עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. רציתי לשאול, התקלקל להורים שלי המודם של הוט והשירות לקוחות אמר לאבא שלי שטכנאי יגיע רק ביום חמישי. הוא דיבר איתם ביום שישי. שבוע לתקן מודם? באמת? ב 2013? מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת? לא התקלקל לי האינטרנט בזמן האחרון אבל בראש היה לי מאוד הגיוני שטכנאי צריך להגיע לכל המאוחר יום למחרת. עוד לא הגענו לזמנים בהם האינטרנט הוא מצרך בסיסי?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  2. בשני מקרים, אי מתן אחריות ומכירת סוללה מזוייפת של מצלמה, פניתי אליהם לקבלת עזרה. (אפשר למצוא את הדיון בפורום בקשר לסוללה) בשני המקרים הם היו נורא נחמדים, חזרו אלי יום או יומיים אחרי שפניתי אליהם, שאלו שאלות, התעניינו, שאלו עוד שאלות אבל בשורה התחתונה לא עזרו לי במהומה ונפנפו אותי בצורה הכי נחמד שיש. הם אלופי ה "תפנה ל____". גם בפורום אני קורא מדי פעם על אנשים שפנו אליהם ולא ממש קיבלו עזרה. רציתי לדעת אם מישהו קיבל מהם עזרה שכללה משהו יותר מ "תפנה ל" או נפנוף כזה או אחר.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  3. שלום, אני שוקל מעבר לטלוויזיה בלווין, בתנאי שיהיה אפשר לקלוט את רשת בראבו, ואת רשת אופרה. האם מישהו יודע אם ואיך אפשר לצפות בערוצים אלו ובמה זה כרוך? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. האם יש תופעה דומה בלוחות אם כמו בדיסקים ? נראה שהמחירים מאוד יקרים, יחסית למה שאני זוכר....

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  5. שלום לכולם. מקרה שקרה לפני ימים מספר לחבר. יש ברשותו נייד של DELL. בהמלצתי, הוא דאג שהיה ביטוח לשלוש שנים באתר הלקוח. לפני כשבועיים, המסך של הנייד קיבל זווית משונה ביחס למצבו הטבעי, עד כדי כך שאין מה לדבר על סגירת הנייד, וגם היה קשה להשתמש בו בצורה סבירה. בגלל שחלפה הרבה מעבר לשנה, הבחור נכנס לסרטים, ואכן, גישוש במעבדות היה מלחיץ למדי, עד 1500 ש"ח לא סופי אם בכלל יגיעו החלקים בעוד יותר מחודש. בצערו עדכן אותי במצב. הזכרתי לו את דבר האחריות ויעצתי לפנות ל - DELL. אחרי בירור קצר, הוא התבקש לשלוח תמונות של הבעיה ובסוף הודיעו לו שהטכנאי יגיע לביתו תוך 48 שעות. להפתעתו, זה קרה אחרי 24 שעות. הוחלף כל מה שנד…

6. מתי הנוכחית נגמרת ומתי הבאה כמו בממיר של יונדאי

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. בשנת 2011 התקבלו במשרד התקשורת 14,413 תלונות, גידול של 62% לעומת 2010 (8,902 פניות) ועלייה של כ-600% בהשוואה לשנת 2006 (2,072 פניות). כך לפי דוח פניות הציבור למשרד התקשורת, שפירסם היום (א') אגף הפיקוח והאכיפה במשרד. מתוך כלל הפניות - 12,418 פניות מהוות תלונות על חברות התקשורת. שיאנית תלונות הציבור הינה חברת פלאפון. אל חברת הסלולר הגיעו 10.5 תלונות לכל 10,000 לקוחות מתוכן כ-37% תלונות מוצדקות. פלאפון היא חברת התקשורת עם כמות התלונות הגדולה ביותר מאי פעם. בראש טבלת החברות שספגו תלונות מהציבור ממוקמת חברת פלאפון, עם שיעור תלונות של 10.5 לכל 10,000 מנויים - פי שתיים משיעור התלונות בשנה שלפני כן. לכתבה המלאה: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-293241-00.html

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, מצאתי את המבצע הזה - http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Mass-Effect-3-2284-25.html ורציתי לשאול - האם כדאי לרכוש את המשחק ללא ה DLC, או לחכות שהמחירים ימשיכו וירדו ואז לרכוש עם ? תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  9. הייאיך מקבלים החזר מעמ ששילמתי על מוצר שהוחזר לספק בחול?עקב תקלה במוצר החזרתי אותו לספק וזוכיתי על מלוא הסכום באמצעות פייפלעם קבלת המוצר שילמתי מעמ תודה

10. Started by Elad Katz,

ניסיתי להגיב מספר פעמים להמלצה https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/. כתבתי שיש שעונים רבים כאלה וזולים יותר בארץ (http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-cellwatch&orderby=price), ושהכותב מטעה כשהוא משווה לשעונים יקרים של חברות גדולות, שמריצים android wear. 3 פעמים התגובה שלי נמחקה. יש כאן אינטרס כלשהו? (אתר הקניות שהכתבה מקשרת אליו נראה די מפוקפק, אפילו בלי ssl)

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. היי, בדקתי ב KSP, ראיתי שיש מספר נמוך מאד של מחשבים ניידים עם המעבדים של AMD לפני חצי שנה יצא hp envy x360 ryzen בעולם, בארץ אני רואה שיש את אותו המחשב רק עם מעבדים של אינטל למישהו יש מושג מתי המעבדים האלה צריכים להגיע? תודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  12. עדיפות, כמובן, למקום אמין ולא לאחד שיגיד לי "הלך הטרנזיסטור של המדחס" :s05:

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  13. לא, לא מדובר בניסיון עוקץ. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/1,7340,L-3603179,00.html השקעה בטוחה. מי שרוצה למקסם רווחים, למכירה: מערכת זיקוק ביתית. ......הבלתי משוחדים בדיוק מתנגן לי בטלוויזיה....

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. מה באמת אפשר לעשות עם פאנלים סולריים בבית פרטי? מבחינת חיסכון בכסף, מבחינת שימושים מעניינים. מבחינת שימושים, השימוש הכי בסיסי שאני יכול לחשוב עליו זה להפיק חשמל לבטרייה של מנורה. כמובן יש פאנל בשביל הדוד אבל זה פאנל די גדול... למעשה אני מחפש מעין מדריך לפאנלים סולאריים או קישורים שיכולים לעזור לי להבין איך זה עובד. דברים שהייתי רוצה לדעת... מבחינת מתחים, אני מניח שמדובר בזרם ישיר? איזה מכשירים אפשר לחבר לפאנלים סולרים מסויימים? האם צריך פאנלים שונים בשביל הארץ?(למשל לעומת ארה"ב). האם ניתן לתרגם כמה קוט"ש פאנל סולרי יכול להפיק לי ביום עם שמש? האם אפשר לחבר מחשב לפאנל סולרי? אבל האם יש חיבור "משולב" של חשמל ופאנל כשהמכ…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. http://www.tel4u.co.il/ האם שווה ואמין לבצע מהם הזמנות ולבצע משלוח דרך הדואר?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by narfzortpoit,

מכיון שאין ביכולתי לשלוח הודעות פרטיות (ואין לי מושג כיצד ניתן לקבל הרשאה כזו אם בכלל) - רציתי לשאול האם נמחקה הודעתי פה בקשר ל-IQPC ו-LOGICPC כיון שפורום חומרה הוא הפורום המתאים יותר לשאלה הזו? תודה וסליחה על הטירדה. אשמח לתשובה פרטית או בכלל.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  17. האם מישהו קנה כרטיס מסדרה זו וקיבל את המשחקים שבכותרת? אם כן תוך כמה זמן בערך אמורים לשלוח קוד לאימייל שלי? קצת מוזר שהם שולחים קוד לאימייל בזמן שבחו"ל מביאים לך כרטיס גירוד שבו מופיע הקוד. למישהו יש מושג למה כך זה מתנהל בארץ?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Myrath,

ערב טוב ושבוע טוב, אשמח לדעת אם לגבי 2 הדגמים שבכותרת ניתן להשתמש באותו מטען?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by ORLY9992,

למישהו יש בבקשה קופון כללי לאליקספרס , לא מוצר מסויים ספציפי כי מדובר בכלי בית, בגדים וכל מיני שטויות עדיפות ללא הגבלה לקנייה של סכום מסויים, ואם יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by yoni_h,

אני מנוי כיום למבצע טריפל שהיה פעם שכולל חבילת ערוצים, טלפון ותשתית של 12mb.בנוגע לתשתית, זכור לי פעם שהם אמרו שזה תלוי באיזור שאתה גר, כלומר יש אזורים שלא יכול להיות בהם 12mb. ובאמת אצלי יש עכשיו תשתית של 7mb ולא 12mb, זה נורמלי? אולי עד היום כבר השתדרגו ובכל מקום יש 12mb ובעצם אני לא מקבל את מה שמגיע לי?תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  21. אז ככה: הנתב, TP-Link TL-WR740N, נקנה ביום רביעי 28.3.2012 מסניף אופיס דיפו בקניון עזריאלי קריית אתא, ומדי פעם נצפו התנתקויות שלא נבעו מאובדן סנכרון של המודם של הוט או בעייה עם הוט עצמם, והפעלת הנתב מחדש פתרה את הבעייה בדר"כ. אתמול התקשרתי לטריפל C וסיפרתי להם על הבעייה והם אמרו לי שהנתב לא תקין וצריך לשלוח אותו למעבדה, והם גם נתנו לי, למקרה ואאלץ לשלוח לתמיכה של TP-Link בארץ, מספר טלפון שהוא כביכול של התמיכה שלהם. חיפשתי באתר האינטרנט של 144 וגם בשירות הטלפוני עצמו, את מספר הטלפון של הסניף, אך בשניהם היה לבזק רק את מספר הפקס שלהם, והם נתנו לי את מספר הטלפון של סניף אופיס דיפו בקריון, ודרכם לשאול (לא זכרתי אז שצריך להופיע המספר הנכון באתר של אופיס דיפו) כאשר התקשרתי לסניף…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by oz25,

אהלן, האם אתם מכירים דרכים להוזיל עלויות באתר הנ"ל ? כי אם אני קונה עם המשלוח שלהם אני מגיע בדיוק למחירים של הארץ ואז לא משתלם לי לקנות משם.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by Zeev86,

רציתי להצטרף אליהם היום. אין אותם בגוגל. מעבירים לאתר של סלקום. לאחר כרבע שעה אני מצליח להבין לאן להתקשר. מענה קולי אחד הגרועים של סלקום (חכה ל-input רק לאחר סיום פירוט המקשים), עונה לי בחור וישר מעביר אותי בטענה שלא הגעתי למקום הנכון, ואז אני מועבר למענה בשפה רוסית ומתחילים להקריא לי נושאים לא קשורים ודורשים הזדהות, כשאני עדיין לא הלקוח שלהם.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by nargsi,

לאח שלי הקטן יש לפטופ של טושיבה שנקנה דרך מפעיל (היבואן של טושיבה). לא שאני חסיד גדול של טושיבה, ושל לפטופים, ושל טכנולוגיה... טוב נסחפתי לנושא, אני לא רוצה לפתוח את הלפטופ ולא לשחק בו כי לדעתי החומרה דפוקה ובטושיבה ישמחו על ההזדמנות לבטל את האחריות. אחרי שטרטרו אותי ממעבדה למעבדה וכל אחד הסיר את האחריות שלו מהנושא כי הוא מטפל בסדרה הזו והוא בזו, סוף סוף מצאתי את המעבדה והגיע השליח לקחת אותו... ניחא. מהבדיקות שלי המחשב על כרטיסיה אחת בכרום היה על 84% שימוש במעבד, כל שאר הרכיבים היו בסדר. מחשב I3 פשוט לילד בגיל יסודי שמשתמש בו רק לעבודות בית ספר, המחשב היה נקי מוירוסים עם WIN מקורי וOffice מקורי והכל מקורי ונקי מוירוסים והכל. קיבלתי…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by danah,

אחותי שלחה לאמא שלי מחשב נייד בן שלוש שנים מארהב לארץ. אתמול קיבלנו מכתב מהמכס שעלינו לשחרר את הדואר..... האם אני אמורה לשלם מכס על מחשב משומש בן 3 שנים? כמובן שכבר אין בידינו את חשבונית הקניה..... משהו יודע מה עושים במקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.