עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sapartil,

יש לי בלאקברי CURVE 9300 איזו תוכנת IM אפשר להתקין עליו שבעזרתה יהיה אפשר להוציא שיחת קול VOIP למכשיר אחר ?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  2. מה הם המועמדים לטאבלט הסביר ביותר במחיר המינימאלי עם התמורה המקסימאלית? סביבות ה $140-220 בלי להתפשר על מעבד שלא סוחב, או רזולוציה או צג קטנים מידי.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  3. ענקית השבבים האמריקאית לא ממתינה לאף אחד, משדרגת את הדור הרביעי ואף חושפת את התוכניות המדהימות שלה לדור הסלולר החמישי לכתבה

4. חברת Vixole השיקה פרויקט מימון המונים עבור נעליים חכמות, שמגיעות עם תצוגת LED מדליקה וחמישה חיישנים שונים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by meital_z,

שלום וברכה, עד עכשיו היה לי samsung galaxy s3 הייתי ממש מרוצה ממנו!! היו לו כמה תקלות בדרך שדרשו תיקון,עכשיו הוא ממש נדפק לי עם הכניסה לusb שלו וכו'.. אני ממש אהבתי בו הכל,את הגודל,המהירות,המצלמה..עכשיו אני רוצה לקנות פלא חדש,נכנסתי לזאפ והכל התבלגן לי,זה לא כמו שהיה פעם s2,s3,s4,s5 זה נהיה גם כל מיני מכשירים משניים פתאום j5,j7,a7 עכשיו ניסיתי להסתכל על הLG,היה שם גם כל מיני LG BEATS ועוד כל מיני מכשירים..וכבר הרבה זמן לא התעדכנתי מה יצא ומה יש בשוק,מה טוב ומה לא טוב.. אני מחפשת משהו בכיוון הsamsung או הlg אין לי מושג מה לגבי המייזו אם הוא טוב..אני רוצה משהו בסביבות עד ה1000 ש"ח משהו קומפקטי,מן הסתם לא את "הכי חדש" כי זה יקר,מכשיר שידוע שאין לו בעיות קבועות…

6. בפורום מסוים ברשת המתמחה במוצרי אפל פרסם אחד המשתמשים כתבה על אל פרסום שקרי של KSP. מומלץ לקרוא. # "הפוסט נוצר בעקבות "חווית" קנייה אישית שלי ב-KSP. הפוסט נועד כדי להבהיר את תנאי הקנייה ב-KSP, כי KSP בהחלט מסתירים כמה פרטים, הפואנטה היא שהם בהחלט לא מוכרים מכשירים אירופאים כמו שהם מבטיחים. אז ככה, כמו שרובכם כבר יודעים יש מספר דגמים לאייפון 5.הקטע הוא האחריות בארץ, חברות הסלולר הם כביכול המפיץ המורשה של אייפון 5 בישראל מטעם אפל, מה שאומר שהן אמורות לתת אחריות מלאה לאייפון 5 מאותו דגם שהם מוכרים, בפועל האחריות הזו ניתנת רק למכשירים אירופאים מדגם a1429 GSM.מי שקונה מארה"ב חוסך למעשה יותר מ-1000 ש"ח, ולכן זה די משתלם לאבד את האחריות הזו בשביל 1000 ש"ח, לעומת זאת מי שקו…

• 102 תגובות
    • 15.2k צפיות
  7. שלום אני מחפש המצלה לאוזניות הכי טובות בתקציב של עד 300שח (כרגיל, אם יש משהו טוב יותר במחיר קרוב אז אפשר להמליץ על זה גם). האוזניות מיועדות ל iAudio U3. שמתי לב שממליצים פה הרבה על ה CX300 של Sennheiser, האם הם באמת אוזניות הכי איכותיות בתקציב הזה? האוזניות שיש לי עכשיו הם האוזניות הרגילות שבאות עם הנגן, כאן אפשר לראות אותן: http://www.cowonglobal.com/ תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by BeN-T,

אחי בניורק עוד חודש ואני יכול להביא את ה- Omnia hd האם שווה לי להיא אותו? אני יוכל להתקין על הסמביאן שלו עברית? או שכדאי להביא כבר את ה-omnia i900 כמו שיש בארץ.רק יותר זול.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני רוצה שיהיה בו תמיכה בתיקיות ותמיכה מלאה בעיברית + לפחות 1 גיגה זיכרון.... ורדיו מובנה ולא באוזניות ודברים כאלה... מה אתם חושבים על המכשיר הבא: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=506188 תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by amircx,

היי אני מעוניין לשדרג את מכשיר הפלאפון שלי אני מתלבט בין 3 דגמים: Samsung Z720 \ Sony Ericsson W850i \ Nokia E65 הסתכלתי על ביקורות וכל אחד אומר שזה גועל וזה יותר טוב, אני קצת מבולבל כבר.... בעיקרון לא מדבר אליי כל הRINGTONES והמשחקים וכל ה TEENAGERS STUFF, יותר חשוב לי המצלמה, הסינכרון עם המחשב של הפגישות והכל, RSS ומסנג'ר\איסיקיו וכאלה. בקיצור, יותר ביזנס.... למישהו יש את אחד מהמכשירים האלו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם? האם יש בהם תוכנת ניווט? אודה לכם אם תעזרו לי לבחור.... (הכסף הוא לא העיניין אז לא לקחת את זה בתור גורם)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eli_a2006,

מחפש לקנות פלאפון אני לא יקנה מהחברה אבל אני משער שאני ישקיע 1000ש"ח+- מחפש פלאפון טוב שיחזיק מינימום שנה ושישרת אותי בנאמנות יש לי עדיפות על nokia אבל עם יש משהו יותר טוב אז בכיף תודה אלי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. למרות שלי יש Zen v plus ואני מאוד מרוצה הוא אינו תמוך עיברית , ואני מחפש נגן אחר לאחי שכן יתמוך . מה שחשוב לי זה גודל 1-2G שאינו מובסס הארדיסק והכי חשוב שיתמוך עיברית . תודה......

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by morans,

שלום אנשים, יש לי DVD נייד של אלקטרה, אני צרבתי סרטים עם כתוביות נפרדות (עם אותו שם בדיוק) הכתוביות מופיעות בזמן ניגון הסרט אבל הבעיה שהן מופיעות הפוך דוגמא: עמשנ המ? ככה. (אמור להיות מה נשמע) האם מישהו יודע איך ניתן לתקן את הבעיה? במחשב הסרט מציג את הכתוביות רגיל, לא הפוך ניסיתי לחפש אופציה לסדר את זה מה-DVD עצמו אבל אין משהו על זה. תודה לעוזרים, מורן עריכה: בדקתי גם עם DOK וגם אז הוא מראה את הכתוביות הפוך

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. היי אני מעוניין במערכת ניווט בלבד, ללא שום תוספת אחרת שמתאפשרת ע"י מחשבי כף יד, ולכן חשבתי ללכת על מערכת "סגורה" כלשהיא, איפשהו באיזור ה-2,500 ש"ח אני מניח, כולל הכל (גם תוכנה). המכשירים של Mio הם היחידים שמתאימים לכך בארץ ? יצא למישהו להשתמש במכשירי ה-C310 ו/או C510 של Mio ? יצא למישהו להשתמש בתוכנת iGo ולהשוות אותה ל-Destinator הותיקה (שלא ממש קיימת במכשירי Mio, חוץ מבדגם ה-138 המיושן והעלוב) ? אני אשמח לשמוע התרשמויות.. תודה

15. Started by best_shredder,

לאחרונה החלטתי שאני קונה אייפוד של 160GB, והחלטתי שאני קונה או מIVORY או מ KSP, כי לשתי החברות יש את המחירים הכי זולים שמצאתי. עכשיו מבחינת אמינות וזה, יש מצב שאני מקבל את האייפוד מאחת משתי החברות משומש? או שרוט או משהו? או שהם נותנים לי אותו חדש מהחברה APPLE? זה מאוד חשוב לי, אני לא רוצה אייפוד דפוק ומשומש , וגם קטע האחריות מאוד חשוב לי, אם זה יתקלקל מי יתן לי יחס חם יותר? תכלס חברים, על מה אתם ממליצים ? זה אותו מחיר, IVORY או KSP? הנה קישור לשתי החברות : IVORY - http://ivory.co.il/product.asp?productid=1622&CatCode=330 KSP - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 נ.ב- מדובר בסניפים של חיפה

16. Started by Yoav,

האתר TGDAILY מדווח על ROKR חדש שיצא. למי שלא יודע, ROKR היא סדרת מכשירי המוזיקה של מוטורולה. המכשיר יעוצב בסגנון מכשירי הRAZR, יכיל את כפתורי הניווט הרגילים ובנוסף גם מסך מגע. אין עדיין שום מידע על מחירים או תאריך השקה. http://www.tgdaily.com/2006/10/20/motorola_rokr_gen_2/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by duk4u,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441985,00.html

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  18. לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה

19. Started by etrog68,

אני מתעניין ברכישת סלולרי. המצלמה היא אחד הרכיבים החשובים לי ביותר. האם זה נכון שה - n8 הוא הטוב ביותר לעניין זה. איך הוא בשאר הפרמטרים. גם ביחס לאייפון או לגלאקסי או ל - x10. תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by saarpwnz,

אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk

21. Started by קלוקיי,

שבת שלום , מה עדיף לקנות בין 2 המכשירים ?. Galaxy Note 8 64 GB ב 2365 שקלים . OnePlus 6 128 GB ב 2385 שקלים . תקציב עד 2500 שקלים . אם יש מכשירים אחרים מומלצים אשמח לשמוע מכם . וגם אם אפשר הסבר על היתרונות / חסרונות של כל אחד מהם . תודה רבה

22. Started by Chymes,

U2 התפגר בפעם השלישית ומחוסר ברירה נאלצתי לרכוש נגן חדש. החלטתי ללכת על הפשוט ביותר, כי ממילא כל החרא הזה מיוצר בסין ויתפגר אחרי שנה וקצת. (אחרי סוף האחריות, מן סתם) אם אשקיע יותר כסף אחר כך יכאב לאבד את הנגן כמו במקרה של U2. הנגן עלה 450 שקלים ברשת באג. הנגן בנפח 2GB, לא 1GB כמו שכתוב באתר. זו הייתה הפתעה נעימה. באריזה: כלום. טוב, לא כלום. מקבלים אוזניות, כבל USB, דיסק התקנה וחוברת הדרכה. אפילו סוללה AAA לא טרחו להוסיף ונאלצתי לרכוש סוללות בחנות אחרת. אם ימשכו לצמצם את הבאנדלים עוד שנה - שנתיים נגנים יתחילו להגיע ללא אוזניות. ניתן לרכוש נרתיק, אבל מחירו עומד על 100 שקלים. (נרתיק מקורי של iriver) אם היה מדובר בנגן ב-1,000 שקלים אז ניחא, אבל לקנות נרתיק ב-100 בשביל נגן…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  23. הנה תיאור הבעיה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by enzo,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999 הנגן נראה אטרקטיבי במיוחד וכולל חריץ לכרטיס SD

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.