עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eliom,

שלום רב. האם יש אופצייה להתקין על טאבלט אנודראיד.מערכת הפעלה windows.? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אחרי סמסונג, כעת גם חברת SK Hynix מוכנה לספק לשוק זכרונות LPDDR4 מתקדמים מאוד לכתבה

3. אחרי ה-DxO One וה-QX100 של סוני, יש מתחרה חדש בשוק ה\'להפוך את הסמארטפון למצלמה חצי מקצועית\', הפעם מבית Olympus לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-olympus-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%99%d7%a5-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Demagh,

היי, אני רוצה לקנות Hotspot סלולארי נייד לשימוש בטיולים בחו"ל, כזה ששמים בו כרטיס סים והוא עושה WiFi מהרשת הסלולרית. זה נוח כי בד"כ אני טס עם חברה שלי וככה יותר קל לחבר 2 פלאפונים לאינטרנט, פלוס זה חוסך לפלאפון סוללה. יש משהו מומלץ? האם הדגמים הסיניים של המכשירים האלה תופסים תדרים "של המערב"? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by arkadi_s,

אהלן , אני כבר זמן מה מחפש לקנות טאבלט ואני עדיין נמצא בהתלבטות לגבי איזה טאבלט לרכוש , אולי הפעם יכוונו אותי ואני אסגר על עצמי. ההתלבטות מתחילה כמובן ממערכת ההפעלה , אם עדיף אנדרואיד IOS או בכלל ויינדוס rt . השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים/סדרות , הרבה גלישה /קריאה / סרטונים. בכל מה שנוגע לטאבלט עדיף מערכת סגורה או פתוחה לשימושים שלי ? ולגבי מערכת הווינדוס אין עליה בנתיים הרבה פרטים אבל אני מניח שהיא בעייתי תכי לא פותחו עדיין שום אפלקציות ואף אחד באמת לא יודע להגיד איך היא , או שאנ טועה ? ההתלבטות שלי היא בין טאבלטים הבאים : Transformer Pad של אסוס מבוסס האנדרואיד , זה הייתה הבחירה הראשונה שלי , טאבלט עם חומרה חזקה במחיר משתלם. אבל אז באו טאבלטים חדשים ושמתי עין…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אהלן קניתי לפני כמעט שנתיים את X5L. יש לציין שאני ממש מרוצה ממנו..במיוחד מהמערכת הפעלה שלו פה ושם אני רואה דיבורים על רוקבוקס ורציתי לדעת אם מומלץ להתקין את המערכת הזאת...בעיקר בגלל שהיא תומכת בעברית...וזה חסר שאין עברית בנגן ואמרו לי שיש גם משחקים וכאלה...זה נכון? בתכלס מה ההבדל?וזה לא מסוכן למכשיר ? תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

אני יכול לבחור בין שני המכשירים הנ"ל, יש לי אופציה רק למכשירים האלה, שניהם ברשת פלאפון. מה עדיף? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by erezo,

רכשתי השבוע את מכשיר ה G2 של LG במחיר מבצע. קראתי עליו רבות בפורום הזה וגם ב iandroid.co.il לפני הקנייה. יש לי שאלה לגביו: בפורם השני היה כתוב שלכמות די גדולה של אנשים שקנו אותו חווים בעיות עם קליטת ה GPS שלו והתברר שמדובר בתקלה בייצור המכשיר, מגעים של האנטנות רופפים ומציגים שם פתרון של לשים נייר בתחתית הגב של האנטנות אחרי הפתיחה שלו. השאלה שלי היא איך אני אוכל לדעת כעת אם המכשיר שאני מקבל כבר לא אמור לסבול מבעיה דומה של מגעים באנטנות? איפה בודקים את תאריך הייצור של המוצר? ועם איזה גרסת תוכנה אני אמור לקבל אותו? בסקירות המקצועיות שקראתי עליו באתרים אחרים טרם הרכישה לא היה מצוין שישנה בעיה כזו. רכשתי אותו ישירות מרונלייט דרך אתר hitechzone של עובדי הייטק עם אחריות …

9. הדגם החדש של סמסונג מושק, ולמרות הסתייגויות קלות, המבקרים ברשת מרעיפים את מיטב שבחיהם על יופיו ויכולותיו המרשימות של הדור העדכני של ה-Galaxy לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a7%d7%95/

10. שלום, התמזל מזלי והילד החמוד שלי בן השנה שבר לי את ה S4 הישן והטוב שלי. התכוונתי להשתמש ב S4 עד שהוא ימות מסיבה כזו או אחרת כי השימוש שלי בסמארטפון הוא בסיסי לחלוטין והוא גלישה בקרום, וואטסאפ, שמיעת מוסיקה, קריאת מילים , ווייז, וכמובן שיחות טלפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח כולל מע"מ וכנראה שאני לא אסע לאילת בזמן הקרוב. למרות המחיר השימוש שלי כל כך בסיסי שאני שואל את עצמי אם לא כדי להשקיע הרבה פחות. אני אשמח להשקיע פחות אבל אני לא יודע אם הדרישות שלי מטלפון כפי שאציין למטה יכולים להתממש במחיר של כמה מאות שקלים למשל. הדברים שחשובים לי בטלפון הם: 1. מסך בהיר וברור לקריאה גם בשמש. כאמור, אני בעיקר במילים ווואטסאפ. 2. אני כמובן אשמח…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אלה הדרישות: [table][tr][td] דפדפן. מייקרוסופט אופיס PPT DOC XLS כולל צפייה ועריכה[/t]- mobile-office-basics such as email + CRMתאימות E DRAWING ADOBE READER AND FLASH OUTLOOK EMAIL SYNC מערכת הפעלה המאפשרת BOOT מיידי נגן וידאו שיריץ כל פורמט חומרה מסך ~"10 רזולוציה מינימום1024*768 בהירות גבוהה ללא HDD רק SDD מינימום 64GB WLAN USB *2 זמן סוללה קריטי מאוד חשוב שיהיה זמן רב תחת עבודה עם PPT EMAIL וידאו וגלישה Bluetooth רמקולים +אוזניות יציאת וידאו HDMI או VGA דברים שנחמד אם יהיה אבל לא קריטי קורא כרטיסים GPS 3G WEBCAM [table][tr][td][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אז אחרי שקצת לפני פחות משנה הזמנתי לארץ את המכשיר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482399.msg4126949#msg4126949 היום אספתי מסניף הדואר את המכשיר ה huawei X3 החדש. קצת על המכשיר: מריץ אנדרואיד 2.3 מעבד 600MHZ מסך 3.2 אינץ מהתרשמות ראשונית של כמה שעות (בעיקר הורדת תוכנות וסנכרון) המכשיר מעולה למחירו. לאלה שהעברית חשובה להם - יש תמיכה מלאה בתפריט בעברית ישר מהקופסא(לפחות אצלי יש - תראו תמונות) רק צריך להתקין מקלדת. מה המחיר של הסלולרי הזה? באירופה ניתן למצוא אותו ב100 יורו בגרמניה ופורטוגל. אני הזמנתי את המכשיר ישירות מסין ויצא לי יותר קצת יותר מ550 ש"ח(עבר את המכס) כאשר המכשיר פתוח לכל הרשתות. אני לא חושב שבטווח המחירים הזה יש בכלל משהו שמתקרב …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. נציגי השירות שלהם הפנו אותי לגני התערוכה לחנות הסלולאר החדשה שלהם אבל שלחו לי גם את המיניסייט החדש של פלאפון למי שעוד לא ראה , זה בהשראת הפרסומת הזאת שרצה עכשיו בטלוויזיה http://tinyurl.com/c6tcov ----------------------- מובטל מובטל מובטל

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Snake_Eater,

השעון החכם של מוטורולה נחטף כמו לחמניות חמות לכתבה: http://hwzone.co.il/moto-360-%d7%90%d7%96%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ToMeRv32,

אני מחפש אפליקציה שתאפשר לי להשתלט על המחשב מרחוק. אני יודע שיש הרבה כאלו, אבל אני מחפש את המומלצת ביותר.. Team Viewer מרגישה לי מאוד איטית ואני לא יודע למה (גם כשאני גולש בבית, אינטרנט 10MB). תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. חברי הפורום שלום אני לא ממש מבין בתחום הזה, אז רציתי לשאול מהם הפרמטרים לפיהם יש לבחון מכשיר סמארטפון, ומאילו דברים יש להיזהר. אני ארשום כמה דברים שאני מכיר מעולם המחשבים, ואשמח אם תוסיפו עוד דברים ותסבירו לגביהם: מסך - ברור שהגודל חשוב, אבל האם יש עוד דברים צריך לקחת בחשבון? האם יש מסכים שרצוי להתרחק מהם? זיכרון - ברור שזה פרמטר חשוב וככל שיש יותר זה עדיף, אבל מהי הכמות המינימלית המומלצת היום? האם ניתן להוסיף זיכרון למכשירי סמארפון היום או שלכל מכשיר יש נפח זיכרון קבוע שנקבע במפעל? האם יש סוגי זיכרון שונים? מעבד - אני מניח שיש הרבה סוגי מעבדים למכשירים כאלה, אז איך בוחרים? הבנתי שיש היום גם מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה - האם באמת צריך ריבוי ליבות למכשיר כזה? הא…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכם, מבקש המלצה על הטאבלט והסטרימר הטובים ביותר כיום בשוק שעונים על שני צרכים: 1. התחברות למקרן נייד רגיל עם חיבורי VGA, כך שאוכל להציג על מסך המקרן את המופיע על מסך הטאבלט מבלי שהטאבלט יהיה מחובר בכבל לאנשהו. 2. שהטאבלט והסטרימר יאפשרו באיכות הגבוהה ביותר (בלי להיתקע) הצגת תכנים מאתר אליו אני נכנס דרך גוגל כרום. -הערה- הבחירה הראשונה שלי היתה לרכוש אייפד ואפל TV, אך הביקורות על אפל TV היו כל כל לא מחמיאות שהחלטתי לוותר, ועכשיו אין לי מושג מה לבחור מתוך כל שפע האנדרואידים והסטרימרים. שאלה נוספת- אני מתכנן לרכוש עוד 4 מכשירי טאבלט שונים נוספים ומבקש את המלצתכם. התכונה החשובה ביותר שנדרשת מהם- גלישה חלקה וזורמת ברשת האינטרנט. אשמח לקבל המלצה ספציפית על 4 המכשירים.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by liav12,

שלום, אני משתמש כבר כמה חודשים במגן מסך מחברת Martin Fields, שהומלץ לי באתרים אחרים ועל פי בדיקות באינטרנט, מה שבאמת חבל שלא בדקתי את כל הביקורות עליו...המגן מסך לאחר כחודש התברר כאכזבה אחת גדולה, נשרט בקלות יתרה מכל דבר, אפילו הכנסה אל הכיס שרטה את כל המסך, שום דבר ממה שמראים בסרטון כנגד שריטות לא אמיתי, או שמדובר בפאק בייצור או באיכות גרועה. הכי כואב המחיר - 20 דולר למגן מסך שבמילים פשוטות..בשבילי עלוב. כרגע אני מסתכל על מגינים אחרים ומתלבט מה להזמין, ראיתי מגיני מסך מחברות שונות ורציתי את עצת המבינים במגיני מסך למכשירי מגע. מה שהכי מושך לי את העיניים הוא המגן הנ"ל Clear Coat http://www.clear-coat.com/product.php?productid=509&cat=42&page=1 נראה איכותי בצו…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by dovik,

קיבלתי במתנה טאבלט מסוג Helios Tab של MAG 7 אינצ'. כמו שהבנתי, זה לא מכשיר משהו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.. זה הטאב הראשון שלי, ואיני יודע מה אפשר לעשות אתו. הייתי מעדיף קורא ספרים, אבל מי שואל אותי.. אז השאלה הראשונה היא: האם אפשר לקרוא ספרים עם זה, וכיצד? השאלה השניה היא: האם אפשר להתקין תוכנות בלי שיהיה אינטרט בטאב עצמו (מה-PC הביתי), וכיצד? בינתיים אלא השאלות..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. מעוניינים במכונה ניידת צנועה וזולה במיוחד לגלישה ברשת? יוצריו של המיקרו-מחשב Pine64 מבטיחים לספק לכם צמד הצעות אשר ישאירו עודף מ-100 דולר לכתבה

21. Started by ConRoe X Fire,

הם יש מכשירים אחרים שדומים לאייפד שניתן להשיג בארץ כיום? האם כדאי לחכות לירידת מחירים של האייפד? האם זה יהיה בכלל בקרוב? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני מתכוון לרכוש טלפון אלחוטי חדיש(פנסוניק כמובן,עם שלוחות) שכוללת תכונת קישוריות Bluetooth מובנת. הדגמים האלו אינם מיובאים עדיין לארץ(כרגיל..). מצורף לינק למכשיר המדובר: http://www.ebay.com/itm/Panasonic-KX-TG ... 5d3298b542 יש לי מספר כמה שאלות לפני שאני מבצע את הרכישה: 1.כמה מכס אני אמור לשלם על טלפון אלחוטי ? האם בנוסף גם 16% מע"מ? האם המיסוי כולל את מחיר המשלוח? האם קיים תשלום נוסף מעבר לזה לדואר ישראל? אם נניח מחיר המוצר הוא 116 דולר ומשלוחה 50 דולר-מה סה"כ המיסים שאני אמור לשלם על המוצר עד פתח הבית? 2.תסלחו לי על הבורות-האם כיום יש בעייה לייבא לארץ טלפון אלחוטי 1.9GHz ? 3.מדובר על אריזה דיי גדולה של המוצר,ובכל זאת,אם אני אנסה את מזלי בכך שבמכס "יפספסו" את …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. דיווח חדש מציג טאבלט חדש מבית סוני עם מפרט מפלצתי שיספק תחרות ל-Tab S Pro ול-iPad Pro (אם באמת יהיה כזה). האם מדובר בהצצה ראשונה לטאבלט העוצמתי ביותר בשוק, או שיש כאן משהו שהוא קצת יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/xperia-z4-tablet-ultra-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%95-%d7%a1%d7%aa%d7%9d-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%91/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות טאבלט, והגעתי למסקנה שהוא יהיה אחד מהשלושה שבכותרת אני נוטה ללכת לכיוון ה LG, בגלל שהוא קיבל ביקורות טובות וגם המחיר המשתלם (1200 באילת). אני יודע שהנקסוס 10 והאייפד הם יותר טובים, אבל הפער במחיר הוא כמעט 1000 שקל לגרסת ה 32GB (אלא אם אני מצליח לארגן שמישהו יביא לי את הנקסוס 10 מחו"ל). הדבר היחיד שמדאיג אותי ב LG זה הגודל שלו. האם 8.3 זו גודל מספיק לטאבלט? המסך לא ירגיש לי קטן מדי? בנוסף אני יודע שהעדכוני גרסה של אנדרואיד מגיעים מעט באיחור למכשירים שהם לא נקסוס. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Ymac,

לאחר בעיות עם גולן טלקום שלא רלוונטיות לבעיה, הוגשה במייל בקשה לניתוק מה שבדיעבד היה טעות מרה עכשיו המספר אבד לטענתם, לא ניתן לחזור אליו או לנייד אותו יותר. המספר במקור מסלקום (052) והוא ״במשפחה״ לפחות 10 שנים. סלקום אומרים שהמספר אצל גולן גולן אומרים שהקו מנותק והמספר אבד אז אני רוצה להבין, איך תוך מספר שעות איבדתי ללא יכולת חזרה אחורה את המספר האישי שלי (שיש לו ערך סנטימנטלי עבורי) האם מישהו פה עובד בהנדסה של חברת סלולר מסוימת ויכול להבהיר על התהליך שקורה בניתוק? מה אני יכול לעשות? (אין לי בעיה לשלם על המספר, רק שיחזור) תודה ויום נעים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.