גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
סופסוף גם אני קניתי את המכשיר המדהים הזה.. ועכשיו הסיפור היפה: הוא עלה לי יד שנייה, בארץ עם אחריות כמעט לשנה 900 שח חדש דנדש באריזה אפילו לא מוטען... תגידו לא מחיר מדהים! ואני חשבתי כבר ללכת על ארקוס 404..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני יומיים כיביתי את המכשיר והוצאתי את הסוללה אחרי משהו כמו 5 שעות הדלקתי את המכשיר אבל הוא אני לא מצליח להתקשר/לסמס, לקבל שיחות/SMSים ואין לי אפשרות לגלוש באינטרנט ללא wifi (כלומר אין 3G). המכשיר לא נפל או נפגם, אני לא מבין איך זה קרה. המכשיר נמצא על סטוק 4.1.2 ללא רוט כרגע (עוד לא נתתי לו השראות רוט). אני חושב שהחלק שהסים נמצא בו נפגע מקצר או משהו כזה. הוא רושם לי בחלק התחתון של הסטטוס בר "שיחות חירום בלבד" אבל מראה לי קווי קליטה לפעמים גם קליטה מלאה. דיברתי עם סלקום כי חשבתי שיש בעיה בסים אבל ניסיתי לשים סים אחר והמצב זהה, שמתי את הסים שלי במכשיר אחר והוא עבד. מה לעשות? נראה לי צריך לשלוח אותו למעבדה. במידה וצריך לשלוח למעבדה איזה תוכנה טובה יש לגיבוי מלא (עד כמה שאפ…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מתנה לחבר לשנה החדשה מצאתי את הטלפון הזה שנראה לי ממש מציאה יש לו: מעבד 360 מגה הרץ לא מהיר אך גם לא איטי מידי... יש GPS (מה שהוא במיוחד חייב לטיולים עם אופיים), כניסה 3.5 מ"מ, וינדוס מוביל, WIFI, 4 גיגה זיכרון פנימי. והכול תמורת 68$ בלבד ממש מציאה במונחים של DX הבעיה אני לא יודע איך האתר אמין לא וכו... הכי חשוב האם אילו הן התכונות האמיתיות של המכשיר? כי אין לו עברית מובנה ובמקרה שזה לא יהיה וינדוס מוביל נדפקנו כי אי אפשר יהיה להתקין עברית (הוא ממש איש מערות באנגלית)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יצרנית ה PMP הפופלארית iRiver נכנסת לשוק הסלולרי ותכריז על פלאפון ראשון בתערוכת 3GSM בפברואר, דומה לiPhone iRiver GSM ,שם זמני של הפלאפון (עדיין אין לו שם) יצא ב2008. הסלולארי יתבסס על מערכת הפעלה לינוקס בשונה לiPhone של אפל שמבוסס MacX יכלול מסך 3 אינץ עם רזולוציה של 480 ו 272 פיקסלים. אין מקשים, רק ג'וסטיק ניווט. iRiver GSM ישוחרר לראשונה באירופה ומחיר אינו ידוע. החשיפה הראשונה שנעשתה בתערוכת CES. סירטון: מקור: iRiver hits on iPhone - GSMArena.com news פשוט מדהים, מחכה בקוצר רוח (נראה כמו שניסו להעתיק את העיצוב של אייפון)
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זוהי הודעה ששלחתי לאימייל תמיכה של גולן טלקום: שלום רב, ברצלוני להצטרף כלקוח בחברתכם תחת החבילה הקלה של 9.99₪ לחודש, אך לפני כן ארצה לברר בפניכם מספר פרטים: * ברשותי מכשיר סלולרי מדגם Sony Ericsson W205 דור 2G, http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w205-2774.html הבנתי שבהרבה חברות יש דרישה למכשיר מדור שלישי ומעלה. האם אוכל להתחבר אליכם באמצעות מכשיר זה שהוא לא דור שלישי? * מעוניין לדעת מי החברה המארחת שלכם (פלאפון/אורנג'/אחר...), זאת על מנת שאדע אם קליטתי באזור הבית תהיה טובה. * במידה ואחליט לבחור אצלכם מספר טלפון חדש, האם במסגרת השירות שלכם אתם תנתקו אותי מהחברה הישנה? בנוסף, אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על החברה והאם הקליטה תהיה טובה עם המכשיר שהצגתי למעלה עם 900/1800 GS…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי ההתעסקות עם האנשים האלה דרך ALIEXPRES אני כבר לא יודע אם בטוח לשלוח לשם את המכשיר. אני חושש מהם שהם לא יחזירו לי אותו. תיקון בארץ עולה קרוב ל500 ש"ח שזה מה שהשקעתי בו, ומאידך משלוח לסין עולה עש 70 ש"ח בדואר ישראל. מה כדאי לי לעשות? (חוץ מלא לקנות באליאקספרס שוב...) תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בקטע של הפאלפונים ואני רוצה להתחיל להבין את הקטע הזה יותר טוב (מה לעשות היום הפאלפונים נימצאים בכל מקום) אני זקוק לביקורת של ה-v3x. אני חדש ולא מבין בתחום אז יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם מישהוא יענה לי עליהם. השאלות שלי הן: 1-מהו הפאלפון כיום שנחשב להכי משתלם ביחס העלות והביצועים שהוא מספק.? 2-יש קטע שאני לא מבין והוא איך זה שיש את אותו מכשיר (לדוגמה ה-v3x) בכמה רשתות (לדוגמה בסלקום ובמוטרולה).? 3-מי בדיוק מייצר את הפאלפון עמצו. החברת שרואים בפרסומות (סלקום וכו) או שיש יצרן אחר ? 4-אילו פרמטרים קובעים את טיב איכותו של הפאלפון (אני יודע שהמצלמה, הנגן שבו ועוד).? תודה מראש על הטירחה . (אם יש עוד דברים בסיסיים שמומלץ לדעת לפני שהולכים לקנות פלאפון אני…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי בסופו של דבר ללכת על האייפון 3 GS כי זה מספיק לי וראיתי שבEBAY אפשר להשיג כזה חדש בסביבות 1500 ש"ח עם 16GB זיכרון. יש לי כמה שאלות בנושא: האם בטוח וכדאי להזמין משם? האם אח"כ ניתן לפתוח אותו ברשת פלאפון? אני לוקח SIMFREE איך מתקינים לו אח"כ עברית? האם המכשיר הוא באמת חדש משם? אני דיי חדש בעסק לכן השאלות הם בהתאם תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך משנים כותרת ב-K750? למעלה כתוב לי בגדול ORANGE IL וקצת למטה כתוב ביותר קטן orange וזה פשוט הורס את הטפט וגם סתם מעצבן כל הפרסומות הללו. יש אפשרות לשנות כותרת אחת או אפילו את שניהם? חרשתי את התפריטים ולא מצאתי. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט). המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום). מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט (IPAD או כל אחד אחר) או מחשב נייד. העולם מתקדם והנוחות של מכשיר מגע זה מצויין, אבל אני מנסה לחשוב על עוד שימושים לטאבלט ולא מוצא. אני צריך לדוגמא עבודה על יישומי אופיס, חיבור המכשיר לטלויזיה ע"י HDMI, צפיה בסרטים ןכמובן גלישה באינטרנט. השאלה אם כדאי להשקיע בלפטופ שאני מעריך שיחזיק שנתיים שלוש גג או לרכוש טאבלט, אם הוא מספיק לשימושים אלו?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[move]מקורות:[/move] http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=779489 http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/11/136&format=HTML&aged=0&language=EN&guiLanguage=en http://www.onechargerforall.eu/en/
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך יוצרים רום לטאבלט? אם אפשר "לערוך" רום זה גם טוב, אני רוצה לערוך טאבלט שיתאים למטרה מסוימת ולכן צריך שיהיו בו רק אפליקציות מסוימות, כף שגם אם יפרמטו אותו שוב יהיו רק האפליקציות הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במצלמה כשלוחצים על כפתור הצילום מתקבלת הודעה " יישום המצלמה נסגר בשל היעדר מודול מצלמה " משהוא נתקל בזה, אני אשמח עם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לפני כמעט שנה החלפתי את ה E72 שלי ל N8 משומש-אך-חדש שקניתי במחיר מופקע (850 שקלים נראה לי). המוכר היה עובד לשעבר בפלאפון, למיטב הבנתי, ואני דיי בטוח שהוא סוג של גנב את המכשיר משם. הבנתי את זה כחודשיים אחרי שקניתי אותו בעקבות ביקור ביורוקום, אבל זה לא ממש קשור. היה ברור לי שהמכשיר הוא לא בדיוק החדיש ביותר, אך כן ציפיתי ליותר. התאכזתי מהאמינות הירודה של המכשיר: המון ריסטים, מתחמם בשיחה, המון ניתוקים עם גולן (אולי בגלל גולן, אולי בגלל המכשיר). כמו כן, הרמקול לא טוב כמו שחשבתי, המסך מאוד קטן בגלל היחס הרחב ואין שום קליינט נורמלי לפייסבוק. מה שכן ממש טוב במכשיר, זו כמובן המצלמה. אחלה מצלמה, תענוג להסתובב עם דבר כזה בכיס. מדי פעם אני "משחק" עם הרעיון להחליף את המכשיר. רק …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
העלתי סקירה/unboxing הנה לינק:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב החטלתי שלא איכפת לי מהגודל כי מה שאני רוצה לא קיים אז אני צריך MP3 שיהיה מצלמה טובה ובטריה טובה אין תקציב בכל זאת זה סין.... ומחשב כף יד שיהיה פשוט לשימוש... ושיהיה בוGPS
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע מנסיונכם: 1. אתרי אינטרנט טובים להזמין מהם גלקסי S3 לכתובת בארה"ב 2. האם ניתן להזמין יותר ממכשיר אחד בבת אחת? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפשים סוללה חיצונית שכיף להסתובב איתה בכיס? ה-PV120 החדשה של ADATA היא בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-adata-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94-pv120-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. אני צריכה טאבלט לצורכי עבודה, שיתמוך בהכתבה בעברית של מסמכים ארוכים (לא כמה שורות של סמסים וכו'). בנוסף צריך להיות בו מעבד תמלילים כלשהו בסגנון וורד. אני יודעת שב-IOS 8.3 יש פונקציה של הכתבה בעברית אבל לא בדקתי איך זה עובד, כך שאני לא יודעת אם זה מתאים להכתבה של מסמכים. אשמח להמלצות גם לטאבלטים עם מערכות הפעלה אחרות. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר תמונות ממכשיר כשר סמסונג A777, למכשיר כשר סמסונג M1310D, מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה ואיך, בתודה מראש לכל העוזרים אופיר.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איך המכשיר הזה, הוא טוב שמעתי שיש לו בעיות בלוח שנה, ידוע לכם משהו על זה? אם תקנו את זה כבר? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שכחתי איפה נמצאת האופציה כשמסירים אפליקצייה כלשהי שלא ישמור את הנתונים כך שלאחר התקנה מחדש זה יהיה כמו במחשבים - התקנה נקייה לגמרי. אני רוצה להתקין שוב פעם את ה WAZE כי התחיל לקרוס לי, אז אני רוצה להסיר אותו לחלוטין ולמחוק את הנתונים ואז להתקין שוב.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
עם שבבים של אינטל שלא רואים כמעט בשום מקום אחר ונפחי אחסון ו-RAM נדיבים במיוחד, ה-Zenfone 2 הוא סמארטפון מעניין מאוד שיכול להיות שלכם כעת בעבור מחיר מפתיע לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ללכת-נגד-הזרם-ה-zenfone-2-זמין-לרכישה-במחיר-תחר/
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתקלתי בסרטון הנ"ל והוא מסביר בהחלט איך להמנע בעקיצה ברכישת N95 http://il.youtube.com/watch?v=1x2E1Z...eature=related תקציר ההבדלים העיקריים שצריך לשים לב אליהם ברכישת N95 מיד 2 או מחנות: *מהירות BOOT המכשיר : -הN95 המקורי איטי יותר. -הN95 המזויף מהיר יותר. *צורת המצלמה : -המקורי בעל מצלמה 5MP עם עדשות carl zeiss. -המזויף בעל מצלמת VGA ופלאש לד קטן יותר. *צורת המכשיר : -בN95 המקורי הפאנל האחורי כתוב NOKIA N95. -בN95 המקורי הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית קטן ורחוק כ1CM מהספיקר. -בN95 המזויף כתוב בפאנל האחורי NOKIA בלבד. -בN95 המזויף הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית גדול וקרוב מאוד לספיקר. תמונות : *איבזור ופיצ'רים : -בN95 המקור…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-