עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי כולם לפני כמה זמן הייתי אצל קרובי משפחה, והיה להם מכשיר LG G3, ומייד מבחינים שם שהמסך שלו הוא מדהים. גם בהשוואה לטלפונים אחרים שיש להם מסך טוב מאד, הוא עדיין מתעלה עליהם בצורה ממש ברורה. (אני מציין את ה-G3 דווקא, כי זה הדגם שראיתי.. לא ראיתי עדיין את הדגמים החדשים יותר של LG, אבל אני מניח שרמת המסך גם שם זהה..) אני בד"כ מעדיף לקנות טלפון ישירות מסין, בגלל יחס עלות-תועלת ממש טוב, והשאלה היא האם יש סיכוי להזמין טלפון מסין עם מסך כמו שיש ב-LG G3? כמו כן, האם יש שם טכני כלשהו לסוג המסך שיש שם? בהרבה טלפונים יש מסך IPS, אבל זה נראה שה-IPS שב-G3 הוא משהו ממש מיוחד.. אז אולי אם יש לזה שם טכני, זה יעזור למצוא …

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by h_yoav,

אני מתלבט בין htc desire לבין הטלפון של גוגל. וראיתי ששניהם תומכים רק בתדר אחד מהתדרים של רשת פלאפון בדור 3. האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי שלא תהיה קליטה במקומות מסויימים? או שאני יכול לקנות אותם בראש שקט ולא לפחד שיהיו בעיות קליטה? תודה יואב.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Posford,

שלום. אני מחפש המלצה לנגן mp3 איכותי, עם איכות סאונד טובה, אוזניות איכותיות ונפח גדול כמה שיותר. הבנתי שיש את ה- ipod classic שיש לו נפח של 160gb. איזה נגנים עוד קיימים בשוק? ומהו הנפח הגדול ביותר? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אפליקציית הניווט משיקה מתחרה ל-Uber באיזור גוש דן, שתאפשר לכם למצוא טרמפ לעבודה ובחזרה בזול או להרוויח קצת כסף כנהג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/waze-%d7%aa%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%90-%d7%98%d7%a8%d7%9e%d7%a4-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%97%d7%96%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%95/

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by yz101,

1. האם יצא כבר עדכון כזה (2.3 לGALAXY S)? 2. המכשיר שלי הוא עם הרום הרשמי של ORANGE בגרסא 2.2, האם כאשר יצא עדכון רשמי של SAMSUNG, הוא יתאים למכשיר שלי או שיהיה עלי להמתין לגרסא של אורנג'? 3. מה הוא הרום הטוב ביותר של 2.3 הלא רשמי שזמין (- כולל תמיכה הגונה בעברית)? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by niv251,

טוב תקשיבו יש לי פלאפון ואני מרוצה ממנו כרגע השאלה היא האם IPOD TOUCH יספק אותי או שבIPHONE יש עוד דברים יותר טובים מהIPOD TOUCH חוץ מזה שהוא גם פלאפון בנוסף לכל והאם הדברים האלה שווים את ההפרש מחירים בין שני המכשירים... מחכה לתשובה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by dbzu,

יש לי נוקיה 6280 ורציתי להעביר סרטים לתוכו למישהוא יש תוכנה או קישור לתוכנה שאפשר להמיר איתה מ avi ל 3gp?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום, בשעה טובה, אני מתכוון לקנות בקרוב את הסמארטפון הראשון שלי. אני עוד לא סגור על דגם, אבל הוא יהיה אנדרואידי בוודאות. יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב, אבל מכיוון שעד עכשיו כל המכשירים שלי נקנו מחברת הסלולר, אני רוצה להבין את המשמעויות של קניה עצמאית: 1. האם למכשיר שנקנה בארה"ב יש איזושהי אחריות בארץ? האם הרעיון של אחריות בינלאומית קיים בכלל בתחום הזה? 2. כמה התעסקות נדרשת עבור שדרוג מערכת ההפעלה? האם זה כמו Windows Update, שמתבצע בקלות, או כמו התקנה של ROM על טלפונים ישנים, שבהם תקלה היתה יכולה להשבית את המכשיר? 3. האם כל מכשיר עם אנדרואיד 4 ומעלה תומך באופן מובנה בעברית, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לשחק עם הגדרות השפה? אני לא כל כך חושש מההתעסקות עם מערכת ההפעלה (אנ…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. הזוי... http://www.gadgety.co.il/26738/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%98%d7%a0%d7%98-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%9c%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%94/#more-26738

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by stojakovic,

טוב תראו, יש לי כרגע SanDisc sansa e130 512M עם עוד כרטיס של ג'יגה העניין הוא, שהזיכרון לא מספיק לי וגם בכללי הוא קצת משעמם, אין בו משהו מיוחד, הוא פשוט נגן... הממשק שלו סביר מבחינתי ואין לי איתו שום בעיה... אני מחפש נגן חדש עד 1000 שקל בערך (מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם זה שווה את זה)... יש 2 דברים שמאוד מאוד חשובים לי בנגן- 1. שהזיכרון יהיה פלאש ולא מבוסס הארד דיסק. 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה. בגלל הניסיון הטוב שלי עם SanDisc חשבתי על ה sansa e260. ראיתי אותו בזאפ ב940 שקל... יש בו כל מה שני צריך ועוד פיצ'רים נחמדים... אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, או אם למישהו היה ניסיון רע איתו, אני אשמח לשמוע, זה יעזור לי להחליט... כמו-כן אם למישהו יש נגן אחר להמליץ לי על…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

