צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר שנים היה פה דיון לגבי איזה מגיני מתח שווים קניה. בזמנו הומלצו מגיני מתח מתוצרת extreme. אני לא מוצא אותם כיום בשוק והייתי שמח לדעת מה הם המגינים המוצלחים לקראת החורף הקרוב? והאם יש ספק שמוכר במחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם של Asus מדגם P8B75-M LX יש לי 8GB זיכרון (בסטיק אחד) וכונן SSD של Kingston בנפח 120 GB , אני רוצה לשדרג את הזיכרון ל-16GB וכמו כן לרכוש כונן SSD מהיר בנפח 250GB , הכונן ישמש למשחקים ולמערכת ההפעלה. את הכונן הישן אעביר למחשב הנייד. רציתי לדעת מה כדאי לרכוש והיכן- האם יש מבצעים טובים באתרים מחו"ל אשמח לעזרה! מאור
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בטלויזיה חדשה. מרחק הצפייה יעמוד על קצת יותר ממטר וחצי.(מקסימום 2 מטרים). אני לא ממש מבין בטכנולוגיות ובהבדלים בין lcd ל פלזמה וכ'ו. רוב הצפייה תהיה תכנים של ספורט ו xbox. התקציב הוא 4000 ניתן לחרוג מעט אך ורק אם מצדיק. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יום אחד אמרתי לעצמי "נמאס לי שכל כך קשה להשיג פה פלייסטיישן 5 במחיר שפוי מבלי למכור את נשמתך לשטן. נמאס לי שהאתרים תמיד קורסים לפני שאני מספיק להזין את פרטי האשראי. נמאס לי שתמיד כל עם ישראל צעד אחד לפני". וישבתי ללמוד פייתון מאפס רק כדי לבנות בוט שיתן לי את ה-EDGE על התחרות. ועכשיו אני הולך לחלוק אותו עמכם. מה הבוט עושה? דוגם כל כמה דקות כ-14 רשתות וחנויות און-ליין בישראל שמוכרות בייבוא רשמי וללא רשימות מוקדמות בשיטת כל הקודם זוכה, קונסולות PS5 במחיר הכי נמוך שיש כיום בישראל. אה ואת התוצאות הוא זורק לערוץ טלגרם. ספורי הצלחה לערוץ טלגרם יש היסטוריה כך שתוכלו לראות היטב בעצמכם אבל...רק בחודש האחרון נצפו על י…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטלפון דגל אנדרואיד כמה שיותר קטן בכיס אך לא מתקפל לקנייה ב B.F הקרוב. חשובים לי: *מצלמה טובה (לא צריך הרבה עדשות). *סוללה סבירה. *ניתן לתיקון ויש חלפים (לא נישה). כמובן אשמח למבצע כמה שיותר טוב ולהתכנס סביב 2k ש”ח אולי באילת.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
- 2 followers
-
-
בסוף החדוש יגמר לי מבצע באנדל של 10 מגה + גיימר ב80 שקלים לחודש התקשרתי עכשיו לבזק, רק על התשתית הם רוצים 90 שקל ל10 מגה!!! מה שאומר שהחבילה הכי זולה שאני יכול להוציא כרגע זה משהו כמו 120 שקל לחודש, התייקרות של 40 שקל וכל זה עם מהירות דיי נמוכה יחסית. למישהו יש רעיונות או הצעות מה עושים ??
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב 4K ISP בגודל של 27-3 אינץ ראיתי את המסך LG27UD88-W ,האם יש למשהו ניסיון איתו על איזה מסך אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא נראה לי, אבל ...... https://finance.walla.co.il/item/3480640
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכלום, רציתי לעשות מיני מכון כושר בבית עם ספה ומוט. רציתי לדעת איפה כדאי לקנות, האם יש מותגים זולים שעדיפים? ויותר חשוב - האם יש גודל אוניברסלי של של מוטות שכל הצלחות משקולות מתאימות להם או שיש צלחות עם חורים בגדלים שונים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אני מחפש המצה לאוזניות איכותיות לפלאפון עד 50$ (על מנת לא להיתפס במכס) מ-ebay . יש לי מוטורלה רייזר אם זה משנה. תודה לעוזרים. (אוזניות כפתור ולא קשת)
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מאמאזון גרמניה אשר לא נשלחים לישראל. אשמח לקבל המלצה לשרות שליחת מוצרים מגרמניה לישראל. תודה !
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את המכשיר Samsung galaxy S3 מרשת חנויות KSP במחיר של 3,300 ש"ח. ותוך כדי אני רוצה לעבור למפעילה HOTMOBILE לחבילה המוכרת של 89 ש". והשאלה היא כזו : אני זוכר שראיתי פעם איזה חוק שיצא שאם אני רוכש מכשיר באופן פרטי החברה הסלולארית צריכה לזכות אותי עליו. אני לא בטוח בידיוק בפרטים אז אם תוכלו לעדכן ולרענן את זכרוני אני מאוד הודה לכם. וחוץ מזה אני פעם ראשונה עושה את כל הדברים האלה (עובד חברה רוכש מכשיר..) אני השתחררתי לא מזמן מהצבא, כך שאם יש עוד דברים בנושא שאני צריך לדעת אני אשמח לשמוע... תודה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מבצע חם נוסף מאפשר לכם לרכוש זכרונות RAM של Crucial בתקני DDR3 ו-DDR4 במחירים מעולים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצעים-שלא-כדאי-לפספס-זכרונות-ram-באמ/
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הי לכולם, אני מעוניין לקנות פעמון עם מצלמה לדלת כניסה באליאקספרס של חברת tuya אבל ראיתי באחת התגובות שיתכן שהמכס עלול לעצור את זה בגלל שצריך אישור משרד התקשורת לציוד כזה, נשמע הגיוני, האם יש מגבלה, ראיתי שיש צורך באישור כזה עבור מצלמת אבטחה, יתכן שמתיחסים למצלמה כזאת כמצלמת אבטחה, אשמח לתגובות של אנשים שהזמינו מצלמות כאלו לא רק סיניות אפילו אמזון וכאלה, תודה :)
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו חשב אחרת? הנתונים של חברת Alibaba מיום הרווקים הרשמי של 2018 נחשפים - והם שוב חסרי תקדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי טענות שהמחירים בחנויות אינטרנטיות נמוכים יותר, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
משיטוט באתרי הדואופול (אייבורי/KSP) שמתי לב שיש להם מעט מאד כרטיסי מסך בסניפים באילת. המלאי שלהם באילת מצומצם מאד. אז איך רוכשים חומרה באילת (ונהנים ממחירים ללא מעמ)?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש פנו אליי מרשת פלאפון , על מנת שאחזור אליהם לאחר שניידתי לחברת הוט שמונה מכשרים ,לפני כשנה וחצי בעקבות חוסר הגינות של סוכני שטח . הגיע אליי סוכן נמרץ שהבטיח לי הרים וגבעות על מנת שאחזור לחברת פלאפון , כגון סימים בחינם שהתגלו מייד בחשבונית הראשונה כ49 ₪ . לכל ניוד מחיר התחלתי שונה . הבטיח מחיר לשנה מתברר שזה לחצי שנה ועוד ועוד . לאחר שיחות חוזרות עם הסוכן והבטחות שיגיע לסדר את העניין נשברתי ופניתי לשרות הלקוחות וגם שם נכונה לי דרך חתחתים . במשך שבוע שלם ושיחות מידי יום עם שרות הלקוחות הובטח לי שיגיעו אליי סיירת שימור לקוחות על מנת לבדוק את טענותיי וכל יום דחו אותי בטענה אחרת. עד שהגדילו לעשות ולאחר שבוע שמשכו אותי ,הודיעו לי שאני בכלל לא זכאי לביקור ש…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג מציעה הנחות על הלהיט מבית Bethesda, וגם על מיטב המשחקים של המפיצה הצרפתית עדיין נשאר לכם קצת כסף אחרי כל ההנחות והמבצעים שעליהם סיפרנו לכם ביומיים האחרונים? תוכלו לשקול לבזבז אותם כעת בחנות המשחקים של Steam, אשר כמיטב המסורת מציעה גם היא כמה וכמה הנחות מעניינות לרגל סוף השבוע. Fallout 4, משחק הפעולה-תפקידים הלוהט מסוף השנה שעברה, מוצע לרכישה במחיר של 40.2 דולר שהוא הנמוך ביותר שהוצע ב-Steam עד כה. ראוי לציין כי ניתן לרכוש את הכותר במחיר נמוך עוד יותר באתרי צד ג' שונים ואפורים – אך עבור אלו שמעוניינים לרכוש אך ורק "מהמקור", מדובר בהצעה נאה. כמו כן, גם להיט האינדי הייחודי The Escapists, שמעניק לכם הזדמנות לתכנן בריחה גרנדיוזית מבית הכל…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לראות בחדשות ערוץ 2 הערב כתבה על 200 חבילות של הזמנות מחו"ל שמצאו את דרכן לפח זבל ( צפרדע ). לא מאשים אף אחד, רק פרומו של חדשות.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני נוסע שבוע הבא עם 3 סמארטפונים ותהיתי לעצמי אם עלי לדווח בנתבג שאני יוצא עם שלוש מכשירים, שלא יעשו לי בעיות בחזרה עם מכס, מעמ ושאר השטויות. מכשיר אחד חדש בן שבוע ומכשיר נוסף נראה כמו חדש בן חצי שנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
זמן קצר אחרי ההכרזה העולמית, מתחילים להתבהר הפרטים הראשונים אודות נחיתת דור המכשירים החכמים החדש של אפל בשוק המקומי - באמצע החודש הבאלכתבה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
המחירים האירופאים של משפחת מוצרי הדגל החדשה מבית סמסונג לא נראו מעודדים במיוחד עבורנו - אך נראה כי המחירים המקומיים הם נמוכים באופן בלתי מבוטל ומסוגלים להפתיע לטובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הרבה שמועות ורצף של עליות מחירים, התוכנית המוזלת החדשה של פלטפורמת הסטרימינג יוצאת לדרך - אבל לא בישראללכתבה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, לפני כמה ימים נגנב לי הפלא, היה שיאומי 11 פרו. מאז אני לא יודע מה לרכוש, שני דברים סופר חשובים לי ונראה שאין אותם יותר בדגמים החדשים : 1. סורק טביעות אצבע (לא אופטי) פיזי/חיצוני. 2.סוללה חזקה. 3. מעבד טוב (לא חייב מטורף אבל כן יודע לפתוח קבצי pdf כבדים. אשמח להמלצות ממכם, כרגע אני בכיוון של הפיקסל 5...
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-