עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by LazyBoy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4008/1129249

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. ההורים שלי טסים לסין,אני רוצה טלפון נייד ,אני מחוברת דרך אורנג. מה אתם ממליצים? כי אני יודעת שלא כל טלפון יתאים לפה. אני מעדיפה של חברת סמסונג תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  3. היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by J0n1,

שמעתי על מגיפת הזיופים של כרטיסי סאן דיסק, אז השאלה שלי היא אם בפנדה מוכרים כרטיסים מקוריים? מדובר על הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15127

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הסמארטפון של LG נחשף רשמית, וממשיך בקו של ה-G5 עם הרבה שכלולים אבל גם לא מעט בחירות תמוהות לכתבה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by liiight,

לטלפון נוקיה (משנה הדגם?). תקציב של עד 300, עדיף פחות. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by borsood,

מה שחשוב שיהיה נגן טוב. לא חשוב מצלמה\אינטרנט\דור3\ממשק מגע וכל שאר השטויות. כן וכמובן שיוציא ויקבל שיחות תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4. השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, דרישת חובה אחת היא שיהיה אפשר לבחור שירים לפי התיקיות והקבצים, ולא לפי הג'אנר, האמן, האלבום וכדומה.. אין ממש צורך בהצגת וידאו, תמונות זה סתם בונוס, אבל שניהם לא ממש עקרוניים לי, 6GB זה המינימום זיכרון שאני רוצה, עדיף מאוד שיהיה מטען חשמל ולא רק USB כי אני בצבא רוב הזמן.. ועמידות המכשיר גם די חשובה. גודל לא הכי משנה בעולם כל עוד הוא נכנס לכיס. הנגנים שביניהם אני מתלבט: Ipod Nano 8GB Iriver H10 6GB Iriver E10 6GB Iriver E320 (יכול להיות שאצליח לגרד טיפה את התקציב אם הוא שווה את זה) Creative Zen Microphoto 8GB Creative Zen vision M (שוב, חורג, ואלא אם הוא ממש יותר טוב מהאחרים כנראה אוותר) Iaudio X5 או X5L 20GB כל המלצה, עזרה, נסיון אישי יעזרו מ…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. במקביל לקיבוע המעמד שלה בתור אחת משלושת היצרניות הכי מצליחות בשוק הסלולר, החברה הסינית פוצחת בנסיון מסקרן נוסף לפרוץ לעצמה דרך אל לב ליבו של שוק ה-PC לכתבה

11. אהלן, אכשתי לאמא שלי את המכשיר הנ"ל חוץ מדבר אחד, היא רוצה שעון במסך מלא על ה מיני-תצוגה החיצונית ושיהיה קריא (גם במחיר הדלקה רציפה של המסך) מישהו יודע איך לעשות את זה? מכיר אפליקציה חינמית/בתשלום? כל דבר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. בוקר טוב, אני מחפש שלט אוניברסלי עם תמיכה למחשב, עדיף עם בלוטוט, ותמיכה עם תיכנות מלא(כל כפתור ניתן לתיכנות) ללפחות ארבעה מכשירים. טווח המחירים עד 60 דולר. השלט נקנה בחו"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. מאפיין שמתחיל להגיע אל משתמשי פלטפורמת המסרים המידיים יאפשר לשתף את כל הקבצים שתרצו, כולל תמונות וסרטוני וידאו בלתי דחוסים לכתבה

14. Started by man-of-God,

אם תוכלו לערוך השוואה מסודרת בין מה יש לאחד שלשני אין הודה לכם מאוד אני מבובל ולא יודע איזה מהם לבחור

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  15. האם הבשורה הגדולה ביותר של מכשירי ה-Pixel 2 היא בעצם קריאת תיגר על המתחרות בשוק האנדרואיד, אשר תכריח אותן לשפר את עדכוני האבטחה ועדכוני התוכנה שלהן? לכתבה

16. http://www.tgspot.co.il/sprint-kyocera-echo-dual-screen-android-phone/ http://www.youtube.com/watch?v=zk7nf6TNHH4

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אחי מעוניין לילמוד פיתוח אפליקציות לסביבת WP8- האם יש לכם המלצה מנסיון על מקום מקצועי? באזור המרכז. הוא מרקע של מעצב גרפי(אתרים, פלאש,3D,פוטושופ, וקצת תיכנות באק אופיס) ועם הבנה בסיסית בתיכנות. מה הדרישות, משך קורס? עלויות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Cheif,

קשה להאמין, אבל רק שנה עברה מאז שמיכאל גולן הכריז על תחילת הפעילות של Golan Telecom והציג שתי תוכניות מחירים פשוטות ובהירות. שנה חלפה, שתי התוכניות עדיין קיימות והפלא ופלא - גם המחיר שלהן לא השתנה. מישהו זוכר מה הציעו שלוש "הגדולות" לפני שנה? מישהו זוכר מה היו המחירים של אותן תוכניות? בסוף השנה שעברה, הכתרתי בבלוג הצנוע שלי את מיכאל גולן כאיש השנה (2012) בתחום התקשורת. גם היום, במלאת שנה לפעילות החברה בראשותו, מה שכתבתי אז עדיין רלוונטי. חג שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=2534

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by xcalibur,

סרטון פתיחת קופסא וסקירה קצרה שלי:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Spook,

שלום לכולם, אני מקבל עוד שבוע וחצי ממקום העבודה שלי סלולרי N95 של חברת אורנג'. אני לא יודע איזה גרסה של ה-N95 המכשיר יהיה (הבנתי שיש גרסה 8GB שהיא יותר מתקדמת?). בכל מקרה, השאלה שלי היא לגבי ה-GPS במכשיר. אני רוצה להפעיל את ה-GPS בעברית עם מפות של ישראל. מה אני צריך לעשות בשביל זה? להתקין תוכנה? אם כן, איזו תוכנה מומלצת ואיפה אפשר להשיג או לרכוש אותה?

22. אחרי דרישה גורפת להפסיק שימוש במוצרי היצרנית הסינית בקרב גורמי ממשל בארצות הברית ואפילו אצל בעלות בריתה השונות - אחת מהדמויות החזקות בחברה נעצרה בקנדה בחשד להפרת הסנקציות שהוטלו על איראן לכתבה

23. מישהו יודע אם יש אפשרות להכניס קליפ ווידיאו ל " I RIVER H10"? שמעתי שיש יזה תוכנה שמכניסים לנגן וזה אפשרי, יש למישהו מושג על זה?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by ledan1991,

קניתי את הנגן לפני חודש בערך. התרוקנה לי הסוללה בפעם הראשונה לא מזמן בערך לפני שבוע, ומאז אני לא השתמשתי... הסוללה לא נטענת לי משום מה. אני מחבר למחשב, המחשב מזהה אותו, ומראה אפילו שהוא בטעינה על הצג של הנגן, אבל אחרי בערך 5 שעות שניתקתי אותו הוא פשוט לא נדלק!!! לא מבין מה קרה לזה... נגן חדש! לא נפל אף פעם! תמיד בנרתיק! מה אפשר לעשות? האם מישהו נתקל בבעיה זו או דומה לזו? עם הנגן הזה? אנא מכם, אלו שמבינים, עזרו לי!

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by ruff stuff,

זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.