גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי מלא דברים root unroot הכל, עדיין זה כותב לי שהמכשיר שלי שונה. לא הצלחתי למצוא באינטרנט משהו מועיל... מה עושים? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מעלה סרטים ומוזיקה ל-gps שלי? יש לי gps novogo בעל התוכנה igo8
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
תודה! ועוד שאלה קצרה....יש שם פונקציית הקלטה של קול?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כל פעם שאני נועל ואז מדליק את המכשיר הכיתוב הזה מופיע למעלה בצד שמאל (תמונה) איך אני מסלק את זה? לא מצאתי בהגדרות תצוגה שום דבר שמזכיר את זה. יש לי סמסונג S5 android version 5.1.1
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר חדש מארה"ב ואני מנסה להתקין מקלדת עברית, אך אין לי אופציה כזו (בניגוד לנקסוס 4, שם היה לי). יש דרך להתקין מקלדת ללא הורדה של אפליקצייה צד שלישי? בנוסף - איך קוראים לאפליקציה שגוגל הוציאה לפני שבועיים, זאת שעוקבת אחר הטלפון במידה ונגנב? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה! אני רוצה לקנות כמה דברים מהמרקט באנדרואיד ויש לי ויזה נטען. מה אני עושה? כשאני מגיע ל-google checkout אז הוא מבקש ממני פרטי משלם, כתובת, וכו' וכו' ויש לי רק את המספר של הויזה, תוקף ו-CVC. אין פרטי משלם כי זה ויזה נטען ואני לא יודע מה לרשום שם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את האייקונים של הקיצורים בעמודי הבית? [לא בעמוד האפליקציות] בעיקרון יש לי את התמונות שאליהן אני רוצה לשנות את האייקונים בגלריה/על הפלאפון רק לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הקלאסי של להעיף את המסך השחור ויש לי שאני צריך להתאים פאזל ועוד 2 אני ראיתי אצל אנשים דברים מגניבים אחרים, איך אני משיג את זה?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ios5 על האייפון 4 שלי (לא פרוץ) ונראה כאילו המכשיר לא רץ חלק כמו קודם. איך אני חוזר לגרסא הקודמת? אופיר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי סירטון ביוטיוב שמישהו התקין את זה, איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר הביא לי את המכשיר ויש לו מערכת הפעלה מוזרה כזאת שרואים בה 4 איקונים - הגדרות - תמונות - שמע- וניוט- איך אני מתקין עליו את התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעתי שיצא גירסא לפלאפון הזה איך מתקינים? האם כדי להתקין?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עשיתי רוט לפי מה שיש באתר בדיוק וזה התקין את התוכנה הזו. אני לא יודע איך לעבוד איתה. בקושי יש בה משהו. ואני רוצה לתת הרשאה ל. DORIMANX OTA תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה כל פעם שמישהו מסוים מתקשר אלי השיחה תועבר אוטומטית למספר פלאפון אחר איך אני עושה את זה? סלקום, סוני W995
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מישחק שבא בRAR. אני פותח אותו יש שם מלא קבצים....איך אני שם בפלא?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את הציפצוף כל כמה שניות כשאני מקליט שיחה? הבנתי שזה קיים רק בנוקיות. ואיך אני מעביר הודעות נכנסות מהמכשיר לכרטיס סים ו/או למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה- Xperia S שלי מתנהג לא יפה. כדי לבדוק האם זו בעיית תוכנה או חומרה, אני צריך לאפס אותו. לא נורא, הבעיה היא שחלק מהאפליקציות שהתקנתי היו חינמיות ליום אחד ספציפי או נתנו שידרוג פנימי ביום אחד ספציפי, אם אני מאפס, אני מאבד אותן. יש דרך לגבות אותן ולשחזר בחזרה אחרי האיפוס?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה http://ivory.co.il/product.asp?productid=972&CatCode=321 המחיר נראה משתלם מאוד, אבל אני חושש שאולי זה מזויף... השם של החברה לא הכי טוב, וראיתי שיש חנויות שמוכרות את המוצר הזה במחיר כפול פי 2, אני מניח שיש סיבה לכך. מצד שני, גם פנדה מוכרת את אותו הכרטיס באותו המחיר, ולהם דווקא יש שם טוב. יש למישהו דרך לבדוק אם כרטיס הוא מקורי או מזויף? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איזה מדריך עם תמונות או משהו... יש אולי איזה סיריאל על הכרטיס שאפשר לאמת אותו מול SANDISK? תודה עריכה: עכשיו ראיתי שהם יבואן רשמי, חבל שלא ראיתי את זה שניה קודם, וסתם כתבתי את האשכול ;D http://www.hye.co.il/template/default.aspx?maincat=1&pcatId=2 הם יותר זולים מאתר Sandis…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון ממש ישן שהתקלקל NOKIA 6100 של ORANGE ועכשיו אני רוצה להשתמש בפלאפון של אחי שזה הNOKIA 6120 של פלאפון. העברתי את הכרטיס SIM שלי ל6120 והכל עובד וסבבה אבל האנשי קשר בפלאפון משום מה הם עדיין של אח שלי ולא שלי השאלה שלי היא איך אני מעביר את האנשי קשר שלי לפלאפון?
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
יש לי פלאפון W980 של סוני אריקסון יש לו זיכרון 8 גיגה פנימי כבר כמה חודשים שהוא לא בשימוש כי החלפתי לאייפון עכשיו אני רוצה להעביר את התמונות שצילמתי בו למחשב והוא לא נדלק לי ישנה דרך בכל זאת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך אפשר להקליט שיחות מהפלאפון שלי? ואם כבר אני פה, איך לעשות שהשעון המעורר יהיה יומי, ולא חד פעמי? נמאס לי לשים אותו כל יום. תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות איפון מחו"ל במחיר של 400$~ אבל לא מצאתי בשום מקום אפשרות לקנות אותו. אפילו ב- Ebay אין כלום. מישהו יודע? ולא אין לי קרובי משפחה בחו"ל או משהו בסגנון. עריכה: לא משנה, איכשהו פתאום אני כן מצליח למצוא ב- EBay.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-