גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני חוזר בעוד חודש מטיול של 5 חודשים בזמן הזה המשפחה שלי עברה לחברת סלולאר אחרת, פלאפון, שהמכשיר הקודם שלי מבית סלקום לא מתאים אליה בגלל מצב הביש הזה אני נאלץ לרכוש מכשיר חדש לא הייתי חושב לקנות או להחליפ מכשיר כי באמת הסתדרתי עם הK610 שלי מעולה במשך כמה שנים ואני לא מרגיש צורך במכשיר אחר בכול מקרה זה המצב לא מזמן הושק המכשיר החדש של סמסונג, לא הייתי חושב להוציא כול כך הרבה כספ על מכשיר סלולארי אבל יש לאבא שלי מכר בקוריאה ולפי מה שקראתי המחיר של המכשיר שם זול יחסית בסביבות ה450 דולר אם נוסיפ מחיר משלוח של 50 דולר ומכס+מעמ נגיע ל665 דולרים לאחר ההקדמה הארוכה יש לי כמה שאלות כי אפ פעם לא ערכתי השוואות של כדאיות של יבוא מכשיר כזה לעומת חתימת הסכם עם מפעיל סלולארי על חבילה+מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת אפליקציה שחוסמת משתמשים בwhatapp לראות מתי אני הייתי מחובר פעם אחרונה
-
- 4 תגובות
- 18.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ,אני כבר המון זמן מתייעץ באתר בנושאים שונים אך פעם ראשונה באופן פעיל. בגדול הבעיה שלי היא שקניתי לפני שנה גלאקסי 3 מרשת אייבורי, היום שבאתי לעדכן אותו דרך הKIES, רשום לי שרום לא ניתן לעדכון דרך התוכנה. FOTA מן הסתם לא פעל לי גם. משיטוט באינטרנט הבנתי שהם כנראה עשו ייבוא לא דרך הייבואן ועשו שינויים כאלה ואחרים כמו שינוי רום בעצמם ואז מכרו. אם אני מוריד ומשתמש באודין כדי לעדכן בעצמי, אני צריך להוריד רום ספיציפי של המדינה ממנה הם קנו לא? אשמח לעזרה בקיצור ! תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האחייניות שלי רוצות סמארטפון. הם רוצות רק איפון או סמסונג כמו שיש להורים(אמא איפון אבא סמסונג) ולדוד טאטום(סמסונג). אני הולך להוריד אותם מזה ומהר כי איפון וסמסונג הם כרגע החברות הכי מרושעות(והם לא נכנסות בתקציב). התוכנית שלי היא להביא להם סמארטפונים סינים וורודים עם יכולות משחקים סבירות, ולהתקין להם 200 משחקים כל אחת כדי לפוצץ את החברות מקנאה. יש מכשירים מומלצים בתקציב הזה?
-
- 20 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת.. אני מחפש נגן Mp4 ש... * מציג שמות בעברית. * בעל נפח של 2 ג'יגה. * סוללה AA/A או כל סוללה אחרת שניתנת לקנייה/הטענה.. עניין הסוללה חשוב כי זה לנסיעה של חודשיים לחו"ל לטיולים בטראקים וכל מיני וממש לא תהיה גישה לחשמל או חיבור Usb חשמל. אפשר את עזרתכם ? זה די דחוף ואני לא הכי מצאתי בזאפ... וואלה!שופס... נענע שופס... P1000.. אני ממש צריך דחוף ובטווח מחירים של עד 100-150 שקלים. תודה רבה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך חייב להיות 10.1 אינטש (ומעלה אם יש) חובה של 32G נפח זיכרון ועדיף יותר (לא קריטי עם פנימי או אם אפשרות הרחבה, עדיף לי שתהיה לו אפשרות להרחיב אף מעבר ל32 בסיס) המכשיר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, עיון במסמכים (מומלץ גם שיוכל לאכול WORD) מעוניין במכשיר מומלץ ואמין *קיבלתי המלצה להזמין מחול PIPO - ראיתי מלא סוגים ורק הסתבכתי יותר אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
המכשיר החכם הטרי מבית המותג של לנובו מוסיף לפופולריות המסתמנת של השבב הצנוע ביותר בארסנל של מפתחת השבבים האמריקאית, ומצייר תמונה טובה (אבל גם מאכזבת חלקית) של מה שנחשב לבסיס עבור דגם תקציבי בשנת 2020לכתבה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היצרנית הסינית Blackview פנתה אל פלטפורמת Indiegogo במטרה לבחון את מידת העניין במכשיר חכם מודרני בעל קשיחות ברמה צבאית עם מחיר שלא קורע את הכיס לחלוטין - וגילתה מאות רבות של אנשים שמוכנים לשלם על הרעיון מבעוד מועדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
-
