גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מחפש טאבלט אנדרואיד שיחזיק לי מעמד כמה שנים. כרגע מחזיק TAB note 10.1 של סמסונג בן 4 שנים ם, אבל הוא כבר עשה את שלו. הבטריה ה נגמרת מהר מאד וההטענה איטית ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, קיבלתי מתנה מהעבודה טאבלט פשוט ודי עלוב Mio Touchpad 7. אני מפיק מוזיקלי ולטאבלט שימושים רבים באולפן כאמצעי שליטה על אפלקיציות שרצות מהמחשב. אין פה צורך במסך איכותי או ביצועים מטורפים, סה"כ הטאבלט אמור לשמש כשלט Midi / WiFi ולשלוט על פרמטרים מהמחשב. (באמצעות אפליקציות ייעודיות לאנדרואיד כמו TouchOSC וכדומה) הבעיה: הWiFi מאוד לא יציב, כשאני מתחבר למחשב אין לי אפשרות לפרוטוקול MIDI, או למעשה שום פרוטוקול שהוא לא העברת קבצים. האם קיימת תקווה בטאבלט הזה, או שאפשר לוותר עליו ולזרוק אותו לאיזה אחיין? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש מכשיר Pocket PC, נשמח לקבל המלצות לפי הפרמטרים הבאים: GPS WiFi Bluetooth תקציב עד 2,000 ש"ח. כמובן שיהיה אמין, בעל סוללה איכותית ומסך איכותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני אוטוטו יוצא לטיול בדרום אמריקה וצריך את עזרתכם בבחירת נגן MP3. בגלל אופי הטיול (בעיקרו שטח) יש לי כמה צרכים מהנגן: תאימות רחבה ככל האפשר, עדיפות לנגן שמציג עצמו כמו disk on key בפני המחשב שאליו הוא מתחבר. סינכרון מול WMP11 והצגה של תמונות האלבומים. זמן השמעה ארוך וסוללות מתחלפות. אמינות וייציבות. הבנתי שיש כזו אופציה בחלק מהנגנים שאם תחבר אליהם את המצלמה שלך עם כבל USB אז תוכל להוריד ממנה את התמונות למכשיר, שזה חוסר המון כאב ראש ועבודה שחורה כמתחברים למחשב מידי פעם שם... אז אם אפשר זה יהיה נהדר. עברתי קצת בפורום וראיתי שעיקר ההמלצות הן על D2 ו- E100 אבל לא מצאתי מיידע על מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור, יובל.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחנות נשמרות ידנית והכל עובד טוב ויפה כל עוד המכשיר דלוק. לאחר כיבוי והדלקה , כל התחנות שנשמרו, נמחקות ומופיעות 4 תחנות שכלל לא שמרתי ולא ברור מהיכן הופיעו. גם כאשר מוחקים אותן ושומרים מחדש את התחנות הרצויות , אחרי כיבוי והדלקה מחדש , הבעיה נשארת. HELP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המופע של אפל לא הספיק לכם? גם השקות של סמארטפונים חדשים מבית גוגל ושם מכשירי Surface נוספים ממיקרוסופט מצפות לנו מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
שיראה לי את שמות השירים בעברים שיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהו זמן סוללה ארוך 1-2 ג'יגה וחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מנהל היישומים בגלקסי s3 נתקע.ביצעתי איפוס פעמיים .הבעיה לא נפתרה.מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש פה. אשמח לקבל המלצה על זיכרון Usb נייד בנפח 2 gb כדי שאוכל להעלות אליו סרטים ותמונות, ולצפות בהם בטלוויזה דרך ה dvd בעל יציאת ה usb. 200 שח זה התקציב, וממש לא מעניינים אותי פיצ'רים כמו תוכנות אבטחת מידע וכו... אני מנחש שקצב העברת הנתונים צריך להיות מהיר יחסית לא? תודה לכם, דיוגנס.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להמיר קלטות מהמצלמה הישנה ל-Dvd מישהו יכול להמליץ לי מה כדי לקנות מהמוצרים האלה (אני לא מחפש כרטיס פנימי רק Usb) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10834 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6382 או http://ksp.co.il/?uin=19865 או http://ksp.co.il/?uin=10602 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לפני כמה ימים קניתי את המכשיר MIO ב520 עם IGO8 התוכנה עובדת כמו שצריך אבל זה מראה שאין לי קליטה של הלווין ושאני מנסה לעשות את זה ידנית זה אומר שהוא לא מוצא לווינים. לא משנה מה אני מנסה לעשות זה אומר שאני נמצא ברחוב אלנבי בתל אביב וכמובן אני לא שם. אם מישהו יוכל לעזור אז בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון האחרון לנגן ה mp4 מדגם hd400 של mpio אני אשמח מאוד יש לי בעיה עם המכשיר שהוא נתקע והתומך של המכשיר אמר שצריך לעדכן את התוכנה אני אודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם מעבדות של פלאפונים מתעסקות בלשים במכשירים רוט ורומים תמורת תשלום, או שעלי לעשות זאת בעצמי? האם מגיני המסך מזכוכית מחוסמת אכן יעילות? הסמארטפון שלי הוא HTC ONE X.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם ומה כול אחד עושה? ואם אני מתקין רום או רוט אחר זה מבטל אחריות?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משפחת ה-P40 נחשפת עם שלושה דגמים שונים - עדיין ללא השירותים הרשמיים מבית גוגל, אבל עם הבטחות ליכולות צילום בלתי רגילות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, אתן קצת רקע: שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי. מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו. הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'. והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע פלאפון של Motorola V3 ואני ממש לא מרוצה ממנו. לכן אני מחפשת פלאפון חדש של Nokia מה שחשוב לי במכשיר: * שיהיה עמיד * רמת קרינה נמוכה * מצלמה סבירה ( מצלמה שיש בפלאפון הנוכחי בהחלט מספקת אותי) * תקציב: 1000 ש"ח, אפשר חריגה של 300 ש"ח * אני רוצה רק סליידר או צדפה אני לא אשתמש בשום פונקציות כמו אינטרנט, סרטים, משחקים, מוזיקה, Gps וכו' רק פונקציות רגילות של טלפון ( אני גם כמעט ולא שולחת Sms ) אני רוצה לקנות מחנות פרטית. איפה אתם ממליצים לקנות באיזור המרכז? איזו חנות יותר אמינה מבין השלושה: Go-mobile, Omega-phone, Dim-phone תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי S4 והחלפתי ל-LG G2, יש לי אותו 3 חודש בערך ובגדול אני מרוצה אבל אני חושב שאני מתגעגע ל-S4. חיישן IR שלו עדיף, מצלמה לא לאגית בחושך, משחקים פשוטים עובדים בו פיקס ואילו ב-G2 עובדים כמעט חלק... במשחקים הכבדים ה-G2 מסתדר מצוין... איך הוא יכול להתקע בקלים? מתלבט מה לעשות, ואני חושב שאני מעדיף כפתור בית פיזי, אבל לדעתי זה יהיה דפוק אם אחזיר את ה-S4 כי לא מספיק שהפסדתי כסף לאחר שקניתי את ה-G2, אני עוד אחזיר את ה-S4... מה עושים? וגם ה-S4 יפה הרבה יותר (פחות קריטי).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות גלקסי 5 ממקום פרטי כי שם הכי זול אבל אני שם לב בחוות דעת של זאפ שהרבה מתלוננים על התנערות מאחריות של החנויות כאשר המכשיר מתקלקל,גם לא מעט מתלוננים שהמכשיר מתקלל אחרי כמה חודשים מאז שנקנה..זה הגיוני? ..כדאי לי לקנות מכשיר ממקום פרטי ואז פשוט לבטח אותו בחברת סלולר שאני נמצא בה? ביטוח בסיס באורנג' עולה בערך 30 שקל לדעתי עדיף
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי היום להתחיל לחקור מעל איזה ווליום זה מזיק.חקרתי ומצאתי שמי ששומע מעל 85 דציבלים זה פשוט הורס את האוזניים ולא מייד אלא לאחר 10 שנים בערך.ומה יהיה כשהתבגר יותר?!{כל מה שאני כותב זה לא מעצמי אלא ממחקרים שחיפשתי} האומנם ב 85 דציבלים אין לשמוע יותר מ 90 דקות .ב50 דציבלים אפשר לשמוע לזמן רב בלי חשש לנזק מהסוגים הנ"ל יש אוזניות שאחד הורס יותר מהשני את האוזניים וזה in ear מפני שהוא צמוד לעור התוף לכן גם הורס בהרבה יותר מאוזניות אחרות.הפחות שבהם זה הקשת שבריא יותר ההרס לא משנה באיזה מוזיקה רוק טראנס ברגע שהם על אותו ווליום כתוב באחד המחקרים שלא לשמוע יותר מ80% מהנגן.כנראה שזה יצא 85 דציבלים.הבעיה שבאייפוד יש 120 זאת אומרת 80 אחוז זה 106 . חיפשתי על נגנים כמה דציבלים כי רצית…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש באפשרותי לקבל כל מכשיר מהקטלוג מכשירים של אורנג' (נוקיה וסוני אריקסון) למעט מכשירי כף יד כאשר לצערי גם ה N95 נכלל בקטגוריה זו. אן לי שמץ של מושג בפלאפונים ולכן אשמח לקבל ייעוץ. הדרישות שלי מהמכשיר מסתכמות בזמן סוללה טוב, אפשרות לניגון קבצי MP3 גם כנגן וגם כצילצול ואפשרות הרחבה של זיכרון המכשיר בעזרת כרטיס פלאש. מה הייתם בוחרים מפה לפי ההגדרות הללו: http://www.orange.co.il/catalog/
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני עוד מעט מתגייס ואחי קונה לי מתנה...נגן... אז ככה...מה לקנות... מצד אחד יש את הנגן של סנדיק...סנסה E250.... ומהשני יש את הנגן הזה... דגם: 600s1gb. מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית. של חברת יורוטק דגם: 600s1gb מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית, מצלמה דיגיטלית 1.3mp עם צילום וידאו, נגן סרטים mpeg4- mp3, wma, wav, asf, מיקרופון מובנה, אפשרות להרחבת זיכרון עד 2gb, יציאת ntsc/pal-av, לוח שנה ויומן, רמקול פנימי, כולל טטריס וסנייק, מסופק עם מטען לחשמל. שירות ואחריות ע"י היבואן * תמונה להמחשה בלבד
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-