עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. העדפות: מסך כמה שיותר איכותי, gps שעובד טוב, תמיכה מלאה בעברית, נחמד אם יריץ משחקים בלי בעיות, מהירות ממשק, רמקול חזק, מתחמם כמה שפחות, העדפה להזמין מחו"ל. אופציות שמצאתי: zenfone 6 - בבאג עולה 1299 ש"ח. לא מצאתי מחיר טוב בחו"ל. xperia t2 ultra - לא מצאתי מחיר טוב. xperia z ultra - מפרט מעולה - אס800 ו 2ג'יגה ראם מסך ips fhd אחד שנחשב מהכי איכותיים שיש, LTE, עיצוב פרימיום. עוד מכשירים שפיספסתי?

2. Started by fedora,

שלום. התקנתי לפני כשבוע את אנדרויד 4.4.4 ומאז רק כאב ראש התקנתי בהתחלה את הרום של CM11 והסוללה הייתה נגמרה תוך 3 שעות והמכשיר היה מבצע איתחול מעצמו כל חצי שעה בערך. אחרי זה ניסיתי את הרום של SPIRIT (חושב שהוא גם מבוסס cyanogen), עובד יותר טוב אבל גם נתקע לפעמים והWIFI מרוקן את הסוללה. מישהו מכיר פיתרון לתקלות האלו או רום 4.4.4 אחר יציב? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. יחידת העיבוד הזערורית הטרייה אותה חשפה יצרנית השבבים לאחרונה עשויה לשמש למוצרים מפתיעים עבור הצרכנים הביתיים לכתבה

4. אני מעוניין בנגן, שיהיה מעל 10G, הכי חשובה האיכות, שיבוא עם אוזניות כבר טובות, לא רוצה לרכוש בנפרד, ומאוד חשוב שיהיה קטן (עדיפות לדק וגבוה על פני עבה ושמן). אם יציג ווידיאו מה טוב, אבל הכי חשובה האיכות.... לא באסים מטורפים או משהו, אבל שהשמע יהיה חד, נקי, ומפורט ככל האפשר. בתודה ענקית! גבריאל.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. עברתי על חמשת הדפים האחרונים בפורום, יש כמה הודעות שנראו רלוונטיות אבל מה לעשות שאבא שלי רוצה רק צדפה או סליידר? לא צריך דור שלישי, לא צריך אינטרנט, לא צריך מסך מגע, לא צריך מצלמה טובה, לא צריך mp3. רק טלפון אמין, עמיד, עם כפתורים גדולים ופונט גדול (בכ"ז הוא כבר פנסיונר), הפעלה פשוטה בעברית, צלצול חזק, רטט משמעותי ותמיכה בדיבורית bluetooth, זה הכל. עדיף נוקיה, כי זה מה שיש לו כרגע, ואם יש המלצה לחנות שאפשר לנסות בה את המכשיר לפני הקניה - נהדר, כי מכרה שלנו קנתה שבוע שעבר נוקיה כזה "על עיוור" והצלצול בקושי נשמע והרטט בלתי מורגש. אז יש המלצות?

6. היום סוני אריקסון הכריזה על הרבה מכשירים חדשים מביתה שייצגו אותה ב2007 (יהיו עוד הכרזות בקרוב) : את המפרט אני יביא בקישור מGSMARENA W880 הידוע גם בשם AI הוכרז היום והוא המכשיר דור שלישי הדק בעולם! 9.4 מ"מ ! מפרט רשמי: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w880-1838.php סקירה בלעדית מבית gsmarena על W880: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w880-review-127.php עוד פרטים: http://www.mobileburn.com/news.jsp?Page=1&Id=3099 W610: מכשיר יפיפה אשר יכלול את הנגן Walkman 2.0 שיכול לנגן עד 25 שעות רצוף! וזמן דיבור של 7 שעות. יכלול TrackID, מצלמת 2 מגה פיקסל עם פוקוס אוטומטי!, רדיו, RDS, וכרטיס 512MB גירסת M2 מקור: http://www.mobileburn.com/news.jsp?Id=309…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום, ההתלבטות שלי היא בין שני המכשירים של ASUS: הראשון - TF300 והשני TF201. הדומה: המעבד - Nvidia Tegra 3 Quad Core מערכת הפעלה - אנדרואיד רזלוציית מסך - 1280X800 זיכרון - 1GB אחסון - 32GB Flash מצלמה - קדמית 1.2 מגה-פיקסל ואחורית 8 מגה פיקסל השונה: משקל - TF201 יותר קל ב 52 גרם מסך - מה ההבדל בין שני סוגי המסכים? האם ההבדל משמעותי? TF201 - 10.1’’ WXGA LED Backlight IPS TF300 - 10.1’’ LED Super IPS קישוריות - האם יש הבדל משמעותי בטכנולוגיה של הבלוטוס ומה זה EDR? TF201 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR TF300 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה - TF201 בעל 10 שעות עבודה לעומת ה12 שעות עבודה של הTF300 - האם זה הבדל משמעותי בפועל? באתר של באג (משם לקחתי את הנתונים לTF…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ophir555,

קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אפל שמה סוף לרשת החברתית של בני נוער הראוותניים, והעלימה מהחנות שלה את Rich Kids לכתבה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by SimonSays,

מה ההבדל ביניהם ומה כול אחד עושה? ואם אני מתקין רום או רוט אחר זה מבטל אחריות?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום. האם יש אפשרות להשתמש בGPS עם מכשיר סמסונג F480? אני יודע שאין לו GPS מובנה אבל יש לי את המכשיר, לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו אבל הוא הגיע עם גרסאת תוכנה של רשת פאלפון ויש שם קישור לGPS שלהם. הקישור לא עובד כי אני משתמש בו עם סים של אורנג. האם יש מקלט שאפשר להשתמש בו או שרות של אורנג שמאפשר זאת?

12. Started by Muadib,

אני רוצה לקנות מודם סלולרי ואני לא רוצה לקנות מסלקום בגלל שהם דורשים התחייבות לבערך מאה ושש שנים. המחירים שראיתי ב zap וגם ב יד2 וכאלה נראו לי מוגזמים אז חיפשתי קצת ב E-bay ובאמת יש המון אופציות זולות יותר. הבעיה היא שיש המון תכנולוגיות וגם כל מיני חברות קיקיוניות למיניהם. השאלה היא בעצם כזאת: יש למישהו המלצות? או איזשהו קו מנחה למה אני צריך? 300 שקל ראה לי כמו תקציב הגיוני, אבל יכול להיות שאני ממש לא מעריך טוב, אז אל תתבישו לאפס אותי.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, ברשותי נקסוס 5. סה"כ טלפון טוב, אבל אני תוהה האם האייפון יענה על צרכיי טוב יותר. שהם: 1. האזנה למוסיקה עם אוזניות איכותיות אך קבצי MP3 320KB/s. 2. צילום סטילס\וידאו 3. גלישה באינטרנט ובדיקת חדשות ותחבורה (יש לIOS MOOVIT וכד'?) 4. קריאת קבצי PDF (אם כי את רוב הקריאה אני עושה על טאבלט או מחשב נייח בבית) 5. וכמובן חשוב לי שאיכות השמע בשיחה תהיה טובה כמו גם צלצול חזק. (סה"כ בנקסוס איכות השמע בשיחה בהחלט טובה, אבל הצלצול די חלש וקורה לעיתים די תכופות שאני בצד אחד של הבית, הנקסוס בשני ואני לא שם לב שהוא מצלצל) 6. צפייה בסרטים (לא לעיתים תכופות במיוחד. הנקסוס עושה פה עבודה טובה מבחינת טמפ' צבע מרשימה, בהירות טובה ורזו' גבוהה, אבל השחורים לא מרשימים והצבעים לעיתים מרגישים ד…

14. שלום לכולם. אני מעתיק כאן פוסט מפורום אחר, כי הבעיה זהה גם אצלי: כאשר אני פותח את המפות, המיקום מופיע כראוי - בירושלים, אבל כשאני מחפש כתובת ולוחץ על "נווט" כאשר היציאה מוגדרת כ "המיקום שלי" הוא תמיד יוצא מאיזור רוטשילד בתל אביב (למרות שאני בירושלים) הנסיונות שעשיתי (ללא הועיל כמובן): 1. איפשרתי הסטוריית מיקומים, הגדרות המיקום מסומנות על GPS, ה GPS פועל (ויש שמים פתוחים מעלי), שאר אפליקציות הניווט פועלות כראוי (מציגות את המיקום שלי כמו שצריך). 2. ניסתי לשנות את הגדרות המיקום למיקום משוער על פי רשת. 3. התנתקתי מחשבון הגוגל שלי/ התחברתי לחשבון אחר (כדי לשלול באג שיכל להגרם בגלל הסטוריית המיקומים). 4. הסרתי והתקנתי מחדש את גוגל מפות, ניסיתי גם לנקות את הקאש וכו' כאשר אנ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. ה-Mi 4c של המטאור הסיני הוכרז רשמית עם מחיר זול אפילו יותר ממה שציפינו לו במקור, שהופך את שבב ה-Snapdragon 808 למוביל הרשמי החדש בקטגוריית הביניים לכתבה: http://hwzone.co.il/זו-מתחילה-להיות-מסורת-עוד-סמארטפון-חדש/

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. לקריאת מאמרים וספרים באנגלית בפורמט PDF, מחפש קורא PDF, כשהטקסט מסובב למצב LANDSCAPE, כל המסך מנוצל להצגת הטקסט , והדף הבא למטה ולא הצידה. הכוונה ב"למטה" היא בכיוון המעבר לשורה חדשה. הכי קרוב שמצאתי היא תכנת MuPDF שיתרונותיה הנוספים שהיא גם תכנה פתוחה ומינימליסטית. תכנה זו לא עוברת למצב LANDSCAPE, כך שצריך קודם לערוך את קובץ הPDF ולסובב את הדפים למצב זה ולשמור כך. בדקתי מספר תכנות אבל כמות קוראי הPDF היא עצומה וזה לא מעשי לבדוק את כולם. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אני מקבל בקרוב מכשיר חדש ומעוניין למכור את הגלקסי אס שלי. הוא של פלאפון ובמצב טוב. כמה לדעתכם אני יכול לבקש עבורו?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by SeaMonster,

שלום, אני מנסה לחבר את המכשיר לאוזנייה (Plantronics Voyager Edge) ולמערכת ברכב (Pioneer DEH-X4750BT) במקביל, כך שהשמע של המדייה ישודר במערכת והשמע של השיחה ישודר לאוזנייה. בהגדרות של ה BT בטלפון, אני יכול לבחור מה ינותב לציוד הקצה ( מדיה, שיחה, גם וגם) אבל משום מה ברגע שאני מחובר לאחד מהם, איני יכול להתחבר במקביל לשני. ברגע שאני מתחבר למכשיר השני הוא מנתק לי את החיבור עם המכשיר הקודם. האם אני מפספס משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, אחרי שהתקלקל לי ה-ARCHOS 705 והתיקון כבר לא משתשלם, אני מחפש מחליף, ראיתי את המכשיר smartq v7 בעל מסך מגע 7 אינטש עם 3 מערכות הפעלה, אנדרויד כרגע יש עדכון ל2.1 ואפשרות להוסיף תמיכה בעברית, לינוקס, WINDOWS CE. במחיר של 235 דולר. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31523 אפשרות נוספץ שראיתי זה ה-Witstech A81e http://www.merimobiles.com/Witstech_A81E_Android_2_2_Flash_10_1_App_Market_p/meri0306.htm בא כבר עם אנדרויד 2.2 מה שאומר שאמורה להיות תמיכה מובנת בעיברית. משהו יודע אן ניתן להוסיף תמיכה בעברית גם ללינוקס ו\או WINDOWS? האם באנדרויד ניתן יהיה לראות סרטים עם כתוביות?(קבצי SUB,SRT)? מישהו יודע מה זמן הבטריה? ובכלל מה דעתכם על המכשירים? והאם יש אפשרויות עדיפות …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by maor0247,

מה עדיף.?? ווינדוס7 או אנדרואיד3??

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by MasterGal,

שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש את הפלאפון Nokia N80, אך אני מכיר אותו רק על סמך סקירות במרחבי הרשת ומתמונות של אנשים, אך לא שמעתי על אדם כמוני פשוט שהיה לו את זה מביע את דעתו... אם יש כזה כמובן, ולכן אשמח אם מישהו שמע מכיר יש לו את הפלאפון הזה על מנת לפתוח את עיניי לפני שאני מוציא מכספי האישי 3500 שקל על המכשיר תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by iakovl,

אחרי הZTE V970 הקודם לקחתי לבדיקה הפעם את הAMOI N828 מבוסס מרובע ליבות MTK6589 http://goo.gl/bhoV2

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. די זהו, נשברתי. חצי מצריכת האינטרנט שלי ביוטיוב בנייד היא של פרסומות (wtf). ניסיתי כבר כמה אפליקציות adblock אבל הכל ללא הצלחה. יש למישהו המלצה? נ.ב. אני עם אנדרואיד עם רוט.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. רציתי לשאול האם מישהו רכש אחד משני המכשירים Ramos 9w or Arnova 8 או מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10773&perur= http://www.e-buy.co.il/pl_product~w9~5033~0.htm תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by bennnn,

שלום לכולם,אני אמור לקבל את המכשיר השבוע ויש לי כמה שאלות.. 1. למי מיכם שיש אותו-כמה זמן הסוללה מחזיקה נגיד בגלישהבאינטרנט? ראיתי שכתוב 7 שעות וידאו ו 42 מוסיקה,אז אינטרנט מן הסתם יחזיק יותר? 2.האם אפשר להתקין על זה ווינדוס אקס פי? 3. איך אני אוכל לגלוש (אם בכלל)ברחוב או במקומות שאין אינטרנט ? 4.אם יש לי אינטרנט בבית עם ראורטר אפשר להוא יקלוט מחוץ לבית או משהו?בעזרת איזה כרטיס מיוחד או משהו.? 5.חוות דעת כללית על המכשיר..אני מבין שזה לא אייפד אבל האם זה רחוק אאלפי שנות אור מאייפד? פרט לגודלו של המסך תודה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים