עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tal_n1,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות את ה G3 (הגיע הזמן להשתדרג) ואני לא יודע איפה כדאי לקנות. יש לי אופצייה לקנות אותו בחברה שאני עובד בה ב 2500 ש"ח בארצות הברית באתר של B&H ראיתי אותו ב 580$ (2000 ש"ח) (אמא שלי טסה לשם אז אני אעשה משלוח לכתובת ששם היא תשהה) אחי טס לסביליה (ספרד) ואני לא מצליח למצוא באינטרנט מחירים של המכשיר, רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים של המכשיר הנ"ל בספרד? ואני טס לסין עוד 3 שבועות וגם לא מצאתי מחירים של המכשיר בסין (מלבד מכשירים שהם חיקויים- שאת זה אני לא מחפש), גם כאן רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים ואם אפשר שישתף לינק או משהו. **חשוב- שהמכשיר יהיה 32GB

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אהלן יש ברשותי מכשיר SE W995, בזמנו שמעתי על תוכנה שמתקינים מראש והיא שולחת לפי פרק זמן מסוים את נתוני המיקום של המכשיר בעזרת הGPS לאתר התוכנה, משם אתה כיול בעצם לבצע מעקב היכן היה המכשיר. מכיוון שכבר ננשכתי בעבר מהסיטואציה שהמכשיר הלך לאיבוד באמצע ואדי (ברוך ה' הוא נמצא אחרי יום וחצי של חיפושים בשטח של 3X4 ק"מ, חוויה לא נעימה), אני רוצה להתקין את התכונה אבל אני לא מוצא אותה שוב. מצאתי את האתר הזהhttp://www.buddyway.com/home/ אך הוא דורש להפעיל את התוכנה ידנית כל הדלקה מראש. ולכן שאלתי אליכם היא: האם ידוע לכם על תוכנה נוספת דומה? יום טוב ואחלה שבוע!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. Started by sevenX,

שאני מנסה להעביר שירים לפלאפון בתוכנה Disc2Phone הוא כותב לי --------------------------- Disc2Phone Error --------------------------- No target device found. Please insert memory stick or connect phone via USB. --------------------------- אישור --------------------------- למישהו יש מושג מה עושים?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by gkman,

אחותי עדכנה את הטלפון שלה לlollipop ומאז הוואיפי שלה (והbluetooth) לא נדלקים. אם לוחצים על ההדלקה מהקיצורים, האייקון של הוואיפי נצבע בירוק כהה אבל לא נדלק. אם מנסים מתפריט ההגדרות להדליק את הוואיפי, הלחצן (המתג הזה שלו) זז הצידה ונצבע באפור אבל גם פה הוואיפי לא נדלק. מחיפוש שעשיתי מתברר שזו בעיה די נפוצה, חלק מהאנשים טוענים שעזר להם לאפס להגדרות יצרן, (מהריקוברי) אבל זה לא עזר לנו. יש אפשרויות נוספות שלא מצאתי? או שהאפשרות היחידה היא להחזיר לkitkat? הגרסה שיש לה עכשיו היא 5.0.1 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by L1ron,

היי,קניתי לטאבלט שלי קייס עם מקלדת - http://www.geekbuying.com/item/Removable-Bluetooth-Keyboard-Case-Cover-Stand-for-10-1-inch-SONY-Xperia-Tablet-Z-SGP312-321686.html ,והיא באנגלית,אני רוצה להוסיף לו עברית,אז פניתי לאתר שקניתי ממנו ,והם נתנו לי קישור לזה: http://www.appbrain.com/app/hebrew-l...agepack.hebrew התקנתי והיא מופיעה לי בAPP GAURD: https://imagizer.imageshack.us/v2/25...674/WpuDmy.jpg אבל אין לי מושג איך להשתמש באפליקציה ולהוסיף את העברית לקייס מקלדת לטאבלט שלי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום! אני מתעניין במחשבי כף יד ומצאתי שני דגמים שהם:HP IPAQ RX5940 Asus A639 מבקש המלצה,הבדלים וכול דבר שתוכלו להגיד לי על האחד לעומת השני כדי לדעת הפרשים ביניהם אם קיימים. כול מה שתוכלו לספק מכול התחומים יעזור. תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. חובבי 'הארי פוטר' מושבעים? לעוזרת הדיגיטלית של ענקית הטכנולוגיה יש הפתעה עבורכם לכתבה

8. Started by אSף,

לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום . אז כמו שרבים מכם התעניינו במוצר הנ''ל , גם אני התעניינתי והזמנתי לעצמי את הדגם שבכותרת . השאלה שלי היא , האם אני יכול לחבר ליציאת ה-USB שלו כל מיני ג'ויסטיקים או\ו כל מיני בקרים אלחוטיים או חוטיים עבור השליטה עליו בטלוויזיה ? , כמובן יותר מדובר על השליטה עבור כל מיני משחקים . והאם גם ההתקן מזהה כל סט רגיל של מקלדת ועכבר אלחוטיים בלי בעיה ? תודה לכל העוזרים והמגיבים .

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card

11. Started by ToLoLo,

שלום לכולם! אם פרסמתי במקום הלא נכון אני מצטערת, זה פשוט נראה לי הכי מתאים אז ככה, יש לי את הסטרימר של גוגל, חיברתי אותו לטלוויזיה, אני מצליחה להזרים יוטיוב גם מהמחשב וגם מאייפד או אייפון, אבל אני לא מצליחה להזרים את הנטפליקס! הוא עובד לי במחשב, ובאייפון, ובאייפד, יש לי את השירות unblock us שמדמה את האייפי שלי לכזה של ארצות הברית, אבל ברגע שאני מנסה להזרים איזה סרט דרך הסטרימר, הוא נתקע... למישהו יש עצה בשבילי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. בצעד שמפתיע את השוק, מיקרוסופט מורידה את תנאי השימוש לאפליקציות האופיס שלה בפלטפורמות מתחרות ומאפשרת לכולנו להיות פרודקטיביים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%95-ios/

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה אשר תרוץ על ANDORID ותקושר למסד נתונים של SHAREPOINT. האם הדבר אפשרי?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by free_me_0,

-

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. לא מתכנן לקנות מאורנג' לכן לא מעניינות הפונקציות של דור 3. ראיתי שה-6120 מאוד מומלץ. האם יש עוד מומלצים בתקציב הנ"ל? אילו חנויות מומלצות ומאילו כדאי להתרחק על סמך חוויות קניה שלכם? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Or94,

ביום שישי עשיתי רוט לגלקסי 3 שלי והכל עבר חלק. התקנתי titanium backup וגיביתי את הפלאפון וסידרתי הכל אבל יש לי בעיה שכאשר אני מנסה לבדוק אם יש עידכון גירסא נכתבת הודעה שהפלאפון שונה כאילו בגלל הרוט ואין לי אפשרות לבדוק עידכוני גירסא ואני יכול לבדוק רק דרך המחשב. האם אני מחוייב לעדכן דרך המחשב רק ואני לא יכול לעדכן דרך האוויר? עוד שאלה: האם עכשיו שיש לי רוט אני יכול לשים מוד של יישור עברית לימין מבלי להחליף רום? עוד שאלה: האם הפלאפון מהיר יותר עם הממשק touch wiz של סמסונג או שהוא מהיר יותר עם לאנצ'ר כמו nova launcher? עוד שאלה: האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני החלפה של רום במידה שארצה או שאני פשוט צריך רק לבחור רום ולפעול לפי ההוראות? תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by theyoyo,

אני מעוניין לרכוש את הסוללה הנ"ל http://www.dx.com/p/xiaomi-10400mah-usb-mobile-power-source-bank-w-4-led-indicators-silver-white-311565#.VA1r_PmSw0I היה לי ניסיון לא טוב עם סוללת Romoss מזויפת עם חצי מהקיבולת, הביקורות על הXIAOMI יחסית טובות והמחיר הגיוני. קיימים זיופים כמובן גם לסוללה הזו אפשר לסמוך על כך שהסוללה מקורית (DealExtreme)? ובמידה ואכן מקורית מה תהיה הקיבולת האפקטיבית שאני אקבל מהמכשיר (בmah)? ביקורת http://www.hardwarezone.com.sg/review-xiaomis-10400mah-mi-power-bank-review-and-teardown-s14-crazy מפורטת על המוצר. תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Track,

אני מבין שבארץ אין CDMA, ואני שומע מכולם שהEVO 4G צורך CDMA, אבל באיביי רק על המקולקלים כתוב שהם תומכים רק בCDMA. אז מה הקטע - אם אין 4G נאשר רק CDMA ובארץ יש רק GSM שזה לא זה ולא זה? אני פשוט מעדיף אותו מעל הiPhone 4.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by wta,

יתרונות, מסך 2 אינץ, חיי סולל יותר ארוכים, עיצוב יותר יפה. חסרונוץ, אין USB, מצלמה 1.3 מגה , אין חריץ הרחבה יתרונות: יש USB, חריץ הרחבה, מצלמה 2 מגה חסרונות: פחות אהבתי תעיצוב, מסך 1.8 אינץ, חיי סוללה קצרים יותר. מה אתם אומרים??

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המכשיר הנ"ל, נתקלתי באתר הבא שמוכר אותו. http://www.bdigitalmobile.com/pl_product~113~5~0.htm באתר כתוב שניתן לשדרג בתשלום, למכשיר מטען היבואן הרשמי ולקבל בין היתר תמיכה מלאה בכל רשתות הסלולאר בישראל ותמיכה מלאה בדור 4. מה זה הקשקוש הזה ? הטלפון אמור לתמוך ברשת דור 4 וכל הרשתות בארץ As IS, בלי שום קשר ליבואן רשמי. האם מדובר בדרך נוספת לסחוט עוד כמה שקלים ? או שיש אמת בכל הסיפור הזה ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. Started by The Dom,

פרסמו פה אפליקציות שמתאימות למכשיר הזה. 8)

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום צוהרים טובים ושיגמר כבר החום הנוראי הזה ! (שמעתי באייפון שזה אפשרי ) 1)אם יש כמה זה עולה ואיזה מכשיר צריך לקנות ? 2)אם אפשר לעלות סרטים מקלגסי 3 לטלוויזיה 3 ) אם כן זאת אומרת שקלגסי יכול לשמש סטרימר? 4)ואיזה פורמטים קלגסי תומך (mvk divx וכו')

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by AmitDanan,

איזה מכשיר יותר טוב? האם יש מכשיר אחר שכדי לרכוש? לפי מה שהבנתי אלו המכשירים הכי משתלמים.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by miro,

שלום לכולם מחפש טאבלט לנהג מונית. הסכום הוא 800 ש"ח, עם חריגה עד 1000. שימושים מרכזיים: אפליקציית מוניות Waze הדרישות: מסך גדול ממשק ידידותי (אדם מבוגר) תמיכה ב3G/4G שימוש אופציונלי - לקבל ולהוציא שיחות דרך הטאבלט (במקום הפלאפון בנסיעות) השאיפה למכשיר אמין, סביר (לא חייב להיות הכי חזק בשוק או משהו כזה וכנראה לא יהיה במחיר הזה...), שיחזיק כמה שנים ולא ייהרס אחרי שנה. תודה מראש על העזרה! מאיר

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים