עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by BoA,

יש לי מכר מבוגר בעובדה שנהיה חובב סאונד פתאום אחרי שראה אותי ועוד מישהו מסתובבים עם סנהייזר cx500, הוא קנה לעצמו 300 cx.. ועכשיו הוא מחפש לעצמו איזה נגן בשביל להשתדרג. אתם בטח מכירים את הפרסומות בעיתון של חנויות החשמל שמציעות הרבה מוצרים, ושם הוא ראה נגן Iriver (יש לו דודה לIriver אחרי שעבר לו מסנהייזר) בסביבות 370 שקל. הקטע הוא שלא מצוין שמה דגם בכלל של המכשיר ואני חושב שבכלל לא כדאי גם ככה לרכוש בחניות כאלה נגנים. עכשיו רציתי לדעת על איזה דגם מסוג Iriver תמליצו ב400 ככה שהוא ינצל טוב ת'אוזניות או שאם יש אלטרנטיבה טובה יותר אשמח לקבל אותה גם תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by חן מ,

היי האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP? כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו' המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP אבל תכלס יש להם אותם דברים אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Spook,

שלום לכולם, אני מקבל עוד שבוע וחצי ממקום העבודה שלי סלולרי N95 של חברת אורנג'. אני לא יודע איזה גרסה של ה-N95 המכשיר יהיה (הבנתי שיש גרסה 8GB שהיא יותר מתקדמת?). בכל מקרה, השאלה שלי היא לגבי ה-GPS במכשיר. אני רוצה להפעיל את ה-GPS בעברית עם מפות של ישראל. מה אני צריך לעשות בשביל זה? להתקין תוכנה? אם כן, איזו תוכנה מומלצת ואיפה אפשר להשיג או לרכוש אותה?

4. Started by zombie,

אני מתכוון לקנות מכשיר חדש(הגיע הזמן לשדרג את הnokia 3100 ) הדילמה היא N95 או אייפון.... לn95 יש מצלמה מדהימה(והיא אכן תחליף למצלמה ביתית פשוטה) ולאייפון מצלמה בסיסית גם האייפון וגם הנוקיה נגניי מוזיקה בעליי הרבה מקום....לא יודע מה לגביי איכות האודיו בנוקיה אבל.... מבחינת דפדפן אינטרנט וסרטים אייפון לוקח בגדול..... מבחינת משחקים אני חושב שמחינה גראפית המשחקים באייפון יותר טובים וחוץ מזה גם יותר מבדרים בגלל ה"אקסולורמטר" ששולטים במשחק בעזרת הטיית המכשיר(זה נהדר זה!) לי חשוב מכשיר עם נגן נורמלי....שיהיה אפשר לצפות בסרטים במהלך נסיעה שיהיה מצלמה נורמלית ושיבדר(משחקים מספקים) מצד אחד אייפון:סרטים ומשחקים אבל מצלמה לא רצינית מצד שני נוקיה: מצלמה מדהימה ונגן נורמלי(לפי מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האלן אני צריך נגן שיהיו בו הדברים הבאים 4 גיגה לפחות עדיפות ל 8. איכות סאונד מעולה. ושאני יוכל לסדר את השירים לפי לליליסט וזאנרים.חשוב מאוד כי ב U20 לא היה לי את זה. ועדיפות לנגני MP. חשבתי ללכת על ה U20 אם מישהוא מכיר חנות במרכז שמוכרת אותו אני אשמח לדעת אלייה. וזהו בגדול התקציב עד 800 תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by waizman,

כותרת שינגן מוזיקה, לא צריך פורמטים מיוחדים וסרטים וחרטא. בטריה חזקה שתספיק להרבה זמן, ואמין. מעבר לזה הכל זניח ככה שהוא יכול להיות מכוער וגדול. תודהההההה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אתמול הוזמנתי לקבוצת מיקוד של סלקום/אורנג' לגבי יבוא ותמחור של OGO בארץ. שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שחסר לו ניידות וכו וכו', בלבלו לנו את הביצים קצת, ואז הציגו לנו דף עם נתונים ושאלו אותנו איך אנחנו מתרשמים ממנו. מן הסתם מדובר בקבוצה של סטודנטים - לסיעוד, עיצוב ראית חשבון - ניסו להבין מה אנחנו חושבים על מכשיר מסוג זה. ההדיוטות התלהבו, אני קצת פחות. איפה WIFI? איפה רזולוציית מסך? מה המשקל? מצלמה? מה אין? איפה מערכת ההפעלה? זאת אומרת שאין יישומי צד שלישי? ולא קיבלתי אף תשובה מהגברת שהנחתה את הקבוצה. ואז הביאו לנו את המכשירים.... בואו ואסביר לכם את זה ככה: זה לא טלפון. למעשה זה מכשיר מבוסס GSM, כנראה UMTS, שכל מה שהוא יודע זה להתחבר לאינטרנט הסלולארי, ולהפעיל ICQ ומסנג'ר. יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by haviv822,

שלום, הרבה זמן שאני מנסה להעביר סרטים לסנסה E250 שלי וללא הצלחה. ניסיתי הכל, את כל הפורמטים של כל הסרטים שקיימים ושום דבר. תמונות אני יכול להעביר אבל סרטים לא, לאחר כל ההעברה יש מן דו"ח כזה בו רשום לי לאחר שאני מנסה להעביר סרטון כלשהו - unsupported filename למשהו יש מושג למה הבעיה הזאת ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by cb,

שלום,יש לי k610 של סוני אריקסון,קניתי אותו בערך לפני חודש וקצת..אני מתעצבן כל פעם מחדש שאני שם רקע חדש.תווית ה CELLCOM הענקית והמז***** למעלה משגעת אותי. שמעתי שישנה דרך לשלוח סמס למספר מסויים ואז זה "פורץ" איכשהו את המכשיר ומוריד את התווית המגעילה הזאת שתופסת רבע מסך. לאחר מכן (לפני חודש-כשקניתי ורציתי להוריד את זה)ששאלתי אם אפשר לעשות את אותו הדבר לפלא' שלי אמרו שאת שלי עדיין לא "פרצו". אחרי חודש,הנה אני כאן,מבקש פתרון לבעיה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הערה:יש לי צורך בהקלטה של וידיאו ואני לא מצאתי שום נגן אחר שמאפשר לי גם לקבל איכות הקלטה טובה ( מבחינתי a2 הוא לא אופצייה עקב איכות הקלטה גרועה ) http://www.archos.co.il/sg_product~404~13~0.htm http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=470281 מצפה לתגובות ולהצעות לנגנים אלטרנטיביים אחרים.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by do_k,

שלום אני מחפש נגן MP3 ודי מתלבט. הידע שלי בתחום, מאוד בסיסי ואודה אם תענו על כמה שאלות בעניין. נדמה לי שנגן בנפח 4 ג'יגה יספיק... חבר ממליץ על נגן שמאפשר החלפת סוללות, כלומר עם גישה לסוללה. האם זה כל כך חשוב? והייתי מעדיף נגן עם יכולות תיוג . לא הצלחתי למצוא בחיפושים, סינון לפי סוג הסוללה.. תודה מראש על עזרה והבהרות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. (שאני מחבר עם כבל לטלויזיה)? Ipod video דור 5, בתוכנה ההמרה יש לי 2 רזולוצית 320 על 240 (משהו כזה) ועוד אחת קצת יותר גבוה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. התלבטות של הרגע האחרון אני הולך לקנות או עוד היום או מחר בבוקר, ההתלבטות כרגע היא בין ארקוס 404 לבין קריאטיב ZEN V M, לקריאטיב סוללה מעט חזקה יותר וגודל נחמד יותר והוא יותר נגן מוזיקה, והוא כולל יציאת TV בילט אין. הארקוס מכיל מסך גדול בהרבה (אם כי לא רחב) סוללה חלשה יותר ואפשרויות טלויזיה רק עם העריסה שצריכה הרכש בעוד הרבה כסף בנפרד... אשמח לדעות לכאן או לכאן...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עשיתי restore ל-IPOD ומאז אני לא מצליח להכניס שירים אין אפשרות ללחוץ על update http://img363.imageshack.us/img363/8767/itunes2mx2.jpg

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 104952,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגנים ( לא ג'נריים חבר'ה ) ראיתי דגמים של SANDISK SANSA - C100 C200 איזה מהם יותר טוב.....הבנתי שהC200 הוא עם סוללה מובנית ( מה שמהווה בעיה כי אי אפשר להטעין בטיולים.משהו שאני עושה הרבה מאוד במידה וההטענה היא דרך USB).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אחרי כמה וכמה בדיקות ושמיעה של מכשירים שונים החלטתי לרכוש את המכשיר הנ"ל. וכמובן החלטתי לספר לכם עליו מכיוון שאני בפורומים כבר הרבה זמן.. טוב, אז נתחיל בדבר הראשון - מידותיו הפיזיות של המכשיר: המכשיר זעיר!! אך יש לציין שהוא עבה ולכן הוא מרגיש מסיבי ביד או בכיס ואורכו הצנוע לא משפיע. שימו לב שהוא בדיוק ברוחב של הנוקיה. נוח מאוד. וגם יפה האמת, שחור עם 2 מסגרות כסף. (למעלה ולמטה) קצת תכונות: קבצים - mp3 mpeg wma ogg txt jpg וקבצי FLAC שאני לא משתמש כמובן USB 2 שדרכו מטעינים את המכשיר. (סוללה כלולה נטענת) הכונן הוא כונן זעיר 0.85 אינץ' תוצרת טושיבה מסך OLED בהיר מאוד יש לציין בגודל 1.3 אינץ' נמשיך בתפעול בצד המכשיר קיימים כפתורים כאשר מלמטה זה עוצ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לאבא שלי מחשב כף יד (לא מי יודע מה חדש...) MIO 180. הוא בקושי משתמש בו (במיוחד בגלל הסוללה...), א לקחתי אותו לעצמי ;D בקיצור, חיפשתי כמה דברים לעשות איתם, ואני רוצה להראות לכם (למי שמביניכם יש מחשב כף יד...) אותם: 1. עם CorePlayer אפשר לנגן כל קובץ ווידאו/אודיו שקיים (כולל DIVX...). 2. יש GPS מפורט תלת-מימדי (בחלקם). 3. יש אינטרנט אלחוטי דרך הסלולר, WIFI אן BLUETOOTH (בחלקם). 4. עם Bryth Flash Player אפשר לשחק משחקי פלאש. 5. יש אימולטורים (לדוגמא FpseCE) למשחקי PS על המחשב כף יד. 6. יש מלא משחקים (לדוגמא Age Of Empire או המשחק Flux Challenge שהוא בתלת מימד מלא, DOOM RPG ועוד למחשב כף יד. 7. אפשר (עם תוכנות מסויימות) להשתלט דרכו על המחשב האישי (כמו שולחן עבודה מרוחק) וא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחפש נגן או אמפי3 או אמפי4 לא כלכך משנה לי אבל יש כמה דברים שכן חשבוים לי שיהיה בו רדיו מובנה( ולא באוזניות ושטויות כאלה ) שיהיה לפחות 2 ג'יגה אם אפשר אז שיטען דרך שקע ולא USB(מכייון שלךא תמיד יש לי מחשב בהשג יד) אבל לפי מה שאני יודע דיי קשה למצוא נגן כזה אז האפשרות הזאתי לא כלכך חשובה שיהיה אפשר להעביר אליו שירים\קליפים(אם תמליצו על אמפי4) בלי כל מיני תוכנות מסובכות שיהיה אמין ולא של חברה לא איכותיים.. מכיוון שאני רוצה שהנגן יפעל כמו שצריך וללא תקלות לכמה שנים תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים אני מחפש תחליף לנוקיה 6230 שלי הדרישות שלי הן נורא פשוטות : טלפון דק וקטן, עם מצלמה טובה אני לא "צלם" מקצועי, ואין לי דיגיטלית, ואני רוצה פלאפון שישלב בתוכו דיגיטלית איכותית (ועם זאת יהיה קטן) ה W880i נראה לי מושלם אבל עד כמה המצלמה שלו מצלמת טוב ? עד איזה רזולוציה ? (למשל ה 6230 שלי מצלם ב 640 על 480, שזה ממש עלוב... ) יש אנשים כאן עם ה W880i שיכולים להעלות תמונות שהם צילמו איתו ? האם יש לכם המלצות לטלפון אחר שעונה לדרישות ? עד 2000 ש"ח, לא ייקנה בהכרח דרך הספקית הסלולרית שלי (סלקום) (את ה 6230 קניתי בחנות פרטית)

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by creek,

מסך בינוני ואפילו אפשר בלי, ללא רדיו או הקלטה של כל דבר, הרבה שעות ניגון. קטן ואיכותי (: שיהיה GB 30 או ל-60 GB. מוזיקה נטו, זה מה שחשוב לי.

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  21. אהלן, ראיתי כבר מספר לא מבוטל של ת'רדים על הנושא הזה ולכן ריכזתי את מירב השאלות שהיו לי: אני מחפש לקנות נגן MP3, הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה איזה 30 ג"ב לפחות, איכות ברמה גבוהה, זמן נגינה גבוה. מן הסתם, שמתי עיני על ה-iPod 80 ג"ב וידאו (אפשר גם את ה-30), ה-iTunes זאת אחלה תוכנה ובכלל המכשיר ברמה גבוהה. העניין הוא שאין בו רדיו (קצת מפריע לי, לא יותר מידי - לא בגלל זה אוותר), אין לו מטען (רק USB ואחר צריך לקנות) ובכלל כל ה-Accessories שלו עולים המון כסף. בכל מקרה אני מחפש המלצה שתעזור לי להחליט, או עליו או על מכשיר דומה... ועוד שאלה שיש לי, האם מישהו יודע כמה עולה המכשיר בדיוטיפרי, משמע האם כדאי לקנות שם או בארץ? *אגב, תמיכה בעברית חשובה לי. יש לי ספריית מוזיקה גדולה בע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם יש בחינם? מצאתי מלא תוכנות לסלולרי של ניווט והם ממש טובות וניתן לקנות אותם בזול(לפעמים בזול מאוד מאוד מאוד...). אבל הבעיה היא שאין לחברות האלו מפות של ישראל. היחידים שיש להם מפות הם סלקום ואורנג'. הם מביאים את המפות מחברת TELCOM או משהו כזה. העניין הוא שאני לא יודע איך התוכנות שלהם לעומת תוכנות עולמיות. בקיצור, יש פתרונות, ניסיון למישהו, הצעות לעיניין? ד.א. יש לי מכשיר סימביאני.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by motogt,

לכולם שלום. רציתי לדעת אם יש תוכנה לפלאפון שמתקשרים למישהו והיא משנה את המספר שיופיע בשיחה המזוהה למספר שאתה בוחר?

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by emperor,

שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מתלבט בין שני הנגנים האלו, מה עדיף לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים