עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by RAZIEL98,

שלום היום באתי להוסיף את המוצר הזה http://bit.ly/12CjlVC לעגלת הקניות בeBay אבל במודעות אחרות שנכנסתי כדי לראות אם הבעיה בכל המודעות אז הכל היה תקין,מה יכולה להיות הבעיה ? (לא פרסמתי את המודעה בשרשור כי לא ידעתי אם זה מתאים לשם ) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. בימים האחרונים, הרמקול של השעון יד שלי הפסיק לצפצף כאשר אני לוחץ על כפתור ה-Mode שלו (מפעם לפעם הוא חוזר לרגע לצפצף, אך מפסיק לאחר מכן). בעקבות זאת, גם השעון מעורר שלו לא מצלצל. הלכתי היום לליזר פיניש שבקניון הסינמול שליד מרכזיית המפרץ בחיפה, כדי שיבדקו מה הסיבה לבעייה, והמוכר אמר שהבעייה היא במנגנון של הציפצוף וכי אין טעם לתקן את זה, ושזה כמו לקנות שעון חדש לגמרי. מה הסיבה לבעייה ומה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  3. הייאיך מקבלים החזר מעמ ששילמתי על מוצר שהוחזר לספק בחול?עקב תקלה במוצר החזרתי אותו לספק וזוכיתי על מלוא הסכום באמצעות פייפלעם קבלת המוצר שילמתי מעמ תודה

4. Started by trovlet,

קיבלתי הודעה שניה על דבר דואר רשום ואמרו שאני חייב ללכת לקחת את המוצר הקטע שאני בכלל לא הזמנתי כלום(ממה שאני זוכר) ואני לא יודע בדיוק מזה איפה אפשר לבדוק לפי המשלוח? יש בהתחלה LM ובסוף US כמו כן רשום סוג שירות אקספרס מחו"ל

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  5. שלום, אני שוקל מעבר לטלוויזיה בלווין, בתנאי שיהיה אפשר לקלוט את רשת בראבו, ואת רשת אופרה. האם מישהו יודע אם ואיך אפשר לצפות בערוצים אלו ובמה זה כרוך? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  6. אני צריך מכשיר נייד וקו, איזה חברה כרגע בשוק מציעה את המסלולים הכי אטרקטיבים? כמו-כן האם משתלם לקנות את המכשיר סלולארי מהחברה (אני דיי סגור על Samsung Galaxy S2) או מגוף פרטי כזה או אחר?

7. רציתי לשאול, התקלקל להורים שלי המודם של הוט והשירות לקוחות אמר לאבא שלי שטכנאי יגיע רק ביום חמישי. הוא דיבר איתם ביום שישי. שבוע לתקן מודם? באמת? ב 2013? מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת? לא התקלקל לי האינטרנט בזמן האחרון אבל בראש היה לי מאוד הגיוני שטכנאי צריך להגיע לכל המאוחר יום למחרת. עוד לא הגענו לזמנים בהם האינטרנט הוא מצרך בסיסי?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by assa9,

היי, האם כדאי לקנות נתבים ישירות מהסינים? http://www.xoongo.com/taobao-search/1/?SearchTextIdx=router המחירים ממש מפתים אודה להמלצות

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  9. ברצוני לקנות מכשיר כזה ב-DX או ebay אבל אני לא מוצא אותו בחיפוש שעשיתי.. איך נקרא המכשיר הזה באנגלית ?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  10. כונן SSD מסדרת ה-370S של Transcend וגם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 960 של חברת EVGA זמינים כעת לרכישה בעלות מוזלת עוד יום הגיע – והנה עוד מבצע באמאזון שעשוי לקרוץ לכל חובבי החומרה. במסגרת מבצעי Deal of the Day, אמאזון ארה"ב מציעה הנחות על כמה וכמה מוצרי חומרה וציוד היקפי– ביניהם זכרונות DDR3 של חברת PNY, מקלדת גיימינג של Thermaltake, עכבר גיימינג של Roccat, אוזניות גיימינג של Kingston, קירורי מים מבית Corsair ועוד. מבין כל אלו, ישנן כמה הצעות שמעניינות יותר מהאחרות מבחינתו, בפרט עבור מי שמתכננים להזמין מוצרים לישראל. כונן ה-SSD של חברת Transcend מסדרת ה-SSD370S שלה, שהיא אחת מהמוצלחות יותר שהיא השיקה, בנפח 256GB, מוצע לרכישה במחיר של 92 דולר כולל מסים ומשלוח לישר…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  11. בשנת 2011 התקבלו במשרד התקשורת 14,413 תלונות, גידול של 62% לעומת 2010 (8,902 פניות) ועלייה של כ-600% בהשוואה לשנת 2006 (2,072 פניות). כך לפי דוח פניות הציבור למשרד התקשורת, שפירסם היום (א') אגף הפיקוח והאכיפה במשרד. מתוך כלל הפניות - 12,418 פניות מהוות תלונות על חברות התקשורת. שיאנית תלונות הציבור הינה חברת פלאפון. אל חברת הסלולר הגיעו 10.5 תלונות לכל 10,000 לקוחות מתוכן כ-37% תלונות מוצדקות. פלאפון היא חברת התקשורת עם כמות התלונות הגדולה ביותר מאי פעם. בראש טבלת החברות שספגו תלונות מהציבור ממוקמת חברת פלאפון, עם שיעור תלונות של 10.5 לכל 10,000 מנויים - פי שתיים משיעור התלונות בשנה שלפני כן. לכתבה המלאה: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-293241-00.html

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  12. האם יש תופעה דומה בלוחות אם כמו בדיסקים ? נראה שהמחירים מאוד יקרים, יחסית למה שאני זוכר....

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  13. בשני מקרים, אי מתן אחריות ומכירת סוללה מזוייפת של מצלמה, פניתי אליהם לקבלת עזרה. (אפשר למצוא את הדיון בפורום בקשר לסוללה) בשני המקרים הם היו נורא נחמדים, חזרו אלי יום או יומיים אחרי שפניתי אליהם, שאלו שאלות, התעניינו, שאלו עוד שאלות אבל בשורה התחתונה לא עזרו לי במהומה ונפנפו אותי בצורה הכי נחמד שיש. הם אלופי ה "תפנה ל____". גם בפורום אני קורא מדי פעם על אנשים שפנו אליהם ולא ממש קיבלו עזרה. רציתי לדעת אם מישהו קיבל מהם עזרה שכללה משהו יותר מ "תפנה ל" או נפנוף כזה או אחר.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  14. אני לא אוהב להחזיק פלאפון ולא אוהב אוזניות הייתי רוצה גם בבית לנהל את השיחות כמו ברכב דרך הרמקול יש מוצר כזה (אם כן מחפש משהו עם מיקרופון איכותי שלא אצטרך לצעוק לתוך הרמקול) תודה רבה מאד

15. Started by Cynicoren,

שלום, מצאתי את המבצע הזה - http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Mass-Effect-3-2284-25.html ורציתי לשאול - האם כדאי לרכוש את המשחק ללא ה DLC, או לחכות שהמחירים ימשיכו וירדו ואז לרכוש עם ? תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  16. היי, בדקתי ב KSP, ראיתי שיש מספר נמוך מאד של מחשבים ניידים עם המעבדים של AMD לפני חצי שנה יצא hp envy x360 ryzen בעולם, בארץ אני רואה שיש את אותו המחשב רק עם מעבדים של אינטל למישהו יש מושג מתי המעבדים האלה צריכים להגיע? תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. שלום חברים, ממש בקצרה: לפני שנה עברתי מבזק לאקספון (ספק+תשתית), אינטרנט סביר אבל עכשיו אני רוצה לנסות את 012 (שמיתגו את עצמם כפרטנר לאחרונה). התקשרתי, אמרו שאין בעיה, התחברתי, אמרו שיגיע טכנאי ואח"כ להתקשר אליהם להשלמת החיבור, התקשרתי. ואז אמרו לי שבמכירות טעו ושהם לא יכולים להעביר אותי מתשתית אקספון לתשתית שלהם, אני חייב להעביר קודם את התשתית לבזק ורק אז הם יוכלו להעביר אותי. אמרו שזה החוק, ממשרד התקשורת. זה נכון? משרד התקשורת יצרו את השוק הסיטונאי כדי לשבור את המונופול של בזק רק כדי לתת אותו לחברות אחרות?

18. Started by narfzortpoit,

מכיון שאין ביכולתי לשלוח הודעות פרטיות (ואין לי מושג כיצד ניתן לקבל הרשאה כזו אם בכלל) - רציתי לשאול האם נמחקה הודעתי פה בקשר ל-IQPC ו-LOGICPC כיון שפורום חומרה הוא הפורום המתאים יותר לשאלה הזו? תודה וסליחה על הטירדה. אשמח לתשובה פרטית או בכלל.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by ORLY9992,

למישהו יש בבקשה קופון כללי לאליקספרס , לא מוצר מסויים ספציפי כי מדובר בכלי בית, בגדים וכל מיני שטויות עדיפות ללא הגבלה לקנייה של סכום מסויים, ואם יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך לקנות 2 לפטופים ועוד 3 מחשבים שולחניים (אחד עם מפרט מתקדם). האם לדעתכם במקום לקנות באתרי אינטרנט כדאי לי לגשת או לדבר עם חנויות כדי לנסות להשיג הנחת כמות? זו בכלל כמות שמצדיקה הנחה?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. http://www.tel4u.co.il/ האם שווה ואמין לבצע מהם הזמנות ולבצע משלוח דרך הדואר?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by avitaluch94,

היי! רציתי להזמין אתכם להצטרף לקבוצת ההשכרה החברתית שלנו של פריטים בין אנשים שנמצאים ברחבי תל אביב צורכים פחות, מוציאים פחות, וגם מרוויחים קצת כסף https://www.facebook.com/groups/ flambushare www.flambu.com

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  23. לא, לא מדובר בניסיון עוקץ. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/1,7340,L-3603179,00.html השקעה בטוחה. מי שרוצה למקסם רווחים, למכירה: מערכת זיקוק ביתית. ......הבלתי משוחדים בדיוק מתנגן לי בטלוויזיה....

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. מתי הנוכחית נגמרת ומתי הבאה כמו בממיר של יונדאי

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  25. עדיפות, כמובן, למקום אמין ולא לאחד שיגיד לי "הלך הטרנזיסטור של המדחס" :s05:

• 0 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.