גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
בינתיים הכי אהבתי את Archos 5 (תמיכה בWIFI, קבצי mvk). הכי חשוב לי זה לראות סדרות/סרטים ולגלוש קצת באינטרנט עכשיו כשאני לא הרבה בבית. שתהיה לו תמיכה בכתוביות, סוללה חזקה ואיכות שמע טובה. מה אתם ממליצים לי?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש מכשיר זול ופשוט לצורך בסיסי של שיחות. חשוב שיהיה בעל מסך וכפתורים נוחים, ואיכות שמע טובה. שיעבוד ברשת סלקום או אורנג' [ביגטוק או טוקמן].
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכל אוהבי הסלולר... ביום חמישי האחרון 2.9.2010 קניתי לי HTC LEGEND חדש מסלקום. לאחר מחקרים רבים הבנתי שזה אחד המכשירים בטובים ולאחר מספר ימים הבנתי שהמכשיר באמת מעולה ועולה בכמה וכמה רמות על מכשרים אחרים. ברצוני לשתף אתכם קצת בחוויה וכמובן לענות על שאלות. למי שעדיין לא מכיר את המכשיר לינק לסקירה בעברית: http://www.youtube.com/gadgetytv לינק לאתר היצרן: http://www.htc.com/www/product/legend/overview.html כמה דברים שלמדתי בינתיים: א. המסך שלו פשוט מדהים! AMOLED capacitive touch screen with pinch-to-zoom capability.רואים מצויין והוא מרגיש מאוד איכותי, כמו כן הוא עובד על טכנולוגיה מקבילה ל IPHONE ולכן ניתן לעבוד עליו רק במגע. ב. הממשק שלו באמת מצויין! זהו המכש…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מרוב עצים לא רואים את היער... אני נורא מבולבלת ומתלבטת!!! :s05: אני זקוקה לסלולארי שיענה לי על הדרישות הבאות: * תמיכה מלאה בעברית. רכישה בארץ [לא חובה מחברות הסלולאר, אני מתכוונת לקנות מחנות פרטית בכל מקרה] * מסך: מסך מגע, מהסוג שאינו מגנט לטביעות אצבע, שעמיד בפני אור שמש, ושמגיב לנקישת ציפורן ולא ע"י חום הגוף של האצבע (=הכוונה, שאוכל להקיש עם הציפורן והמסך יגיב. כמו למשל בNOKIA 5800) * טקסט: הודעות SMS ע"י מקלדת וירטואלית ואפשרות גם לנומרית (בלי מקלדות נשלפות או סליידרים) אפשרות "העתק-הדבק" של טקסט. אפשרות שליחה לנמענים מרובים בבת אחת. * מצלמה: 2MP ומעלה + פלאש + וידיאו. (לא משנה לי איכות התנועה והסאונד בוידיאו) * נגן מוזיקה + GPS + WIFI. * דברים שוליים אבל לפעמים ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר גאדג'ט שכזה, שבאמצעותו אפשר להפוך את הלפטופ גם לטלפון סלולרי?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סביר להניח שכבר היה נושא כזה או דומה, לא ממש הצלחתי למצוא נושאים כאלה אז אמרתי יאללה נפתח נושא חדש. לאחרונה המכשיר הסלולארי החליט למות, לאחר שהלכתי לאורנג' כ-5 פעמים וכל ביקור שרפתי שעה וחצי בהמתנה עד שיתפנו לעזור לי וכמובן שלחו את המכשיר שלי למעבדת תיקונים למשך כ4-5 ימי עבודה. ולכן החלטתי לשדרג לסמארטפון, להיפטר מהמכשיר ומהאייפוד טאצ' ולקנות מכשיר משוכלל שיחליף את שניהם. באופן טבעי אני פונה לאייפון 4, מאחר שתמיד רציתי שיהיה לי אייפון וגם בגלל שאני מעולם לא התאכזבתי מהאייפוד טאצ' שלי, הדבר הכי נוח שנברא לעולם. אבל נמאס לי לשאת עליי שני מכשירים ולכן בגלל זה אני גם נוטה לאייפון, שיחליף גם את המכשיר הסלולארי וגם את האייפוד המקורי. למרות זאת, אני לא רוצה להרגיש פספוס, אנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*נקנה ברשת ORANGE* מספר שאלות: 1. איך אני יודע איזה גירסא הוא? 2. מה בעצם נותנת לי פריצה שלו (JB)? 3. האם מישהו מכיר אתרים איכותיים לתכניים שלו (וכן, אני יודע שאני יכול לחפש בגוגל.)? 4. האם הכל חסום בפני (כולל BT, העברת תכנים לפאלפון שלא דרך ITUNES וכד' עד שאני פורץ)? 5. האם בעצם יש אפשרות לאשר JAVA בנ"ל? בטח יעלו לי עוד המון שאלות, ולא מצאתי איזה THREAD ספציפי על זה, אז הפנייה לאתרים איכותיים (אנגלית \ עברית) בטח יעזור לי מאוד. תודה רבה, צחי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר נכנסים, משלמים ויוצאים. בלי תוכנית ובלי התחייבות. *אני מבקש לא להתחיל לבלבל במוח על גאלקסי ואנדרואיד. לא רוצה את הזבל הזה.
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את הטלפון הנ"ל. למישהו יש אותו ויכול לתת לי חוות דעת? כל מה שאני צריך מהטלפון הם הדברים הבאים: 1.מסך מגע. 2.נגן MP3. 3.WIFI. 4.GPS. מעבר לזה,הכל לא חשוב. אם למישהו יש הצעה למכשיר אחר בסכום דומה,גם טוב.(אבל מכשירים אך ורק של נוקיה,כי אני מעדיף לעבוד רק איתם,אלא אם כן יש מכשיר ממש טוב של חברה אחת בסכום זהה) ודבר אחרון: האם המכשיר מתאים גם לרשת פלאפון? תודה, יוחאי.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנות GPS לנוקיה שלא עובדות דרך רשת הסלורר. כמובן שיהיו מפות לישראל. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
כותרת. אני משתגע! מעבירים רק לצילום וידאו והופ ריסט. אין לי רום, וגרסא 2.2. משהו נתקל בזה גם? חג שמח!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, האם הכוונה שדקת שיחה תעלה 8 אגורות? ואם כן, אז כל העסקאות של 'דבר ב149ש"ח וקבל את המכשיר ב0 שקל', לא משתלמות. כי זה אומר לדבר המון? תודה.
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הדרישות: מערכת הפעלה פתוחה,נגן שמע סביר,מצלמה סבירה,בטרייה שמסוגלת להחזיק לפחות חצי יום ללא טעינה,wifi ודפדפן סביר. אין חברה מועדפת, אבל אני נוטה לכיוון פלאפון עם אנדרואיד אז אני חושב שאין הרבה אופציות. קונה במזומן אז אפשר להכניס פלאפונים שעולים קצת יותר, כי יש מקום לחריגה . עריכה, ראיתי איזה MEIZU M9 , נראה מאוד נחמד, רק לא שמעתי ממנו הרבה חדש ולא הבנתי אם הוא כבר נמכר או לא ואם אפשר להביא אותו לארץ. בכל מקרה, אם יוצא איזה משהו בחודש הקרוב ששווה בדיקה תגידו. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חברים כמו שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין שלושת המכשירים Iphone 4 או galaxy S או HTC DESIRE אני לוקח אותם דרך תוכנית חבילה ברשת סלולרית (סלקום) ומן הסתם יעברו פריצה תוך יום יומיים כדי שאפשר יהיה להשתמש בהם נורמאלי אני כל הזמן קורא פה בפורום יתרונות וחסרונות של כל מכשיר ומכשיר ועדיין לא יודע מה הוא הכדאיי מביניהם.. אני מבין שה IPHONE הוא המכשיר הכי "טוב" אבל יש לו חסימות משונות שמעצבנות אי יכולת להעביר קבצים בבלוט'וס ובכלל להשתמש בו (חשוב) אי יכולת להעביר שירים בלי תוכנה ITUNS עניין של שדרוגי תוכנה.. שכאמור הנטיה של APPLE כי לא לתת עדכונים יותר מדי לכל מכשיר כמו שעכשיו 2G לא שווה כלום.. יש לו מערכת ישנה מאוד שאי אפשר יותר לשדרג.. ובכלל מערכות של APPLE אני לא ממש אוהב …
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, יש לי Nokia 5800 וגירסת מערכת הפעלה (סימביאן) היתה מיושנת 30.0.0.xxx ראיתי באתר של נוקיה שיש גירסה עדכנית יותר 51.0.006 . הורדתי את התוכנה Nokia Ovi Suite וניסיתי לעדכן דרכה... התוכנה הורידה את העידכון למחשב אבל במהלך ההתקנה זה רשם לי שכבל ה USB מנותק (הוא היה מחובר) הוצאתי אותו הכנסתי שוב, זה המשיך להתקין ואז שוב לא זיהה את הטלפון, ככה כמה פעמים, ואז ראיתי לוגו אחר של נוקיה אל המסך, התוכנה רשמה שההתקנה הצליחה וטלפון עושה ריסטרט. הוא נכבה לי, אבל לא נדלק. חיקיתי איזה 10 דקות... ניתקתי אותו מה USB, הוצאתי סוללה חיברתי חזרה, ניסיתי להדליק והוא פשוט לא נדלק... יש רטט כזה בהתחלה שהוא מנסה להידלק אבל לא נדלק. כשאני מחבר אותו ב USB ומנסה להדליק אז המחשב משמיע צליל של מכשי…
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש פלאפון עם תקשורת BT ו WIFI שניתן להתעלל בו מבחינת תוכנה? להתקין עליו עוד מערכת הפעלה נניח? משהו שהוא כמו מחשב מבחינת גמישות תוכנה וגם יודע להוציא שיחות אם לא אז אשמח להמלצה על פלאפון עם BT ו WIFI במחיר טוב (אני לא מחפש הרבה מעבר) אבל אשמח להבין - האם זה שיש לו WIFI אומר שאני יכול להעביר קבצים או לגלוש באינטרנט האם זה שיש לו BT אומר שאני יכול להשתמש בעכבר ומקלדת BT ? או בעצם - כמה הוא "מסורס" ביחס למחשב? כמובן שגם לינק לנושא יתקבל בברכה תודה רבה, אריה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משרת ביחידה סודית בחה"י והמפקד ביקש לא להגיע עם פלאפונים עם מצלמה או לנטרל את הקיימת איך עושים עושים את זה בלי להחליף מכשיר?יש לי nokia e72
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ואולי בכלל דגם אחר? אגב, איפה הכי כדאי לקנות? ebay או בארץ? מישהו יודע לגבי תשלום מכס?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הטכני שלו הסביר בסה"כ, אבל ב-CLOVE הוא נמכר ב-195 ליש"ט שאם אני לא טועה זה בערך 1200 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כיוון שעוד לא נמצאה פריצה, האם כדאי לקנות את המכשיר כעת [היום מאיביי], האם זה יהיה צעד חכם? אני יודע ששונאים פה בפורום את כל הקטע של "דחוף" ושטויות בכותרת, אז לא הכנסתי את זה אבל זה באמת דחוף כי עוד 45 דק' נגמר המכרז על עסקה די משתלמת [450$ כולל משלוח והשולח יסמן את זה כמתנה] על הCAPTIVATE ואני פוחד שהמחירים גם יעלו ברגע שתמצא פריצה. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הK800I הוותיק שלי. אני יכול להיכנס לתוכנית חיילים בסלקום, ככה שהמכשיר הוא בחינם. איזה המלצות למכשירים יש לכם דרך סלקום? מה אני צריך/רוצה מהפלאפון? מסך מגע, רצוי מולטיטאץ' טוב. מצלמה טובה. זמן בטריה ארוך. אינטרנט טוב(גם בWIFI גם ברגיל) GPS. בינתיים חשבתי על הMILESTONE של מוטורולה, איך הוא? אריאל
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז אתמול הושקו המכשירים הראשונים באופן רשמי. מה אתם חושבים על המערכת ועל המכשירים (מסרטוני ה-hands on והסקירות הראשונות)? נקודה שלילית ראשונה מבחינתי - שימוש בפלטפורמת ה-snapdragon מדור ראשון (בכל המכשירים!), מה שאומר שה-GPU חלש (הכל יחסי כן) וצריכת החשמל כנראה יכלה להיות טוב יותר. עם זאת, המערכת נראית רספונסיבית מאד.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והוא הגיע אלי. מה אני אמור לעשות על-מנת לפתוח אותו לעברית ולגלישה בארץ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)? מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו? בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?". חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-