עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Wideblade,

שלום לכולם (: היום הטלפון כבר הפך לכלי עבודה... GPS, מצלמה, אינטרנט אל-חוטי וכד'... אני לעומת זאת, עדיין תקוע בעשור הקודם, עם הnokia 6600 שלי.. אני מסתובב עם טלפון+אייפוד טאץ' בכיס, ואני חושב שהגיע הזמן לשלב ביניהם... אז התשובה המתבקשת היא אייפון. שזה מכשיר מאוד חמוד, אבל קצת יקר (נשמע קצת לא הגיוני לשלם 3800 שקל על מכשיר שאין לו אפילו אפשרות לכרטיסי זכרון.. אני מרגיש כאילו המחיר של האייפון נובע יותר מהשם מאשר החומרה). לכן התחלתי להתעניין קצת באנדרואיד.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה על ההבדלים הבולטים בין האנדרואיד לiOS? ואיזה מהם בעיקר עדיף? כמו כן, אני מנסה לחפש אופציות חלופיות לאייפון (התקציב שלי יותר בסביבות ה2000-3000, ולא 3000-5000). אבל אני עדיין פתוח …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by eliom,

קיים קומפיילר לאייפון לשפת c עם אפשרות השלמה אוטומטית של מילים? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. עברתי לפני כמה ימים דירה מנהריה לשכונה החדשה בכברי והקליטה של הוט מובייל פה כמעט אפסית,רוב הזמן אני בשיחות חירום בלבד ולא ניתן להתקשר אליי רוב הזמן. מצד אחד אני הייתי מרוצה מהם מאוד עד עכשיו ולא רוצה לעזוב,מצד שני איך אפשר לפתור את הדבר המטריד הזה? הרי אם אני אתלונן בתור לקוח בודד זה לא יזיז להם את קצת האף.שמעתי בזמנו שיש מגברים סלולריים שעובדים מעולה כאשר מחברים אותם לראוטר רגיל אבל לא ממש הצלחתי למצוא איפה אפשר לקנות דבר כזה האם זה מתאים לחברות מסוימות באופן ספציפי וכו... אם למישהו יש מידע אני מאוד אשמח להסברים בנושא

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  4. Started by F430,

אז חפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy-S-II-2-Black-/280701341775?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415b1a904f לאיפון הכיסוי הכי טוב הוא Switcheasy רציתי לדעת מה אשמור לי על הגלאקסי שלי הכי טוב...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. האם נגיע למצב שנתחיל להתווכח בין הסמסונגים האייפונים והWPנים... מה יותר טוב....? לדעתי לWP יש עוד סיכוי מאוד טוב לכבוש את השוק, אבל לא בעזרת נוקיה......נוקיה נפלה חזק מדי, למרות המכשיר שעושה רושם מעולה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by gifty,

7. Started by stojakovic,

אבא של חברה שלי רוצה לקנות סמרטפון. לא יודע למה אל תשאלו, מפה לשם הוא ממש רוצה סמרטפון עם מסך מגע. אין לו חוש טכנולוגי או משהו ולכן כל סמרטפון (מבחינת נתונים) יהיה לו מספיק. כמה דברים אבל שכן חשובים- 1. שיהיה מסך מגע 3.5 אינצ' לפחות. 2. שיהיה כמה שיותר פשוט וידידותי. 3. שיעבוד בהוט מובייל. 4. זול!! כמה זול? כמה שיותר.. בכל אופן לא מעל 1000 ש"ח.. עזרה, עצות מישהו? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מחפש סלולרי עד 1000 ש"ח (ביד 2), עם WIFI ויכולת קריאת PDF וDOC בינתיים, נראה שהנוקיה 5800 עונה על הדרישות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים או לקבל המלצות למכשיר אחר כי הפלאפון שלי כבר זקן וגוסס.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן אני מתכוון לקנות מכשיר חדש ולהחליף את ה 2hd שלי ראיתי על המכשירים של beatz בשיתוף עם htc מומלצים? אגב מה שפתח את עיני היה הTitan, מסך 4.7 ונתונים מפלצתיים, אבלהמחיר כנראה יהיה בהתאם. אשמח לשמוע המלצות נ.ב הסיבה ל htc בלבד כיוון שאני מעדיף אותם על סמסונג, אז אשמח רק על המלצות מבית htc. תודה! :-)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, צריך המלצה לנגן MP4 יש לPROSOUND נגן MP4 במצבע עכשיו 299 ש"ח פשוט כי אני צריך משהו פשוט. 4 גיגה עם מסך 1 וחצי אינטצ..מה אתם אומרים..?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. http://www.tgspot.co.il/sprint-kyocera-echo-dual-screen-android-phone/ http://www.youtube.com/watch?v=zk7nf6TNHH4

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה לקנות נגן MP3 או MP4 עד 350 גג 400 שקל המטרה היא שיהיה כמה שיותר מקום, לא אכפת לי להסתפק בנגן אמ.פי 3 אבל שיהיה כמה שיותר מקום בו. למשל נגן MP3 2GB בפחות מ-300 שקל ולציין איפה אפשר לקנות אותו, עדיף חנות ולא דרך האינטרנט. יש לציין שאני גר בחיפה. מישהו יודע על איזה מוצרים כאלו שאוכל לרכוש ? להתחשב בתנאים: נגן עד 350 שקל עם כמה שיותר GB

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש, ואשמח לייעוץ. נכון לעכשיו אני שם עין על ה LG G2 משתי סיבות עיקריות - המסך הוא לא גדול מדי ולא קטן מדי (לטעמי כמובן, השימוש העיקרי שלי הוא יוטיוב) ויותר חשוב לפי מה שקראתי חיי הסוללה שלו אדירים. מבחינת תקציב אין לי בעיה להוסיף ולהגיע עד 3000 אפילו אם מדובר במכשיר באמת טוב. האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את שתי התנאים האלה (חיי סוללה טובים ומסך בערך באותו גודל של G2) שלדעתכם יותר משתלם/כדאי לקנות? מצלמה למשל לא מעניינת אותי, גם לא קריטי לי לקנות את מכשיר הדגל הכי חדש שיש. עדיף שיהיה משהו שאוכל לקנות מאילת (KSP נניח) אשמח לייעוץ בנושא, אבי.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הכל בכותרת לפי דעתי... אין שום דרישות אחרות חוץ מזה(קליטה סבירה, זמן סוללה נורמלי וכד'). תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום וברכה, בששון ובשמחה התחדשתי בטאב ובהחלט הוא נראה טוב אך לא שמתי לב שיש צורך לקנות מתאם עבור ה-Travel Adapter.... איפה אני יכול להשיג מתאם כזה? קנה ובנה? רוזנפלד? אני מתכוון כמובן לזה: http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/ETA-P10JBEGSTA זה בטח ובטח לא נכנס לשקע החשמלי הביתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 1qaz2wsx,

מהיום שהנחתי את ידיי על האייפוד קלאסיק, שמתי לב לבעיה אחת ממש מעצבנת-עושה רושם שיש לו טעם מוסיקלי משלו! גם באייטונס וגם באייפוד, יש אלבומים שלמים שהאייטונס פשוט לא מוכן להוסיף לספריה, או אפילו שיר ספציפי מאלבום שלם שפועל (לדוגמה- השיר HIGHWAY TO HELL מאלבום באותו השם של AC\DC-כאילו מעולם לא היה קיים.. אבל שאר האלבום פועל פיקס. או מקרה אחר של האלבום The jester race של In flames, שפשוט לא מופיע זכר אליו לא באייטונס ולא באייפוד בזמן שתוכנות אחרות מציגות ומנגנות אותו יפה מאוד) ועוד מקרה, של אלבום אשר פועל אחלה באייטונס, פועל אחלה בכל נגן\תוכנה אחרת,אפילו מופיע כמו שצריך באייפוד עם כל הפרטים.. אבל באייפוד - לפעמים מדלג על 4 שירים הראשונים, 5 שירים הראשונים, לפעמים על 7.. (האל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eli_a2006,

מחפש לקנות פלאפון אני לא יקנה מהחברה אבל אני משער שאני ישקיע 1000ש"ח+- מחפש פלאפון טוב שיחזיק מינימום שנה ושישרת אותי בנאמנות יש לי עדיפות על nokia אבל עם יש משהו יותר טוב אז בכיף תודה אלי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by The Dom,

NOKIA 6280, NOKIA 6288?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by urich,

האם הsansa שלי מספיק חזק כי הוא לא נותן עוצמה חזקה ואני לא מעוניין להסתובב עם מגבר.

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by SimonSays,

מה ההבדל ביניהם ומה כול אחד עושה? ואם אני מתקין רום או רוט אחר זה מבטל אחריות?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by liav12,

היי, קניתי היום את המכשיר הנ"ל ושמתי לב ש"קיצצו" את מה שמתלווה אליוף כלומר חיפוי + פאוץ' קטן לנגן. הבנתי כבר שתמיד אוהבים בארץ להוריד את התוספות שמביאים למכשיר מתנה, ואז למכור אותם בכסף (כמו שעושים עם הרכבים למשל). בכל מקרה, צריך לדעת איזה חיפוי פלסטיק / סיליקון יגן בצורה טובה על המכשיר..חבל לי לזרוק 400 ש"ח על מכשיר ואז לראות את כולו למחרת בשריטות מעצבנות TNX!

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by dovik,

ישנן מאות אלפי ספרים במרחבי הרשת,חלקן בתשלום וחלק גדול מאוד-בחינם. על כן החלטתי לרכוש מכשיר שאוכל לקרוא איתו הספרים בלי ללכת לספריה או לחנות וכד' אלא פשוט להוריד מה שאני רוצה לתוך מכשיר אחד ולסחוב לכל מקום. אמנם אני קורא ספרים מתוך הסמארט,אבל זה לא זה.. בהתחלה חשבתי על מכשירים שמיועדים לזה נטו,הנקראים "קוראי ספרים אלקטרוניים" המכילים בד"כ עוד כמה תוספות נחמדות באיכות לא גבוהה במיוחד. אמנם אחרי שהסתכלתי על מחירים של הנ"ל,חשבתי על איזה טאבלט.. אז הדרישות הן ככה. חייב להיות מסך גדול (לא פחות מ-9.7 אינץ'),זאת כדי לקרוא ספרות טכנית. הספרות הטכנית היא באה גם (והרבה) בפורמט DJVU ,אז חייב שתהיה תמיכה בזה. כנ"ל תמיכה ב-PDF,DOC ו-TXT. תמיכה גם ב-FB2 בקיצור,עדיפות לתמיכה בריבוי פורמ…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by dave.r,

אחרי הרבה חיפושים, ושאלה כאן בפורום - אני רואה שמה שאני צריך זה נגן MP3 טוב, לא בהכרח PMP אבל שיהיה פלאש (בשביל הריצה) ושיהיה לפחות 8GB. אני יודע על ה D2 - 8GB אחרי הוספת כרטיס סנסה E280 8GB IPOD NANO 8GB CLIX 2 8GB יש עוד? מה מהם הכי טוב - במובן של תמיכה בפורמטים, ובחוזק/עמידות שלו (אין לי ידים עם כפפות של משי).

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  25. החלטתי לפתוח ת'רד קצר (או פחות קצר, מה שיצא בסופו של דבר) בנוגע לבעית הסוללה באייפון 4. משימוש של 3+ חודשים כבר, רציתי לחלוק איתכם פטנט נהדר (ובעצם לא פטנט, סתם משהו מתחת לאף שחבל שאפל לא מיידעים את המשתמש הממוצע אליו יותר ויוצרים תדמית גרועה למכשיר עצמו) לפיתרון בעית חיי הסוללה של האייפון... במיוחד האייפון 4. יש כל מיני קולות של משתמשים שנוגעים לחיי הסוללה, שהיא נגמרת זמן קצר יחסית. ובתכלס זה הדבר הראשון שנתקלתי בו עם האייפון. הסוללה הייתה נגמרת 3 שעות אחרי טעינה מלאה ובערך 6-7 שעות בהמתנה. היה קצת סיוט איתו בהתחלה. אבל משוטטות קצרה בהגדרות ובניסיון להבין מה המשמעות של כל דבר אפשר בקלות לפתור את הבעיה. הפיתרון הכי משמעותי לחיי הסוללה- לכבות בהגדרות את "עדכונים", שעס…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.