גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
נראה ששוק הטבלטים חם מאי פעם ורכישה של טאבלט נראית הכרחית (אם כי לא בהכרח ) ובמילים פשוטות, איך הnovo7 aurora מpandawill? מכשיר טוב? ניתן לשמוך על האתר? מישהו ניסה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ייתכן וזו תשמע שאלה טיפשית: התחברתי בבית לרשת האלחוטית ולפעמים כשאני גולש יש לי סימן של wi-fi למעלה (שאני משער שזה אומר שאני גולש דרך הרשת האלחוטית בבית) ולעיתים יש לי סימן של 3G/GPRS (שאני משער שזו הרשת הסלולרית). האם ישנה אפשרות להגדיר שזה תמיד יהיה דרך WI-FI כשאני מחובר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ראיתי איזה סרט(definately,maybe אם אתם מוכרחים לדעת..),וראיתי שם משהו שחלמתי עליו במשך הרבה מאוד זמן-אוזניות קטנות,מה שנקרא אוזניות כפתור או IN EAR(אני יודע שזה לא אותו דבר)-אלחוטיות! חיפשתי כאלה בארץ ולא ראיתי שום דבר שאפילו קרוב לזה...ולכן אני פונה אליכם לעזרה.. יודעים אם יש אוזניות כאלה בארץ? אם כן,בבקשה,בבקשה תגידו לי...רק המחשבה של אוזניות קטנות וקומפקטיות,מבלי להסתבך עם כל החוטים המנג'סים האלה...אחח..חוויה... תודה רבה רבה מראש..
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתייעץ פעם אחרונה בקשר לאיזה מכשירים אני אקח מסלקום. לי ולאחים שלי אני חושב לקחת את המיילסטון. כמה שאלות עליו- יש אפשרות להוריד לו מפות לGPS לכל העולם? יש אפשרות להוריד לו מפות GPS לארץ? יש לו חנות כמו הAPPLESTORE שאפשר להוריד דברים? יש לו הרבה דברים חינמים? והאם יש לו הרבה אפליקציות?(בדומה לאייפון) האם יש אפשרות להתקין אפליקציות על כרטיס הזכרון? האם הוא יקבל אנדרואיד 2.2? יש צפי להגעת מילסטון 2? בנוסף אשמח המלצה למכשיר בשביל ההורים שלי. שיהיה פשוט ונוח להפעלה, עדיפות למכשיר מגע טוב. אריאל
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הכתבה על הסמארטפון ש-YAHOO! מפתחים, ורציתי לדעת מתי בערך תהיה השקה (אם תהיה ?)? ומה המחיר שלו ? __________________________________________________________________________ טוב כרגע, אני מחפש סמארטפון / גאדג'ט (כמו איפוד 4) שישרת אותי לסביבות השנתיים הקרובות אני רוצה שיהיה טאצ', עם WIFI, אם יש אפשרות גם ל-3G אז שיהיה אני מקציב בסביבות ה- 400$ > אין לי בעיה להזמין מחו"ל. רק דבר אחד: אני לא רוצה להתחייב על המכשיר. אני רוצה לקנות אותו ושיהיה שלי ולשלם הכל במכה אחת.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Mobile Bundle העדכנית תאפשר לכם לקבל יותר משמונה משחקים נוסטלגיים שכנראה פגשתם בילדותכם באולמות הארקייד, על גבי מכשיר האנדרואיד האישי שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הארקייד-זמינים-למכשיר-האנד/
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אז יש לי כמה שאלות על ה Apple Ipod Classic 80gb, מצטער על חוסר הידע ואני ממהר אז כמה שיותר בבקשה. 1. אני יכול לשים קבצי .mp3 שקיימים לי כבר על המחשב באיפוד ולא כאלה שקניתי דרך ?ITUNES 2. הדור החדש טוב כמו הישנים ועדיין יש לו את האיכות קול בין הטובים ? 3. כמה בערך עולה ששיר בITUNES 4. אפשר לקרוא עברית בשמות? 5. האוזניות שבאים עם האיפוד טובים? 6. הנגן, בפרט המסך שביר או נהרס בקלות?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להבין איך משפיע הגיבוי במידה ואני מחליט לשנות משהו במכשיר, אני כרגע במצב שלמכשיר שלי יש רוט, מתוקן קרנל מותאם של ElementalX , ומתוקן Xposed עם מספר מודים , וכמובן אפליקציות רגילות וכל החשבונות שמסונכרנים עם גוגל.. עכשיו נגיד אני עושה גיבוי לכל המכשיר דרך ריקוברי . ונגיד יבוא יום ואני ארצה להחזיר את הטלפון לגדרות היצרן כלומר כמו חדש מהקופסא מבחינת המערכת, ולאחר שאני מבצע את הפעולה של ביטול הרוט והקרנל וחוזר לסטוק רשמי של היצרן , אז עם הגיבוי שעשיתי בהתחלה אני בעצם יכול בתהליך של להחזיר את הטלפון להגדרות היצרן מבלי לאבד מידע בטלפון כמו האפליקציות והחשבונות שהיו מתוקנים וכו ? או שלא הבנתי נכון משהו?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות סמארטפון איכותי וטוב, מכיוון שממש אין לי זמן לשבת על זה אין לי שמץ מה היתרונות של כל אחד ומה כל אחד נותן, את האמת ? זה גם לא כזה משנה לא, לא משנה לי אם זה אנרואיד או לא, משנה לי שתהיה לי אפשרות להתקין עליו WAZE או כל תוכנת GPS נורמאלית, שהוא יהיה מאוד מהיר, עם מסך גדול וכ'ו. זה יכול להיות אייפון, זה יכול להיות כל מכשיר מבוסס אנדרואיד.. אני רק רוצה לגרום לו לפעול עם הסים שלי עוד לפני שאני חוזר לארץ(יש עלי לאפטופ ככה שאם צריך לעשות קינפוג מסויים אין בעיה) אה ועוד דבר, אני גם אשמח לדעת איפה לקנות אני בניו יורק רוב הזמן, אז עדיף שהחנות תהיה בניו יורק עריכה : יש לי אפשרות לקנות את האייפון 4 מאפל סטור ב650 דולר, כמובן שעדיין אין לי אפשרו…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא יוצא לי באורנג' במבצע ממש טוב, אבל אני יכול להוסיף ולקחת מכשיר אחר. בכל מקרה, לפי המפרט שלו הוא נראה מעולה, אבל ראיתי כמה חסרונות שלו: מצלמה, מסך וסוללה. איך הוא בכללי? יש המלצות? המלצות על מכשירים אחרים אולי? תודה. ד"א - אני רוצה רק סימביאנים
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ה-DxO One היא מצלמה זעירה שמתחברת לאייפון ומסוגלת להפוך אותו לתחרות ראויה לכל המצלמות הקומפקטיות למיניהן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה זמן שמתי עין על המכשירים, עכשיו שיקר בינייהם עולה 2000~ ש"ח זה נהיה מעניין מבחינת ספקות, מאוד מחשיד אותי כל העניין בחנויות של השדרוגים, אם אני משדרג לבד, מאבד אחריות? (נשמע כמו שיגידו לי שאם אני מתקין Service pack למחשב, אז אין אחריות...). הסתכלתי על חנויות Eline ו-DimPhone, יש המלצות בעניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
4,090 ש"ח בלבד מזכיר לי כשיצא האייפון 5 הם תימחרו אותו ב 6000 ש"ח...הזויים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה דוד שלי הציע לי למכור נגני MP4 ....הם בערך בגודל של אייפוד ננו ... הם יכולים לנגן מוזיקה סרטים רדיו תמונות ויש להם נפח של 8GB.... זה נראה לי אמור להיות זיוף של אייפוד בכל מקרה לא רשמו על המוצר שם כלשהו על מנת למנוע תביעות... הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי מחירים של MP4 אפילו של חברות לא מוכרות והמחירים של 8 GB לא היו מתחת ל-800-900 לפחות.... הבעיה בערכה שהוא הביא לי היא שאת המטענים החרימו במכס ולכן אין מטענים....אפשר לטעון את המכשיר רק דרך הכבל USB (למרות שהטענה אחת מספיקה להרבה מאוד זמן זה מאוד מציק)... מקבלים את הערכה עם דיסק קטן כבל להעברה אוזניות והמכשיר עצמו...אהה ומקבלים אחריות מלאה (אם נשבר או משהו) דוד שלי אמר לי שהוא מוכר את זה במחיר בריצפה של 400 ש…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה כדי לי לשדרג הוא Samsung F480 הוא n95 8gb אני בסלקום וגם רציתי לדעת מה סוללה יותר חזקה אני משדרג את זה אז אין לי בעיה של כסף אני ישמח לשמוע
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גנבו לי פלאפון, התקשרתי לספק שלי והם חסמו את המספר. יש דרך לאתר אותו אכשהו, אולי שהגנב יפעיל את הפלאפון? משהו עזרה..
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, פירסמתי במרקט את האפליקציה הראשונה שלי - Simon Deluxe משחק זיכרון פשוט - שיפור של המשחק סיימון המקורי. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sdp.simon_deluxe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZHAuc2ltb25fZGVsdXhlIl0. אשמח אם תורידו וגם לשמוע את דעתכם. בימים אלו אני עובד על כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, אבל העליתי אותה ככה בתור התחלה, לסיפתח (: שיהיה לכם חג שבועות שמח! שחר.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
בטלפונים שמיובאים בייבוא מקביל, האם יש משמעות לכך שהמטען לא מקורי? מה ההבדל ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי גלאקסי S1 היום ניסתי להכנס למצב download mode בעזרת odin לפי המדריך הזה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7307656 אחרי שלחצתי start התקנה התחילה ואחרי שניה קו ההתקנה נעצר והיה רשום fail למעלה מאז המכשיר תקוע עם סימון של פאלפון ומחשב ובינהם סימן קריא צהוב.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש נגן מוזיקה (ממש אין צורך בוידאו) עבור מישהי מאוד מיוחדת (אשתי לעתיד בתקווה) דרישות מאוד ספציפיות, אני אשמח לתשובות מבעלי נסיון וידע. הדרישות : - דבר ראשון שיהיה אסתטי מבחינת תצוגה , עד כמה שאני רואה את זה - אסתטי = אייפוד. - עברית, לא חובה, אבל מאוד מאוד רצוי. - יכולת הצגת תמונות. - ממשק לא איטי - זה חשוב. - בעל יכולת הקלטה (למשל על מנת להקליט הרצאות משולחן המרצה באוניברסיטה) עוד נקודות חשובות : לא משנה אם הוא מבוסס HD או פלאש (למרות שבגדלים האלה אני לא חושב שיש מבוססי HD) - אין צורך בוידאו, אבל אם יש נגן שעונה על הדרישות האלה ויש לו גם וידאו, זה לא חסרון. חשבנו על ה IPOD NANO בנפח 2 ג'יגה, אבל מסתבר שאין לו יכולת הקלטה, מה שדי חשוב לנו. איזה עוד נגנים יש,…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
והאם יש מכשירים אחרים שעלי לשקול? התקציב עד 4000 ש"ח לא מאמין שיש פלאפון שעובר את זה אבל בכל מקרה זה התקציב. בעקרון - מצלמה סבירה לתיעוד של פה ושם, ווידאו נורמלי שיהיה ברור, גלישה נוחה וברורה כמו באיפון, מסך גדול, שיהיה אפליקציות להעביר את הזמן ונגן נוח, אז מה יש חוץ מהאיפון?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש מבצע באופיס דיפו לחברי קלאב 365 של גי פיאס דגם QUE 4301 העניין שכתוב שבתוכנה זה IGO EASY הוא עולה 599 שח . וראיתי אותו דגם בידיוק ב קי אס פי שכתוב שהתוכנה היא IGO MORE שאאלה ראשונ-ה האם זו אותה תוכנה למעשה? והאם המכשיר טוב מדוייק ויכול לספק את הסחורה שאלה שנייה יש את המיו S505 שעולה 585 שח אבל המסך הוא 4.7 ולא 4.3 כמו ב QUE האם הוא עדיף?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-