עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by fp581,

אני מחפש בפלאפון MP3 מצלמה וכמה שיותר זיכרון בפלאפון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/motorola-milestone-xt720-694979/review אחלה מכשיר בהחלט,אך שכחו לציין כמה דברים חשובים : * איכות השיחה * איכות הספיקר * רגישות המסך * קליטה * האם יהיה ניתן לשדרג לאנדו 2.3 סקירה נחמדה,אך נחכה לסקירות של ההוא עם הקול הסקסי מ-PhoneArena ו-GSMArena

3. Started by iem,

לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. הדיווחים אודות מכשירי הדגל הבאים של היצרנית הקוריאנית מתגברים, עם עיבוד דיגיטלי חדש למראה המיועד וגם הצהרה על טכנולוגיית מגע מתקדמת שתיתן פייט ליריבה הגדולה ביותר שנת 2016 אוטוטו כאן, וזה אומר שהשמועות אודות מכשירים חכמים חדשים מתחילות לצבור תאוצה עוד הרבה יותר מכל מה שקיבלנו במהלך החודשים האחרונים. מי שמובילה את החבורה, באופן די מתבקש, היא סמסונג ומכשירי ה-Galaxy S המיועדים שלה, שמהם אנחנו עשויים לקבל ארבעה בבת אחת(!) בחודשים הקרובים, כשראוי לציין כי חשיפה ב-CES 2016 בעוד כמה שבועות נראית כמו אפשרות עם סיכוי קטן, והאופציות הבאות בתור הן בתערוכת MWC 2016 בפברואר או באירוע ייעודי נפרד כלשהו במרץ 2016. לפי דיווח עדכני שעושה סבבים ברחבי הרשת, הסמארטפונים המוב…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. אחרי 10 שנים (כן, החזקתי את אותו טלפון נייד במשך עשור) התקלקל לי הטלפון הנייד והחלפתי במכשיר חדש. לקחתי את samsung x200 וראיתי שיש לו אפשרות לשחק משחקי java. איך אני מעביר משחקים מהמחשב אל הטלפון הנייד שלי? איזה משחקים אני יכול לשחק במכשיר שלי? אין לי שמץ של מושג ואני מאוד אודה למידע שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by Screw_Master,

רוצה עד 5.5 אינצ' טלפונים סיניים נכנסים לשיקול חנות במרכז 32GB לפחות זיכרון פנימי ישמש בעיקר לוואטסאפ ולקראית ספרים - חייבים מסך טוב ונוח לקריאה ממושכת בחושך אמינות ידועה בנושא המסך והטאצ' - חשוב תנו בראש(:

8. איזה פלאפון הכי כדאי לקנות בתקציב של עד 1000-1500 ש''ח ?ההתלבטות שלי היא בין:Xiaomi Redmi Note 3 32GBLG G3 32GB D855OnePlus X 16GBAsus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GBMeizu M2 Note 16GB

• 16 תגובות
    • 21.2k צפיות
  9. Started by spotash,

שלום לכולם. הוריי נוסעים בעוד שלושה שבועות לניו יורק וחשבתי לנצל את ההזדמנות לשדרג את הK610I שנמצא אצלי כבר איזה ארבע שנים. כמה שאלות: 1) האם באמת הדרך המשתלמת ביותר לקניית סמארטפון היא שם והאם זה שווה את זה? 2) משיטוט קצר בפורום הבנתי שצריך לקנות סים פרי/ אנלוקד, מישהו יכול להרחיב על זה? 3) האם אחרי שקניתי את הסמארטפון מספיק לי ללכת איתו לסלקום/פלאפון/הוט ולקנות מהם חבילה? 4) האם האייפון 5 שווה את הפרש המחיר מה4S בהנחה והמחיר של האחרון ירד עכשיו? 5) בהנחה ואני קונה אייפון, האם כדאי לקנות אותו באפל סטור בניו יורק או שיש חנויות אחרות אמינות שבוודאי יהיו זולות יותר? כרגע אני לא סגור על דגם ספציפי, ככה שאם יותר משתלם ביחס של תמורה לכסף ללכת על גלקסי או דומיו אני אשמח לשמוע.…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  10. Started by slimshady21,

שלום. קניתי נגן MP3 חדש - sansa m230. ואני מנסה להעביר אליו שירים (mp3). וחלק מהשירים, כשאני גורר אותם אל תוך הנגן, אני רואה שהוא מתחיל להעביר אבל אז מופיעה השגיאה "אין אפשרות להעתיק את [שם השיר] : המכשיר הפסיק להגיב, או נותק." אני לא יודע מה זה, זה ממש מעצבן, בחלק מהשירים זה קורה וחלק לא, ניסיתי להוציא ולחבר חזרה את המכשיר וכלום לא הלך. עזרה

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by romansah9,

שלום רב. שאלו אותי בקשר לבחירת טאבלט אך אני מתקשה לעזור בגלל המבחר העצום. (היה פה פעם שרשור של טאבלטים סינים מומלצים עד 1000 ש"ח, אבל אני לא מוצא אותו) דרישות: מסך 7", 8" או 9" (אינץ'). חיבור hdmi (חיבור לטלוויזה). אפשרות הגדלת זכרון ע"י כרטיס זכרון (כמות הזכרון הבמכשיר יכולה להיות בין 8 ל32 ג"ב). מערכת די עדכנית (ICS או JB). מחיר עד 1000 ש"ח אך מומלץ לחסוך. עדיף מכשיר עמיד יותר ואיכותי יותר, מאשר מפוצץ בפיצ'רים. הטאבלט ישמש לשימושים פשוטים של קריאה, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. אין שום בעיה שהטאבלט יהיה חסר שם סיני- אך שיחזיק מעמד שימוש פשוט ולא יהרס אחרי 2 שימושים (אם יש משהו שכבר ניסיתם). אין בעיה ברכישה ברכישה מחו"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי. האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ? איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by fiDanza,

חושב לקנות http://www.bezeqstore.co.il/cellphone/p970h.html מה אתם אומרים?

14. Started by IG,

אני שוקל לעבור רשת (בינתיים אני בפלאפון), ורציתי לדעת איזה מכשירים מומלצים בכול רשת אני רוצה פלפון עם מצלמה נורמאלית, וכמה שיותר זול... לא יותר מ40 ש"ח בחודש בתוכנית לחיילים. לא צריך את המכשיר הכי חדש והכי נוצץ, אלא את ההכי משתלם מבחינת איכות, נוחות ומחיר. רצוי שיהייה עם פומית (לא חובה). תודה

• 31 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. אני אקבל השבוע אייפון 4 מישהו מכיר אפליקציה שבעזרת הBT אני אוכל להפוך אותו לשלט למחשב שלי ? הייתי שמח לעשות פאוס או לשלוט על הווליום בזמן סרט בעזרתו

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by FME,

אהלן, יש לי GS3 כבר יותר מחודש והבנתי שיש כמה דברים מגניבים שמצריכים רוט. יש לי עדכון גרסה שמחכה שאני יעשה OTA (כנראה ג'לי בין - אני מאוד מקווה שזה זה). עכשיו, אם אני יעשה רוט לפני העדכון גרסה (אני לא מבין ברומים אז אני על סטוק 4.0.4 ספרדי או מקסיקני כנראה..), האם אני יוכל לעדכן לרשמי בOTA? או שאם אני יעשה רוט אני כבר לא יוכל לעדכן לרשמיים דרך OTA? איך עושים UNROOT? (אם יש כזה דבר) לגבי רומים - אני חייב רוט בשביל להתקין רום? עוד משהו, איך אני מגבה אפליקציות ומשחקים? בקיס עשיתי "גיבוי" וזה מגבה רק אנשי קשר ... למה אין אפשרות לגבות הכל?! אין לי SD CARD כי הוא לא כ"כ יעזור לי אם אני לא יכול לשים עליו משחקים ואפליקציות .. (לא תיקנו את זה בJB נכון?) תודה.

• 19 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by arield,

שלום לכולם. עדכנתי את הרום של הדיפיי שלי לCM7 . ממש לא אהבתי אותו ואני רוצה לחזור לרום שהיה לי לפני כן(רום של אורנג'). לפני כן היה לי גרסה 2.2 . בכל מקרה אני מחפש ברשת ופה את הרום להורדה ולא מוצא . האם מישהו יכול להביא לי קישור להוריד את הרום הזה וגם מדריך איך להתקין אותו אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by amit.w1986,

שלום לכולם, אני טס בקרוב להונג קונג ורציתי לדעת האם למישהו יצא להתנסות בקניית המכשיר בהונג קונג. יש את APPLE STORE בהונג קונג. רשום באתר שצריך לחכות בין 3-5 שבועות למשלוח. האם זה נוגע רק להזמנה מהאתר או שזה גם נוגע להגעה לחנות עצמה? האם יש הגבלה של קניית מס' מכשירים(אני צריך 2 מכשירים) תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Inzagi,

אני מחפש פלאפון שיהיה מהיר בתפריטים (כי עכשיו כשמפעילים אותו או כשפותחים את הסליידר אחרי הרבה זמן צריך לחכות עוד זמן כדי שהוא יגיב) ושהבטרייה שלו תספיק לכמות זמן נורמלית, ולא שאני מוציא אותו מהטענה בבוקר ובערב צריך להטעין שוב. חוץ מזה רצוי שהוא לא יהיה עבה מדי, ולא אכפת לי אם זה פומית, סליידר או רגיל. מצלמה פחות חשובה ומוזיקה לא חשובה בכלל. מסלקום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חברים אני מעונין לקנות את ה n73 יש מצב אני ייקנה אותו השאלה האם הוא כדאי כי אני משיג אותו במחיר של 48 ואולי אפילו יותר זול פלוס ועוד לא דיברנו על מסלולים והכל זה יוצא מחיר מאוד מטורף. השאלה האם הוא שווה את הכסף הזה? איך המלצלמה שלו ראיתי שהיא 3.2 מגהפיקסל האם זה ייתן לי איכות גבוהה יותר איזה יתרונות יש לו על פני מכשירים אחרים בארץ והכי חשוב מה החסרונות שלו.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שבב הדור החדש של קוואלקום צץ במספר מבחני ביצועים ומספק בדיוק את מה שקיווינו לקבל ממנו - עוד מהכל לכתבה

23. Started by עמריע,

hy ! does somebody knows how can i download music from my mini disk to the computer ? is there anyspecial softwere i should use ? thanks omri

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום לכולם לפני כשבוע פתחתי פה בפורום דיון על ההתלבטות שלי בין ה K750i לבין ה W800i, בסוף הלכתי על ה K750i ואני לא מצטער על כך זהו הניסיון הראשון שלי עם פלאפון מודרני מחברת Sony-Ericsson, על ההתרשמות שלי מהמכשיר תקראו בהמשך. עיצוב ונוחות: קודם כל חייב לציין שהפלאפון יפה הרבה יותר במציאות מאשר בתמונות באינטרנט, ומייד אהבתי את העיצוב שלו. מה שהפריע לי בדקות הראשונות שלי איתו זה המשקל הגדול יחסית, 99 גרם. (בשבילי משקל הוא דיי קריטי, 100 גרם לפלאפון זה גבולי) אבל התרגלתי מאוד מהר. התפריט שלו קצת לא שגרתי, הוא מאוד שונה ביחס לפלאפונים מחברות כמו Nokia Samsung או Motorola, אבל גם - אהבת והתרגלתי מהר מאוד!התפריט גם מאוד מתוחכם ונוח, שלדעתי הוא מאוד קל ללמידה. מאוד מצא …

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.