עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lev-27,

היי, קניתי לאמא שלי Galaxy S3 והמכשיר ז-ו-ח-ל. לא ראיתי דבר כזה. פשוט מצגת שקופיות. עשיתי פורמט, החלפתי רומים ואין שיפור. מדובר במכשיר פגום או פשוט דגם לא מוצלח?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום כרגע יש לי samsung galaxy s4 ואני אוצה לקנות מחשיר חדש ואני לא יודע מה לבחור אז אני רוצה המלצות אם יש לכם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם. מחפש לקנות גלאקסי s6 בארהב (מישיגן - מיקוד 48104). עשיתי חיפוש ברשת ולא הצלחתי למצוא חנות כלשהי שמוכרת מכשיר ללא חוזה וסים פרי, כולל הרשתות הגדולות כמו ווריזון וכדומה…. אציין שאין צורך בעזרה לגבי הדגמים שעובדים אצלנו בארץ (ידוע לי) מישהו יודע באיזה חנות ניתן לקנות את המכשיר ללא חוזה וכמובן סים פרי ? זה די דחוף כי יש לי יומיים לקנות אותו. אשמח לעזרתכם…. אם מישהו יודע את המחיר של 64 ו 32 גיגה אז גם יעזור. תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אני אם נקסוס 5 ולמרות שגוגל שיחררה רשמית את העדכון עדיין אין לי ,חוסר הסבלנות גורם לי לשקול לצרוב ידני .. מישהו יודע אם זה עניין של עוד ימים בודדים או שזה יכול לקחת גם שבועות עד שהעדכון יגיע אלי??

• 68 תגובות
    • 24k צפיות
  5. Started by bbking,
    • 0 תגובות
    • 365 צפיות
  6. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, עד כה לא יצא לי ממש להשתמש בכל עניין הענן מידע הזה, כשיש כ"כ הרבה מקום בפלאפון ובמחשב, אני לא מוצא סיבה להשתמש בזה. חברים אומרים שהם שמים שם שירים ופשוט שומעים משם (מה שטוחן להם את החבילת גלישה?) אבל אני לא מוצא בזה פואנטה אם יש מספיק מקום בפלאפון. גיבויים לתמונות וסרטונים? בשביל מה יש כוננים קשיחים של 2TB כיום? בקיצור, רציתי לדעת למה אתם, אם בכלל, משתמשים בכל שירותי הענן למיניהם. אולי יש משהו שאני לא מכיר שווה לשנות הרגלים בגללו. ואם כן, איזה מהם? drop-box? google cloud?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום כולם, יש לאחותי LG G3 שהיא משתמשת באפליקציה של השעון המעורר המובנה. לפני העדכון ל-Lolipop כאשר היא הייתה שמה את המכשיר על שקט השעון המעורר היה מצלצל, אחרי העדכון השעון המעורר כבר לא מצלצל כאשר הוא בשקט. מישהו מכיר את התופעה? מבחינתה אין בעיה להוריד מגוגל פלי אפליקציה שעון מעורר אחרת אבל מה שחשוב שהיא תיהיה בעברית ושתוכל לצלצל גם כאשר המכשיר במצב שקט. אשמח לשמוע לעצתכם. תודה ושיהיה לנו שבוע מקסים ופורה.

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מפתחת השבבים הטאיוואנית לא נחה לרגע, ומתכוננת להשקתו הרשמית של שבב ה-Helio X20 אשר יהיה הראשון בעולם בעל עשר ליבות עיבוד - ויכולות מתקדמות נוספות, שאמורות לאיים אפילו על ה-Snapdragon 810 של קוואלקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-mediatek-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%97%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Or94,

העברתי לפורום תמיכה טכנית

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי. ברשותי טאבלט סיני Allwinner A31s 10.1" מריץ אנרואיד 4.4 KITKAT שאליו מחוברת מקלדת USB כזאת : http://tinyurl.com/o359zyz בהגדרות CZW USB KEYBORAD אין HEBREW מה ניתן לעשות בשביל להקליד מהמקלדת הפיזית ושיכתוב לי בעברית ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by chenrp,

יש לי אנדרואיד בוקס CS968 וסלולרי אנדרואיד ONEPLUS. אני מעוניין לעשות CAST וזה עובד אבל ללא כתוביות. האם יש נגן כמו VLC או משהו דומה שיודע לעבוד עם CAST וכתוביות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by adi.c,

שלום לכולם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לשתלט איתה על אנדרואיד לא משנה אם זה מהטאבלט או מהמחשב העיקר שהשליטה תיהיה על האנדרואיד ושהמחשבים לא יהיו (באותה הרשת) לא משנה אם התוכנה היא בעלות כספית רק לא teamviewer תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.3k צפיות
  14. אני כרגע עם 012 מובייל. בדור 3 יש קליטה מצויינת אבל בדור 4 הקליטה חלשה מאוד, זה קורה ביותר מסמארטפון אחד. יש המלצה לחברה אחרת עם דור 4 וקליטה טובה בדור 4 באזור תל אביב-גבעתיים?

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. Started by taltola,

שלום לכולם, אשתי ואני רוצים לעבור לגולן טלקום. איך אנחנו יכולים לדעת בוודאות של 100% שהמכשירים שברשותנו תומכים בגלישה ב-4G בגולן? מדובר על מכשיר אייפון 5 שנקנה בברצלונה ועוד מכשיר אייפון 6 שנקנה בארה"ב. האם יתכן שיהיו לנו בעיות מסויימות אם נעבור אליהם?

• 16 תגובות
    • 10.9k צפיות
  16. .

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by amikamk,
    • 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by ronmar,

היי, אני רוצה לפתח אפליקצייה לאנדרואיד ולא יודע באיזה שפה.. הבנתי שבעיקר מפתחים לאנדרואיד בJAVA. אבל ראיתי שאפשרי גם בWEB בויזואל סטודיו ושאפילו אפשר להמיר את זה בקלות לIOS... השאלה מה כדאי ומה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by onetwo,

אהלן, בדקתי בחנויות שונות ומחיר הG2 הוא בסביבות ה1700 -2XXX (עם אחריות). המכשיר בכל זאת כבר בן שנתיים אני חושב. האם המחיר ירד מתישהו לסביבות ה1000-1200? עוד מעט כבר יש את הG4? לא יודע, קשה לי נפשית להוציא 1700 שקל על מכשיר פלאפון. אני כל היום ליד מחשב נייד, אני לא צריך את האינטרנט שלו או משהו. כל כך הרבה כסף בשביל "סתם" טלפון. להזכיר - כרגע יש לי נוקיה מלפני 6-7 שנים שנראה לי שקיבלתי בחינם באיזה באנדל של החברה הסלולרית שאני נמצא בה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by asvg,
    • 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. הרחבת קונספט ה-Continuum של חלונות 10 לסמארטפונים תאפשר לחבר אותם לצגים גדולים, ולהפוך את האפליקציות שלהם לישומי שולחן עבודה מלאים לכתבה: http://hwzone.co.il/continuum-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  23. שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by hocohen,

מחפש מטען קיר איכותי לגלקסי 2 5V 0.75A יש המלצות לרכישה ? האם 1A גם יהיה בסדר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים