גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר נוקיה 5800. מה שמרתיע אותי [חוץ מבעית האזניה- שאומרים שנפתרה במכשירים אחרי ינואר, נכון?] זה עניין הסוללה. לפי נוקיה- הסוללה אמורה להספיק ל 8.8 שעות בשימוש GSM [2G] ועד 5 שעות ל 3G אורנג' מפרסמת זמן של 129 דקות !!!!! (זמן שיחה) כן, זה לשימוש ברשת ה3.5G [או 3G] , השאלה שלי: האם ניתן פשוט [דרך התפריט המובנה] לבחור בשימוש ברשת 2G GSM במכשיר, לעבוד איתו כך קבוע- וזה בעצם יספק לי את ה8.8 שעות שנוקיה מפרסמת? האם זה אפשרי ופשוט וגם י ע ב ו ד ? כי בתור מכשיר מולטימדיה- חבל לקנות אותו, ולהיות מאולץ להטעין אותו פעמיים ביום כמו כן, האם כשארצה להשתמש בגלישת אינטרנט של אורנג' או אלחוטית- האם צריך לעבור ל3G בשביל זה, או לא? תודה רבה רבה מראש אש…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות סמארטפון לאחר שהסוני M2 AQUA שלי מראה סימני גסיסה ורציתי לבדוק מה נותן כיום את התמורה הגבוהה ביותר למחיר, יש מגוון כל כך גדול שאני הולך לאיבוד. אז אין לי בעיה עם סינים בהנחה שהם משתלמים ומקבלים עדכונים. (שמתי עין על 5\Meizu MX4\Pro וה - Oneplus two) גם האסוס Zenphone בגרסאתו החזקה קורץ לי. חשוב לי בעיקר חיי סוללה ונפח אחסון כך שבהנחה שמדובר במכשיר שאינו מאפשר כרטיס זיכרון אצטרך שיהיה עם זיכרון מובנה של 64GB, בנוסף כל מה שקשור למוזיקה עם אוזניות (נגיד DAC איכותי) גם יהיה נחמד שיהיה ושלא יהיה גדול מ - 5.5 אינץ'. אני פתוח להצעות ואין לי בעיה להזמין באינטרנט ולהתפלל שיעבור את המכס. ובמקרה של משהו משתלם במיוחד ניתן גם לחרוג ב 100-200 שקל. בתודה מר…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלאפון שלי לאחד חדש, ובלי קשר אני גם צריך לקנות נגן MP3 חדש. הגעתי להחלטה ואני מעוניין לקנות מכשיר דור שלישי עם MP3, ורציתי לדעת איך האיכות של הK610 לעומת מכשירי דור שלישי אחרים? בנסוף לכך, איך האיכות שלו לעומת נגני MP3 מיצרנים מובילים (IAUDIO, IRIVER...)? ועוד שאלה אחת - יש לו חיבור רגיל לאוזניות או שהוא צריך אוזניה מיוחדת? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן לחזור לגלישת 3G ב S3 של סמסונג לאחר גילשה ב WI FI ? כל נסיון ( כולל התקנה אוטמטית של ה APN) לא צלח. ניר
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה פלא הכי טוב מביניהם? לאיזה מהם יש הכי הרבה משחקים וכ'ו? בבקשה אל תערבו פלאפונים אחרים, תגידו לי מה יותר טוב מהם וזהו. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, מה שלומכם ? אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו... ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ? נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת. http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי יש מכשיר Galaxy S5 (הדגם הספציפי מצוין בכותרת) הוא מציג את השגיאה: "עדכון קושחה נכשל. נסה שוב באמצעות תוכנת מחשב אישי (Kies) או בקר במרכז שירות של Samsung" למישהו יש פתרון? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי , אני מחפש סמארטפון תקציבי עד 700 שקל הכי חשוב לי שה GPS יעבוד מעולה אני אצטרך להוריד אליו אפליקציות ( לא משחקים ) וואצ' אפ וכו' יש לי אפשרות לקנות מיבואן GSMART ELITE ב 650 ש"ח , העניין שראיתי ביקורות של ה GSMART הראשונים והם היו לא משהו בעליל , מישהו מכיר את הסמארטפון הזה ? יש לו בטריה מעולה , 8 ליבות , 2GB זיכרון , 4G , מסך גדול על הנייר נראה מצויין , לקנות ? מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו בסגנון? אני מדבר על מתקן שמתחבר לחשמל בעל יכולת להטעין מכשירי יו אס בי, ובנוסף שיהיה בעל סוללה כך שאוכל לשלוף אותו מהחשמל ולהטעין את הפלאפון שלי במדבר סהרה. אם מישהו מכיר משהו כזה, אני אשמח להמלצות. בנתיים מצאתי את זה ב DX http://www.dealextreme.com/p/solar-powered-rechargeable-2600mah-portable-power-pack-with-6-led-flashlight-red-laser-black-54477 למישהו יש נסיון איתו?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו שכולם ציפו, היום נערכת תערכות CES 2007. נוקיה כבר מכריזה על שלושה מכשירים חדשים מסדרת N. N76...N93I...N800 לכתבה המלאה-לחצו כאן תהנו.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איך המכשיר הזה, הוא טוב שמעתי שיש לו בעיות בלוח שנה, ידוע לכם משהו על זה? אם תקנו את זה כבר? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז יש לי כמה שאלות על ה Apple Ipod Classic 80gb, מצטער על חוסר הידע ואני ממהר אז כמה שיותר בבקשה. 1. אני יכול לשים קבצי .mp3 שקיימים לי כבר על המחשב באיפוד ולא כאלה שקניתי דרך ?ITUNES 2. הדור החדש טוב כמו הישנים ועדיין יש לו את האיכות קול בין הטובים ? 3. כמה בערך עולה ששיר בITUNES 4. אפשר לקרוא עברית בשמות? 5. האוזניות שבאים עם האיפוד טובים? 6. הנגן, בפרט המסך שביר או נהרס בקלות?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Power Bank על מנת שאוכל להטעין באמצעותו LG G2. יש המון סוגים ואני אשמח לקבל המלצות. כבר קיבלתי המלצה אחת: Xiaomi power bank 10,400 mah תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה כדי לי לשדרג הוא Samsung F480 הוא n95 8gb אני בסלקום וגם רציתי לדעת מה סוללה יותר חזקה אני משדרג את זה אז אין לי בעיה של כסף אני ישמח לשמוע
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גוגל מפסיקה למכור באופן רשמי גם את דגם הדור השני של טאבלט הנקסוס 7 - האם חשיפה של טאבלט נקסוס חדש וחדיש היא רק עניין של זמן? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-7-%d7%96%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בקטע של הפאלפונים ואני רוצה להתחיל להבין את הקטע הזה יותר טוב (מה לעשות היום הפאלפונים נימצאים בכל מקום) אני זקוק לביקורת של ה-v3x. אני חדש ולא מבין בתחום אז יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם מישהוא יענה לי עליהם. השאלות שלי הן: 1-מהו הפאלפון כיום שנחשב להכי משתלם ביחס העלות והביצועים שהוא מספק.? 2-יש קטע שאני לא מבין והוא איך זה שיש את אותו מכשיר (לדוגמה ה-v3x) בכמה רשתות (לדוגמה בסלקום ובמוטרולה).? 3-מי בדיוק מייצר את הפאלפון עמצו. החברת שרואים בפרסומות (סלקום וכו) או שיש יצרן אחר ? 4-אילו פרמטרים קובעים את טיב איכותו של הפאלפון (אני יודע שהמצלמה, הנגן שבו ועוד).? תודה מראש על הטירחה . (אם יש עוד דברים בסיסיים שמומלץ לדעת לפני שהולכים לקנות פלאפון אני…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם חברה אני מעוניין לקנות נגן חדש התכונה הכי חשובה לי בנגן היא האיכות של הסאונד שלו אני חפש גם נגן שבנסוף לאיכות סאונד שלו הוא יהיה קטן בעל ממשק נוח (כמו הגלגלת באייפוד) ובעל חיי סוללה ארוכים (אבל אלו תכונות משניות בהחלט) אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה נגן יש את האיכות סאונד הטובה ביותר?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו בכותרת אני מחפש נגן MP3, עם תקציב של 400 ש"ח. חשוב שיוכל להכיל לפחות 1GB. אני סומך עליכם לבחור בדבר הנכון. תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את ה-I9500 ל-FIRMWARE הרוסי שמסתובב ברשת... אני מריץ ODIN 3.09 במצב רגיל הוא מזהה את המכשיר אני עובר למצב Download והוא לא מזהה אותו. הוצאתי את הבטריה ופתאום הוא כן מזהה אותו. (הבטרייה לא מקורית) האם משהו מכיר מצב כזה ? האם להסתכן ולעשות התקנה על המתח של המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מעוניין בהמלצה לטאבלט זול יחסית לצורך קריאת ספרים בקבצי PDF בגודל A4. בדקתי אופציות כמו ה KINDLE של אמזון אבל זה בשחור לבן ולכן ירד מהפרק. כנ"ל ה AMAZON FIRE 8 שלפי מה שהבנתי לא הכי חזק בביצועים ואם אני כבר קונה טאבלט אז רוצה שיהיה לי גם לגלישה (נורמלית) באינטרנט וכו ובלי תקיעות. על איזה טאבלט הייתם ממליצים? פחות אכפת לי המותג ומשיטוט באינטרנט ראיתי שיש חברה סינית בשם CHUWI שיש להם טאבלטים זולים עם מפרטים די נחמדים. בקיצור, מעוניין בטאבלט עם איכות מסך סבירה שיהיה נח לעיניים ובמחיר זול יחסית. לא משנה לי אם מהארץ או מחו"ל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לחבר נגן כזה לרכב הבעיה רק שלא ראיתי את זה אצל אף אחד , אז לא יודע עד כמה טוב זה עובד יש מישהו שניסה את הדבר הזה ? http://www.e-usb.co.il/products/227446 אשמח לדעת על איכות ועל אורך חיים תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום התקנתי אתמול את the trail על המכשיר שלי- סמסונג גלקסי 3S בעמוד של המשחק בגוגל פליי כתוב This app is compatible with your device אבל בפועל המכשיר שלי לא מסוגל להריץ את המשחק- לוקח לו המון זמן לעלות, ואחרי מסך הטעינה הראשון כשמתחילה אנימציה המשחק קורס ויוצא החוצה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-