עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nirkaw,

איזה פלא הכי טוב מביניהם? לאיזה מהם יש הכי הרבה משחקים וכ'ו? בבקשה אל תערבו פלאפונים אחרים, תגידו לי מה יותר טוב מהם וזהו. תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום כולם לאחרונה נתקלתי במוד שנראה דיי נחמד לנגני ה- IAUDIO X5L ה H3MOD הורדתי את התוכנה אך משום מה לא מצאתי THEMES מוכנים להורדה באתר מישהו ניסה??? ואם יש כאלה אשמח ללינק להורדה... בתודה מראש!!!

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. עם מסך משופר ברזולוציית 2K, מחיר תחרותי עד מאוד ויכולות אודיו שהחברה ממתגת בתור \"Retina Sound\", גרסאת ה-Pro של מכשיר ה-MX4 מגיעה (לנסות) לזעזע את שוק הסמארטפונים לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-mx4-pro-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7/

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום, אבא שלי רוצה לקנות טאבלט לבית. סתם כדי שיהיה לו עם מה "לשחק" בזמן שהוא רואה טלויזיה. ולכן הגדרת התקציב היא באיזור ה-1000 שקל. לא חובה (ואף מומלץ) לא להשתמש בכל התקציב הסתכלתי (בעקבות הכתבה בנושא) על Vi10 ועל Cube i10 (הסתכלתי קצת באתר gearbest - אין לי בעיה להזמין מחו"ל). אני לא יודע כמה קריטי ה-dual bot אבל זה נראה לי משהו נחמד. כנ"ל לגבי כיסוי הכולל מקלדת... מה דעתכם בנושא..? אגב, לא בא לי שהטאבלט יהרס אחרי שבוע-שבועיים. ככה שאם זה המקרה עם הטאבלטים הסיניים, זה דיל ברייקר מן הסתם. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מגן מסך מסיליקון , אבל לא איזה ערכה ב100 ש"ח של זאג עם מגן אחד מסכן. אני רוצה כמה מגנים במחיר סביר. מישהו מכיר ? אפשר גם מEBAY

6. Started by Slash87,

מישהו מכיר משהו בסגנון? אני מדבר על מתקן שמתחבר לחשמל בעל יכולת להטעין מכשירי יו אס בי, ובנוסף שיהיה בעל סוללה כך שאוכל לשלוף אותו מהחשמל ולהטעין את הפלאפון שלי במדבר סהרה. אם מישהו מכיר משהו כזה, אני אשמח להמלצות. בנתיים מצאתי את זה ב DX http://www.dealextreme.com/p/solar-powered-rechargeable-2600mah-portable-power-pack-with-6-led-flashlight-red-laser-black-54477 למישהו יש נסיון איתו?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card

8. לפני כמה שבועות קניתי טאבלט סיני מהחברה ainol- novo 8 mini הטאבלט בסדר גמור אבל... אני רוצה לעדכן גרסא הנה המפרט שלו: S: Android 4.1 Jelly Bean CPU: ATM7021 GPU: PowerVR SGX540 RAM: 512M,DDR3 Storage 8GB Screen: 1024*768Size: 7.85 inch Resolution: 1024*768 Pixels אני יכול להוריד את המערכת ההפעלה של הנקסוס 7 לטאבלט שלי או לא? כי אני לא יודע אם מערכת ההפעלה של הנקסוס תתמוך ברזולוציה של הטאבלט

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יחידת העיבוד הזערורית הטרייה אותה חשפה יצרנית השבבים לאחרונה עשויה לשמש למוצרים מפתיעים עבור הצרכנים הביתיים לכתבה

10. Started by exma,

שלום לכולם, ראיתי את המכשיר המדהים הזה עוד לפני שהוא יצא. כעת ברצוני לרכוש אותו אך הבנתי שיש איתו מספר בעיות בגלל ישראל ובגלל עברית. כמו כן הבנתי שיש איתו איזה באג של רוט או משהו כזה. אני לא מומחה של מערכת הפעלה אנדרואיד כיוון שכל החיים שלי השתמשתי בנוקיה עם מערכת הפעלה סימביאן. יש לי מכשיר נוקיה N97 שלפי המילים הוא מכשיר על הפנים, אך אני אישית לא ראיתי בו שום חיסרון משמעותי כמו שיש לשאר המכשירים (פרט מזה שהוא איטי). בכל אופן נחזור לHTC. אם יש את המכשיר הזה למישהו יכול פחות או יותר לספר עליו ממש בקצרה, איך המכשיר? על החסרונות שלו ומה הם בעצם. חיפשתי בגוגל מצאתי תשובות כלאה של חסרונות רוט - אבל מה זה אומר כלפי כמשתמש? או חיסרון הזה של עדינות מהכשיר במסך ובטריה והמלצה של …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. קמפיין גיוס הכספים של העט החכם, שפותח בידי שלושה יזמים ישראלים, חצה תוך יממה את היעד שלו - מאה אלף דולר. המוצר יוכל לכתוב על כל משטח ולהפוך את הטקסט לדיגיטלי, להציג התראות ואף לתפקד כדיבורית לכתבה: http://hwzone.co.il/phree-%d7%94%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99-%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by none77,

סביר להניח שזה שימושי לחלק קטן מהמשתמשים (בלי wifi) ותשלום לפי גלישה, מצריך root מאפשר גלישה דרך usb מהמחשב (המחשב מעביר למכשיר) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. היי חברים, מה שלומכם ? אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו... ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ? נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת. http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, ניסיתי להכניס מספר רינגטונים למכשיר, אבל ברינגטונים שאמורים להיות תחת הקטגוריה של "מותאם אישית" נמצא תמיד רינגטון אחד ויחיד, למרות שבתיקיה של אייטונס מופיעים כל הרינגטונים שהכנסתי. גם שאני נכנס למכשיר דרך אייטונס, מופיעים כל הרינגטונים, אבל במכשיר עצמו יש רק רינגטון אחד מביניהם במותאם אישית. אם אני מוחק אותו, מופיע רינגטון אחר מהרינגטונים. יש לי מערכת הפעלה 4.2.1 אם זה רלוונטי. עברתי כבר על כל המדריכים... אני יודע בדיוק איך ליצור רינגטון והם כולם באיזור ה-30 שניות, כך שהבעיה היא לא ברינגטונים עצמם. כולם יכולים לפעול במכשיר, הבעיה היא שתמיד מופיע רק רינגטון אחד. מישהו עוד נתקל בבעיה? מישהו יכול לעזור???? תודה רבה ויום טוב.

15. לאחר מכירת הטאץ' 2 שלי החלטתי כי ברצוני להתקדם וכי עומדים שתי מכשירים על הפרק מאותו הבית- אפל! (התוכנית היא ככל הנראה לקנות בימים הקרובים) *[תקציר של הסיפור 4 שורות לפני הסוף] במקור חשבתי על הטאץ' 4 (32 ג'יגה) שעולה כחדש בארה"ב 300$= 1200 שקל. מחיר מצוין! חדש בארץ עולה 1600 בחנויות שעובדות עם איידיגיטל וב-KSP ששם נותנים אחריות משלהם ניתן לקנות ב-1490.קיימת גם אופציה ליד"ש שיחסית נדירה וקשה למציאה לאור כך שהמכשיר יצא ממש לאחרונה והשוק בארץ מוכר ב- 1000-1400(קשה למצוא). לעומת זאת, המחיר של ה-3GS בשוק היד"ש שם אני מתכנן לקנות, המחירים נעים סביב 1500-1800 לנפח של 16 ג'יגה. לפעמים מגיע מאובזר. הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור לאור המצב שכעת יש לי מכשיר SE NAITE J105 (במסלול…

16. תמונות הדגמה: Clickwheel - מוכר מנגני ה-iPod לדורותיהם. התחיל בדור הראשון כגלגל פיסי, עבר בדור השני והשלישי לגלגל מגע ומהדור הרביעי הפך כבר לגלגל מגע לחיץ. Touchpad - מוכר מנגני ה-Zen של Creative ומנגני ה-HX0 של Iriver. כולל פד מגע צר וארוך המאפשר לבצע בחירה ע"י משיכת אצבע אנכית ואף בנגנים מסויימים ניתן ללחוץ על הפד עצמו לאישור הבחירה. ג'ויסטיק Cowon - מוכר מנגניה של חברת Cowon, המוכרים בהם הם מסדרת iAudio. הג'ויסטיק כולל חמישה מקשים, ארבעה בצדדים שמתפקדים בווריאציות שונות כגון רמת ווליום ומעבר שירים ומקש בחירה אינטגרלי באמצע. למרות שברשותי Creative Zen Touch ואני שולט מצויין בתפקודו, בחרתי ב-Clickwheel מכיוון שלפי דעתי הוא הכי נוח והכי ידידותי למשתמש החדש. אז.…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by iveco,

היי , אני מחפש סמארטפון תקציבי עד 700 שקל הכי חשוב לי שה GPS יעבוד מעולה אני אצטרך להוריד אליו אפליקציות ( לא משחקים ) וואצ' אפ וכו' יש לי אפשרות לקנות מיבואן GSMART ELITE ב 650 ש"ח , העניין שראיתי ביקורות של ה GSMART הראשונים והם היו לא משהו בעליל , מישהו מכיר את הסמארטפון הזה ? יש לו בטריה מעולה , 8 ליבות , 2GB זיכרון , 4G , מסך גדול על הנייר נראה מצויין , לקנות ? מה אתם אומרים ?

18. בצעד שמפתיע את השוק, מיקרוסופט מורידה את תנאי השימוש לאפליקציות האופיס שלה בפלטפורמות מתחרות ומאפשרת לכולנו להיות פרודקטיביים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%95-ios/

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין להזמין את המכשיר מפה:http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298442434&sr=8-1 האם המכס יהווה כמחיר נוסף? תודה. ומה לגבי ebay?

20. אני מנסה לשדרג את ה-I9500 ל-FIRMWARE הרוסי שמסתובב ברשת... אני מריץ ODIN 3.09 במצב רגיל הוא מזהה את המכשיר אני עובר למצב Download והוא לא מזהה אותו. הוצאתי את הבטריה ופתאום הוא כן מזהה אותו. (הבטרייה לא מקורית) האם משהו מכיר מצב כזה ? האם להסתכן ולעשות התקנה על המתח של המחשב ?

21. יש דרך שפויה לייצא את כל העסק הזה? אני חייב את Ovi המעאפנה?... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by SilentBob,

גוגל מפסיקה למכור באופן רשמי גם את דגם הדור השני של טאבלט הנקסוס 7 - האם חשיפה של טאבלט נקסוס חדש וחדיש היא רק עניין של זמן? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-7-%d7%96%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by danielzy,

שלום חברים, אני מעוניין לעבור לגולם טלקום בעקבות טיסה לחול ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני הולך לרשת באג, לוקח את הסים במקום, האם הסים עולה לי כסף? בעקרון יש להם את הדמי הצטרפות האלו בסך 50 ש"ח 2. אם אני מתנתק אחרי שבוע, האם אני משלם רק רבע מה 100 ש"ח? אם נניח בזבזתי את כל החבילת גלישה, אבל אני מתנתק רק אחרי 7 ימים של שימוש?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. חובבי 'הארי פוטר' מושבעים? לעוזרת הדיגיטלית של ענקית הטכנולוגיה יש הפתעה עבורכם לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.