[h=1]סמרטפון גלקסי של סמסונג מול סמרטפון של סוני אקספריה, עם אותם הנתונים בדיוק - מה עדיף לצרכי גלישה?[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סט פקודות חדש, ליבות חדשות, תהליך ייצור חדש ומיתוג חדש מלווים את שבב המובייל הבכיר החדש של המפתחת האמריקאית, בדרך לקרב על מלכות שוק האנדרואיד לשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
האמת, אני לא זוכר ממתי התחילה הבעיה, אבל זה משהו חדש יחסית. נניח אני מוריד ATK או את האפליקציה של "מערכת שעות" או שאר דברים ואני לוחץ לחיצה ארוכה על מקום פנוי במסך הבית, בוחר בווידג'טים ומדפדף ברשימה - אין לי כמעט כלום חוץ מהדברים שמגיעים גם ככה עם המערכת (דהיינו שעון אנגלוגי, חיפוש גוגל ושאר שטויות). זה משהו שבעבר (לא יודע להגדיר בדיוק מתי) לא היה - היה לי ווידג'ט של ATK וכו'
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
זה לקח כמעט חצי שנה מאז ההכרזה המקורית עבור המשתמשים הסינים - אך הגלגול החדש של סדרת הביניים הפופולרית מבית Xiaomi סוף סוף עומדים לזכות להתרחבות הזמינות שלהם שאמורה להנחית אותם גם כאן בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 339 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך המלצה לטאבלט פשוט שימש רק לגלישה מדי פעם וסקייפ. יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש צורך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם ה-Zenbook Duo החדש עם צמד מסכי OLED ומקלדת יצליח להוכיח לעולם את התועלת המשופרת שבו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו הורדתי בזמנו את המשחקים לאייפוד והכל עובד מצויין, השאלה היא האם כשאני אתקין את העדכון הם יימחקו? השירים יימחקו? תודה..
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני התחדשתי בעצתכם האדיבה במוטו G לאחרונה ובהחלט מבסוט. עכשיו אני צריך המלצה לטלפון שכל ייעודו יהיה וואטסאפ וווייז. שיהיה במינימום מחיר. לא משחקים לא כלום. הסמרטפון הכי פשוט שמספיק לווייז וואוטספ בשנה הקרובה בלי למות בדרך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלם אנשים השתתפתי במכרז אישי באתר לגבי הMio P550 וקניתי אותו ב1750 מה דעתכם עליו!? על המחיר? אפשרי עדיין לבטל... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCMioP550ISHI&cfm=2BAD2FB6 והכי חשוב אם ידוע לכם איך הוא בניווט?! במחשבי כף יד אני קצת בור... תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, כבר זמן מה אני מנסה לרכוש את ה MVIX 2500, אך דומה שהאתר של היבואן לא פעיל ולא עונים שם לטלפונים - משהו פה יודע מה העניינים שם? בכל מקרה בחיפושי מצאתי את ה MEDIAGATE MG-25 הדומה להפליא בתכונותיו ל MVIX2500 ואף זול ממנו, אך לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הוא קורא כתוביות בעברית כמו שצריך. מספר שאלות בנושא: - האם למשהו יש נסיון עם אחד משני המכשירים הנ"ל והוא ממליץ? - האם ידוע האם ה MG-25 קורה כתוביות בעברית כמו שצריך? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
נניח ואני יכול לרכוש מכשיר מחו"ל עד 1000 שקל בערך.. האם זה יצא הרבה יותר משתלם מהארץ? יש מכשירים אמינים בסביבה?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב אני שיך כעת לגולן. אני לא כל כך מרוצה מהעניין של הקליטה. למרות שאולי זה בגלל המכשיר. יש לי נקסוס 4. אשתי עם גלקסי 2 וקולטת בסדר. אני יכול עכשיו לקבל בסלקום מחירים כמו של גולן, דרך מקום העבודה שלי. שווה לעבור? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פחות משבוע לפני ההשקה הרשמית של מכשיר הדגל הבא של החברה למשפחת מכשירי הגלקסי, מציגה סמסונג תמונה רשמית של המכשיר המשאירה מספיק לדמיון בכדי לגרום לנו להמשיך לתהות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6-%d7%91%d7%a2%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-