עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חדש במכשירי אנדרואיד נכנסתי למרקט הורדתי כמה משחקים ....ביננו אחרי שנה עם אייפון ומשחקים נהדרים שהיו לי עליו .. פשוט תת רמה המרקט ! הבנתי שהמכשיר שלי מסוגל גרפית להרבה יותר ! השאלה איפה המשחקים הטובים !? הם כנראה בטח ובטח שלא נמצאים במרקט . יש למישהו אתר שמסקר את המשחקים הטובים + תמונות + תגובות של אנשים ומה שיצא חדש למכשירי אנדרואיד 4 אינצ' ? תודה ! ;D נ.ב המכשיר כבר ב ROOT אם למישהו יש דרך להשיג משחקים ללא קנייתם אני גם אשמח אבל מכיוון שאסור לדבר על פריצות כאן אז רק בפרטי , תודה .

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by none77,

סביר להניח שזה שימושי לחלק קטן מהמשתמשים (בלי wifi) ותשלום לפי גלישה, מצריך root מאפשר גלישה דרך usb מהמחשב (המחשב מעביר למכשיר) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. שלום, ברשותי נקסוס 5. סה"כ טלפון טוב, אבל אני תוהה האם האייפון יענה על צרכיי טוב יותר. שהם: 1. האזנה למוסיקה עם אוזניות איכותיות אך קבצי MP3 320KB/s. 2. צילום סטילס\וידאו 3. גלישה באינטרנט ובדיקת חדשות ותחבורה (יש לIOS MOOVIT וכד'?) 4. קריאת קבצי PDF (אם כי את רוב הקריאה אני עושה על טאבלט או מחשב נייח בבית) 5. וכמובן חשוב לי שאיכות השמע בשיחה תהיה טובה כמו גם צלצול חזק. (סה"כ בנקסוס איכות השמע בשיחה בהחלט טובה, אבל הצלצול די חלש וקורה לעיתים די תכופות שאני בצד אחד של הבית, הנקסוס בשני ואני לא שם לב שהוא מצלצל) 6. צפייה בסרטים (לא לעיתים תכופות במיוחד. הנקסוס עושה פה עבודה טובה מבחינת טמפ' צבע מרשימה, בהירות טובה ורזו' גבוהה, אבל השחורים לא מרשימים והצבעים לעיתים מרגישים ד…

4. Started by Moon-Mage,

כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין להזמין את המכשיר מפה:http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298442434&sr=8-1 האם המכס יהווה כמחיר נוסף? תודה. ומה לגבי ebay?

6. Started by etay34,

שלום.. יש לי מכשיר מיני אייפון.. כמובן שהוא זיוף אבל הוא נחמד.. בעיקרון קניתי אותו בתאילנד והוא בעברית. רציתי לדעת קצת פרטים אם מישהו יודע איזה מערכת הפעלה יש עליו כי אין לי מושג איזה... ולדעת אם נראה לכם שאפשר להתקין עליו מערכת הפעלה גם בעברית ושיהיה אפשר לשים עליו נגיד משחקים ותוכנות כמו GPS שזה הכי חשוב לי כרגע אם יש לכם המלצות וכו' אני אשמח לשמוע... בעיקר על התקנה של GPS שלא מצריך שימוש באינטרנט תודה מראש. (ואל תטרחו להגיד שזה מכשיר מעפן או כל דבר גרוע עליו כי זה לא מעניין ולא מפריע לי.. זה אומנם זיוף אבל הוא קטן ונוח וממש קל לשימוש)

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Guyn,

הולה חברים! אני מעוניין לרכוש נגן MP4 ואני די מתלבט. מחיפוש שערכתי בפורום, יש קרב ראש בראש של iPod ו- Sansa. יש מספר שאלות שמעניינות אותי: - מהם ההבדלים העיקריים בין נגן איכותי (כמו הנ"ל) לעומת נגן זול מחברה קטנה? (ברור שאיכות סאונד פחות טובה ואולי מוצר שברירי יותר, אך מה עוד?) - מהו הסטנדרט מבחינת גודל מסך לנגן? האם זה 1.5 אינץ'? - האם יש המלצה לנגן איכותי עם מסך גדול יותר? - המלצותיכם לנגן MP4 התקציב הוא עד 600 שקל. כמובן שאני שואל האם שווה להשקיע את מלוא הסכום?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ראובןר,

לאיזה שימוש הוא מומלץ ? ומה הדגם הכי חדש וממולץ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818965 הבנתי שהרזולוציה שלו היא קצת נמוכה יותר ותצוגה קצת שונה בזוויות (בגלל שהמסך TFT ולא IPS), אבל חוץ מזה די דומה. דעתכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אם אני לא טועה פעם הייתה הגבלה כזו של רשת פלאפון שאי אפשר לקבל דברים דרך bluetooth ואפשר רק לשלוח. האם זה עדיין תקף, ואם לא אז מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה (הצלחתי לשלוח לאנשים שירים לדוגמא אבל לא הצלחתי לקבל)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card

12. שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by danielzy,

שלום חברים, אני מעוניין לעבור לגולם טלקום בעקבות טיסה לחול ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני הולך לרשת באג, לוקח את הסים במקום, האם הסים עולה לי כסף? בעקרון יש להם את הדמי הצטרפות האלו בסך 50 ש"ח 2. אם אני מתנתק אחרי שבוע, האם אני משלם רק רבע מה 100 ש"ח? אם נניח בזבזתי את כל החבילת גלישה, אבל אני מתנתק רק אחרי 7 ימים של שימוש?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Avi952,

שלום, ברשותי יש מכשיר Galaxy S5 (הדגם הספציפי מצוין בכותרת) הוא מציג את השגיאה: "עדכון קושחה נכשל. נסה שוב באמצעות תוכנת מחשב אישי (Kies) או בקר במרכז שירות של Samsung" למישהו יש פתרון? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by shay1098,

נראה שהנבואות שטענו כי טכנולוגיית ה-NFC לא תגיע לארץ עוד שנים רבות לא מתגשמות: מקור: http://it.themarker.com/tmit/article/15789

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by liav12,

אהלן, אני רשום במסלול הרגיל שלהם של 89 ש"ח לחודש עשיתי בדיקת מהירות אינטרנט וקיבלתי נתון מהיר ממה שציפיתי זה נחשב בסדר לעומת חברות אחרות?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by RonTG,

שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6280 לפי מה שהבנתי הספיקר בנוקיה יותר טוב וגם המצלמה (כי יש פלאש) אבל הסאונד בסוני יותר טוב תודה מראש דחוף למחר!!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Bose,

קיבלתי את ה-X5, גירסה 2.10 ויש בעיה איתו. הוא מציג את התיקיה של הסרטים במחשב אבל במכשיר עצמו הוא לא מציג את התיקיה של הסרטים. הבעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. ההודעה הועברה לפורום טאבלטים. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני מפתח משחק חדש(בנוסף למשחק מירוץ מכוניות) שבו אתה יורה עם שוט גאן(איך כותבים את זה בעברית?) במפלצות לפני שהן הורגות אותך. את הצד הטכני יש לי, הבעיה היא שקשה לי לחשוב על המשחקיות. בעקרון אתה פשוט מכוון רובה ויורה על המפלצות. כל שתי יריות אתה צריך לטעון מחדש את הרובה(כי זה שוט גאן) כך שאי אפשר סתם לירות הכי מהר שאתה יכול. הבעיה היא שאין לי כל כך רעיון כרגע על איזה משחקיות לעשות. אני רוצה שיהיה POWER UPS, אבל איך המפלצות יהרגו אותך? האם ברגע שמפלצת אחת מגיעה אז אתה מת? באיזה קצב הם ילכו? האם הם יתנו לך מכות? בקיצור אני צריך רעיונות או דוגמאות למשחקים אחרים. אשמח אם תעזרו. הנה ווידאו אחרון שיש לי של המשחק(WIP):

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המכשיר הנ"ל, נתקלתי באתר הבא שמוכר אותו. http://www.bdigitalmobile.com/pl_product~113~5~0.htm באתר כתוב שניתן לשדרג בתשלום, למכשיר מטען היבואן הרשמי ולקבל בין היתר תמיכה מלאה בכל רשתות הסלולאר בישראל ותמיכה מלאה בדור 4. מה זה הקשקוש הזה ? הטלפון אמור לתמוך ברשת דור 4 וכל הרשתות בארץ As IS, בלי שום קשר ליבואן רשמי. האם מדובר בדרך נוספת לסחוט עוד כמה שקלים ? או שיש אמת בכל הסיפור הזה ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. Started by -sHUz-,

קיבלתי אותו היום וושפתחתי אותו אני מגלה שהמטען שהביאו לי הוא של סאקל אלקטרוניק בכלל ולא המטען המקורי שלהם. זה ככה לכולם הגיע? אוו שהם סתם דחפו לי זבל

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני מעוניין בנגן, שיהיה מעל 10G, הכי חשובה האיכות, שיבוא עם אוזניות כבר טובות, לא רוצה לרכוש בנפרד, ומאוד חשוב שיהיה קטן (עדיפות לדק וגבוה על פני עבה ושמן). אם יציג ווידיאו מה טוב, אבל הכי חשובה האיכות.... לא באסים מטורפים או משהו, אבל שהשמע יהיה חד, נקי, ומפורט ככל האפשר. בתודה ענקית! גבריאל.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם, ראיתי את הכתבה על הסמארטפון ש-YAHOO! מפתחים, ורציתי לדעת מתי בערך תהיה השקה (אם תהיה ?)? ומה המחיר שלו ? __________________________________________________________________________ טוב כרגע, אני מחפש סמארטפון / גאדג'ט (כמו איפוד 4) שישרת אותי לסביבות השנתיים הקרובות אני רוצה שיהיה טאצ', עם WIFI, אם יש אפשרות גם ל-3G אז שיהיה אני מקציב בסביבות ה- 400$ > אין לי בעיה להזמין מחו"ל. רק דבר אחד: אני לא רוצה להתחייב על המכשיר. אני רוצה לקנות אותו ושיהיה שלי ולשלם הכל במכה אחת.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.