צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
מבצע חם נוסף מאפשר לכם לרכוש זכרונות RAM של Crucial בתקני DDR3 ו-DDR4 במחירים מעולים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצעים-שלא-כדאי-לפספס-זכרונות-ram-באמ/
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכלום, רציתי לעשות מיני מכון כושר בבית עם ספה ומוט. רציתי לדעת איפה כדאי לקנות, האם יש מותגים זולים שעדיפים? ויותר חשוב - האם יש גודל אוניברסלי של של מוטות שכל הצלחות משקולות מתאימות להם או שיש צלחות עם חורים בגדלים שונים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפני מספר שנים היה פה דיון לגבי איזה מגיני מתח שווים קניה. בזמנו הומלצו מגיני מתח מתוצרת extreme. אני לא מוצא אותם כיום בשוק והייתי שמח לדעת מה הם המגינים המוצלחים לקראת החורף הקרוב? והאם יש ספק שמוכר במחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו חשב אחרת? הנתונים של חברת Alibaba מיום הרווקים הרשמי של 2018 נחשפים - והם שוב חסרי תקדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי טענות שהמחירים בחנויות אינטרנטיות נמוכים יותר, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
משיטוט באתרי הדואופול (אייבורי/KSP) שמתי לב שיש להם מעט מאד כרטיסי מסך בסניפים באילת. המלאי שלהם באילת מצומצם מאד. אז איך רוכשים חומרה באילת (ונהנים ממחירים ללא מעמ)?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
פלטפורמת הגיימינג מציעה הנחות על הלהיט מבית Bethesda, וגם על מיטב המשחקים של המפיצה הצרפתית עדיין נשאר לכם קצת כסף אחרי כל ההנחות והמבצעים שעליהם סיפרנו לכם ביומיים האחרונים? תוכלו לשקול לבזבז אותם כעת בחנות המשחקים של Steam, אשר כמיטב המסורת מציעה גם היא כמה וכמה הנחות מעניינות לרגל סוף השבוע. Fallout 4, משחק הפעולה-תפקידים הלוהט מסוף השנה שעברה, מוצע לרכישה במחיר של 40.2 דולר שהוא הנמוך ביותר שהוצע ב-Steam עד כה. ראוי לציין כי ניתן לרכוש את הכותר במחיר נמוך עוד יותר באתרי צד ג' שונים ואפורים – אך עבור אלו שמעוניינים לרכוש אך ורק "מהמקור", מדובר בהצעה נאה. כמו כן, גם להיט האינדי הייחודי The Escapists, שמעניק לכם הזדמנות לתכנן בריחה גרנדיוזית מבית הכל…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לראות בחדשות ערוץ 2 הערב כתבה על 200 חבילות של הזמנות מחו"ל שמצאו את דרכן לפח זבל ( צפרדע ). לא מאשים אף אחד, רק פרומו של חדשות.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש פנו אליי מרשת פלאפון , על מנת שאחזור אליהם לאחר שניידתי לחברת הוט שמונה מכשרים ,לפני כשנה וחצי בעקבות חוסר הגינות של סוכני שטח . הגיע אליי סוכן נמרץ שהבטיח לי הרים וגבעות על מנת שאחזור לחברת פלאפון , כגון סימים בחינם שהתגלו מייד בחשבונית הראשונה כ49 ₪ . לכל ניוד מחיר התחלתי שונה . הבטיח מחיר לשנה מתברר שזה לחצי שנה ועוד ועוד . לאחר שיחות חוזרות עם הסוכן והבטחות שיגיע לסדר את העניין נשברתי ופניתי לשרות הלקוחות וגם שם נכונה לי דרך חתחתים . במשך שבוע שלם ושיחות מידי יום עם שרות הלקוחות הובטח לי שיגיעו אליי סיירת שימור לקוחות על מנת לבדוק את טענותיי וכל יום דחו אותי בטענה אחרת. עד שהגדילו לעשות ולאחר שבוע שמשכו אותי ,הודיעו לי שאני בכלל לא זכאי לביקור ש…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא נראה לי, אבל ...... https://finance.walla.co.il/item/3480640
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
-
עדכון: הביקוש הגדול למבצע נתן את אותותיו – ונראה כי כל כונני ה-850 EVO המוזלים אזלו. כעת, המבצע המדובר חל אך ורק על דגם ה-850 PRO המדובר. מקווים שחלק מהמעוניינים הספיקו לחטוף את הדיל האיכותי הזה בזמן. הכתבה המקורית: מבצע Deal of the Day העדכני בחנות המקוונת מציע הנחות עד ה-850 EVO ועל ה-850 Pro של היצרנית הקוריאנית בזמן שאנחנו ממתינים בדריכות לנחיתתם הרשמית של כונני ה-EVO 750 החדשים, שאמורים מתישהו במורד הדרך לספק ביצועים תחרותיים במחירים נמוכים שעדיין לא ראינו כמותם מסמסונג, באמאזון החליטו לפנק אותנו בהוזלה נוספת על הדגמים הקיימים של מובילת שוק ה-SSD – מסדרות ה-850 EVO וה-850 PRO. באתר המקוון ניתן לרכוש כעת (ועוד לסוף היום הנוכחי) את דגם הטרה-בייט של כונן …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי חברים. רוצה להתייעץ לגבי מכירת מחשב נייד לנובו תקול לחלקים, אשמח לעזרתכם. הדגם : Lenovo ideapad 5-15IIL05 (81YK008SIV) מפרט: * Intel Core i5-1035G1 * 16GB DDR4 3200 * 1T M.2 PCIe SSD * MX350 2GB * 15.6" FHD IPS הלוח אם תקול, קורס לBSOD לעיתים קרובות ולא מצליח להתקין ווינדוס לאחר פרמוט, נבדק במעבדת CPM ואומת שאכן הבעיה בלוח אם. חוץ מזה המחשב בן שנתיים, בלי שום נזק לפלסטיקה או למסך ושאר הרכיבים תקינים לחלוטין. מישהו שיודע לייעץ בכמה אוכל למכור אותו לטכנאים או למי שמתעסק עם זה ואיפה? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשותי gtx750Ti כמו חדש. כמה כדאי להציע עליו למכירה מיד שניה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הדגם החדש והמוזל של היצרנית הסינית מושק בארץ, עם עלות שלא בדיוק עושה חשק לרוץ ולרכוש אותו כחודש אחרי שנחשף באופן רשמי בזירה הבינלאומית, חברת סי-דאטה החלה בשיווק רשמי של סמארטפון ה-OnePlus X בישראל – תחילה באופן בלעדי דרך חברת פרטנר (אורנג'), ובעלות של 1,700 ש"ח. ה-OnePlus X, למי שהספיק לשכוח, הוא סמארטפון ביניים לגמרי לא רע עם עיצוב יאה (כנראה הטוב ביותר של היצרנית הסינית עד עכשיו), גודל קומפקטי יותר תודות למסך AMOLED בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, ובתוספת שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק-אך-סביר, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 16GB עם חריץ microSD להרחבה, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק OxygenOS, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מבוסס זיהוי פא…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לרחפן - עבור ילד (בן 9) . עלות - עד 600 - 500 ש"ח. מחפש דגם שיוכל לצלם טוב , וגם עדיף שיוכל להיות נשלט ע"י הפלאפון. אפשר גם להמליץ על חנויות בחו"ל כגון אמאזון (לא עלי אקספרס) או מהארץ - עדיף לי. תודה מראש לעוזרים מוטי
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
אתר מוצלח שגיליתי לאחרונה. ראו לדוגמא מעקב אחר הטבלט החדש של סמסונג: מעקב אחרי N8000
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את המכשיר Samsung galaxy S3 מרשת חנויות KSP במחיר של 3,300 ש"ח. ותוך כדי אני רוצה לעבור למפעילה HOTMOBILE לחבילה המוכרת של 89 ש". והשאלה היא כזו : אני זוכר שראיתי פעם איזה חוק שיצא שאם אני רוכש מכשיר באופן פרטי החברה הסלולארית צריכה לזכות אותי עליו. אני לא בטוח בידיוק בפרטים אז אם תוכלו לעדכן ולרענן את זכרוני אני מאוד הודה לכם. וחוץ מזה אני פעם ראשונה עושה את כל הדברים האלה (עובד חברה רוכש מכשיר..) אני השתחררתי לא מזמן מהצבא, כך שאם יש עוד דברים בנושא שאני צריך לדעת אני אשמח לשמוע... תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טעות או לא טעות, מחיר משתלם הרבה יותר ממה שנמכר באופן דיגיטלי (40 אירו). כל עוד זה במבצע, ומי שחובב אסטרטגיה - רוצו לקנות. * Legacy of the Void זה משחק Standalone שלא צריך את המשחק המקורי על מנת לשחק בו.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רכישה של כותרי PlayStation 5 מובילים, וככל הנראה גם כותרים מקבילים ב-Xbox Series X, תהפוך לעסק יקר יותר מבעבר - גם עבור הצרכנים באירופה וגם עבור הצרכנים בישראללכתבה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי. אני נוסע שבוע הבא עם 3 סמארטפונים ותהיתי לעצמי אם עלי לדווח בנתבג שאני יוצא עם שלוש מכשירים, שלא יעשו לי בעיות בחזרה עם מכס, מעמ ושאר השטויות. מכשיר אחד חדש בן שבוע ומכשיר נוסף נראה כמו חדש בן חצי שנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא רק אמאזון ולא רק KSP: בארץ יש עוד כמה רשתות שהכריזו על מבצעי סוף שנה ומבצעי Black Friday משלהן, ואנחנו כאן כדי להראות לכם האם ניתן למצוא גם שם דילים ראויים לכתבה: http://hwzone.co.il/בלאק-פריידיי-2015-ריכוז-המבצעים-מהארץ/
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מאמאזון גרמניה אשר לא נשלחים לישראל. אשמח לקבל המלצה לשרות שליחת מוצרים מגרמניה לישראל. תודה !
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אחרי הרבה שמועות ורצף של עליות מחירים, התוכנית המוזלת החדשה של פלטפורמת הסטרימינג יוצאת לדרך - אבל לא בישראללכתבה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, לפני כמה ימים נגנב לי הפלא, היה שיאומי 11 פרו. מאז אני לא יודע מה לרכוש, שני דברים סופר חשובים לי ונראה שאין אותם יותר בדגמים החדשים : 1. סורק טביעות אצבע (לא אופטי) פיזי/חיצוני. 2.סוללה חזקה. 3. מעבד טוב (לא חייב מטורף אבל כן יודע לפתוח קבצי pdf כבדים. אשמח להמלצות ממכם, כרגע אני בכיוון של הפיקסל 5...
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-