עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by CountDeMoney,

אני מחפש עינית דיגיטלית לדלת, לבית של אדם מבוגר. (עם מסך, ואם אפשר גם מאפשרת לצלם את האנשים שמצלצלים בפעמון) ראיתי הרבה דגמים ב-Ebay, אבל נראה לי שכולם באיכות נמוכה מדי. (0.3MPixel נשמע לי כמו רזולוציה מאד נמוכה, ואני לא בטוח כמה קל יהיה לזהות את האנשים בעינית) למישהו יש המלצה על דגם?

2. לפני מספר ימים חיפשתי מגן לפלאפון גלקסי S2 של חברת SGP מסדרת ה-NEO HYBRID. תחילה חיפשתי באיביי, אך המחירים היו גבוהים יחסית. ואז נתקלתי באתר הנ"ל. ראיתי שהם מוכרים מגוון אביזרים לפלאפונים, ובכללם המגן שציינתי, במחיר זול יחסית, כ-18$. נשמע לי מתאים, והזמנתי אחד. התשלום התבצע באמצעות Paypal ע"י שליחת סכום הכסף עצמאית אל כתובת העסק תוך ציון מספר ההזמנה בהערות. יום לאחר מכן שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם כדי לשאול אם הם קיבלו את הכסף, והחזירו לי תשובה שהם אכן קיבלו אותו והמוצר נערך למשלוח באותו היום (17/10). יום לאחר מכן פישפשתי קצת באתר וראיתי שהם ממוקמים בסין, וכמובן שזה הדליק לי נורה אדומה. חיפשתי באינטרנט ביקורות על האתר והחשש שלי התברר כנכון- הם מוכרים מוצרים מזוייפים. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by xena,

אודה להמלצה. מה שחשוב הוא כמובן צריכת החשמל. המליצו לי בחנות על הדגם הזה, http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791847 אבל 5 קוט"ש?! הייתי רוצה צריכה שפויה יותר אם אפשר. מבחינת תנאי החדר, אין משהו חריג במיוחד (חלון, קיר חיצוני או כל נתון אחר).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by noodle,

שלום לכם, רציתי להתייעץ לגבי רכישת סוללה לנייד. הנייד הוא hp probook 4330s, הסוללה שלו הלכה ע"פ בדיקה של hp battery check. מעולם לא החלפתי סוללה למחשב נייד אז רציתי לשאול האם הסוללות הלא מקוריות הם סבירות? האם יש יצרן מסויים של סוללות חליפיות שמומלץ? באמאזון מצאתי את הסוללה הזאת http://www.amazon.com/Battery-HP-ProBook-4330s-Genuine/dp/B00DNW1RAE/ref=cm_cd_al_qh_dp_t שהמוכר טוען שהיא מקורית מ-HP, יוצא 300 ש"ח בערך במשלוח באוויר. בארץ לפ המחירים שראיתי סוללה מקורית עולה 500 ש"ח. אשמח לתובנות של אנשים עם ניסיון בעניין. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rivim,

אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

מחפש לקנות שעון טוב בסיילים, אפשר בחו"ל במבצעי BF, אני לא מבין במותגים יותר מידי, לכן אשמח להמלצות באופן בכללי. עד כ400-500 שקל.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הי, יש לי גיפט קארד בשווי 3$ שקיבלתי עקב רכישת בלק פריידי בדיל אקסטרים. אני לא אממש את שוויו כך שאני מציע לכל המעוניין... יש לבצע רכישה של 15$ ומעלה כדי להשתמש בו. אם יש מישהו שזה רלוונטי עבורו נא לפנות אלי בהודעה פרטית ואשלח את הקוד. חג שמח!! **********הקוד נמסר! *********

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by avid,

שלום, לפני מספר ימים הדיסק הקשיח שלי התקלקל ולמרות שהוא היה עדיין באחריות הייתה לי בעיה לממש אותה כי הרשת בה רכשתי את הדיסק פשטה את הרגל. פניתי למספר רשתות בבקשה לעזרה אולם בכולן השיבו בנימוס שלא ניתן לסייע לי כי לא רכשתי את הדיסק אצלם. בעקבות המלצה שקיבלתי בפורום, פניתי למיכאל מרשת RSM בבקשה לעזרה. מיכאל השיב במהירות לפנייתי והסכים לסייע במימוש האחריות מול היבואן. מכיוון שהאחריות נגמרת בימים הקרובים מיכאל הסביר לי למי לפנות והציע סיוע נוסף ככל שיידרש. קבלת שירות ברמה כזו אינה דבר מובן מאליו ולכן אני מבקש לשתף אתכם בכך.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by jeremymann47,

האם קיימת דרך לראות את מחירי התרופות בקופות החולים ורשתות הפארם השונות? יש לי רושם שהמחירים שונים מאד, לתרופות במרשם, ותרופות שלא במרשם כאחד, אבל אין לי שום דרך נורמלית לבדוק את זה כדי להחליט איפה לקנות. לפי הכתבה הזו מדה מרקר, ההפרשים יכולים להיות גבוהים מאד. עדכון - 1) מצאתי את רשימת מחירי כללית (העתק סטטי) 2) מצאתי את מחירון תרופות מכבי 3) בקופ"ח מאוחדת, אפשר למצוא נוסחא לחישוב מחיר (אם המחיר לצרכן [שמי קובע?] עד 115 - משלמים 15; אם יותר מ-115, אז 15% מהמחיר; או 10% אם מדובר בחלופה גנרית לתרופה מהסוג השני) 4) בקופ"ח לאומית, גם אפשר למצוא נוסחא לחישוב מחיר - זהה לחלוטין לזו של קופ"ח מאוחדת)

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. קניתי בחמישי האחרון רמקולים מבסט מוביילי של DIVOOM, הפעלתי לבדוק אותם בשישי, וגיליתי שהם לא עובדים, נדלקים אבל לא מוציאים צליל. על הקבלה כתוב שאני אמור לפנות ליבואן. אבל על פי מה שאני יודע, החנות אמורה לטפל בי. מה החוק אומר במקרה כזה? הם אמורים להחליף לי לחדש? לתקן? אני אמור ללכת ליבואן או שהם אמורים לטפל לי? * מעבר לזה, גם ראיתי שיש סדקים קטנטנים או שזה מספר שריטות באזור החיבורים של 3.5.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ssib,

חורף כלומר, כאילו סוג של גרסה ישראלית מבודחת למה שאמור להיות. כאילו שלוליות.. לפני כמה שנים התלבטתי ב-ENDLESS באשר למגפי גומי. כן, לפני שזה הגיע לפה. אבל איכשהו אולי בין היתר עקב המחסור בשלוליות זה נותר בגדר התלבטות. מאז Endless עבר להיות "זכרונו לברכה". ומגפי הגומי? או לרכוש באסוס שם המגוון קטן יותר, המחירים מעט גבוהים יותר ואין ביקורות. או אולי באיביי. או באמזון ודומיו + שירותי בלדרות שמראש מעלים את המחיר ב- 20$, או בארץ. או כמו שזה נראה כעת, בלי מגפי-גומי או שיש לכם רעיון אחר. וכמובן שמגפי גומי מגניבים (נוחים וזולים) הם רק ההתחלה.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by miz,

מחפש משהו לא יקר באזור עד מאה שח פלוס אם מישהו מכיר בכלל רציתי לשאול, האם כל מגפיים עדיפות על נעלים רגילות, מההיבט שפחות מחליקים איתם על שלג קשה, או שזה רק בדגמים מסוימים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שמעתי שיש ביקוש אז ביררתי מטען נייד קטן ונוח power bank בנפח של 2600mah המחירים ינועו בין 35 ל45 תלוי בכמות המעוניינים . האיסוף יהיה מרעננה

• 0 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. שלום: היום ב-8:20-8:30 בערך, הלכתי לסניף מגה בעיר זבולון קריית אתא (שפעם היה מגה בול קריית אתא), במטרה לעשות קניות והיו לי שני בקבוקי זכוכית להפקדה. כאשר הגעתי לקופה הראשית כדי להפקיד את הבקבוקים, במקום שהקופאית תקח את הבקבוקים ותחזיר לי פיקדון (כמו בשאר המרכולים שבהם עשיתי קניות, כוללה סניף מגה בול קסטרא), היא סרבה לקבל אותם ואמרה לי שההפקדה מתבצעת מחוץ לסניף במחסן שלהם (שנמצא בצד השני של הבניין שמכיל בין השאר גם את הסניף של רשת "יש" ועוד כמה חנויות). מאותו הרגע שלפתי את מצלמה שלי כדי לנסות להשתמש באפשרות הצילום סרטונים כדי להקליט את המתרחש על מנת שאוכל להשמיע את זה לגורם הרלוונטי במקרה הצורך, אולם מאחר והייתי היסטרי, לא תפעלתי נכון את המצלמה כך שההקלטה לא בוצעה (ובאותה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by nizkor,

דולשלום לכולם ב21/12 קניתי מכשיר סלולרי מחנות x דרך פייפללאחר כמה ימים ראיתי שעדיין ההזמנה בעיבוד ושלחתי הודעה לאתר ("מה קורה עם ההזמנה") בתגובה הוא שלח לי שכרגע אין לו את המוצר ושעלי או להמתין או לקחת מכשיר אחר . אגב המכשיר אזל בכל האינטרנט גם באתר הבית ככל הנראה יהיה במלאי ב15/1/14 וואללה לא מתאים לי מכשיר אחר בנוסף אני חושד שלמרות שהזמנתי מכשיר עם 32 גיגה ביט אקבל 16 גיגה כמובן שבחשבונית שסופקה מפייפל כתוב 32 גיגה ברוב האתרים ההבדל בין 32 גיגה ל16 הוא לפחות 80 דולר דבר נוסף ככל הנראה אין תדר 850 ויש רק 900/1900/2100 למרות שהמוכר ציין שהתדר קיים (באתר הבית של המכשיר התדר לא קיים) לי אישית התדר לא ממשמבפריע מקסימום נחליף חברת סלולר לענינינו.. תכלס אני כן יכול לבקש …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gal505,

האם יש באיקאה כסאות מחשב איכותיים במחיר שפוי? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by 6Hades6,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Sqeezy,

שלום ליש לי כרגע 15 מגה, ספק בזק ואינטרנט מבזק בינלאומי (או ההיפך אני כל הזמן מתבלבל) אני מעוניין לשדרג ל40+ מגה, מה אתה ממליצים? להשאר בחברות שאני נמצא בהם (אני מחובר אליהם כבר יותר מ10 שנים) או שאתם ממליצים חברה אחרת אולי יותר משתלמת ואיכותית.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מחפשים נייד פשוט שיודע לעשות את העבודה? שימו לב למבצע העדכני בחנות המקוונת שעשוי להתאים לכם כמו כפפה ליד אם יש לכם פינה חמה בלב למערכת ההפעלה של גוגל עבור מחשבים אישיים, ה-Chrome OS, כנראה שכבר שמתם לב שהמבחר הזמין בארץ הוא זעיר עד בלתי קיים. לשמחתנו, בחו"ל המצב שונה לגמרי, והמערכת הצנועה ומבוססת הענן צוברת עוד ועוד מנתח שוק הניידים, בעיקר בזכות רמות מחיר שקשה להתחרות בהן. הוכחה לעניין אנחנו מקבלים כעת, במסגרת מבצע Deal of the Day בגירסה הצרפתית של אמאזון – שמציע כרומבוק מדגם ה-CB30-B-104 (שידוע גם כ-Chromebook 2) של טושיבה במחיר של כ-302 יורו בלבד (כ-1,330 ש"ח), כולל מסים, מע"מ ומשלוח לישראל. המחשב הנייד המדובר מציע מסך IPS בגודל 13 אינץ' וברזולוציית FullH…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. מיזם המבצעים של הפלטפורמה לרגל השנה הסינית החדשה מתקרב לסיומו, ואנחנו כאן כדי לסייע לכם לנצל אותו באופן מיטבי שעות אחרונות נותרו למבצעים של Steam לרגל שנת הקוף הסינית שהחלה לפני מספר ימים, ואנחנו כאן עם מספר המלצות חמות אחרונות עבור כולכם: צמד משחקי פעולה מרהיבים בעבור פחות מ-30 ש"ח, לא תיקחו? משחק האסטרטגיה בזמן אמת הקלאסי Age of Empires 3, בגירסת ה-Complete Edition יחד עם צמד חבילות ההרחבה שלו, נמכר ב-8 דולר. מי שמעוניינים ללכת על כל הקופה יכולים לרכוש חבילה שכוללת את כל משחקי האטסטרטגיה מבית מיקרוסופט, עם Age of Empires 2 HD וההרחבות שלו, Age of Mythonolgy: Extended Edition וההרחבה החדשה שלו, Rise of Nation: Extended Edition וכמובן גם Age …

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  21. הרמקולים האלחוטיים הפופולריים של המותג בבעלות Logitech נמכרים בהנחות קורצות, עד סוף החודש בגירסה הגרמנית של הענקית המקוונת אוהבים סאונד איכותי שאפשר לקחת איתכם לכל מקום? המבצע הנוכחי באמאזון גרמניה עשוי להתאים לכם מאוד. במסגרת מיזם אשר עתיד להימשך עד ל-1 במרץ, בחנות מציעים הנחות גדולות על הרמקולים האלחוטיים של חברת Ultimate Ears האמריקאית, אשר החל משנת 2008 מהווה חברת בת ל-Logitech השוויצרית, וזוכה לעיתים קרובות למחמאות על ציוד האודיו האיכותי והמתקדם שלה. רמקול ה-Roll העגול והקומפקטי ביותר של UE מוצע לרכישה בעבור מחירים של בין 94 ל-96 יורו כולל מסים ומשלוח לארץ, אשר מתורגמים למחירים של כ-410 עד כ-420 ש"ח – שהם הנחה של כמעט 150 ש"ח (!) לעומת המחירים של אותו …

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  22. טאבלט ה-Galaxy View שהושק רק לפני מספר חודשים זמין לרכישה כעת באמאזון בעבור 450 דולר בחודש נובמבר 2015 חשפה סמסונג את היצירה החדשה שלה בתחום הטאבלטים – מכשיר כבד ואדיר מימדים בשם Galaxy View, עם מסך 18.4 אינץ' ורגלית אשר אמורה להפוך אותו למעין מכשיר טלוויזיה חכם שניתן לנייד ברחבי הבית, ואפילו לקחת איתך לדרך. ה-Galaxy View נשמע כמו רעיון שעשוי לעבוד במידה והיישום יהיה מתאים, אך עם חומרת שוק בינוני-נמוך ומחיר מקורי של 600 דולר היה די ברור שהטאבלט הזה לא יהפוך ללהיט בינלאומי חסר תקדים. כעת נראה שגם בסמסונג מתחילים להבין זאת, ולאחר הוזלה של המחיר ל-550 דולר שהתרחשה לפני כחודש – ה-View זמין כעת לרכישה באמאזון ארה"ב בעבור 450 דולר, אשר מתחילים להתקרב לאיזור הסביר למכש…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by Zeev86,

טעות או לא טעות, מחיר משתלם הרבה יותר ממה שנמכר באופן דיגיטלי (40 אירו). כל עוד זה במבצע, ומי שחובב אסטרטגיה - רוצו לקנות. * Legacy of the Void זה משחק Standalone שלא צריך את המשחק המקורי על מנת לשחק בו.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by neo690,

היי מחפש סטרימר לטלוויזיה אני בסה"כ מעוניין שתהייה לי תקייה במחשב שכל מה שאני שם שם לסטרימר יהיה גישה לשם ויוכל לפתור קבצים אלו מדובר בדר"כ בסרטים וסרטונים שהורדו מהאינטרנט נדרש שתהייה אפשרות לטעינה של כתוביות בעברית והורדה שלהם בצורה קלה ונוחה כמו שיש ב Media Player Classic איך נראה לכם הסטרימרים שיש בaliExpress ? כמו זה: http://he.aliexpress.com/item/2015-New-MXQ-Pro-Android-TV-Box-Amlogic-S905-Quad-Core-Android-5-1-DDR3-1G/32542787183.html?spm=2114.010108.3.56.8Xmub3&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_1_505_506_503_504_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זקוקים לנפח פנוי מירבי במכשיר החכם שלכם? באמאזון תוכלו למצוא כעת את כרטיס ה-microSD בנפח הגדול ביותר בעולם בהוזלה של מאות שקלים לעומת המחיר בארץ לפני כשנה סאנדיסק (Sandisk) הפתיעה אותנו ואת העולם כולו עם כרטיסי microSD זעירים, בגודל של ציפורן, אשר מסוגלים לאחסון לא פחות מ-200 ג'יגה-בייט של מידע – שיא עולמי שנראה כי הוא לא נשבר עד היום (למרות שיש חברה שטוענת כי הצליחה לדחוס גם 512 ג'יגה-בייט לאותו הגודל). כעת, אותו כרטיס בנפח עצום מוצע למכירה באמאזון – במחיר שעשוי להפתיע אתכם לטובה. כרטיס ה-Sandisk Ultra 200GB, שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 90 מגה-בייט בשנייה ולאחסן עד 20 שעות של וידאו באיכות FullHD, מוצע בעבור 90 דולר, שהופכים ל-126.8 דולר עם תשלום מס ומשלוח …

• 0 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.