גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש דרך שפויה לייצא את כל העסק הזה? אני חייב את Ovi המעאפנה?... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני התעניינתי באפשרות להזמין את Desire S מפה, המחיר יוצא 320 פאונד + 24 פאונד למשלוח. לפי הטבלה של המכס, אאלץ להפרד מעוד 33.4% שזה יוצא סה"כ 427 פאונד + 24 פאונד למשלוח. סה"כ 450~ פאונד (כ-2500 ש"ח) כאשר בארץ רוצים אותו בכמה חנויות סביב 3500 ש"ח. אני מחשב נכון? יש משהו שכדאי לדעת חוץ מזה? (פעם ראשונה מזמין מוצר במחירים כאלה מחול...) תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לקנות סוללה חיצונית לאייפוד טאץ' 4 שלי, ויש דגם מסויים שאני רוצה: Foldable Power Dock http://www.dexim.net/us/products/P-Flip.html כפי שאתם רואים יש 4 דגמים לסוללה, ואני לא יודעת איזה מהם מתאים. 1) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DPA065.html 2) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA165.html 3) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA132.html 4) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA177.html באף אחד מהם לא רשום תאימות לאיפוד 4, אך אוליי בכל זאת לפי הנתונים שרשומים אתם תדעו מה יתאים. * אני חושבת שהראשון יתאים כי הוא היחיד שמותאם לאייפון 4, אך אוליי יש הבדל בין איפון לאיפוד ולא תהיה תאימות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטלפון ישמש את אחותי בת ה14. הקניה היא רק דרך המבצע של אורנג' משתי סיבות: 1. את.המכשיר העכשיוי והגרוע g810 של טושיבה הם קנו בחנות שנתנה שירות זוועתי כך שהם נרתעים לחלוטין מחנויות.עצמאיות. 2. אמא שלי מגיעה לסכום החודשי הדרוש כדי לקבל החזר מלא על המכשירים. * ברור לי שרק המכשיר עם הסים של אמא שלי יכול להנות מחבילת האינטרנט שעל הקו שלה כחלק מהחבילה. היתרון של הסמסונג מגיע עם 2.2 קטן יותר ומעוצב יותר. היתרונות של המוטורולה - עמיד, בעל צג גדול יותר, רזולוצית.צג גבוהה יותר. החיסרון מגיע עם 2.1. אני נוטה לכיוון המוטורולה. אם למישהו יש ביקורת עליו / יודע לספר אם השדרוג שלו ל2.2 פשוט אני אשמח לשמוע.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום קניתי נייד חדש בהונג קונג לפני שבוע. הגיע באנגלית. רציתי להוריד עברית למכשיר. האם צריך לפרוץ אותו קודם או שאפשר להוריד עברית ללא פריצה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
באתר של פלאפון כתוב שהאייפון תומך ב 850/2100 HSUPA ובאתר הזה:http://www.mayeast.com/simsale.html כתוב שצריך 850/1900 עכשיו ה850 תואם זה אומר שזה יעבוד? (גם לא מפורט באתר עם זה GSM או לא, זה רלוונטי?)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אייפון חדש של דודה שלי, משום מה מראה שתמיד מחובר לאוזניות, כמובן כשאני מחבר אוזניות שומעים הכל, אבל כשאני מתקשר למכשיר הוא רק רוטט, אין צלצול, ולא רעש של הודעות. המכשיר לא נפל או משהו. לפי דעתי נראה כמו בעיית חומרה, כי כשאני נכנס למשחק הוא מראה בווליום כשאני מגביר או מנמיך את המילה "אוזניות" מעל הווליום...כאילו שמחובר אליו. מישהו נתקל במקרה הזה? תודה אגב אני יוסיף בעדכון שגם כשאני מתקשר או עונה באייפון לא שומעים אותי, שוב רק מהאוזניות...ושומעים רק את מי שעונה בצד השני
-
- 9 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
אני מתכון לקנות משם את הגלקסי S אחד,עשו לי מחיר טוב. חנות טובה? שירות טוב? אחריות? אשמח למידע למי שיודע,תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4020/1825537 לפני שאתם קופצים עלי, בואו נחשוב על התמונה הרחבה יותר, אולי זה ככה גם בדברים אחרים? אולי הטכנולוגייה הפכה לדבר כל כך חשוב בחיינו שאנחנו מעריצים אותה ברמה אלוהית? אולי החלפנו את האמונה באלים כאלו ואחרים בטכנולוגייה? דיון פורה .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום בטעות נשפך כוס מיץ על הנקסוס שלי מיד הצלתי אותו וחשבתי שהכל בסדר אבל מאז הטראק בול עושה אור אדום בלי הפסקה מחיפוש קצר בגוגל האור מודיע על מים במכשיר הוצאתי הכל את הסוללה הכרטיס סים והזיכרון נתתי לו זמן להתייבש ייבשתי עם מגבת צימרונים בחריצים מה לא עשיתי- אני מחזיר את הסוללה והבעיה ממשיכה. למשהו יש עצות איך לייבש לגמרי את כל המים? תודה! עריכה: יש לציין שהכל עובד, פרט לזה שהוא קצת משתגע- דבר שהוא לא נוהג לעשות הוצאתי בינתיים את הסוללה ליתר ביטחון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי פשוט את ה-2.1 ב-Defy.
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רואה אנשים רושמים שהם קיבלו חבילות הרבה יותר טובות מכל מה שאני מצליח למצוא. אני אובד עצות. פרופיל השימוש שלי הוא 500 דקות שיחה ב 20 סמס מצאתי מכשיר שאני רוצה ב 3000 (פרטי) איפה אני מוצא חבילה משתלמת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם רוכשים SG2 בחו"ל במחיר זול יחסית לארץ כמובן משתלם.. לפעמים אם יש מזל אז אין מכס אז בכלל הרווחתם...יש חוק ניתוק זיכה -החזרים הכל טוב ויפה.. השאלה שלי היא מה אתם עושים אם קורה משהו למכשיר... הרי הספקיות בארץ לא ייתנו אחריות על מכשיר שלא נקנה מהן (או שאני טועה?)... אפשרות אחרת היא לרכוש את המכשיר מחנות בארץ מה שעדיין יהיה יותר זול ככל הנראה (מהמחיר אצל הספקיות)- השאלה אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לתת אחריות ולא תתחמק במקרה של תקלה? בכל מקרה מה עדיף בין השלוש : רכישת מכשיר מחו"ל . רכישת מכשיר מחנות בארץ, רכישת מכשיר מהספקיות (אני אצל אורנג')...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם ומה כול אחד עושה? ואם אני מתקין רום או רוט אחר זה מבטל אחריות?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב הנ"ל. המכשיר צריך להיות זמין לרכישה בארץ, כמו כן, יד ראשונה בלבד. עדיפות למכשיר אנדרואיד שיוכל להריץ משחקים בסגנון angry birds ו fruit ninja. חשבתי על ה sony ericsson xperia x10 mini. אני יודע שהוא חלש יחסית ושמסך המגע שלו לא מולטי טאץ', אך קראתי ב XDA שיש אפשרות לצרוב לו רום שיבצע Overclock ועל הדרך ישדרג אותו ל 2.3.4. וגם יוסיף לו Dual Touch. (לינק לרום המדובר). ישנן אלטרנטיבות אחרות בתקציב הנ"ל? כמו כן אשמח להמלצה על חנות שלא לוקחת רכיבים מהקופסה ומוכרת אותם כתוספות. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים הגיע אלי אתמול המכשיר פעם ראשונה בהתחלה כשהפעלתי אותו ראיתי שכבר מותקנות עליו תוכנות של AnySoftKeyboard, Hebrew AnySoftKyeboard Language Pack מה שקרה זה, שבהתחלה הייתי נכנס למרקט או סתם לאפליקציות מסוימות ופתאום ה Android היה נתקע, ממש פריזינג שנפתור רק על ידי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר אחרי פעמיים של פריזינג, ניסיתי להוריד את הסים קארד שלי(אורנג') וראיתי שזה קרה שוב ואז שמתי את הסים קארד של חברה שלי (של פלאפון) ואז זה לא נתקע... אני לא חושב שזה קשור לזה העניין של התקיעות אלא כי אם לתוכנה של ה AnySoftKeyboard , יש מישהו שיכול לאשר שזה מגיע משם ? בכל אופן מאז זה לא נתקע לי... אבל ליתר ביטחון עשיתי Reset to factory default והתקנתי את התוכנות האלה של העברית מחדש …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון. האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לעבור לחברת פלאפון וברשותי מכשיר w595 דיברתי עם נציג פלאפון והוא אמר לי שיש לי תמיכה מלאה בתדרים שלהם זה נכון? עפ"י הביקורת של המכשיר יש לי תמיכה רק ב 2100 האם הם מתעים אותי? קישור לנתוני במכשיר: http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w595-2469.html תודה. [table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישנן מאות אלפי ספרים במרחבי הרשת,חלקן בתשלום וחלק גדול מאוד-בחינם. על כן החלטתי לרכוש מכשיר שאוכל לקרוא איתו הספרים בלי ללכת לספריה או לחנות וכד' אלא פשוט להוריד מה שאני רוצה לתוך מכשיר אחד ולסחוב לכל מקום. אמנם אני קורא ספרים מתוך הסמארט,אבל זה לא זה.. בהתחלה חשבתי על מכשירים שמיועדים לזה נטו,הנקראים "קוראי ספרים אלקטרוניים" המכילים בד"כ עוד כמה תוספות נחמדות באיכות לא גבוהה במיוחד. אמנם אחרי שהסתכלתי על מחירים של הנ"ל,חשבתי על איזה טאבלט.. אז הדרישות הן ככה. חייב להיות מסך גדול (לא פחות מ-9.7 אינץ'),זאת כדי לקרוא ספרות טכנית. הספרות הטכנית היא באה גם (והרבה) בפורמט DJVU ,אז חייב שתהיה תמיכה בזה. כנ"ל תמיכה ב-PDF,DOC ו-TXT. תמיכה גם ב-FB2 בקיצור,עדיפות לתמיכה בריבוי פורמ…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז חפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy-S-II-2-Black-/280701341775?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415b1a904f לאיפון הכיסוי הכי טוב הוא Switcheasy רציתי לדעת מה אשמור לי על הגלאקסי שלי הכי טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות טלפון מאיביי מצאתי כבר אחד שאני רוצה, מתאים לארץ ואפשרות לעברית ועכשיו אני רוצה לדעת מה קורה אחרי שהפלאפון מגיע למכס אם קניתי אותו ב-600 שקל כולל משלוח כמה אני צריך לשלם ? מישהו עבר תהליך דומה ? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כשאני חושב על siri זה פשוט לא יותר ממגניב. אז נכון, אפשר להגיד לה כל מיני פקודות וזה מגניב שהיא מבינה אותך, אבל זה כזה לא פרקטי בסופו של דבר: - מי אשכרה הולך לדבר אל הטלפון שלו באמצע הרחוב/ משרד? אנשים אחרים יחשבו שאתה - אני קראתי לא מעט תלונות על זה שהיא לא מבינה אותך טוב וצריך לדבר ממש איטי וברור. - באופן אישי נראה לי יותר קל ופשוט לעשות את מה שאני רוצה בפלאפון (לדוגמא לנווט לכתובת מסוימת) במקום להתחיל להגיד את זה במילים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-