עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Kukishin,

חם עליו...

2. Started by pini k,

שלם לכולם, אחרי שעקבתי אחרי מספר דיונים בפורומים כאן, רכשתי D802) G2) חיפוש קל באינטרנט מראה שיש מעל 30 רומים שונים לG2. אז אני אשמח לקצת עזרה ומיקוד. מה ההמלצות שלכם? האם רום מבוסס 4.4 או 5? ואם כן איזה? ולמה? תודה

3. Started by danshimsh,

שלום, יש לי סמסונג מיני גלקסי s4 שיש עליו הצפנה, כולל על כרטיס microSD שבו. אני מעוניין לבטל את ההצפנה. האפשרות של ביטול הצפנה אינה מאופשרת בתפריטים. ראיתי במדריך למשתמש שניתן לבצע איפוס להגדרות יצרן. אבל שם אני מוזהר שזה יגרום לכך שלא אוכל לקרוא קבצים של microSD אני יודע בוודאות שהקבצים על הmicroSD מוצפנים (הכנסתי למכשיר זהה אחר והוא לא זיהה אותם). מה הפתרון ? אינני רוצה לאבד את הקבצים שנמצאים על ה microSD בברכה, דן

4. מכשיר האנדרואיד הראשון והייחודי של היצרנית הקנדית זוכה להצגה רשמית, וגם מחיר ותאריך השקה מיועדים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-היכרות-רשמית-עם-סמארטפון-ה-priv-של-בלאק/

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  5. האם סמארטפון ה-HTC One A9, שכנראה יכוון דווקא אל שוק הביניים ויוכרז רשמית ב-20 באוקטובר, יצליח להוציא את היצרנית הטאיוואנית מהמשבר העמוק שבו היא נמצאת? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ההזדמנות-האחרונה-סמארטפון-מוביל-חדש-מ-h/

6. Started by shahar75,

אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. טיזר חדש מאשר כי היצרנית עתידה להציג סמארטפון חדש כבר בסוף החודש הנוכחי, אשר עשוי להיות המחליף הרשמי ל-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-one-אחד-ה-oneplus-x-ייחשף-בעוד-שבועיים/

8. הי, חזרתי היום מהודו עם טלפון galaxy grand prime שקניתי משם (טלפון מחברה רצינית שבקניון ולא מהשוק ולכן אני די בטוח שהוא איננו מזויף), על האריזה היה כתוב שהוא רק לשימוש של סים הודי, אך כשהשתמשתי בסים שלי מהארץ (בעודי נמצא בהודו בחנות) קיבלתי אסמסים ויכולתי להתקשר. אך כשהגעתי לארץ הטלפון לא הסכים לקבל את הסים (סים של הוט) או סים של סלקום ונותן לי חלון שאומר sim network unlock pin ורוצה שאזין קוד שבחיים לא ראיתי, אני חושד שהוא תחת נעילה גאוגרפית. האם מישהו יכול לאשר את זה, ואם כן הוא מכיר פריצה בטוחה או פתרון שלא מצריך לשלם עשרות דולרים מיותרים לשיחור הטלפון (ואם כבר כן אז מה עדיף)?

9. שלום, לאחרונה רכשתי מכשיר minix-8h plus הוא פעל כמה ימים ואז התחיל לעשות בעיות. יצרתי קשר עם המוכר באיביי והוא שלח לי יחידה חדשה שעובדת. אז עכשיו המצב הוא שיש לי יחידה אחת תקולה בבית (חדשה) ואני מנסה להבין מה לא בסדר איה ואולי על הדרך להרוויח עוד סטרימר לחדר. אז נברתי קצת בפורום של האתר ששלהם ולא מצאתי הרבה דיונים בנושא וכשכתבתי להם על המקרה שלי הם אמרו שכנראה צריך להחזיר את היחידה (לפני שקיבלתי את החדשה). בקיצור, מה שניסיתי לעשות עד עכשיו הם עדכוני תוכנה למכשיר (דרך flash). עדכונים רשמיים מהאתר. ופתחתי את הקופסא כדי לנסות לראות אולי יש משהו שנראה לעין.....המכשיר נדלק ורץ למשך כמה דקות (רנדומלי) ואז מגיעה הודעת שגיאה (בתמונה). כל זה חוזר חלילה...יש למישהו רעיונות?[ATTAC…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roeesnir,

למרות שכתוב באתר של Minideal שהוא עם עברית. יש מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. שלום, הווייז נעלם מפעם לפעם (נדלקת נורית אדומה) כפי הנראה מנפילות בקליטת הGPS. 2 מעבדות בדקו, הודיעו שכל הרכיבים תקינים ואינם מוצאים תקלה. האם יש למישהו רעיון לפתרון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  12. אני יכול לחבר את השלט XBOX 360 לNEXUS 7 2013 שלי דרך המיקרו USB עם מתאם לUSB וזה עובד חלק. אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק עם שני שלטים על הNEXUS 7 והאם אפשר גם לחבר במקביל את הNEXUS 7 למסך הטלווזיה דרך הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היצרנית הבטיחה ומקיימת, עם כוכבית: היום ניתן יהיה להזמין את הסמארטפון החדש והמדובר ללא צורך בהזמנה מראש, אך ישראל לא ממש נכללת בתוכנית לכתבה: http://hwzone.co.il/רק-היום-חלון-של-שעה-לרכישת-ה-oneplus-2-ללא-הזמנה/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כותרת

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by geigera,

ברצוני לספר על חוויית השירות הנוראית שהיתה לי עם החנות גיים אנד מובייל. לפני כשנה קניתי מהם נקסוס 4. נסעתי עד לראשון (מנתניה) כי לא היה את המכשיר בהרבה חנויות וחשבתי שמבין אלה שיש – זו חנות בסדר. כבר בשבוע הראשון הייתי צריך להחליף את המכשיר פעמיים. בשני המכשירים הראשונים היו בעיות. אחרי כמה חודשים התחילה בעיה של טעינה. הסוללה היתה נגמרת מהר ובמצב של חצי טעינה הטלפון היה מפסיק לתפקד. פעם ראשונה החליפו סוללה. פעם שניה החליפו גרסה. פעם שלישית החליפו סוללה נוספת. שום דבר לא עזר. בשלב מסוים עירבתי את המנהל. הוא טען שהבאתי את המכשיר רק פעמיים. התיקון של הגרסה בכלל לא הופיע אצלם. הוא לא היה מוכן להחליף לי את המכשיר. אמר שהוא לא מכיר תקלה כזאת ואם החלפת הסוללה לא תעזור – הוא ישלח…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ag43,

הגלקסי S3 התחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. מחפש מחליף בשבילו. דרישות: חובה: 1.אפשרות לרוט נורמלי. 2. קהילת מפתחים רצינית. 3. לד התראות ניתן לתכנות. 4.עמידות. 5. מצלמה טובה. 6. סוללה חזקה. 7.לפחות 3 גיגה RAM (עדיף 4). 8. הקלטת שיחות נורמלית. 9. ספיקר טוב. נחמד שיהיו: 1. אינפרא אדום (לשימוש כשלט). 2. QUICK CHARGE. 3. טעינה אלחוטית. 4. סוללה נשלפת. 5. כרטיס הרחבה. 6. NFC שקורא רב קו (לא כולם מסוגלים). 7. XPOSED FRAMEWORK לא מחפש מכשיר גדול מדי (עד 5.5 אינץ זה מספיק). אין צורך ביותר מרזולוציית FHD. כנראה יקנה בארה"ב. אשמח להמלצות.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. הענקית הסינית משיקה מתחרה ישיר ל-M1 Note עם מסך IPS ברזולוציית FullHD, שבב מתומן ליבות, אנדרואיד Lollipop - ועלות שנחשבה דמיונית לגמרי עבור סמארטפון סביר עד לפני כשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%99/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני רוצה להתחיל למכור את המשחק שאני עובד עליו בתור אלפא בGOOGLE PLAY. מה המינימום שאתם דורשים ממשחק במצב אלפא כדי שתהיו מוכנים לשלם עליו כסף? המשחק הוא סוג של הוקי דשא לשני שחקנים. משחקים אחד נגד השני דרך האינטרנט עם כתובת IP. רציתי גם לעשות משחקים מדרוגים ושיהיה מעקב אחריי נצחונות והפסדים, בלי זה לא שווה בכלל למכור את המשחק? כרגע המשחקים הם לא מדורגים. האם צריך גם אפשרות לשחקן יחיד בשביל להתאמן?

19. אני מעוניין לקנות לראשונה טאבלט, אך נושא בחירת מערכת ההפעלה מאוד מעסיק אותי. ההתלבטות נובעת משיקולים מאוד מסוימים: אני מעוניין שכל מה שעובד במחשב שלי (עם מערכת הפעלה Windows 7) יעבוד גם בטאבלט, ולכן הנטיה שלי היא לכיוון טאבלט עם Windows. אני אתן שתי דוגמאות חשובות: 1. אני מכין הרבה דברים ב- Excel, ולצערי רק ה- Office של Microsoft מפעיל את הקבצים האלה כמו שצריך. נסיונות הפעלה באפליקציות של אנדרואיד למשל הניבו תוצאות מאכזבות (הכל משתבש). 2. אני מתכנת בסביבת Microsoft .NET ומעוניין שהתוכנות שאני מכין יפעלו גם בטאבלט. האם יש בסיס להתלבטות הזו? האם יש טעם בכלל לחשוב על מערכת הפעלה שהיא לא Windows? האם כל Windows על טאבלט יעשה את העבודה נאמנה?

20. Started by israelisraeli,

מי שמשתמש בonenote בטח ניסה להתקין APK לאנדרואיד וגילה שאין תמיכה לrtl, וממש חבל כי זו תוכנה מעולה בסך הכל... עכשיו חשבתי לעצמי: יכול להיות שאפשר לערוך את האפליקיצייה בדרך כלשהי כדי להוסיף תמיכה ידנית? דרך xposed אולי? אשמח לרעיונות

21. לא למשחקים בכלל ולא לאינסטוש וסלפי - שימוש יומיומי אינטנסיבי לעבודה/פרודוקטיביות. לאור תקלות חוזרות ונשנות בשקע טעינה - חובה טעינה אלחוטית ולא רק USB * חובה מסך 5 אינטש ומעלה * מפרט חזק שלא נופל מה-G2 * זמן סוללה ברמה של ה-G2 * גודל פיזי באיזור ה-G2.ה-G3 כבר גדול לי. * רצוי מצלמה טובה * אם יש משהו עמיד מהרגיל - רצוי. מחיר גמיש אבל רצוי מתחת ל-2000 ש"ח ל-XPERIA Z3 COMPACT יש מסך קטן מדי לצערי. תודה!

22. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית מנצל את שבב ה-Exynos 7420 המתקדם שלו ואת מסך ה-1080p הצנוע יחסית על מנת לקטוף את המקום הראשון בכמה מבחני ביצועים בולטים לכתבה: http://hwzone.co.il/האנדרואיד-המוביל-החדש-מבחני-ביצועים-מ/

23. Started by asobel100,

אני צריך לגבות את הגלקסי נוט 4 שלי לפני מסירה לתיקון חוזר אצל סוכן סמסונג אבל מערכות הגיבוי פסקו לעבוד. 1. הייתה לי מערכת גיבוי Keies 3 מתפקדת על מחשב נייד עם Windows 8.1 . הגיבוי פסק לעבוד לאחר שדרוג המחשב ל Windows 10 . 2. ניסיון להתקין Kies 3 ו Hellium על מחשב ביתי עם Windows 10 נכשל. הקושי הוא בהתקנת דריברים USB לאנדרואיד של סמסונג שאינם פועלים תחת Windows 10. סמסונג גם לא מבטיחים פעולה תחת Windows 10. הגלקסי מתקשר עם ה PC באופן נורמלי. 3. ע"פ סמסונג, Kies פועל תחת Windows Vista אבל בפועל Kies לא פועל ודורש דרישות לא ברורות בנושא הדריבר למרות שמכשיר הגלקסי כן מתקשר עם ה PC. גם Helium אינו מתפקד. 4. גיביתי את הגלקסי לענן עם Helium ואז נתברר לי שהוא מגבה רק יישומים ול…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום לכולם! אני יזם שמפתח אפליקציה חברתית שנמצאת כעת בשלב ה-User acquisition. אני מחפש מפתחי אפליקציות באותו סטטוס שמעוניינים לשתף פעולה ע"מ להוריד את ה-CPI שלהם - יש לי מספר רעיונות בנושא. אם זה נשמע מעניין אשמח אם תפנו אליי ל- elidan1977@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים