עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Jane Says,

שלום. אני חושבת לקנות את הרדמי 3. אמרו לי שהמפרט שלו ממש סבבה. אני מתלבטת אם הוא יהיה אמין ומשתלם. אם יש מישהו שניסה אותו, או את המכשירים הקודמים בסדרה, אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה. http://www.mdk.co.il/%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8/%D7%9C%D7%A4%D7%99_%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D/xiaomi-redmi-3-fashion-gold.html#.Vq-NdLJ97IU

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. תיקנתם את האייפון החדש שלכם במעבדה פרטית כלשהי? יש סיכוי לא רע שעדכון תוכנה טרי יהפוך אותו ללבנה בלתי מתפקדת, והצרכנים ממש לא מרוצים מהעניין האם Error 53 יהיה כאב הראש החדש של אפל? התקלה הספציפית הזו הפכה למשמעותית הרבה יותר במסגרת עדכון תוכנה חדש במסגרת iOS 9 במכשירי האייפון, ויש מי שמצהירים כי יגישו תביעה ייצוגית נגד הענקית מקופרטינו בגללה. השגיאה המדוברת מגיעה ממכשירי אייפון עדכניים, הכוללים את חיישן ה-TouchID המובנה לטביעות אצבע, אשר תוקנו מחוץ לחנויות ונציגויות רשמיות של אפל. לכל סורק טביעות אצבע במכשירי האייפון יש מספר מזהה בלעדי וייחודי, ונראה כי עדכון חדש הפעיל מצב בו שינוי בלתי מתועד או מורשה של אותו מזהה (כלומר, החלפה של החיישן המובנה – בעיקר במסגרת תי…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות טאבלט לבני שישמש לקריאת ספרים וורוד לבית ספר. באזור שבין 7 אינצ' ל-9 אינצ'. אני רוצה למחוק את האפשרות לגישה לאינטרנט ולאפליקציות, הבנתי שיש משהו שניקרא רוט (ROOTׂׂ) לגשת לקבצים הפנימיים, לשנות ולמחוק אותם. על איזה מכשיר את ממליצים ואיך אני יכול לערוך את הקבצים? מה שאני חשבתי עליו בנתיים זה AMAZON FIRE 7. http://www.amazon.com/Fire-Display-Wi-Fi-GB-Special/dp/B00TSUGXKE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1454899170&sr=8-4&keywords=amazon+fire+7 הוא דיי זול, השאלה אם אני יוכל לערוך את הקבצים, או אולי יש משהו יותר זול או אמין, כיוון שהוא צריך לשמש רק ללימודים.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. הסמארטפון הסיני המתקדם והמשתלם עובר להילוך גבוה עם ביטול של גירסת ה-16GB הבסיסית והוזלה של 40 דולר במחיר הרשמי של גירסת ה-64GB המובילה חדשות משמחות, עם כוכבית, מגיעות אלינו מחברת OnePlus הסינית כעת – שמכריזה כי מכשיר הדגל שלה, ה-OnePlus 2, יוצע מעתה אך ורק בגירסת ה-64GB המתקדמת ביותר שלו, ובמחיר מומלץ חדש של 350 דולר, אשר מהווה הוזלה של 40 דולר מהמחיר הקודם והפרש של 10 דולר בלבד ממחירה של גירסת ה-16GB הבסיסית, אשר כאמור כבר לא תהיה זמינה (כנראה משום שהוזלה דומה שלה הייתה עתידה לפגוע בדגם ה-OnePlus X המוזל העדכני). למי ששכחו, נזכיר כי ה-OnePlus 2 מספק מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות, זכרון LPDDR4 בנפח 4GB, נפח אחסון…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. שלום לכולם!! אני קורא כאן המון בפורום אבל רק עכשיו נרשמתי..קניתי G3 D855 מאליאקספרס במבצעים של ה11.11 ורק לפני שבועיים הוא הגיע..בהתחלה הכל היה ורוד המכשיר נראה פגז וחדש והכל עבד בו פיקס! הGPS המצלמה הכל טס..עד שהכנסתי את הכרטיס SIM בהתחלה הייתי בטוח שהקליטה עולה ויורדת או פשוט נאבדת(סימן איקס) בגלל שהסים נשרט או לא תקין.הלכתי לפלאפון והחלפתי אותו לחדש..אבל זה לא עזר..ניסיתי כרטיסי סים של סלקום ואורנג אבל גם לא הבדל משמעותי. קיימת בעייה רצינית בלהוציא ולקבל שיחות מהמכשיר ולהשתמש באינטרנט..מאוד התלבטתי אם מדובר באנטנה של המכשיר (רכיב קליטה חלש או תקול) או במשהו תוכנתי. בתכלס אני לפעמים מצליח לקלוט רשת 4G באופן מלא ולהריץ ספיד-טסט עם 60 מגה ביט הורדה שזה מטורף...אבל רוב הז…

7. אחרי שהנסיון להתחרות בעולם הסמארטפונים לא ממש צלח, בחברת Canonical מקווים שיצליחו לשלב בהצלחה בין העולם הנייד לנייח עם טאבלט Ubuntu שיכול להפוך גם להפוך גם למערכת שולחנית מלאה לפני כמה שנים סיפרנו לכם על מערכת ה-Ubuntu Touch, שהיוותה את אחד מהנסיונות המסקרנים ביותר ליצור מערכת אשר תתחרה יום אחד באנדרואיד וב-iOS – בהתבסס על היסודות האיתנים של Ubuntu השולחנית, אחת מהפצות הלינוקס המלוטשות והפופולריות ביותר בתחום. לא מעט זמן עבר מאז, ולמרות כמה סמארטפונים מבוססי Ubuntu שכן מצאו את דרכם לשוק (כולל גירסה של ה-Meizu MX4), התחושה הכללית היא שהשאיפה להתחרות באנדרואיד רחוקה מתמיד. עם זאת, ב-Canonical לא מוותרים – אלא מתרחבים עם מיזם חדש ליצירת טאבלט Ubuntu, אשר ידע לתפקד …

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by bbking,

שלום אני מעוניין לשנמך, מה עושים בבקשה? תודה

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  9. אפל תכריז על המוצרים החדשים שלה ב-15 במרץ, עם טאבלט חדש שיתפקד כאח קטן ל-iPad Pro, שעון חכם מעודכן וגם מכשיר האייפון המוזל כמובן מצפים בקוצר רוח למוצרים החדשים של אפל? יש סיכוי גדול שהם ייחשפו רשמית באירוע של החברה ב-15 במרץ. לפי הדיווחים העדכניים, קו המוצרים העדכני של הענקית מקופרטינו יכלול את טאבלט ה-iPad Air 3, אשר לכאורה יהיה דומה בצורה בלתי מבוטלת ל-iPad Pro האימתני שהגיע בסוף השנה שעברה עם רביעיית רמקולים בצידי המכשיר, מסך ברזולוציה משופרת שתיכנס לקטגוריית ה-Ultra-HD, 'חיבור חכם' לתוספים כמו מקלדות ואולי גם חומרה משודרגת – חבילה שתוכל לקרוץ לכל מי שתלהבו מדגם ה-Pro, אבל לא היו מוכנים לקבל את מימדיו. סכמה של ה-iPad Air 3 מתוך האתר engadget, אשר …

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by danielzy,

שלום חברים אני מחפש טאבלט 10" חדש שישמש אותי בעיקר לקריאה ברכבת או כאשר אני לא מול המחשב. אולי מדי פעם קצת סרטונים, ייתכן וארצה מדי פעם לחבר אותו לטלוויזיה כזו או אחרת. התקציב שלי לא ממש מוגדר, רצוי כמה שפחות מן הסתם מה חשוב לי בטאבלט: screen to body ratio כמה שיותר גבוהה, זו אחת הסיבות שאני פוסל את ה Nexus 10 לדוגמה. מסך: לפחות 10" תכלס אין לי שום בעיה עם Windows 10, אבל אם מדובר באנדרואיד: חייבת להיות אפשרות לשים Cyanogen (או שזה Native Android ואז זה בכלל מעולה) זהו סה"כ כרגע מועמד מבטיח נראה ה Chuwi Hi10 או Hi12, מישהו מהפורום התנסה איתו במקרה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. הדיווח הכספי של מיקרוסופט חשף תמונת מצב עגומה במיוחד למערכת ההפעלה הניידת של החברה, ויש מי שמאמינים כי זוהי תחילתו של הסוף עבור המיזם כולו, שעבר רק לאחרונה לגירסה 10 מיקרוסופט הציגה לאחרונה את הדיווח הכלכלי הרשמי שלהלשלושת החודשים האחרונים של שנת 2015 (מה שמכונה ביומני החברה כרבעון השני של שנת הכספים 2016), והיו לה הרבה מאוד חדשות חיוביות עבור המשקיעים עם רווחים של כ-6.3 מיליארד דולר בהתבסס על הכנסות של 25.7 מיליארד דולר – אך גם נתון אחד עצוב מאוד בכל הנוגע לסמארטפונים. בעוד שעסקי ה-Surface היוקרתיים של ענקית הטכנולוגיה המשיכו לצמוח בעשרות אחוזים לרמת הכנסות של 1.35 מיליארד דולר, עסקי הסמארטפונים של החברה, שהשיקה ברבעון המדובר את מערכת החלונות 10 מובייל שממשיכה…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by cool8g,

האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ביצרנית הקוריאנית שלחו הזמנות מעודכנות אשר מאשרות שמכשיר הדגל החדש ייחשף כבר ב-21 בפברואר, בדיוק כמו ספינות הדגל של המתחרה המרכזית סמסונג רק לאחרונה הצלחנו להירגע מכל המוצרים והמידע שהורעפו עלינו במסגרת תערוכת CES בתחילת חודש ינואר, והנה נראה שכבר צריך להתכונן לאירוע הבינלאומי הגדול הבא – תערוכת MWC 2016 בברצלונה, שתיפתח בקול תרועה רמה עם ההשקות הרשמיות של ה-Galaxy S7, וה-G5 של LG. ב-LG שלחו הזמנות מעודכנות (מבוססות GIF ומוזרות משהו) לאירוע החגיגי שהם יערכו ב-21 בפברואר, בסמוך ליריית הפתיחה של התערוכה בברצלונה, ולא השאירו מקום לספקות – זה יהיה המעמד בו ייחשף סמארטפון ה-LG G5. GIF GIF מעבר לכך שמפלס ההתרגשות שלנו עולה בשל העובדה שנותרו …

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  14. ענקית התוכנה הודיעה על רכישתה של חברת Swiftkey הבריטית בעבור סכום של כ-250 מיליון דולר האם אי פעם תהיתם כמה שווה המקלדת הוירטואלית שבה אתם משתמשים במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם? ובכן, אם המקלדת הזו הייתה במקרה של חברת Swiftkey הפופולרית, התשובה היא רבע מיליארד דולר, מסתבר. מיקרוסופט הודיעה כי תרכוש את החברה הבריטית שקמה לפני כשמונה שנים, ומתמקדת בפיתוח של מקלדות תוכנתיות ייעודיות עבור מכשירים חכמים, בסכום של כ-250 מיליון דולר במזומן – מה שיעניק לה דריסת רגל משמעותית נוספת בעולם התוכנה של אנדרואיד ו-iOS (ב-Swiftkey מצהירים על מעל ל-300 מיליון משתמשים במקלדות שלהם), ואולי גם טכנולוגיה בשלה עבור המקלדות הוירטואליות שלה במערכת החלונות, הן למחשבים אישיים והן למובייל…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. היצרנית היפנית סיימה את שנת 2015 עם קצת יותר רווחים מהשנה שקדמה לך, אך גם עם הכנסות מצטמקות גם בקטגוריית הסמארטפונים וגם בקטגוריית חיישני המצלמות לאן פונים עסקי המכשירים החכמים של סוני? גם בתחילת שנת 2016, נראה שזה עוד לא ממש ברור. אחרי מספר דיווחים לפיהם בחברה שוקלים לצאת מקטגוריית הסמארטפונים התחרותית שנדחו בידי גורמים רשמיים, בחברה מדווחים כעתעל תוצאותיהם לרבעון האחרון של שנת 2015 – עם ירידה של כ-14.7 אחוזים בהכנסות ממכשירים חכמים. נקודת אור עבור סוני היא עלייה קלה בהכנסות לרמה של כ-201 מיליון דולר, בשל מעבר הדרגתי להתמקדותבסמארטפונים יוקרתיים יותר אשר מספרים רמות רווח טובות יותר, אך עם מכירות בהיקף של כ-7.6 מיליון יחידות בלבד, המהווה קיצוץ של יותר מ-35 אחוז…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. אהלן, אני עם אייפון 4 לאחרונה נדפק ואני זקוק לשדרוג אני מאוד אוהב את האלגנטיות והאסטטיות של מכשירי אפל וממבטים חטופים במכשירים של בני המשפחה האחרים (בעיקר גלקסי 3,4) הם נראים לי תמיד קצת... לא משהו אני מאוד אוהב את חוויית המשתמש של אפל אבל תכלס אין לי שום ניסיון עם טלפון אחר כי לפניו היה לי אייפון 3 רציתי לבדוק בעזרתכם - איפה חוויית המשתמש הכי נעימה, אסטטית, קלאסית, מדויקת, חכמה ואינטילגנטית איזו מערכת הפעלה של איזה טלפון באמת הופכת את השימוש בו לכיפי ומעניין ממש אשמח לתגובות תודה!

17. תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by inflictioNz,

שלום לכולם אני בקרוב הולך לפתוח עסק חדש ואני מתחיל להתעניין בפלאפון עם סים כפול מאשר להסתובב עם שני פלאפונים רציתי לקבל קצת מידע האם יש איזה שהוא שינוי בין פלאפון רגיל לאחד עם סים כפול? האם זה אומר שאני לא יוכל לקנות פלאפונים חדישים וחזקים?לא מזמן רציתי לקנות פלאפון חדש במקום הS4 גלאקסי שיש לי כרגע למשהו יותר חדיש כמו הONE PLUS ONE או הLG V10 לאחר שהבנתי שעדיף לי לחכות קצת לרבעון הראשון של 2016 לדגמים קצת יותר חדשים אז שווה היה לחכות. עכשיו השאלה האם יש אפשרות להשיג פלאפון שיהיה ברמה של מוצרי הדגל החדשים שיצאו עם אותו חמורה ועם סים כפול?

• 4 תגובות
    • 16.2k צפיות
  19. Started by afek101,

זהו ללא ספק אחד הטאבלטים עם המפרט המרשים ביותר שראיתי בתקופה האחרונה עם מחיר נמוך במיוחד (250-350$), ותאמינו לי ראיתי הרבה מפרטים. ואתם תראו בהמשך מדוע. אז מה יש לנו כאן? טאבלט גדול עם מערכת הפעלה של ווינדוס 10, 64 סיביות ובעתיד תוסף אופציה גם להתקנה של מערכת אנדרואיד לצד מערכת הווינדוס, באופן עצמאי עם מסך 12 אינצ' רטינה IPS ברזולוציה של 2160X1440 כלומר 2K ללא ספק גודל מעולה לכל מי שמחפש לפטופ קטן לעבודה הטאבלט נמכר ב2 גרסאות, הגרסה הרגילה, וגרסה עם עט stylus לפי דעתי אחד הטאבלטים המושלמים עבור סטודנטים ואפילו תלמידי תיכון במיוחד בגרסה עם העט. מגיע עם מעבד 64 סיביות, ה- Intel Atom x5-Z8300 1.44GHz -1.84GHz בעל 4 ליבות …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by trovlet,

היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. עוד פרטים על מכשיר הדגל המבטיח של סמסונג מגיעים אל הרשת, ויש גם תמונות רשמיות ראשונות בעוד פחות משלושה שבועות ייחשף חגיגית מכשיר (או מכשירי) ה-Galaxy S7 – ועד שזה יקרה, אנחנו ככל הנראה נמשיך לקבל דיווחים וידיעות עליו בקצב שיא, כיאה לנצר לשושלת הסמארטפונים האנדרואידיים הכי פופולרית שקיימת בשוק. הדיווחים העדכניים מספקים לנו גם את מה שמיועד להיות תמונות יח"צ רשמיות ראשונות של המכשיר, דגם ה-Edge שלו ואולי גם דגם ה'פלוס' המוגדל שלו – וגם פרטים בנוגע לקיבולת הסוללה שהוא יציע לנו ויכולותיה. שינוי חיצוני מינימלי לעומת ה-Galaxy S הקודם לפי הבלוגר הרוסי המוכר אלדר מוראטזין, ה-Galaxy S7 יציע סוללה בקיבולת של 3,000mAh, אשר עדיין עשוי…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. מישהו מכיר את השעון החכם martian notifier עכשיו ב 29 דולר ועוד 4 דולר משלוח בארצות הברית. אחרי זה צריך להוסיף משלוח לישראל האם יש מצב לקבל גם התראות בעברית? https://www.tanga.com/deals/c3deb1945ea1/martian-notifier-smartwatch?sdtid=8470495&affiliate_network=tanganetwork&click_id=624acb2caddfd9e7fe00df5ba944a790&affiliate=slickdeals&utm_source=tanganetwork&utm_campaign=slickdeals

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום חברים במידה ואני לא בתת הפורום המתאים, אודה אם תכווינו אותי לאן לגשת קניתי מכשיר סטרימר של אנדרואיד. כשאני מחבר אליו מקלדת אלחוטית, המלקדת אינה מצליחה להפוך לעברית. על גבי המסך אמנם אפשר לכתוב בעברית באמצעות העכבר והמקלדת הוירטואלית, אבל המקלדת הפיזית לא יודעת להפוך לעברית. אם אני מנתק אותה ומחבר אותה למחשב נייד אזי כן יש עברית, כלומר שהבעיה היא בסטרימר כנראה. האם אתם מכירים את הבעיה? האם יש רעיון לפתרון? דרייבר כלשהו אולי? תודה אמיר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מכשיר הדגל החדש מבית HTC עתיד להצטרף אל ההמולה שתגיע במהלך חודש פברואר הקרוב, עם מסך Super AMOLED, שבב Snapdragon 820 ומצלמת UltraPixel משודרגת האם תהיתם מה מכינה לנו היצרנית הטאיוואנית שמנסה להמציא את עצמה מחדש לרגל שנת 2016? לאתר venturebeat יש את התשובה. לכאורה. הדיווח העדכני טוען כי סמארטפון הדגל הבא של HTC יקרא ה-One M10 (שם קוד Perfume) ויציע מסך Super AMOLED בגודל 5.1 אינץ' וברזולוציה של 1,440x,2560 פיקסלים, שבב Snapdragon 820 עדכני, נפח אחסון מובנה של 32GB כולל חריץ להרחבה, זכרון RAM של 4GB וגם מצלמה של 12 מגה-פיקסל בטכנולוגיית ה-UltraPixel של החברה (עם חיישן גדול מהממוצע לביצועים טובים יותר בתנאי תאורה שאינם אופטימליים), עם מיקוד מבוסס לייזר אינפרא אדום…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אחרי ה-Le Max Pro המרשים, אנחנו מקבלים פרטים ראשונים גם על ה-Vivo XPlay 5S המרשים לא פחות אנחנו עדיין ממתינים בדריכות לסמארטפון ה-Snapdragon 820 הראשון אשר באמת אפשר יהיה לרכוש בחנויות, אך עד שזה יקרה מתווספים עוד ועוד מכשירים מסקרנים ומרשימים (על הנייר) שמיועדים להתבסס עליו. הפעם מדובר ב-XPlay 5S של חברת Vivo הסינית השאפתנית. לפי נתונים שעלו למאגר של מבחן הביצועים Antutu ומגובים בתצלום מודלף, הסמארטפון החדש יציע מסך בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון פנימי של 64GB, מצלמת 16 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו – ואת השבב החדש והעוצמתי של קוואלקום, כאמור. המפרט הכללי של Vivo דומה…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים