צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
אז כן, הכותרת אומרת הכל. דיסק קשיח שקניתי מסקייפיסי לפני שנה מתחיל להראות סימני גסיסה. עכשיו הבנתי שבעיקרון חנויות אחרות התנדבו לעזור ללקוחות במצב שלי לאחר שסקייפיסי פשטה רגל, לאן הכי מומלץ לי לפנות? אני אישית מעדיף יותר לנסות לעשות את זה מול היבואן עצמו (מי הוא?). תודה על כל עזרה שתגיע. עריכה- מדובר בקשיח של סמסונג, ה-103SJ.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע למה? אין אותו בIDIGTAL חוץ מהדגם הצהוב והאדום אותו דבר גם אצל KSP ואייבורי יש אחד בחיפה אבל העובדה שאין בכל הארץ גורמת לי לחשוד ואני מעדיף לא לקנות אותו אולי מחכים למלאי חדש מחו"ל ? איך אני מברר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האחריות ל-3 שנים מול אינטל. אני מבין ששווי ביד 2 זה בעצם "כמה שמוכנים לשלם לך", אבל בכמה לדעתם שווה להתחיל למכור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי מוצר עכשיו אני לא מליח למצוא אותו באתר של החברה שלהם כביכול אמרו שהוא כבר נשלח והגיע. אני בודק במכס ישראל וזה מראה לי שהקוד לא תקין. החברה היא R+L. בהתחלת המספר יש את האות I i. רשמתי גם בגדול וגם בטן שלא יהיה בילבול. אני חושב שהסיומת היא AS. איך אני מוצא תחבילה ויודע שזה הגיע למכס ישראל. כי טיסה בגג זה 12 שעות נגיד. אז זה אמור להיות פה כבר.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשבועיים יצא לי לקנות מחשב חדש. מדובר במערכת i5 2500K בעלת מפרט מלעל הממוצע בסך 5000 ש"ח. לאחר מספר בדיקות ברשתות הגדולות והמוכרות החלטתי להמר על IQPC, גם בגלל המחיר שהיה זול בכמה מאות שקלים, אך בעיקר בגלל התרשמותי. אני חייב לציין שהתרשמתי מאד לטובה מהחנות לכל אורך תהליך הרכישה, מהתייעצות לפני באילו מרכיבים להשתמש, דרך קבלה מהירה של המערכת, כולל טיפול מיידי בבעיית חומרה שנתגלתה (שלא באשמתם). אני לא איש מקצוע אך הייתי מעורב בצורה זו או אחרת ברכישות של יותר מ-30 מחשבים בשלוש השנים האחרונות (משפחה, חברים, עסק) והרכישה הזו היתה ממש חוויה. אנשי מכירות נחמדים שמבינים מה הם מוכרים ולא סתם דוחפים לך קשקושים, אנשי מעבדה שמבינים עניין ויודעים בדיוק מה הם עושים, וגם מוכנים להת…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז אחרי השרות הגרוע שקיבלתי ממנהל סניף אילת - שירן שפעמיים הריץ לי את המאוררים הלוך וחזור והלוך וחזור וטרטר אותי ואת אבא שלי מאשקלון לאילת (מתברר שכל מה שהוא היה צריך לעשות , זה לשלוח את זה למעבדה -לדביר בנתניה ) ולא לנסות להיות חכם גדול ולהגיד לי ''המאוררים תקינים'' כי הם לא היו תקינים , וזה שהוא לא מבין בתחום , והוא לא טכנאי - רק טרטר אותי יותר , במקום לעשות מה שכל איש שירות לקוחות היה עושה מפנה למעבדה !! ובזה נגמר העניין תוך כמה שעות . (זיכו אותי , רצו להחזיר כסף מלא , אמרתי לא - ביקשתי עכבר במקום - וקיבלתי אותן - חדש ארוז כמו שצריך , הכל היה בסדר ) אז ככה : פתאום שבוע שעבר , בוקר אחד , המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וקרס.. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם :-\ ב6 לאוקטובר לקחתי את אוזניות הRazer MEGALODON שלי לתיקון במסגרת האחריות של KSP. התקלה באוזניות שלי היא שנוריות הלד מאחורי הסמלים שעל כל אוזנייה בMEGALODON חדלו מלתפקד. לאחר המתנה קצרה הבאנו את האוזניות לטכנאי על מנת שיתקן אותם. ניסיתי לתפוס אותם בטלפון לבירור מצב האוזניות, אך כל יום שהתקשרתי המוקדן הודיע לי שהמעבדה לא פועלת באותו יום. סוף סוף לאחר 14 ימי עסקים אבי הצליח ליצור קשר עם KSP לבירור מצב תיקון האוזניות שלי. הטכנאי אמר כי האוזניות כלל לא נשלחו (שכבו אצל KSP יותר משבועיים) ושאחריות האוזניות אינה מכסה לדים (למרות שאצל KSP לא צויין דבר בנוגע לכך). לאחר שיחה נוספת של אבי עם KSP, מנהל הסניף אמר שהם ישלחו את האוזניות אבל ללא הבטחה שהאוזניות יתוקנו, ושיק…
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רכב ישן נהג אחד. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מאוד אוהב את המותג soundcore, יש לי את הרמקול שלהם ולאחרונה קניתי את liberty 4 NC. סהכ אני די מבסוט עליהם, אבל יש כמה בעיות שלכן אני שוקל להחליף. 1. ברגע שמוציאים את האוזנייה מהאוזן זה עוצר אוטומטי את השיר ברקע - זה גימיק נחמד אבל די מתיש כי לא תמיד החיישן כזה טוב ואז אתה מפעיל שוב ושוב. 2. הלחצנים הם בטאצ' ולא פיזיים. גם לא תמיד זה קולט\ אתה לא בטוח שזה קלט. האוזניות נופלות די בקלות מהאוזניים, כאילו יוצא לי די הרבה פעמים לייצב שוב את האוזנייה באוזן. כל זה מביא אותי למחשבה לקנות את הדגם ספורט של soundcore, הx20 ממה שקראתי הוא נחות מהליברטי מבחינת האיכות שמע והשיחה. אני יודע שיש לו לחצנים פיזיים והוא פחות נופל מהאוזן בגלל היותו אוזניית ספורט. לסיכום כמה יש הבדל בי…
-
- 0 תגובות
- 346 צפיות
-
-
אין לי כוח יותר מידי לדוש בזה עוד רק בקצרה אצרף מייל שקיבלתי מהם אחרי בערך חודש כמה טלפונים מעצבנים ומטופשים וזמן חשוב כמובן שהלך לגנבים הנוכלים מר נער, שלום רב, אני מודה לך על פנייתך. ראשית, הרשה לי להתנצל על כך שההמתנה למענה התארכה מעבר למקובל. במענה לפנייתך, ערכתי בדיקה במנוי שברשותך והריני להשיבך כדלהלן: 1. בתאריך 29/01/12 התקבלה בקשתך לביטול שירותי האינטרנט, המנוי בוטל בפועל בתאריך 11/03/12 והופסק החיוב בגינו. 2. בהתאם לכך, חשבונך חיוב בסך 13.9 ₪ כולל מע"מ בעבור תקופת חיוב 02/12 ובסך 20.21 ₪ כולל מע"מ בעבור תקופת חיוב 03/12. 3. ולאור האמור לעיל, יועבר זיכוי על סך 34.11 ₪ כולל מע"מ לכרטיס האשראי שברשותך, עד 14 ימי עסקים. אני תקווה כי יש באמור בכדי …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין להתנייד לאחת מהחברות הללו ומתלבט איזו עדיפה. המחירים די דומים אז מה שמעניין אותי יותר זה: שירות, איכות קליטה, העברת מסרונים, מהירות גלישה וכדו'. אשמח אם תוכלו לייעץ/לשתף מניסיונכם.
-
- 21 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
הזמנתי מעיל מחו"ל (חיסכון של 500 שקל מהמחיר בארץ) אספתי את החבילה מהדואר, כשהגעתי הביתה ראיתי שבצד השני של החבילה הייתה את המדבקה הצהובה המאיימת "חייב בתשלום" בצירוף דף פירוט/קבלה שכזה (התמונה להמחשה בלבד) כמו שנאמר, לא נדרשתי על ידי פקידת הדואר לשלם על מנת לשחרר את החבילה...
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מיזם המבצעים של הפלטפורמה לרגל השנה הסינית החדשה מתקרב לסיומו, ואנחנו כאן כדי לסייע לכם לנצל אותו באופן מיטבי שעות אחרונות נותרו למבצעים של Steam לרגל שנת הקוף הסינית שהחלה לפני מספר ימים, ואנחנו כאן עם מספר המלצות חמות אחרונות עבור כולכם: צמד משחקי פעולה מרהיבים בעבור פחות מ-30 ש"ח, לא תיקחו? משחק האסטרטגיה בזמן אמת הקלאסי Age of Empires 3, בגירסת ה-Complete Edition יחד עם צמד חבילות ההרחבה שלו, נמכר ב-8 דולר. מי שמעוניינים ללכת על כל הקופה יכולים לרכוש חבילה שכוללת את כל משחקי האטסטרטגיה מבית מיקרוסופט, עם Age of Empires 2 HD וההרחבות שלו, Age of Mythonolgy: Extended Edition וההרחבה החדשה שלו, Rise of Nation: Extended Edition וכמובן גם Age …
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
המבצעים החדשים בחנות המקוונת כוללים כרטיסי microSD מהירים של של סמסונג ושל Silicon Power, לצד כונן SSD מבית Transcend בנפח טרה-בייט רגע לפני שאתם מתיישבים אל השולחן החגיגי, הנה כמה הנחות ששווה לכם לבדוק – באדיבות אמאזון סניף גרמניה ואמאזון סניף ארה"ב. באמאזון גרמניה מציעים למכירה את כרטיסי ה-microSD העדכניים של סמסונג, מדגמי ה-Evo Plus וה-Pro Plus ובנפח של 32GB, כשהראשון מבטיח מהירויות קריאה של עד 80 מגה-בייט בשנייה ומהירויות כתיבה של עד 20 מגה-בייט בשנייה והשני מספק מהירויות של עד 95 מגה-בייט בקריאה ועד 90 מגה-בייט בכתיבה – במחירים של כ-20 יורו וכ-29 יורו בהתאמה, כולל משלוח ישיר לישראל. דילים לא רעים בכלל – בייחוד אם אתם אוהבים את מוצריה של הענקית ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כמו שהכותרת אומרת אני לפני טיסה ראשונה שלי לארצות הברית. אני מעוניין לרכות שם אוזניות גיימינג וכרטיס קול למחשב. השאלה שלי הם: 1. האם יש טעם בכלל להשקיע בכרטיס קול למטרות גיימינג? אם כן אני מעוניים בכרטיס קול עד 100 דולר לפני מיסים, אשמח להמלצות. 2. אני מעוניין לרכוש שם אוזניות למטרת משחקים, בגלל ההפרשי המחיר עדים לי לקנות את זה שם, אני מעוניין להשקיע עד 250 דולר, חשוב לי שיהיו אוזניות עם חוט (לא אוהב את כל האלחוטי) ושהיו קלות על הראש, 3. האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות טובה בסביבת מנהטן. אני מקווה שזה הפורום הנכון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
משך תקופה ארוכה חיפשתי טלפון לאמא שלי . מסך גדול מצלמה נורמלית עם כל השיכלולים . ( לא מעוניין לקנות בחו"ל ) קניתי בבזקסטור 1349 ₪ +אוזניית בלוטוס + כיסוי פלסטיק , התרשמות כללית תוך כדי הדרכה והתעסקות עם המכשיר . אידיאלי לחלוטין תצוגה יפייפיה . מכשיר קל מאוד נוח לשימוש המוזר הוא באייבורי הוא עולה 1950
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, שוב פעם יש לי בעיה עם קניה בחנות בארץ. לפני שבועים קניתי טלוויזיה של LG, אותה התקין לי יבואן "קבוצת ח.י". לפי הבנתי זה יבואן רשמי שלהם כי אתרים כמו הייטקזון גם מוכרים טלוויזיות LG של היבואן הנל. ההתקנה הייתה מהירה ותוך כמה ימים הייתה לי טלוויזיה. חוץ מזה ששדדו אותי ב600 שקל למרות שהיה לי כבר מתקן קיר של קבוצת ח.י - הם טענו שלא רוצים לקחת שום אחריות ושעלי לקנות אחד נוסף. שהיה בסופו של דבר גרוע יותר! אבל זאת בכלל לא הבעיה שבגללה אני פותח את הדיון. לאחר שהטכנאים הלכו - התחלתי לשים לב לשלל בעיות: 1. אין מדבקה על צידו של המסך של הטלוויזיה, כמו שנהוג בכל מוצר חדש (טלוויזיה ומסכים). 2. אין שום מסמכים. 3. טלוויזיה לא קלטה את השלט. הטכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כ5 חודשים אחי הקטן קנה מpelecom את הסמארטפון xperia arc s. אחרי כמה שבועות שמנו לב שיש מלא בעיות קליטה ושיחות מתנתקות באמצע. כמובן שהלכנו לפלקום והצגנו את הבעיה. הם שלחו אותו למעבדה פעמיים, ואמרו שהכל תקין. לאחר כמה שבועות הבעיה נהייתה בלתי נסבלת ואח שלי שוב פנה אליהם. אז הם הביאו לו talkman של פלאפון כדי לראות אם זה עובד לו כמו שצריך. יש לציין שכיום אחי נמצא ברשת רמי לוי. לאחר חיפוש קטן בגוגל גיליתי שהדגם שמכרו לאחי בשם LT18i שתומך כיום רק ברשת orange. שאלתי את אחי אם הוא מודע לזה שהוא קנה סמארטפון שפתוח רק לאורנג' והוא אמר שלא. הוא גם אמר לי שהם אמרו לו ולאימי במפורש שזה הדגם שעולה טיפה יותר ופתוח לכל הרשתות בשם LT18A. לאחר שאימי שאלה במפורש כמה פע…
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-
-
רק לא לקנות מוצרי קופר ,רכשתי כיריים זכוכית לפני 7 חודשים ,נתקעו כפתורים,פניתי לשירות כולל לאיקיאה וקופר לפני 12 יום ועד היום לא הגיע טכנאי לתקן את התקלה אולי אחזור לימי הביניים ואתחיל לבשל על פתיליה ,הן השירות של איקיאה והן של קופר הוא על הפנים התרחקו מהם כמו מאש. תשתפו שלא יפלו בפח אנשים נוספים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להזמין מוצר שעלות המוצר לבדו הוא 54$.ואת המשלוח אני עושה באמצעות חברת שליחיות פרטיות.האם המוצר מחושב במיסים ביחד עם המשלוח של חברה פרטית?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
היי. חושב על לרכוש מודם ראוטר מאיביי: https://www.ebay.com/itm/192358279670 הדגם הזה נמכר בארץ. האם יכולה להיות בעייה במכס (משרד התקשורת וכו). קראתי לא מזמן שהיו הקלות ביייבוא ראוטרים. אם לא זה - כנראה שלא חושב הייתי שוקל בכלל את האופציה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה 75" והתקציב שלי הוא כ-9000 שקל. אני מתעניין בטלויזיה הזו (75UJ6470): http://www.dvdcenter.co.il/product/טלוויזיה-לד-lg-75-אינטש-דגם-uj75uj6470?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם עליה ועל המחיר? בהתחלה שקלתי את 75UJ675Y: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=947758 אבל אז ראיתי שקצב הרענון שלה הוא רק 50 (או 100 עם שפצורים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות אזניות Bluetooth איכותיות לצורך שיחות בטלפון, בעיקר חשוב לי שישמעו אותי טוב (ואם אפשר שיהיה עם טכנולוגיית ביטול רעשים). משהו בסגנון של האזניות של אפל, אבל במחיר שפוי, שזה ~100 ש"ח. חשבתי על האזניה של שיואמי (https://www.mi-il.co.il/1014/MiBluetoothHeadsetBasic) אבל קראתי ביקורות שהסוללה חלשה והמבנה מפלסטיק זול. בקיצור, יש לכם המלצה לאזניות בסגנון הזה איכותיות וזולות?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שאני יכולה לקבל בתור לקוחה חדשה בהוט ובבזק בינלאומי למהירויות הכי נמוכות שאפשר לקבל כיום? (אם אני לא טועה זה 12MB לא?) אני רוצה רק אינטרנט לכן כמה יעלה לי לשלם להוט על 12MB, וכמה לבזק בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-