עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ניסיתי להרשם לגוגל מיוזיק במיליון דרכים שונות (hola, media hint,hidemyip,hss,פרוקסי למיניהם וכו') וכל פעם שאני מתחבר למשתמש שלי זה עולה עלי שאני מחוץ לארה"ב (וראיתי במלא מדריכים שלכולם זה עובד -.-). חשבתי שהבעיה היא אמצעי זיהוי כלשהו במשתמש שלי שמגלה להם שאני מישראל אז שיניתי את הGoogle Wallet לכתובת אמריקאית ושניתי את המספר טלפון למספר אמריקאי כולל סמס אישור, ועדיין כלום. עזרה, מישהו?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. ערב טוב, ידידה מחפשת המלצה לסמארטפון ראשון. התקציב הוא כ1000 ש"ח עם אפשרות להוסיף עד 400 ש"ח נוספים. ייתכן והמכשיר יירכש בארה"ב בחלון הזמן של 3 השבועות הקרובים. זהו הסמארטפון הראשון עבורה, לכן קשה לה לפרט על שימושים. הדגש העיקרי הוא על חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, מצלמה טובה ונוחות גלישה באינטרנט. האם להמליץ לה על הנקסוס 5 או על המוטוG? אולי יש מכשיר זול יותר שיתאים לצרכים שלה? בתודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום , יש ברשותי מכשיר samsung galaxy s3 : זאת תוכנה שמאפשרת לך לשמוע תחנות רדיו ולהקליט , הבעיה שאין אפשרות להוציא את הקבצים עכשיו גם בגירסאות החדשות אין אפשרות לדעת איפה הקבצים עצמם במכשיר בכלל , אם יש דרך להוציא אותם ? ואם לא יש אפשרות אחרת להקליט את השידור דרך המכשיר אבל לא מהרמקול אלה ישירות מ LINE IN של המכשיר ברקע ככה שהקלטה מהשידור המוקלט זהה לזה שאני מקליט שוב מהרקע עם תוכנה , עכשיו יש איזה תוכנה PLAY שנקראת Voice PRO שעולה 46 ש"ח היא עושה את העבודה או שרק מקליטה ממה המתנגן ברמקול ולא דרך בפנים LINE IN נקי ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mikichi,

שלום, אני מתכוון לקנת אוזניות עם מיקרופון ב-Ebay, האיכות היא לא כל כך חשובה לי, אני לא משחק יותר מדי. מה אתם אומרים על אלה? http://www.ebay.com/itm/NEW-SA-708-Sades-Gaming-Headset-Headphone-Microphone-Stereo-Earphones-with-MIC-/131077189231?pt=US_Computer_Headsets&var=&hash=item1e84cf2e6f מה אתם ממליצים? תקציב עד 100 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by wcw,

אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים האלה במיוחד עכשיו שהם בטווח מחירים דומה. לנקסוס 5 יש מצד אחת תמיד עדכונים והוא "מבוטח לעתיד" בהקשר של התוכנה, אבל לפי ממה ששמעתי המצלמה שלו וחיי הסוללה לא כל כך טובים. ומצד שני לLG G2 יש חיי סוללה ארוכים ומצלמה נהדרת, אבל הוא גדול יותר(שלדעתי זה חיסרון) והוא לא ימשיך לקבל עידכונים כמו הנקסוס 5 השאלה שלי עד כמה זה קריטי? ובכללי דברים שאני מחפש בסמרטפון הם מצלמה טובה וחיי סוללה וכרגע הLG G2 עדיף מזה על הנקסוס 5 אני אשמח לשמוע דעות של אנשים שיש להם נסיון עם הטלפונים האלה

6. אחרי ההתעסקות עם האנשים האלה דרך ALIEXPRES אני כבר לא יודע אם בטוח לשלוח לשם את המכשיר. אני חושש מהם שהם לא יחזירו לי אותו. תיקון בארץ עולה קרוב ל500 ש"ח שזה מה שהשקעתי בו, ומאידך משלוח לסין עולה עש 70 ש"ח בדואר ישראל. מה כדאי לי לעשות? (חוץ מלא לקנות באליאקספרס שוב...) תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by hadarK,

אני רוצה לקנות את ה-ps4 dualshock ולחבר למחשב. רציתי לדעת איפה המחיר הכי זול שניתן לקנות? תודה מראש על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום חברים יקרים יש לי גאלקסי 4 ותמיד שאני שומע מוסיקה באוזניות אני לא יכול להגביר את הווליום עד הסוף לפני שאני לוחץ על אישור להודעת אזהרה מעצבנת תמונה בקובץ המצורף אשמח שתגידו לי איך לבטל את הדבר המעצבן הזה תודה לעונים מראש...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, אני מחילף את הנקסוס 4 שלי. התקציב הוא 450$ מארה"ב. על מה ללכת? על G2? HTC One M7?OnePlus One? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אחרי שיצא לי לבלות זמן מה עם הסמסונג S5 / נקסוס 5 / HTC M8, התאהבתי ב-HTC M8. היות וישנם דיבורים על כך שגוגל שוקלת להמתין עם השקת המחליף של הנקסוס 5 וכנראה לשנות את שמו, הם יורדים מהפרק. ה-S2 שלי מתחיל להראות את גילו (ומרגיש מאוד עייף) וזה הזמן לשדרג. המצלמה הלא מבריקה שלו (בדומה לנקסוס 5) לא מטרידה אותי, הרי יש לי DSLR למטרות צילומים. מאוד אהבתי את האיכות בנייה שלו, את התפריטים הפשוטים והיעילים של ה-SENSE 6 (בניגוד לטאצ'וויז המסורבל והאובר מתחכם של סמסונג), הוא מהיר בהחלט וכמובן איכות השמע המדהימה (BY FAR יותר טוב משל המתחרים). עכשיו ההתלבטות היא בין הוורסיות הבאות: - HTC M8 32GB "רגיל" (+ אוזניות HK AE). - HTC M8 32GB Harman Kardon Edition (הכולל אוזניות HK AE ועוד שד…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by nir2,

שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…

12. Started by spitzi,

היי, אני מעביר את הגלקסי S2 שלי לאמא. מטרתי היא "לאפס" אותו, למשל להתקין עליו רוט כלשהוא, כדי לקבל מכשיר מהיר ויציב ככל האפשר. שימושיו יהיו שיחות קוליות, וואטסאפ ואולי קצת מצלמה -- זה הכל. ככל שחיי הסוללה יאריכו, גם טוב. האמא איננה טכנולוגית, היא לא תתקין שום אפליקציה חדשה בעצמה ולא תעשה הרבה עם המכשיר מלבד השימושים האמורים. חשוב לי שחווית המשתמש שלה תהיה אחידה ועקבית לאורך שנים. לדעתכם, איך אפשר להשיג את המטרות האלה בצורה הכי טובה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Mike_IL,

שלום. מיועד לאשתי. היה לה GS202 שיצא משימוש (5-6 פעמים עד שנגמרה האחריות). בעקבות החוויה הלא מרנינה הזאת מעדיף טלפון אמין. לא THL ולא נעליים. תקציב - עד 200$ (עריכה: כולל מיסים) מאפיינים טכניים דומים ל- galaxy s3 NEO. רק שהוא עולה 270 דולר ולכן לא בתקציב. MUST HAVE: רזולוציית מסך 720P ומעלה. GPS ותדרים שיעבדו בארץ ללא דופי בכל הרשתות (אנחנו בסלקום). מצלמה 8MP ומעלה. מקבילה בערך ל- SGS3 (ראו תמונה מטה של הדירוגים). NICE TO HAVE: נפח אחסון 16GB לפחות. אם פחות מזה אז חייב כרטיס הרחבה micro-SD. קישוריות NFC סוללה נשלפת להלן איכות מצלמות מאתר DXOMARK. הציוםן הסופי משוקלל על סמך מספר רב של פרמטרים ומכיל בדיקות וידאו וסטילס. אין כאן את כל המצלמות, אבל זה מאפשר ל…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by gifty,

15. Started by Moshik144,

איזה recovery מותקן אצלכם במכשיר ??? יש כמה סוגים: CWM TWRP Philz Touch הברירת מחדל (סטוק)

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. שבוע בלבד לאחר ההשקה של מכשירי ה-Z3 וה-Z3 Compact בארצנו הקטנה, נחשפים (לכאורה) פרטים ראשונים על מכשיר הדגל הבא של סוני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אולי הוא המוצר שקיבל הכי פחות תשומת לב באירוע ההשקה הנוצץ, אבל ה-Nexus Player של גוגל ואסוס בהחלט מביא פתרון מעניין שמנסה לשלב בין עולם הקונסולות לעולם הטלויזיות החכמות לכתבה: http://hwzone.co.il/nexus-player-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-tv-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לאחר הצגת העדכון למערכת ההפעלה אנדרואיד, גירסה 5.0 העונה גם לשם Lollipop, השאלה הגדולה שעדיין איתנו היא - אילו מכשירים יקבלו את העדכון, ובעוד כמה זמן? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%93%d7%a8-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b/

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. IDC ישראל, שלוחתה בארץ של חברת המחקר העולמית, מציגה נתונים עדכניים על שוק הסמארטפונים הישראלי - עם מעט מאוד הפתעות לכתבה: http://hwzone.co.il/idc-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

בעוד חודש יהיה לי שנה את המכשיר הזה. בעקרון אני מרוצה ממנו, גם קהילת הפיתוח שלו מדהימה ביותר ומפתחים בשבילו המון דברים ובמהירות רבה. מתי יהיה הגיוני להחליף אותו ויהיה משתלם? כי המכשירים החדשים די הרהיבו אותי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מעבדה טובה ואמינה לצורך החלפת סוללה מקורית לאייפון 5. פחות אכפת לי איפה המעבדה נמצאת כי אני עובד בכל חלקי הארץ כמעט. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש, ואשמח לייעוץ. נכון לעכשיו אני שם עין על ה LG G2 משתי סיבות עיקריות - המסך הוא לא גדול מדי ולא קטן מדי (לטעמי כמובן, השימוש העיקרי שלי הוא יוטיוב) ויותר חשוב לפי מה שקראתי חיי הסוללה שלו אדירים. מבחינת תקציב אין לי בעיה להוסיף ולהגיע עד 3000 אפילו אם מדובר במכשיר באמת טוב. האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את שתי התנאים האלה (חיי סוללה טובים ומסך בערך באותו גודל של G2) שלדעתכם יותר משתלם/כדאי לקנות? מצלמה למשל לא מעניינת אותי, גם לא קריטי לי לקנות את מכשיר הדגל הכי חדש שיש. עדיף שיהיה משהו שאוכל לקנות מאילת (KSP נניח) אשמח לייעוץ בנושא, אבי.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855 אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. עדויות חדשות על כל שסמסונג מתכוונת לשחרר גרסה חדשה לפאבלט ה-Note 4 שמתוצרתה עם שבב ה-Snapdragon 810 המהולל מתחילות לצוץ, ואנחנו לא יכולים לחכות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%a0%d7%95%d7%98-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-snapdragon-810-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95/

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. דגם שהיה אחד המובילים בשוק לפני שנה וחצי-שנתיים (אמור להיות קרוב לרמה של ה - Nexus 4) נמכר במבצע - 144$ למשך 15 השעות הקרובות בלבד. הנה - זה כלום כסף למכשיר ברמה הזאת.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים