עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום מסך האייפון 4 שלי נשבר. מחיפוש שאני עושה באיביי למסך מקורי,אני רואה שמוכרים מסכים לאייפון 4,אבל הם כותבים שזה מיועד רק לאייפון שעובדים עם חברת AT&T.לא הבנתי את העניין. מסך של אייפון4 לא אמור להתאים לכל אייפון4 ?מה זה משנה איזה חברה מפעילה את האייפון? אודה אם מישהו יכול לעזור לי בעניין שי הנה קישור למסך מקורי שמוכרים באיביי: 1. http://www.ebay.com/itm/OEM-LCD-Glas...item3f1b590fb7

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by liav12,

השאלה בכותרת, האם שוב פעם HTC מזלזלים בלקוחות? כי לפי מה שאני רואה ה X+ קיבל ישירות את העדכון, מדוע שאלו שרכשו X רגיל לא יקבלו ולבנתיים מחכים כמו ילדים טובים כבר חודש. תשובה מ HTC עוד לא קיבלתי במייל. מעצבן לפעמים ועושה לי חשק להתקין עדכון לא מקורי.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by PokeKiNg,

שלום לכולם, כרגע יש לי - Samsung galaxy s4, אני מעוניין בהמלצה על-מנת לקנות טלפון נייד חדש. בהתחלה שקלתי על הגלקסי 7, אבל בגלל שהיו הרבה כתבות על סוללות שהתפוצצו ובנוסף הסוללה לא נשלפת החלטתי שזה כנראה לא הטלפון בשבילי. אני מחפש טלפון שיהווה לפחות שדרוג מבחינת הטלפון שיש לי כרגע, טווח מחיר בסביבות 2700 שקל (כמובן שאם אפשר פחות אז עדיף). עדיפות לאנדרואיד (התרגלתי לזה מאוד ואני מעדיף את זה), אך זה לא חובה. עדיפות לסוללה נשלפת, אך גם זה לא תנאי חובה. מעדיף משהו עם מצלמה נורמלית, סאונד טוב ומספיק זיכרון. הטלפון הראשון ששמתי לב אליו כמובן הוא הLG G5 שמהווה שדרוג מבחינתי, יש לו סוללה נשלפת, פי 2 זיכרון ממה שיש…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי לכולם. גלשתי היום ברשת ואיכשהו הגעתי למוצר הבא (שבאופן לא מפתיע במיוחד נמכר בהנחה באתר קופונים מהפחות מוכרים). גם הגנה וגם סוללה! כיסוי עור בעיצוב מקסים ופרקטי לסמסונג גאלקסי S3 עם סוללת גיבוי מובנת בתוכו! רק 139 ₪ במקום 399 ₪ מפרט טכני מתח: 5 ווט פלט: 750 מיליאמפר קיבולת: 3200 מיליאמפר סוללת ליתיום פולימר זמן טעינה: 3.5 שעות משקל : 80 גרם הסוללת מספיקה ל- 10 שעות http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=3801&categoryid=3 באופן טבעי הייתי דיי סקפטית לגבי המוצר ולכן הרצתי חיפוש קצרצר מצאתי כמה תוצאות בסיגנון באליבבה ובאיבי אליבבה: http://www.alibaba.com/showroom/galaxy-s3-battery-charger-case.html מבחינת נפח סוללה זו התוצאה הכי קרובה למוצר המוצע - אבל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ofirrjd,

היי עבור G3 שנקנה בחנות לא מהיבואן הרשמי. יש בעיה עם התקנת העברית. האמת, נמאס מכל הקומבינות... יש אפשרות להתקין את המערכת כפי שרונלייט מספקים? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Access Denied,

אני אשמח לקבל את העזרה והעצות של הפורום בנושא בחירת טלפון חדש לשנים הקרובות. נכון להיום יש לי נקסוס 5 שעושה עבודה לא רעה אבל מתחיל להראות סימני התעייפות, ובעיקר סובל ממצלמה גרועה וסוללה חלשה. לאור יציאת מכשירים חדשים בזמן האחרון קבלתי את הרושם שזה כנראה הזמן לקפוץ קדימה למכשיר עדכני. הדרישות המינימליות - מכשיר חזק, עם סוללה מספקת ומצלמה טובה. אני מעדיף מאוד גם מכשיר קטן באופן יחסי (G5 נראה קצת גדול לפי מפרט יבש) יתרונות - מכשיר שמאפשר פריצה או החלפת רומים וקל לפיתוח מחיר (איך לא) טעינה אלחוטית (יתרון בלבד, אבל לא חובה) גודל - שוב מהווה יתרון בולט עבורי ולכן צויין גם בדרישות אני מתלבט מאוד אם mi5 החדש ש…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי Nokia 6280 ורציתי לשנות את הפורמט של הסירטון וידאו כלשהו לפורמט שהפלאפון יתמוך בו. בבקשה, אל תגידו לי לחפש בגוגל או בפורום כי אין לי יידע רב בפלאפונים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by zohar678,

האם יש אפליקציה שיכולה לתת לי אפשרות לשנות את שפת הטלפון מאנגלית לעברית? הטלפון נקנה בחו"ל ואינו תומך בעברית.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. מכשיר הביניים המרשים של היצרנית הסינית העולה מוצע במחיר מבצע של פחות מ-900 ש\"ח לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-mi-4i-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%90%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%9e/

