עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אז ככה: הנתב, TP-Link TL-WR740N, נקנה ביום רביעי 28.3.2012 מסניף אופיס דיפו בקניון עזריאלי קריית אתא, ומדי פעם נצפו התנתקויות שלא נבעו מאובדן סנכרון של המודם של הוט או בעייה עם הוט עצמם, והפעלת הנתב מחדש פתרה את הבעייה בדר"כ. אתמול התקשרתי לטריפל C וסיפרתי להם על הבעייה והם אמרו לי שהנתב לא תקין וצריך לשלוח אותו למעבדה, והם גם נתנו לי, למקרה ואאלץ לשלוח לתמיכה של TP-Link בארץ, מספר טלפון שהוא כביכול של התמיכה שלהם. חיפשתי באתר האינטרנט של 144 וגם בשירות הטלפוני עצמו, את מספר הטלפון של הסניף, אך בשניהם היה לבזק רק את מספר הפקס שלהם, והם נתנו לי את מספר הטלפון של סניף אופיס דיפו בקריון, ודרכם לשאול (לא זכרתי אז שצריך להופיע המספר הנכון באתר של אופיס דיפו) כאשר התקשרתי לסניף…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by galai198777,

שלום אני מחפש deco x20 במחיר טוב

3. Started by ORLY9992,

למישהו יש בבקשה קופון כללי לאליקספרס , לא מוצר מסויים ספציפי כי מדובר בכלי בית, בגדים וכל מיני שטויות עדיפות ללא הגבלה לקנייה של סכום מסויים, ואם יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by braingames131,

היי צהריים טובים, אני לא יודע עד כמה השאלה שלי קשורה לנושא הפורום אז מתנצל במידה ואני במקום הלא נכון. הבנתי שבשל משבר הקורונה שעברנו חשבון החשמל התבסס בתקופה מסוימת על הערכה ולא על קריאת מונים - מה שלרוב גרם לחשבונות מנופחים יותר. רציתי לדעת איך אני בודק את התאריכים המדויקים? האם יש אפשרות לקבל החזר? במידה וכן איפה פונים? לא מצאתי בכלל מידע באתר של חברת חשמל. ניסיתי גם את האפליקציה ואתרים אחרים שמעדכנים בנוגע לתשלום חשבון חשמל ולא הצלחתי למצוא משהו. אשמח להכוונה, תודה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  5. Started by Zeev86,

רציתי להצטרף אליהם היום. אין אותם בגוגל. מעבירים לאתר של סלקום. לאחר כרבע שעה אני מצליח להבין לאן להתקשר. מענה קולי אחד הגרועים של סלקום (חכה ל-input רק לאחר סיום פירוט המקשים), עונה לי בחור וישר מעביר אותי בטענה שלא הגעתי למקום הנכון, ואז אני מועבר למענה בשפה רוסית ומתחילים להקריא לי נושאים לא קשורים ודורשים הזדהות, כשאני עדיין לא הלקוח שלהם.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by oz25,

אהלן, האם אתם מכירים דרכים להוזיל עלויות באתר הנ"ל ? כי אם אני קונה עם המשלוח שלהם אני מגיע בדיוק למחירים של הארץ ואז לא משתלם לי לקנות משם.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by danah,

אחותי שלחה לאמא שלי מחשב נייד בן שלוש שנים מארהב לארץ. אתמול קיבלנו מכתב מהמכס שעלינו לשחרר את הדואר..... האם אני אמורה לשלם מכס על מחשב משומש בן 3 שנים? כמובן שכבר אין בידינו את חשבונית הקניה..... משהו יודע מה עושים במקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. חדש,ניקיתי אותו במים והכל נזל זה צריך להיות כך?הפח לא צריך להיות אטום? תודה

9. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מחפש עט לשימוש במסכי מגע שהוא גם עט רגיל שכותב בלחיצת כפתור/או הורדת מכסה לצערי אני לא מצליח למצוא, במידה ומישהו מכיר אשמח לעזרה. הבהרה: איני מתכוון לעט שמצד אחד יש לו עט ומצד שני מגע לאייפון אלא כזה שהעט והמגע באותו צד. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by swisaman,

שלוםל לכולם! בשבוע הבא אני מתכנן הזמנת מסך חדש מTMS. בעקרון הבנתי שהמשלוח מגיע במהירות(יום - יומיים). יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח בשעות הצהריים? על הדרך - יש אפשרות לשלם במזומן ?(לשלם לשליח) במידה ומשהוא מתקלקל - יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח שיקח את המסך ויחזיר כאשר הוא יהיה מתוקן?

11. נדהמתי כשנכנסתי לאחד הסניפים של אייבורי והמוכר לא ידע מה זה כבל SATA. אז לפני שאני לוקח על עצמי את ההרפתקאה לנסות ולאתר חנות שיודעים בה מה זה SATA, מה זה כבל, האם כבל רגיל במלאי, ולנסות למצוא כבל מותאם אישית. מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג כבלים כאלה: http://www.redplanettrading.com/images/D/blue-straightto90-800.jpg

12. Started by nargsi,

לאח שלי הקטן יש לפטופ של טושיבה שנקנה דרך מפעיל (היבואן של טושיבה). לא שאני חסיד גדול של טושיבה, ושל לפטופים, ושל טכנולוגיה... טוב נסחפתי לנושא, אני לא רוצה לפתוח את הלפטופ ולא לשחק בו כי לדעתי החומרה דפוקה ובטושיבה ישמחו על ההזדמנות לבטל את האחריות. אחרי שטרטרו אותי ממעבדה למעבדה וכל אחד הסיר את האחריות שלו מהנושא כי הוא מטפל בסדרה הזו והוא בזו, סוף סוף מצאתי את המעבדה והגיע השליח לקחת אותו... ניחא. מהבדיקות שלי המחשב על כרטיסיה אחת בכרום היה על 84% שימוש במעבד, כל שאר הרכיבים היו בסדר. מחשב I3 פשוט לילד בגיל יסודי שמשתמש בו רק לעבודות בית ספר, המחשב היה נקי מוירוסים עם WIN מקורי וOffice מקורי והכל מקורי ונקי מוירוסים והכל. קיבלתי…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  13. הסמארטפון הראשון מתת המותג של לנובו מגיע לישראל עם תג מחיר שיוכל להוות תחרות ל-Zenfone 2 ול-OnePlus One אחרי שהייתה מהראשונות לספק לנו את המוצרים התחרותיים של Meizu, רשת 'באג' מתחילה להרחיב את היצע הסמארטפונים הסיניים שלה עם ה-ZUK Z1, המתחרה האישי של לנובו ל-OnePlus One ול-OnePlus 2, אותו היא תייבא לארץ באופן עצמי. למי שכבר הספיק לשכוח, נזכיר כי ה-ZUK Z1 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק למדי, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה נדיב של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת מבוסס Cyanogen OS 12.1 המבוססת בתורה על אנדרואיד לוליפופ, סורק טביעות אצבע מובנה וגם סו…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכם, בהמשך לתרד הקודם (שכבר נעלם לו) יצרתי קשר עם האתר www.minicase.net ואני רוצה לקנות את המארזים אבל אני מפחד שיגנבו לי את הכסף ואני לא יהיה יכול לעשות כלום בנדון יצרתי קשר עם המוכר לגבי המוצר דרך הטופס "צור קשר" באתר שלהם לאחר כשבוע התכתבויות במייל המוכר כתב לי את זה: Dear Moty, thanks for your kindly reply , in total the freight is $100 for two cases , you need to pay it $170 ($31*2+$100+about $8 paypal fee ) , could you pay by Paypal?if so , could you please give me your paypal account number ? a payment list will be sent to your paypal,then you can pay it directly . could you tell me the use of this case ? for yourself us…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  15. הפרק החדש בסדרת Call of Duty מציג פוטנציאל מבטיח בביקורות המוקדמות שלו - אך לאף משתמש ישראלי אין סיבה לשקול רכישה שלו דרך החנות של Steam בה המחיר מנופח בעשרות אחוזים ללא שום הגיון או הצדקהלכתבה

16. Started by askme,

שלום לכולם. לא יודע עד כמה זה באמת כל האותיות הקטנות, אבל בהחלט יכול להוות בסיס כמי נגד מי בסוגיה - https://finance.walla.co.il/item/3181468

17. האם ניתן לשלם ב EBAY או ב NEWEGG ב2 כרטיסים. אחד הרגיל והשני נטען ובכך להשלים את סכום הקניה המלא? שאלתי בדואר והכרטיסים הנטענים מוגבלים בסכום רכישה של עד 6 אלף שקל במכה אחת למרות שניתן לטעון בהרבה יותר. עוד כדאי לדעת שבאשראי ישראכרט לוקחים עמלת המרה לדולרים של 2.3% לא משנה באיזה סכום קניתם כלומר קניתם ב 100$ לוקחים לכם 2.3$ קניתם ב $2500 ייקחו לכם 57.5$ לא לשכוח שהכרטיס עצמו עולה כסף להנפקה וגם יש עמלת על הטעינה. בנתיים אני מברר איזה עוד אופציות אפשריות. פייפל זה אופציה אחרונה כי זה אומר להטעין את החשבון לקראת סוף מועד החיוב ואז שוב בתחילתו. הבעיה שזה כסף שסתם יישכב שם עד שתגיע עסקה ראויה שזה גם יכול לקחת זמן לא מועט, בכל זאת אם כבר מוציאים סכום …

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. הייאיך מקבלים החזר מעמ ששילמתי על מוצר שהוחזר לספק בחול?עקב תקלה במוצר החזרתי אותו לספק וזוכיתי על מלוא הסכום באמצעות פייפלעם קבלת המוצר שילמתי מעמ תודה

19. היצרנית הסינית חשפה את ה-Mi Band 2, שנראה כמו מוצר חובה עבור כל מי שעושה פעילות ספורטיבית באשר היא בחייו כבר התרגלנו לראות את שיאומי (Xiaomi) שוברת את מחירי השוק המקובלים בכל מקום שבו היא מחליטה להראות את נוכחותה, ולמרות זאת עדיין מדובר בהפתעה שנעים לגלות בכל פעם מחדש. הפעם זהו צמיד הכושר Mi Band 2, ששומר על עלות מצחיקה דומה לקודמיו אך מציע שיפורים כמעט בכל תחום, אשר הופכים אותו למכשיר חכם אפקטיבי ומעניין הרבה יותר. גולת הכותרת היא תוספת של מסך OLED קטנטן בגודל אלכסוני של 0.68 אינץ', אשר מספיק בכדי להציג פיסות מידע קטנות אך חשובות היישר על פרק כף ידו של המשתמש, מבלי לפגוע בחיי הסוללה או לגרום לעליית מחיר תלולה – זמן, מספר צעדים שנצעדו, מרחק שעברתם, קלוריות שנשרפ…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by AxeOr,

הייתם קונים חומרה למחשב חדש באמריקה ומביאים איתכם במזוודה? לא הבנתי אם החוק אומר 200$ שווי כולל של מה שבמזוודה או אם יש מוצר כלשהו ששווה יותר מ200$... אני שוקל להביא זכרונות, כבלים למודינג,,קירור למעבד, רצועות LED וכו', אבל דברים גדולים כמו כרטיס מסך, מעבד ולוח אם אני קצת חושש להביא במזוודה, שלא אחויב במע"מ או כל מני קנסות שקר..

21. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר או שמע על שואב האבק הרובוטי של Asus-Agait ? המחיר שלו נמוך משמעותית מהרובוטים המוכרים בתחום. השאלה היא איך הביצועים. גם לא ממש מצאתי חוות דעת ברשת...

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  22. שלום, במהשך לטופיק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539587.120 לפני יות משבוע סגרתי עם בזק על המבצע לשנה. ביום ראשון שהיה 2.9 הגיע אליי טכנאי לחבר את הקו. מסתבר שיש איזה בעייה בתשתית אצלי בבניין (אני מחיפה). דיברתי עם בזק ביום שני אמרו לי התקלה תסודר עד יום חמישי 5.9 ועדיין כלום. עכשיו מדברים אולי שזה יסודר שבוע הבא. אני מפחד שאנחנו ניכנס לחגים ועדיין לא יהייה לי אינטרנט. יש אפשרות במקרה הזה לבקש פיצוי מבזק? מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. אז ככה..זכיתי באייבי מכירה פומבית של דיג'ארידו(למה שלא מכיר כלי נגינה אוסטרלי) עכשיו ניהיה ממש סיפור עם המשלוח.. בגלל שזה כלי מאוד ארוך אז הם לא מוכנים לשלוח אותו לפה(זה 160 ס"מ בערך) הוא אמר לי גם DHL לא מסכימים (רק עם יש לך חשבון קליינט או משהו כזה..) יש למישהו רעיון איך אני יכול להביא את המוצר? אני ממש לא יודע מה לעשות..דיי התאהבתי מהתמונות במוצר ולא ראיתי כזה דיג'ארידו בארץ אבל אני ממש לא מבין איך אפשר לפתור את זה...(אני לא יצא לי לשלוח שום דבר אף פעם אז ככה שבטח לא יודע איך הדברים עובדים) תודה אלי.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  24. החנות שמוכרת משחקים ללא הגנות קבצים מציעה עתה כמעט את כל הקטלוג שלה במחירים מוזלים, עם שלל קלאסיקות וגם כותרים מודרניים הקיץ הגיע, ואיתו מבצעים גרנדיוזיים בחנויות הגיימינג המקוונות, כמו בכל עונה חדשה שנפתחת לה. הפעם מי שמבצעת את המהלך לפני כל השאר היא החנות GOG, מחברת האם של יוצרי סדרת The Witcher, שמשווקת משחקים אך ורק ללא הגנות DRM. ההיצע בחנות משתנה במעט מדי יום, והנה כמה דוגמאות לדילים שזמינים כעת. אחד ממשחקי ההרפתקה הטובים ביותר אי פעם, Grim Fandango, בגירסת ה-Remastered המעודכנת שלו, נמכר בעבור 5 דולר. משחק ההרפתקה משנה שעברה שלא דומה לשום דבר אחר שאי פעם הכרתם, Undertale, זמין במחיר של 7.5 דולר. משחק הפעולה Darksiders 2 בגירסת ה-D…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by Cynicoren,

שלום, אני מקווה לרכוש טלוויזיה בבלאק פריידיי הקרוב. מה שאנחנו יודעים זה שאנו רוצים טלוויזית HD במחיר סביר - עד 5000 ש"ח, גודל עד 50". היכן ניתן למצוא טלוויזיות מומלצות בארץ? מצאתי המלצות בחו"ל אך בארץ מספרי הדגמים הם שונים. תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים