גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי להכניס מספר רינגטונים למכשיר, אבל ברינגטונים שאמורים להיות תחת הקטגוריה של "מותאם אישית" נמצא תמיד רינגטון אחד ויחיד, למרות שבתיקיה של אייטונס מופיעים כל הרינגטונים שהכנסתי. גם שאני נכנס למכשיר דרך אייטונס, מופיעים כל הרינגטונים, אבל במכשיר עצמו יש רק רינגטון אחד מביניהם במותאם אישית. אם אני מוחק אותו, מופיע רינגטון אחר מהרינגטונים. יש לי מערכת הפעלה 4.2.1 אם זה רלוונטי. עברתי כבר על כל המדריכים... אני יודע בדיוק איך ליצור רינגטון והם כולם באיזור ה-30 שניות, כך שהבעיה היא לא ברינגטונים עצמם. כולם יכולים לפעול במכשיר, הבעיה היא שתמיד מופיע רק רינגטון אחד. מישהו עוד נתקל בבעיה? מישהו יכול לעזור???? תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את ה-I9500 ל-FIRMWARE הרוסי שמסתובב ברשת... אני מריץ ODIN 3.09 במצב רגיל הוא מזהה את המכשיר אני עובר למצב Download והוא לא מזהה אותו. הוצאתי את הבטריה ופתאום הוא כן מזהה אותו. (הבטרייה לא מקורית) האם משהו מכיר מצב כזה ? האם להסתכן ולעשות התקנה על המתח של המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
650 ש"ח http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/nec_n411i.htm
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה כדי לי לשדרג הוא Samsung F480 הוא n95 8gb אני בסלקום וגם רציתי לדעת מה סוללה יותר חזקה אני משדרג את זה אז אין לי בעיה של כסף אני ישמח לשמוע
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש נגן מוזיקה (ממש אין צורך בוידאו) עבור מישהי מאוד מיוחדת (אשתי לעתיד בתקווה) דרישות מאוד ספציפיות, אני אשמח לתשובות מבעלי נסיון וידע. הדרישות : - דבר ראשון שיהיה אסתטי מבחינת תצוגה , עד כמה שאני רואה את זה - אסתטי = אייפוד. - עברית, לא חובה, אבל מאוד מאוד רצוי. - יכולת הצגת תמונות. - ממשק לא איטי - זה חשוב. - בעל יכולת הקלטה (למשל על מנת להקליט הרצאות משולחן המרצה באוניברסיטה) עוד נקודות חשובות : לא משנה אם הוא מבוסס HD או פלאש (למרות שבגדלים האלה אני לא חושב שיש מבוססי HD) - אין צורך בוידאו, אבל אם יש נגן שעונה על הדרישות האלה ויש לו גם וידאו, זה לא חסרון. חשבנו על ה IPOD NANO בנפח 2 ג'יגה, אבל מסתבר שאין לו יכולת הקלטה, מה שדי חשוב לנו. איזה עוד נגנים יש,…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Power Bank על מנת שאוכל להטעין באמצעותו LG G2. יש המון סוגים ואני אשמח לקבל המלצות. כבר קיבלתי המלצה אחת: Xiaomi power bank 10,400 mah תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי יש מכשיר Galaxy S5 (הדגם הספציפי מצוין בכותרת) הוא מציג את השגיאה: "עדכון קושחה נכשל. נסה שוב באמצעות תוכנת מחשב אישי (Kies) או בקר במרכז שירות של Samsung" למישהו יש פתרון? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלאפון שלי לאחד חדש, ובלי קשר אני גם צריך לקנות נגן MP3 חדש. הגעתי להחלטה ואני מעוניין לקנות מכשיר דור שלישי עם MP3, ורציתי לדעת איך האיכות של הK610 לעומת מכשירי דור שלישי אחרים? בנסוף לכך, איך האיכות שלו לעומת נגני MP3 מיצרנים מובילים (IAUDIO, IRIVER...)? ועוד שאלה אחת - יש לו חיבור רגיל לאוזניות או שהוא צריך אוזניה מיוחדת? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לאחר מכירת הטאץ' 2 שלי החלטתי כי ברצוני להתקדם וכי עומדים שתי מכשירים על הפרק מאותו הבית- אפל! (התוכנית היא ככל הנראה לקנות בימים הקרובים) *[תקציר של הסיפור 4 שורות לפני הסוף] במקור חשבתי על הטאץ' 4 (32 ג'יגה) שעולה כחדש בארה"ב 300$= 1200 שקל. מחיר מצוין! חדש בארץ עולה 1600 בחנויות שעובדות עם איידיגיטל וב-KSP ששם נותנים אחריות משלהם ניתן לקנות ב-1490.קיימת גם אופציה ליד"ש שיחסית נדירה וקשה למציאה לאור כך שהמכשיר יצא ממש לאחרונה והשוק בארץ מוכר ב- 1000-1400(קשה למצוא). לעומת זאת, המחיר של ה-3GS בשוק היד"ש שם אני מתכנן לקנות, המחירים נעים סביב 1500-1800 לנפח של 16 ג'יגה. לפעמים מגיע מאובזר. הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור לאור המצב שכעת יש לי מכשיר SE NAITE J105 (במסלול…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רשום במסלול הרגיל שלהם של 89 ש"ח לחודש עשיתי בדיקת מהירות אינטרנט וקיבלתי נתון מהיר ממה שציפיתי זה נחשב בסדר לעומת חברות אחרות?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז יש לי כמה שאלות על ה Apple Ipod Classic 80gb, מצטער על חוסר הידע ואני ממהר אז כמה שיותר בבקשה. 1. אני יכול לשים קבצי .mp3 שקיימים לי כבר על המחשב באיפוד ולא כאלה שקניתי דרך ?ITUNES 2. הדור החדש טוב כמו הישנים ועדיין יש לו את האיכות קול בין הטובים ? 3. כמה בערך עולה ששיר בITUNES 4. אפשר לקרוא עברית בשמות? 5. האוזניות שבאים עם האיפוד טובים? 6. הנגן, בפרט המסך שביר או נהרס בקלות?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גוגל מפסיקה למכור באופן רשמי גם את דגם הדור השני של טאבלט הנקסוס 7 - האם חשיפה של טאבלט נקסוס חדש וחדיש היא רק עניין של זמן? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-7-%d7%96%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן וסהלן יא סחבים, אני מעוניין לשדרג את מכשיר הסלולר שלי ברשותי למשהו חדשני יותר. לצערי, יש לי את המכשיר הנוכחי, Nokia 6070, כחצי שנה לערך, ולכן אינני זכאי למבצע המהמם של סלקום(הרשת שבה אני נמצא) בו אני זכאי לשדרג לכל מכשיר דור 3, בעלות של 20 ש"ח לחודש בלבד(על האינטרנט הסלולארי יעני). מה כן, ברשת דינמיקה (משווק מורשה של סלקום) הציעו לי את אותו מבצע, עם הגבלה על מספר המכשירים ביניהם אני יכול לבחור... אינני מצליח לעשות את הבחירה לצערי המכשירים הם: Motorola K3 Nokia E65 Sony Ericsson K610i LG KU 580(לא מוצא אתר "רשמי", כנראה שהוא Discontinued, מה שמעלה אצלי את החשד שהוא לא משהו) אני פשוט לא מצליח להחלטי ביניהם.. המוטורולה נראה חמוד, אבל האתר די זוועתי ולא כ"כ אפש…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברה אני מעוניין לקנות נגן חדש התכונה הכי חשובה לי בנגן היא האיכות של הסאונד שלו אני חפש גם נגן שבנסוף לאיכות סאונד שלו הוא יהיה קטן בעל ממשק נוח (כמו הגלגלת באייפוד) ובעל חיי סוללה ארוכים (אבל אלו תכונות משניות בהחלט) אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה נגן יש את האיכות סאונד הטובה ביותר?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חדש במכשירי אנדרואיד נכנסתי למרקט הורדתי כמה משחקים ....ביננו אחרי שנה עם אייפון ומשחקים נהדרים שהיו לי עליו .. פשוט תת רמה המרקט ! הבנתי שהמכשיר שלי מסוגל גרפית להרבה יותר ! השאלה איפה המשחקים הטובים !? הם כנראה בטח ובטח שלא נמצאים במרקט . יש למישהו אתר שמסקר את המשחקים הטובים + תמונות + תגובות של אנשים ומה שיצא חדש למכשירי אנדרואיד 4 אינצ' ? תודה ! ;D נ.ב המכשיר כבר ב ROOT אם למישהו יש דרך להשיג משחקים ללא קנייתם אני גם אשמח אבל מכיוון שאסור לדבר על פריצות כאן אז רק בפרטי , תודה .
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מכשיר מיני אייפון.. כמובן שהוא זיוף אבל הוא נחמד.. בעיקרון קניתי אותו בתאילנד והוא בעברית. רציתי לדעת קצת פרטים אם מישהו יודע איזה מערכת הפעלה יש עליו כי אין לי מושג איזה... ולדעת אם נראה לכם שאפשר להתקין עליו מערכת הפעלה גם בעברית ושיהיה אפשר לשים עליו נגיד משחקים ותוכנות כמו GPS שזה הכי חשוב לי כרגע אם יש לכם המלצות וכו' אני אשמח לשמוע... בעיקר על התקנה של GPS שלא מצריך שימוש באינטרנט תודה מראש. (ואל תטרחו להגיד שזה מכשיר מעפן או כל דבר גרוע עליו כי זה לא מעניין ולא מפריע לי.. זה אומנם זיוף אבל הוא קטן ונוח וממש קל לשימוש)
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי בעל מסך גדול. כמובן באופן פרטי. גודל הפונט של הכתב בתפריט יהיה גדול . בעל מקשים גדולים הנוחים ללחיצה. עם מצלמה טובה מאוד. כמובן שלא יהיה מגע. תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין להזמין את המכשיר מפה:http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298442434&sr=8-1 האם המכס יהווה כמחיר נוסף? תודה. ומה לגבי ebay?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נראה שהנבואות שטענו כי טכנולוגיית ה-NFC לא תגיע לארץ עוד שנים רבות לא מתגשמות: מקור: http://it.themarker.com/tmit/article/15789
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבכירה בשוק חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה עם ביצועים מובילים בקטגוריה ויכולת טעינת סוללה שאין דומה לה - אך בכדי לקבל את הגירסה המתקדמת והמרשימה ביותר תצטרכו גם להשקיע סכום ענקי לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יכול לבחור בין שני המכשירים הנ"ל, יש לי אופציה רק למכשירים האלה, שניהם ברשת פלאפון. מה עדיף? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני לא טועה פעם הייתה הגבלה כזו של רשת פלאפון שאי אפשר לקבל דברים דרך bluetooth ואפשר רק לשלוח. האם זה עדיין תקף, ואם לא אז מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה (הצלחתי לשלוח לאנשים שירים לדוגמא אבל לא הצלחתי לקבל)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-