אני צריך אפליקציה למילוי פרטים של כרטיס חבר (שם, תאריך לידה, ת.ז, טלפון, כתובת וכו').אני צריך שיהיה מילוי אוטומטי כמו כשממלאים פרטים למשל ביד 2.הלקוח ימלא בעצמו את הפרטים.האפליקציה תעבוד על טאבלט.את מילוי הפרטים אני צריך להעביר לקובץ xl וממנו אני אשלח להדפסה למעטפות וכרטיס החבר.האפליקציה צריכה להיראות נורמלי+ זו אפפ פשוטה, לא?מישהו פה יכול לבנות לי אפפ כזאת?אשמח לעזרה.תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by bati6,

למה אסוס זנפון 2 תקוע על 5.0?

6. מחפש נייד עד 1000 שקלים. כמה שיותר זול יותר טוב. מה חשוב: 1. שיעבוד חלק 2. איכות שיחה טובה , שישמעו כמו שצריך בשני הצדדים (גם ברמקול) 3.שה GPS יעבוד כמו שצריך. 4. זמן סוללה כמה שיותר ארוך כל השאר כמו מצלמה למשל לא קירטי בכלל ראיתי שה Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4GB וה Xiaomi Redmi Note 4X 64GB 4GB הם מומלצים בסגמנט הזה. אחד קצת יותר יקר ומגיע עם ציפסט של Qualcomm ומעבד מתומן ב 14 ננומטר השני קצת יותר זול ומגיע עם ציפסט של MediaTek ומעבד 10 ליבות ב 20 ננומטר שאלה ריאשונה איזה מהדגמים מומלץ , מניסיון עבר עם ניידים סיניים התחושה שלי שה Snapdragon היקר יותר עדיף. האם זה המצב? האם הנייד הזה עו…

7. Started by jcdenton1,

עם דרישות ספציפיות. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הסוללה. ברצוני שהסוללה תהיה איכותית ושתחזיק מעמד לכמה שיותר שעות. עניין נוסף הוא איכות הסאונד שברצוני שתהיה טובה. כמו כן דרוש שהנגן יהיה קשיח ועמיד מפני נזקים מסוגים שונים. בנוסף הייתי רוצה שהנגן יפעל בצורה של HD נייד ושאני אוכל לדחוף שירים לתקיות בתוכו ואז לראות את זה בנגן באותה הצורה ולא לפי ID TAGS מקוללים, ובכלליות שיהיה לו ממשק נח. הנגן צריך להיות בנפח של 20-40 ג'יגה וצריך לעלות עד 2K ש"ח. שמתי עין על ה-X5L של IAUDIO בגלל זמן הסוללה המצוין שלו אך רציתי לוודא שהוא עונה גם על הקריטריונים הנוספים שהוצבו. כמו כן אולי יש מכשיר חדש אחר שיותר טוב ממנו וגם עונה על דרישות אלו?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by RS4,

אני מעוניין לחבר את ה-Ipod שלי לרכב עכשיו איזה חיבור אני יכול לקנות כדי שיהיה מוסתר ולא נגלה לעין, כמו בתא כפפות למשל... ואני רוצה שזה יהיה חלק (מתאם) מקצועי כדי שתהיה מוסיקה איכותית אז אם אפשר המלצה בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי, אני רוצה שדוד יביא לי oneplus 3 מארה"ב וחבר אמר לי שהוא לא מתאים לתדרים בארץ. האם זה נכון? אני בהוט מובייל אם זה משנה. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oppo-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Narihs,

אני ממש מתלבטת בין 2 הטלפון אשמח לדעתכם!

12. Started by tal5870,

שלום,אני מעוניין לעבור לחברת פלאפון וברשותי מכשיר w595 דיברתי עם נציג פלאפון והוא אמר לי שיש לי תמיכה מלאה בתדרים שלהם זה נכון? עפ"י הביקורת של המכשיר יש לי תמיכה רק ב 2100 האם הם מתעים אותי? קישור לנתוני במכשיר: http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w595-2469.html תודה. [table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by shedox,

בעיקרון אני מכיר את כל הפרוצדורה רק רציתי לדעת איך זה עובד אחרי השינויים האחרונים שהיו בתקנים של המכס והמע"מ. ז"א אם אני מזמין עכישו פלאפון חדש ב 400$ מה יהיה המחיר הסופי והאם יעכבו לי אותו כשהוא יגיע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. היי, אשמח לקבל המלצות לאפליקציה לניגון וידיאו לאנדרואיד. תודה !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום .. אני רוצה לקנות סמארטפון זול וטוב בסביבות ה 1300 ש"ח גג. איזה מכשיר הכי מומלץ? שתהיה גלישה באינטרנט חלקה. אם גודל המסך גדול סבבה.. איכות סאונד טובה של מוסיקה. והודעות ושיחות, יותר מזה אני לא כלכך צריך.. איך הsony experia למיניהם? יש כל מיני דגמים.. מה ההבדל ביניהם? אנה עזרו לי מי שמבין.. לילה טובב

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בלי שייכות לשום חברה. נקי, פשוט, לא אוכל סוללה ושהכל יעבוד עליו כמו שצריך ! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. אהלן. הזמנתי מAMAZON טאבלט HP Stream 7. אתחיל מזה שאומר - אין לי נסיון עם טאבלט עם מערכת הפעלה מלאה של Windows. ולכן נשאלת השאלה - אם על הטאבלט יש Win 8.1 רגיל כמו במחשב, אז זה אומר שתהיה לי אפשרות לשדרג לWin10? תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by harap,

שלום, מצאתי שתי לינקים לקנייה בשני אתרים שונים: http://www.geekbuying.com/item/ONEPLUS-ONE-5-5inch-Qualcomm-Core-Smartphone-Quad-Core-CPU-2-5GHz-LTPS-Screen-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-4G-FDD-LTE-OTG-NFC-Miracast---Black-329244.html ושני: http://www.ebay.com.au/itm/3GB-64GB-OnePlus-One-5-5-QUAD-CORE-Unlocked-4G-LTE-Smartphone-Black-/171551143851?ssPageName=ADME:X:AAQ:AU:1123 האם מתאימים לארץ? אני ברשת גולן טלקום מישהו מכיר את האתר הראשון? האם אמין? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by IlyaN,

אני מחפש נתוני ספק'ים של אייפוד נאנו דור ראשון. אני רוצה בעיקר לדעת: - מה היה זמן הסוללה. - האם ניתן להבדיל חיצונית בין דור ראשון לשני? באתר הרשמי לא מצאתי נתונים של דורות קודמים, אם מישהו מכיר מקום אחר אני אשמח. כמו כן, אם מישהו מכיר מקום טוב לקנות (חוץ מיד שנייה כמובן) אני גם אשמח לדעת...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אפליקציית המסרים המידיים שלה יותר ממיליארד משתמשים עשויה להציג בקרוב עדכון שיאפשר לכם סוף כל סוף למחוק הודעות לאחר שהן נשלחו לכתבה

21. Started by 8us.co.il,

היי אנחנו שתי יזמים עם נסיון בתחום העסקי - חשבנו על רעיון לאפליקציה בתחום הרשתות חברתיות .לדעתינו רעיון ענק ! אנחנו צריכים רצוי שותף שלישי בעל ידע נרחב ונסיון פיתוח.. התפקיד שלו יהיה נתו להתעסק באפליקציה .. אנחנו נהיה אחראים על גיוס כספים פיתוח הרעיון שיווק ניהול וכל השאר .. יש אופציה גם לפרי לנסר ,אנחנו מוכנים לשלם לפי שעה .. כמובן האופציה של שיתפות עדיפה לנו ,כי אנחנו רוצים שיהיה לנו איש פיתוח בצוות עם ידנ נרחב .. להצעות / קורות חיים פנו במייל : slava@mycomp.co.il תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by yosside,

בן-דוד שלי קונה לי PS3 מאהר"ב (ב-600$ מ-gamestop לסקרנים) מאחר וכבל HDMI לא מסופק ביחד עם ה-PS3 אצטרך לרכוש אחד כזה בנפרד. התקציב שלי הוא עד 65$ עם אופציה לחריגה של 20$ במידה וזה שווה את זה... אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by chiff,

הי חברה אני מחפש נגן MP3 עד 500 אפשר חריגה קלה בעיקר למטרות ריצה ולנסיעות חשבתי על משהו בכיוון של 1 ג'יגה הכי חשוב אבל לא של סאנסה והאם יש לא שלהם עם אפשרות לכרטיס הרחבה? תודה על כל עזרה מראש

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, יש לי את הנוקיה 5800 אני מעוניין בהמלצה על דפדפן טוב.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום . אני מעוניין לקנות GPS , עכשיו יש לי כמה שאלות . השימוש העיקרי שלי יהיה GPS אבל אני רוצה פונקציות של מחשב כף יד . האם כדי לקנות מכשיר שהוא רק GPS או שמחשב כף יד עם מקלט GPS מובנה יספק את הסחורה ? מי (ואם) משהו ימליץ על מחשב כף יד , אני צריך שהוא יכלול זיכרון פנימי ( למקרה והסוללה התרוקנה שהמידע לא ימחק ) וצריך שיהיה בו BT ו WiFi המחיר עד 2000 שח (אבל רצוי כמובן פחות) . תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.