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. חיישני צילום מתקדמים עם רזולוציות צנועות, מסך 4K שאין כמעט לאף חברה אחרת וגם דגם מיני ששומר על רוב היכולות של האח הגדול - סוני כנראה לא תהפוך ליצרנית הסמארטפונים הכי מצליחה בתחום לפתע, אך גם לא מציגה שום רמזים על תכנון לוותר על הסגנון הבלתי רגיל שמלווה אותה מתחילת הדרךלכתבה

11. שלום, אני טס לקרובי משפחה לחו"ל. השאלה - איך אני נמנע מלשלם עבור "קליטת נתונים" או דברים אחרים? האם אני פשוט מוציא את הסים קארד כל הזמן שאני בחו"ל (אני יכול להמנע משיחות וסמסים כשאני שם)? האם ווטסאפ עובד גם בלי הסים? איך הוא עובד - הוא מזהה את המכשיר עצמו? כמו כן - האם מצלמה של סמארטפון (מהשנה האחרונה) מספיק טובה או שאני צריך להביא גם מצלמה "רגילה"? תודה!

12. Started by stojakovic,

יש לי סמסונג גלקסי אס 2, והמסך שלו נסדק לאחר שהוא נפל מגובה של 20 סנטימטר.. מפה לשם אין לי ביטוח, רק אחריות יצרן.. יש למישהו מושג או הערכה כמה עולה לתקן כזה נזק? התיקון הוא החלפה של הזכוכית לא?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. רוצים לקבל לעצמכם את פאר הטכנולוגיה של היצרנית הסינית? כעת אתם יכולים לעשות זאת לכתבה

14. Started by Illectronic,

היי, קראתי בדיוק על ה-chromecast של גוגל ורציתי לדעת אם מישהו מכיר משהו דומה שבנוסף יוכל לשדר ממחשב סרטים באיכויות גבוהות. כלומר חוץ מחיבור טאבלטים/טלפונים שאני אוכל לצפות בטלויזיה בתכנים מ-2-3 מחשבים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. חוץ מהאוזניות המאפנות שבאות איתם?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ccc,

היי לכולם ! אני מחפש 2-3 מצלמות אבטחה טובות שיתנו תמונה טובה בלילה מחוץ לבית ועוד אחת בתוך הבית. האם יש המלצות למשהו מאיביי ?כמובן המלצה לכרטיס גם תתקבל. המחיר צריך להיות מינימלי עם הקריטריונים הנ"ל. אני מבצע התקנה. כמו כן, כמה עולה צילינדר תביעת אצבע לדלת הראשית בבית ?

17. שלום , זה שכפול מפוסט שפרסמתי בפורום התייעצות לפני קניה , פשוט יכול להיות שפה זה המקום המתאים לפוסט כזה. תודה אני מחפש רמקול כפי שציינתי בנושא. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundS...s+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מי יכול להמליץ על אפליקצית נגן מוזיקה שיודעת לעבוד ברקע ? להרצה על גלקסי 5 בתודה מראש קובי

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להפסיד כסף, ומכריזה על תוכנית לצמצום משמעותי נוסף במספר ובמגוון המכשירים החדשים אותם היא מציעה מדי שנה לכתבה

20. אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. לחצו כאן לקישור מה שהולך פה בחברות תקשורת זה פשוט ניצול. הם ביטלו את החבילה של 1GB שעלתה יקר גם ככה (78 ש"ח) , ועשו במקומה חבילה של 2GB ב98 ש"ח. (משתמש ממוצע לא אמור לעבור את הג'יגה ). מה זה אומר בשטח? שאם קניתם פלאפון ואתם רוצים לנצל את הגלישה שלו אז אתם צריכים להיכנע לסחטנות של חברות הסלולר או להיות תלוי wifi. או להתחייב דרכם ל 3 שנים (מסלול של קניית פלאפון דרכם) ואז זה אמור לצאת זול יותר. בכל מקרה נקווה שהחברות סלולר החדשות יהיו זולות יותר.

22. בדירוג הרבעוני של אפליקציית מבחני הביצועים הפופולרית Antutu, מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge ושבבי ה-14 ננומטר שבתוכם מפגינים יתרון גדול על פני המתחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/antutu-%d7%9e%d7%92%d7%9c%d7%94-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a4%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%a0/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by shimonsky,

שלום האם אפשר להחליף תוכנה בצורה עצמאית למכשירי NOVOGO (ספציפית Z800) , נניח מ-IGO 8 ל 7 או להפך?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. הכותרת דיי מדברת בעד עצמה... קיבלתי מכשיר GPS איתוראן. אני לא בטוח אבל על פי התמונות באינטרנט יש לי את ה350. שאני מסתכל בתפריט איפה שרשום את הגרסא של התוכנה או של המפות זה מ2007 ולא מצאתי באינטרנט מאיפה אפשר להוריד תוכנה עדכנית למכשיר. אם מישהו יודע איפה אני יכול להוריד עדכון תוכנה אני אודה לו מאוד. דרך אגב גם אין לי מושג איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by levran007,

יש לי נגן CREATIVE ZEN EXTRA 30GB והוא לא קורא עברית ... האם קימת איזו שהיא אפשרות אם זה דרך CREATIVE או משהו שונה להוסיף לנגן את היכולת של קריאת עברית ?< תודה רבה לכל העוזרים !

דיונים חדשים בפורומים