שלום, אני משתמש באפליקציית PVSTAR+ לניגון הפלייליסטים של הטיויוב שלי. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar אני רוצה לשלוט על האפליקציה בעזרת כפתור ההפעלה של האוזניות, אבל לצערי אין שום אפליקציה שמוצאת בPVSTAR כאפליקציה לניגון מוסיקה. מישהו מכיר אולי אפליקציה שכן מזהה אותה כאפליקציה לניגון מוזיקה? או שאולי מכיר אפליקציה אחרת שמנגנת פייליסטים של יוטיוב?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by LimaC,

שלום לכולם, לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו. ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה) בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות. נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה? תודה ולילה ט…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by XTZ-Mike,

שלום, כפי שרשום בכותרת , התחדשתי בN85 ואני מחפש עבורו ערכות נושא נוספות. תודה למי שיוכל להפנות לאתר שבו אוכל להוריד (באופן חוקי כמובן) ערכות נושא נוספות.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. [move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20110303_03

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by RONEN1N,

שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. בכוונתי לרכוש אייפד אייר 2. מעוניין לדעת האם ניתן להוריד את אותה אפליקציית משחק/משחקים פעמיים לאייפד כך ששני ילדיי יוכלו לשחק כל אחד בערוץ נפרד/כשחקן אחר. במידה ולא, האם יש פתרון אחר לכך שכ לאחד ישחק את אותו משחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by mrsph666,

שלום, הורי טסים לאירופה ומבקשים ממני להוסיף למכשיר את מפות גרמניה, אוסטריה וצ'כיה. מהיכן ניתן להשיג את המפות וכיצד נעשה הדבר? יש כרטיס SD מהסוג הישן בנפח 2GB. תודה מראש.

18. Started by bono80,

אפליקציה מגניבה שמאפשרת סוף סוף לעשות זום לתמונות באינסטגרם מתוך האינסטגרם. עד עכשיו היא היתה זמינה רק למכשירים עם רוט, היום היא הופצה גם למכשירים בלי רוט. אפשר גם לשמור פוסטים למועדפים ולעקוב אחריהם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Taptigo.ZoomFI ממליץ בחום , החברה שפיתחו אותה זה אותם חברה שפיתחו את Jit Call Recorder

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (הוא כבר ענתיקה) והבנתי שכדאי ועדיף לקנות את המכשיר לא דרך החברה (סלקום אורנג') אלא דרך מקומות כמו EBAY ןכאלה יש לי כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לקנות? כדאי מהארץ או מחו"ל? (יש לי אפשרות להביא מארה"ב בקרוב) 2. אם אני קונה בEBAY או בחו"ל איך אני מתגבר על כל הקטע של חוסר עברית במכשיר? 3. איזה מכשיר הכי כדאי? (ראיתי את סוני אריקסון W810i ב200 דולר כולל משלוח) האם יש מכשיר יותר טוב ולא יקר יותר? 4. דרך איזה חברה כדאי לי להתחבר ?(אני כרגע בפלאפון אבל נראה לי שאני יתנתק מהם) תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by yousux,

http://gizmodo.com/5088071/sony-ericsson-xperia-x1-review כמובן שיש לו גם יתרונות (זמן בטרייה מעולה, מצלמה טובה וממשק מולטימדיה טוב), אבל סה"כ לא נראה לי שזה מה שציפו ממנו. המסקנה העיקרית, Windows Mobile 6.1 זה חרא, לא משנה כמה הפלאפונים שישתמשו בו יהיו משוכללים.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום, אמא שלי רוצה טאבלט לצפייה בסרטים, היא ממש לא משתמשת כבדה, נטו צפייה בסדרות\סרטים, עקב כך לא ממש אכפת לי מעידכונים\מהירות מעבד\זיכרון או חברה מוכרת, כל עוד זה יכול לסחוב הקרנת מדיה בFullHD ויש לזה מסך סביר זה טוב מספיק. אם יש משהו סיני עם מסך FullHD או איזושהי חברה סינית זולה ומומלצת אשמח לשמוע, תודה מראש. עריכה: מבחינת מחיר אזור ה800-1000 הוא הכיוון אבל אם יש משהו מעניין עם סטייה קלה הוא לא ידחה על הסף

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. כולם נוקיה, למיטב הבנתי כולם דור 3.5 או משהו אשמח לחוות הדעת של משתמשים אחרים כולם מסלקום דרך אגב. אשמח לדעת מי מהם הוא המתקדם או יפה או המועדף עליכם כולל היתרונות והחסרונות של כל מכשיר תודה מראש, קובי.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, האם יש אפליקציות לאנדרויד לפתיחת מסמכי אופיס ועריכתם כמו אקסל, וורד וכדומה? ואם יש, אז איזה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. Started by iakovl,

לכל מי שחשב שזה יקח הרבה זמן או לא יקרה בכלל http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-galaxy-s-receives-gingerbread-port-right-from-the-nexus/ רץ, לא מושלם עדיין אבל רץ... כאמור, ALL HAIL XDA, ממתין לגרסה בשביל הקפטיבייט שלי כבר

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.