עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. עוד מוצר חדש של היצרנית הטאיוואנית הוא אולטרבוק במשקל של 900 גרם בלבד, שאמור להיות מתחרה מובהק ל-MacBook של אפל הערכנו מבעוד מועד שאסוס תגיע לתערוכת Computex בשוק הביתי שלה כשהיא יורה בכל התותחים שיש לה, וזה אכן מה שקרה. החברה נתנה את אות הפתיחה לתערוכת החומרה הבולטת ביותר בתחום ועשתה זאת עם מבול של מוצרים חדשים ומעניינים – כולל מחשב נייד אחד שנקרא פשוט ZenBook 3 ומאיים לגנוב מאור הזרקורים של דגם Book פופולרי אחר בשוק, ה-MacBook החדש של אפל, שהושק בשנה שעברה לאחר הפסקה של מספר שנים. ה-ZenBook 3 כולל מסך IPS בגודל 12.5 אינץ' וברזולוציה של 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 ושוליים דקיקים שמסייעים לגודלו הפיזי להיות צנוע עוד יותר ממה שמצופה מנייד בקטגוריית הגודל הזו,…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  2. עכשיו מתחילים מבצעי הסתיו ב-steam ובשאר המקומות. מחירים טובים. כדאי לחכות למבצעי החורף בסוף דצמבר כדי לקבל הנחה יותר גדולה, או לקנות עכשיו? -- חברים המבצע של סטים לא נהיה צעיר יותר. באמת לאף אחד אין מה לומר?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. יש היום גרופון על אותן מערכות שהיו בקבוצתית של האל פסק ב-20 ו-60 שקל יותר זול מאשר בקבוצתית. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/aviem-c02648309/15395964?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_364&a=2022 עריכה: אולי הייתי צריך לשים את זה ב"דילים משתלמים"...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Chevy,

נתקלתי בזה במקרה וחשבתי לשתף אתכם בעניין, יכול להיות מועיל למי שרוכש/מחפש לקנות נעליים. : להדפסת השובר: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/mevza.aspx תקנון: http://www.bezeq.co.il/Sales/Documents/HNO.pdf חג שמח

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by card,

שלום אני מעוניין לקנות טאבלט שנמכר בארה"ב במחיר מאד זול. מדובר ב-Dell Venue 8 Pro, שמריץ Windows 8.1, ועולה 250$. יש לציין שזה Windows רגיל, ולא RT.. הוא נמכר בין השאר ב-Amazon, אבל הם לא שולחים טאבלטים לארץ במסגרת המשלוחים שהם עושים. אני יכול לקנות את זה ב-Amazon, ולשלוח את זה לקרוב משפחה בארה"ב, ואז לבקש ממנו לשלוח לי את הקופסא לארץ ע"י שימוש בדואר ארה"ב(USPS). השאלה שלי: מישהו עשה את זה פעם? כמה צפוי לעלות המשלוח, כשמה שנשלח זה טאבלט? והאם יש סיכוי שהמכס לפעמים מפספס חבילות כאלה גם מארה"ב? (הרבה אנשים שהזמינו טאבלטים מסין, אמרו שהמכס לא תמיד מתלבש להם על הטאבלט.. אז האם יש סיכוי שזה יקרה גם למשלוח מארה"ב?) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אורח שמואל
    Started by אורח שמואל,

אז ככה. אני מעוניין להשתדרג קצת ולקנות כונן SSD (בנוסף ל HHD 1TB שיש לי עכשיו) אז רציתי להתייעץ עם המומחים פה, איזה כונן כדאי לקנות (דגם? EVO? MX? ) והאם נפח של 250GB מספיק או שעדיף להוסיף וכבר להיות בראש שקט עם ה 500GB? וראיתי שיש היום כוננים שהם כמו סטיקים של RAM שיושבים בלוח אם. מה ההבדל בינהם לבין כונני SSD הישנים הרגילים? תודה רבה

7. Started by alex542,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה שתתחבר לממיר הוט ואולי cubox בהמשך. חשוב שהרזולוציה תהיה FHD . תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היה איזה שירות נזכר בפורום שמחבר קונים עם טיירים ומאפשר להשיג מוצרים בעמצאות טיירים או תושבים חוזרים אחרי טיול לארץ ככה בשביל לא לשלם עלויות משלוח גבוהות. מה היה שם של שירות? תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  9. הפאבלט של Huawei וגוגל החל להימכר רשמית בארץ הקודש, עם תג מחיר שעשוי לספק תחרות משמעותית לגלקסי נוט 5 חברת אלפא טלקום, המייבאת באופן רשמי את כל הסמארטפונים של חברת Huawei הסינית לישראל, החל לשווק כעת גם את מכשיר הדגל החדש והמדובר – ה-Nexus 6P, שמהווה כזכור את שיתוף הפעולה הראשון בין גוגל ליצרנית הצומחת, ובין גוגל ליצרנית סינית כלשהי למעשה. המחיר המיועד שנקבע עבור הדגם הבסיסי, בעל נפח האחסון המובנה של 32GB, יחל ב-3,000 ש"ח – אם כי נראה שחלק מהחנויות מציעות אותו כעת גם במחירים של 3,050 ש"ח וגם 3,100 ש"ח, כאשר עלויות אלו תואמות בצורה טובה את אלו שראינו עד עכשיו אצל החנויות שביצעו ייבוא פרטי מקבילי של הדגם, דוגמת GoMobile ו-MDK. האח המוצלח יותר מבין צמד ה…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by askme,

לידיעתם. https://tech.walla.co.il/item/3183516

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  11. https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/hk9nhtthf

12. Started by kkffiirr,

שלום לכם. ביום חמישי שעבר הייתי בחנות בה ראיתי מוצר מסויים שנאמר שהוא אחרון במלאי, התלבטתי אם אני רוצה לקנות, ואמרו לי שהם מוכנים לשמור לי אותו בתנאי שאשלם מקדמה של 200 ש"ח, ובמידה ולא ארצה, אקבל זיכוי בסך ה200 ש"ח האלו (לא כסף, אלא זכות קנייה). רציתי לשאול האם על פי החוק אני רשאי לדרוש את ביטול העסקה לגמרי, והחזר כספי מלא? הרי לא קיבלתי שום תמורה עדיין. האם במקרה כזה יש צורך לשלם דמי ביטול? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by wooper,

שלום קניתי לפני כמה חודשים gps nq502 אין לי נסיון ב gps חוץ ממה שקניתי. מהרגע שניסיתי אותו דורש לו הרבה זמן להתחבר ללווינים שלחתי אותו לאחריות והטכנאי טען שלוקח לו 30-40 שניות להתחבר ושהוא בדק זאת כמה פעמים מהנסיון שלי לפעמים לוקח המון להתחבר אפילו 5 דקות אני משתמש בו ברגל(שאני לא ברכב) וכמו שאמרתי 30 שניות להתחבר ללווינים מרגע ההפעלה זה נדיר מאוד מה עושים במקרה כזה שהטכנאי טוען שהוא תקין ומניסיוני לא?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. אהלן חברים, אני מחפש מעמד שולחני (בהנחה שיש לו גובה סביר) או זרוע מתכווננת שיתאימו לטאבלט עד 11 אינצ'. אני משתמש כרגע בזרוע פשוטה שמצאתי באמזון, אבל היא רועדת בצורה מוגזמת גם בנגיעות סופר עדינות, אז זה לא ממש פתרון נוח כרגע. אשמח לכל המלצה ממישהו שמרוצה משלו, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. היי. אני נוסע שבוע הבא עם 3 סמארטפונים ותהיתי לעצמי אם עלי לדווח בנתבג שאני יוצא עם שלוש מכשירים, שלא יעשו לי בעיות בחזרה עם מכס, מעמ ושאר השטויות. מכשיר אחד חדש בן שבוע ומכשיר נוסף נראה כמו חדש בן חצי שנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. מעוניין בהמלצה ל אופנים 24" בולם זעזועים קידמי הילוכים לילד בן 10 אפשרות גם משומשות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אז אני רוצה לקנות אותו וכבר קיבלתי את המגנים שהזמנתי עוד קודם. עכשיו השאלה איזה סוג לקנות... הבנתי שמלבד צבע,גודל וגם קיבולת יש גם סוגים שונים של אחריות וגם יותר מסוג אחד של אריזה [אריזה פתוחה ואריזה הרמטית]. אשמח לקצת סיוע מכם בלהבין איזה כדאי ואיפה קונים.. אני מעדיף לבן בגודל רגיל ב-64GB תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אמאזון צרפת מציעה לרכישה את הקונסולה של מיקרוסופט בחבילה עדכנית ובמחיר קורץ במידה ומצאתם את עצמכם שוקלים בחיוב רכישה לקונסולה הסלונית העדכנית של מיקרוסופט, אבל טרם מצאתם את ההזדמנות המתאימה לעשות את הצעד – כעת יש לכם הזדמנות שלא כדאי לפספס אותה. הגירסה הצרפתית של החנות המקוונת מציעה עתה את קונסולת ה-Xbox One, בגירסה עם נפח אחסון של 1TB ועם משחק הפעולה המקוון העדכני Tom Clancy's The Division – במחיר של 346.5 יורו, כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ. מחיר זה מתורגם לכ-1,490 ש"ח (שימו לב כי מומלץ להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי שלכם באמאזון ליורו, בכדי להימנע מחיובי המרת מטבע כפולים), ומהווה הצעה מעניינת בהחלט, בייחוד עבור אלו שמעוניינים בכותר הטרי של יוביסופט. …

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by 3emi,

ביום שישי בערב קרה משהו לאינטרנט הפינג בבדיקות היה מעל 1000 והמהירות עצמה באיזור של מגה מאז זה ממשיך להיות איטי שהפינג חזר פחות או יותר לנורמלי בסביבות 25 אבל המהירות עצמה מתחת ל 10 כאשר אני בחבילה של 40 לעוד מישהו קרו דברים כאלו? לפי דעתי פעם זה כבר קרה לי והייתי צריך לצלצל אלייהם חרטטו לי איזה משהו ובתוך שנייה המהירות המקורית המלאה חזרה נראה לי די ברור מה שקורה מדיניות של פרסום חבילות מחירה של אותן חבילות ואז לאחר חודש חודשיים הורדת מהירות בצורה של מסננת טבעית כאשר מי שבאמת מבחין בהבדלים נדרש להרים טלפון לבזק ולבקש שיסדרו ואז נחשף האחוז האמיתי של מי שבאמת צריך את המהירות המלאה ומי שלא שם לב בזק הרוויחו עליו מעצבן עכשיו אני צריך לצלצל אלייהם שוב פעם חשבתי גם או…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הmodel o wireless, החנות היחידה ששולחת קרוב לארץ היא maxgaming הם שולחים למצריים. אבל לא שולחים לארץ כי הם אומרים שיש בעיות עם הדואר. אתם מכירים חנויות אחרות ששולחות לארץ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  21. היי חברים אני מתעניין במוצר הנ''ל: http://www.ebay.com/itm/351357649203?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=620477874404&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&rmvSB=true והייתי רוצה קצת מידע יותר מעמיק,כגון:מזה עושה?איפה המידע הדאטה נשמרים באמת?איך מתפעלים את זה .תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gal_shmatul,

אהלן אם אתם בקטע של קניות מארה"ב ומציאת מוצרים מיוחדים, תאמינו לי - זה המקום בשבילכם: http://memofish.com ממופיש זאת קהילה שמשתפת בינה המלצות למוצרים מכל האתרים הגדולים בעולם: איביי, אמאזון, DX, FOCALPRICE, וכו'. יש שם קהילה ישראלית יפה שמשתפת מציאות ונותנים המלצות למוצרים, ביקורות, חוות דעת על "האם זה יעבור במכס או לא", איפה יש למצוא מוצר שפורסם בזול יותר וכו'. וידאו הסבר על המערכת: http://www.youtube.com/watch?v=k9Mlf96K-fU (קצת חופר כדאי לדלג לתכלס בחצי הסרטון) מומלץ!

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. לאחר שקרס המחשב והיו לי הודעות רבות של שגיאה בהארד דיסקים (בשניהם משום מה) לאחר אתחול במצב בטוח (כעת לא מזהה קבצים)החלטתי שאני לא רוצה לקחת סיכון ולקחת את המחשב לתיקון במעבדה רצינית. מישהו יכול להמליץ על מעבדה טובה באזור רחובות? (קניתי את המחשב לפני שנתיים בפנדה מחשבים והבנתי שכבר לא קיימים..). אם רוצים להימנע מפרסומת אז אשמח להודעה פרטית . תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש באזור ה10K, כנראה בהרכבה. לאיזה חברת בניית מחשבים יש את שירות הלקוחות הכי טוב? ממה שהבנתי, יש 4 חברות גדולות כרגע, KSP, TMS, Plonter, startpc. ממה שאני קורא, יש הרבה תגובות רעות על כל אחד מהם בערך, וממה שאני רואה כרגע, TMS הכי יקרים (במיוחד בכרטיסי מסך)

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by wariror42,

היי חברים אני אחד שמתעסק הרבה במחשב וכדומה ואני צריך דבר כזה http://www.amazon.com/dp/B00P7TPE1Y?psc=1 אז חשבתי לעצמי איזה גודל לקחת ואני מתלבט.ויש לי כמה שאלות: 1 האם שווה דבר כזה להזמין מאמזון או מחו''ל בכללי או שיש בארץ במחירים דומים דבר כזה? 2 ואם קיים מקום כזה איפה הייתם ממליצים? 3 תוך כמה זמן זה מגיע? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.