צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש לקנות מפצל למחשב הנייד שלי שייצא מה T3, ואני לא בטוח מה לקנות ואם המפצלים הזולים (עד 140 שקל) לא יאיטו את הביצועים כי הם למעשה בצוואר בקבוק של USB-C ולא T3. מישהו קנה \ ניסה \ התאכזב?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז, קניתי לחברה שלי מחשב ליומהולדת והתכוונו להרכיב אותו היום (יום ההולדת שלה). כשהוצאתי את המארז מהקופסה שמעתי כאילו יש שם חלקים משוחררים וכפתחתי את הדלת של המארז ראיתי ששני המאווררים הגדולים של Fractal Design Torrent שבורים וזרוקים. כמובן שזה דפק לנו את התוכניות, זה מה שקורה כשפעם ראשונה אני לא קונה ב-KSP.. אני מנסה להבין אם זו חוסר מקצועיות של החנות או של חברת השליחויות UPS, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הmodel o wireless, החנות היחידה ששולחת קרוב לארץ היא maxgaming הם שולחים למצריים. אבל לא שולחים לארץ כי הם אומרים שיש בעיות עם הדואר. אתם מכירים חנויות אחרות ששולחות לארץ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לידיי מחשב ישר מהקרטון שנקנה מרשת מחשבים מוכרת מאוד ודי נדהמתי לגלות שתי תקלות חמורות אני מניח שהוא לא נבדק לפני מסירה ללקוח. אני לא מייצג שום בעל אינטרס ואין לי שום עניין לנקוט בעמדה כלשהי כנגד רשת זאת אלא להעלות מקרה וכמובן שכל אחד יעשה עם המידע כרצונו. מדובר במחשב שולחני... ברגע שהדלקתי אותו לא קיבלתי תצוגה אבל שמעתי את הצפצוף של Boot תקין. פתחתי את המארז וראיתי שכבל ה PCI-E לא מחובר לכרטיס מסך וברגע שחיברתי התצוגה חזרה. דבר שני הספק כוח מרעיש כמו ספק של שרת ...משהו לא סביר בכלל שככה ימסר מחשב ללקוח . הודעתי לבעל המחשב לחזור לחנות כדי שיחליפו לו את ספק הכוח. מבחינתי המקרה הזה אומר משהו על בקרת האיכות של הרשת לגבי שולחניי…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מקבלים את כל הבנדל או רק את הלוח בלי כלום ? צריך לקבל לפחות את הio shield ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה HD שלי שבק, ואני מעוניין לקנות אחד חדש (או שניים ל RAID1, לא החלטתי). הנקודה היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש (או אשדרג את הקיים) בשנה הקרובה. לכן, אני מחפש חנות שתעשה לי כמה שפחות צרות אם אני אבוא אליה עוד אי-אילו חודשים עם HD "מהבית", ונראה לי שהכי כדאי - פשוט לקנות את ה HD מהחנות בה אקנה את המחשב. ואם אפשר - חנות שבאופן כללי לא מתנגדת לשדרוגים של מחשבים ישנים (יש סיכוי שאני אצליח להנציל מהמחשב הישן גם את ספק הכח והמארז, שלא נס ליחם גם היום). תודה! ~ יונתן
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הספקנות אודות שימוש בכונני אחסון בעלי תצורה ייחודית ובלעדית מתממשת עם חשיפת הדגם הראשון אשר ישמש להרחבת האחסון בקונסולות הדור החדש של מיקרוסופטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
-
חנות הצד השלישי הפופולרית חוזרת להציע הנחות בלתי מבוטלות על משחקים חדשים, וגם על כאלה שעדיין לא הושקו תחילת שנת 2016 סיפקה לנו כמות מרשימה בהחלט של משחקים איכותיים, והמשך הדרך אמור להיות מלהיב עוד יותר. אם עדיין לא החלטתם במה הכי כדאי להשקיע את המזומנים שלכם – המבצע הנוכחי בחנות ה-GMG עשוי לסייע לכם לעשות את הבחירה הנכונה. באיזור ה-VIP של החנות (שההרשמה אליו היא חינמית לחלוטין, כזכור), מוצעים כעת צמד הכותרים הטריים XCOM 2 ו-Street Fighter V במחירי מבצע של 46.2 דולר ו-45 דולר בהתאמה, כאשר גם גירסאות ה-Digital Deluxe Edition שלהם, שכוללות כמה וכמה בונוסים לאספנים ומעריצים, נמכרות במחירים מוזלים של 57.7 דולר עבור XCOM 2 ו-67.5 דולר ל-Street Fighter. אם יש לכם חיבה …
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אוזניות On-Ear איכותיות מבית סנהייזר ו-Bose יכולות להיות שלכם בשעות הקרובות בפחות ממחצית מעלותם בארץ לכתבה: http://hwzone.co.il/אוזניות-איכותיות-במחירים-קטנים-כעת-ב-black-f/
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מפרט מלא: Intel Core i7 13700K / 1700 Tray Noctua NH-D15 chromax.black CPU Cooler Gigabyte Z790 GAMING X NZXT H7 Flow White Corsair DDR5 5600MHZ CL36 16X2 CoolerMaster 1000W V1000 Fully Modular Sapphire PULSE RX 7900 XTX GAMING OC Corsair SSD 2.0TB MP600 GS קישור למפרט (מספר בניה 368879)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
המכורים לקניות ברשת חיכו לרגע הזה במשך יותר משנה - חברת הענק חוזרת להציע משלוחים ללא תוספת תשלום עבור רבים ממוצריה, אם כי כעת בערך התחלתי גבוה יותר לעומת הגלגול הקודם של היוזמה הקורצת הזולכתבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
אמאזון צרפת מציעה לרכישה את הקונסולה של מיקרוסופט בחבילה עדכנית ובמחיר קורץ במידה ומצאתם את עצמכם שוקלים בחיוב רכישה לקונסולה הסלונית העדכנית של מיקרוסופט, אבל טרם מצאתם את ההזדמנות המתאימה לעשות את הצעד – כעת יש לכם הזדמנות שלא כדאי לפספס אותה. הגירסה הצרפתית של החנות המקוונת מציעה עתה את קונסולת ה-Xbox One, בגירסה עם נפח אחסון של 1TB ועם משחק הפעולה המקוון העדכני Tom Clancy's The Division – במחיר של 346.5 יורו, כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ. מחיר זה מתורגם לכ-1,490 ש"ח (שימו לב כי מומלץ להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי שלכם באמאזון ליורו, בכדי להימנע מחיובי המרת מטבע כפולים), ומהווה הצעה מעניינת בהחלט, בייחוד עבור אלו שמעוניינים בכותר הטרי של יוביסופט. …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש אוזניות ממותגים jbl,סנייזר,bose, beats והמלצות תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום , יש לי partner fiber וtwitch tv מקרטע . אני לרוב צופה ב480p וזה איכשהו עובד. יש לי אפשרות לעבור לסיב של בזק והם גם אמרו לי שאם הם ישתמשו בסיב של פרטנר עד הבית הם לא יקחו דמי התקנה (450 שח). מה שמעניין אותי זה אם twitch עובד חלק בבזק בינלאומי . יש להם סיב משלהם לאירופה אז יכול להיות שזה יעזור. הרבה streamers מתלהבים ומשתמשים במקסימום רוחב פס לשידור שהוא 6mbps . זה אולי נותן איכות טובה אבל עם הספקי אינטרנט בארץ זה יכול להיות בעיה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז כמו שכתוב ככל הנראה ממחר תתקים שביתה במכס וברשות הנמלים, אז אם יש חבילות שצריכות להגיע או שהן הגיעו במכס צפו עיקוב. http://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-518635
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לכם מושג בחברת ניקיון לפני מעבר לדירה שכורה? דירה קטנה, 60 מ"ר. אין הרבה עבודה, בעיקר את המסגרות של החלונות והארונות. אין רהיטים כרגע מלבד מטבח ושני ארונות. ראיתי אישזהוא אתר, אבל אין לי מושג בזה. כאילו מה אני צריך לחפש? איך אני יודע שמישהו יעשה עבודה טובה ולא יחרטט או כאלה דברים? לא יודע, אין לי ניסיון בזה. אני יכול ללכת לפי הביקורות...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן!! מחפש בנרות מקשים רגילים לsk621 בחוסר הצלחה אם מישהו מוכר או יודע איך אני יכול להשיג אשמח לעזרה! (המקשים שאני מחפש הם כמו של הsk622) זה מה שאני מחפש:
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
-
יש סיכוי לא קטן שהטיפול בכם לא יהיה מיטבי ... https://www.youtube.com/watch?v=dvDcHwvTqZw
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
- 2 followers
-
-
מבצע עדכני לזמן מוגבל מאפשר לרכוש את הדגם המוזל של הטאבלט הפופולרי בהנחה של 25 אחוזים ממחירו המלא אם התרשמתם לטובה מדגמי ה-Surface Pro של מיקרוסופט, שהפכו למעין סטנדרט חדש עבור איך שטאבלטים מבוססי חלונות אמורים להיראות ולפעול, אך מתקשים לעכל את המחיר הבלתי מבוטל שצריך לשלם עבורם – כעת יש פתרון שעשוי להתאים לכם, במסגרת הנחה שקיימת באמאזון ארה"ב עבור דגמי ה-Surface 3. ה-Surface 3 (לא להתבלבל עם ה-Surface Pro 3) מציע מסך קטן יותר של 10.8 אינץ' לצד חומרה צנועה יותר המבוססת על שבבי האטום מדור ה-Cherry Trail העדכני של אינטל, לצד העיצוב והנדסת האנוש המוצלחים של אחיו הגדולים – ובמחיר מעט יותר שפוי. עתה המחיר השפוי הזה מקוצץ עוד יותר, כשהדגם המתקדם שכולל 4GB של זכרון RAM…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר חדש, אבל מתקשה למצוא חנות עם אולם תצוגה "כמו של פעם" שאפשר לבדוק בו עכברים. יש מוכרנים שמוכנים לפתוח אריזה או שתיים לנסיון, אבל אם אני רוצה לנסות שורה של עכברים אז זו לא אופציה ריאלית. מישהו\י מכיר\ה חנות עם אולם תצוגה מסודר שנמצאת בטווח נסיעה מחיפה או ת"א? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-