עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by token_toker,

אני שוקל לרכוש את המכשיר הנ"ל. רשמים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by bykeking,

עכשיו כשסוף סוף הגיעו המכשירים החדשים, מגיע החלק האהוב עלי- לבחור אחד ולקנות אותו (לשלם עליו זה לא אחד מהחלקים האהובים). אז ככה, אני יודע שהיה פה דיון על ה-N73 אבל לא היה שום דבר בקשר לאיך הוא לעומת הSE. בהתחלה חיכיתי שיגיע ה-K800i אבל אני די נוטה לעבר הנוקיה. מה שאני מחפש בפלאפון זה עיצוב, עיצוב, עיצוב, נוחות שימוש (עוד סיבה לנטייתי לעבר הנוקיה), מצלמה איכותית (יש לשניהם) ונגן MP3 שאני מקווה שיהיה ברמה טובה בשביל לא להתמש בנגן הפלאש שלי. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. לכתבה המלאה - http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809487 *יכול להיות שיותר מתאים לשירשור הזה להיות בפורום אקטואליה, לא הייתי סגור על זה. אם כן אז אשמח שיעבירו אותו.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, האם עדכון ה-firmware של ה-Sansa Clip מאפשר לראות את התפריטים בעברית או את שמות השירים (או גם וגם) ? תודה

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by liiight,

יש איזה פתרון יותר טוב כדי לסנכרן SANSA מMEDIA PLAYER? אני ממש לא אוהב את זה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אתם מכירים אפליקציה שבמידה והמכשיר נגנב, אפשר להפעיל אותה דרך מכשיר אחר של אדם קרוב ולאתר את פניו של הגנב או את מיקום המכשיר בכל רגע נתון? או מערכת הגנה שמתאימה לאנדרואיד (לאו דווקא תוכנה) ויכולה לאתר אותו גם אם הוא סגור/מפורק?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Narihs,

אני ממש מתלבטת בין 2 הטלפון אשמח לדעתכם!

8. הי, אני סטודנט בטכניון ומחפש להחליף את המחברות שלי. נוצר מצב שבד"כ גם ככה אני רושם את רוב התוכן על קבצי PDF שמפרסמים (אני מדפיס, רושם ואז סורק). בשביל השאר, ראיתי כבר כמה אפליקציות נחמדות שמאפשרות לך ליצור מחברות. אני מחפש משהו זול. טאבלט למטרה הזו בלבד. (בגדול מעבר לטאצ', צריך לכלול WIFI) אני יודע שיש טאבלטים שיש להם עט ייעודי אבל אני כמובן אתפשר על עט גנרי ברכישה נפרדת. אני לא אוכל להרשות לעצמי משהו מעל 1000 ש"ח, וגם עדיף שיהיה הרבה פחות. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by zahiz007,

והוא הגיע אלי. מה אני אמור לעשות על-מנת לפתוח אותו לעברית ולגלישה בארץ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by emperor,

שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מתלבט בין שני הנגנים האלו, מה עדיף לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by medic_29,

שלום לכל העונים אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד לאחר התלבטויות ובחינת מספר דגמים הגעתי ל3 האחרונים שאני מתלבט בהם אני פונה אלייכם להתייעצות והמלצה ממי שיש לו את אחד המכשירים מה היתרונות או החסרונות של אותו המכשיר. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1063&scat=182&tcat= מכשיר של HP ( הדגם המועדף עליי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3127&scat=182&tcat= מכשיר של MIO ( הדגם המועדף על חברה שלי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2972&scat=182&tcat= מכשיר של ASUS ( מכשיר שהומלץ ע"י המוכר) מבחינה טכנית 2 המכשירים הראשונים דיי זהים האסוס מגיע עם פחות זיכרון ומצריך קנייה של כרטיס זיכרון הוצאה נוספת מבחינת העיצוב הHP הכי יפה . בכל אופן אשמח לקבל המלצה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itsik1231995,

לפני כמה ימים הבחנתי בזה שהקבוץ הזה (ראה בכותרת) צורך כ 34% מצריכת הסוללה הסתכלתי במנהל היישומים ויש לו את כול ההרשאות (כנראה וירוס ) ולא הצלחתי למחוק אותו (אי אפשר ) וכול פעם שעושים הכוף הפסקה הוא חוזר התקשרתי לסלקום והם אמרו שהם לא מכירים את הקובץ הזה ושצריך להבוא אליהם לפרמט פירמטתי אותו בסוף בעצמי אבל הקובץ הזה נשאר רק שעכשיו הוא לא מראה שהוא צורך מהסוללה, אבל הוא עדיין קיים ועדיין יש לו הרשאות והוא עדיין פועל . איך אני יכול למחוק אותו ?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  14. שלום hwzone, המסך של הHTC desire שלי נשבר סוף סוף אחרי יותר מ3 שנות התעללות ואני צריך מכשיר חדש. בסוף יולי אני יהיה בארה"ב וחשבתי לנצל זאת לקנייה של אחת מגירסאות גוגל שיוצאות שם באותו זמן. אני צפוי להשתמש במכשיר בעיקר בתור: טלפון, פלאטפורמה לפיתוח תוכנה והאקינג, נגן מוזיקה, GPS, דפדפן וכו'. ההעדפות: חומרה "מאריכת ימים", אני לא צריך עוד מחשב נייד אבל אני רוצה שהחומרה תתאים גם לתוכנה עתידית ותחזיק טוב. "פתיחות", מינימום הגבלות, בלי נעילת bootloader או כל שטות שתגביל אותי. בסיסיות, אני לא רוצה bloatware, זאת חלק מהסיבה שאני מכוון לpure android אריכות סוללה אפשרות לזיכרון חיצוני וסוללה ניתנת לניתוק הם פלוסים. תמיכה משמעותית מקהילת המפתחים העצמאיים יכולת כזאת או אחרת להק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. זה קרה בעבר לאפל (והרבה אחרים) וקורה עכשיו גם לגוגל/סמסונג כנראה בעית חומרה שקשורה לבידוד/רדיו של המכשיר המכשיר משתגע בקרבת מכשירים דור 2 או כשהוא יורד למצב של דור 2 במקומות בלי קליטה טובה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yaloner,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני טס לקוריאה ורוצב לקנות טלפון סלולרי Samsung Galaxy S4. האם ישנו דגם מסוים שמתאים לישראל?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. המוצר האחרון של חברת Apple שעשה הרבה רעש הוא ללא ספק הסולולארי החדש שלהם, ה iPhone. ה-iPhone זכה לתשומת לב והתרשמות רבה מצד חובבי הגאג'טים, זאת מכיוון שהכיל בתוכו הרבה חידושים טכנולוגיים ובסך הכל המכשיר מאוד אטרקטיבי מהרבה בחינות. היה מאוד צפוי שיצרנים אחרים בשוק יתחילו לחכות ולהעתיק את העיצוב הדק והמסך הגדול של הפלאפון שעושים אותו למאוד מושך ומעניין, אך האם יצליחו הזייפנים להציע דברים גם מעבר לעיצוב? האתר VR-Zone פירסם כי חברת Meizu משחררת את הנגן החדש שלה, ה-Meizu M8. ללא התעכבות על פרטים קטנים אפשר לשים לב שהמכשיר דומה מאוד ל iPhone של Apple, אך בכל זאת קיימים הבדלים ברורים, ולא רק בעיצוב. הדבר הכי בולט פה לעין זה הגודל הקטן יותר ל-Meizu, דבר זה דיי משמעותי לכאלה…

21. יש לי HTC עתיק שהחלטתי להחליף לסמסונג NOTE 2. בסקרים שלי נהייתה פתאום בעיה: יש מליון "יבואנים"/חנויות וכנראה טיב השרות שאחרי קניה והאחריות תלוי במצב רוח באותו יום (קראתי סיפורים שיחליפו בקלילות את אלף לילה ולילה). אז לקצר תהליכים, האם ידוע לכם ותוכלו להמליץ על יבואנים (נותני שרות ואחריות של ממש) וחנויות שעדיפים וטובים יותר מ"השאר"? אגב, למשל היבואן הרשמי לא הכי מומלץ (הכתבות שמורות לי, במיוחד זו מדה מרקר).

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לא השתמשתי המון זמן בנגן, היום החלטתי לשים עליו שירים ומשום מה נראה לי ש-6 דקות בישביל להעביר 800 מגה זה המון. זה הגיוני או לא? זכור לי שהיה לוקח ל 3 גיגה להעביר 6 דקות, יש מצב אני טועה?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  23. החברה האמריקאית הצליחה להוכיח לנו שהחיבה שלה לקונספטים עתידניים ומשוגעים לא נעלמה, עם חשיפה של מחשב נייד שכולל מערף טלסקופי של לא פחות משלושה מסכים לכתבה

24. שלום, אני מעוניין לקנות כנראה אייפון 4 באופן פרטי לאור חבילה ממש משתלמת שיש לי כרגע, הבנתי שיש אפשרות לקבל זיכוי על מחיר המכשיר בחשבון החודשי אצל המפעיל הסלולרי. האם מישהו יודע מה הם הפרטים המלאים? מהם התנאים לקבלת הזיכוי? מהוא הזיכוי החודשי? האם אני אשאר עם אותה חבילה שיש לי כיום? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.