גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
-
הבנתי שיש הנחה במכס למי שמזמין מחול? למישהו יש פרטים? מה הפרוצדורה שצריך לעבור אם אני מזמין איפוד טאצ' מ"אפל סטור"? מה המכס שצריך לשלם? ובמה הוא שונה משל איפון? אשמח להסבר בן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה עולה איפון בבריטניה? והאם אפשרי לקנות איפון בארץ במחיר סביר? יש לי תקציב של אלפיים שקלים לאיפון סקין מגן מסך ופריצות מאמין שאני יכול אשמח לתשובה תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קיבלתי איפון 4s חדש וחיברתי אותו למחשב עם הכבל שהגיע באריזה המחשב לא מזהה את האיפון לא ב-itunes ולא במנהל ההתקנים, האיפון מקבל חשמל ונטען. (ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ולאיפון וחיברתי לכל יציאת USB שקיימת במחשב, לא החלפתי כבל כי אין לי עוד כבל) פתחתי apple ID והוא דורש כרטיס אשראי, יש אפשרות לפתוח apple ID ללא כרטיס אשראי, (או להגביל את הכרטיס אשראי לסכום מסוים, למקרה שאני אהיה קצת שיכור)
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
לחבר נרטב האייפון, כפתור הבית הפסיק לעבוד והוא שומע רק בספיקר, את כפתור הבית אני יכול להחליף לו אבל מה צריך להחליף בשביל לשמוע רגיל ולא בספיקר? אם אפשר את שם החלק באנגלית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום איפון שצלל בכינרת ולא עובד מאז. יש דרך לתקן או מישהו יודע על מקום שניתן אולי להחזיר את המכשיר לחיים? תודה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי מכשיר מוטורולה V6 ובו אירועים שנקבעו בלוח השנה המובנה של המכשיר ברצוני למחוק / לאפס את כל הלוח השנה המובנה שבמכשיר כך שלא ישאר אף אירוע .. מישהו יודע ויכול להסביר לי במדויק כיצד מבצעים איפוס מלא(=כולל) של לוח השנה שבמכיר בלבד ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי IPHONE5 מקרובת משפחה והיא לא זוכרת את הקוד. האם יש דרך לאפס את המכשיר חזרה להגדרות יצרן? דרך ITUNES או משהו כזה? (לא מעוניין לפרוץ את המכשיר כמו הFBI ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעביר את הגלקסי S2 שלי לאמא. מטרתי היא "לאפס" אותו, למשל להתקין עליו רוט כלשהוא, כדי לקבל מכשיר מהיר ויציב ככל האפשר. שימושיו יהיו שיחות קוליות, וואטסאפ ואולי קצת מצלמה -- זה הכל. ככל שחיי הסוללה יאריכו, גם טוב. האמא איננה טכנולוגית, היא לא תתקין שום אפליקציה חדשה בעצמה ולא תעשה הרבה עם המכשיר מלבד השימושים האמורים. חשוב לי שחווית המשתמש שלה תהיה אחידה ועקבית לאורך שנים. לדעתכם, איך אפשר להשיג את המטרות האלה בצורה הכי טובה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה. שכחתי את המייל שנרשמתי איתו. איך אני מאפס את המכשיר. לא אכפת לי שימחקו כל הנתונים. מדובר בדגם archos gamepad. תודה.
