עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by redead,

מה עדיף? הנקסוס אמור מתישהו להמכר גם באחת מהרשתות הסלולריות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by GuGuSH,

שלום אני מחפש GPS מ-DX, רצוי שיהיה עד 100$ מכיוון שמצאתי 2 מתחת ל-100$ והם נראים לי בסדר. אם תגידו שהם לא בסדר, ותמצאו משהו במחיר גבוה יותר, זה גם בסדר... אבל שתהיה הצדקה למחיר הגבוה. מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להתקין תוכנות GPS אחרות, למען האמת, Igo8. חשוב שיהיה BT ומשדר FM. (למען האמת, זה לא באמת חשוב.. אבל זה קיים ב-2 האופציות שראיתי, אז למה לא?) מסך - גדול יותר - טוב יותר. כמה חזק הרמקול יהיה זה לא נורא חשוב, אם יש BT ו-FM טרנסמיטר, אני אחבר את הפלאפון עם BT לGPS ואת ה-GPS לרכב עם הטרנסיטר. אין בעיה עם זה, נכון? בקיצור, משהו סטנדרטי... אני רק מחפש את ההמלצה שלכם כי אני מסונוור מכל האפשרויות... אפשרות 1: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23569 אפשרות 2: http://…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by slrr,

מדובר על הנוקיה N8 שיוצא החודש בארץ.... הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian^3... רציתי לדעת אם אפשר כש-Symbian^4 תצא אפשר יהיה לשדרג??

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ag43,

לאחר שהרגתי את הIPOD VIDEO שלי ששירת אותי נאמנה (עד שניסיתי להחליף לו בטריה ) אני מחפש נגן חדש. דרישות: 1. איכות מוזיקה גבוהה (יחובר לSHURE SE102 ובעתיד לאזניות טובות יותר). 2. נפח זכרון של 32 גיגה ומעלה, אבל מבוסס FLASH (יש כזה דבר?). 3. תמיכה בפורמט FLAC. 4.בטריה יעודית, אבל ניתנת להחלפה. זה כרגע מה שעולה לי בראש. תמיכה בוידאו לא חשובה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lev-27,

החלטתי לרכוש Sony Ericsson HAZEL שיחליף את נוקיה 6120 "קלאסיק" שמייסר אותי שלוש שנים. המכשיר שאני רוכש פתוח ועובד בתדרים הבאים: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 900 / 2100 HSDPA 2100 אני נמצא בסלקום. בעיקרון אני מכניס את ה-Sim שלי והמכשיר מתחיל לעבוד, נכון? המוכר כתב שהמכשיר מגיע עם אנגלית ואם מעוניינים בשפות אחרות צריך לשלוח מייל. אפשר להתקין עברית לבד? (כלומר חינם בלי כאב ראש) אני פשוט לא רוצה שיפתחו את האריזה. לא סומך על סינים לא משנה כמה ביקורות טובות יש להם. בנוגע למיסים המוכר כותב שהוא "יוזיל" את עלות המכשיר כדי שאשלם פחות מיסים. עד כמה בטוח להוריד כדי שלא יחשדו במכס? כדי לשחרר את המכשיר אצטרך לנסוע למכס או המכשיר יגיע לסניף הדואר הקרוב לבית ושם אשלם …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by LazyCat,

זהו לא סוד שחברינו ב- XDA עומלים קשות על המרת מערכת האנדרואיד ל- HD2, ונכון לעכשיו כמעט השלימו את המשימה. http://htc-linux.org/wiki/index.php?title=Leo/Status העדויות מהשטח גורסות כי המכשיר עובד הרבה יותר מהר וחלק עם אנדרואיד 2.2 (AKA Froyo) מאשר עם WM6.X http://www.youtube.com/watch?v=TqQAm1oM9hY אנדרואיד 2.2 כבר בא עם תמיכה בעברית, וכל מה שצריך זה להוריד מקלדת בעברית מהמרקט שלו. אני בד"כ ראשון לבדוק את הדברים הללו, אך כרגע עוד אין אפשרות להתקין רום אנדרואיד במקום WM6.X או אופציה של Dual boot. כשמפעילים את האנדרואיד מהמכשיר הוא סוגר בברוטליות את ה- WM6.X וזהו מצב שעלול לגרום לאיבוד מידע (כבר התלוננו הרבה משתמשים לגבי הנושא) אצלי המכשיר משופצר ועובד מצויין, בנוסף יש בו המ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, ידידה שלי נמצאת בארה"ב ואין לי פלאפון, אז אני צריך פלאפון חדש, שקלתי ללכת על סמארטפון, ולאחר מחקר נסגרתי על 2 דגמים - SGS או HTC Desire אבל לאחר ברור יותר מעמיק הבנתי שבשניהם יש בעיה מאוד קריטית לי במידה ואני רוכש טלפון כזה, אם אני קונה Smartphone יהיו לו שני שימושים עיקריים 1-GPS ו2-SKYPE הבנתי שהGPS של הSGS תקול ושאמורים לפרסם לזה (אולי) שיפור בספטמבר (שאולי יעבוד) , אני מעדיף לא להתעסק עם זה, כי הGPS זה אחד הסיבות העיקריות לזה שאני קונה טלפון כזה. ןבHTC-D אין מצלמה קדמית כלומר SKYPE לא יעבוד כמו שצריך..(שלא נדבר על זה שזמן הסוללה שלו על הפנים, שזה גם דבר שמאוד חשוב לי) אני שוקל אפילו לקנות עכשיו טלפון זול זמני עד שיצאו דגמים חדשים..... אבל הבעיה בזה זה שאני נמצא …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. ^ האם כשאני לוחץ על "כיבוי" פעם אחת ואז על "לא מכוון" מונע קרינה באופן אבסולוטי? ההודעה בנוגע לקרינה בסלולר מדגם נוקיה E72. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אהלן אני מחפש המלצה לאוזניית בלטות' שתתמוך בשני מכשירים בו זמנית רצוי שיהיה לה גם צג שמראה מי מתקשר תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, האם GPS שנקנה בארץ יתאים לשימוש בחו"ל (אני מניח שכן) ? האם יש לבצע עדכון תוכנה והאם זה יעלה כסף ? על איזה GPS זול אך סביר מבחינת התפקוד אתם ממליצים ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי כבר את הSONY (מיושן לעומת הסאנדיסק סנסה קליפ והפיוז- מתחילת 2008 בשוק) אך אין לי את הכבל שלו.. ואפרופו הכבל, מאיפה ניתן להשיג את הכבל שלו? יש לו חיבור מיוחד.. מה ההבדלים ביניהם? איזה נגן הוא הטוב ביותר? במה זה מתבטא? SanDisk Sansa Clip Plus SanDisk Sansa Fuze Sony Walkman NWZ-A726 http://reviews.cnet.com/mp3-players/sony-walkman-nwz-a726/4505-6490_7-32897825.html

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by AlphaAndOmega,

אהלן, ראיתי שכמה אנשים הזמינו פה מclove ורציתי לשאול שאלה קטנה: האם המכס הוא על המחיר של המכשיר בלבד ,או על המכשיר+המשלוח? לדוגמה,desire hd עולה 399 פאונד והמשלוח עולה 24 פאונד ,אז האם המחיר הסופי יהיה 399*1.33 + 24 או (399+24)*1.33 תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ה-WM7 ממש בפתח, מכשירים מתחילים לצוץ וסקירה נרחבת על המערכת עצמה ניתן למצוא כאן : http://www.gsmarena.com/windows_phone_7-review-521.php האם אתם רואים אותה כאופציה למערכת הסלולארית הבאה שלכם ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט). המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום). מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. החלטתי לפתוח ת'רד קצר (או פחות קצר, מה שיצא בסופו של דבר) בנוגע לבעית הסוללה באייפון 4. משימוש של 3+ חודשים כבר, רציתי לחלוק איתכם פטנט נהדר (ובעצם לא פטנט, סתם משהו מתחת לאף שחבל שאפל לא מיידעים את המשתמש הממוצע אליו יותר ויוצרים תדמית גרועה למכשיר עצמו) לפיתרון בעית חיי הסוללה של האייפון... במיוחד האייפון 4. יש כל מיני קולות של משתמשים שנוגעים לחיי הסוללה, שהיא נגמרת זמן קצר יחסית. ובתכלס זה הדבר הראשון שנתקלתי בו עם האייפון. הסוללה הייתה נגמרת 3 שעות אחרי טעינה מלאה ובערך 6-7 שעות בהמתנה. היה קצת סיוט איתו בהתחלה. אבל משוטטות קצרה בהגדרות ובניסיון להבין מה המשמעות של כל דבר אפשר בקלות לפתור את הבעיה. הפיתרון הכי משמעותי לחיי הסוללה- לכבות בהגדרות את "עדכונים", שעס…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by digitalseeker,

יש בצד ימין במקלדת ג'וסטיק שנראה שהוא יכול לבצע סריקה לטביעת אצבע ? האם זה נכון ? ואם כן איך משתמשים בו ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by m1ke,

זה היה מצחיק כשהכנסנו אותם לבלנדר... אבל זה?! אני כמעט בוכה פה! תרבות בזבזנית!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by stingeR-,

אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות סמארטפון איכותי וטוב, מכיוון שממש אין לי זמן לשבת על זה אין לי שמץ מה היתרונות של כל אחד ומה כל אחד נותן, את האמת ? זה גם לא כזה משנה לא, לא משנה לי אם זה אנרואיד או לא, משנה לי שתהיה לי אפשרות להתקין עליו WAZE או כל תוכנת GPS נורמאלית, שהוא יהיה מאוד מהיר, עם מסך גדול וכ'ו. זה יכול להיות אייפון, זה יכול להיות כל מכשיר מבוסס אנדרואיד.. אני רק רוצה לגרום לו לפעול עם הסים שלי עוד לפני שאני חוזר לארץ(יש עלי לאפטופ ככה שאם צריך לעשות קינפוג מסויים אין בעיה) אה ועוד דבר, אני גם אשמח לדעת איפה לקנות אני בניו יורק רוב הזמן, אז עדיף שהחנות תהיה בניו יורק עריכה : יש לי אפשרות לקנות את האייפון 4 מאפל סטור ב650 דולר, כמובן שעדיין אין לי אפשרו…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני מחפש משהו שכבר כנראה לא קיים בימינו, טלפון שהוא כשמו - טלפון, בשבילי זה אומר קטן, סוללה שתחזיק לי יותר מהיומיים שהטלפון שלי עכשיו נותן לי, וחשוב לי גם שתהיה מצלמה יותר איכותית מה-5800 שיש לי כרגע. כמובן שאני מעדיף שיהיה בלי מסך מגע. יש דבר כזה עדיין? התקציב הוא 1000 אבל אני מוכן לחרוג (אפילו עד פי 2) אם תשכנעו אותי שזה כדאי...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by omrij,

http://www.engadget.com/2010/11/30/samsung-releases-gps-restore-app-for-captivate-and-other-galax/ בדיחה עצובה :s05:

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מציב רף חדש של ביצועים? http://www.engadget.com/lg-star/preview

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הם הולכים לספק הכל, החל משיחות, SMSים, שירותי אינטרנט וכו' - כשלפי מה שרשום עולה כי רק השיחות וה-SMSים יהיו תכלס על גבי רשת פלאפון. הקידומת שלהם הולכת להיות 055-33XXXXX. מאחל להם ולשאר המפעילים בהצלחה, אנחנו כצרכנים רק נרוויח - זה בטוח. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1771405&m=1&mid=106107

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי, אני בעל המכשיר הזה כבר שנתיים ויותר, ושמתי לב שאיזה פעם פעמיים בשנה המכשיר פשוט מחליט לו יום בהיר אחד שהוא מוחק לי את כל השירים ופשטו עושה פירמוט לעצמו. כמו היום בבוקר נסיעה של שעה וחצי ואני חושב לעצמי איזה כיף, קצת מוזיקה רגועה (טראקים והאוסים ב 7 בבוקר) מדליק ת'מכשיר והנה...ריק משירים. יום לפני זה המכשיר עבד בסדר גמור כיביתי רגיל ע"י לחיצה על המשולש של ההפעלה בדיוק כמו שאני עושה בשנתיים האחרונות... מישהו מכיר את התופעה המוזרה של המכשיר הזה? הוא לא נפל, לא כלום. עצבים...וזו כבר פעם שניה או שלישית.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מחפש מתנה לחבר לשנה החדשה מצאתי את הטלפון הזה שנראה לי ממש מציאה יש לו: מעבד 360 מגה הרץ לא מהיר אך גם לא איטי מידי... יש GPS (מה שהוא במיוחד חייב לטיולים עם אופיים), כניסה 3.5 מ"מ, וינדוס מוביל, WIFI, 4 גיגה זיכרון פנימי. והכול תמורת 68$ בלבד ממש מציאה במונחים של DX הבעיה אני לא יודע איך האתר אמין לא וכו... הכי חשוב האם אילו הן התכונות האמיתיות של המכשיר? כי אין לו עברית מובנה ובמקרה שזה לא יהיה וינדוס מוביל נדפקנו כי אי אפשר יהיה להתקין עברית (הוא ממש איש מערות באנגלית)

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים