עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gkman,

אחותי עדכנה את הטלפון שלה לlollipop ומאז הוואיפי שלה (והbluetooth) לא נדלקים. אם לוחצים על ההדלקה מהקיצורים, האייקון של הוואיפי נצבע בירוק כהה אבל לא נדלק. אם מנסים מתפריט ההגדרות להדליק את הוואיפי, הלחצן (המתג הזה שלו) זז הצידה ונצבע באפור אבל גם פה הוואיפי לא נדלק. מחיפוש שעשיתי מתברר שזו בעיה די נפוצה, חלק מהאנשים טוענים שעזר להם לאפס להגדרות יצרן, (מהריקוברי) אבל זה לא עזר לנו. יש אפשרויות נוספות שלא מצאתי? או שהאפשרות היחידה היא להחזיר לkitkat? הגרסה שיש לה עכשיו היא 5.0.1 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, ניסיתי להכניס מספר רינגטונים למכשיר, אבל ברינגטונים שאמורים להיות תחת הקטגוריה של "מותאם אישית" נמצא תמיד רינגטון אחד ויחיד, למרות שבתיקיה של אייטונס מופיעים כל הרינגטונים שהכנסתי. גם שאני נכנס למכשיר דרך אייטונס, מופיעים כל הרינגטונים, אבל במכשיר עצמו יש רק רינגטון אחד מביניהם במותאם אישית. אם אני מוחק אותו, מופיע רינגטון אחר מהרינגטונים. יש לי מערכת הפעלה 4.2.1 אם זה רלוונטי. עברתי כבר על כל המדריכים... אני יודע בדיוק איך ליצור רינגטון והם כולם באיזור ה-30 שניות, כך שהבעיה היא לא ברינגטונים עצמם. כולם יכולים לפעול במכשיר, הבעיה היא שתמיד מופיע רק רינגטון אחד. מישהו עוד נתקל בבעיה? מישהו יכול לעזור???? תודה רבה ויום טוב.

4. קמפיין גיוס הכספים של העט החכם, שפותח בידי שלושה יזמים ישראלים, חצה תוך יממה את היעד שלו - מאה אלף דולר. המוצר יוכל לכתוב על כל משטח ולהפוך את הטקסט לדיגיטלי, להציג התראות ואף לתפקד כדיבורית לכתבה: http://hwzone.co.il/phree-%d7%94%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99-%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מגן מסך מסיליקון , אבל לא איזה ערכה ב100 ש"ח של זאג עם מגן אחד מסכן. אני רוצה כמה מגנים במחיר סביר. מישהו מכיר ? אפשר גם מEBAY

6. Started by Bose,

קיבלתי את ה-X5, גירסה 2.10 ויש בעיה איתו. הוא מציג את התיקיה של הסרטים במחשב אבל במכשיר עצמו הוא לא מציג את התיקיה של הסרטים. הבעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by RonTG,

שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6280 לפי מה שהבנתי הספיקר בנוקיה יותר טוב וגם המצלמה (כי יש פלאש) אבל הסאונד בסוני יותר טוב תודה מראש דחוף למחר!!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. לאחר מכירת הטאץ' 2 שלי החלטתי כי ברצוני להתקדם וכי עומדים שתי מכשירים על הפרק מאותו הבית- אפל! (התוכנית היא ככל הנראה לקנות בימים הקרובים) *[תקציר של הסיפור 4 שורות לפני הסוף] במקור חשבתי על הטאץ' 4 (32 ג'יגה) שעולה כחדש בארה"ב 300$= 1200 שקל. מחיר מצוין! חדש בארץ עולה 1600 בחנויות שעובדות עם איידיגיטל וב-KSP ששם נותנים אחריות משלהם ניתן לקנות ב-1490.קיימת גם אופציה ליד"ש שיחסית נדירה וקשה למציאה לאור כך שהמכשיר יצא ממש לאחרונה והשוק בארץ מוכר ב- 1000-1400(קשה למצוא). לעומת זאת, המחיר של ה-3GS בשוק היד"ש שם אני מתכנן לקנות, המחירים נעים סביב 1500-1800 לנפח של 16 ג'יגה. לפעמים מגיע מאובזר. הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור לאור המצב שכעת יש לי מכשיר SE NAITE J105 (במסלול…

9. היי חברים, מה שלומכם ? אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו... ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ? נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת. http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by iveco,

היי , אני מחפש סמארטפון תקציבי עד 700 שקל הכי חשוב לי שה GPS יעבוד מעולה אני אצטרך להוריד אליו אפליקציות ( לא משחקים ) וואצ' אפ וכו' יש לי אפשרות לקנות מיבואן GSMART ELITE ב 650 ש"ח , העניין שראיתי ביקורות של ה GSMART הראשונים והם היו לא משהו בעליל , מישהו מכיר את הסמארטפון הזה ? יש לו בטריה מעולה , 8 ליבות , 2GB זיכרון , 4G , מסך גדול על הנייר נראה מצויין , לקנות ? מה אתם אומרים ?

11. Started by SilentBob,

גוגל מפסיקה למכור באופן רשמי גם את דגם הדור השני של טאבלט הנקסוס 7 - האם חשיפה של טאבלט נקסוס חדש וחדיש היא רק עניין של זמן? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-7-%d7%96%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני מנסה לשדרג את ה-I9500 ל-FIRMWARE הרוסי שמסתובב ברשת... אני מריץ ODIN 3.09 במצב רגיל הוא מזהה את המכשיר אני עובר למצב Download והוא לא מזהה אותו. הוצאתי את הבטריה ופתאום הוא כן מזהה אותו. (הבטרייה לא מקורית) האם משהו מכיר מצב כזה ? האם להסתכן ולעשות התקנה על המתח של המחשב ?

13. יש דרך שפויה לייצא את כל העסק הזה? אני חייב את Ovi המעאפנה?... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. יחידת העיבוד הזערורית הטרייה אותה חשפה יצרנית השבבים לאחרונה עשויה לשמש למוצרים מפתיעים עבור הצרכנים הביתיים לכתבה

15. Started by Moon-Mage,

כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by none77,

סביר להניח שזה שימושי לחלק קטן מהמשתמשים (בלי wifi) ותשלום לפי גלישה, מצריך root מאפשר גלישה דרך usb מהמחשב (המחשב מעביר למכשיר) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. בצעד שמפתיע את השוק, מיקרוסופט מורידה את תנאי השימוש לאפליקציות האופיס שלה בפלטפורמות מתחרות ומאפשרת לכולנו להיות פרודקטיביים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%95-ios/

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין להזמין את המכשיר מפה:http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298442434&sr=8-1 האם המכס יהווה כמחיר נוסף? תודה. ומה לגבי ebay?

19. Started by eladbu,

שלום כולם לאחרונה נתקלתי במוד שנראה דיי נחמד לנגני ה- IAUDIO X5L ה H3MOD הורדתי את התוכנה אך משום מה לא מצאתי THEMES מוכנים להורדה באתר מישהו ניסה??? ואם יש כאלה אשמח ללינק להורדה... בתודה מראש!!!

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by danielzy,

שלום חברים, אני מעוניין לעבור לגולם טלקום בעקבות טיסה לחול ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני הולך לרשת באג, לוקח את הסים במקום, האם הסים עולה לי כסף? בעקרון יש להם את הדמי הצטרפות האלו בסך 50 ש"ח 2. אם אני מתנתק אחרי שבוע, האם אני משלם רק רבע מה 100 ש"ח? אם נניח בזבזתי את כל החבילת גלישה, אבל אני מתנתק רק אחרי 7 ימים של שימוש?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. Started by sevenX,

שאני מנסה להעביר שירים לפלאפון בתוכנה Disc2Phone הוא כותב לי --------------------------- Disc2Phone Error --------------------------- No target device found. Please insert memory stick or connect phone via USB. --------------------------- אישור --------------------------- למישהו יש מושג מה עושים?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card

23. חדש במכשירי אנדרואיד נכנסתי למרקט הורדתי כמה משחקים ....ביננו אחרי שנה עם אייפון ומשחקים נהדרים שהיו לי עליו .. פשוט תת רמה המרקט ! הבנתי שהמכשיר שלי מסוגל גרפית להרבה יותר ! השאלה איפה המשחקים הטובים !? הם כנראה בטח ובטח שלא נמצאים במרקט . יש למישהו אתר שמסקר את המשחקים הטובים + תמונות + תגובות של אנשים ומה שיצא חדש למכשירי אנדרואיד 4 אינצ' ? תודה ! ;D נ.ב המכשיר כבר ב ROOT אם למישהו יש דרך להשיג משחקים ללא קנייתם אני גם אשמח אבל מכיוון שאסור לדבר על פריצות כאן אז רק בפרטי , תודה .

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by nirsul,

שלום כיצד ניתן לחזור לגלישת 3G ב S3 של סמסונג לאחר גילשה ב WI FI ? כל נסיון ( כולל התקנה אוטמטית של ה APN) לא צלח. ניר

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.