גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש את הפלאפון Nokia N80, אך אני מכיר אותו רק על סמך סקירות במרחבי הרשת ומתמונות של אנשים, אך לא שמעתי על אדם כמוני פשוט שהיה לו את זה מביע את דעתו... אם יש כזה כמובן, ולכן אשמח אם מישהו שמע מכיר יש לו את הפלאפון הזה על מנת לפתוח את עיניי לפני שאני מוציא מכספי האישי 3500 שקל על המכשיר תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מבין שבארץ אין CDMA, ואני שומע מכולם שהEVO 4G צורך CDMA, אבל באיביי רק על המקולקלים כתוב שהם תומכים רק בCDMA. אז מה הקטע - אם אין 4G נאשר רק CDMA ובארץ יש רק GSM שזה לא זה ולא זה? אני פשוט מעדיף אותו מעל הiPhone 4.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הGoogle Nexus 4. יש לי אפשרות לקנות אותו בחו"ל, ואני מתכוון לקנות בנפח 16 GB. אני מתכוון להוציא על זה בערך 1500 ש"ח. אפשרות לחריגה של 200 ש"ח. קצת מידע - http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-4_id7531 http://www.google.com/nexus/4/specs/ http://www.handtec.co.uk/lg-google-nexus-4-16gb-sim-free-unlocked.html - אפשרות לקנייה, האם הם אמינים ? ושולחים לארץ ? השימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, Waze, WhatsUp סרטים, וקצת משחקים. מה שחשוב לי זה שהגלישה תהיה חלקה, (אני בHot Mobile), השיחחות אמינות (לא מתנתקות), ושהוא ירוץ יפה בלי יותר מדי תקיעות. ואם לא אמרתי - זמן סוללה חשוב לי מאוד! השאלות שלי הן - 1. מתי הוא אמור לצאת ? (אני י…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי S4 ואני מרוצה ממנו כעקרון, אבל ניסיתי את הג'י2 בסלקום ונורא התרשמתי.. וכשאני חושב על זה, סמסונג עושה טעויות בזמן האחרון עם הנוקס הזה, מאחרת בעדכונים שלה ובסוף החודש ג'י2 צפוי לקבל 4.4 כבר.. מה לעשות עם זה? יש לי I9500 שקניתי לפני 3 חודשים רק.. אוף
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים. מעוניין לרכוש פלאפון בארהב דרך חבר שאמור להגיע לארץ אוטוטו. מספר שאלות: מה הפערים במחירים בין הפלאפונים בארץ לפלאפונים שם? אילו קריטריונים עליי לדעת לפני הייבוא? sim free/unlocked וכו'. אני קצת מבולבל בעניין יש לי אופציה להזמין מאמזון לכתובת שלו בארהב ולקצר תהליכים. איך המחירים שם? האם הפלאפונים מתאימים לישראל? אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים אני אשמח. בקשה קטנה: שלא יהיה אייפון. תקציב: 1500 ש"ח עדכון: הבנתי שיש אופציה לקנות מוצר Certified Refurbished ממה שבדקתי זה שווה לנסות. קח שזו גם אופציה טובה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים! יש לי כבר חצי שנה סמסונג ספיקה מרשת פלאפון עם אנדרואיד 1.5 הייתי רוצה לעדכן את המע ההפעלה בגרסה 2.1 או 2.2 בעברית האם אפשרי לעשות זאת לבד?,ואם כן,מה אני צריך? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיפשתי עליו מידע (אחרי שהמליצו לי עליו כאן) ובכמה אתרים ראיתי שכתוב בהוראות שימוש שלו שהוא יכול לגרום לסרטן ושצריך לשטוף ידיים כל שימוש. יש לי כמה שאלות: זה נכון? כל נגני הMP3 מסרטנים במידה מסויימת? כדאי לקנות אותו אפילו שהוא מסרטן? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יצא דור חדש של אייפוד שאפל לעולם, ההשקה לא צפויה, מעט לא קשורה לחיים ולא הייתה ידועה אבל סה"כ אפל השיקו מכשיר חמוד ביותר שעל פיו מציין שם- "הנגן MP3 הקטן ביותר והראשון שמדבר אליך". אפל מייחדים את הנגן כנגן הראשון מסוגו שיודע לדבר אל המאזין וגם כן שהוא יותר קטן מקודמו. השאפל השלישי בסדרה- מעט פרטים עליו באתר אפל- http://www.apple.com/ipodshuffle/ סרטון הדרכה של השאפל מטעם אפל- http://www.youtube.com/watch?v=c63_ZEH6IMo אז מה אתם אומרים עליו, אפל שוב פעם המציאה את הגלגל מחדש עם האוזניות המיוחדות כמו עם האייפון והטאץ' סקרין או שבעצם זה כישלון חרוץ בגלל חוסר הכפתורים והאוזניות הבעייתיות? :
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי נגן iAudio X5L ואני רוצה לדעת מה אורך חיי הסוללה שלו.. ושאלה נוספת.. לחבר שלי יש אותו נגן.. פשוט בגרסת הX5 והוא הטעין אותו ב3V במקום ב5V כמו שכתוב על האריזה..זה יכול להשפיע על אורך חיי הסוללה.. תודה..
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם קיים אפליקצייה לאייפון כמו בבילון שאני יסמן טקסט מתוך אתר ויופיע לי תרגום מאנגלית לעברית. ולא האפליקצייה tap-translate שם יש הגבלה על אורך הטקסט לתרגום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז כמו שרבים מכם התעניינו במוצר הנ''ל , גם אני התעניינתי והזמנתי לעצמי את הדגם שבכותרת . השאלה שלי היא , האם אני יכול לחבר ליציאת ה-USB שלו כל מיני ג'ויסטיקים או\ו כל מיני בקרים אלחוטיים או חוטיים עבור השליטה עליו בטלוויזיה ? , כמובן יותר מדובר על השליטה עבור כל מיני משחקים . והאם גם ההתקן מזהה כל סט רגיל של מקלדת ועכבר אלחוטיים בלי בעיה ? תודה לכל העוזרים והמגיבים .
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קורא ספרים באנגלית ופה ושם נתקל במילים שלא מכיר. חשבתי לקנות תרגומון כזה מישהו מכיר ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בינתיים הכי אהבתי את Archos 5 (תמיכה בWIFI, קבצי mvk). הכי חשוב לי זה לראות סדרות/סרטים ולגלוש קצת באינטרנט עכשיו כשאני לא הרבה בבית. שתהיה לו תמיכה בכתוביות, סוללה חזקה ואיכות שמע טובה. מה אתם ממליצים לי?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה התעניינתי בטלפון מסויים וראיתי שהמחיר שלו זול יותר ב300 שקל בחנויות ב zap מאשר באורנג'. השאלה שלי היא אם יש עם רכישה כזאת בעיה כלשהי מבחינת אחריות או דברים אחרים. והאם מישהו מכם התנסה ברכישה בחנות כזאת ויכול להגיד אם זה בסדר או להמליץ לי על חנות מסויימת מאחר ויש מספר חנויות שהמחיר בהן כמעט זהה. תודה רבה לכם ;D.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מקבל בקרוב מכשיר חדש ומעוניין למכור את הגלקסי אס שלי. הוא של פלאפון ובמצב טוב. כמה לדעתכם אני יכול לבקש עבורו?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות סמארטפון לאחר שהסוני M2 AQUA שלי מראה סימני גסיסה ורציתי לבדוק מה נותן כיום את התמורה הגבוהה ביותר למחיר, יש מגוון כל כך גדול שאני הולך לאיבוד. אז אין לי בעיה עם סינים בהנחה שהם משתלמים ומקבלים עדכונים. (שמתי עין על 5\Meizu MX4\Pro וה - Oneplus two) גם האסוס Zenphone בגרסאתו החזקה קורץ לי. חשוב לי בעיקר חיי סוללה ונפח אחסון כך שבהנחה שמדובר במכשיר שאינו מאפשר כרטיס זיכרון אצטרך שיהיה עם זיכרון מובנה של 64GB, בנוסף כל מה שקשור למוזיקה עם אוזניות (נגיד DAC איכותי) גם יהיה נחמד שיהיה ושלא יהיה גדול מ - 5.5 אינץ'. אני פתוח להצעות ואין לי בעיה להזמין באינטרנט ולהתפלל שיעבור את המכס. ובמקרה של משהו משתלם במיוחד ניתן גם לחרוג ב 100-200 שקל. בתודה מר…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה פלא הכי טוב מביניהם? לאיזה מהם יש הכי הרבה משחקים וכ'ו? בבקשה אל תערבו פלאפונים אחרים, תגידו לי מה יותר טוב מהם וזהו. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך אתר למשחקים של נוקיה 6280 שכמובן יהיו בחינם. פעם היה iPhone-Forums אבל הוא נסגר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש טאבלט לנהג מונית. הסכום הוא 800 ש"ח, עם חריגה עד 1000. שימושים מרכזיים: אפליקציית מוניות Waze הדרישות: מסך גדול ממשק ידידותי (אדם מבוגר) תמיכה ב3G/4G שימוש אופציונלי - לקבל ולהוציא שיחות דרך הטאבלט (במקום הפלאפון בנסיעות) השאיפה למכשיר אמין, סביר (לא חייב להיות הכי חזק בשוק או משהו כזה וכנראה לא יהיה במחיר הזה...), שיחזיק כמה שנים ולא ייהרס אחרי שנה. תודה מראש על העזרה! מאיר
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
ביום שישי עשיתי רוט לגלקסי 3 שלי והכל עבר חלק. התקנתי titanium backup וגיביתי את הפלאפון וסידרתי הכל אבל יש לי בעיה שכאשר אני מנסה לבדוק אם יש עידכון גירסא נכתבת הודעה שהפלאפון שונה כאילו בגלל הרוט ואין לי אפשרות לבדוק עידכוני גירסא ואני יכול לבדוק רק דרך המחשב. האם אני מחוייב לעדכן דרך המחשב רק ואני לא יכול לעדכן דרך האוויר? עוד שאלה: האם עכשיו שיש לי רוט אני יכול לשים מוד של יישור עברית לימין מבלי להחליף רום? עוד שאלה: האם הפלאפון מהיר יותר עם הממשק touch wiz של סמסונג או שהוא מהיר יותר עם לאנצ'ר כמו nova launcher? עוד שאלה: האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני החלפה של רום במידה שארצה או שאני פשוט צריך רק לבחור רום ולפעול לפי ההוראות? תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.hardocp.com/news/2013/09/27/ios_7_reportedly_making_people_sick
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברי פורום, אני לא מצליח להשתמש באפליקציה עשיתי למכשיר ROOT וכשאני מנסה להתקין אני מקבל Updating environment ... fail מישהו יודע דרך לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-