עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Bori4ka,

שלום חברים מה אתם אומרים כדאי יותר? אנ אישית דיי סגור על ה HD2 אני מפחד רק שלא יהיו אפליקציות ל וינדוס מובייל..

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אחרי סמסונג, כעת גם חברת SK Hynix מוכנה לספק לשוק זכרונות LPDDR4 מתקדמים מאוד לכתבה

3. Started by Toxic321,

שלום לכולם אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2. אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק? בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. אחרי ה-DxO One וה-QX100 של סוני, יש מתחרה חדש בשוק ה\'להפוך את הסמארטפון למצלמה חצי מקצועית\', הפעם מבית Olympus לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-olympus-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%99%d7%a5-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. כותרת... ועוד שאלה.. למישהו יש מדריך איך מעבירים שירים מהמחשב לאייפוד? עכשיו תיראו מה הבעיה בעצם.. גנבו לדודה שלי את המחשב והיא רוצה להוסיף שירים לאייפוד ועד כמה שאני יודע מתי שמעבירים ממחשב אחר אז כל השירים באייפוד נמחקים.. בגלל זה שאלתי אם אפשר קודם להעביר למחשב ואז עוד פעם לאייפוד.. האם יש אפשרות שהשירים לא ימחקו כאשר אני מעביר ממחשב אחר? תודה..

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Access Denied,

סופסוף גם אני קניתי את המכשיר המדהים הזה.. ועכשיו הסיפור היפה: הוא עלה לי יד שנייה, בארץ עם אחריות כמעט לשנה 900 שח חדש דנדש באריזה אפילו לא מוטען... תגידו לא מחיר מדהים! ואני חשבתי כבר ללכת על ארקוס 404..

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. הדגם החדש של סמסונג מושק, ולמרות הסתייגויות קלות, המבקרים ברשת מרעיפים את מיטב שבחיהם על יופיו ויכולותיו המרשימות של הדור העדכני של ה-Galaxy לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a7%d7%95/

8. Started by arkadi_s,

אהלן , אני כבר זמן מה מחפש לקנות טאבלט ואני עדיין נמצא בהתלבטות לגבי איזה טאבלט לרכוש , אולי הפעם יכוונו אותי ואני אסגר על עצמי. ההתלבטות מתחילה כמובן ממערכת ההפעלה , אם עדיף אנדרואיד IOS או בכלל ויינדוס rt . השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים/סדרות , הרבה גלישה /קריאה / סרטונים. בכל מה שנוגע לטאבלט עדיף מערכת סגורה או פתוחה לשימושים שלי ? ולגבי מערכת הווינדוס אין עליה בנתיים הרבה פרטים אבל אני מניח שהיא בעייתי תכי לא פותחו עדיין שום אפלקציות ואף אחד באמת לא יודע להגיד איך היא , או שאנ טועה ? ההתלבטות שלי היא בין טאבלטים הבאים : Transformer Pad של אסוס מבוסס האנדרואיד , זה הייתה הבחירה הראשונה שלי , טאבלט עם חומרה חזקה במחיר משתלם. אבל אז באו טאבלטים חדשים ושמתי עין…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. מחפש מתנה לחבר לשנה החדשה מצאתי את הטלפון הזה שנראה לי ממש מציאה יש לו: מעבד 360 מגה הרץ לא מהיר אך גם לא איטי מידי... יש GPS (מה שהוא במיוחד חייב לטיולים עם אופיים), כניסה 3.5 מ"מ, וינדוס מוביל, WIFI, 4 גיגה זיכרון פנימי. והכול תמורת 68$ בלבד ממש מציאה במונחים של DX הבעיה אני לא יודע איך האתר אמין לא וכו... הכי חשוב האם אילו הן התכונות האמיתיות של המכשיר? כי אין לו עברית מובנה ובמקרה שזה לא יהיה וינדוס מוביל נדפקנו כי אי אפשר יהיה להתקין עברית (הוא ממש איש מערות באנגלית)

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אז אחרי שקצת לפני פחות משנה הזמנתי לארץ את המכשיר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482399.msg4126949#msg4126949 היום אספתי מסניף הדואר את המכשיר ה huawei X3 החדש. קצת על המכשיר: מריץ אנדרואיד 2.3 מעבד 600MHZ מסך 3.2 אינץ מהתרשמות ראשונית של כמה שעות (בעיקר הורדת תוכנות וסנכרון) המכשיר מעולה למחירו. לאלה שהעברית חשובה להם - יש תמיכה מלאה בתפריט בעברית ישר מהקופסא(לפחות אצלי יש - תראו תמונות) רק צריך להתקין מקלדת. מה המחיר של הסלולרי הזה? באירופה ניתן למצוא אותו ב100 יורו בגרמניה ופורטוגל. אני הזמנתי את המכשיר ישירות מסין ויצא לי יותר קצת יותר מ550 ש"ח(עבר את המכס) כאשר המכשיר פתוח לכל הרשתות. אני לא חושב שבטווח המחירים הזה יש בכלל משהו שמתקרב …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. טוב החטלתי שלא איכפת לי מהגודל כי מה שאני רוצה לא קיים אז אני צריך MP3 שיהיה מצלמה טובה ובטריה טובה אין תקציב בכל זאת זה סין.... ומחשב כף יד שיהיה פשוט לשימוש... ושיהיה בוGPS

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם וערב טוב. סתם גלשתי באינטרנט ומדי פעם אני בודק בקטלוגים של חברות הסלולר,ותראה מה מצאתי: http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=17224 כן כן,הN95 8 GB הגיע לסלקום,עכשיו רק צריך שIPHONE יגיע וישיהיה מחיר נורמלי

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by dovik,

קיבלתי במתנה טאבלט מסוג Helios Tab של MAG 7 אינצ'. כמו שהבנתי, זה לא מכשיר משהו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.. זה הטאב הראשון שלי, ואיני יודע מה אפשר לעשות אתו. הייתי מעדיף קורא ספרים, אבל מי שואל אותי.. אז השאלה הראשונה היא: האם אפשר לקרוא ספרים עם זה, וכיצד? השאלה השניה היא: האם אפשר להתקין תוכנות בלי שיהיה אינטרט בטאב עצמו (מה-PC הביתי), וכיצד? בינתיים אלא השאלות..

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. דיווח חדש מציג טאבלט חדש מבית סוני עם מפרט מפלצתי שיספק תחרות ל-Tab S Pro ול-iPad Pro (אם באמת יהיה כזה). האם מדובר בהצצה ראשונה לטאבלט העוצמתי ביותר בשוק, או שיש כאן משהו שהוא קצת יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/xperia-z4-tablet-ultra-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%95-%d7%a1%d7%aa%d7%9d-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%91/

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. העלתי סקירה/unboxing הנה לינק:

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מעוניינים במכונה ניידת צנועה וזולה במיוחד לגלישה ברשת? יוצריו של המיקרו-מחשב Pine64 מבטיחים לספק לכם צמד הצעות אשר ישאירו עודף מ-100 דולר לכתבה

17. האייפון 6 עושה סבב אצל כתבי הטכנולוגיה בעולם - פורסמו מבחני הביצועים והוא מפתיע לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%91%d7%94/

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. חברי הפורום שלום אני לא ממש מבין בתחום הזה, אז רציתי לשאול מהם הפרמטרים לפיהם יש לבחון מכשיר סמארטפון, ומאילו דברים יש להיזהר. אני ארשום כמה דברים שאני מכיר מעולם המחשבים, ואשמח אם תוסיפו עוד דברים ותסבירו לגביהם: מסך - ברור שהגודל חשוב, אבל האם יש עוד דברים צריך לקחת בחשבון? האם יש מסכים שרצוי להתרחק מהם? זיכרון - ברור שזה פרמטר חשוב וככל שיש יותר זה עדיף, אבל מהי הכמות המינימלית המומלצת היום? האם ניתן להוסיף זיכרון למכשירי סמארפון היום או שלכל מכשיר יש נפח זיכרון קבוע שנקבע במפעל? האם יש סוגי זיכרון שונים? מעבד - אני מניח שיש הרבה סוגי מעבדים למכשירים כאלה, אז איך בוחרים? הבנתי שיש היום גם מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה - האם באמת צריך ריבוי ליבות למכשיר כזה? הא…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי, לפני כמעט שנה החלפתי את ה E72 שלי ל N8 משומש-אך-חדש שקניתי במחיר מופקע (850 שקלים נראה לי). המוכר היה עובד לשעבר בפלאפון, למיטב הבנתי, ואני דיי בטוח שהוא סוג של גנב את המכשיר משם. הבנתי את זה כחודשיים אחרי שקניתי אותו בעקבות ביקור ביורוקום, אבל זה לא ממש קשור. היה ברור לי שהמכשיר הוא לא בדיוק החדיש ביותר, אך כן ציפיתי ליותר. התאכזתי מהאמינות הירודה של המכשיר: המון ריסטים, מתחמם בשיחה, המון ניתוקים עם גולן (אולי בגלל גולן, אולי בגלל המכשיר). כמו כן, הרמקול לא טוב כמו שחשבתי, המסך מאוד קטן בגלל היחס הרחב ואין שום קליינט נורמלי לפייסבוק. מה שכן ממש טוב במכשיר, זו כמובן המצלמה. אחלה מצלמה, תענוג להסתובב עם דבר כזה בכיס. מדי פעם אני "משחק" עם הרעיון להחליף את המכשיר. רק …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מחפשים סוללה חיצונית שכיף להסתובב איתה בכיס? ה-PV120 החדשה של ADATA היא בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-adata-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94-pv120-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by zvika.e,

חיפשתי באינטרנט ולא הבנתי כ"כ מה אני אמור לעשות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אחרי ההתעסקות עם האנשים האלה דרך ALIEXPRES אני כבר לא יודע אם בטוח לשלוח לשם את המכשיר. אני חושש מהם שהם לא יחזירו לי אותו. תיקון בארץ עולה קרוב ל500 ש"ח שזה מה שהשקעתי בו, ומאידך משלוח לסין עולה עש 70 ש"ח בדואר ישראל. מה כדאי לי לעשות? (חוץ מלא לקנות באליאקספרס שוב...) תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. סמסונג מציגה מסך AMOLED בלתי שביר. http://www.gsmarena.com/unbreakable_amoleds_coming_from_samsung_in_two_years-news-1825.php

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי נגן סנדיסק סטנדרטי של 2 ג"ב, והוספתי לו כרטיס זכרון ובו אלפי קבצי MP3, אך הוא תמיד נתקע באתחול. כשניסיתי למחוק קצת קבצים ולהפחית מהעומס, הוא הצליח לאתחל. עושה לי רושם שהוא מוגבל במס' הקבצים אותם הוא יכול להכיל. עם כל זה גם כשהוא עולה, מספר תיקיות הוא לא מראה. [הקבצים נמצאים בודאות בכרטיס הזכון נבדק גם במחשב וגם במכשיר פלאפון]. אודה למי שנתקל בבעיה או יודע על פתרון!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ori24,

שלום לכולם, החלטתי בסופו של דבר ללכת על האייפון 3 GS כי זה מספיק לי וראיתי שבEBAY אפשר להשיג כזה חדש בסביבות 1500 ש"ח עם 16GB זיכרון. יש לי כמה שאלות בנושא: האם בטוח וכדאי להזמין משם? האם אח"כ ניתן לפתוח אותו ברשת פלאפון? אני לוקח SIMFREE איך מתקינים לו אח"כ עברית? האם המכשיר הוא באמת חדש משם? אני דיי חדש בעסק לכן השאלות הם בהתאם תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.