צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
היי, כרגע אני מחפש להחליף את השולחן והכיסא ,ועל הדרך את האוזניות. בנוגע לכסאות אני כרגע מתלבט בין כמה דגמים של וקסמן נשאר לי ללכת ולהתנסות אצלם בסניף בבני ברק , ועל הדרך אעבור אצל דר גב אצלי בעיר , אז אשמח להמלצות משני החברות במקרה ויצא לכם להתנסות ,מבחינת כלליות . אחרי זה אשמח להצעה להרכת שולחן מחשב או לקנות שלם , המטרה היא פחות גיימינג אולי כמה שעות בשבוע , וכל השאר זה בעצם נוחות לצורכי עבודות,קריאה וכ'ו , יש לי 2 רמקולים גדולים של MICROLAB C6 בצדדים ,מול הימי יש לי PAD גדול של STEELSERIES , המסך בין הרמקולים . אני די צריך מקום והמטרה שיהיה לי נוח ואפילו עם מגירות או לפחות מקום בצדדים על השולחן . בנוגע לאוזניות יש לי כרגע CLOUD HYPREX 2 , ונשבר לי המיקרופון ובאחד …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אמאזון צרפת מציעה לרכישה את הקונסולה של מיקרוסופט בחבילה עדכנית ובמחיר קורץ במידה ומצאתם את עצמכם שוקלים בחיוב רכישה לקונסולה הסלונית העדכנית של מיקרוסופט, אבל טרם מצאתם את ההזדמנות המתאימה לעשות את הצעד – כעת יש לכם הזדמנות שלא כדאי לפספס אותה. הגירסה הצרפתית של החנות המקוונת מציעה עתה את קונסולת ה-Xbox One, בגירסה עם נפח אחסון של 1TB ועם משחק הפעולה המקוון העדכני Tom Clancy's The Division – במחיר של 346.5 יורו, כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ. מחיר זה מתורגם לכ-1,490 ש"ח (שימו לב כי מומלץ להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי שלכם באמאזון ליורו, בכדי להימנע מחיובי המרת מטבע כפולים), ומהווה הצעה מעניינת בהחלט, בייחוד עבור אלו שמעוניינים בכותר הטרי של יוביסופט. …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לכם מושג בחברת ניקיון לפני מעבר לדירה שכורה? דירה קטנה, 60 מ"ר. אין הרבה עבודה, בעיקר את המסגרות של החלונות והארונות. אין רהיטים כרגע מלבד מטבח ושני ארונות. ראיתי אישזהוא אתר, אבל אין לי מושג בזה. כאילו מה אני צריך לחפש? איך אני יודע שמישהו יעשה עבודה טובה ולא יחרטט או כאלה דברים? לא יודע, אין לי ניסיון בזה. אני יכול ללכת לפי הביקורות...
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
-
יש לי שאלה להיות בטוח שאני צודק , פעם אם בנאדם היה מתחבר לאינטרנט ורצה לבטל עסקה זה היה מסובך הוא היה צריך לשלם קנס איך זה היום ? אם אני מתחבר לסיבים אצל הוט / בזק / פרטנר או כל חברה איך זה עובד ? אם אני רוצה לבטל עסקה אחרי שבוע / שבועיים / חודש / יום יומיים אני יכול מתי שבא לי או שיש סעיפים קטנים ? כי ראיתי שבפרטנר יש אותיות קטנות , לפי מה שאני יודע בחוק החדש של משה כחלון אני יכול להתחבר ולהתנתק מתי שבא לי בלי קנסות בלי כלום זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
- 1 follower
-
-
אז, קניתי לחברה שלי מחשב ליומהולדת והתכוונו להרכיב אותו היום (יום ההולדת שלה). כשהוצאתי את המארז מהקופסה שמעתי כאילו יש שם חלקים משוחררים וכפתחתי את הדלת של המארז ראיתי ששני המאווררים הגדולים של Fractal Design Torrent שבורים וזרוקים. כמובן שזה דפק לנו את התוכניות, זה מה שקורה כשפעם ראשונה אני לא קונה ב-KSP.. אני מנסה להבין אם זו חוסר מקצועיות של החנות או של חברת השליחויות UPS, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן!! מחפש בנרות מקשים רגילים לsk621 בחוסר הצלחה אם מישהו מוכר או יודע איך אני יכול להשיג אשמח לעזרה! (המקשים שאני מחפש הם כמו של הsk622) זה מה שאני מחפש:
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD 5950X + רכיבים למחשב חדש ב black friday האחרון. לצערי השילוח לקח זמן, אני שברתי יד, ולקח לי זמן להרכיב את המערכת החדשה. גיליתי שהמערכת לא יציבה ומבצעת ריסט ספונטני כל פעם שמעמיסים אותה עם גישות SSD (למשל פתיחת ZIP גדול). היות שיש לי מערכת קיימת, גם כן מבוססת AM4 , הצלחתי לבדוק ולהצליב את כל הרכיבים - ספק, זכרון, SSD, כרטיס גרפי, ולבסוף המעבד. לצערי גיליתי שהבעיה במעבד. מכיון שעבר זמן רב מהקניה (8 חודשים) איני יכוטל לפנות לאמזון. פץחתי claim ב AMD ורציתי לדעת אם מישהו כאן עשה זאת בעבר, ומה יצא בסוף. האם הוא הופנה להחלפה בארץ? האם היה צורך לשלוח את המעבד לחו"ל? אם נשלח לחו"ל, האם המעבד החלופי עבר ללא מכס? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
רכיבים בבניה זו: מעבד Intel Core i7 13700F / 1700 Tray מארז Corsair iCUE 4000X RGB TG Case Black לוח אם Gigabyte B760 AORUS ELITE AX זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 6400 CL32 Vengeance ספק כח Corsair PSU 850W RM850x SHIFT 80+ Gold Fully Modular ATX 3.0 כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4080 (DLSS 3) GV- N4080EAGLE-16GD דיסק/כונן Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 לינק למפרט
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
מבצע עדכני לזמן מוגבל מאפשר לרכוש את הדגם המוזל של הטאבלט הפופולרי בהנחה של 25 אחוזים ממחירו המלא אם התרשמתם לטובה מדגמי ה-Surface Pro של מיקרוסופט, שהפכו למעין סטנדרט חדש עבור איך שטאבלטים מבוססי חלונות אמורים להיראות ולפעול, אך מתקשים לעכל את המחיר הבלתי מבוטל שצריך לשלם עבורם – כעת יש פתרון שעשוי להתאים לכם, במסגרת הנחה שקיימת באמאזון ארה"ב עבור דגמי ה-Surface 3. ה-Surface 3 (לא להתבלבל עם ה-Surface Pro 3) מציע מסך קטן יותר של 10.8 אינץ' לצד חומרה צנועה יותר המבוססת על שבבי האטום מדור ה-Cherry Trail העדכני של אינטל, לצד העיצוב והנדסת האנוש המוצלחים של אחיו הגדולים – ובמחיר מעט יותר שפוי. עתה המחיר השפוי הזה מקוצץ עוד יותר, כשהדגם המתקדם שכולל 4GB של זכרון RAM…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מפרט מלא: Intel Core i7 13700K / 1700 Tray Noctua NH-D15 chromax.black CPU Cooler Gigabyte Z790 GAMING X NZXT H7 Flow White Corsair DDR5 5600MHZ CL36 16X2 CoolerMaster 1000W V1000 Fully Modular Sapphire PULSE RX 7900 XTX GAMING OC Corsair SSD 2.0TB MP600 GS קישור למפרט (מספר בניה 368879)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
סוני מכריזה על הוזלה לקונסולה המצליחה שלה למשך השבועיים הקרובים, וגם לכם יש הזדמנות לנצל זאת באדיבותה של אמאזון במהלך ימי הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי המלצנו לכם עלמספר דילים שאיפשרו לרכוש קונסולת PS4 חדשה ונוצצת במחיר קורץ, אך אם התמהמהתם ופיספסתם – אל דאגה, כעת יש הזדמנות נוספת שעשויה להיות טובה עוד יותר ללכת על זה. בסוני החליטו להפוך את 'מחירי המבצע המיוחדים' שראינו במגוון חנויות ברחבי הרשת לרשמיים – והודיעו כי חבילות של קונסולות ה-PlayStation 4 בגירסת 500GB עם המשחק Star Wars Battlefront או עם חבילת המשחקים Uncharted: The Nathan Drake Collection יוצעו למכירה ב-300 דולר בלבד (כל אחת), באופן חגיגי עד ליום שבת ה-19 בדצמבר. באמאזון ארה"ב נענו להכרזה של היצרנ…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הי, הי אודה על סיועכם. מתלבט בין שני נייחים.Dell Optiplex3020 ל-Lenovo e73. כיוון שהמפרט דומה,חשוב לי בעיקר איכות / אמינות וטיב השרות השרות במהלך האחריות (אקנה דגם של 3 שנות אחריות באתר הלקוח). תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כונן ה-SSD הבינוני והסביר של החברה האמריקאית חוזר למבצע באמאזון, והוא מצוייד בתג מחיר משתלם במיוחד של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון ה-Ultra II הוא כנראה אחד מכונני ה-SSD הפופולריים ביותר שאמאזון מכרה מאז ומעולם, וזאת בעיקר תודות למבצעים חוזרים ונשנים עליו אשר מגיעים מדי כמה שבועות, והופכים למשתלמים יותר ויותר עם כל סיבוב נוסף. הפעם הפיתוי לרכישה מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה, שם דגם ה-960GB הגדול ביותר של סאנדיסק מוצע למכירה בעלות של 157 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – מחיר שמתורגם ל-885 ש"ח, ומביא אותנו לעלות של כ-92 אגורות לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון, שהיא אחת מהנמוכות ביותר בהן נתקלנו בעולם ה-SSD כולו. המחיר הכולל עדיין …
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הרשת הפופולרית מצטרפת להרבה אחרות בישראל עם שבוע של מבצעים מגוונים משלה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-2015-ברשת-חנויות-באג/
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הנה כמה מהמשחקים : CS:GO - ראנקים (לפי בחריה) מספר שעות (לפי בחירה) Rocket LeagueH1Z1 GmodArma CodDayZולעוד משחקים אנא צרו קשר בסקייפ או בפרטיskype : kfirgolannאם תרצו להוסיף אותי בסטים הנה הלינק : http://steamcommunity.com/profiles/76561198203072409/למחירים פנו אליי בפרטי באחד האפציות שלפניכם
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות כמה דברים בבלאק פרידיי, (כמה אוזניות, כרטיס קול, ואולי גם מקלדת), וכרגע KSP הם היחידים עם מבצעים, מבצעים די סבירים אפילו על הדברים שאני רוצה לרכוש. הבעיה היא שבזמן האחרון אני שומע רק תלונות עליהם ועל האחריות שלהם, מה לעשות? אתם ממליצים כן לקנות שם? כי שוב, רק הם עם מבצע לבלאק פרידיי, ובמיוחד על הדברים שאני רוצה לקנות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המכורים לקניות ברשת חיכו לרגע הזה במשך יותר משנה - חברת הענק חוזרת להציע משלוחים ללא תוספת תשלום עבור רבים ממוצריה, אם כי כעת בערך התחלתי גבוה יותר לעומת הגלגול הקודם של היוזמה הקורצת הזולכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
הכי זול שראיתי בינתיים זה 33 דולר של crucial באמזון. מישהו ראה עוד משהו?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
דגם ה-G930 המתקדם של היצרנית השוויצרית מוצע עתה לרכישה בכמחצית מהמחיר שבו תמצאו אותו בארץ המבצעים השווים בחנויות אמאזון ברחבי העולם ממשיכים לזרום – והפעם בתפריט של אמאזון בריטניה אפשר למצוא את אוזניות הגיימינג G930 של חברת Logitech. מדובר בדגם וותיק יחסית שהושק במקור לפני כחמש שנים, אך כזה שעדיין מהווה הצעה מתקדמת למדי עם יכולת פעולה אלחוטית של עד עשר שעות, 7.1 ערוצי אודיו, שלושה כפתורים פיזיים ניתנים לתכנות, התאמה הן למחשבים אישיים והן לקונסולת ה-PlayStation 4 וגם מיקרופון מבטל רעשים, כיאה למוצר המיועד בראש ובראשונה לגיימרים. במסגרת המבצע הנוכחי, אוזניות ה-G930 מוצעות במחיר של 68.25 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל – כ-390 ש"ח, לעומת עלות אש…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זקוק להמלצה לאוזניית בלוטוס אמינה ואיכותית, ונוחה, בכמה שפחות כסף. זו פעם ראשונה שאני הולך להשתמש בדבר כזה, לא חושב שהשתמשתי עד היום בכלל בבלוטוס, אז אני לא מכיר בכלל חברות \ דגמים מומלצים. הרבה ביקורות שראיתי באינטרנט (למשל אתר wise buy) עודכנו בנושא פעם אחרונה ב2012 או משהו כזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום , יש לי partner fiber וtwitch tv מקרטע . אני לרוב צופה ב480p וזה איכשהו עובד. יש לי אפשרות לעבור לסיב של בזק והם גם אמרו לי שאם הם ישתמשו בסיב של פרטנר עד הבית הם לא יקחו דמי התקנה (450 שח). מה שמעניין אותי זה אם twitch עובד חלק בבזק בינלאומי . יש להם סיב משלהם לאירופה אז יכול להיות שזה יעזור. הרבה streamers מתלהבים ומשתמשים במקסימום רוחב פס לשידור שהוא 6mbps . זה אולי נותן איכות טובה אבל עם הספקי אינטרנט בארץ זה יכול להיות בעיה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
- 1 follower
-