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו שיחק לי עם הGPS ורם לו לחשוב שהוא נמצא בנצרת. מכיוון שלא מצאתי איך להחזיר אותו למיקום הנכון איפסתי את הגדרות המשתמש. עכשו הוא חושב שהוא בירושלים (כנראה אצל היבואן). מה אני יכול לעשות כדי שהוא יודא את המיקום שלו ע"י לוין ויחזור לכיול? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לאפס את המכשיר אבל הוא מבקש ממני סיסמה למורות שאף פעם לא עשיתי סיסמה למכשיר ניסיתי 1234 זה לא ממש עזר הסיסמה צריכה להיות בין 4 ל 8 ספרות האם יש סיסמה ברירת מחדל שעשו באורנג, כיום אני לקוח של סלקום אבל ממשיך לשלם על המכשיר כל חודש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך לאפשר פקודות קוליות שהמסך נעול (עם קוד)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים החדש של החברה הסינית מציע חומרה דומה לזו של ה-OnePlus One באריזה קומפקטית יותר, עם עיצוב משודרג ותג מחיר של 250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/איקס-עיגול-ה-oneplus-x-מרגיש-כמו-עוד-בול-פגיעה-ע/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שמשחק באיקרים? אני רוצה לברר האם אפשר לשחק באיקרים על טלפון סוני W902 (אין לו מסך מגע), ועד כמה המשחק שחיק איתו.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לאחר האירוע של אפל להשקת המנכ"ל החדש, עכשיו הגיע התור של סמסונג וגוגל להציג (כנראה) את ה- Nexus Prime ויותר חשוב את מערכת ה- Ice Cream Sandwich. עריכה: נראה כי אירוע ההשקה נדחה בגלל מותו של סטיב ג'ובס מה- 11 באוקטובר ל- 19 באוקטובר. . סרטון חדש שהודלף של ה- Nexus Prime עם ICS עוד פרטים על ה- Nexus Prime ותמונות מ- ICS אפשר למצוא בלינק הבא - http://thenextweb.com/google/2011/10/07/samsung-galaxy-nexus-googles-new-ice-cream-sandwich-phone-leaks-on-video/
-
- 63 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
כחלק מהחברות המקיימות אירועים מיוחדים בסביבת תערוכת MWC השנתית שתתקיים בחודש מרץ, שלחה NVIDIA הזמנות לאירוע בו היא תחשוף מוצר חדש ומהפכני הנמצא בפיתוח זה שנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר מספר חודשים של השערות וניחושים, מיקרוסופט מכריזה רשמית על אירוע שתקיים בתערוכת MWC השנתית בברצלונה, שבו היא צפויה להשיק את מכשיר הדגל הבא של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%99%d7%a1%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים. מצאתי היום כרטיס זיכרון של פלאפון ואני מחפש את הבעלים שלו. יש מצב שיש על הכרטיס קובץ מקודד כלשהו שמכיל מידע על בעל הכרטיס? אנשי קשר, מייל או מספר טלפון? יש על הכרטיס מערכת קבצים של אנדרואיד וכמה תיקיות של נוקיה. יש על הכרטיס כמה תמונות שצולמו במכשיר גלקסי 2 אבל אין לי מושג מי מצולם בהם. יש למישהו רעיון לאתר את בעל הכרטיס? תחשבו אם לכם היה נאבד כרטיס עם חומר, כמה מאמץ הייתם משקיעים לחפש אותו, אז בבקשה למי שיש רעיון שיכול לעזור - שיכתוב פה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איך ניתן לאתר פלפאון שלחברת פלפאון. לדעת את המיקום שלו . . . יש שירות כזה שלא צורך התקנה של משהו על המכשיר (כי המכשיר נגנב) ? יש ?
-
- 17 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בפרוט בפרטי או במסנג'ר זאת עזרה לחייל צהל שחוזר פעם ב200 שנה לבית ורוצה לעביר את הזמן בכייף שיש לו פה ושם...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בקיצור מצאתי את זה ביוטיוב אני מת לשים אותו על הפלאפון!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשים 2000 ומשהו על מכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הMP3 של סאן דיסק מדגם M240 ואני לא יודע אך אני יוצר שם רשימת השמע(אמרו לי שזה צריך להיות כמו תיקיות וזה עוזר בסידור של השרים) ואני כבר משתגעה אני לא מצליח.... חיפשתי באתר שלהם לא רשום אך יוצרים את זה למשהו יש את הדגם הזה ויודע או שמשהו סתם ככה יודע זה יכול מאוד לעזור לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-