גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
יש לסלקום הרבה דגמים של מקלטים (המוצרי בלוטוט האלה שדרכם הוא מתחבר לGPS), אני לא יודע איזה דגמים ועם איזה צ'יפים, בגלל זה אני פונה אליכם. נא לא להמליץ לי על דגמים שלא נמכרים בסלקום, הקניה תיהיה רק דרכם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות מתאם לשלט PS3 או XBOX360 (לא משנה לי) שיחליף לי את השליטה של הtouchscreen במשחקים בGalaxy S4. יש את: http://www.amazon.com/MOGA-Mobile-Gaming-System-Android/dp/B0096L2SJ0/ref=pd_cp_cps_1/190-2613180-9942050 http://www.amazon.com/Gameklip-Controller-Mount-Samsung-Galaxy/dp/B00BK1RE0M האם יש עוד מתאמים? איזה הכי כדאי לקנות? תודה! עריכה: חשוב לי שהמתאם יתחבר עם USB
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
נימאס לי לקנות בטריות לנגן הסיני ואני מחפש תחליף זול אבל יחסית למחיר איכותי הבנתי שהC150 משתלם יותר מבחינת עלות תועלת מנגן סיני אבל אני מחפש דגם אם בטריות נטענות יש משהו דומה אם בטרייה נטענת ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבר את הSONY (מיושן לעומת הסאנדיסק סנסה קליפ והפיוז- מתחילת 2008 בשוק) אך אין לי את הכבל שלו.. ואפרופו הכבל, מאיפה ניתן להשיג את הכבל שלו? יש לו חיבור מיוחד.. מה ההבדלים ביניהם? איזה נגן הוא הטוב ביותר? במה זה מתבטא? SanDisk Sansa Clip Plus SanDisk Sansa Fuze Sony Walkman NWZ-A726 http://reviews.cnet.com/mp3-players/sony-walkman-nwz-a726/4505-6490_7-32897825.html
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ולא, אני לא מתכוון לתוכניות וסרטים שמעבירים מהמחשב אלא ממש טלויזיה... בכל מקרה, על איזה אתם ממליצים בטווח של 800 - 500 שקל?
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה ה-IMOD אבל לא מצאתי מקומות שאפשר לקנות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגן עם איכות סאונד גבוהה ביותר שיש היום לא משנה mp3 או 4 . תציעו ואחשוב לחסוך בשבילו {תקציב לא מוגבל לבינתיים}. יש לי את ה u10 שהיה נחשב בזמנו לבין הנגנים עם הסאונוד הטוב שיש ,עד היום אני נהנה מימנו וחשבתי לשדרג אבל אני רוצה שינוי משמעותי ביותר. יש לי גם את האוזניות cx300 שעלו לי 200 ש"ח והיום הם עולים 80 ש"ח אם תמליצו לי לשדרג גם אותם אז אשדרג.
-
- 69 תגובות
- 12k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות נגן חדש ומהבדיקות שלי התרשמתי מהנגנים הבאים: - CREATIVE ZEN V PLUS - COWOWN IAUDIO D2 - COWON IAUDIO 7 - MEIZU M6 הדבר הכי חשוב לי יותר מכל הוא האיכות שמיעה, אני אשמח אם תגידו לי למי האיכות שמיעה הכי טובה בהנחה שאני משתמש באותן אוזניות, ובהנחה שאני משתמש באוזניות המגיעות בבאנדל של הנגן. אחרי השמיעה חשוב לי הגודל ואח"כ מסך ודברים כאלה. אני גם צריך לדעת עד כמה ההבדל גדול בין כל אחד לאחד, כי כידוע לא כולם באותו מחיר ולכל אחד יש יתרונות אחרים בלי שום קשר לשמיעה. אם יש עוד נגנים באזור המחיר שבהם השמיעה טובה יותר, אז אני אשמח לשמוע עליהם. דבר אחרון, זה יהיה נחמד אם תגידו לי בכמה כסף בערך אני אוכל להשיג כל אחד מהם בחו"ל בדגם של 4GB ( אני יודע שה-ZVP ו…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם הנגן Iriver T30 512MB מומלץ ב 350 ש"ח או שיש יותר טובים באותו מחיר .מי שיש לו להציע נגנים יותר טובים שיגיד .או שממליצים לי על Iriver T30 512MB
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אז ככה שמעתי שיש נגנים שיותר איכותיים ויותר מומלצים מאייפוד אז ככה רציתי לדעת איזה נגנים יותר איכותיים מהאייפוד אני מחפש נגן של בין 1G ל-4G לא משנה העיקר שזה יהיה נגן עם הסאונד הכי טוב שיש כיום ולא משנה עם זה MP3 או MP4 העיקר מקסימום איכות סאונד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני קונה נגן חדש, סוף סוף. ובגלל שכנראה הוא ישמש אותי לעוד הרבה זמן, אני צריך אחד טוב... הדרישות שלי: -זמן סוללה ארוך למוזיקה (לסרטים זה לא ממש משנה, כי אני אראה רק קליפים). -איכות שמע טובה+, בלי הפרעות... -איכות וידאו טובה. למרות שאראה רק קליפים, הם עדיין צריכים להיות באיכות נורמלית. \= -ממשק נוח. -סידור לפי תיקיות. -הגודל לא ממש משנה, אבל אני לא רוצה לסחוב בלטה בכיס. -תומך בפורמטים רבים, שאני לא אצטרך להמיר כל פעם. -אמין. לא ממש בא לי שהוא יתקע פעם בחודש... -שיהיה לו נרתיק נוח. חשוב מאוד. רצוי לציין שאני קונה את גרסת ה-30 GB של אחד משניהם. התקציב לא חשוב. אשמח לשמוע דעות. לא רק "קנה את ההוא כי הוא יותר טוב"... תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני מלבט כי אני רוצה לקנות השבוע נגן ויש לי התלבטות קשה בין ה-iAudio i7 לבין ה-CREATIVE ZEN V PLUS הדבר שהכי חשוב לי זה האיכות סאונד אז רציתי לדעת איזה יותר איכותי אני מדגיש לא סאונד חזק יותר אלה איכותי יותר ועם יש נגן עם סאונד עוד יותר איכותי מאלה אז תרשמו כי בגדול יש לי תקציב של 1200 שקל לנגן והאוזניות שיש לי זה סנייזהר PX100
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איזה נגן נייד מבוסס דיסק קשיח מכיל dac הכי איכותי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Samsung Galaxy Player 50 <-> Cowon D3 Plenue איזה מעבד ומאיץ גרפי יש לנגנים האלו ? אם הבנתי נכון שניהם אמורים לתמוך בDVB-T ?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מה עדיף ולמה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה רבנ מראש!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אבא שלי טס לארצות הברית ואני מתלבט מה להביא - iPOD 80gb או אם למישהו יש המלצה לנגן יותר חזק? בעקרון הייתי שמח לנגן אם כמה שיותר אפשריות וכמה שיותר נוח.. אם יש המלצות בנוסף לאייפוד אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
zvp zvm i7 ? מבחינת סאונד בלבד ואני רוצה לדעת איזה הכי טוב כי גם ככה אני עם אוזניות CX300 אז איזה הכי איכותי עם אני יחבר לו אותם
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב 2000- 3000 אייפון או גלקסי, לא מכשירים סיניים, מצלמה מעולה וסאונד איכותי, מהירות, תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אז בבקשה תעבירו את הדיון לפורום הנכון) חבר טס לארה"ב לתקופה של כחודשיים+ הוא מעוניין לרכוש כרטיס סים Pre-Paid לתקופה האם ישנה המלצה למפעילות סלולריות מסויימות? חבילות מסויימות? עדיפות לחבילת גלישה גבוהה ככל הניתן. מן הסתם אם יש שיחות או הודעות ללא הגבלה לארץ אז זה טוב אבל אם לא אז הוא ישתמש בגלישה הסלולרית/WIFI ומקסימום נחייג אליו (כי לנו יש ללא הגבלה לקווים אמריקאים) השות שלו הולכת להיות בעיקר באזור פנסילבניה. מבחינת תדרים אל דאגה, הוא הולך לרכוש מכשיר שם אז אין מה לדאוג. רק מבחינת אזורי הכיסוי תקחו את זה בחשבון בהמלצות שלכם. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי micro אבל ראיתי הודי באיזה סירטון אומר שצריך nano sim כמו של האיפון אז איזה צריך? ולמה יש 2 כניסות לסים קארד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
איזה סלולאר נותן לי את השמיעה הכי טובה בשיחות ורדיו ?או זה רק חברת סלולאר
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעיצה כדי לדעת איזה סלולארי נוח לערוך בו EXECL בעיקרון אני זקוק לבחור בערך 100 שורות מסוימות מתוך 3000 שורות באקסל ,ולשנות אותם קצת (דברים בסיסים ) ולשלוח את הקובץ בסלולארי דרך GMAIL או walla . יש עדיפות למכשיר סלולארי שתומך בGPS (לא דרך חברת הסלולאר) וב- WIFI אם זה ניתן, אבל כאמור הדרישה שלי זה לערוך מסמך באקסל ולשלוח דרך הדוא"ל עדיף מכשיר כמה שיותר זול כמובן תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-