גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המומחים, יש לאשתי אייפון 4 כבר כמעט 5 שנים, ללא תקלות וזה למרות שהילדים הקטנים נוגעים בו והיא לא מהנזהרים. מעוניינת להחליף. תקציב : 1800 חריגה : 700 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : בחודש הקרוב מפעילה סלולרית : אורנג' גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.2 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה כמה שיותר איכותית, רזולוציית מסך, רובסטיות (עמיד ואמין). דברים פחות חשובים במכשיר : הרצת משחקים. הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים. תודה לכל המסייעים. עוז
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו פוסט אזהרה לכל מי שמעלה בדעתו לרכוש מכשיר נייד של סוני. אקדים ואומר לכל מי ששואל את עצמו - אני אדם פרטי לחלוטין שנכווה קשות ואין לי שום אינטרס בשום מקום מאף אחד. ברשותי מכשיר סוני Z1 compact שנרכש לפני כשנה. שלא יהיו אי הבנות - מדובר במכשיר טוב אלא שאם תנסו לחפש למכשיר הזה שירות או חלילה אביזר בארץ - אתם בבעיה חמורה. תוך חודשים ספורים הלך האיטום של כיסוי שקע ההטענה במכשיר. יתכן שבסוני לא חשבו שצריך למצוא פתרון עמיד לצורך הלא מוסבר להסיר את את הכיסוי כשמטעינים את המכשיר, ובהמשך הדרך וללא קשר לבלאי הראשוני, כפתור ההפעלה הפסיק לתפקד כראוי. למרות שזה לא סביר ממכשיר דגל שרכיב בו יתבלה תוך חודשים ספורים של שימוש סביר, הייתי מוכן לקחת על עצמי את מלאכת התיקון. ואח…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יצרנית השבבים האמריקאית החליטה לשנות את שמותיהם של שבבי הביניים שלה לשנת 2016, ובצדק שנת 2015 לא הייתה שנת השיא של קוואלקום בתור יצרנית מערכות על שבב עבור סמארטפונים וטאבלטים, אך אם לשפוט לפי חלקיקי המידע שאנחנו מקבלים בשבועות האחרונים – שנת 2016 כבר נראית הרבה יותר מבטיחה וטובה מבחינתה. אולי במטרה להמשיך עם ההתנתקות הזאת מההווה הלא ממש מזהיר (אם כי הוא לא גרוע בשום אופן, כדאי לציין), בחברהמשיקים כעת מחדש את מעבדי הביניים החדשים ממשפחת ה-Snapdragon 600, עם שמות דגם מעודכנים. הכירו את ה-Snapdragon 650, שהוא ה-Snapdragon 618 לשעבר, וה-Snapdragon 652, שעד היום היה ידוע בשםSnapdragon 620. שינוי השמות הזה הוא צעד מתבקש בהחלט לטעמנו, אם להתבסס על כך שדגמי ה-Snapdragon…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תואם קנדי קראש שעמוס בפוקימונים, עוד משחק עבור סדרת המתים המהלכים, יורש ל-Crossy Road ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. Pokemon Shuffle חברת Pokemon החליטה להכנס לשוק המובייל, והנסיון הראשון שלה הוא Pokemon Shuffle, משחק פאזלים חביב שהתחיל את דרכו כמשחק חינמי לנינטנדו 3DS וכעת קיבל גם גרסא לסמארטפונים. המטרה שלכם במשחק היא לנסות ולתפוס את כל הפוקמונים. בכל שלב תלחמו מול פוקמון אחר בעזרת אלו שכבר תפסתם בשלבים הקודמים, ב…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
משהו שמסקרן אותי.... יש לי LG G2 לאיזה מכשיר מודרני הוא שווה בביצועים (מעבד גרפיקה 4G אמצעי אחסון ) תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טאבלט ה-Pixel C החדש, שמנסה לקרב את מערכת האנדרואיד אל עולם הניידים ההיברידיים, מגיע לחנויות ומקבל ביקורות ראשונות אם אתם מחפשים טאבלט אנדרואיד וכסף הוא לא בדיוק גורם מגביל עבורכם – כדאי שתקחו בחשבון את ה-Pixel C, המוצר החדש והבלתי רגיל של גוגל (הפעם ללא יצרנית וותיקה שעוסקת בפיתוח החומרה), שהחל להימכר כעת בחנות הרשמית של החברה ובחנויות נוספות ברחבי הרשת, בתג מחיר התחלתי של 500 דולר, שיצמח ב-150 דולר נוספים אם תבקשו להוסיף את כיסוי-המקלדת הייעודי. נזכיר כי ה-Pixel C מציע מסך IPS בגודל 10.2 אינץ' וברזולוציה של 2,560×1,800 פיקסלים, בשילוב עם שבב Tegra X1 מתומן ליבות ועוצמתי של NVIDIA שעושה את הופעת הבכורה שלו בטאבלט, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 32GB או …
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
CHUWI Vi8 Plus הוא הטאבלט החדש מבית CHUWI . בתור משהו שכבר היה לו את CHUWI HI8 יש לי צפיות גבוהות מאוד מדור ההמשך, וכנראה שהוא אכן יענה על הצפיות האלה . הטאבלט מגיע עם מעבד חזק , מסך 8.0 אינץ' ', ווינודס 10 , USB C וכל זה ב97 דולר . בהחלט שווה לכל כיס , ומניסיון הטאבלט יריץ משחקים וכל תוכנה אחרת בלי בעיה . CHUWI Vi8 Plus מגיע עם מעבד Intel Cherry Trail Z8300 !!! ו2GB ראם , בהחלט מרשים . מסך 8.0 אינץ' 1280*800 אך אל דאגה המסך ירגיש כמו FHD , סוללה של 4,000mAh . הטאבלט מגיע עם windows 10 וחיבור HDMI כך שאפשר לחבר אותו למסך והשתמש בוא כמחשב כמובן שניתן לחבר גם עכבר מקלדת וכל מה שמתחבר בUSB למחשב . בנוי מפלסטיק ומתכת בצדדים (ימין ושמאל) . טאבלט מפורסם עם קהילת פיתו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. ניסיתי לחפש בהיסטוריה של האתר,אך,לצערי,לא מצאתי את שחיפשתי.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי יכול להזמין מחול בזול, אבל קצת דחוף לי. יש מקום בארץ שמוכר במחיר שפוי? זה סהכ כבל בלי מטען והמחירים הם 30-50 שח!!! הזוי [emoji37]
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
רגע לפני שהוא נחשף רשמית, לכאורה, אנחנו מקבלים שקופיות שמציגות את כל מה שצריך לדעת אודות סמארטפון ה-Galaxy A9 הגדול והמרשים סדרת מכשירי ה-Galaxy A של סמסונג התרחבה רק לאחרונהעם שלושה חברים חדשים לשנת 2016, ואמורה להתרחב פעם נוספת ממש בקרוב, כך נראה, עם השקתו של ה-Galaxy A9, אשר יהיה המכשיר הגדול ביותר של הענקית הקוריאנית מאז ה-Galaxy Mega של 2013. אנחנו שומעים דיווחים על ה-Galaxy A9 כבר כמה חודשים, אך עכשיו נראה שההשקה באמת קרובה תודות לכמה שקופיות רשמיות שמקורן בנציגות הסינית של סמסונג, ושמפרטות את רוב המפרט הטכני הצפוי לנו – עם מסך Super AMOLED בגודל 6 אינץ' וברזולוציית 1080p בראש ובראשונה, שבב Snapdragon 620 מתומן ליבות חדש, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון מובנה …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש כזה דבר? אפליקציה למשלוחנים? שהוא יכניס כמה וכמה כתובות והאפליקציה תבנה את המסלול אטומטית? יש כזה אופציה בוויז או בגוגל מאפס? תודה רבה מראש למענה מקצועי.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אתם יכולים לקרוא לי טיפש או בשמות אחרים. אבל כל מדריך שאני קורא יש מושגים שונים שכותב המאמר/מדריך בוחר להשתמש. ואני הולך כל פעם לאיבוד. נגיד אני רוצה לצרוב רום CloudyG3 למכשיר LG G3 שעוד לא עבר רוט (ואין לי מושג גם איך עושים רוט). מה אני צריך לעשות? מה חשוב לעשות לפני כדי לא לדפוק את המכשיר? יש למישהו מדריך טוב ובשפת העם? סליחה על הבורות.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מפרט חומרתי של מכשיר חדש מבית היצרנית הסינית עלה למאגר GFXBench, ויכול להצביע על מתחרה נדיר עבור ה-Xperia Z5 Compact סביר להניח שיותר ויותר צרכנים מתרגלים לרעיון ולקונספט של מכשיר חכם עם מסך בגודל של 5 או 5.5 אינץ' ככל שעובר הזמן, אך עם זאת כנראה שיש עדיין צרכנים שמעדיפים מימדים קצת יותר קומפקטיים ו'נוסטלגיים' – וראייה לכך הוא קיומם של סמארטפונים כמו ה-Xperia Z5 Compact, אשר מציע מימדים הגיוניים לשימוש ביד אחת מבלי להתפשר על חומרה ברמה של ספינת דגל. לסוני אין הרבה מתחרים ישירים בנישה הייחודית הזו, אבל אם להתבסס על הנתונים החדשים שצצו במאגר של מבחני הביצועים הגראפי GFXBench – מי שמתכננת לשנות את המצב היא לא אחרת מאשר OnePlus, שרק לאחרונה השיקה את ה-OnePlus X הקומ…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כפתור בית פיזי א-לה סמסונג, חיבור USB Type C ושבב Snapdragon 820: זהו המפרט העדכני אותו מנבאים ברשת עבור ה-Mi 5 של היצרנית הסינית. ויש גם תמונות Huawei עקפה אותה וגם לנובו מעניקה לה קרב לא פשוט, אך שיאומי (Xiaomi) הסינית הצעירה ממשיכה להתקדם, להשתדרג ולקבע את מעמדה כיצרנית שראויה להתייחסות וגם להערכה. המכשיר הבא שאמור לשמור את שמה בכותרות הוא ה-Mi 5 לכאורה, אשר יגיע להחליף את ה-Mi 4 אחרי הפסקה ארוכה למדי וששמועות שונות ומשונות עליו מסתובבות ברשת כבר המון זמן. עכשיו יש לנו מספר דיווחים מרוכזים חדשים אודותיו, אולי לקראת השקה אפשרית במהלך חודש ינואר הקרוב. לפי כל הפרטים העדכניים, ה-Mi 5 עתיד להיות מכשיר מתקדם מאוד שיזכיר במידה מתחרה סיני עתידי אחר ששמו על…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הדיווחים אודות מכשירי הדגל הבאים של היצרנית הקוריאנית מתגברים, עם עיבוד דיגיטלי חדש למראה המיועד וגם הצהרה על טכנולוגיית מגע מתקדמת שתיתן פייט ליריבה הגדולה ביותר שנת 2016 אוטוטו כאן, וזה אומר שהשמועות אודות מכשירים חכמים חדשים מתחילות לצבור תאוצה עוד הרבה יותר מכל מה שקיבלנו במהלך החודשים האחרונים. מי שמובילה את החבורה, באופן די מתבקש, היא סמסונג ומכשירי ה-Galaxy S המיועדים שלה, שמהם אנחנו עשויים לקבל ארבעה בבת אחת(!) בחודשים הקרובים, כשראוי לציין כי חשיפה ב-CES 2016 בעוד כמה שבועות נראית כמו אפשרות עם סיכוי קטן, והאופציות הבאות בתור הן בתערוכת MWC 2016 בפברואר או באירוע ייעודי נפרד כלשהו במרץ 2016. לפי דיווח עדכני שעושה סבבים ברחבי הרשת, הסמארטפונים המוב…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שתומך ב CyanogenMod, רצוי עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה Mi4 שתומך אבל יקר לי יחסית, כ 1350 ש"ח. יש אופציות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
מה דעתכם על הטלפון הבא Moto X Pure Edition Unlocked Smartphone, 32GB Black (U.S. Warranty - XT1575) http://www.amazon.com/gp/product/B013SGP23M/ref=ox_sc_imb_mini_detail?tag=slicinc-20&ascsubtag=bb28ede0a4a311e58a76d65dc129ded70001&ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER 350 דולר לפני מכס ומשלוח
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשוניים למכשיר הסיני המסקרן מספקים תוצאות מרשימות בהחלט מבחני הביצועים עבור פלטפורמת הפיתוח של שבב ה-Snapdragon 820 החדש מקוואלקום סיפקו לנו הוכחה ראשונים ליכולותיו, אך עם כוכבית שריחפה מעל פני התוצאות ההן בשל העובדה שאותה פלטפורמת הפיתוח אינה מהווה סמארטפון במלוא מובן המילה, ועל כן עשוי להציג תוצאות שיהיו שונות (ובעיקר טובות יותר) מאלו של מכשירים שיגיעו לבסוף לידיהם של הצרכנים. כעת, נראה שאפשר לברך את קוואלקום ולהוריד את אותה כוכבית מדומה – תודות לתוצאות ממבחני הביצועים הפופולריים Antutu ו-GFXBench עבור סמארטפון ה-LeTV One X910 עליו סיפרנו לכם לפני מספר ימים, שמרשימות לא פחות מאלו שראינו ב-MDP. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית השיג ת…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ONEPLUS TWO 4GB 4G Phablet - BLACK 390 דולר לפני מיסים ומשלוח אתם חושבים שזה הדבר האמיתי? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218003.html?wid=3
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רציתי לדעת 2 דברים בקשר לרונלייט דיגיטל: 1. האם הלוח שהם שמים הוא באמת מקורי או תואם? איך ניתן לבדוק זאת? 2. האם מע' ההפעלה ורכיב הזכרון מאוחסנים גם על הלוח ובעצם לאחר ההחלפה עושים לי צריבת גרסה מחדש ומידע הטלפון נמחק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,המכשיר Asus Zenfone 2 אצלי כבר חצי שנה ועד עכשיו לא הייתה בעיה, היום פתאום המכשיר הפסיק לקלוט את כרטיס הזיכרון החיצוני.בהגדרות כתוב שאין sd card מחובר ובסרגל ההתראות כתוב sd card preparing כל הזמן.כשאני מנסה לכבות ולהדליק את המכשיר כשהכרטיס בפנים המכשיר לא נדלק ונתקע במסך פתיחה, ורק בלי הכרטיס המכשיר נדלק.לא עשיתי שום שינוי במכשיר או בכרטיס .אשמח לעזרה,תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין גדול בסמארטפונים וכשנכנסתי לפה ראיתי מלא דיונים עם מלא סוגים של פלאפונים ומלא חברות ומפרטים וזה כמו סינית. אני מעוניין לשדרג את הפלאפון כיום אני עם סמסונג גלאקסי 4S. אבל בתקופה האחרונה הפלאפון מתחמם מהר חיי סוללה קצרים מאוד גם לאחר שקניתי סוללה חדשה אינטרנט איטי בקושי מריץ אפליקציות בקיצור עבר זמנו. אני מעוניין בפלאפון לצרכים של מוזיקה משחקים סרטים וסדרות בצפיה ישירה כמו יס GO וכל מיני כאלה כדי להעביר נסיעות ברכבת. כמו כן חשוב שעם אני כבר קונה טלפון אז עם החמורה כמה שיותר מתקדמת וטובה שתחזיק כמה שנים אפשר להציע לי הכל חוץ מאייפונים למינהם לא סובל אותם מה שרץ על אנדרואיד בכיף כמובן עדיף שיהיה זול אבל כרגע המחיר זה הדבר הא…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
פלטפורמת הפיתוח לשבב הדור הבא של קוואלקום הגיעה לידיהם של עיתונאים, ומספקת לנו מבט רשמי ומלא ראשון על הביצועים הצפויים לנו במסגרת הקפיצה הגדולה ל-14 ננומטר יכול להיות שיהיו שבבי סמארטפונים עוצמתיים ממנו בעולם הסמארטפונים של שנת 2016, אך כבר עכשיו נראה שיש משהו ברור מאוד – ה-Snapdragon 820 החדש של קוואלקום הוא אכן שיפור גדול מאוד לעומת קודמו, כמעט בכל פרמטר אשר ניתן להעלות על הדעת. השבב של היצרנית האמריקאית, שכזכור חוזר לארבע ליבות בלבד (בארכיטקטורה ייעודית ומותאמת אישית) וקופץ לתהליך ייצור LPP ב-14 ננומטר אצל סמסונג, הגיע אל אנשי האתרים tomshardware ו-anandtech בתצורה של פלטפורמת פיתוח לסמארטפונים, ואנחנו קיבלנו תוצאות מבחני ביצועים מקיפות שמציירות תמונה חיובית …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-