עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. התרשמתם לטובה מה-Moto G5 Plus העדכני? כעת תוכלו לקבל אותו עם משלוח עד הבית בעלות תחרותית בהחלט לכתבה

2. Started by Wormy,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש במסגרת השידרוג החדש שסלקום מציעה לכן, אני רוצה לדעת מאיזה רמת קרינה כבר אסור / לא מומלץ לקנות פלאפון מקווה שיענו לי מהר (לא כמו שאר האשכולות שפתחתי וענו לי אחרי שבוע...)

3. מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

בעוד חודש יהיה לי שנה את המכשיר הזה. בעקרון אני מרוצה ממנו, גם קהילת הפיתוח שלו מדהימה ביותר ומפתחים בשבילו המון דברים ובמהירות רבה. מתי יהיה הגיוני להחליף אותו ויהיה משתלם? כי המכשירים החדשים די הרהיבו אותי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lmlm,

http://www.16-9.net/lens_tests/k800i/index.html בהחלט מרשים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kolshamen,

האם צריץ מכשיר פרוץ? המלצות לחנויות בלוס אנג'לס או באינטרנט? אני מחפש מכשיר כמו HTC HD2

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. חריגה: עד 200 ש"ח מטרות: שיחות, sms,משחקים ומוזיקה. דרישות: סמארטפון,נוח,מהיר,מסך טאץ ועמיד. חברה: לא משנה תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

לא מתכנן לקנות עכשיו פלאפון,אני עדין בהתחייבות ל3 שנים אבל עיניין אותי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שבוע בלבד לאחר ההשקה של מכשירי ה-Z3 וה-Z3 Compact בארצנו הקטנה, נחשפים (לכאורה) פרטים ראשונים על מכשיר הדגל הבא של סוני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by JustNo,

אהלן קיבלתי לפני כמה ימים MP4 ,שלא רשום עליו שום רמז לחברה או לדגם. הכל עובד בו טוב ויפה,חוץ מהסרטים... ניסיתי כל סוג סרט אפשרי שעלה על דעתי להעביר למכשיר(mpg,avi,wmv וכו'),אפילו הורדתי תוכנה שמקודדת כל סרט ל MP4 ,ועדיין,המכשיר תמיד אומר שאין שום קובץ סרט בזכרון... כשקיבלתי תמכשיר(שהיה כבר משומש ע"י אחותי,שגם היא לא הצליחה לראות בו סרטים),היה עליו קליפ אחד, מהקליפים האלה שמקבלים כשקונים תמכשיר,שעבד ,ככה שאני מניח שהוידאו כן בסדר... אז יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לגרום למכשיר ה#@%% הזה לזהות תסרטים? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bluemail,

דור 3 בסיסי - אורנג' היא לא מחפשת היי אנד אבל היא צריכה שיהיה פונציוקנלי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by SeeYouInHell,

יש לי חבילה שכוללת 500 דקות + 500 סמסים גלישה חופשית ללא תשלום מעבר ל2GB (הורדת מהירות) + כלול בזה ניתוק זיקה והעובדה שאני חייל כל זה ביחד נאמר לי וגם היה רשום לי בחוזה אחרי זיכוי יוצא 137 שקל בחודש והיום גיליתי שאני כבר מחויב במשך כמה חודשים ב200 ומשהו שקל לחודש ועוד בעיה זה שאין לי זמן בכלל ללכת אליהם ולסדר את זה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by T-boon,

הי, בבקשה תוכנה מומלצת לשליטה על מחשב שולחני דרך הטאבלט, המחשב השולחני מחובר לטלויזיה בסלון, ועם הטאבלט אני רוצה לשלוט עליו מהספה דרך הרשת הביתית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by rinatl,

אני מחפשת לקנות מכשיר זול אבל באיכות סבירה עד טובה. שמעתי ביקורות טובות על מכשירים של חברת THL, במיוחד ה-W100, W200 וה-W11. מישהו מכיר? למשיהו יצא להתנסות בהם ויודע להגיד לי האם הם באמת טובים ביחס למחיר הנמוך שלהם? ועד כמה זה בטוח להזמין אותם מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by SpEcToR,

תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חבריה, הפעם החלטתי ללכת על מחיר המהווה 50% מהאקסיומי והוא ה-jiayu g4 הוצעו לי 2 אתרים ,האם יש אותו מכשיר עם גירסת אנדרואיד שונה? 1. רשום אנדרואיד 4.2 http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html 2. רשום אנדרואיד 4.1 http://www.shoppingmins.com/jiayu-g4-advanced-mtk6589-quad-core-2g-32g-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-smart-phone.html איזה אתר עדיף ואמין יותר?והאם לשלם בכרטיס אשראי רגיל? אוליי יש לכם מידע על אתרים אחרים? תודה אהוד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי חבר'ה.. אבא שלי צריך GPS.. הוא לא מהאנשים שממש ינצלו תכונות של גאדג'טים, אז צריך משהו פשוטו להפעלה. ישמש לניווט גם בארץ ובעיקר בחו"ל. אבל נראה לי קצת טיפשי לקנות מכשיר ייעודי כמו אחד מה-MIO ולא PDA שכן המחיר הוא בערך אותו דבר, ועם PDA עם wireless הוא גם יוכל לבדוק אימיילים בחו"ל, ולעדכן לכל תוכנת ניווט שיתחשק. הבנתי שהמכשירים שרשמתי בכותרת נחשבים כרגע למוצלחים בשוק מבחינת PDA, וגם לא רעים כ-GPS, כשה-HP אפילו מגיע כבר עם מפות לאירופה. איזו תוכנה הכי מומלצת לניווט בארץ? משיטוט בפורומים קלטתי את השם I-GO שהיא כנראה הכי נפוצה? האם יש עזר קולי בעברית אם מתקינים אותה? ובכלל הבנתי שניתן להוסיף עברית למכשרים בתוספת של 150 ש"ח - מה זה נותן בעצם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by stingeR-,

אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות סמארטפון איכותי וטוב, מכיוון שממש אין לי זמן לשבת על זה אין לי שמץ מה היתרונות של כל אחד ומה כל אחד נותן, את האמת ? זה גם לא כזה משנה לא, לא משנה לי אם זה אנרואיד או לא, משנה לי שתהיה לי אפשרות להתקין עליו WAZE או כל תוכנת GPS נורמאלית, שהוא יהיה מאוד מהיר, עם מסך גדול וכ'ו. זה יכול להיות אייפון, זה יכול להיות כל מכשיר מבוסס אנדרואיד.. אני רק רוצה לגרום לו לפעול עם הסים שלי עוד לפני שאני חוזר לארץ(יש עלי לאפטופ ככה שאם צריך לעשות קינפוג מסויים אין בעיה) אה ועוד דבר, אני גם אשמח לדעת איפה לקנות אני בניו יורק רוב הזמן, אז עדיף שהחנות תהיה בניו יורק עריכה : יש לי אפשרות לקנות את האייפון 4 מאפל סטור ב650 דולר, כמובן שעדיין אין לי אפשרו…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by yuraxp,

אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  21. שלום קניתי סנסה E280 והתקנתי רוקבוקס, רציתי לדעת אם יש למישהו טיפים או סקינים טובים עם עברית? בסך הכל אני דיי מרוצה עובד חלק כל העסק חוץ מבעיה של פס דק במסך למעלה שקראתי שבנתיים אין לזה פתרון האם למישהו יש פונטים טובים שכוללים עברי ואינם בחבילות הפונטים הרשמיים? בתור אחד שמעדיף לראות בגדול מה שרשום בנגן הפונט המועדף עלי הוא NIMBUS-19 הכולל עברית עכשיו אני רק מחפש THEME טוב שמנצל את המסך כמו שצריך עם ALBUMART והפונט הזה.. אשמח לדעת טיפים שימושים לרוקבוקס, קיצורי מקשים, פלאגינים טובים וכל מה שיש לכם לשתף בנושא תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by alexbmw,

הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  23. הטלפון ישמש את אחותי בת ה14. הקניה היא רק דרך המבצע של אורנג' משתי סיבות: 1. את.המכשיר העכשיוי והגרוע g810 של טושיבה הם קנו בחנות שנתנה שירות זוועתי כך שהם נרתעים לחלוטין מחנויות.עצמאיות. 2. אמא שלי מגיעה לסכום החודשי הדרוש כדי לקבל החזר מלא על המכשירים. * ברור לי שרק המכשיר עם הסים של אמא שלי יכול להנות מחבילת האינטרנט שעל הקו שלה כחלק מהחבילה. היתרון של הסמסונג מגיע עם 2.2 קטן יותר ומעוצב יותר. היתרונות של המוטורולה - עמיד, בעל צג גדול יותר, רזולוצית.צג גבוהה יותר. החיסרון מגיע עם 2.1. אני נוטה לכיוון המוטורולה. אם למישהו יש ביקורת עליו / יודע לספר אם השדרוג שלו ל2.2 פשוט אני אשמח לשמוע.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

מגניבבבב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread205786.html

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.