גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

היי חבר'ה, יש לי כרגע את ה V3x שעושה לי לא מעט צרות והחלטתי עקב כך לשקול להחליפו במשהו מתקדם יותר עקב צרכים חדשים אני מחפש פלאפון חכם שיאפשר ניהול מסמכים כדוגמת word יהיה אחלה אבל גם קבצי כתבן אפילו שאני יכול להעביר מהמחשב יהיה בסדר המטרה היא שאני יכול להכיל בו חומר כתוב רב . מצלמה טובה גם חשובה לי... לא צריכה להיות מקצועית אלה משהו בסגנון של ה V3x יהיה בסדר הוא צריך לעבוד ברשת אורנג' ולתמוך בעברית מין הסתם בצורה מלאה יש לכם איזה שהם המלצות ? - 

- 9 תגובות
- 966 צפיות

- 

- 

הדחוף זה בגלל שאני רוצה להזמין היום ויש עוד 4 שעות לסגירת חנויות :-\ א. עד כמה הוא עמיד במכות? (או- איך הוא שורד נסיעה ברכבת ביום ראשון) ב. איך הוא בהשוואה לקריאייטיב ניאון (לא מבחינת שמע... בקטע הזה יש לי מספיק אינפורמצייה... איך הוא בשאר התכונות) תודה לעוזרים - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי פלאפון נוקיה, שבטעות (בבקשה אל תשאלו אותי כיצד זה קרה) דרכתי עליו. מאז על המסך רואים פסים בשלל צבעי הקשת, בעוד שאם מסתכלים טוב מאוחריהם אפשר לראות שאריות מתמונת הרקע שלי, שעה וכו'. הפלאפון עובד כלומר ניתן להתקשר, לקבל שיחות וsms (ש אי אפשר לקרוא) אך כפי שתיארתי יש בעיה חמורה עם המסך, האם זה בר תיקון?? תודה - 

- 9 תגובות
- 909 צפיות

- 

- 

שלום כשאני רואה סרטונים ב-Youtube עבור מכשיר אנדרואיד מדגם מסוים, אז בחלק מהסרטונים כשהם מציגים את תפריט ה-Language, מופיעה שם האפשרות "עברית", ובחלק מהסרטונים לא מופיעה האפשרות עברית... וזה למרות שמדובר באותו מכשיר בדיוק, ואפילו אותה גרסאת מערכת ההפעלה אנדרואיד(4.2.1 במקרה הזה) איך זה יכול להיות? תודה card - 

- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

לא יודע, שמעתי שיש לו בעיות עם הMP3 ובעיות בעברת נתונים ממחשב שזה ממש איטי ? האם זה נכון ? כעיקרון אני צריך פלאפון טוב ומומלץ שיהיה עם MP3 וזיכרון לא יזיק. חשבתי על הV3C אבל יש לו כולה 40 מגה, אני מעדיף כבר את הSK 7400 שיש לו 65 ושומעים בו לא רע בכלל. על מה אתם ממליצים ? - 

- 9 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

יל שלי את המכשיר המצוין בכותרת בגרסת ה-2GB שלו. לפני חודש עדכנתי את המכשיר דרך התוכנה שלו ומאז אי אפשר ליראות את הקבצים שלו (רואים את התיקיות, אבל לא את הקבצים שבתוכם). עם אני לוחץ מאפיינים אז זה מראה שיש 800MB (לא בידיוק קצת יותר) בשימוש, אבל לא רואים כלום בתיקיות. יש לי WINDOWS 7 עם כל העדכונים. אשמח לעזרה. - 

- 9 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

יש לאחי htc touch cruise 09 עגלה עם WINDOWS MOBLIE ישן המכשיר לא בשימוש ככה שאין לי בעיה לעשות עליו ניסויים רציתי לנסות להתקין עליו אנדראיד..זה אפשרי? איזה רום אני צריך להוריד? ומאיפה אם אפשר? תודה רבה - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ… - 

- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower

- 

- 

יש לי HTC my touc 4G עם גירסה 2.3 יש למישהו מושג איך אני משדרג לגירסה האחרונה? - 

- 9 תגובות
- 982 צפיות

- 

- 

אולי הוא המוצר שקיבל הכי פחות תשומת לב באירוע ההשקה הנוצץ, אבל ה-Nexus Player של גוגל ואסוס בהחלט מביא פתרון מעניין שמנסה לשלב בין עולם הקונסולות לעולם הטלויזיות החכמות לכתבה: http://hwzone.co.il/nexus-player-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-tv-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/ - 

