עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by idanarieli,

שלום יש לי גלקסי 5 - sm-g900a-he בגלל באגים בתוכנה (4.4.2_HE) וחוסר יכול לעדכן את המכשיר החלטתי להתחדש בגרסא מעודכנת יותר או ברום חדש. כשאני בודק עדכונים דרך ה kies אין שום מערכת הפעלה חדשה, ובניסיון לעדכן דרך הפלאפון- יש לי כישלון ברישום (registeration faild) יש לי כמה שאלות אליכם: 1. שמעתי שיש כמה באגים בגרסא החדשה, עדיין כדאי לעדכן או שעדיף לחכות עם זה? 2. יש אפשרות לפתור את התקלות בשדרוג הגרסא? 3. אם אני אתקין רום שונה על המכשיר זה עלול לגרום לי לבעיות בגלל שזאת גרסא A ולא F ? תודה

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אופו מכריזה על השקתם של שני מכשירי הדגל R7 ו-R7 Plus, שמציעים כוח עיבוד בינוני במעטפת יוקרתית ובמחיר שנע בין הגבוה לגבוה מאוד. עוף מוזר או שילוב מנצח? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%99%d7%a2-oppo-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%a7%d7%a8%d7%aa%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. בשבועות הקרובים תשיק היצרנית הקוריאנית שני דגמים חדשים: ה-G4 Stylus וה-G4c, שאמורים לתת מענה בשוק הביניים למי שרוצה G4 בלי תג המחיר הגבוה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%94-lg-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

בעקרון אני מרוצה, מה שמפריע לי זה המצלמה שלו. מצד שני אני מתגייס עוד חודשיים.. אז כנראה שאם לא אחליף עכשיו אז המכשיר ישרת אותי לכמה שנים טובות. מה דעתכם?

5. שלום, מה האפליקציה / וידג'ט שמראה הכי טוב preview של סמסים / שיחות שלא נענו על גבי מסך הנעילה של lg g2?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חברה שלום! רציתי להציג משחק אנדרואיד חדש שבניתי "דגל עיר מפה" (Capital Map Flag) - חידון בנושא גיאוגרפיה, חינמי ובסגנון מגניב. המשחק הוא בעברית מלאה !!! (בנוסף יש תמיכה באנגלית ורוסית). [TABLE] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SeventhReactor.CapitalMapFlag http://www.amazon.com/gp/mas/dl/android?p=com.SeventhReactor.CapitalMapFlag מזמין אתכם לנסות ואשמח אם תדרגו נ"ב המשחק יצאה לא פשוט (למי שיודעה גיאוגרפיה או מי שרוצה להעשיר את הידע)

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by ~BaRaK~,

קניתי G3, הסתכלתי על כמה מדריכים ושום דבר לא עובד... ניסיתי לפי זה: http://highonandroid.com/android-smartphones/how-to-root-lg-g-flex-2-g2-g3-on-lollipop/ וגם פה: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 וגם לפי המדריך ב-iandroid כאן: http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?p=1491680#p1491680 בכל המקרים התהליך מסתיים בהצלחה, אבל אני לא רואה את super su וגם root checker אומר שאין רוט. גירסת תוכנה -V20g דגם - D855 אני רוצה לצרוב רום עם TWRP. תודה.

8. Started by Svensk.il,

היי, אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל ואני תוהה - האם כדאי לחכות עוד שבוע עד שיושק בארץ ה-G4? אני בונה על זה שכשהוא יושק תהיה ירידת מחירים כלשהי לדגמים הקודמים... לפי הנסיון שלכם, האם זה באמת יקרה מיידית עם ההשקה? ובכמה יירד המחיר לדעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by adi.c,

היי מישהו מכיר אפליקציה חינמית לערכית קבצי EXEL במערכת IOS .. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Burkey,

שלום, ברשותי טאבלט ישן, שנרכש ב 2011. מדובר באסוס טראנספורמר הראשון, עם אנדרויד 4.0 כבר זמן מה שהוא מקרטע, ולא נעים לעבוד איתו. בנוסף, כבר מההתחלה כל נושא המקלדת היה מיותר כי עם אנדרויד (בייחוד גרסה ישנה) אי אפשר באמת לעבוד. כעת ברצוני לקנות חדש, עם חלונות. אני מתלבט. הדגמים מבוססי core m יקרים מאוד. מכשירים מבוססי atom x7 אין בארץ. מה שיש במחיר סביר זה רק מכשירים בסיסיים כמו lenovo miix 3 . יש או זול, או יקר, אין ביניים, המבחר דל. בשבוע הבא אני באילת ויכול לקנות בלי מע"מ. האם לקנות miix 3 בזול, עד 1500, או לחכות ? הייתי רוצה עד אמצע יולי להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם קריאת ספרים, גלישה, ועבודה otg, לא אינטנסיבית, את העבודה הכבדה אני שומר למחשב הנייח. התקציב עד 25…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by onetwo,

אהלן, http://www.cnet.com/news/lg-adds-two-new-models-to-g4-smartphone-series/ האם דגמים אלו יהיו פחות או יותר כמו הG4 רק "פחות טובים" במספר פרמטרים (לי אישית לא כזה משנה אם יש לי פחות פיקסלים / RAM / זיכרון וכדומה - העיקר שהמכשיר יעבוד טוב...) או שזה יהיה "משהו אחר לגמרי"? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …

13. Started by kingofzulu,

שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. הכוונה לנניח כרגע אני עם רום 5.0.1 של סינגפור שיצא בחודש אפריל. כרגע ראיתי שיש רום באותה הגירסא רק של מדינה אחרת וחדש יותר שיצא בחודש מאי. האם מומלץ לצרוב את הרום הנ"ל או להישאר עם הרום הנוכחי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by huber,

שלום חברים. הנקסוס 7 של הבנות שלי שבק חיים, ומכיוון שעלות התיקון עומדת על כ 250 ש"ח, אני שוקל פשוט לוותר ולרכוש טבלט חדש. הצצתי במחיר של הנקסוס 9 והוא בהחלט לא עומד בציפיות שלי לתמחור לטבלט לילדים. אשמח להמלצה על טבלט אמין במחיר שפוי, מאוד רצוי עם לוליפופ. תודה מראש.

16. נשמח לעניין אותם באפליקציית מובייל חדשה אשר פיתחנו שתעזור לכם לנתח את הצרכים שלכם ולמצוא את האפליקציות הטובות ביותר אשר מתאימות לכם.תוכלו לעשות זאת בעזרת שאלון של שאלות "כן ולא" ולקבל תוצאות במהירות ובדיוק. או בעזרת ניתוח פרופיל הפייסבוק שלכם על מנת לקבל תוצאות. WiseApp

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. ענקית הטכנולוגיה הסינית ZTE משיקה את הסמארטפון המתקדם ביותר שלה עד היום. האם הוא מתוחכם מספיק בכדי להתחרות בגדולות ביותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-nubia-z9-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אם אני רוכש מכשיר מפלאפון (שמגיע עם כל הbloatware שלהם), אני יכול להתקין גרסא נקיה מבלי לפגוע באחריות (יצרן) ושיהיו לי כל הפיצ'רים של הגלקסי 6 אדג'?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. היי אני מחפש 2 אפליקיציות לטאבלט- אחת לקריאה מסמכי TXT עם יכולת" CTRL+F " לחיפוש, והשניה על אותו סגנון לHTML בנוסף, על הדרך , מחפש לפלאפון אפליקציה נורמלית שיכולה לחסום שיחות מטרידות כגון קבר רחל וכו'. אם אפשר להכניס מתוך מאגר כמה מאות טלפונים עוד יותר טוב (אם קיים מאגר כזה..למישהו יש מושג?) ניסתי את CALLFILTER וזה פשוט לא עובד. תודה

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. הטלפון שלי כל הזמן חם ואני לא יודע למה... הבטריה נגמרת במהירות. אני לא מריץ כלום ועשיתי REBOOT וזה לא עזר. יכול להיות שהבטריה עומדת להתפוצץ או משהוא?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yakir4u,

צריך טאבלט ללימודים חשוב לי שהמסך יהיה חד וניתן לקריאה וסוללה חזקה שתחזיק לי לפחות ל4 שעות שימוש עדיפות לאנדרואיד אפשרי גם dual boot ואם אפשר אחד שמגיע גם עם מקלדת מה טוב תודה מראש ☺

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by Elazr Halal,

שלום. יש לי גלאקסי s4 i9500 והייתה לו רום סטוק 5.0.1. החלפתי לגרסת revolution s4 הורדתי הכל CWM CF ROOT . הגרסא איטית ויש באגים (קראתי בכותרת שאין באגים) ואני רוצה להחזיר ל מקורית. יש לי את הקובץ במחשב של הגרסא המקורית. איך אני מחזיר אותה אני מוחק את הגרסת REVOLUTION S4 ומוחק CWM ואז מתקין? או ישר נכנס לאודין ומתקין את הגרסא עם PDA או שצריך למחוק לשנות כמה דברים. וכשיש לי רוט ואני רוצה לעדכן גרסא דרך אודין צריך לעשות משו מיוחד כדי להתקין או רק לשים את הקובץ באודין.... וזהו? ובבקשה תעזרו!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by tood24,

חבריה, בימים אלו אני מתלבט לרכישת פלאפון לילדה ולאשה עד 230$ בין שלושת החברות : 1. LENOVO K3 2. ELEFHONE P7000 3. ASUS ZENFHONE 2 נא המלצותיכם כי בבית כולם עושים עלי עליהום

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by eliom,

שלום. יש לי טאבלט עם תמיכה בחיבור כבל otg לחיבור מתאם 3g. ויש לי כרטיס מיקרו sim שאני רוצה לחבר למתאם. ויש לציין שזה טאבלט חלונות 8. איזה בדיוק מתאם אני צריך שמתאים לטאבלט שלי?. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים