גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

היי לכולם, כפי ששבוע שעבר הודענו, קבוצה של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע פתחה קבוצת רכישה ל IPHONE. מטרת הקבוצה הצרכנית הזו היא להשתחרר מכבלי חברות הסלולר ולקנות את המכשיר באופן פרטי ומוזל שכן קבוצה גדולה = כוח מיקוח גדול= מחיר זול ממחיר השוק. אנחנו רוצים להודות ל 324 חברים שכבר שייכים לקבוצה אשר יקנו את המכשיר בזול בעתיד הקרוב. כדי לממש את היוזמה הצרכנית הזאת, אנו מזמינים את כל מי משעוניין לרכוש IPHONE מכל הדגמים ומכל הנפחים השונים לפנות אלינו לאתר ולהרישם שם. ההרשמה אינה מחייבת ותצרף אתכם לקבלת עדכונים בנוגע להתקדמות הקבוצה. מי שמעוניין בפרטים נוספים ובהצטרפות ליוזמה הצרכנית המבורכת: http://iphoneil.weebly.com שוב תודה ל 324 החברים שכבר הצטרפו! - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה - 

- 9 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

זה הפורום שמצאתי לנכון לשאול את השאלה..אם צריך להעביר אז סבבה. טוב קראתי פעם באיזה מקום שפעם היה באמת יכול להיגרם נזק לקבצים אם אני מנתק את ה USB בפתאומיות אבל עכשיו(התקדמנו קצת בטכנולוגיה) זה כבר לא גורם לשום נזק. ורציתי לברר את זה. כדי להבהיר את עצמי עד הסוף אני אתן דוגמא..למשל אני מחבר נגן MP3 דרך USB אז צריך לנתק אותו דרך התוכנה קודם ואז לנתק אותו מהמחשב. אם אני אנתק אותו ישר פיזית זה יכול לגרום נזק כלשהוא? - 

- 9 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט). המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום). מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי? - 

- 9 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות את ה-n95 8g אבל בסלקום רוצים עליו 4320 ש"ח ואני מצאתי באינטרנט אותו ב-2400 ש"ח. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו לא דרך סלקום ולבוא אליהם איתו ולהתחבר? - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

חברים, שאלה קצת מפגרת אבל שואל בשביל להרגיש בטוח, גלקסי S2 בתוך קייס פלסטיק חצוני וגומי פנימי (קייס דו שחבתי) - אם נפל חצי מטר יש חשש לנזק? נפל על הפינה ואז נשכב על הגב ולא על המסך... רעיונות? תודה רבה! - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אני מחפש משהו שכבר כנראה לא קיים בימינו, טלפון שהוא כשמו - טלפון, בשבילי זה אומר קטן, סוללה שתחזיק לי יותר מהיומיים שהטלפון שלי עכשיו נותן לי, וחשוב לי גם שתהיה מצלמה יותר איכותית מה-5800 שיש לי כרגע. כמובן שאני מעדיף שיהיה בלי מסך מגע. יש דבר כזה עדיין? התקציב הוא 1000 אבל אני מוכן לחרוג (אפילו עד פי 2) אם תשכנעו אותי שזה כדאי... - 

- 9 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

הארדיסק שלו נדפק ונראה לי שלא כדאי לתקן חשבתי לקנות Apple iPod Nano 4GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1hz23232323232&ref=slrkjwxssncm7jf&banner=knaswbwxhetl7lb&ts=tsslrkjwxssncm7jft - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום מכירים את NetBus? http://netbus.co.il משום מה כשהולכים לאתר שלהם בכמה ימים האחרונים, אין אתר.. האם קרה להם משהו? יש מישהו שיש לו את האפליקציה שלהם מותקנת על הטלפון, ויכול להגיד אם היא עובדת, או שגם זה הפסיק? אני מקווה מאד שלא קרה להם כלום, כי הם היו שימושיים.. - 

- 9 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

השאלה בכותרת. יש לי פשוט את ה-2.1 ב-Defy. - 

- 9 תגובות
- 871 צפיות

- 

- 

היום כמעט לקחתי את הרייזר ומישהו עצר אותי אמר לי שהוא בדיוק החזיר אותו ולקחת את הגלקסי (השני שלו) טען שזה פשוט לא כמו הסמסונג. שלושת הסיבות שבגללן אני מתלבט ולא הולך על בטוח ולוקח את הגלקסי הן: 1. רזולוציה גבוהה משמעותית ברייזר, כלומר חד יותר ואם אני לא טועה איכות טובה יותר בחיבור למסך חיצוני. 2.חיבור HDMI אינדיבידואלי לרייזר לעומת הגלקסי שיוצא מאותו חור של הUSB שכנראה גם סיפור להשיג את המתאם בארץ. 3. העיצוב של הרייזר, אבל כמובן שאנו אנשי הפורום יכולים להבליג על פרט לא משמעותי כגון הנ"ל לטובת ביצועים. אז על איזה מהם תמליצו לי? תודה. - 

- 9 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

האם כאשר אני מחבר נגן מסוג ZVM או ZVW של קריאטיב לטלויזיה ומפעיל סרט שנמצא על הנגן אני יראה את הסרט ברזולוציה ואיכות גבוהה כמו DVD לדוגמא או שאראה ברזולוציה נמוכה ובאיכות ירודה? תודה רבה - 

- 9 תגובות
- 882 צפיות

- 

- 

שלום חברים אני קניתי גלקסי 3 רשום שדגם הוא GT-I9300 דגם זה כמו I9300 ? ועוד דבר אני מנסה לעשות עדכון במכשיר עצמו הוא רושם לי" ההתקן שלך שונה. אין עדכוני תוכנה זמינים" אבל יש לכמה אנשים שאני מכיר יש עדכון ל4.1.2 למה אין לי? - 

- 9 תגובות
- 3.7k צפיות

- 

- 

אני מתחיל ללמוד תכנות ברמה גבוהה (בלהה בלההה) רציתי לדעת אם ברמה של הטאבלטים היום יש על מה לדבר (נגיד להשתמש בטאבלט שמריץ וינדוס 8 ב eclips) תודה על העזרה ואני מקוה שאני לא שואל שאלה יותר מדי מטומטמת : - 

- 9 תגובות
- 2.9k צפיות

- 

- 

אז ככה, הורדתי מספר נגנים שונים - ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל את השירים דרך הסייר קבצים - עובד בלי בעיות, אבל אתם יודעים ששם זה לא נוח ואי אפשר למזער. עשיתי ריסטרט לפלאפון, כלום, הנגנים לא מזהים שיש את השירים האלו. רעיונות? - 

- 9 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום! אני מעוניין לקנות טלפון מאיביי מצאתי כבר אחד שאני רוצה, מתאים לארץ ואפשרות לעברית ועכשיו אני רוצה לדעת מה קורה אחרי שהפלאפון מגיע למכס אם קניתי אותו ב-600 שקל כולל משלוח כמה אני צריך לשלם ? מישהו עבר תהליך דומה ? תודה לעוזרים! - 

- 9 תגובות
- 4.3k צפיות

- 

- 

אהלן, אייפון חדש של דודה שלי, משום מה מראה שתמיד מחובר לאוזניות, כמובן כשאני מחבר אוזניות שומעים הכל, אבל כשאני מתקשר למכשיר הוא רק רוטט, אין צלצול, ולא רעש של הודעות. המכשיר לא נפל או משהו. לפי דעתי נראה כמו בעיית חומרה, כי כשאני נכנס למשחק הוא מראה בווליום כשאני מגביר או מנמיך את המילה "אוזניות" מעל הווליום...כאילו שמחובר אליו. מישהו נתקל במקרה הזה? תודה אגב אני יוסיף בעדכון שגם כשאני מתקשר או עונה באייפון לא שומעים אותי, שוב רק מהאוזניות...ושומעים רק את מי שעונה בצד השני - 

- 9 תגובות
- 18.4k צפיות

- 

- 

צריך עצות אבל מכיוון ששוק הזיופים בסין ענקקייייי חשבתי לתת לו את שמות אם תמונות של המוצרים שאני רוצה חשבתי על פלאפון חודש צריך מתי שהוא להיפטר מTELIT! פלאפון חשבתי על משהו קטן לא יותר גדול מהטליט x120 שלי שהוא באותו גודל כמו ה95 וחשבתי על נגן לא צריך שינגן סרטים חשיבות לאיכות וגודל ומקום יותר מ4-6 gb - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

תומך עברית. חלוקה לתיקיות. נפח גדול - החל מ-5 ג'יגה. צפייה בסרטים + כתוביות (לא חובה, מקסימום אני יטמיע את הכתוביות בסרט). זמן סוללה יחסית ארוך (5-6 שעות של נגינה זה מספיק) אני אהיה עם הנגן בצבא ולא יהיה לי יותר מדי זמן להטעין אותו. אם הוא נטען מהמחשב אז בכלל לא תהיה אופציית הטענה בצבא. נגן שלא יהיה עדין ושביר. חשוב מאוד שהנגן לא יהיה בגודל של מקרר, נגן בינוני עם מסך בינוני שלא יתפוס הרבה מקום בכיס. מחיר בסביבות ה-500-600 ¤ אפשר לחרוג אם מדובר בנגן ממש איכותי שעונה על כל הדרישות. קחו בחשבון שאני לא ממש מכיר את העסק ולא יודע אם התקציב מתאים לדרישות, אפשר להעיר לי בנושא ואם אני אמצא לנכון אני אגדיל את התקציב. תודה רבה! - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

מה עדיף? הנקסוס אמור מתישהו להמכר גם באחת מהרשתות הסלולריות? - 

- 9 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

מי שפספס את הכתבה הבאה ויש לו אייפון, שיצפה פגיעה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?Fromelement=MainTopic&did=1000612562 - 

- 9 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלום, לאחר שהמכשיר הקודם מתחיל לדשדש, אני מעוניין להחליפו. התקציב הוא עד 1500 ש"ח עדיף ללא חריגה. אין לי עניין דווקא בחברה מסוימת, אבל עדיף שיהיה מהדגמים החדשים. הקנייה תיעשה באזור ת"א. תודה רבה. - 

- 9 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, האם משהו יודע מה ההבדלים בין שני הדגמים (אני מדבר על משמעות ההבדלים, לא הפרטים הטכניים - זה נמצא ברשת) השוואה בין שני המכשירים/ מי מהמכשירים יותר חזק ? ויותר חשוב - למי הבטריה תחזיק יותר זמן עבור אותה פעילות ? - 

- 9 תגובות
- 5.3k צפיות

- 

- 

שלום יש לי iPod touch 4G 32GB בגירסה 4.1 (ישן מאוד ) ולא עבר תהליך פריצה וברצוני לעדכן לגירסה הכי חדשה ככל הידוע לי 5.1.1 אבל אני צריך לעדכן אותו דרך מחשב חדש שהאייפוד עדיין לא חובר אליו אפילו פעם אחת. מוזיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן לחדש כנ"ל לגבי האפליקציות (הורדתי שוב) אבל אני מפחד שמידע בלא גובה ימחק כגון תמונות שעל המכשיר, פתקים,שיאים של אפליקציות וכו' השאלה איך אני מגבה את הנתונים הללו ב 100% לפני שנכרון? אשמח למדריך ברור, יש לי ידע בסיסי בנושא הזה ואשמח שלא תחסכו ממני את ה"מובן מאליו" שלכם. תודה מראש לעוזרים. - 

- 9 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

מצלמה שמיישרת קו עם התחרות וקשיחות מבורכת. האם נקבל בשורות משמעותיות באירוע החשיפה הגדול של אפל בשבוע הבא? לכתבה: http://hwzone.co.il/לחדש-את-שש-כל-מה-שאנחנו-יודעים-אודות-הא/ - 

- 9 תגובות
- 1.4k צפיות

-