- 9 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

HTC הציגה את המכשירים החדשים שלה בברצלונה. בקצרה מדובר על: HTC Desire S HTC Incredible S HTC Wildfore S HTC Salsa HTC ChaCha והטאבלט שלהם: HTC Flyer ניתן כבר למצוא את כל הפרטים על המכשירים החדשים באתר של HTC http://www.htc.com/www/product.aspx לטעמי, מאד מאכזב מאחר והמתחרות כבר הציגו מכשירים כפולי ליבה וציפיתי שחלק מהמכשירים ישתמשו במעבדי ה-Snapdragon כפולי הליבה. כנראה ש-Qualcomm מתעכבת איתם. יש פה מחזור של מכשירים שכבר הושקו, אולי עם תוספת של מצלמה קדמית, והחידוש היחידי זה android 2.4. דעתכם בנושא? - 

- 9 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

זה המוצר: מחר אני קונה ממישו 200 שקל שווה בקרטון...? הבעיה העיקרית האם W850I תומך במוצר חיפשתיי בגוגל וזה מה שמצאתי מזה אומר?? http://www.morpethmobiles.co.uk/proddetail.asp?prod=MBS-100j%2FX2%2F - 

- 9 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

שלומות וברכות לבאי הפורום. ראשית, הקדמה קצרה. 2008 - שוק הסלולר תקוע. נוקיה N95 מופעל ע"י כור גרעיני קטן ועוד מיטב המכשירים אשר מציגים שיפור של 0.1" למסך או\ו עוד חיישן כזה או אחר. N96 חוד החנית לא מציג שום דבר חדש, N97 מציג מקלדת מלא בעלות משכתא מלא ונכשל. הקלדת אותו בודדת בהודעה דרשה כ-3 לחיצות. לא יאומן איך שרדנו את זה. ימי חורף קרירים. תמונות פוקסלות של מכשיר נטול כפתורים דלפו לרשת, אז עוד אתר נענע היה בשיאו. ביום סגרירי כלשהו הוא הוצג האייפון הראשון. הופיע ושינה את כללי המשחק. בארץ הקודש כמובן שמעו על הפלא הטכנולוגי באיחור כרגיל, אך היו בודדים שרכשו מחו"ל ושלחו אותם ארצה. עקב מגבלות טכנולוגיות כאלו ואחרות, האייפון שלהם שימש כמחזיק ניירות מהודר ותו לא. אך ראשוני הא… - 

- 9 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

אח שלי קנה היום את הפלאפון Sony-Ericsson Z780I. הטלפון עבד טוב בחנות, הייתה קליטה. אך לאחר שהגיע הביתה נכתב במסך הטלפון "אין כיסוי רשת" או "שיחות חירום בלבד". גם ניראה לו שהטלפון עבר תיקון מאחר שאחרי שהוציא את המכסה האחורי נראתה מדבקה קרועה ב-מקום שהבורג של הטלפון שהה. עכשיו התקשרנו למוכר והוא אמר שצריך פשוט להיכנס להגדרות ומשמה צריך לעשות חיפוש רשת ואז לבחור ברשת המתאימה. עשינו את זה אבל עדיין אותה בעיה. אנחנו לא מבינים מה הולך פה, מצד אחד אם היו בעיות קליטה ברשת רמי לוי היינו רואים על כך תלונות ברשת. מצד שני יכול להיות שזאת בעיית קליטה גם ברשת פלאפון. פתחנו את הטלפון ושמנו כרטיס SIM של ORANGE ועובד טוב. יש לכם רעיונות? עידכון: בדקנו ברשת פלאפון אך עם טלפון אחר ועובד מצו… - 

- 9 תגובות
- 3.2k צפיות

- 

- 

אני מביא מחו"ל חלקים בודדים לאיפון ואני רוצה להגדיל את הקניות שלי, מישהו אולי מכיר יבואן בארץ שמוכר חלקים לאייפון? תודה - 

- 9 תגובות
- 5.5k צפיות

- 

- 

שלום רב,נפל לי האיפון 4s ונשבר לי המסך - אני רואה כתמים שחורים במסך + המגע לא עובד.קראתי שיש מסכים מזויפים ומסכים מקורים (פחות מזויפים). איך אני יכול לדעת שאני הולך למעבדה שהם ישימו לי מסך מקורי ולא מזוייף (לפי מחיר? או לפי בדיקה מסויימת?)והאם יש הבדל באיכות בין מסך מקורי למזויף? - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. קודם כל אני מבקש שרק מי שיודע באמת ושיכול להביא קישורים לאתרים שאומרים את זה - יגיב. תודה. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הנגנים מלבד גודל המסך, ואם אפשר אז גם להבין למה ל creative vision יש מחיר יותר גבוה ב 100$ (!!!) למרות שאני חושב שהוא זה שפחות טוב. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים בסאונד, בממשק, או בכל פונקציה אחרת שאתם יודעים ומכירים. אני מבין שאת שני הנגנים לא מייבאים לארץ, אז אני רוצה גם לשאול איך בדיוק אני מייבא אותם, עם איזה אתר אינרנט (חברת הובלה בואו נקרא לזה) אני מביא את זה לארץ וכמה יעלה לי המשלוח. ואם אפשר עוד שאלה קטנה, מה אתם חושבים מי עדיף בין שניהם ואולי אפילו ה Cowon A2 עדיף על שניהם. תודה רבה לכם. - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אני מקבל במתנה, בלי התחכמויות, את אחד המכשירים, ואני לא יודע איזה לבחור. אף פעם לא היה לי פלאפון עם מסך מגע אין לי מושג אם אני אסתדר עם הF480, שולחים לי אותו לשבועיים ניסיון... הW705- שמעתי שהאיכות שמיעה שלו גרועה והרמקולים במיקום לא טוב. כמו כן, מה זה בדיוק הWIFI הזה שכולם מדברים עליו? WIFI יש רק ב705 ולא ב480 ה705 בא עם 4 ג'יגה זיכרון במתנה וה480 רק עם ג'יגה אחד (זה שולי ביותר אבל אני מנסה להתחשב בכל מיני קריטריונים) חיבור האוזניות של ה480 אינו אוניברסלי, גם של ה705? חשוב לי מאוד הקטע של המוזיקה מכיוון שאין לי אייפוד או נגן מוזיקה ואני שומע רק בפלאפון. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הדילמה? תודה רבה! D= - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות Galaxy S משומש. יש אפשרות למנוע מראש עקיצה של המוכר כך שהוא מוכר לי ואח"כ מדווח על המכשיר כגנוב, מה שגורר הפיכה של המכשיר למשקולת נייר? יש טופס שהוא יוכל לחתום עליו שיהיה תקף מבחינה משפטית? אתם מכירים מישהו שקרה לו כזה דבר, פתרון? במקרה הכי גרוע יש אפשרות לשנות IEMI? זה חוקי? - 

- 9 תגובות
- 4.2k צפיות

- 

- 

יש דרך שפויה לייצא את כל העסק הזה? אני חייב את Ovi המעאפנה?... תודה מראש. - 

- 9 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

עיבוד דיגיטלי חדש שמתבסס על שמועות עדכניות מספק לנו הצצה ל-V20 המסקרן של היצרנית הקוריאנית כך עשוי להיראות המתחרה הרשמי מבית LG ל-Galaxy Note 7 המשך לכתבה המלאה - 

- 9 תגובות
- 5k צפיות

- 

- 

אהלן. אני רוצה לקנות Galaxy S4 מKSP. אני מתלבט אם לקחת אחד עם שנה אחריות או שנתיים, ומהסיבה הבאה: אם אני רוצה לעשות למכשיר רוט או רום, האם אני אאבד את האחריות? בשני המקרים? - 

- 9 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני בכל IPHONE 2G ישן ובעל מסך שבור ועם בעיות סנכרון. אני מעונין לקנות מכשיר חדש עקב כך שאני מאוד אוהב את המערכת הפעלה IOS4 ואת המכשיר עצמו. המחירים יקרים לרכישת IPHONE4 אז אני חושב שאלך על הדגם הקודם IPHONE 3GS 32G כי גם אין לי שימוש גדול בסרטים ובמצלמה כך שלא ישנה לי המצלמה ונתוני המסך. פה אני צריך את עזרתם כי מאז שנשבר לי המסך של האיפון אני כבר לא מעודכן לגבי האיפונים בכלל ולכן אני צריך לדעת מספר דברים: 1. כמה שווה IPHONE 3GS 32GB כמה שווה IPHONE 3GS 16GB 2. איזה בדיקות לבצע שהמכשיר לא תקול מבחינת רשת סלולרית, רשת WI-FI, בעיות תצוגה וכל מיני יש מדריך מפורט למצוא שאין בעיות במכשיר ?. 3. אם אני רוכש מכשיר מאדם שכרש בארץ/ בחו"ל זה משנה לי ? { אני מעונין לפרוץ ב… - 

- 9 תגובות
- 3k צפיות

- 

- 

מחפש אתרי תוכנות לSYMBIAN שיעבדו עם הפלאפון שלי,חיפשתי בגוגל ומצאתי המון אתרים עם תוכנות שאת רובן לא הצלחתי להתקין... - 

- 9 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

-