עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by HeaT-SinK,

לבעלי הפלאפון הזה: כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לא השתמשתי המון זמן בנגן, היום החלטתי לשים עליו שירים ומשום מה נראה לי ש-6 דקות בישביל להעביר 800 מגה זה המון. זה הגיוני או לא? זכור לי שהיה לוקח ל 3 גיגה להעביר 6 דקות, יש מצב אני טועה?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  3. די חדש בתחום, אבל מחפש נגן MP3 עד 2 גיגה, רדיו, סאונד ממוצע ומלעה- וזמני סוללה ארוכים. יש חיה כזאת? למילאוים וכאלה ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Jenia24,

שלום אני צריך נגן חדש (הג'נרי נשבר) עכשיו יש לי שתי אופציות לקנות בפברואור בארץ או לקנות במאי באהר''ב השאלה עם באהר''ב המחירים בהרבה יותר נמוכים מאשר אלו שבארץ ועם שווה לחכות. מה שאני מחפש בנגן זה -1GB ומעלה -מכשיר קומפקטי שנכנס לכיס -באנדל נרחב (אוזניות , כיסוי וכו') -איכות קול שתיהיה בהרבה יותר טובה מכל נגן ג'נרי (המקסימום שאפשר להוציא במחיר) -אני לא מתכוון להסתכל וידיאו וכלום בנגן הוא אמור להיות אך ורק בשביל מוזיקה לכן שאיכות תיהיה כמה שיותר טובה -עם יש צבעוני במחיר נמוך אני ישמח לקחת. התקציב שלי בארץ זה בערך 350 ש''ח +- ואם זה באהר''ב אז זה100$ +- רוב התציבים הם יותר לכיוון של המינוס.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך אוזניית בלוטוס על מה אתם ממליצים? כולם פחות או יותר אותו דבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by orlevi_85,

עריכה: רציתי לדעת חוות דעת על הנגן iAUDIO G3 1GB איך הווליום שלו גבוהה נמוך.. איכות צליל טובה וכו' לרוב החברים שלי יש נגנים גנרים שחורים כאלו עם חיבור ישיר ל USB ומסך מחליף צבעים די עלוב.. :s05: ווליום עד 31 נמוך מאוד אם איכות צליל עלובה.. בגדול איך ה- iAUDIO G3 1GB תכונות ייחודיות ועוד.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש משהו קומפקטי, לא עבה וכבד. מסך שיהיה בגודל בין 1.5 ל-3 ככה.... שלא יעשה את הנגן "גדול מדי" ולא יהיה אפשר להכניס אותו לכיס. השימוש הגדול הוא מוסיקה, ואולי מידי פעם סרטים. (לצורך זה יש לי PSP). הנפח לא הכי משנה, אבל מינימום 4-5 ג'יגה. איכות שמע טובה. זה הדרישות שלי בעיקרון, הדגש הוא על נגן קומפקטי ונחמד. תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע מתי הנגן הזה: http://www.akihabaranews.com/en/en/news-12828-D2%2C+the+Cowon+mini+PMP.html יוצא לשוק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  10. איזה נגן נייד מבוסס דיסק קשיח מכיל dac הכי איכותי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amircx,

היי אני מעוניין לשדרג את מכשיר הפלאפון שלי אני מתלבט בין 3 דגמים: Samsung Z720 \ Sony Ericsson W850i \ Nokia E65 הסתכלתי על ביקורות וכל אחד אומר שזה גועל וזה יותר טוב, אני קצת מבולבל כבר.... בעיקרון לא מדבר אליי כל הRINGTONES והמשחקים וכל ה TEENAGERS STUFF, יותר חשוב לי המצלמה, הסינכרון עם המחשב של הפגישות והכל, RSS ומסנג'ר\איסיקיו וכאלה. בקיצור, יותר ביזנס.... למישהו יש את אחד מהמכשירים האלו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם? האם יש בהם תוכנת ניווט? אודה לכם אם תעזרו לי לבחור.... (הכסף הוא לא העיניין אז לא לקחת את זה בתור גורם)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בבקשה תעזרו לי. המחשב מזהה את הנגן ככונן אבל כשאני מנסה להעתיק אל הכונן קובץ זה רושם לי תמיד שגיאה. הכונן גם במאפיינים מסומן כמלא עד 0 מקום למרות שכשאני בודק בנגן עצמו יש רק 1 % מלא. מה עושים? הספר הדרכה בכלל לא עוזר לי...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by medic_29,

שלום לכל העונים אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד לאחר התלבטויות ובחינת מספר דגמים הגעתי ל3 האחרונים שאני מתלבט בהם אני פונה אלייכם להתייעצות והמלצה ממי שיש לו את אחד המכשירים מה היתרונות או החסרונות של אותו המכשיר. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1063&scat=182&tcat= מכשיר של HP ( הדגם המועדף עליי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3127&scat=182&tcat= מכשיר של MIO ( הדגם המועדף על חברה שלי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2972&scat=182&tcat= מכשיר של ASUS ( מכשיר שהומלץ ע"י המוכר) מבחינה טכנית 2 המכשירים הראשונים דיי זהים האסוס מגיע עם פחות זיכרון ומצריך קנייה של כרטיס זיכרון הוצאה נוספת מבחינת העיצוב הHP הכי יפה . בכל אופן אשמח לקבל המלצה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by JAMOOS GADOL,

הרי בסופו של דבר כולם יחשבו את המיקום המדויק שבו אני נמצא. אז במה הם נבדלים אחד מהשני? (חוץ מהדברים הבסיסיים של אורך סוללה, משקל וגודל המכשיר)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by *BYZ*,

קניתי לפני איזה שנתיים בערך את X5 של IAudio ותוך פחות מחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. הסוללה הלכה מהר מאוד ותוך איזה 9 חודשים אני כבר לא יכול לשמוע בו מבלי שהוא יהיה מחובר למטען. כמה שאלות? 1. נראה לכם שזה בגלל שהוא נפל מקסימום פעמיים או שלוש(ואלו לא היו נפילות חזקות) או שזה הנגנים של IAudio שגרועים? 2. אני רוצה לקנות נגן MP4 אבל יותר חשוב לי המוזיקה. 20-30G בתקציב עד 1.5K אני מעדיף אולי ipod

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by X-BLADE,

יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Nokia 6288 או Sony Ericsson 610 ואני מדבר על איכות סאונד דרך אוזניות לא רק רמקול כי אני צריך שהפלפון ישמש גם כMP3\4 ולמי מהם יש סוללה חזקה יותר שמחזיקה יותר זמן אבל יותר חשוב הסאונד D: אז תודה לעוזרים! נ.ב הפעם יש כותרת נורמלית וקודם לא היתי על המחשב לא היה זמן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dddddd,

zvp zvm i7 ? מבחינת סאונד בלבד ואני רוצה לדעת איזה הכי טוב כי גם ככה אני עם אוזניות CX300 אז איזה הכי איכותי עם אני יחבר לו אותם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Posford,

אני מנסה כבר פעם רביעית ולא מצליח.. מקבל את ההודעה הזו בנגן : USB Busy Do Not Disconnect וזו התמונה של התוכנה כשהיא מעדכנת ונתקעת על 25% ואז נסגרת בגלל ההודעה הזו : מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לעדכן לעזעזל את הקשוחה של המכשיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, חברה שלי רכשה מכשיר מסוג Nokia N76 ברשת Orange, וגם כרטיס זכרון MicroSD/ Transflash בנפח של 2GB (הכרטיס נרכש לא באותה חנות אשר בה נקנה הסוללרי). אחרי הקניה חברה שלי דיברה עם נציגי השירות של Orange והם טענו שכדאי להחליף את כרטיס הזכרון מ 2GB ל 1GB כך שהמכשיר יעבור טוב יותר ומהר יותר עם 1GB זכרון. האם זה נכון שהמכשיר יעבור טוב יותר עם 1GB מאשר עם 2GB ? לי אישית זה נשמע קצת מוזר. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by audi4,

חברים שלום יש לי IPOD 80 ג'יגה שקיבלתי במתנה הבעיה שנוצרה היא כך בהתחלה חיברתי את המכשיר למחשב והמחשב זיהה אותו ככונן נייד אולם האיי פוד נתן במסך שלו איזה מן הודעת שגיאה הלכתי ללוח הבקרה > ניהול מחשב > ניהול דיסקים > וכשנכסתי לחלון של ניהול הדיסקים ראיתי שמכשיר הIPOD שלי לא מוקצה ולא מאותחל ולכן ניסיתי לבצע אתחול אחרי ביצוע אתחול הכונן לא היה מוקצה ולכן במקום להקצאות את הכונן לחצתי בטעות על הוצא מרגע שלחצתי על הוצא הכונן IPOD שלי לא מזוהה יותר במחשב מה עושים איך אפשר לפטור את התקלה עזרתכם

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by Aviad6,

היי האייפד החדש iPod Touch שיצא נורא קורץ לי וחשבתי לקנות אחד ולהביא לארץ מאמריקה (משפחה של חברים) עכשיו יש כמה שאלות שרציתי לשאול ולדעת 1) צריך איזה אישור או יש מס מתי שאני יעביר את המכשיר לארץ? 2) הדפדפן שלו ייתמוך בעברית? במידה ולא יש או אמור לצאת גירסא שנייה? 3) האם המחיר באמת מצדיק אותו (300 דולר) ביחס לסוללה וכאלה 4) איכות שמע.... היו עוד המון אני ייזכר תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dddddd,

שלום אז ככה כל אחד אומר אחרת העם יש לכם הוכחה איזה נגן יותר איכותי מבחינת סאונד העם זה iAudio/Cowon i7,d2 או Creative zvp או אולי iRiver Clix2 אבל רק עם יש לך הוכחות תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Galit17,

ככל הנראה אני הולכת לקנות את D2 ולא את archos 605 כי ב 605 אין רדיו והחלק שקונים כדי לשמוע רדיו רק מגדיל את הנפח של ה 605, ועם ה 605 אי אפשר ללכת לחדר כושר כי הוא יותר גדול מ D2 ,וב D2 אין בעיה ללכת למכון כושר. אם יש לכם הצעות אחרונות על מוצר אחר שאולי כדאי לי לקנות או ידיעות על מוצר חדש וחזק וטוב שהולך להכנס לשוק ושבגללו יהיה כדאי לי לחכות ולדחות את קניית ה D2 אשמח לדעת. בינתיים תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים