עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, אני רוצה לקנות Power Bank על מנת שאוכל להטעין באמצעותו LG G2. יש המון סוגים ואני אשמח לקבל המלצות. כבר קיבלתי המלצה אחת: Xiaomi power bank 10,400 mah תודה לעוזרים !

2. לאחר מספר לא מבוטל של הדלפות, HTC הכריזה היום על מכשיר הדגל החדש של החברה, ה-HTC One M9: מעבד עוצמתי, מצלמה חדשה ועיצוב יפייפה ומוכר לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%a4/

3. Started by ASI89,

האם דגם זה עובד היטב עם כרטיס הרחבה בנפח 64 גיגה ? אם מוסיפים כרטיס כזה, מחברים לחשמל ומצלמים ב full hd , מה אורך הוידיאו המקסימלי שניתן לצלם ברציפות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by arkadur,

היום עם גלאסי 4, שהתחיל להמאס לי ממנו. הוא איטי, מקרטע. מה אני מחפש? מכשיר זריז ומהיר, שלא יתקע עם המעברים בין התפריטים או בפתיחת אפליקציות. מסך לא גדול מידי. סוללה שתספיק ליום עבודה כמו שצריך. הוא צריך להצטיין במשהו ספציפי, אבל לעשות את העבודה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. היי יש לי HTC ONE M7 מזעזע. התלבטתי במשך שבועיים בין S6 edge לבין LG G4 וראיתי שאני מעדיף את הגלקסי מכל בחינה. אבל המחיר היקר שלו גורם לי לתהות אם לא כדאי כבר לחכות כמה חודשים ולהביא את הנוט 5 (מתי הוא אמור להגיע? ספטמבר?) זה מצחיק שאני פתאום חושב על הנוט 5 כי את ה-G4 פסלתי בגלל הגודל שלו לעומת ה-S6. אבל אני מוכן להסתובב עם בלטה כזאת אם זה באמת שווה את זה ואם זה בא עם S-Pen... הדרישות שלי מהמכשיר הם לא מטורפות בתאכלס: עדיפות למכשיר Unibody (שיקולי עמידות) סוללה הטענה מהירה (רצוי גם אלחוטית) מצלמה סבבה (כל דבר יהיה סבבה לעומת המכשיר הנוכחי שלי) עם צילום וידאו טוב (4K, הילוך איטי) שירוץ מהר בכל הקשור למולטיטקסינג הבהרה: אני לא מתכוון לשחק עם הפלאפון באף משחק, אפילו לא סודוק…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ALÞHA,

מצב ידני באפליקציית המצלמה, ללא כל עיבוד, למעט הקטנה. לא רע בכלל.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. סמארטפון הדגל החדש של היצרנית הסינית המשתדרגת Meizu מציע גוף מתכתי ומפרט יוקרתי, בפחות ממחצית המחיר של מתחרותיה הבינלאומיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94/

8. Started by k534d,

הדרישות מצלמה טובה, עדיפות לטלפון עמיד למים. מערכת הפעלה העדפה לאנדרואיד אבל לא חייב. תקציב עד 2000 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היצרנית הסינית Meizu משיקה גירסה מעודכנת למכשיר המשתלם ביותר שלה, עם תג מחיר אטרקטיבי עוד יותר וסיכוי גדול לראות אותו משווק בארץ באופן רשמי. באג, לטיפולך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-meizu-m2-note-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%aa/

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by יוספי,

סיימתי קורס cpp למדנו על מחלקות הורשות פולימורפיזם,מחלקה אבסטרקטית,עבודה עם קבצים בינארים וכו כמה יהיה קשה לעבור לפיתוח אפליקציות? אני יודע שהפיתוח הוא ב java (יש אפשרות ל cpp??) ושאלתי היא 1, כמה זמן יקח לעשות את המעבר הזה? 2,האם יש מדריכים שמסבירים על המעבר הנ׳ל 3,האם הרמה שלמדתי ,היא הרמה בפיתוח אפליקציות\יותר\פחות? תודה

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. היצרנית היפנית משיקה את אחד ממכשירי הביניים היותר מעניינים שראינו בתקופה האחרונה, והוא מוותר באופן די מפתיע על שירותיה של קוואלקום לטובת המתחרה הטאיוואנית הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-סוני-הוא-מרהיב-וגם-מה/

12. Started by Kukishin,

חשוב לה מצלמה, וואטסאפ ושמע טוב. לא משתמשת באפליקציות כבדות כלל. תודה לעוזרים האדיבים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הי, אחרי שישבתי שבעה על ה-iPhone שלי, שמת בטרם עת, אני זקוקה למכשיר חדש. רכישת ה-iPhone 6 עכשיו נראית כעסקה לא כדאית, לאור העובדה שה-iPone 6s יוכרז בעוד כחודש וישווק בארץ, ככל הנראה, בעוד כחצי שנה (או פחות) באותו מחיר. באופן כללי, אני לא חובבת Android, ולא בטוחה שאצליח להתמודד איתו במשך חצי שנה כמכשיר זמני (יש לי טאבלט של Samsung, ואני כמעט שלא משתמשת בו). מה דעתכם? חשובה לי *מאוד* מהירות התגובה. אם לחצתי על אפליקציה, היא צריכה להיפתח מיד. כמו כן, הסוללה צריכה להיות עמידה. מעבר לשיחות, הודעות וגלישה, אני משתמשת כבדה בדוא"ל, במוזיקה (מי לא?) ב-Waze. אין הרבה ברירות לגבי הממשק, אבל אני מעדיפה, למשל, את הממשק של LG G3 על פני Samsung (ואת הממשק של iOS על פני שניהם )…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by ftom2,

הי, יש את העסקה הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GamvGama/1755485 רציתי לדעת אם זה שווה לצורך שימושים פשוטים (בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בעקבות היותי דביל שלא יכול להשתמש במחשב בלי לשחק עליו או סתם לבזבז זמן באתרים דביליים אני צריך סמארטפון אשר ישמש אותי בעיקר ללימודים. עקב כך אני רוצה שיהיה נוח לקרוא ממנו PDFים או קבצי וורד,לגלוש עליו, שיהיה נוח להעביר אליו וממנו קבצים(האם יש סמארטפונים שאפשר להדפיס מהם?[ז"א שאפשר להתקין להם דרייבר כלשהו של מדפסת ולחבר בUSB או משהו?]),תמיכה בvideo streaming, אני חייב שהוא יתמוך בג'אבה בצורה טובה ואשמח גם אם יהיה צילום סטילס ווידאו באיכות טובה. סוללה כבר הבנתי שאין ממש הבדל ועם כולם צריך להסתובב עם מטען. כרגע התקציב פתוח, ז"א שאני יכול בתיאוריה להשקיע את ה5000 שקל אם זה באמת יעזור אבל ממש אשמח אם תוכלו לתת לי טווח של פלאפונים ומחירים שאוכל לראות מה ההבדלים והאם שווה לי להש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LENOVO,

יש לח מחשב כף יד ASUS A639 אני רוצה "לפרמט אותו ולהתקין לו ווינדוס מחדש... 1)איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להחזיק כמה כפתורים ביחד... 2)אחרי שאני עושה את זה אני צריך להתקין לו מחדש את הווידוס מובייל?אם כן איך אני עושה את זה... תודה רבה והמשך שבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום חברים אני צריך עזרה בבחירה של מכשירים סלולרים לחברה שבה אני עובד. מדובר ב 400 מכשירים שיוחלפו במכשירים חדשים. המכשירים צריכים להיות מבוססי אנדרואיד מהיצע של סלקום בלבד. יהיו 3 רמות של מכשירים. על הרמה הבסיסית כבר החלטנו. אני צריך עזרה לגבי הרמות הגבוהות יותר: סוג אחד, אנדרואיד הרמה הגבוהה. מכשיר מהסוג הטוב ביותר. משהוא בסגנון Galaxy S2. סוג שני, מכשיר אנדרואיד מרמה בינונית, בינונית-מינוס. בעל ליבה אחת 800-1000Mhz. חשוב ביותר שיהיה ניתן להגדיר הגדרות מלאות של Exchange. כולל אפשרות לשנות את הזמן שהמכשיר דורש סיסמא מחדש לאחר חוסר פעילות, עד לזמן המקסימלי שמוגדר בשרת Exchange. אני מדגיש זאת, מכיון שניתקלתי במכשירי אנדרואיד שבהם לא ניתן לשנות זמן זה כלל. אלא הזמן הוא לפי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

רכשתי מטען USB של חברת Soshine מDX לפני שנתיים. אתמול שהטענתי את הMP3 שלי אחרי כמה דקות המטען פשוט התפוצץ מבפנים והיית אש לשנייה או יותר. עכשיו מזל שהייתי בבית וזה היה "בפיקוח" אבל מה היה קורה אם לא הייתי, או שקרוב לפיצוץ היה דף והוא היה נדלק?? יש לי גם מפצל USB עם ספק כוח, זה גם עלול להתפוצץ? איך אפשר להתגונן בפני מצב כזה? אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.סליחה.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום, ברשותי Samsung galaxy 2 - i9100 Android 2.3.4 Ver I9100XXKG6 לאחרונה - נראה לי שביומיים האחרונים - הטלפון נכנס למצב USB Connected MTP-Connected ללא חיבור USB וללא WiFi או BlueTooth פועלים. היום הגעתי למצב שהמכשיר נכנס למצב כמו בתמונה למטה ופשוט היה תקוע שם עד שכיביתי אותו. זה קרה בבוקר והעיר אותי בגלל צפצופים של נכנס ל-MTP ויוצא מ-MTP. ואז שמתי לב שה-Wifi פתוח. הרצתי סרטים שזאת השתלטות עוינת וניסיתי לכבות את ה-Wifi. זה הראה שנכבה ואז נכנס למצב הנ"ל. היות וכתוב לא לכבות אז לא כיביתי :-X אך לאחר זמן רב (יותר מחצי שעה) החלטתי לכבות אותו. המכשיר נכבה ונדלק ומייד מפעיל את האייקון USB Connected MTP-Connected למרות שכלום לא מחובר. חיבור למטען המקורי במצב כזה ל…

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. Started by id3232,

שלום זה זמן רב שאני מחפש רום ICS יציב ובעברית לCaptivate/ אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי בנושא ולהמליץ על אחד שעובד לו והוא מרוצה ממנו. יום טובבב ושנה טובה@!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, כאשר אני מקבל\מוציא שיחות לא שומעים אותי, זה מסתדר רק ע"י לחיצה על SPEAKER מספר פעמים (עובר בין רמקול למיקרופון מספר פעמים). זה התחיל לאחר מעבר מרום פיילוט 4 ל- 4.5, וממשיך גם לאחר וויפ מלא והתקנת רום 6 (פיילוט). זה גם הורס לי את ההקלטות האוטומטיות בעת שיחה. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 15.9k צפיות
  22. Started by ag43,

אני מחפש מטען לסוללות AA וAAA. יש צורך בטעינה מהירה (עד שעה, עדיף פחות) ל8 סוללות. יש המלצות לחברה\דגם ספיציפי עד 100$?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש. אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה? אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? ) תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. רציתי לדעת אם אני קונה בארה"ב מכשיר פתוח לכל הרשתות אני עדיין צריך לעשות לו ROOT כדי להתקין לו תמיכה בעברית? או שיש אופציות ללא ROOT? המכשיר הוא לבת זוג שלי והוא לא יהיה עם ICS.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים