עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ???

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. נוקיה 2700 חדש ב405 שח כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה או 2700 חדש (+מתנה מגן מסך) ב397 שח סוני אריקסון W380I חדש מתצוגה ב399 שח סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח סוני אריקסון Z770 חדש ב450 שח סוני אריקסון Z555I חדש ב450 שח או נוקיה 5130 חדש עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה ב460 שח? (חריגה בקטנה) מטרת המכשיר היא למוזיקה , מצלמה מומלצ אבל לא חייב משהו רציני דור 3 לא חייב גם לגבי חיבור 3.5 מ"מ לא חייב כי במילא אם צריך יש מתאם מחיר מקסימלי 450 מה עדיף מבין המכשירים האלו? (כולם נראים טוב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מאפיינים) , אשמח אם תכוונו אותי ותמליצו לי על משהו מסויים מבין המכשירים בעיקרון איזה הייתם מעדיפים באופן אישי? אשמח לתגובות

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. חובבי 'הארי פוטר' מושבעים? לעוזרת הדיגיטלית של ענקית הטכנולוגיה יש הפתעה עבורכם לכתבה

4. Started by dj_horse,

שלום! אני מתעניין במחשבי כף יד ומצאתי שני דגמים שהם:HP IPAQ RX5940 Asus A639 מבקש המלצה,הבדלים וכול דבר שתוכלו להגיד לי על האחד לעומת השני כדי לדעת הפרשים ביניהם אם קיימים. כול מה שתוכלו לספק מכול התחומים יעזור. תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by gal555,

שלום לכולם יש לי את ה5800 ואני לא יכול לסבול את הסמביאן אז חשבתי להתקין מערכת הפעלה אחרת זה אפשרי להתקין אנדרואיד או מערכת אחרת טובה על ה5800?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Mics,

שלום לכם. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר מתאים, אני מחפש טלפון במחיר סביר של עד 2000-2500 ש"ח. מאוד חשוב לי שהוא לא יהיה עדין כמו רוב המכשירים בשוק - יוכל לשרוד נפילות מגובה של מטר-מטר וחצי, מכות יבשות וכמה טיפות של מים לא יפחידו אותו (משהו כמו נוקיה מלפני 7-8 שנים מבחינת איכות). מבחינת מערכת הפעלה ותכונות: WiFi מצלמה בינונית ויותר (3+ מגה פיקסל) - שאפשר לצלם בה את הרכב במקרה של תאונה לדוגמא. קיים משהו כזה בשוק?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. היי, הייתי רוצה להמליץ לכם על אפליקציה חדשה שיצאה נקראת "גלגל הצלה" מבית Lawya היא אפליקציה משפטית שנותנת לך יעוץ משפטי חינם, בשפה פשוטה ומובנת, ומקשרת אותך עם עורכי-דין ממגוון תחומים. האפליקציה נורא פשוטה ו"ידידותית למשתמש" והמטרה היא להרחיב את הידע על האפשרויות המשפטיות העומדות לרשותכם, (כרגע זמינה לאנדרואיד ובהמשך גם לאיפון) וניתן להוריד אותה דרך הפליי סטור של גוגל בקישור הבא: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lawyadroidru.app&hl=en

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני מתעניין בטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=829219 שני פרמטרים לא מובנים לי. 1) מה זה מצלמה ראשית? 2) מה זה פלאש? אני מניח שמדובר על זכרון פלאש ולא על פלאש של המצלמה ואם כן מה המשמעות שאין לטאבלט זכרון שכזה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by v_man,

עברתי לחדר במרתף ואין לי קליטה בפלאפון יש איזה דרך לעשות שיהיה קליטה לחבר למחשב או אנטנה חיצונית משהו? מקווה שזה המקום לא מצאתי מקום אחר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by eegg,

אז יש לי כמה שאלות על ה Apple Ipod Classic 80gb, מצטער על חוסר הידע ואני ממהר אז כמה שיותר בבקשה. 1. אני יכול לשים קבצי .mp3 שקיימים לי כבר על המחשב באיפוד ולא כאלה שקניתי דרך ?ITUNES 2. הדור החדש טוב כמו הישנים ועדיין יש לו את האיכות קול בין הטובים ? 3. כמה בערך עולה ששיר בITUNES 4. אפשר לקרוא עברית בשמות? 5. האוזניות שבאים עם האיפוד טובים? 6. הנגן, בפרט המסך שביר או נהרס בקלות?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by tobul,

טוב אז ככה דוד שלי הציע לי למכור נגני MP4 ....הם בערך בגודל של אייפוד ננו ... הם יכולים לנגן מוזיקה סרטים רדיו תמונות ויש להם נפח של 8GB.... זה נראה לי אמור להיות זיוף של אייפוד בכל מקרה לא רשמו על המוצר שם כלשהו על מנת למנוע תביעות... הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי מחירים של MP4 אפילו של חברות לא מוכרות והמחירים של 8 GB לא היו מתחת ל-800-900 לפחות.... הבעיה בערכה שהוא הביא לי היא שאת המטענים החרימו במכס ולכן אין מטענים....אפשר לטעון את המכשיר רק דרך הכבל USB (למרות שהטענה אחת מספיקה להרבה מאוד זמן זה מאוד מציק)... מקבלים את הערכה עם דיסק קטן כבל להעברה אוזניות והמכשיר עצמו...אהה ומקבלים אחריות מלאה (אם נשבר או משהו) דוד שלי אמר לי שהוא מוכר את זה במחיר בריצפה של 400 ש…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ariel-ro,

אהלן, אני מתייעץ פעם אחרונה בקשר לאיזה מכשירים אני אקח מסלקום. לי ולאחים שלי אני חושב לקחת את המיילסטון. כמה שאלות עליו- יש אפשרות להוריד לו מפות לGPS לכל העולם? יש אפשרות להוריד לו מפות GPS לארץ? יש לו חנות כמו הAPPLESTORE שאפשר להוריד דברים? יש לו הרבה דברים חינמים? והאם יש לו הרבה אפליקציות?(בדומה לאייפון) האם יש אפשרות להתקין אפליקציות על כרטיס הזכרון? האם הוא יקבל אנדרואיד 2.2? יש צפי להגעת מילסטון 2? בנוסף אשמח המלצה למכשיר בשביל ההורים שלי. שיהיה פשוט ונוח להפעלה, עדיפות למכשיר מגע טוב. אריאל

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. המכשירים הטריים של סמסונג אמורים להציע זמני עבודה דומים מאוד לקודמים להם, לפחות לפי ההצהרות של היצרנית עצמה לכתבה

14. Started by Mike-,

שלום, אני רוצה לקנות לאבא שלי פלאפון חדש, היה לו נוקיה בצורת צדפה שנשבר וניראה לי שהגיע הזמן "לשדרג" אותו לסמארטפון. חשוב לי שיהיה לו קל להשתמש בטלפון, וכצפוי הראיה שלו לא משהו (בגלל זה אני מעדיף סמארטפון שאפשר להוריד אפליקציות ופונטים גדולים יותר וכו'). הוא בעיקר צריך יכולת לנגן מוסיקה, רדיו מובנה גם כן יתרון. חשוב גם שלמכשיר יהיה לפחות כפתור אחד פיזי שדרכו אפשר לענות על שיחות (ז"א בלי המסך מגע). אין לי ממש תקציב כרגע, אבל ראיתי מכשירים פשוטים של סמסונג בזאפ באזור ה400-500 ש"ח (galaxy pocket למיניהם), למישהו יש חוות דעת למכשירים האלה ? או למכשיר דומה בטווח המחירים הזה, עד אולי 700 ש"ח או 800 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by dok1230,

שמתי לב שזה מכשיר נורא טוב ונורא זול, אבל זה מוזר כי אחיו של המכשיר (sony xperia ion hspa ) עולה פי שניים משום מה... אז בטוח יש פה קץ'... אשמח לדעת אם הוא פועל בארץ או שאסור לייבא אותו בגלל משרד התקשורת.. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. http://www.themarker.com/technation/1.2482100 פשוט הזוי מה שהולך.... מערך ההזמנות של איידיגיטל / פלאפון פשוט מתחת לכל ביקורת. אנשים מזמינים ועוברים שבועות ולא מקבלים הודעה. חנויות פרטיות מנצלות את המחסור ומעלות מחירים למשל דגם של 4600 ש"ח (64 ג"ב פלוס) עולה 5800 ש"ח (היה זול יותר לפני ההשקה הצפויה בחנות הזו). במחיר כזה אפשר לעשות טיסה קצרה לחו"ל לקנות ולחזור .

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Avi952,

שלום אתמול גרסת האנדרואיד שלי התעדכנה ל-4.3 אמנם שמעתי על בעיות בגרסה, הייתי רוצה לבדוק האם הן נכונות וגם אני מרגיש לעתים לאגים כמו כן פורסם לשאר הגרסאות של ה-Galaxy S3 האנדרואיד KitKat הייתי רוצה לדעת אם יש רום עבור המכשיר בעברית ואשמח לשמוע חוות דעת עליו אני גם לא כל כך מתמצא בהתקנת גרסה (עד עכשיו ביצעתי את זה בעדכונים של סמסונג) אז הייתי רוצה איזה קישור למדריך פרטי מערכת: גרסת פס בסיס - I9300JKUGNB2 מס' גרסת build - JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני מודה,אני שונא סוללות ליתיום. אומנם יש להן מספר יתרונות משמעותיים על ניקל מטל רגילות. אולם החסרונות שלהן עולים על יתרונותיהן . הן בעיקר טובות ,עבור היצרנים,מפני שמוצר העובד על סוללת ליתיום מובנת ,הוא מוצר שמכיל בעצם פצצת זמן מתקתקת, וזאת משום שסוללת ליתיום מפסיקה לתפקד בצורה תקינה כשנה וחצי אחרי יצורה ,וסביר להניח שעברו כמה חודשים טובים מהזמן שהיא יוצרה ועד שהיא הגיעה ללקוח הסופי. זה בעצם מבטיח תחלופה מתמדת בשוק ,מפני שלקוח שנידרש אחרי כשנה לשלם מאות רבות של שקלים עבור סוללת ליתיום חדשה (אני אישית נדרשתי לשלם 500 שקל עבור סוללה חדשה עבור נגן MP4 שעלה כ-1500 שקל) מעדיף ובצדק לזרוק את המכשיר (במיוחד במוצרים זולים יחסית) ולרכוש שלא לצורך מכשיר חדש,שהוא לעיתים פחות טוב מהמ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by GGuyZ,

אני מצרף ישירות כתבה שכתבתי בנושא: QuickTone, http://www.quicktone.co.nr, היא תוכנה חינמית חדשה אשר פותחה במטרה לאפשר למשתמשי האייפון נוחות מירבית בהעברת צלילי אס.אמ.אס ורינגטונים למכשיר. התוכנה מאפשרת סנכרון קבצי המדיה והפיכתם לרינגטונים או לצלילי אס.אמ.אס באופן אלחוטי, מכל מחשב באשר הוא. התוכנה מבצעת את פעולתה ללא תלות באייטונס, ולכן אין בעיה לבצע סנכרון עם מחשבים מרובים. QuickTone חוסכת למשתמש את ההתעסקות הסיזיפית שבהעברת צלילים למכשיר, וריבוי התוכנות הנדרשות לביצוע משימה פשוטה זו. בתוכנה אפשרות עריכה מהירה, אשר מחליפה את הצורך בשימוש בתוכנות קנייניות או באתרי אינטרנט שידרשו מכם להעלות את קבצי המדיה לשרת מרוחק, לחתוך אותם, ולהורידם מחדש. כעת ניתן לבצע זאת על קבצי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. ערב טוב, ידידה מחפשת המלצה לסמארטפון ראשון. התקציב הוא כ1000 ש"ח עם אפשרות להוסיף עד 400 ש"ח נוספים. ייתכן והמכשיר יירכש בארה"ב בחלון הזמן של 3 השבועות הקרובים. זהו הסמארטפון הראשון עבורה, לכן קשה לה לפרט על שימושים. הדגש העיקרי הוא על חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, מצלמה טובה ונוחות גלישה באינטרנט. האם להמליץ לה על הנקסוס 5 או על המוטוG? אולי יש מכשיר זול יותר שיתאים לצרכים שלה? בתודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by hadarK,

אני רוצה לקנות את ה-ps4 dualshock ולחבר למחשב. רציתי לדעת איפה המחיר הכי זול שניתן לקנות? תודה מראש על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי גלקסי 3 בערך חצי שנה , לפני הגלקסי הייתי עם אייפון וחוץ מפריצה לא היה כל כך במה להתעסק איתו. הדבר היחיד שעשיתי לגלקסי זה רוט ואני חושב על לשים רום . ראיתי שיש מלא סוגים של זה ואני לא יודע מה עדיף לשים אם בכלל. וגם קראתי שאם אני שם רום זה מבטל לי את האחריות על המכשיר. האחריות לא כזה מעניינת אותי כי בכל מקרה אני משלם ביטוח על המכשיר כל חודש ברשת פלאפון(גם הטלםון עצמו מפלאפון) . אם אני שם רום זה מבטל לי גם את הביטוח שאני משלם ? אני יודע שאפשר שתמיד אפשר למקורי אבל השאלה היא אם יקרה משהו למכשיר ולא יהיה לי את האפשרות להחזיר למקורי אז אני יצטרך לשלם על תיקון ? ואני בצבא ויש לי די הרבה שטח אז סוללה זה דבר חשוב בשבילי . איזה רום מומלץ גם מבחינת ביצו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מחשב ה-Yoga Book בעל משטח הענק יזכה לווריאציה שלישית בקטגוריית מערכות ההפעלה בקרוב לכתבה

24. Started by elyaz,

שלום התקנתי אתמול את the trail על המכשיר שלי- סמסונג גלקסי 3S בעמוד של המשחק בגוגל פליי כתוב This app is compatible with your device אבל בפועל המכשיר שלי לא מסוגל להריץ את המשחק- לוקח לו המון זמן לעלות, ואחרי מסך הטעינה הראשון כשמתחילה אנימציה המשחק קורס ויוצא החוצה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

25. אז ככה אני מחפש נגן מוזיקה (ממש אין צורך בוידאו) עבור מישהי מאוד מיוחדת (אשתי לעתיד בתקווה) דרישות מאוד ספציפיות, אני אשמח לתשובות מבעלי נסיון וידע. הדרישות : - דבר ראשון שיהיה אסתטי מבחינת תצוגה , עד כמה שאני רואה את זה - אסתטי = אייפוד. - עברית, לא חובה, אבל מאוד מאוד רצוי. - יכולת הצגת תמונות. - ממשק לא איטי - זה חשוב. - בעל יכולת הקלטה (למשל על מנת להקליט הרצאות משולחן המרצה באוניברסיטה) עוד נקודות חשובות : לא משנה אם הוא מבוסס HD או פלאש (למרות שבגדלים האלה אני לא חושב שיש מבוססי HD) - אין צורך בוידאו, אבל אם יש נגן שעונה על הדרישות האלה ויש לו גם וידאו, זה לא חסרון. חשבנו על ה IPOD NANO בנפח 2 ג'יגה, אבל מסתבר שאין לו יכולת הקלטה, מה שדי חשוב לנו. איזה עוד נגנים יש,…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.