צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
פלטפורמת הגיימינג מציעה הנחות על הלהיט מבית Bethesda, וגם על מיטב המשחקים של המפיצה הצרפתית עדיין נשאר לכם קצת כסף אחרי כל ההנחות והמבצעים שעליהם סיפרנו לכם ביומיים האחרונים? תוכלו לשקול לבזבז אותם כעת בחנות המשחקים של Steam, אשר כמיטב המסורת מציעה גם היא כמה וכמה הנחות מעניינות לרגל סוף השבוע. Fallout 4, משחק הפעולה-תפקידים הלוהט מסוף השנה שעברה, מוצע לרכישה במחיר של 40.2 דולר שהוא הנמוך ביותר שהוצע ב-Steam עד כה. ראוי לציין כי ניתן לרכוש את הכותר במחיר נמוך עוד יותר באתרי צד ג' שונים ואפורים – אך עבור אלו שמעוניינים לרכוש אך ורק "מהמקור", מדובר בהצעה נאה. כמו כן, גם להיט האינדי הייחודי The Escapists, שמעניק לכם הזדמנות לתכנן בריחה גרנדיוזית מבית הכל…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברשותי gtx750Ti כמו חדש. כמה כדאי להציע עליו למכירה מיד שניה?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חגיגת בלאק פריידיי של מפתחת השבבים כוללת הנחות של עד 200 דולר עבור הדגמים המתקדמים שהושקו רק לפני חודשיים - כשציניקנים כמונו יטענו כי לא מדובר בנדיבות בלתי רגילה אלא בצעד נואש בשל מכירות מאכזבות במיוחד שאינם מצליחות להתרומם בתמחורים המקורייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.mako.co.il/news-money/2022_q1/Article-22ff82da15d6e71026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=1336275670 זו שערורייה. זה זמנית, בסדר, אבל עד מתי? רציתי שתדעו.
-
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
- 2 followers
-
-
הדגם החדש והמוזל של היצרנית הסינית מושק בארץ, עם עלות שלא בדיוק עושה חשק לרוץ ולרכוש אותו כחודש אחרי שנחשף באופן רשמי בזירה הבינלאומית, חברת סי-דאטה החלה בשיווק רשמי של סמארטפון ה-OnePlus X בישראל – תחילה באופן בלעדי דרך חברת פרטנר (אורנג'), ובעלות של 1,700 ש"ח. ה-OnePlus X, למי שהספיק לשכוח, הוא סמארטפון ביניים לגמרי לא רע עם עיצוב יאה (כנראה הטוב ביותר של היצרנית הסינית עד עכשיו), גודל קומפקטי יותר תודות למסך AMOLED בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, ובתוספת שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק-אך-סביר, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 16GB עם חריץ microSD להרחבה, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק OxygenOS, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מבוסס זיהוי פא…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
טעות או לא טעות, מחיר משתלם הרבה יותר ממה שנמכר באופן דיגיטלי (40 אירו). כל עוד זה במבצע, ומי שחובב אסטרטגיה - רוצו לקנות. * Legacy of the Void זה משחק Standalone שלא צריך את המשחק המקורי על מנת לשחק בו.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אתר מוצלח שגיליתי לאחרונה. ראו לדוגמא מעקב אחר הטבלט החדש של סמסונג: מעקב אחרי N8000
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
לא רק אמאזון ולא רק KSP: בארץ יש עוד כמה רשתות שהכריזו על מבצעי סוף שנה ומבצעי Black Friday משלהן, ואנחנו כאן כדי להראות לכם האם ניתן למצוא גם שם דילים ראויים לכתבה: http://hwzone.co.il/בלאק-פריידיי-2015-ריכוז-המבצעים-מהארץ/
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי מחשב Microsoft surface pro 6 שנקנה לפני 4-5 שנים, מעבד i5. RAM 8 GB. windows 10. נקנה ביחד עם מקלדת מותאמת שמתחברת פיזית למחשב ועט microsoft slim pen במחיר כולל של 9500 שח. כולל גם מדבקת מסך ומטען. איך אוכל לתמחר את המחשב הזה כיום? עובד תקין לחלוטין, פשוט לא מתאים לצרכיי יותר עכשיו לאחר שסיימתי את התואר ואין לי צורך במחשב שהוא גם מחברת. תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
רכישה של כותרי PlayStation 5 מובילים, וככל הנראה גם כותרים מקבילים ב-Xbox Series X, תהפוך לעסק יקר יותר מבעבר - גם עבור הצרכנים באירופה וגם עבור הצרכנים בישראללכתבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
לא נראה לי, אבל ...... https://finance.walla.co.il/item/3480640
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
ביצעתי קניה של 2 קייסים עם סוללה גיבוי נטענים לחברים לאייפון 4. העסקה התרחשה באיביי ב-16.11.11 ואני ממתין מזה זמן מה ומחכה למוצר שעדיין לא הגיע. העניין הוא שבאיביי ב-SUMMERY לא מופיע לי המוצר שרכשתי ולעומת זאת בהיסטוריה בפייפל פרטיי העסקה מופיעים. לעת עתה שלחתי הודעה למוכר במייל שנתון בפייפל, אך במקור תכננתי לשלוח לו הודעה באיביי (הרצתי את שמו בחיפוש מס' ולא מצאתי. גם את מספר ה-ID של המוצר ועוד כל מיני קומבינציות.) וזה לא צלח... מכאן עולה לי החשד שכנראה עקצו אותי. בסיטואציה שכזו והמוכר לא מחזיר לי תשובה בימים הקרובים מה עושים? פותחים קייס נגדו? איך מתנהל הליך דיפאווט? המון תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
*לא מצאתי מקום מתאים אז אני מקווה שפה זה בסדר* יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נוטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה הכי טובים בשביל זה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם. ביום חמישי שעבר הייתי בחנות בה ראיתי מוצר מסויים שנאמר שהוא אחרון במלאי, התלבטתי אם אני רוצה לקנות, ואמרו לי שהם מוכנים לשמור לי אותו בתנאי שאשלם מקדמה של 200 ש"ח, ובמידה ולא ארצה, אקבל זיכוי בסך ה200 ש"ח האלו (לא כסף, אלא זכות קנייה). רציתי לשאול האם על פי החוק אני רשאי לדרוש את ביטול העסקה לגמרי, והחזר כספי מלא? הרי לא קיבלתי שום תמורה עדיין. האם במקרה כזה יש צורך לשלם דמי ביטול? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום... ברצוני לקנות לקנות כרטיס רשת אלחוטי מאחד האתרים מחול כמו איביי או אמזון או משהו בסגנון... אני מעוניין בכרטיס דוגמאת alfa awus036nh או משהו בסגנון... אין לי יותר מידי ידע בתחום למעט ידע בסיסי למדי... אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא קצת ולהשכיל אותי בעיניין... קראתי אני חושב שאפשר להגיד לא מעט בעיניין אבל אני אוהב לדבר עם מישהו בעל ניסיון שיעשה לי סדר בדברים וללמוד ממנו מה שאפשר... תודה מאד
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לרחפן - עבור ילד (בן 9) . עלות - עד 600 - 500 ש"ח. מחפש דגם שיוכל לצלם טוב , וגם עדיף שיוכל להיות נשלט ע"י הפלאפון. אפשר גם להמליץ על חנויות בחו"ל כגון אמאזון (לא עלי אקספרס) או מהארץ - עדיף לי. תודה מראש לעוזרים מוטי
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב כזה: https://www.trustedreviews.com/reviews/lenovo-ideapad-510s במסך של 15.6 כמה הוא שווה למכירה? ואני חושב לקנות מחשב כזה: https://ksp.co.il/?uin=103936 כי אני משתמש בלינוקס. האם זה דגם טוב? האם יש דגם יותר זול שגם יהיה יעיל מאוד לגלישה ברשת? חשוב לי מקלדת מוארת Dell Vostro 15 5000 5590 מה דעתכם? נ.ב. האתר מאוד איטי, מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי חברים. רוצה להתייעץ לגבי מכירת מחשב נייד לנובו תקול לחלקים, אשמח לעזרתכם. הדגם : Lenovo ideapad 5-15IIL05 (81YK008SIV) מפרט: * Intel Core i5-1035G1 * 16GB DDR4 3200 * 1T M.2 PCIe SSD * MX350 2GB * 15.6" FHD IPS הלוח אם תקול, קורס לBSOD לעיתים קרובות ולא מצליח להתקין ווינדוס לאחר פרמוט, נבדק במעבדת CPM ואומת שאכן הבעיה בלוח אם. חוץ מזה המחשב בן שנתיים, בלי שום נזק לפלסטיקה או למסך ושאר הרכיבים תקינים לחלוטין. מישהו שיודע לייעץ בכמה אוכל למכור אותו לטכנאים או למי שמתעסק עם זה ואיפה? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני כרגע בקנדה, ולאחר השוואה קצרה המחירים(לפחות מבחינת רכיבי חומרה) זולים משמעותית ויכולים להגיע לפער של אלפי שקלים. מכיוון שזה לא יהיה פרקטי לקנות מחשב שלם ולהביא אוצו לארץ חשבתי לקנות תרכיבים המשמעותיים ביותר והם: *לוח אם (סקוט2066) *מעבד (i7 7800X) * Samsung 960 pro * כרטיס זכרון 16GB * כרטיס מסך כולשהו מארז, ספק כוח,hdd, ומאוורים לקנות בארץ. התכנון כמובן להכניסם למזוודה או אף תיק בית ספר ועכשיו 2 שאלות עיקריות: אני אצטרך לשלם עליהם מכס?/מיסים נוספים בארץ? והאם הסיכון שאקבל מוצרים תקולים / יהרסו בדרך הוא גבוה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתחבר לבזק כתשתית 2.5 מגה (25 שקל קו קל + 45 תשתית) ובספקיות אני יכול לבחור... השאלה מה הכי משתלם? בדקתי בכמהזה, כרגע הלכתי על ה62 שקל באנדל בזק בינלאומי. זה נכון שאין יותר התחייבויות ואני יכול להחליף מתי שאני רוצה וכו גם אם זה בנדל נכון? עשו לי התקנה 68 שקל, יש מצב להוריד את זה לחינם? אם אני "מבטל" הזמנה (שבוע הבא כרגע מתואם). יש המלצות באופן כללי? (מסלול גיימר לא באמת נחוץ נכון? גם למי שמשחק BF וכו'... זו סתם המצאה להוצאת יותר כסף נכון?(פינג של 120 זה הסטנדרט אצלי כרגע וזה קביל לגמרי לשרת אירופאי) אין באזור שלי תשתית NGN. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רציתי להזהיר אני קניתי מזגן טורנדו ולאחר שהרכיבו לי אותו בסלון גיליתי שקניתי טרקטור ולא מזגן. מהחברה שלחו אלי טכנאי נחמד שמלבד להתקשר למנהל העבודה שלו ולדווח שאני צודק הוא לא עשה דבר. השרות של טורנדו הוא על הפנים הם חברה שלא מתביישים לשקר ולכתוב דוחות שהמזגן תקין גם לאחר שהטכנאי מדווח שהמזגן מרעיש ברמות. ראו הוזהרת הפרסומות שלהם יפות ואמינות אבל החברה רחוקה מלהיות אמינה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נייד עם מעבד AMD Ryzen שאין אותם כמעט בארץ, אז בדקתי באמאזון והם כן מוכרים ושולחים לארץ. המחיר נראה ממש נמוך, על נייד שעולה בארץ 8 אלף מאמאזון כולל כל המסים לפי המחשבון באתר יוצא פחות מ5 אלף, הגיוני? איך עובדת האחריות על ניידים מחו"ל? מדובר Lenovo Thinkpad ואם למישהו יש ניסיון עם קנית נייד מאמאזון, על מה לשים לב וממה להזהר. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הענקית המקוונת ממשיכה על מוצריו של המותג הפופולרי מבית חברת מיקרון הדילים של אמאזון ממשיכים להקיף אותנו מכל פינה, הפעם בגירסה האמריקאית של החנות העצומה שפצחה במיזם הנחות על מוצרי האחסון השונים של Crucial, רק עד שעה 10:00 בבוקר מחר (יום שלישי, ה-12 באפריל) לפי שעון ישראל. בואו להעיף מבט על ההיצע. זכרונות ה-RAM של החברה הן עבור מחשבים נייחים והן עבור מחשבים ניידים מוצעים למכירה במחירים מוזלים, עם עלות של כ-136 ש"ח למודול SODIMM בודד בטכנולוגיית DDR3, בנפח 8GB ובמהירות של 1,600MT/s, עלות של כ-335 ש"ח לצמד מודולים בנפח 8GB של אחד (2x8GB) מסוג DDR3 ובמהירות 1,866MT/s מסדרת ה-Ballistix Elite, ועלות של כ-344 ש"ח לצד מודולים בנפח 8GB כל אחד (2x8GB) מסוג DDR4 ובמה…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_649728.html
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את המכשיר Samsung galaxy S3 מרשת חנויות KSP במחיר של 3,300 ש"ח. ותוך כדי אני רוצה לעבור למפעילה HOTMOBILE לחבילה המוכרת של 89 ש". והשאלה היא כזו : אני זוכר שראיתי פעם איזה חוק שיצא שאם אני רוכש מכשיר באופן פרטי החברה הסלולארית צריכה לזכות אותי עליו. אני לא בטוח בידיוק בפרטים אז אם תוכלו לעדכן ולרענן את זכרוני אני מאוד הודה לכם. וחוץ מזה אני פעם ראשונה עושה את כל הדברים האלה (עובד חברה רוכש מכשיר..) אני השתחררתי לא מזמן מהצבא, כך שאם יש עוד דברים בנושא שאני צריך לדעת אני אשמח לשמוע... תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-