עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מה ההמלצות? אנא פרטו

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי, אני רוצה לקנות Power Bank על מנת שאוכל להטעין באמצעותו LG G2. יש המון סוגים ואני אשמח לקבל המלצות. כבר קיבלתי המלצה אחת: Xiaomi power bank 10,400 mah תודה לעוזרים !

3. Started by simla101,

אממ אבא שלי מקבל דרך איזה מקום פלאפונים והמחיר ממש נמוך הבעיה הגדולה היא שהפלאפונים שלהם הם בינוניים למדי...ואני לא ממש מכיר אותם... אז חוו את דעתכם: סמסונג Z500 מוטורולה V6 נוקיה 6233 סוני אריקון K610 אותו אני פחות או יותר מכיר אלו היחידים שנראו לי נורמאליים... לי חשוב בעיקר שאני אוכל לשים עליו משחקים כדי שלא ישעמם לי בשיעורים באוניברסיטה ושהמצלמה שלו תצלם דברים שאפשר לזהות לאחר מכן... (אני לא מצפה לקבל ת'מצלמה של ה-K800) אני בעיקר מתלבט בין ה6233 שאותו אני לא מכיר בכלל לבין ה-V6 שאני מכיר אבל לא יודע איך המצלמה שלו כ"כ כל הרמקולים MP3 וכולי לא מעניין'תי במיוחד

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. נציגי השירות שלהם הפנו אותי לגני התערוכה לחנות הסלולאר החדשה שלהם אבל שלחו לי גם את המיניסייט החדש של פלאפון למי שעוד לא ראה , זה בהשראת הפרסומת הזאת שרצה עכשיו בטלוויזיה http://tinyurl.com/c6tcov ----------------------- מובטל מובטל מובטל

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ori24,

שלום לכולם, החלטתי בסופו של דבר ללכת על האייפון 3 GS כי זה מספיק לי וראיתי שבEBAY אפשר להשיג כזה חדש בסביבות 1500 ש"ח עם 16GB זיכרון. יש לי כמה שאלות בנושא: האם בטוח וכדאי להזמין משם? האם אח"כ ניתן לפתוח אותו ברשת פלאפון? אני לוקח SIMFREE איך מתקינים לו אח"כ עברית? האם המכשיר הוא באמת חדש משם? אני דיי חדש בעסק לכן השאלות הם בהתאם תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by liav12,

שלום, אני משתמש כבר כמה חודשים במגן מסך מחברת Martin Fields, שהומלץ לי באתרים אחרים ועל פי בדיקות באינטרנט, מה שבאמת חבל שלא בדקתי את כל הביקורות עליו...המגן מסך לאחר כחודש התברר כאכזבה אחת גדולה, נשרט בקלות יתרה מכל דבר, אפילו הכנסה אל הכיס שרטה את כל המסך, שום דבר ממה שמראים בסרטון כנגד שריטות לא אמיתי, או שמדובר בפאק בייצור או באיכות גרועה. הכי כואב המחיר - 20 דולר למגן מסך שבמילים פשוטות..בשבילי עלוב. כרגע אני מסתכל על מגינים אחרים ומתלבט מה להזמין, ראיתי מגיני מסך מחברות שונות ורציתי את עצת המבינים במגיני מסך למכשירי מגע. מה שהכי מושך לי את העיניים הוא המגן הנ"ל Clear Coat http://www.clear-coat.com/product.php?productid=509&cat=42&page=1 נראה איכותי בצו…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a6%d7%9e%d7%a6%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. אלה הדרישות: [table][tr][td] דפדפן. מייקרוסופט אופיס PPT DOC XLS כולל צפייה ועריכה[/t]- mobile-office-basics such as email + CRMתאימות E DRAWING ADOBE READER AND FLASH OUTLOOK EMAIL SYNC מערכת הפעלה המאפשרת BOOT מיידי נגן וידאו שיריץ כל פורמט חומרה מסך ~"10 רזולוציה מינימום1024*768 בהירות גבוהה ללא HDD רק SDD מינימום 64GB WLAN USB *2 זמן סוללה קריטי מאוד חשוב שיהיה זמן רב תחת עבודה עם PPT EMAIL וידאו וגלישה Bluetooth רמקולים +אוזניות יציאת וידאו HDMI או VGA דברים שנחמד אם יהיה אבל לא קריטי קורא כרטיסים GPS 3G WEBCAM [table][tr][td][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by tal09,

זוהי הודעה ששלחתי לאימייל תמיכה של גולן טלקום: שלום רב, ברצלוני להצטרף כלקוח בחברתכם תחת החבילה הקלה של 9.99₪ לחודש, אך לפני כן ארצה לברר בפניכם מספר פרטים: * ברשותי מכשיר סלולרי מדגם Sony Ericsson W205 דור 2G, http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w205-2774.html הבנתי שבהרבה חברות יש דרישה למכשיר מדור שלישי ומעלה. האם אוכל להתחבר אליכם באמצעות מכשיר זה שהוא לא דור שלישי? * מעוניין לדעת מי החברה המארחת שלכם (פלאפון/אורנג'/אחר...), זאת על מנת שאדע אם קליטתי באזור הבית תהיה טובה. * במידה ואחליט לבחור אצלכם מספר טלפון חדש, האם במסגרת השירות שלכם אתם תנתקו אותי מהחברה הישנה? בנוסף, אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על החברה והאם הקליטה תהיה טובה עם המכשיר שהצגתי למעלה עם 900/1800 GS…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכם, מבקש המלצה על הטאבלט והסטרימר הטובים ביותר כיום בשוק שעונים על שני צרכים: 1. התחברות למקרן נייד רגיל עם חיבורי VGA, כך שאוכל להציג על מסך המקרן את המופיע על מסך הטאבלט מבלי שהטאבלט יהיה מחובר בכבל לאנשהו. 2. שהטאבלט והסטרימר יאפשרו באיכות הגבוהה ביותר (בלי להיתקע) הצגת תכנים מאתר אליו אני נכנס דרך גוגל כרום. -הערה- הבחירה הראשונה שלי היתה לרכוש אייפד ואפל TV, אך הביקורות על אפל TV היו כל כל לא מחמיאות שהחלטתי לוותר, ועכשיו אין לי מושג מה לבחור מתוך כל שפע האנדרואידים והסטרימרים. שאלה נוספת- אני מתכנן לרכוש עוד 4 מכשירי טאבלט שונים נוספים ומבקש את המלצתכם. התכונה החשובה ביותר שנדרשת מהם- גלישה חלקה וזורמת ברשת האינטרנט. אשמח לקבל המלצה ספציפית על 4 המכשירים.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. בכל מיקרה יש לי פלאפון סוף סוף[אחרי כימעט חודש+] הביאו לי את הפלאפון הזה [שירותים כימיים230V] מה הוא שווה? אמרו לי להיטעין אותו 24 שעות מזה החרטא הזה?: זה אמיתי? בימנו?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מחפש מתנה לחבר לשנה החדשה מצאתי את הטלפון הזה שנראה לי ממש מציאה יש לו: מעבד 360 מגה הרץ לא מהיר אך גם לא איטי מידי... יש GPS (מה שהוא במיוחד חייב לטיולים עם אופיים), כניסה 3.5 מ"מ, וינדוס מוביל, WIFI, 4 גיגה זיכרון פנימי. והכול תמורת 68$ בלבד ממש מציאה במונחים של DX הבעיה אני לא יודע איך האתר אמין לא וכו... הכי חשוב האם אילו הן התכונות האמיתיות של המכשיר? כי אין לו עברית מובנה ובמקרה שזה לא יהיה וינדוס מוביל נדפקנו כי אי אפשר יהיה להתקין עברית (הוא ממש איש מערות באנגלית)

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by integral,

זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מעוניינים במכונה ניידת צנועה וזולה במיוחד לגלישה ברשת? יוצריו של המיקרו-מחשב Pine64 מבטיחים לספק לכם צמד הצעות אשר ישאירו עודף מ-100 דולר לכתבה

15. אחרי ההתעסקות עם האנשים האלה דרך ALIEXPRES אני כבר לא יודע אם בטוח לשלוח לשם את המכשיר. אני חושש מהם שהם לא יחזירו לי אותו. תיקון בארץ עולה קרוב ל500 ש"ח שזה מה שהשקעתי בו, ומאידך משלוח לסין עולה עש 70 ש"ח בדואר ישראל. מה כדאי לי לעשות? (חוץ מלא לקנות באליאקספרס שוב...) תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ConRoe X Fire,

הם יש מכשירים אחרים שדומים לאייפד שניתן להשיג בארץ כיום? האם כדאי לחכות לירידת מחירים של האייפד? האם זה יהיה בכלל בקרוב? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Ido.G,

היי, לפני כמעט שנה החלפתי את ה E72 שלי ל N8 משומש-אך-חדש שקניתי במחיר מופקע (850 שקלים נראה לי). המוכר היה עובד לשעבר בפלאפון, למיטב הבנתי, ואני דיי בטוח שהוא סוג של גנב את המכשיר משם. הבנתי את זה כחודשיים אחרי שקניתי אותו בעקבות ביקור ביורוקום, אבל זה לא ממש קשור. היה ברור לי שהמכשיר הוא לא בדיוק החדיש ביותר, אך כן ציפיתי ליותר. התאכזתי מהאמינות הירודה של המכשיר: המון ריסטים, מתחמם בשיחה, המון ניתוקים עם גולן (אולי בגלל גולן, אולי בגלל המכשיר). כמו כן, הרמקול לא טוב כמו שחשבתי, המסך מאוד קטן בגלל היחס הרחב ואין שום קליינט נורמלי לפייסבוק. מה שכן ממש טוב במכשיר, זו כמובן המצלמה. אחלה מצלמה, תענוג להסתובב עם דבר כזה בכיס. מדי פעם אני "משחק" עם הרעיון להחליף את המכשיר. רק …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, אשמח לשמוע מנסיונכם: 1. אתרי אינטרנט טובים להזמין מהם גלקסי S3 לכתובת בארה"ב 2. האם ניתן להזמין יותר ממכשיר אחד בבת אחת? תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by guyby,

אני מעוניין לקנות טאבלט (IPAD או כל אחד אחר) או מחשב נייד. העולם מתקדם והנוחות של מכשיר מגע זה מצויין, אבל אני מנסה לחשוב על עוד שימושים לטאבלט ולא מוצא. אני צריך לדוגמא עבודה על יישומי אופיס, חיבור המכשיר לטלויזיה ע"י HDMI, צפיה בסרטים ןכמובן גלישה באינטרנט. השאלה אם כדאי להשקיע בלפטופ שאני מעריך שיחזיק שנתיים שלוש גג או לרכוש טאבלט, אם הוא מספיק לשימושים אלו?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר תמונות ממכשיר כשר סמסונג A777, למכשיר כשר סמסונג M1310D, מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה ואיך, בתודה מראש לכל העוזרים אופיר.

21. Started by Bose,

מישהו אולי יודע איך משנים כותרת ב-K750? למעלה כתוב לי בגדול ORANGE IL וקצת למטה כתוב ביותר קטן orange וזה פשוט הורס את הטפט וגם סתם מעצבן כל הפרסומות הללו. יש אפשרות לשנות כותרת אחת או אפילו את שניהם? חרשתי את התפריטים ולא מצאתי. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by The Ball,

אני מחפש פלאפון חדש, והגעתי למסקנה שאני לא מבין בתחום הזה בכלל.. הבנתי שיש מספר אפשרויות של סוגים, דור 3, דור 2.5, דור 2. מה ההבדל בין כל אחד מהדורות האלו? הדבר היחיד שהבנתי פחות או יותר זה שבדור שלישי אפשר לדבר עם וידאו ולראות את הצד השני, זה נכון? אם זה ככה אני לא צריך את האופציה הזאת, איזה מכשירים מומלצים יש לשאר הדורות (2, 2.5)?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט). המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום). מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by sbelker,

במצלמה כשלוחצים על כפתור הצילום מתקבלת הודעה " יישום המצלמה נסגר בשל היעדר מודול מצלמה " משהוא נתקל בזה, אני אשמח עם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אהלן קניתי לפני כמעט שנתיים את X5L. יש לציין שאני ממש מרוצה ממנו..במיוחד מהמערכת הפעלה שלו פה ושם אני רואה דיבורים על רוקבוקס ורציתי לדעת אם מומלץ להתקין את המערכת הזאת...בעיקר בגלל שהיא תומכת בעברית...וזה חסר שאין עברית בנגן ואמרו לי שיש גם משחקים וכאלה...זה נכון? בתכלס מה ההבדל?וזה לא מסוכן למכשיר ? תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.