עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום יש לי נגן mp3 אני מעוניין ליצור תיקיות חדשות שיהיה קצת סדר בשירים..זה אפשרי? ניסיתי ליצור סתם ככה אבל אני לא מוצא תתיקייה בתוך הנגן.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  2. שלום חברים, יש לי מנוי טלפון סלולרי בסלקום וטלפון גלאקסי S4. כרגע הניהול של המשיבון מאוד מסורבל, יש מספר שאני צריך לחייב אליו בשביל לראות הודעות, אין לי שום יכולת להפנות את הטלפון למשיבון שאני לא זמין ואין לי שום שליטה על המשיבון. יש מישהו שיודע האם יש דרך טובה יותר לנהל את החשבון בצורה הבאה: 1) יכולת לשנות פתיח בקלות 2) יכולת לשנות מספר צלצולים עד להגעה למשיבון (או להפנות את המחייג למשיבון כאשר אני לא זמין) 3) יכולת לשמוע את ההודעות בממשק פשוט בלי כל הכאב ראש של חיוג למספר ייעודי וכל פעם לשמוע את ממשק הפתיחה אם יש כאן מישהו שיכול לייעץ מה אפשר לעשות תוך כדי שמירה על המספר שבו אני משתמש אודה לכם על הסיוע תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by Sango,

שלום, יש לי symbian על nokia n86. מה שעשיתי עד עכשיו זה להתקין Outlook ואז בעזרת nokia pc suite הכל עבד טוב ויפה. יש דרך לסנכרן: 1. לוח שנה 2. אנשי קשר ללא שימוש ב outlook?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The Dom,

ARCHOS 5 ל ITUNES? אני פשוט לא מסתדר עם WMP ולא מצליח להבין איך משתמשים בו (לעצור סינכרון, בחירת שירים ספציפיים, מחיקה של קבצים וכו').

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by digitalseeker,

הבנתי שיצא SAMSUNG WAVE 2 - ובו יש גרסה לבאדה - 1.2 השאלה הנשאלת היא איך אני מעדכן את הSAMSUNG WAVE שלי לגרסה 1.2 ?? יש איזה פיתרון באופק ?

6. Started by D-M-X,

ניסיתי להקין את התוכנה מחדש ולשחזר הגדות יצרן וכל זה לא עזר... עוד הצעות?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  7. היי, אני רוצה לשדרג את גרסת האנדרואית שיש לי ע"ג הteac tablet tc-7120. אני צריך מדריך מלא שלב אחרי שלב כי אני לא ממש מנוסה בזה. אגב - לא התלחתי למצוא הרבה מידע על הטבלט הזה ברשת באנגלית. אחרי קצת מחקר מצאתי איזה מקום שכתוב בו שזה בעצם EKEN W70 VIA 8850 - יכול להיות? בכל מקרה - אשמח לעזרה, תודה! רם

8. שלום לכולם יש לי SGS2 ויש לי מערכת הפעלה 2.3.6 גרסה לא רשמית ואני רוצה לקבל עדכונים דרך ה-KIES יש דרך לשנות משהוא במכשיר בשביל לקבל עדכונים למכשיר ואז אני יוכל להתקין גרסה רשמית (ניקנה לא מרשת סלולרית) תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני יכול לחבר את השלט XBOX 360 לNEXUS 7 2013 שלי דרך המיקרו USB עם מתאם לUSB וזה עובד חלק. אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק עם שני שלטים על הNEXUS 7 והאם אפשר גם לחבר במקביל את הNEXUS 7 למסך הטלווזיה דרך הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי מוטו W375 מרשת סלקום ברצוני לרשום את שמי על המסך ראשי במקום השם של cellcom, בסלקום אומרים שאין להם איפשרות, אבל ברשתות האחרות יש אפשרות דרך תפריט התאמה אישית. למי שיש ידע הנדון. תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. האם קיימת אפליקציה שחוסמת משתמשים בwhatapp לראות מתי אני הייתי מחובר פעם אחרונה

12. איך אתם מעדיפים את ארגון השירים שלכם בMP א.לפי תיקיות או ב.לפי טאגים (אלבום ,אומן ,שנה ) תכתבו למה אתם אוהבים או לא אוהבים את אחד השיטות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הייתי רוצה קצת לדעת איך רובם מכוונים את הEQ,אולי גם אני אשנה את הסגנון שמיעה. האם רובם אוהבים "טראבל" "באס" "מיד".אני למשל לא אוהב מיד הרבה,זה צורם באוזניים אבל להתפעתי ראיתי בפורומים שגם כן פתחו אשכול בסגנון הזה ואנשים שם דווקא מעלים את המיד כאילו יש להם מגנים באוזניים. לבעליי נגן c2 ,J3 ועוד... יש גם את הbbe ותציינו גם אותו במידה והוא דלוק. יש לכתוב את הנגן והאוזניות עם הדגם המדוייק שבהם כיוונתם את האקולייזר. אצלי כרגע...עם הנגן cowon c2 אוזניות se215 shure: 80HZNORMAL 0 220HZWIDE -6 1.1khzwide +4 4.1khzwide -5 13khzwide +4 bbe+5 mach3bass+4 mp enhance ON stereo enhance+4 כל השאר כבוי. לפני כן היה לי 80HZNORMAL 1 220HZNORMAL -5 1.1khzNORMAL +5 4.1khzNORMAL -3 13khzNORM…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. האם אני יכול לקחת סרט DIVx ןלהעביר אותו ל איפוד מבלי לפגוע לו באיכות, שאח"כ אני אחבר את האיפוד לטלווזיה עם הכבל אני אראה את הסרט באיכות גבוה. איזה תוכנה מומלצת להעברי סרטים לאיפוד תודה

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. איך ב-EASY H10 אני הופך את הכתב של התגיות? תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. אין גישה דרך התפריט הגדרות - תצוגה - לשונית רקע, שום דבר לא זז שם... מצאתי, הכי פשוט בעולם, בתפריט תמונות בוחרים רקע ובתפריט שלו עושים קבע כרקע (: אגב, עוד מישהו עם A2 או בכלל נגני COWON\IAUDIO שם לב שהנגן מתיחס הרבה יותר יפה לבעלי KBPS נורמלי כמו 128 192 320 ופחות למוזרים כמו 221 197 148 וכולי???.. תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by MatiKipod,

שלום חברים! אני רוצה להפוך את הסלון כולו לנשלט עי שלט חכם . על המכשירים הרגילים כגון טלוויזיה, ממיר, רסיבר אפשר לשולוט בלי בעיה. אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום מפסקים ושקעים ( בשביל תאורה, טריסים, וילון.....) הנשלטים עיי שלט חכם. אם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג כאלו, או המלצה על שלט חכם בסביבות 1000 שח אשמח לשמוע. בתודה מראש מתי

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. האם צריך בשביל הסינכרון את השלט המקורי של המכשיר או שאפשר בלי כי יש לי כאן בבית רסיבר ודיוידי בלי שלטים ואני מתעניין בקשר לשלט אוניברסלי שיעשה את העבודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי Nokia E71, והתקנתי עליו Google Maps שגם יודע למצוא אותי, מה שנחמד. יש בעיה קצת מעצבנת עם זה שהעברית הפוכה, אבל לא נורא. בשביל התמצאות כללית זה עדיין כלי לא רע בכלל. השאלה היא - איך הוא יודע איפה אני? כל אפשרויות הGPS במכשיר שלי מבוטלות, וWAZE למשל לא מצליח למצוא אותי, אז השאלה פשוטה: איך גוגל מפס יודע?!#

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yuraxp,

אני רוצה להבין איך אני יכול עם מכשיר כף יד שיש לו חיבור לרשת לגלוש באינטרנט עי חיבור למודם או HUB? צריך איזשהו כבל מיוחד? ואם כן איפה ניתן להשיג למה לא ראיתי כזה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. היי חברים. לאחר מלא זמן שהיה לי טלפון עם נפח אכסון מוגבל ממש- עברתי ל OnePlus X שמאפשר הוספת כרטיס זכרון 128GB! אממה? פתאום, לאחר שהוספתי את הכרטיס לטלפון, אני קולט שגוגל פשוט לא רוצים שאנשים ישתמשו ב SD CARD לאכסון קבצים ולכן אי אפשר בשום אפליקציה לשנות זאת. לדוגמא: -רוצה לשמור תמונות+וידאו לתוך ה sd card? = לא יכול. -רוצה לשמור את כל המדיה שמועברת ב WhatsApp לתוך ה- sd card? = לא יכול. -רוצה שתיקיית ה Downloads תמוקם על ה sd card למקרה שאוריד איזה קובץ מכרום? = לא יכול. קיצר, לא יכול לעשות כלום. ואין שום פתרון. חרשתי את כל הרשת למציאת פתרון. כל מה שמצאתי זה שאנשים אומרים שאם עושים ROOT למכשיר אז ישנן אפליקציות שמסוגלות להתערב בתהליך ש…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by integral,

מישהו עבד איתו? האם יש מכשירים מומלצים יותר (קחו בחשבון גם את איכות השרות)?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  24. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659402,00.html מעבר לזה שהמערכת הפעלה עצמה לא מאפשרת מגוון תוכניות צד שלישי כמו הסימביאן, איך הוא בשאר הדברים במיוחד בדברים שלשמו הוא נועד (מכשיר עסקי) ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tg,

אני מתעתד לקנות את ה MIO P350 , האם משהוא מכיר , יכול להמליץ עליו ?, האם יש תקלות חוזרות ?, האם יש מכשיר במחיר הזה שנותן יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.