עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by liav12,

אהלן, אני רשום במסלול הרגיל שלהם של 89 ש"ח לחודש עשיתי בדיקת מהירות אינטרנט וקיבלתי נתון מהיר ממה שציפיתי זה נחשב בסדר לעומת חברות אחרות?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by amit2792,

רציתי לדעת מה כדי לי לשדרג הוא Samsung F480 הוא n95 8gb אני בסלקום וגם רציתי לדעת מה סוללה יותר חזקה אני משדרג את זה אז אין לי בעיה של כסף אני ישמח לשמוע

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום חברים, באייפון 4 שקניתי בפלאפון ועברתי לאורנג' יש כרגע גרסה 4.2.1 8c148 ישנה גרסה 4.3 ואורנג מבלבלים תשכל שצריך לאשפז את המכשיר יומיים במעבדת שירות כדי לעשות שדרוג גרסה!!!נראה לי מגוכך האם יש אפשרות לשדרג דרך האיי טונס?? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין להזמין את המכשיר מפה:http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298442434&sr=8-1 האם המכס יהווה כמחיר נוסף? תודה. ומה לגבי ebay?

5. Started by etay34,

שלום.. יש לי מכשיר מיני אייפון.. כמובן שהוא זיוף אבל הוא נחמד.. בעיקרון קניתי אותו בתאילנד והוא בעברית. רציתי לדעת קצת פרטים אם מישהו יודע איזה מערכת הפעלה יש עליו כי אין לי מושג איזה... ולדעת אם נראה לכם שאפשר להתקין עליו מערכת הפעלה גם בעברית ושיהיה אפשר לשים עליו נגיד משחקים ותוכנות כמו GPS שזה הכי חשוב לי כרגע אם יש לכם המלצות וכו' אני אשמח לשמוע... בעיקר על התקנה של GPS שלא מצריך שימוש באינטרנט תודה מראש. (ואל תטרחו להגיד שזה מכשיר מעפן או כל דבר גרוע עליו כי זה לא מעניין ולא מפריע לי.. זה אומנם זיוף אבל הוא קטן ונוח וממש קל לשימוש)

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by integral,

זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ראובןר,

לאיזה שימוש הוא מומלץ ? ומה הדגם הכי חדש וממולץ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. היצרנית הסינית הבכירה בשוק חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה עם ביצועים מובילים בקטגוריה ויכולת טעינת סוללה שאין דומה לה - אך בכדי לקבל את הגירסה המתקדמת והמרשימה ביותר תצטרכו גם להשקיע סכום ענקי לכתבה

9. ???

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. חדש במכשירי אנדרואיד נכנסתי למרקט הורדתי כמה משחקים ....ביננו אחרי שנה עם אייפון ומשחקים נהדרים שהיו לי עליו .. פשוט תת רמה המרקט ! הבנתי שהמכשיר שלי מסוגל גרפית להרבה יותר ! השאלה איפה המשחקים הטובים !? הם כנראה בטח ובטח שלא נמצאים במרקט . יש למישהו אתר שמסקר את המשחקים הטובים + תמונות + תגובות של אנשים ומה שיצא חדש למכשירי אנדרואיד 4 אינצ' ? תודה ! ;D נ.ב המכשיר כבר ב ROOT אם למישהו יש דרך להשיג משחקים ללא קנייתם אני גם אשמח אבל מכיוון שאסור לדבר על פריצות כאן אז רק בפרטי , תודה .

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אם אני לא טועה פעם הייתה הגבלה כזו של רשת פלאפון שאי אפשר לקבל דברים דרך bluetooth ואפשר רק לשלוח. האם זה עדיין תקף, ואם לא אז מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה (הצלחתי לשלוח לאנשים שירים לדוגמא אבל לא הצלחתי לקבל)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Tim_N,

אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by b-nary,

הוא יוצא לי באורנג' במבצע ממש טוב, אבל אני יכול להוסיף ולקחת מכשיר אחר. בכל מקרה, לפי המפרט שלו הוא נראה מעולה, אבל ראיתי כמה חסרונות שלו: מצלמה, מסך וסוללה. איך הוא בכללי? יש המלצות? המלצות על מכשירים אחרים אולי? תודה. ד"א - אני רוצה רק סימביאנים

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by shay1098,

נראה שהנבואות שטענו כי טכנולוגיית ה-NFC לא תגיע לארץ עוד שנים רבות לא מתגשמות: מקור: http://it.themarker.com/tmit/article/15789

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by igor gumush,

היי אני רוצה לקנות לחבר נגן כזה לרכב הבעיה רק שלא ראיתי את זה אצל אף אחד , אז לא יודע עד כמה טוב זה עובד יש מישהו שניסה את הדבר הזה ? http://www.e-usb.co.il/products/227446 אשמח לדעת על איכות ועל אורך חיים תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by eegg,

אז יש לי כמה שאלות על ה Apple Ipod Classic 80gb, מצטער על חוסר הידע ואני ממהר אז כמה שיותר בבקשה. 1. אני יכול לשים קבצי .mp3 שקיימים לי כבר על המחשב באיפוד ולא כאלה שקניתי דרך ?ITUNES 2. הדור החדש טוב כמו הישנים ועדיין יש לו את האיכות קול בין הטובים ? 3. כמה בערך עולה ששיר בITUNES 4. אפשר לקרוא עברית בשמות? 5. האוזניות שבאים עם האיפוד טובים? 6. הנגן, בפרט המסך שביר או נהרס בקלות?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. חברים אני מעונין לקנות את ה n73 יש מצב אני ייקנה אותו השאלה האם הוא כדאי כי אני משיג אותו במחיר של 48 ואולי אפילו יותר זול פלוס ועוד לא דיברנו על מסלולים והכל זה יוצא מחיר מאוד מטורף. השאלה האם הוא שווה את הכסף הזה? איך המלצלמה שלו ראיתי שהיא 3.2 מגהפיקסל האם זה ייתן לי איכות גבוהה יותר איזה יתרונות יש לו על פני מכשירים אחרים בארץ והכי חשוב מה החסרונות שלו.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by tobul,

טוב אז ככה דוד שלי הציע לי למכור נגני MP4 ....הם בערך בגודל של אייפוד ננו ... הם יכולים לנגן מוזיקה סרטים רדיו תמונות ויש להם נפח של 8GB.... זה נראה לי אמור להיות זיוף של אייפוד בכל מקרה לא רשמו על המוצר שם כלשהו על מנת למנוע תביעות... הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי מחירים של MP4 אפילו של חברות לא מוכרות והמחירים של 8 GB לא היו מתחת ל-800-900 לפחות.... הבעיה בערכה שהוא הביא לי היא שאת המטענים החרימו במכס ולכן אין מטענים....אפשר לטעון את המכשיר רק דרך הכבל USB (למרות שהטענה אחת מספיקה להרבה מאוד זמן זה מאוד מציק)... מקבלים את הערכה עם דיסק קטן כבל להעברה אוזניות והמכשיר עצמו...אהה ומקבלים אחריות מלאה (אם נשבר או משהו) דוד שלי אמר לי שהוא מוכר את זה במחיר בריצפה של 400 ש…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by simla101,

אממ אבא שלי מקבל דרך איזה מקום פלאפונים והמחיר ממש נמוך הבעיה הגדולה היא שהפלאפונים שלהם הם בינוניים למדי...ואני לא ממש מכיר אותם... אז חוו את דעתכם: סמסונג Z500 מוטורולה V6 נוקיה 6233 סוני אריקון K610 אותו אני פחות או יותר מכיר אלו היחידים שנראו לי נורמאליים... לי חשוב בעיקר שאני אוכל לשים עליו משחקים כדי שלא ישעמם לי בשיעורים באוניברסיטה ושהמצלמה שלו תצלם דברים שאפשר לזהות לאחר מכן... (אני לא מצפה לקבל ת'מצלמה של ה-K800) אני בעיקר מתלבט בין ה6233 שאותו אני לא מכיר בכלל לבין ה-V6 שאני מכיר אבל לא יודע איך המצלמה שלו כ"כ כל הרמקולים MP3 וכולי לא מעניין'תי במיוחד

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. ההודעה הועברה לפורום טאבלטים. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by maxim22,

שלום לכם חברה אני מעוניין לקנות נגן חדש התכונה הכי חשובה לי בנגן היא האיכות של הסאונד שלו אני חפש גם נגן שבנסוף לאיכות סאונד שלו הוא יהיה קטן בעל ממשק נוח (כמו הגלגלת באייפוד) ובעל חיי סוללה ארוכים (אבל אלו תכונות משניות בהחלט) אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה נגן יש את האיכות סאונד הטובה ביותר?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. התחדשתי לפני 3 ימים בגלסי,עד לפני כן לא היה לי סמארטפון וגם לא היה לי מושג מה הולך בדיוק בסמארטפונים. רציתי לשאול :האם יש דרך לקלוט את האנטרנט שיש לי בבית ללא ראוטר?אולי דרך הusb ?. והשאלה גם הפוכה:האם אני יכל לקלוט מהמחשב את האינטרנט של הפלאפון ללא קולט ראוטר? (אני מתכוון לחלק הקטן שמכניסים לusb והוא קולט וואיפי"גם אולי דרך usb . אולי השאלה שלי קצת טיפשית,אבל תבינו שלפני כן היה לי מכשיר סאמסונג מיושן ועלוב שמעבר אליו לא ידעתי כלום מהטכנוליוגיות המתקדמות של הסמארטפונים..בכל מקרה אם זה אפשרי,זה ממש יעזור לי.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, אשמח לעזרתכם בבחירת מכשיר ראשון עבור ילד בן 9. נועד לשימוש בעיקר בחירום - שיחות + Whatsapp. חשוב כמובן שתהיה תמיכה מלאה בעברית, שיהיה אמין, נוח וקל לשימוש, ושלא ייתקע. מתבלטים בין: [h=1]Samsung Galaxy Young 2 SM-G130M LG L4 II 4GB LG-E440f Huawei Ascend Y330 Akai Apollo Dual SIM[/h] תודה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי,אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי בעל מסך גדול. כמובן באופן פרטי. גודל הפונט של הכתב בתפריט יהיה גדול . בעל מקשים גדולים הנוחים ללחיצה. עם מצלמה טובה מאוד. כמובן שלא יהיה מגע. תודה!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Ovid,

שלום, אני מתלבט בין שני המכשירים, או האם לחכות לs5 , oppo 7... בעיקרון אני ממש אהבתי את הנקסוס 5 , במיוחד העיצוב הנקי שלו וכמובן הממשק הסטוק של 4.4 ,אבל מה שמבאס אותי זה הסוללה ... האם היא נופלת בהרבה מהg2 ?

דיונים חדשים בפורומים