צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש המצה לאוזניות איכותיות לפלאפון עד 50$ (על מנת לא להיתפס במכס) מ-ebay . יש לי מוטורלה רייזר אם זה משנה. תודה לעוזרים. (אוזניות כפתור ולא קשת)
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לפני שנה חברה שלי בהמלצתי קנתה מחשב של דל מסדרת Vostro מ-Notebookclub. לפני שבוע התחילו להישמע צפצופים מהמחשב הבעיה נעלמה וחזרה לסירוגין. אמרתי לה להתקשר לNotebookclub, מכיוון שיש לה אחריות לעוד שנתיים על המחשב. הבחורה שדיברה אתה בטלפון הסבירה לה איך לבצע בדיקה למחשב, ובבדיקה התגלתה תקלה בHD. התומכת הטכנית אמרה שיגיע אליה טכנאי ביומיים הקרובים ויתקן את התקלה ובנתים כדאי לגבות את המידע החשוב שעל המחשב. כול זה קרה ביום ראשון. היום הגיע טכנאי לבית החליף במקום את הHD וגם סוללה כלשהי במסך שגרמה לצפצופים. לפעמים נתקלים בשירות טוב שמגיעות לו מילים טובות כמו שצריך להיות בכול מקום אך לצערנו בארצנו זה נדיר יותר. אז באמת תודה לNotebookclub וDell.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מעונין להתחבר לבזק עבור תשתית. המחירים גבוהים והם דורשים התקנה ו100₪ עבור מודם. יש פה איזה סוכן מכירות בפורם שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר של SODA STREAM חשבתי לבדוק אופציה לקנות את זה במכירה קבוצתית שנארגן פה. יש היענות? יש מספר מבצעים ואם תהיה הענות רחבה אולי נוכל להוזיל עוד יותר מחירים מחיר מבצע לדוגמא הינו 350 למיכל +בקבוק http://www.sodastream.co.il/catalog/onsale
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני אמורה לקבל מחו"ל שני סכומי כסף קטנים, סדר גודל של מאות בודדות של דולרים, איך אני אשלם הכי פחות עמלות? צריכה את הכסף בשקלים, לא יכולה לשמור במט"ח...
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מישהו מכיר מובילים זולים באזור רחובות? (לטובת כניסה לדירה חדשה)
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/files/PRESS/21.jpg האם באמת יש פה משהו שאסור לפספס? הK518 DJ ב190 ש"ח.. מחיר מדהים! אומנם יצא דגם חדש אבל זה לא אומר שהאוזניות האלו פחות טובות, הן עדיין שוות יותר מזה.. DOK של 16GB ב34 ש"ח, לא משנה כמה הוא איטי זה עדיין אדיר. רמקולים 2.1 ב69 ש"ח.. רק כבלים עולים יותר מזה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית משקפי שמש של gloryfy האם למישהו יש אותם ? ואם כן מאיפה קנה מארץ או הזמין מחו"ל ? בעיקר לשמוע את הדעות שלכם על המשקפיים האלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש תנור איכותי, הכי חשוב שתהיה אחריות שאכן ניתן לממש בעת הצורך (לאור ניסיון עבר לא כל כך חיובי....). אשמח להמלצות...
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז פתחתי את גוגל וניסיתי כל מיני שילובים של פרספקס, אבל מחיר ברור אין. אז למי שקנה כמה חתיכות, אולי יהיו תשובות אני מעוניין בלוח בעובי 0.5 ס"מ, בגובה 12 ס"מ ורוחב של 3 מטר (מין "פס" שיחצה את הקיר בחדר). המידות משוערות לצורך העניין. אם מישהו יודע מי מוכר בדרום הארץ, או במקום אחר שעושה משלוח, ומי שגם יודע כמה יעלה בערך, המידע יתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן אנשים. חשבתי לשתף אתכם בחישוב הקטן שערכתי לגבי הטריפל iTop שמוצע בהוט. (החישוב נכון גם לגבי הטריפל iClassic). כפי שבוודאי רובכם כבר יודעים, המחיר המבוקש עבור הטריפל "הכל כלול" הינו 349 שקלים לחודש. לאחרונה הבחנתי בהטבה "חודש ראשון חינם" למצרפים חדשים באמצעות באתר. מחישוב מהיר, לדוגמה כאשר פורסים את התשלום ל11 החודשים הבאים , אפשר להשוואות את החיסכון החד פעמי הנ"ל לתשלום של 328 שקלים בחודש לערך. הרי חסכתי 350 שקלים בפעם הראשונה, אז בפריסת החיסכון ל11 חודשים הבאים: 349\11 = 32 שקלים ~ חסכון לחודש. מקווה שהבהרתי את עצמי, בכל מקרה זוהי מחשבה שתעבור בכל אזרח ממוצע בישראל והשאלה שלי היא כזאת. אני לא מתאים לדרישות המבצע כיוון שאני לקוח קיים שמשלם 310 שקלים לחודש. אולי …
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טיילתי ברשת וראיתי כל מיני סוגי זעקות ומערכות התראה עם חיישנים אלחוטיים לחלון וגם אינפרארד. רציתי לדעת אם יש המלצות לסוג מסויים של מערכת?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מישהו קיבל לאחרונה מבצעים מעניינים ב100 מגה - תשתית של בזק? השימור לקוחות הציעו לי 139 ש"ח ולא שקל פחות. קראתי שבעבר היה 115 בחודש אבל אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רץ כבר מעל לשנה עם הויבארם 5 אצבעות, והייתי מאוד רוצה להחליף גם את נעלי היום-יום לנעליים מינימליסטיות. אמנם הויבראם נוחות לי מאוד, אבל זה נראה דיי מגוחך להסתובב איתן. יש איפה למצוא נעליים מינימליסטיות באזור הצפון במחירים של עד 300 שח?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם מישהו קנה כרטיס מסדרה זו וקיבל את המשחקים שבכותרת? אם כן תוך כמה זמן בערך אמורים לשלוח קוד לאימייל שלי? קצת מוזר שהם שולחים קוד לאימייל בזמן שבחו"ל מביאים לך כרטיס גירוד שבו מופיע הקוד. למישהו יש מושג למה כך זה מתנהל בארץ?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר שעלות המוצר לבדו הוא 54$.ואת המשלוח אני עושה באמצעות חברת שליחיות פרטיות.האם המוצר מחושב במיסים ביחד עם המשלוח של חברה פרטית?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
גיליתי יחסית לאחרונה אפליקציה כזו לאמזון (Pricedrop), שאני ממליץ עליה בחום, אבל היא מוגבלת רק לאתר הזה לצערי. הממשק פשוט. אתה יכול לסמן מוצרים שאתה רואה באמזון למעקב, ואתה תקבל התראה (דרך האפליקציה, ודרך המייל) עם שינוי מחיר המוצר. מישהו מכיר כלים דומים לאתרי מכירות אחרים?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל מעבר לטלוויזיה בלווין, בתנאי שיהיה אפשר לקלוט את רשת בראבו, ואת רשת אופרה. האם מישהו יודע אם ואיך אפשר לצפות בערוצים אלו ובמה זה כרוך? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם.. ברצוני לרכוש טלויזיה לחדר - אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם הנ'ל Panasonic THL32X50M התקציב לטלויזיה עד 2000 ש"ח -- ותשמש בעיקר לראות סרטים (HD) מהמחשב+ממיר ומשחקי קונסולה הפלוסים לגבי הטלויזיה של פנסוניק היא החיבורים המרובים שלה וזה שהיא תומכת בFull HD אשמח לחוות דעת והמלצות שלכם..
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שוב פעם אני נתקל בחזירות של יבואנים. שק שינה, ביקורות מעורבות בחול, נמכר בכ 200-250 דולר, לרוב בפחות והמחיר בארץ..... 1600 שח ! אולי לא צריך להאשים את ריקושט אלא את הצרכן הישראלי שממשיך לקנות בחנויות האלה....נ אם משהו מכיר מוצר זהה במחיר שפוי בארץ אשמח לשמוע. אם לא נחכה לביקור הבא מארהב....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בתקופה האחרונה בעת הכנסת בקבוקים למכונות מחזור בקבוקים בסופרמקרטים, במקרים שבהם המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, ושולפת אותו החוצה, בטענה שהיא איננה תומכת או מכירה את המותג של הבקבוק שאני רוצה למחזר ולקבל עליו פיקדון. במקרים מסויימים (כמו למשל בסניף "יש" במרכז קריית אתא), המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, בטענה שהבקבוק איננו קיים במלאי. זה לא היה בעבר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה, בעת שהחזיר בקבוקים לפיקדון באמצעות מכונה למחזור בקבוקים? למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עט לשימוש במסכי מגע שהוא גם עט רגיל שכותב בלחיצת כפתור/או הורדת מכסה לצערי אני לא מצליח למצוא, במידה ומישהו מכיר אשמח לעזרה. הבהרה: איני מתכוון לעט שמצד אחד יש לו עט ומצד שני מגע לאייפון אלא כזה שהעט והמגע באותו צד. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז חשבתי להמשיך את המגמה של סיפורים חיוביים, אז הנה עוד אחד לאוסף. המקרה נסוב סביב דיסק טרה שהחלפתי במסגרת האחריות. מסיבות שונות, שלא אלאה אתכם בהן, שתי נסיונות ההחלפה הראשוניות שלי כשלו, ולכן בפעם השלישית שנאלצתי להחליף פניתי קודם לנציג איבורי כאן באתר. הנציג נתן מענה אישי, מנומס, וזריז ביותר, ותוך שעות ספורות היה כבר בידיי דיסק חלופי ותקין. הנציג הציע מיוזמתו האישית, ובלי שיהיה חייב, לשדרג לי את ההרדיסק לדיסק 2TB חדש; הצעה נדיבה שכמובן נענתי לה ברצון רב, אלא מה חח. לאחר ההחלפה, הנציג התקשר שוב מיוזמתו לבדוק שהכל בסדר ולשביעות רצוני, ובכל שלב הטיפול גם סיפק בידיי טלפון להתקשרות מהירה במידת הצורך. התברר לי מהנציג שהדיסק המקורי שרכשתי היה בכלל 500GB (חמש שנות אחרי…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני צריך 2 זכרונות למחשב. קניתי את כל החלקים אבל נשאר לי רק את זה. השעה כרגע 15:00 ואיחרתי את כל החנויות. אולי יש חנות שפתוחה שאני יכול לרכוש היום ?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-