עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dj_horse,

שלום! אני מתעניין במחשבי כף יד ומצאתי שני דגמים שהם:HP IPAQ RX5940 Asus A639 מבקש המלצה,הבדלים וכול דבר שתוכלו להגיד לי על האחד לעומת השני כדי לדעת הפרשים ביניהם אם קיימים. כול מה שתוכלו לספק מכול התחומים יעזור. תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. לא מתכנן לקנות מאורנג' לכן לא מעניינות הפונקציות של דור 3. ראיתי שה-6120 מאוד מומלץ. האם יש עוד מומלצים בתקציב הנ"ל? אילו חנויות מומלצות ומאילו כדאי להתרחק על סמך חוויות קניה שלכם? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855 אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, אבא שלי רוצה לקנות טאבלט לבית. סתם כדי שיהיה לו עם מה "לשחק" בזמן שהוא רואה טלויזיה. ולכן הגדרת התקציב היא באיזור ה-1000 שקל. לא חובה (ואף מומלץ) לא להשתמש בכל התקציב הסתכלתי (בעקבות הכתבה בנושא) על Vi10 ועל Cube i10 (הסתכלתי קצת באתר gearbest - אין לי בעיה להזמין מחו"ל). אני לא יודע כמה קריטי ה-dual bot אבל זה נראה לי משהו נחמד. כנ"ל לגבי כיסוי הכולל מקלדת... מה דעתכם בנושא..? אגב, לא בא לי שהטאבלט יהרס אחרי שבוע-שבועיים. ככה שאם זה המקרה עם הטאבלטים הסיניים, זה דיל ברייקר מן הסתם. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818965 הבנתי שהרזולוציה שלו היא קצת נמוכה יותר ותצוגה קצת שונה בזוויות (בגלל שהמסך TFT ולא IPS), אבל חוץ מזה די דומה. דעתכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by simla101,

אממ אבא שלי מקבל דרך איזה מקום פלאפונים והמחיר ממש נמוך הבעיה הגדולה היא שהפלאפונים שלהם הם בינוניים למדי...ואני לא ממש מכיר אותם... אז חוו את דעתכם: סמסונג Z500 מוטורולה V6 נוקיה 6233 סוני אריקון K610 אותו אני פחות או יותר מכיר אלו היחידים שנראו לי נורמאליים... לי חשוב בעיקר שאני אוכל לשים עליו משחקים כדי שלא ישעמם לי בשיעורים באוניברסיטה ושהמצלמה שלו תצלם דברים שאפשר לזהות לאחר מכן... (אני לא מצפה לקבל ת'מצלמה של ה-K800) אני בעיקר מתלבט בין ה6233 שאותו אני לא מכיר בכלל לבין ה-V6 שאני מכיר אבל לא יודע איך המצלמה שלו כ"כ כל הרמקולים MP3 וכולי לא מעניין'תי במיוחד

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום . אז כמו שרבים מכם התעניינו במוצר הנ''ל , גם אני התעניינתי והזמנתי לעצמי את הדגם שבכותרת . השאלה שלי היא , האם אני יכול לחבר ליציאת ה-USB שלו כל מיני ג'ויסטיקים או\ו כל מיני בקרים אלחוטיים או חוטיים עבור השליטה עליו בטלוויזיה ? , כמובן יותר מדובר על השליטה עבור כל מיני משחקים . והאם גם ההתקן מזהה כל סט רגיל של מקלדת ועכבר אלחוטיים בלי בעיה ? תודה לכל העוזרים והמגיבים .

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום, אני מתלבט בין גלקסי s2 לאייפון 4s. קראתי לא מעט סקירות והשוואות באינטרנט אבל יצאתי מבולבל, משום שהיו קצת סתירות בחוות הדעת. אשמח להשוואה לגבי הפרמטרים הבאים, שחשובים לי באופן ספציפי: 1. איכות המסך. קראתי שלמרות שעל פניו המסך של הגלקסי אמור להיות טוב יותר, בפועל הרזולוציה של האייפון גבוהה יותר ורואים בו טוב יותר. 2. זמן סוללה. 3. איכות שמע בשיחת טלפון. קראתי קצת תלונות על כך שהשמע בגלקסי לא הכי איכותי. 4. עמידות לנפילות: ראיתי סרטון ביוטיוב של מבחן נפילה, בו הגלקסי ניצח ובגדול. השאלה היא האם זה אמין? האם הגלקסי באמת עמיד יותר בנפילות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. בצעד שמפתיע את השוק, מיקרוסופט מורידה את תנאי השימוש לאפליקציות האופיס שלה בפלטפורמות מתחרות ומאפשרת לכולנו להיות פרודקטיביים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%95-ios/

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. חובבי 'הארי פוטר' מושבעים? לעוזרת הדיגיטלית של ענקית הטכנולוגיה יש הפתעה עבורכם לכתבה

11. Started by Bose,

קיבלתי את ה-X5, גירסה 2.10 ויש בעיה איתו. הוא מציג את התיקיה של הסרטים במחשב אבל במכשיר עצמו הוא לא מציג את התיקיה של הסרטים. הבעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by The Dom,

פרסמו פה אפליקציות שמתאימות למכשיר הזה. 8)

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! אני השגתי מחו"ל את הפלאפון G1 של HTC. באמת פלאפון מצויין. הבעיה שהוא כולו באנגלית וכשאני גולש באתרים בעברית אני רואה ריבועים במקום האותיות. האם יש איזשהי דרך להתקין בפלאפון עברית? או אולי להוריד איזה תוכנה (זה מערכת הפעלה של גוגל עם קוד פתוח). תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by tal_n1,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות את ה G3 (הגיע הזמן להשתדרג) ואני לא יודע איפה כדאי לקנות. יש לי אופצייה לקנות אותו בחברה שאני עובד בה ב 2500 ש"ח בארצות הברית באתר של B&H ראיתי אותו ב 580$ (2000 ש"ח) (אמא שלי טסה לשם אז אני אעשה משלוח לכתובת ששם היא תשהה) אחי טס לסביליה (ספרד) ואני לא מצליח למצוא באינטרנט מחירים של המכשיר, רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים של המכשיר הנ"ל בספרד? ואני טס לסין עוד 3 שבועות וגם לא מצאתי מחירים של המכשיר בסין (מלבד מכשירים שהם חיקויים- שאת זה אני לא מחפש), גם כאן רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים ואם אפשר שישתף לינק או משהו. **חשוב- שהמכשיר יהיה 32GB

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Track,

אני מבין שבארץ אין CDMA, ואני שומע מכולם שהEVO 4G צורך CDMA, אבל באיביי רק על המקולקלים כתוב שהם תומכים רק בCDMA. אז מה הקטע - אם אין 4G נאשר רק CDMA ובארץ יש רק GSM שזה לא זה ולא זה? אני פשוט מעדיף אותו מעל הiPhone 4.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card

18. Started by shaithebest,

שלום חברים, באייפון 4 שקניתי בפלאפון ועברתי לאורנג' יש כרגע גרסה 4.2.1 8c148 ישנה גרסה 4.3 ואורנג מבלבלים תשכל שצריך לאשפז את המכשיר יומיים במעבדת שירות כדי לעשות שדרוג גרסה!!!נראה לי מגוכך האם יש אפשרות לשדרג דרך האיי טונס?? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by eladgold,

שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by wta,

יתרונות, מסך 2 אינץ, חיי סולל יותר ארוכים, עיצוב יותר יפה. חסרונוץ, אין USB, מצלמה 1.3 מגה , אין חריץ הרחבה יתרונות: יש USB, חריץ הרחבה, מצלמה 2 מגה חסרונות: פחות אהבתי תעיצוב, מסך 1.8 אינץ, חיי סוללה קצרים יותר. מה אתם אומרים??

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by miro,

שלום לכולם מחפש טאבלט לנהג מונית. הסכום הוא 800 ש"ח, עם חריגה עד 1000. שימושים מרכזיים: אפליקציית מוניות Waze הדרישות: מסך גדול ממשק ידידותי (אדם מבוגר) תמיכה ב3G/4G שימוש אופציונלי - לקבל ולהוציא שיחות דרך הטאבלט (במקום הפלאפון בנסיעות) השאיפה למכשיר אמין, סביר (לא חייב להיות הכי חזק בשוק או משהו כזה וכנראה לא יהיה במחיר הזה...), שיחזיק כמה שנים ולא ייהרס אחרי שנה. תודה מראש על העזרה! מאיר

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by אSף,

לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המכשיר הנ"ל, נתקלתי באתר הבא שמוכר אותו. http://www.bdigitalmobile.com/pl_product~113~5~0.htm באתר כתוב שניתן לשדרג בתשלום, למכשיר מטען היבואן הרשמי ולקבל בין היתר תמיכה מלאה בכל רשתות הסלולאר בישראל ותמיכה מלאה בדור 4. מה זה הקשקוש הזה ? הטלפון אמור לתמוך ברשת דור 4 וכל הרשתות בארץ As IS, בלי שום קשר ליבואן רשמי. האם מדובר בדרך נוספת לסחוט עוד כמה שקלים ? או שיש אמת בכל הסיפור הזה ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. Started by gkman,

אחותי עדכנה את הטלפון שלה לlollipop ומאז הוואיפי שלה (והbluetooth) לא נדלקים. אם לוחצים על ההדלקה מהקיצורים, האייקון של הוואיפי נצבע בירוק כהה אבל לא נדלק. אם מנסים מתפריט ההגדרות להדליק את הוואיפי, הלחצן (המתג הזה שלו) זז הצידה ונצבע באפור אבל גם פה הוואיפי לא נדלק. מחיפוש שעשיתי מתברר שזו בעיה די נפוצה, חלק מהאנשים טוענים שעזר להם לאפס להגדרות יצרן, (מהריקוברי) אבל זה לא עזר לנו. יש אפשרויות נוספות שלא מצאתי? או שהאפשרות היחידה היא להחזיר לkitkat? הגרסה שיש לה עכשיו היא 5.0.1 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה אשר תרוץ על ANDORID ותקושר למסד נתונים של SHAREPOINT. האם הדבר אפשרי?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים