עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shimonsky,

שלום האם אפשר להחליף תוכנה בצורה עצמאית למכשירי NOVOGO (ספציפית Z800) , נניח מ-IGO 8 ל 7 או להפך?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by roma4k,

ערב טוב, אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להפסיד כסף, ומכריזה על תוכנית לצמצום משמעותי נוסף במספר ובמגוון המכשירים החדשים אותם היא מציעה מדי שנה לכתבה

4. Started by PokeKiNg,

שלום לכולם, כרגע יש לי - Samsung galaxy s4, אני מעוניין בהמלצה על-מנת לקנות טלפון נייד חדש. בהתחלה שקלתי על הגלקסי 7, אבל בגלל שהיו הרבה כתבות על סוללות שהתפוצצו ובנוסף הסוללה לא נשלפת החלטתי שזה כנראה לא הטלפון בשבילי. אני מחפש טלפון שיהווה לפחות שדרוג מבחינת הטלפון שיש לי כרגע, טווח מחיר בסביבות 2700 שקל (כמובן שאם אפשר פחות אז עדיף). עדיפות לאנדרואיד (התרגלתי לזה מאוד ואני מעדיף את זה), אך זה לא חובה. עדיפות לסוללה נשלפת, אך גם זה לא תנאי חובה. מעדיף משהו עם מצלמה נורמלית, סאונד טוב ומספיק זיכרון. הטלפון הראשון ששמתי לב אליו כמובן הוא הLG G5 שמהווה שדרוג מבחינתי, יש לו סוללה נשלפת, פי 2 זיכרון ממה שיש…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. משהו שיחזיק את הטאבלט על השולחן בזוית צפייה, בלי שיהיה הצורך להחזיק אותו בעצמנו כל הזמן.. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני ולא מבין בתחום. אני מבין שהקינדל הרגיל הוא הקורא המוביל בעולם, אך האם הקינדל פייר (שהוא בעצם טבלט צבעוני) הוא קורא ספרים נוח וטוב כמו הקינדלים "הרגילים" ? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני רוצה לקנות טבלט זול בגודל של כ-10 אינצ' לשימוש בלימודים. התקציב יחסית נמוך ועומד על 250-300 דולר (לקניה בארה"ב) אחת האופציות שראיתי הוא ה-touchpad של HP שמגיע עם 32 ג'יגה מובנים ועולה כ-250 דולר באיביי לפני משלוח לישראל. אשמח לקבל עליו דעה, בעיקר מה רמת התמיכה שלו באנדרויד ברום הנוכחי הקיים (CM9 או CM7) האם יש טבלט עדיף במחירים האלו?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Gnome,

אהלן, קניתי גלקסי אס חדש שהגיע עם android 2.2 אבל ללא עברית. הייתי שמח לקצת עזרה בהתקנת מקלדת עברית (הוא מציג אתרים בעברית). נסיתי לחפש בגוגל אבל זה נראה דיי מסובך. אשמח לקצת עזרה או מאיפה להתחיל. תודה רבה! עריכה: הצלחתי בנתיים להתקין anysoftkeyboard עם תמיכה בעברית. יש למישהו עוד רעיונות? זו תוכנה טובה ואמינה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. סוף סוף קניתי את ה- G1 של גוגל, מה שנקרא Android G1 והורדתי אפליקציה מדהימה (לדעתי). הנה הוידאו (הוא קצת ארוך, אבל מגניב לאללה). http://www.youtube.com/watch?v=L0Es00rxsG0 מה אתם חושבים על האפליקציה? יש עוד מ-ל-א אפליקציות מעולות ובחינם, חלקן פותחו ל- G1 אחרי שפותחו ל- iPhone רק שהן עברו כמה שיפורים מאסיביים... יחי הקוד הפתוח !!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Aviko,

מחר אני רוכש פלאפון זה, אני מחפש תמונות שלו עם כל הצבעים שלו שמעתי יש סגול אדום שחור ועוד... אם תוכלו לעשור לי ולהביא לי תמונות שלו+עוד מידע שימושי לקניה זה מאוד מאוד יעזור לי תודה חברים Aviko

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש לי יום למצוא את הנגן הכי טוב לצרכים שלי דרישות - איכות סאונד לא חשוב לי כל כך Mp4 לא צריך מסך ענק וכאלה נפח - לא צריך 60G נראה איזה הצעות יביאו ואז נגיד אזניות שוב מחפש איכותי שימושים בעיקר מוזיקה - ראפ היפ הופ דאנסים טראקים קצת רוק אפשרות הזנה מחול מאתרםי מוכרםי ebay וכ"ו לא צריך אוזניה עם באס שיחדור לי למוח אוזניה למוזיקה תכנס טוב ותחסום רעש מהסביבה האזניה פחות לחוץ מאשר הנגן ... בתודה ענקית מראש junior_mg ליאור

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני רוצה לקנות בטריה לאיפון. מחיפוש מהיר שעשיתי ב EBAY טווח המחירים הוא בין 15 ל 200 שקל. כמובן שכולם מבטיחים שהבטריה שלהם מקורית. אז כמה באמת אמורה לעלות בטריה כזאת ואיך אני יודע שאני מקבל בטריה איכותית. האם יש חנות באינטרנט או בארץ שאפשר לסמוך עליה ודעת שאני מקבל בטריה איכותית שתחזיק ליותר מטעינה אחת ולא תשרוף לי את המכשיר

13. Started by yaela10,

שלום לחברי הפורום רכשתי מחשב לנובו "C740 14 יוגה. המסך של המחשב מאד מבריק ויוצר השתפות, למרות שנאמר ונכתב שזה מסך מט אנטי גלוס. אני מעוניינת לרכוש מגן מסך אנטי גלוס - הדגם הזה-- https://www.ebay.com/itm/223909519778 מה דעתכם? האם מישו הדביק מגן מסך על המחשב? תודה יעל

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מהפירסום ניתן להבין שאין דמי מנוי ואין תשלום מינימום "השתמשת פחות? תשלם פחות!" בשפתם: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/cmul/new-plans/ לעומת זאת בדף פנימי באתר מצויין שימוש מינימום של 35 ש"ח לחודש: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/clear-max/ שימו לב!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני מניח שהשאלה נשאלה דיי הרבה, אבל לא מצאתי תשובה לצערי (וניסיתי לחפש לא מעט) אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אפליקציה שניתן להקליט בה שיחות ללא שימוש ברמקול (איכות קול גרועה בצד הנכנס) אלא "ישירות מהקו". יש לי מכשיר נקסוס 5, בגרסה סטוק עם רוט. שאלה נוספת, יש חשיבות לרוט או שקיימת אפליקציה שעושה זאת גם בלי רוט?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Shasoosh,

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי פורום יקר! סיימתי להתקין את הWhitestone Dome השני שלי לLG V30! מוזמנים להתרשם מסרטון הביקורת וההתקנה שהכנתי לLG V30: מצרף תמונה הממחישה את ההבדל בין המגן זכוכית הג'נרי לWhitestone Dome: Whitestone Dome על הLG V30 (משמאל) והמגן שקיבלנו מרונלייט (מימין). שימו לב להבדלים - אין Microdots, אין Rainbow ואין השתקפויות - כשהצבע של המסך טוב בהרבה בWhitestone! התקנתי אותו בעצמי (חצי שעה עבודה סה"כ). עכשיו גם לימני יש Whitestone למי שתוהה - הקייס גם חדש - של Tech21.

18. רוצים לקבל לעצמכם את פאר הטכנולוגיה של היצרנית הסינית? כעת אתם יכולים לעשות זאת לכתבה

19. הבאזז והמחיר האטרקטיבי עשו את שלהם, כך נראה, והסמארטפון החדש של OnePlus צובר התעניינות רבה ברחבי הרשת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יותר-ממיליון-איש-עומדים-בתור-ל-oneplus-2/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. מה קורה ?? יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי אס 2 I9100 , בדקתי את המודם שלו ומתברר שזה מודם של אורנג ... האם כדאי לשנות את המודם לזה של סלקום ?? האם זה ישפר את הקליטה ואת האינטרנט ?? ואיזה מודם מומלץ ?? יש פה רשימה של המודמים של החברות

21. הגיע אליי אתמול סוכן מכירות של החברה והציע לי את הדגמים האלה - http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= הוא המליץ לי ללכת על הדגמים הבאים -motorola K1 עם המסך נגיעה. -motorola V3. -LG 8300. בינתיים הוא השאיר אצלי את ה-V3 ואמר לי תיראה איך הוא ואם אתה לא מעוניין בו תרים טלפון. החסרון העיקרי בו שאני לא יכול להוסיף לו כרטיס זיכרון כי המוזיקה זה העיקרי אצלי. ה-K1 יש אותו לחבר והוא קצת מסובך.. לגבי ה-LG CHOCOLATE דור 3.5 עם מסך נגיעה. יש בו חסרונות שצריך להתרגל לאט ללחצנים שלו כי כולם מלבד המספרים הם נגיעה וזה עדין! עוד דבר שהמסך שלו לא מואר כמעט! קשה מאוד לראות בו.. מה שאני מחפש בפלאפון זה נגן MP3 ומצלמה טובה שאני אוכל להעביר תמונות למחשב ולהנות מהאיכות שלה! אולי אני אע…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. כותרת. אני משתגע! מעבירים רק לצילום וידאו והופ ריסט. אין לי רום, וגרסא 2.2. משהו נתקל בזה גם? חג שמח!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ofirrjd,

היי עבור G3 שנקנה בחנות לא מהיבואן הרשמי. יש בעיה עם התקנת העברית. האמת, נמאס מכל הקומבינות... יש אפשרות להתקין את המערכת כפי שרונלייט מספקים? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by batmanop,

אם טלפון ulefone be touch 2 מתאים לרשתות בארץ? תענו בבקשה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.