עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו אולי מכיר?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. כן, הרצתי חיפוש בפורום וראיתי כמה נושאים על הנושא. ורציתי להיות קצת יותר ספיציפי, אני מעוניין לקנות עכשיו נגן MP3 בנפח 8GB כפי שאתם רואים... עד לפני כמה חודשים היה לי הH320 וממש ממש הייתי מרוצה מהכל חוץ מהגודל והצורה שלו. אני מכיר הרבה אנשים עם אייפוד נאנו ויצא לי לשחק בו קצת ואהבתי אותו בעיקר בגלל המראה, הממשק והתמיכה המלאה בעברית. חבר שלי זרק לי את השם של הדגם הזה (Sandisc Sansa) כמתחרה פוטנציאלי לipod nano וסתם התחלתי לחפש מידע.. הבנתי שהוא בעיקרון עדיף על הIpod עכשיו יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן: 1. האם יש הבדל משמעותי ומורגש באיכות השמע בין שני המכשירים? ואני משתמש באוזניות ממש איכותיות אם זה משנה.. (Etymotic er6i) 2. ראיתי פה הרבה איזכורים ל…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Shadow223,

שלום לכולם. אחי הקטן רוצה לקנות נוקיה 6280,בעקבות המבצע באורנג שאם יש לך מכשיר שאצלך שלוש שנים ויותר,ואתה מדבר מעל 200 ש"ח,אתה יכול להחליף למכשיר חדש. מה דעתכם על המכשיר? הוא לא מחפש תכונות מפוצצות וממש לא חשוב לו המצלמה וכל זה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל את הפונקצית ביצוע השיחות הזו מלבד האפשרויות המוכרות : 1. שינוי XML בתוכנה (יש צורך ב- ROOT) 2. קבלת שיחה מאדם שכבר הפעיל את הפונקציה הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by omri123,

שלום אנשים אני מחפש פלאפון שיהיה בו GPS, שיאפשר קריאה/כתיבה טקסטים בעברית, יומן פגישות נוח, יציאה לאוזניות זה פחות או יותר הפונק' הכי חשובות וכמובן שיהיה זול, לא מחפש מכשירים ב4K ושלא יהיה סליידר!!!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by danker,

בארץ יש לנו 3 ספקיות עיקריות: אורנג',סלקום,פלאפון וגם מירס(שהיא ממש קטנה) לעומת זה בארה"ב יש כ4 ספקיות(ממה שידוע לי): AT&T,Verzion,Sprint,T-mobile. עכשיו הסתכלתי פחות או יותר על החוזים שם של המכשירים,וגליתי לתדהמתי שמשך ההתחייבות שם הוא שנתיים והסכום החודשי שמשלמים על סמרטפונים נע בין 69 דולר ל100+ דולר. יש מצב שהמצב בארץ יותר טוב מבחינה זו מארה"ב? זה די מפתיע אני שואל בתור אחד שלא התנסה ומעולם לא חי בארה"ב.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w810-1402.php מזדמן לי ב400ש"ח אין לו מקשים בעברית (לא שזה מפריע לי) איך הוא מבחינת : -קליטה? -עוצמת שמע? -איכות שמע? -חוזק מבני? -אמינות? -קליטת ?BT -אורך חיים? -זמן סוללה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. את הנקסוס אוכל רק לרכוש בארץ שיגיע. את המוטו אוכל לרכוש בימים הקרובים בארה"ב,מה לדעתכם עדיף? להערכתי הנקסוס יעלה כ3K בארץ המוטורולה עולה לי 1800 ש"ח.

9. Started by Access Denied,

אני אשמח לקבל את העזרה והעצות של הפורום בנושא בחירת טלפון חדש לשנים הקרובות. נכון להיום יש לי נקסוס 5 שעושה עבודה לא רעה אבל מתחיל להראות סימני התעייפות, ובעיקר סובל ממצלמה גרועה וסוללה חלשה. לאור יציאת מכשירים חדשים בזמן האחרון קבלתי את הרושם שזה כנראה הזמן לקפוץ קדימה למכשיר עדכני. הדרישות המינימליות - מכשיר חזק, עם סוללה מספקת ומצלמה טובה. אני מעדיף מאוד גם מכשיר קטן באופן יחסי (G5 נראה קצת גדול לפי מפרט יבש) יתרונות - מכשיר שמאפשר פריצה או החלפת רומים וקל לפיתוח מחיר (איך לא) טעינה אלחוטית (יתרון בלבד, אבל לא חובה) גודל - שוב מהווה יתרון בולט עבורי ולכן צויין גם בדרישות אני מתלבט מאוד אם mi5 החדש ש…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום מסך האייפון 4 שלי נשבר. מחיפוש שאני עושה באיביי למסך מקורי,אני רואה שמוכרים מסכים לאייפון 4,אבל הם כותבים שזה מיועד רק לאייפון שעובדים עם חברת AT&T.לא הבנתי את העניין. מסך של אייפון4 לא אמור להתאים לכל אייפון4 ?מה זה משנה איזה חברה מפעילה את האייפון? אודה אם מישהו יכול לעזור לי בעניין שי הנה קישור למסך מקורי שמוכרים באיביי: 1. http://www.ebay.com/itm/OEM-LCD-Glas...item3f1b590fb7

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הגיע אליי אתמול סוכן מכירות של החברה והציע לי את הדגמים האלה - http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= הוא המליץ לי ללכת על הדגמים הבאים -motorola K1 עם המסך נגיעה. -motorola V3. -LG 8300. בינתיים הוא השאיר אצלי את ה-V3 ואמר לי תיראה איך הוא ואם אתה לא מעוניין בו תרים טלפון. החסרון העיקרי בו שאני לא יכול להוסיף לו כרטיס זיכרון כי המוזיקה זה העיקרי אצלי. ה-K1 יש אותו לחבר והוא קצת מסובך.. לגבי ה-LG CHOCOLATE דור 3.5 עם מסך נגיעה. יש בו חסרונות שצריך להתרגל לאט ללחצנים שלו כי כולם מלבד המספרים הם נגיעה וזה עדין! עוד דבר שהמסך שלו לא מואר כמעט! קשה מאוד לראות בו.. מה שאני מחפש בפלאפון זה נגן MP3 ומצלמה טובה שאני אוכל להעביר תמונות למחשב ולהנות מהאיכות שלה! אולי אני אע…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. לחצו כאן לקישור מה שהולך פה בחברות תקשורת זה פשוט ניצול. הם ביטלו את החבילה של 1GB שעלתה יקר גם ככה (78 ש"ח) , ועשו במקומה חבילה של 2GB ב98 ש"ח. (משתמש ממוצע לא אמור לעבור את הג'יגה ). מה זה אומר בשטח? שאם קניתם פלאפון ואתם רוצים לנצל את הגלישה שלו אז אתם צריכים להיכנע לסחטנות של חברות הסלולר או להיות תלוי wifi. או להתחייב דרכם ל 3 שנים (מסלול של קניית פלאפון דרכם) ואז זה אמור לצאת זול יותר. בכל מקרה נקווה שהחברות סלולר החדשות יהיו זולות יותר.

13. Started by Illectronic,

היי, קראתי בדיוק על ה-chromecast של גוגל ורציתי לדעת אם מישהו מכיר משהו דומה שבנוסף יוכל לשדר ממחשב סרטים באיכויות גבוהות. כלומר חוץ מחיבור טאבלטים/טלפונים שאני אוכל לצפות בטלויזיה בתכנים מ-2-3 מחשבים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. יש לי Nokia 6280 ורציתי לשנות את הפורמט של הסירטון וידאו כלשהו לפורמט שהפלאפון יתמוך בו. בבקשה, אל תגידו לי לחפש בגוגל או בפורום כי אין לי יידע רב בפלאפונים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by liav12,

השאלה בכותרת, האם שוב פעם HTC מזלזלים בלקוחות? כי לפי מה שאני רואה ה X+ קיבל ישירות את העדכון, מדוע שאלו שרכשו X רגיל לא יקבלו ולבנתיים מחכים כמו ילדים טובים כבר חודש. תשובה מ HTC עוד לא קיבלתי במייל. מעצבן לפעמים ועושה לי חשק להתקין עדכון לא מקורי.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by K1ko7,

שלום, עשיתי רוט לLg g2 והבנתי שיש עדכון בקרוב ורציתי לדעת איך זה משפיע? הרוט מתבטל לאחר העדכון או מה? הבנתי גם שלאחר שעושים רוט העדכונים האוטומטיים שמגיעים למכשיר(fota) מתבטלים ואז אפשר לעדכן רק דרך התכנה pc suit ושם יש עדכונים שונים ממה שאמרו לי, זה נכון? תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אפליקציית המסרים המידיים שלה יותר ממיליארד משתמשים עשויה להציג בקרוב עדכון שיאפשר לכם סוף כל סוף למחוק הודעות לאחר שהן נשלחו לכתבה

18. מכשיר הביניים המרשים של היצרנית הסינית העולה מוצע במחיר מבצע של פחות מ-900 ש\"ח לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-mi-4i-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%90%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%9e/

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by bunny12,

שלום, האם ידוע למשהו מתי יצא הדגם של ה64 גיגה בארץ? והאם קיימת קבוצת רכישה לדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש לי יום למצוא את הנגן הכי טוב לצרכים שלי דרישות - איכות סאונד לא חשוב לי כל כך Mp4 לא צריך מסך ענק וכאלה נפח - לא צריך 60G נראה איזה הצעות יביאו ואז נגיד אזניות שוב מחפש איכותי שימושים בעיקר מוזיקה - ראפ היפ הופ דאנסים טראקים קצת רוק אפשרות הזנה מחול מאתרםי מוכרםי ebay וכ"ו לא צריך אוזניה עם באס שיחדור לי למוח אוזניה למוזיקה תכנס טוב ותחסום רעש מהסביבה האזניה פחות לחוץ מאשר הנגן ... בתודה ענקית מראש junior_mg ליאור

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by tall978,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר חדש. HTC Desire לאחר בירור על מקומות בארץ (על פי זאפ). המכשיר מגיע בחלק מהחנויות עם גרסה של אנדרואיד 2.2 החדשה יותר. עם תמיכה בעברית לא מלאה. למה הכוונה לא מלאה? האם כדאי לקחת את הסיכון?

22. היי, טוב אני מחפש מקור שילמד אותי לפתח משחקים לאנדרואיד, או לפחות יתן לי הסבר ראשוני.. אני מעדיף קורס וידאו (לא אכפת לי באנגלית). תודה לעוזרים, וחג שמח. נ.ב. אני ממליץ לעדכן את הלינקיה במקורות לימוד לאנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by serg90,

היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Shasoosh,

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by zohar678,

האם יש אפליקציה שיכולה לתת לי אפשרות לשנות את שפת הטלפון מאנגלית לעברית? הטלפון נקנה בחו"ל ואינו תומך בעברית.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.