גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להטעין את המכשיר דרך המצת של הרכב, יש כזה דבר?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אחרי כמה וכמה בדיקות של טלפונים, אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, שההבדל העיקרי בינהם הוא הרזולוציה. גודל המסך בשניהם דיי דומה, בין 4.5" ל-5.0". בדגם אחד הרזולוציה היא 540*960, ובדגם השני הרזולוציה היא 720*1280. אודה לאנשים שיש להם נסיון, אם תוכלו לכתוב יתרונות או חסרונות של שתי האפשרויות.. תודה רבה card
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פעם, כשעוד אפשר היה לקבל חשבון Google Apps (דואר, אכסון, docs ושאר השירותים של גוגל, אבל לדומיין משלכם) בחינם, נרשמתי לשירות. די נחמד. אחת מהבעיות בשירות היא שכל מוצר חדש של גוגל מגיע אלינו באיחור של כמה חודשים, כשלפעמים ה"כמה" הזה הוא די הרבה. זה כמובן נכון גם לגבי ה- Inbox, הממשק שאמור להחליף את הממשק המוכר של Gmail. בינתיים הממשק עוד לא פתוח לקהל הרחב וצריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו. אבל פה ושם, גוגל מחלקת הזמנות לכל מי שמבקש. לפני כמה חודשים היתה הזדמנות כזו וביקשתי לחשבון ה- gmail העתיק שלי, שכבר כמה שנים מקבל רק ספאם. אז קיבלתי, מה זה עוזר לי? הדואר שלי מזמן לא שם. ואז היתה עוד הזדמנות שכזו והפעם ביקשתי עבור חשבון ה- Google Apps שלי. אם לא יועיל, בטח לא יזיק. בינ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי סקירה לא ארוכה ומעמיקה במיוחד של מכשירים בטווח מחיר של עד 3000 שקלים, נעצרתי בשני הנ"ל. אני לא מחשיב את עצמי בתור מבין גדול בסלולריים או מערכות ההפעלה שלהם, אך עם זאת יש לי חוש טכני מסוים וישנם פיצ'רים שחשוב שיהיו בסלולרי שלי. לגבי שני המכשירים האלו, ההתלבטויות שלי הן כאלה: 1. מבחינה טכנית, עד כמה שאני מבין, הם פחות או יותר זהים. אבל, ב-HTC יש את גרסת האנדרואיד האחרונה, לעומת 2.3.5 ב-RAZR. כמה קל יהיה (האם ניתן בגלל בכוחות עצמך) לעדכן את הגרסא ב-RAZR, לכשתופיע? ומתי זה צפוי? 2. מסך AMOLED ב-RAZR לעומת S-LCD ב-HTC. עד כמה ההבדל הזה משמעותי? 3. חיי בטריה בשימוש סביר - הבנתי שבשני המכשירים הסוללות לא משהו בכלל. האם המצב באמת כ"כ גרוע? לאילו מכשירים היום בקטגוריה י…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לנגן mp3 איכותי, עם איכות סאונד טובה, אוזניות איכותיות ונפח גדול כמה שיותר. הבנתי שיש את ה- ipod classic שיש לו נפח של 160gb. איזה נגנים עוד קיימים בשוק? ומהו הנפח הגדול ביותר? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי באתר... כמה שאלות שמעסיקות אותי א) אני רוצה לקנות HTC DESIRE לא HD בארה"ב, בארץ המחיר מאוד יקר וראיתי ששם משמעותית יותר זול. 1) האם המכשיר בוודאות יעבוד בארץ? 2) אני גבר אגרסיבי ולא זהיר וכנראה המכשיר יעבור קצת נפילות וטלטלות, האם אפשר לבטח אותו בארץ? ברשת סלקום? ומהי העלות המשוערת? 3) האם אפשר לקנות אותו בסביבות המחיר 350-450$? מאיפה אתם ממליצים? ב) יש ברשותי BLACKBERRY 9780 BOLD נעול (0 LEFT) מה שנקרא HARDLOCK האם יש אפשרות לפתוח אותו? אפילו אם יש אפשרות בחו"ל אשמח לשמוע. 1) בנוסף הוא עם מקלדת אנגלית יש אפשרות להחליף לעברית? תודה רבה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כעקרון מכשיר הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל מחול, ולא יהיה מכס כי שולחים אותו למדינה כלשהי ויביאו לי אותו. ההתלבטות היא בין OnePlus One או נקסוס 5.. יש עוד אפשרויות?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הלינקים לקנייה: Freelander I20: http://www.pandawill.com/freelander-i20-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p70195.html Newman N2 http://www.pandawill.com/newman-n2-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p71166.html JIAYU G4 Advanced http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html שאלות על כל המכשירים: מתאים ל HOT MOBILE?וכל שאר החברות? אתר אמין?כדאי להזמין עכשיו או לחכות קצת? עכשיו שאלה נוספת: איזה מכשיר הכי כדאי לקנות מבין השלושה? מבחינת סולל…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רק לאחרונה גיליתי שיש לי אפשרות להתחבר לתיבת הדואר שלי בgmail דרך הסימביאן שלי. האפשרות הזאת עולה כסף? התעבורה שבה אני ישתמש תילקח מה100 מגה שיש לי כל חודש? - כמה תעבורה אני "יבזבז" במידה ואני קורא 5 (או כל מספר אחר..) מכתבים? תודה רבה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב תקשיבו יש לי פלאפון ואני מרוצה ממנו כרגע השאלה היא האם IPOD TOUCH יספק אותי או שבIPHONE יש עוד דברים יותר טובים מהIPOD TOUCH חוץ מזה שהוא גם פלאפון בנוסף לכל והאם הדברים האלה שווים את ההפרש מחירים בין שני המכשירים... מחכה לתשובה
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כותרת תודה. עריכה: ואם מישהו יודע גם איך אני יכול להתקין VOODOO דרך הרום מנג'ר זה יהיה ממש נמחמד לקבל הסבר. http://project-voodoo.org/
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט סביר בסביבות 1000 ש"ח לשימושים הבאים: קריאת ספרים / מאמרים (לרוב pdf) שימושי אינטרנט רגילים (פייסבוק, אימייל, יוטיוב וכו') אפשרות לשמור מדיה (מוסיקה, סרטים) או חיבוריות ל DOK או דיסק חיצוני עם USB. אפשרות לחבר מקלדת ומסך חיצוני (יש דבר כזה בכלל) מתאים לנסיעות האם ''7 יתאים או שצריך גדול יותר (בסביבות ''10 ) אשמח לקבל המלצות או חוויות שימוש תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. ברשותי הN97 של נוקיה ושבעתי מהתקיעות והבאגים שלו מרוב העצבים שברתי אותו חחח אני רוצה להביא פלאפון חדש איכותי ושיהיה שימושי גם בעוד 5 שנים שלא ימות לי עד אז... תקציב :ללא הגבלה מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער :שבוע הבא מפעילה סלולרית : אורנג' ואולי אני יעבור לפלאפון או גולן או הוא מובייל דברים הכרחיים במכשיר : הכל כולל הכול מצלמה משחקים מהירות גלישה מהירות תגובה של המכשיר שלא יהיה דיליי שיהיה "מהיר" לא רוצה באגים בלי תקיעות פשוט שיעבוד כמו שצריך ושאחרי שנתיים של שימוש כשייצא אנדרוייד 6 לא רוצה להיזנח מצד המפעילה הסלולרית אני מתלבט בין הגלקסי 4 לHTC ONE או האקספריה Z הוספתי סקר לאשכול אשמח אם תרחיבו לי ב"תגובה" אם בחרתם במכשיר מסויים.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי רק iTRANSLATE אבל כל פעם שהוא מקריא הוא אומר SUSPECTED TERMS OF SERVICE ABUSE... וגם שילמתי על הדרעק הזה.. מחפש רק מישהו שיש לו ועובד, כי יש הרבה שלא עובדים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות לגבי motorola defy האם האיכות שמע של השיחה היא בסדר (שומעים טוב, חלק) ? איך הספיקר שלו ? האם יש הבדל משמעותי בינו לבין ה +motorola defy האם אפשר "לעדכן" את גירסת האנדרואיד שלו ל 4 והכי חשוב, ברשותי כרגע פלאפון ישן (C800) האם הסים שיש לי כרגע יתאים לו או שצריך סים מיוחד לפלאפונים החדשים ? ועוד שאלה אחרונה ... מה המחיר שלו פחות או יותר (חדש ומשומש) תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אהלן חברים. אני מוצא עצמי עובד עצות. חברה שלי נוסעת לטיול בחו"ל לכמה חודשים, ובלי קשר לזה - יש לה יומולדת בעוד חודש. חשבתי לקנות לה נגן MP4 לטיול, שמטרתו תהיה למעשה MP3, אבל יכולת הסרטים היא כדי שאני אוכל לשים לה שם סרטים שלי ושל המשפחה שלה, למקרה שהיא מתגעגעת (והיא מהמתגעגעות . אני מתבלט קצת. אין לי כ"כ בעיה תקציבית. מה שכן - הנגן מוכרח להיות קל, קטן. משהו כמו ה Sansa החדשים או ה iPod nano. בנוסף, חברה שלי אינה חברה טובה של הטכנולוגיה. זה אומר שאי אפשר להפיל עליה משהו כמו iPod, כאשר בשניה שהיא תגיע למחשב של מישהו היא תעשה synch ל itunes שלו והכל ילך קאפוט. אני בעקרון רוצה נגן קל, מתאים לטיול. שיהיה איכותי. שיהיה אפשר דרך ה copy and paste להעתיק אליו mp3, קבצי avi …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986736,00.html האמת? אני לא מתפלא שהחברה לא הצליחה, אני לא רואה איך מכשיר כמו שלה היה מצליח בשוק הקיים ובדרישות הקיימות של האנשים בזמנינו.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שנובעת מחוסר בקיאות בהבדלים ויכולות של שפות. קיים תהליך של פיתוח שרוצים להתחיל אותו כבר עכשיו ואני לא בטוח שאני יודע לאיזה כיוון ללכת. הרעיון הוא לפתח אפליקציה סלולרית לעסקים בעלת יכולות מסויימים שתעבוד מול מסדי נתונים. האם אפליקציות של בנקים כמו "ארנק אלקטרוני" כפי שקוראים לו מבוסס על פיתוח של שפה אחת מסויימת או שלכל מכשיר יש את הפיתוח הספציפי שלו. אכן השאלה עדיין לא ממוקדת אבל בהחלט זו השאלה הראשונה תודה למתייחסים
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טלפון פייסבוק, וואטסאפ, ווייז. ה-64GB הפנימיים בטלפון הנוכחי נוחים לי מאוד, אז אני מעדיף אותם שיהיו גם בטלפון החדש, אבל לא דחוף. איכות בניה טובה מעל הכל. נקנה בשבוע הקרוב. מערכת הפעלה סבבה אפשרי אבל לא חובה, אפשר גם 5.2" גודל אם הוא ממש ממש טוב. חשוב לי גם עדכוני תוכנה - לקבל אותם בזמן סביר ולא טלפון שתקוע על Android 4.4 לנצח. אני קונה טלפון חדש כי ה-OnePlus One שלי גוסס: הטאצ' נפטר מדי פעם וצריך ריסטרט בשביל שיפעל שוב, המיקרופון מת ואנשים לא שומעים אותי, ה-GPS לא תמיד עובד, לוקח לו לפעמים כמה שניות טובות לצאת ממסך נעילה... פלוס אני לא מאמין בלתקן טלפונים: פתיחה שלהם מגבירה את הקרינה + אחרי חודש חודשיים התקלה חוזרת + לך תרדוף אחרי נותן השירות בשביל אחריות…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי כולם לפני כמה זמן הייתי אצל קרובי משפחה, והיה להם מכשיר LG G3, ומייד מבחינים שם שהמסך שלו הוא מדהים. גם בהשוואה לטלפונים אחרים שיש להם מסך טוב מאד, הוא עדיין מתעלה עליהם בצורה ממש ברורה. (אני מציין את ה-G3 דווקא, כי זה הדגם שראיתי.. לא ראיתי עדיין את הדגמים החדשים יותר של LG, אבל אני מניח שרמת המסך גם שם זהה..) אני בד"כ מעדיף לקנות טלפון ישירות מסין, בגלל יחס עלות-תועלת ממש טוב, והשאלה היא האם יש סיכוי להזמין טלפון מסין עם מסך כמו שיש ב-LG G3? כמו כן, האם יש שם טכני כלשהו לסוג המסך שיש שם? בהרבה טלפונים יש מסך IPS, אבל זה נראה שה-IPS שב-G3 הוא משהו ממש מיוחד.. אז אולי אם יש לזה שם טכני, זה יעזור למצוא …
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי לעדכן את הרום לגלקסי 3 שלי לגרסא אחרונה הכמעט יציבה של CM. גירסה snapshoot M4. קיבלתי שגיאת status 7. בבדיקה ברשת מתברר שזה בגלל שהריקברי (המעודכן לגרסא האחרונה) "חושב" שהגרסה המותקנת לא מתאימה לגלקסי 3. ניסיתי להתקין גרסאות אחרות כמו snapshoot M3 או nightly האחרון, ובכולם קיבלתי את אותה שגיאה. הוצע למחוק את המודול הזה מהקוד של הגירסה. התחלתי לעשות את זה אבל קיבלתי רגליים קרות, מה אתם חושבים לקחת את הסיכון ולמחוק את הבדיקה הזאת? או לחילופין, אולי יש דרך אחרת להתגבר על הבעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-