צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי כמה סיגריות אלקטרוניות אפשר לרכוש בהזמנה אחת...? http://www.uecigarette.com/ego-k-650mah-double-add-eliquid-ecigarette-tobacco-flavor.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב מ-newegg.com ב-1253 דולר כולל מעמ ומשלוח משלוח באמצעות UPS יש עוד חיובים בארץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
החנויות המקוונות של חברת הענק חוזרות להציע משלוחים (מהירים ויקרים) לצרכנים המקומיים לאחר חודש וחצי של הקפאה - וגם חנות הבגדים הפופולרית Next חוזרת לפעול במקביל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הודעה על כמה עניינים צרכניים חמים : 1. רמי לוי פתח חברת סלולר הפועלת על תשתית חברת פלאפון תעריפים : 15 ש"ח תשלום קבוע על המנוי 55 ש"ח עבור 5GB גלישה 20 אג' בגין דקת שיחה 15 אג' בגין הודעות SMS המחירים כוללים מע"מ, ללא התחייבות/קנסות יציאה וכו'. 2. משיחה שערכתי עם נציגת שירות בחברת פלאפון נמסר לי כי ביום ג' פלאפון תודיע על חבילות ומבצעים שאמורים לתת מענה מסוים למצב החדש שרמי לוי הגדיר בשוק.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
המיזם, שנועד להרחיב את תחום הפעולה של רמי לוי בארץ ושבא כצעד תקיפה מכוון כלפי הוט ויס, יושק כבר בחודש ינואר הקרוב עם תוכן מצומצם ובמחיר (כמעט) שובר שוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%9e%d7%99-%d7%9c%d7%95%d7%99-tv-%d7%9e%d7%9e%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a1%d7%a1-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-vod-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a0%d7%9e/
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות היום את הרמקולים הנ"ל במקום אלו שיש לי כיום במחשב שהם: ALTEC LANSING 121i. השאלה שלי אם יהיה פה שידרוג ממש מורגש, כי האלטק די טובים ויש להם סאב טוב. האם באיכות הצליל יהיה שינוי משמעותי? אני אהנה יותר מלראות סרטים איתם? הם הרמקולים שהכי מתאימים לי כרגע כי הם לא ענקיים כמו הסולו ויש עליהם ביקורות טובות והם בטווח מחירים סביר. אני חושב גם אולי לחבר אותם לטלויזיה בסלון כי הרמקולים של הטלויזיה זוועתיים, זה כדאי? אני יודע שחלקכם ימליץ לקנות את הסולו 6C כי הם איכותיים יותר, אבל הבעיה שאין לי מקום בשבילם בסלון, (הם מתאימים בכלל לסרטים?) אבל בעוד כחצי שנה אנחנו עוברים דירה ואולי שם יהיה מקום, אז כדאי לחכות עם זה ולקנות אז את הסולו או שהמייקרולב יספיקו? תודה לעוזרים…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי רעיון להמצאה עכשיו אני צריך לחבר בין זמזם לבין כפתור יש לכם רעיונות איך אני יכול לעשות את זה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה אם כל קישור ל-Ebay, Amazon וכו', יתוקן באופן אוטומטי כך שה-referrer יהיה החשבון של בעל האתר? זו יכולה להיות הכנסה די גבוהה לפורום.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה שקונה לך מוצר מארה"ב, עם Mail rebate, ומזכה אותך על חלק ממנו. (היום, למיטב ידיעתי, אין שום משמעות ל-rebate עבור אדם שהוא לא אמריקאי)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
*** תוקן לעברית תקנית ע"י multicore *** רעיון לקנות שואב רובוטי דגם חדש קבוצתי IRobot Roomba 880 מצורף כתבה ווידאו http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=28516906&cp=2501652&s=A-ProductAge&parentPage=family# http://reviews.cnet.com/vacuum-cleaners/irobot-roomba-880/4505-14098_7-35831306.html אני לא קשור לחברה או יצרן , אדם פרטי שחושב שארגון קנייה זאת יכול להיות מעניין מאוד המחיר המלא בחו"ל 699$ עדיין אין חנות בארה"ב שמוכרים זאת קנייה של כמות דרך היבואן בישראל או חו"ל , תביא להורדת מחיר אם תהיה כמות . הדגם מאוד מוצלח בביקורת בחו"ל יגיע בעוד חודש לישראל כל החלקים ,תיקונים ניתן גם בישראל לעשות http://www.google.co.il/cse?q=IROBOT+880&ie=u…
-
- 45 תגובות
- 23.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע רעיונות ללפטופ שיוכל לשרת אותי בשנים הקרובות. כפסיכולוג שמקיים פגישות בוידיאו חשוב לי בעיקר איכות מצוינת של מצלמה ומיקרופון וחיבור רציף ואיכותי לאינטרנט. עדיף עד 5000 ש”ח - אפשרי גם יותר.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
- 2 followers
-
-
הי לכולם רפורמת הפס הרחב שהתחילה באמצע שנה שעברה מאפשרת לנו לשלם על חבילה שכוללת תשתית+ספק ביחד, והתשלום הוא לחברה אחת במקום לשתיים (תשתית בנפרד וספק בנפרד) כמו שהיה קודם. זה נראה שהחבילות שמוצעות ע"י כמה ספקי אינטרנט היום במסגרת הרפורמה הנ"ל, הן חבילות בהן המשתמש מחובר לאינטרנט מאחורי NAT של ספק האינטרנט. אומנם גם בבית יש לרובנו NAT, בגלל שהראוטר שלנו מתפקד כ-NAT עבור המחשבים בבית, אבל על הראוטר בבית יש לנו שליטה - יש לנו האפשרות להגדיר Port Forwarding, וכך בעצם ה-NAT שיש לנו בבית לא מהווה חסרון או מגבלה. לעומת זאת, ה-NAT שאצל ספק האינטרנט, לא נותן לנו את השליטה הזו (להגדיר Port Forwarding), ולכן אנחנו מפסידי…
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפני בלק פריידי ראיתי ברשת שאנשים אומרים שאמזון מעלים מחירים לפני כדי להראות כאילו יש עליהם הנחה בבלק פריידי, ולא האמנתי, כי אני קונה הרבה שנים ועדיין לא ראיתי תופעה כזאת שם. השנה, הכנתי כמה דברים שאני צריך (אני באמת לא מכור לקניות או סתם אוהב לבזבז, פשוט כל מיני דברים שנהרסו והייתי צריך) ועל כולם - לא הייתה הנחה, או ש-העלו את המחיר! למשל (וכבר כתבתי בפורום): ה-EVO 860 של סמסונג פתאום לא נשלח לארץ. על כל ה-SSD האחרים לא הייתה הנחת בלק פריידי, אלא פשוט את ההנחה הרגילה שיש על SSD בזמן האחרון בעקבות הצפת השוק בזיכרונות NAND. (המחיר שלהם נשאר זהה למחיר מלפני הבלק פריידי) כך למשל מחיר ה-970 EVO נשאר זהה (נכון שהוא מאוד נמוך עדיין, במיוחד יחסית לארץ, אבל עדיין זה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לדעתי חסר להם גיוון בעיקר בתחום המארזים, קירורים למעבדים וזכרונות. כמעט כל המארזים הם של חברות מעפנות ואלה של החברות הטובות הם הדגמים היקרים שלהם ולא הבינוניים שמשתלמים יותר. איפה כל ה-ANTEC, COOLER MASTER, NZXT? שמתי לב גם שהורידו הרבה מהמבצעים שהיו פעם למשל על הספקי כוח של סיסוניק, או באנדלים של מארזים טובים עם ספקי כוח מחברות טובות ולא כמו ג'יגבייט, ריידמקס וכו'.. עוד מישהו חושב כמוני או שאני סתם בכיין?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אתם מחפשים כונן SSD מוכר ואיכותי במחיר הכי מינימלי שניתן לתאר, כדאי שתמשיכו לקרוא עוד יום הגיע – והנה עוד מבצע מרשים על כונני SSD מבית אמאזון, הפעם בסניף של גרמניה. במסגרת מבצע Deal of the Day, בחנות המקוונת מציעים את גירסת ה-120GB של כונן ה-850 EVO האהוב של סמסונג, במחיר של 42.9 יורו בלבד, או במחיר של 48.76 יורו כולל משלוח לארץ (אין צורך בתשלומי מכס או מע"מ משום שעלות זו היא מתחת לתקרת הפטור) – כ-211 ש"ח בלבד בהמרה ישירה. ראוי לציין כי מדובר במחיר די סטנדרטי עבור כונני 120GB מהגירסאות הבסיסיות והפשוטות ביותר עבור החנויות של אמאזון – אך עבור כונן פופולרי כמו ה-850 EVO מדובר בהנחה יפה של כ-50 ש"ח ממחיריו הממוצעים הסטנדרטיים, ומשהו שבהחלט ראוי לשקול עבור כ…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
החנות המקוונת מציעה הנחת בזק על דגם ה-480GB של הכונן העדכני מבית היצרנית האמריקאית המהווה חברת בת לטושיבה שבוע חדש החל לו – ואיתו מגיע עוד מבצע מעניין מאוד על כונן SSD באדיבותה של אמאזון ארה"ב. הפעם מדובר בכונן ה-Trion 150 העדכני של OCZ, אשר הושק לפני כמה חודשים והציג יכולות ביניים לא רעות בכלל ושיפור כללי בלתי מבוטל לעומת כונני ה-Trion 100 שקדמו לו. במסגרת מבצע Lightning Deal למשך שלוש השעות הקרובות בלבד, דגם ה-480GB של הכונן מוצע בעבור כ-139 דולר כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל, כלומר כ-525 ש"ח שמהווים כמובן עסקה אטרקטיבית בהחלט. אז אם אתם מעוניינים בכונן SSD בנפח ראוי ועם ביצועים ראויים – יש לכם כמה שעות לשקול את העניין. בהצלחה! https://hwzone.co…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צמד הכותרים אשר הושקו רק היום, ולצידם גם Black Ops 3, Assassins Creed Syndicate ונוספים, מוצעים במחירים מפתיעים בחנות ה-Green Man Gaming לכתבה: http://hwzone.co.il/רק-הגיעו-וכבר-במבצע-הנחות-משמעותיות-על/
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כונן ה-BX200 של חברת Crucial מוצע במחיר אטרקטיבי במיוחד, שבהחלט שווה לשקול אותו על אף החסרונות היחסיים המחירים של כונני ה-SSD ממשיכים לזחול כלפי מטה באופן הדרגתי, והדוגמה העדכנית לכך מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה – שמציעה את כונן ה-BX200 בנפח המירבי במחיר של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון. במסגרת מבצעי Deal of the Day, כונן ה-SSD העדכני של Crucial ניתן לרכישה בעבור כ-166 פאונד בריטי, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-900 שקלים בלבד, המהווים את אחד המחירים הזולים ביותר שראינו ל-SSD ברמת הנפח הזו מאז ומעולם. ראוי לציין כי כונני ה-BX200 רחוקים מלהיות מפלצות ביצועים, אפילו ביחס לכונני SSD צרכניים אחרים – אך הם בכל זאת מציעים רמת ביצועים סבירה ושיפור גד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונני ה-SSD370S של היצרנית הטאיוואנית מוצעים כעת במחירי מבצע באמאזון ארצות הברית, כשדגם ה-500 גיגה-בייט משתלם במיוחד אם אתם נוהגים לעקוב אחרי המבצעים השווים שאנחנו מפרסמים כאן ב-HWzone מדי כמה ימים, יש סיכוי בלתי מבוטל שלא התאפקתם וכבר החלטתם להתחדש בכונן SSD עדכני ועתיר ביצועים, אבל גם במידה ולא – ההזדמנויות לעשות את זה באופן משתלם פשוט לא מפסיקות להגיע. עכשיו, מבצעי Deal of the Day באמאזון ארה"ב (רק ל-14 השעות הקרובות, אז מומלץ למהר) מתרכזים במוצרי האחסון של חברת Transcend – ומעבר לכמה כונני USB וכרטיסי SD בולטים להם כונני סדרת ה-SSD370S המוצלחת, שמוצעים בתגי מחיר קורצים מאוד. כונן ה-256GB מוצע לרכישה בעבור כ-92 דולר כולל מס ומשלוח לישראל, שהם כ-350…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עדכון: הביקוש הגדול למבצע נתן את אותותיו – ונראה כי כל כונני ה-850 EVO המוזלים אזלו. כעת, המבצע המדובר חל אך ורק על דגם ה-850 PRO המדובר. מקווים שחלק מהמעוניינים הספיקו לחטוף את הדיל האיכותי הזה בזמן. הכתבה המקורית: מבצע Deal of the Day העדכני בחנות המקוונת מציע הנחות עד ה-850 EVO ועל ה-850 Pro של היצרנית הקוריאנית בזמן שאנחנו ממתינים בדריכות לנחיתתם הרשמית של כונני ה-EVO 750 החדשים, שאמורים מתישהו במורד הדרך לספק ביצועים תחרותיים במחירים נמוכים שעדיין לא ראינו כמותם מסמסונג, באמאזון החליטו לפנק אותנו בהוזלה נוספת על הדגמים הקיימים של מובילת שוק ה-SSD – מסדרות ה-850 EVO וה-850 PRO. באתר המקוון ניתן לרכוש כעת (ועוד לסוף היום הנוכחי) את דגם הטרה-בייט של כונן …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כרטיסי מסך של NVIDIA ומספר כונני SSD בנפחים שונים נמכרים במחירי מבצע קורצים, במסגרת מיזם ה-Deal of the Day של ענקית הקמעונאות לא תמיד משתלם לרכוש רכיבי חומרה בחו"ל, ולא תמיד משתלם לרכוש אותם דרך שירותיה המקוונים של אמאזון – אבל היום הוא כנראה מקרה יוצא דופן, כשמספר רכיבים שונים זמינים במחירי מבצע נמוכים בהחלט בגירסה האמריקאית של החנות. שימו לב כי כל המבצעים הללו יהיו זמינים אך ורק עד שעה 10:00 מחר, יום שלישי ה-21 ביוני. כונן SSD של טושיבה-OCZ מדגם ה-TR150 העדכני בנפח של 960GB זמין בעלות של כ-242 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-940 ש"ח. כמו תמיד, שימו לב לבחור מבעוד מועד בהעברת מטבע כרטיס האשראי שלכם לדולר אמריקאי, בכדי להימנע מכפל עמלות המרת מטבע אשר …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל ...כולם? כן, אם את\ה קוראים את זה עכשיו דרך צג כלשהו, אתם חשופים לתביעה הרטרואקטיבית (עד שנתיים, אלא אם כן יש לכם קבלת קניה) של רשות השידור. העילה? אני מצטט את דוברת רשות השידור: מקור: http://technation.themarker.com/1.1894229 אין ספק שיש פה צורך דחוף בחקיקה ואף ברפורמה. היום גם סמארטפון הוא בעל פוטנציאל קליטה לעידן+. ולשם אני חושב שרשות השידור שואפת: להכליל או להעלות את המס על טלוויזיות\סמארטפונים\צגי מחשב שיכליל את מס רשות השידור. לפעמים אני מרגיש כאילו אני חי במדינה אחרת... ואז אני חוטף כאפה בסגנון ה'רשות'
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר / ממליץ / התנסה עם אתר/ים שמוכרים רשיונות windows במחירים נמוכים. ראיתי לדוגמא אתר שמוכר רשיון windows 10 home ב40 דולר. האם זה אמור לעבוד או שאם אני קונה והאתר אמריקאי, אז תהיה לי בעיה של לאקטב את הwindows בגלל המיקום? באופן כללי, האם מומלץ, כי ב40$ ווינדווס חוקי נשמע נחמד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-