גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

היי חברה אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה) עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ.. ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון. אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם. חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר. אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה... תודה על המאמץ והסיוע. - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום אני מחפש המצלה לאוזניות הכי טובות בתקציב של עד 300שח (כרגיל, אם יש משהו טוב יותר במחיר קרוב אז אפשר להמליץ על זה גם). האוזניות מיועדות ל iAudio U3. שמתי לב שממליצים פה הרבה על ה CX300 של Sennheiser, האם הם באמת אוזניות הכי איכותיות בתקציב הזה? האוזניות שיש לי עכשיו הם האוזניות הרגילות שבאות עם הנגן, כאן אפשר לראות אותן: http://www.cowonglobal.com/ תודה - 

- 10 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

היי אני מעוניין לשדרג את מכשיר הפלאפון שלי אני מתלבט בין 3 דגמים: Samsung Z720 \ Sony Ericsson W850i \ Nokia E65 הסתכלתי על ביקורות וכל אחד אומר שזה גועל וזה יותר טוב, אני קצת מבולבל כבר.... בעיקרון לא מדבר אליי כל הRINGTONES והמשחקים וכל ה TEENAGERS STUFF, יותר חשוב לי המצלמה, הסינכרון עם המחשב של הפגישות והכל, RSS ומסנג'ר\איסיקיו וכאלה. בקיצור, יותר ביזנס.... למישהו יש את אחד מהמכשירים האלו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם? האם יש בהם תוכנת ניווט? אודה לכם אם תעזרו לי לבחור.... (הכסף הוא לא העיניין אז לא לקחת את זה בתור גורם) - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפרום! הבן שלי בן 11 משגע אותי הוא רוצה סמארטפון כמו שיש לכל החברים בכיתה, הוא אומר שהוא שולח הודעות כמו בתקופת האבן, כלומר כותבים הודעה על פיסת הייר עוטפים באבן וזורקים על החבר , עקב ריבוי הפגיעות המדויקות בזמן האחרון גם החברים לוחצים אני לא מכיר את השוק וכל המכשירים החדשים שצצים חדשות לבקרים, חשבתי על תקציב של עד 1000 ש"ח מכשיר זול יותר יתקבל בברכה. לא מזמן חפשתי לאותו "נודניק" טאבלט, ראיתי באתרים סינים שיש המון מכשירים שמבחינת חומרה נראים לא רע ובמחירים זולים ביחס למכשירים דומים בארץ. נפלתי על המכשיר הזה http://www.pandawill.com/freelander-i10-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p67065.html איך הוא ביחס למכשירי… - 

- 10 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

שלום אני צריך סמארטפון טוב בסביבות 1000 שקל. לשימושים בסיסיים בעיקר, חשוב שיהיה מהיר ולא יתקע וסוללה נחמדה. עדיף גם שלא יהיה הכי ענק. מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים. אני קונה מKSP או מBUG. תודה רבה חברים! - 

- 10 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

ה-N95 זה הגרסא הישנה אז הבנתי שלא מומלץ ה-910 הבנתי שממש דומה לשלי אבל מצלמה פחות טובה [ונגן יותר טוב] איך ה-LG החדש? הKU990? - 

- 10 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אני מנסה כבר פעם רביעית ולא מצליח.. מקבל את ההודעה הזו בנגן : USB Busy Do Not Disconnect וזו התמונה של התוכנה כשהיא מעדכנת ונתקעת על 25% ואז נסגרת בגלל ההודעה הזו : מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לעדכן לעזעזל את הקשוחה של המכשיר הזה? - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול… - 

- 10 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח. - 

- 10 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש - 

- 10 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר. מישהו מכיר? יכול לחוות דעה? תודה. - 

- 10 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

1.אומרים שיש סכנה להחזיק את הפלאפון בכיס (הסכנה היא פגיעה בפוריות) קודם כל האם זה נכון בכלל ? האם יש איזה כיסוי מיוחד או נרתיק לפלאפון שבולם את זה? 2.יש ברשותי את הסט האל חוטי של לוג'יטסק S510 (גם מקלדת וגם עכבר) האם התדרים של זה משתלבים ופוגעים באיזהשהיא צורה באינטרנט האלחוטי שיש לי בבית או בBT של הפלאפון? 3.האם זה בריא להקליד שהמקלדת נמצאת סמוך לאזור המשפעה ? - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

חיפשתי ברשת ,גוגל וזה אבל לא מצאתי הרבה , הבנתי רק שזאת מערכת הפעלה עם קוד פתוח כמו לינוקס , אבל חוץ מזה... היא טובה?מהירה? בערך כמו WM CE 6 ? סימביאן? תודה. - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, חברה שלי רכשה מכשיר מסוג Nokia N76 ברשת Orange, וגם כרטיס זכרון MicroSD/ Transflash בנפח של 2GB (הכרטיס נרכש לא באותה חנות אשר בה נקנה הסוללרי). אחרי הקניה חברה שלי דיברה עם נציגי השירות של Orange והם טענו שכדאי להחליף את כרטיס הזכרון מ 2GB ל 1GB כך שהמכשיר יעבור טוב יותר ומהר יותר עם 1GB זכרון. האם זה נכון שהמכשיר יעבור טוב יותר עם 1GB מאשר עם 2GB ? לי אישית זה נשמע קצת מוזר. תודה. - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4 - 

- 10 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

אין לי משוג מה לקנות להם. מצד אחד שימושים סופר סופר בסיסיים , מצד שני לא אוהב לקנות זבל . חשבתי להשקיע באזור ה1500 שקל+- כמו שאמרתי 10 אינץ מה ממליצים ? - 

- 10 תגובות
- 3.4k צפיות

- 

- 

פתחתי כבר שרשור כאן בנוגע לשני סמארטפונים חדשים שיצאו שבמידה ואחליט לחדש אז אקנה אחד מהם.. אבל כאן הנושא הוא שונה. אני לא יודע אם אני באמת צריך מכשיר חדש כמו s7 edge שאני רוצה, כרגע יש לי g2 כבר שנתיים שבעקרון הוא מעולה ומהיר מאוד, הסוללה אחלה אבל הייתי רוצה אחת הרבה יותר טובה, המסך מצוין ומספיק לי לדעתי, אני לא אחד שמשחק הרבה משחקים.. מצלמה הייתי רוצה טובה יותר אבל אני לא מצלם הרבה. גם נפח האחסון שלי 16 גיגה וזה משגע אותי כל פעם מחדש.. האם לדעתכם לשדרג או לא? ואם כן מאילו סיבות? - 

- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers

- 

- 

שלום לכולם יש לי את ה5800 ואני לא יכול לסבול את הסמביאן אז חשבתי להתקין מערכת הפעלה אחרת זה אפשרי להתקין אנדרואיד או מערכת אחרת טובה על ה5800? - 

- 10 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

האם יתכן שחברת אפל יוצרת איטיות במכשירי אייפון קיימים לרגל השקתו של דור חדש? לכתבה - 

- 10 תגובות
- 865 צפיות

- 

- 

שלום אני מתלבט בין ה lg g4 ל וואן פלוס 2 איזה מכשיר עדיף? - 

- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower

- 

- 

היי אנשים אני מחפש תחליף לנוקיה 6230 שלי הדרישות שלי הן נורא פשוטות : טלפון דק וקטן, עם מצלמה טובה אני לא "צלם" מקצועי, ואין לי דיגיטלית, ואני רוצה פלאפון שישלב בתוכו דיגיטלית איכותית (ועם זאת יהיה קטן) ה W880i נראה לי מושלם אבל עד כמה המצלמה שלו מצלמת טוב ? עד איזה רזולוציה ? (למשל ה 6230 שלי מצלם ב 640 על 480, שזה ממש עלוב... ) יש אנשים כאן עם ה W880i שיכולים להעלות תמונות שהם צילמו איתו ? האם יש לכם המלצות לטלפון אחר שעונה לדרישות ? עד 2000 ש"ח, לא ייקנה בהכרח דרך הספקית הסלולרית שלי (סלקום) (את ה 6230 קניתי בחנות פרטית) - 

- 10 תגובות
- 979 צפיות

- 

- 

האלן אני צריך נגן שיהיו בו הדברים הבאים 4 גיגה לפחות עדיפות ל 8. איכות סאונד מעולה. ושאני יוכל לסדר את השירים לפי לליליסט וזאנרים.חשוב מאוד כי ב U20 לא היה לי את זה. ועדיפות לנגני MP. חשבתי ללכת על ה U20 אם מישהוא מכיר חנות במרכז שמוכרת אותו אני אשמח לדעת אלייה. וזהו בגדול התקציב עד 800 תודה - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

רציתי לדעת מה כדי לי לשדרג הוא Samsung F480 הוא n95 8gb אני בסלקום וגם רציתי לדעת מה סוללה יותר חזקה אני משדרג את זה אז אין לי בעיה של כסף אני ישמח לשמוע - 

- 10 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

פעם היה לסוני מובייל חנות בשקם אלקטריק בקניון איילון, נסגר.. אני צריך את הפלאפון דחוף! הכי נח בסלקום אבל אני יודע שהם מעמיסים על המכשיר כל מיני שטויות שלהם.. מעדיף לקנות אותו נקי. זה משנה איפה אני קונה מבחינת אחריות של סלדון וכאלה? איפה אפשר לקנות בפתח תקווה? תודה! - 

- 10 תגובות
- 3.1k צפיות

- 

- 

שלום, אשמח לשמוע מנסיונכם: 1. אתרי אינטרנט טובים להזמין מהם גלקסי S3 לכתובת בארה"ב 2. האם ניתן להזמין יותר ממכשיר אחד בבת אחת? תודה - 

- 10 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

.jpg.9a7488e97b40c415bc9e6cb30546547a.thumb.jpg.28eca6741cacce243e2aeb5867912160.jpg)