עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by amit_amit,

לרגל פסח החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'ט בתקציב של עד 1500 למישו יש רעיון לאיזה גאדג'ט נחמד ומיוחד שיעסיק אותי הרבה בסכום הזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dave.r,

אחרי הרבה חיפושים, ושאלה כאן בפורום - אני רואה שמה שאני צריך זה נגן MP3 טוב, לא בהכרח PMP אבל שיהיה פלאש (בשביל הריצה) ושיהיה לפחות 8GB. אני יודע על ה D2 - 8GB אחרי הוספת כרטיס סנסה E280 8GB IPOD NANO 8GB CLIX 2 8GB יש עוד? מה מהם הכי טוב - במובן של תמיכה בפורמטים, ובחוזק/עמידות שלו (אין לי ידים עם כפפות של משי).

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by The Dom,

NOKIA 6280, NOKIA 6288?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by Spider76,

שלום, אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה. שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים. מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ? או אולי לכלים מומלצים אחרים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by hen1235,

תומך עברית. חלוקה לתיקיות. נפח גדול - החל מ-5 ג'יגה. צפייה בסרטים + כתוביות (לא חובה, מקסימום אני יטמיע את הכתוביות בסרט). זמן סוללה יחסית ארוך (5-6 שעות של נגינה זה מספיק) אני אהיה עם הנגן בצבא ולא יהיה לי יותר מדי זמן להטעין אותו. אם הוא נטען מהמחשב אז בכלל לא תהיה אופציית הטענה בצבא. נגן שלא יהיה עדין ושביר. חשוב מאוד שהנגן לא יהיה בגודל של מקרר, נגן בינוני עם מסך בינוני שלא יתפוס הרבה מקום בכיס. מחיר בסביבות ה-500-600 ¤ אפשר לחרוג אם מדובר בנגן ממש איכותי שעונה על כל הדרישות. קחו בחשבון שאני לא ממש מכיר את העסק ולא יודע אם התקציב מתאים לדרישות, אפשר להעיר לי בנושא ואם אני אמצא לנכון אני אגדיל את התקציב. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by IlyaN,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את הIAUDIO X5/L אבל המחיר די גבוה לטעמי, במיוחד לנגן בן קרוב לשנתיים... אפילו שהוא מעולה. אז רציתי לדעת האם צפוייה ירידת מחירים ל X5/L בקרוב והאם הם מוציאים נגן המשך לX5?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by com,

שבת שלום חבר'ה! אחותי, קנתה היום במזל טוב מוטורולה V3 (לא האיקס, הוי3 הרגיל.) כבל USB יש, ואני חיברתי שמח וטוב לך את המכשיר כדי להתעסק, להוריד, להעלות, ולדגם אותו בכל מיני שטויות. ואז שוד ושבר! צריך תוכנה! מבט חטוף בחבילה שהפלאפון הגיע בתוכה - דיסק איננו בנמצא.. חיפוש קטן בפורום העלה את המסקנה הבאה, אני צריך תוכנה בשם המפוצץ "Mobile Phone Tools" (טוב, לא כל כך מפוצץ..) השאלה שלי אליכם - מאיפה אני מוריד את התוכנה המדוברת? זאת בהנחה כמובן שהיא חינמית..(לא?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני לא ממש מבין בGPSים השונים, אני מחפש משהו שיעבוד כמו שצריך ולא יהיו תקלות, יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איך אתם מעדיפים את ארגון השירים שלכם בMP א.לפי תיקיות או ב.לפי טאגים (אלבום ,אומן ,שנה ) תכתבו למה אתם אוהבים או לא אוהבים את אחד השיטות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי ZEN VISION:M 60GB שנקנה בחו"ל לפני שלושה חודשים בערך. המסך שלו התקלקל פתאום ואני לא יודע איפה לתקן אותו. בקריאייטיב אמרו לי שאני יכול לשלוח אותו למפעל בסינגפור ויחליפו לי אותו. מישהו מכיר מעבדה בארץ שמתקנת אותם? כי אני לא חושב שהיבואן ירצה לתקן לי אותו... תודה מראש. אוהד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GeforceFX,

שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כלומר, כשאני לוחץ פעמיים על C זה יפתח לי נגן מסויים. תודה.

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by chenrp,

מכשיר טוב? כדאי להוציא עליו 500 שח? אני לא ממש מתלהב מסלולרי אבל במחיר כזה לדעתי כדאי. לא? היה לי 6230 ומחרתי אותו וקניתי בסלקום(חיילים) 3100. זול וחסכוני בסוללה. עכשיו כשאני לא בצבא, כבר לא אכפת לי מסוללה כל כך, אז רציתי להשתדרג. וצד שני ה3100 שלי כבר לא שווה הרבה אז למכור אותו לא כדאי. מה אתם מציעים? כדאי ב500?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  15. אח שלי זכה בהגרלה בחו"ל במכשיר דור 3 Nokia N80. הוא הלך לאורנג' במטרה שיעבירו לו כרטיס לדור 3 והם לא מסכימים בגלל שהם טוענים שמפני שהחברה לא תומכת בפלאפון אז הם לא יכולים להעביר אותו לדור 3. יש דרך כן להעביר את המכשיר לדור 3? הם לא מוכנים גם להעביר אותו תמורת סכום כסף כלשהו.. שזה מוזר. סך הכל לקוח של אורנג' שרוצה לעבור לדור 3 פשוט ממכשיר שלא נקנה אצלם. ודרך אגב, אולי זו דרך לעקוף את הדרישה המטומטמת של אורנג'. אם נגיד אני אקח את הפלאפון של אח שלי (שיש לי כבר דור 3) , ואח שלי ייקח את הפלאפון שלי, שהוא דור 3, וישים בו כרטיס דור 2 , אז האם הוא יוכל ללכת לאורנג' ולבקש לשדרג לו את הסים לסים דור 3?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום קניתי סנסה E280 והתקנתי רוקבוקס, רציתי לדעת אם יש למישהו טיפים או סקינים טובים עם עברית? בסך הכל אני דיי מרוצה עובד חלק כל העסק חוץ מבעיה של פס דק במסך למעלה שקראתי שבנתיים אין לזה פתרון האם למישהו יש פונטים טובים שכוללים עברי ואינם בחבילות הפונטים הרשמיים? בתור אחד שמעדיף לראות בגדול מה שרשום בנגן הפונט המועדף עלי הוא NIMBUS-19 הכולל עברית עכשיו אני רק מחפש THEME טוב שמנצל את המסך כמו שצריך עם ALBUMART והפונט הזה.. אשמח לדעת טיפים שימושים לרוקבוקס, קיצורי מקשים, פלאגינים טובים וכל מה שיש לכם לשתף בנושא תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by be_Barak,

שלום, ראיתי פה כל מיני תגובות של אנשים לגבי המכשיר הזה אבל רציתי לשאול בכל זאת מאנשים שיש להם / היה להם את המכשיר....אני מעוניין לרכוש את המכשיר זה נראה לי מכשיר די טוב די סבבה במחיר של 550 שקל נשמע גם טוב עכשיו רציתי לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר / היה להם איך הוא מבחינת סאונד איכות ווידיאו כמה זמן הוא יכול להחזיק...? תודה רבה לכל מי שעונה....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. האם כל מצלמה עם USB 2.0 תתחבר לנגן?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Ido.K,

אז מה אפשר להגיד נורא קטן וקל לנשיאה,איכות סאונד מדהימה ומדויקת, מסך איכותי במיוחד,ומחיר הגון. בלי יותר מדי דיבורים קצת תמונות. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by MasterGal,

שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש את הפלאפון Nokia N80, אך אני מכיר אותו רק על סמך סקירות במרחבי הרשת ומתמונות של אנשים, אך לא שמעתי על אדם כמוני פשוט שהיה לו את זה מביע את דעתו... אם יש כזה כמובן, ולכן אשמח אם מישהו שמע מכיר יש לו את הפלאפון הזה על מנת לפתוח את עיניי לפני שאני מוציא מכספי האישי 3500 שקל על המכשיר תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by jcdenton1,

עם דרישות ספציפיות. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הסוללה. ברצוני שהסוללה תהיה איכותית ושתחזיק מעמד לכמה שיותר שעות. עניין נוסף הוא איכות הסאונד שברצוני שתהיה טובה. כמו כן דרוש שהנגן יהיה קשיח ועמיד מפני נזקים מסוגים שונים. בנוסף הייתי רוצה שהנגן יפעל בצורה של HD נייד ושאני אוכל לדחוף שירים לתקיות בתוכו ואז לראות את זה בנגן באותה הצורה ולא לפי ID TAGS מקוללים, ובכלליות שיהיה לו ממשק נח. הנגן צריך להיות בנפח של 20-40 ג'יגה וצריך לעלות עד 2K ש"ח. שמתי עין על ה-X5L של IAUDIO בגלל זמן הסוללה המצוין שלו אך רציתי לוודא שהוא עונה גם על הקריטריונים הנוספים שהוצבו. כמו כן אולי יש מכשיר חדש אחר שיותר טוב ממנו וגם עונה על דרישות אלו?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by OutRaGe,

שלום עקב כמה אנשים שפתחו לי את הראש והעיניים החלטתי לרדת מהזן ויז'ן M ולקחת משו יותר זול, למרות זאת אני מרגיש צורך בכמות גדולה של מוזיקה ולכן הנגן המתבקש צריך להכיל בערך 20 ג'יגה אמ אין דרישות מיוחדות רציתי לשאול לגבי ה-H10 של ה-20 ג'יגה למה בכל כך קצת חנויות יש אותו ? (לפחות בזאפ) iRiver הפסיקו לייצר אותו ? וגם המחיר שלו לא ירד המון זמן ראיתי את גרסת ה-5 ג'יגה פעם וממש אהבתי בכמה ה-20 יותר גדול פיזית ? וכמובן פתוח להצעות אחרות איך שכחתי מה-X5! מה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני ? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני רוצה לקנות נגן מוזיקה חדש, בתקציב של עד 300 דולר. לא ממש חשוב לי שינגן קטעי וידאו, אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן עם כמה שיותר זכרון. ראיתי שיצאו אייפודים חדשים, שווה לי לחכות ולהשיג את ה nano\shuffle או שכדאי לקנות משהו אחר, ואם כן, מה? מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by hdbaam,

אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by SpEcToR,

תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים